Abooo

Har glömt att yttra mig om Let´s dance ju! Självklart höll jag på dalmasen Tony, men det var nog p.g.a deras showdans som de förlorade. För det var inte mycket power i den alls faktiskt!

Nästa helg, det är då det sker. Då kommer de från Avesta och ska prova Curry (igen). Får hoppas att det känns bättre denna gång, men det kommer aldrig att kännas bra att lämna bort min prins. Vi har iallafall bestämt oss för att bara låna ut honom, så man kan ta hem honom när man vill i fall man tycker att det ser ut som att han inte trivs osv. För det visar han såå väl i så fall. Kommer bli kämpigt, men jag känner att nu måste han få göra något och inte gå här hemma som en promenadhäst eller så... Han är för duktig för att bara gå runt här i skogen. Så är det bara.

<3 Saknar min Marcus <3

Nu spelas det hockey på TVn, Leksand-Mora. Själv håller jag på Leksand, men just nu spelar de dåligt! Ska de ta sig någonstans får de ta mig fasn höja tempot och göra något! Det ser as segt ut, nästan mesigt. Nu jävlar är det ni som vinner den här matchen! Grrrrr

Snart kommer maten, har beställt. Jag tog en sallad, för att väga upp alkoholen jag ska smälla i mig :P Hade lite dåligt med drickbart här hemma, hann inte med glasbanken idag. Det ska bli så skönt när man får gå där själv! mindre än 1 månad kvar nu :) Får bli några cider och någe spritblask och läsk :P Annars erbjöd sig faktiskt Carro att jag fick köpa någon cider av henne. Tur att man har någon som ställer upp iallafall menar jag! Vissa är så jävla tröga..ursäkta mig, men känner mig lite irriterad just nu. *host* Glida räkmacka *host* Tål inte människor som är snåla! Det är bland den värsta egenskapen man kan ha som människa.

Så, nu har jag nog sagt mitt för ett tag :) Höres kanske i möra.

image44
Vi ses i dimman!

Partaj!

Ikvälls :) Ska bli roligt, för lite omväxling sådär. Så slipper jag känna mig så ensam ikväll :P Blir alltid jobbigare framåt kvällen.. Nu pratar jag med min Marcus iallafall. Lite rapportering :) Det är väldigt varmt på Baaali :P han hade tydligen solat i 15 min och det hade tagit som fasn. Jag skulle ha vart där jag med :P Men vi får åka dit när vi ska gifta oss, eller på smekmånad :D Haha!

Är trött även idag..och snart ska jag rida. Var och klippte mig idag på förmiddagen istället för att sussa en stund..kanske hinner vila ögonen en stund sen.

Idag fyller papps år :) Hela 44 år! Grattis till dig <3 Ska väl gå och tjocka i mig lite tårta jag med :P Har bara ätit frukost idag kom jag på. kanske borde äta lite mat ? Aja.. får se hur det blir :P Måste köpa lite "grogg-virke" sedan också.

Nu får det bli något annat. Tuddiluttan <3

image42
Miss you, miss you, miss you! <3

Slutkörd

Nu så, idag har jag ridit för några veckor framöver känns det som :P två hårda pass med Domino, och ett kortare med Curr. Så nu är jag värd att få vila :) Soffan var extremt skön idag!
Träningen idag gick ändå skapligt bra för att vara så pass längesen vi (jag och Mr.D) gjorde något ordentligt. Han hoppade högt som en dåre även idag, fattar inte varför hästen tar i så han nästintill kräks ? Det var hur som hälst jäkligt nära att jag for av idag. De där hoppen han får till i ibland är som en katapult, så jag flyger alldeles för mycket och högt ur sadeln.. var riktigt läskigt idag faktiskt. Får hoppas på att det blir mindre med sådana efter lite mer träning :)

Har inte fått pratat något med min prinskorv idag heller. Ett par mail är inte nog känner jag.. man vill ju åtminstone få höra rösten i någon sekund ? Verkar som att jag får lov att vänja mig. Töööligt!
Det går så seeeeegt, alldeles för segt. Hoppas dagarna pinnar på lite när skolan börjar och jag återgår till verkligheten :P

I morgon blir det iallafall utgång. Känner mig redo :) Måste nog sova lite middag innan det, så jag orkar natten ut :P Vill ha nya kläder.. men vem fasn har råd till det ?! Inte då jag iallafall. Man lever ju inte utöver sina tillgångar som vissa andra gör, som verkar ha sjukt dåliga månadslöner :P Haha!
 Får bli någon tröja/tunika någon dag framöver, så jag kan känna mig lite vårfrässssch iallafall :P

Huuuua. Nu är jag trött, gäspar som bara den här. Ska göra något annat nu, fick bara lov att sätta mig här att kolla läget lixom :P Och inte hade det hänt något drastiskt idag heller.

Näää tuddiluttan ;P

Fredag

Nu är jag hemma och äter lite mat. Har vart uppe sedan 7.30, då åt jag gröt och sedan ut i stallet för att ta ut puppu hästarna här hemma :) Efter det direkt upp till Domino, började rida kl9. Efter det passet red jag Curry, och nu sitter jag här som sagt, och samlar krafter till sista passet. Huuuua! Hoppas på att Domino är lite mer avslappnad nu, vilket han borde vara när vi redan har vart in i ridhuset en vända :P

Saknar min Marcus...Ibland går det skapligt bra ändå, ibland mindre bra . 34 dagar kvar nu! Hej å hå.
Det jobbiga är ändå att vi inte kan prata så mycket, det är ju det man vill, då hade det gått mycket lättare. Suck.. ibland känns det bara för orättvist. Men jag ska inte klaga egentligen, om man tänker på dem som mister sina pojkvänner så får jag dåligt samvete när jag håller på som jag gör .. Jag ska vara glad som har min i livet, och att vi får ses ganska så snart igen .

Lär gå upp till ridskolan igen. Sedan ska jag ringa Nina!
Hörs sen, och ha en bra dag!

Tuddiluttan <3


Jahaa..

Nu är jag hemma i Dalarna igen då. Har hunnit med att rida och greja i stallet också, så nu är jag jätte trött :/ Ska sova snart faktiskt, för i morgon blir det att gå upp tidigt, iallafall innan 8, så det är tidigt tycker jag :P Ska rida kl9, så jag måste hinna med att äta frukost och ta ut hästarna mina innan jag går upp till Domino. Hoppas våran träning från i måndags och tisdags håller i sig till i morgon, så han är skapligt styrbar iallafall :P Min kära stela vän <3 

Idag har jag fått prata med Marcus! Var härligt det. Pratat på Skype, bättre än tele, för det är as dyrt :/ Har bestämt "träff" i morgon med samma tid :P typ runt kl 12.30 passar det bäst, då är inte klockan alltför mycket på Bali, ca 19.30. Så nu ligger min prins och sussar :) Ska snart upp och en annan har inte gått och lagt sig än :P könstigt det kan vara egentligen. Idag är det precis 5 veckor kvar tills vi får ses igen.. tycker det går segt. Men det är väl bara att acceptera, face it J..

Te blir det nu iallafall, sedan säng. Är trött och kommer vara trött i morgon så sömn är något som kommer behövas massor av!

Natti natti <3

image77 

Vääärmland

Nu ska vi ner på stan en sväng. Sedan bär det av hemöver igen! :P Det är ju så "roligt" att åka bil :)

Idag fyller Ninas Sebastian 1 år! Grattis till honom :) han är sååå söt! Är så stolt över min kära Nina!

Örker inte skriva nöge mer... :P har inget speciellt att dela med mig av.

C(K)iaooo ;)


Kvälls

nu är jag i Värmland och svänger mina lurviga. Har kört 25 mil idag, vart på skolan, och på IKEA, ätit kinamat så nu är jag mätt och slutkörd. Ska bli skönt att få sova kan jag tala om :) I min mjuka 90 säng :P Muuuusigt. I morgon blir det nog en snabbis på stan, för den har jag inte hunnit med ! Tänkte se om jag hittade något till helgen..

Idag har jag prata med bubben min, vilket jag inte gjorde igår :/ blir ju bara några minuter. En riktig plåga.. typ bara höra hur det är och hej då. Tråkigt, men det kostar ju massa pengar. Måste fixa så vi kan prata över nätet med mikrofonen och det jag fått. Men det blir nog någon annan dag framöver, nu är ju klockan 5 på morgonen på Bali! :P Saknar ihjäl mig.. hade gått bättre om man hade fått prata lite mer, men det kommer förhoppningsvis sedan..

Nu blire säng!

image46

Kvällsn

Tjohej så blev det kväll igen. Bra att dagarna känns ut att gå fort iallafall! Den här dagen har vart helt sjukt stressig. Först ut med hästar och efter det till Mora, kom hem typ 13, då skulle hästarna ha lunch och efter det var jag ner på banken och tog ut pengar och kårnglade med det, sedan in på bibblan och fortsatte krångla med orsaborna :P Tur att jag kommer hem och sysselsätter dem :D Haha! När jag kom hem så var det bara att byta om och rida Domino, kl 18 mat hos mormor, kl 19.30 rida Curry och förbereda i stallet inför i morgon så vi tar oss i väg i någolunda tid, och nu efter lite om och men så sitter jag här :P Det var min dag det. Blev ingen soffa idag för mig inte, tänkte ta det nu och en kopp te :P

Gå igenom Fridas uppsats ska jag göra också, så jag kanske har något vettigt att uttala mig om i morgon ;D Lär väl inte bli så mycket vettigt, men någonting måste jag ju säga! Haha. Fy vad trött jag är, blir säng så fort som möjligt ikväll. Fast har en del kvar att göra iofs... duscha, läsa uppsats/skriva, och se om jag ska ha med mig något till Karlstad. Ska iallafall packa med mig datorn. Kan vara bra att ha ifall det kniper.

Jävla blogghelvete! Aja, nu försvann det sista igen. Får ta det en annan dag :P

Tuddiluttan <3


Peta in en pinne i brasan, älskling

Jaha ja, då var det vardag igen då. Idag har jag vart upp och tagit ut hästarna, efter det skjutsade jag Joel till Mora för han har klippt sig. I Mora träffade jag på Therese E och pratade lite, var längesen! Gud vad litet Mora kändes nu när man inte vart där på ett tag :P Gågatan tog ju slut på en gång! Inte tyckte jag att jag såg något som tilltalade mig heller... tur att det finns Gina och BikBok i K-stad :) Kommit in så mycket fina vårkläder nu ju! Klänningar och grejer. Får se om jag hittar något där istället till helgens bravader :P Eller huuuur Cizzz ?

Rida ska jag göra, innan eller efter middagen ? Ett svårt val :P Just nu känner jag mest för att bara lägga mig på soffan ett tag. Men ska ju till banken och biblioteket också..drygt! Ska lämna in och låna nya böcker. Måste sätta fart med det nu så jag hinner få dem innan nästa måndag, de flesta av dem iallafall. Ska skriva ut litteraturlistan nu så får vi se hur många böcker det är jag ska ha.. Sedan måste jag ju förbereda mig inför seminariet i morgon, läsa uppsatser och skriva ner lite punkter till när jag ska "opponera", som det så fint heter.

Nu är älsk i Baaaali. Shit vad fint det ser ut att vara där! Där ska jag gifta mig :D Haha!



Höres sen!

Blandade känslor

Idag har mitt humör verkligen vart som en berg -och dalbana. Har både gråtit och skrattat massa. Gråtit har jag förstås gjort när jag tänkt på Marcus... Annars har väl dagen flutit på som vanligt. Ridit på Curry och Domino har jag också klämt in! Man blir alltid lycklig i närheten av hästar(/djur)! Får se hur länge jag får ha kvar Curry här hemma nu då, har tänkt ringa till familjen i Avesta nu i veckan så de kan komma och prova Curry till helgen. Hade passat bra eftersom jag har vart hemma och ridit på honom själv nu och så. Blir att ringa i morgon, för idag blev klockan kväll så fort...
Gud vad livet känns tungt just nu! Om Curry åker i april någon gång, så kommer det bli en jobbig månad. Känns inte som jag har något val heller.. han måste få göra något annat nu ett tag. Och Marcus är borta, alla mina älsklingar lämnar mig.. tur att Tösen och Domino finns kvar. Får väl åka och hälsa på Curry en himla massa till det känns bra... Huuuu! Det är därför sådana som jag inte ska ha djur! Klarar inte av att skiljas från dem...

Allt är jobbigt till en början, men går över efter ett tag... gillar inte det där med början.

Snart bär det av till Värmland. Ska bli roligt iallafall! Har saknat min lägenhet lite :) Men blir ju som sagt en snabbvisit bara. Om en vecka börjar ny kurs, och även den sista innan sommaren. Ett stort plus med den är att den inte innehåller någon tenta! Bästa av allt... och praktiken såklart :) saknar Sparvarna mina!
Verkar vara mycket grupptid, så hoppas på en effektiv studiegrupp så vi kan åka hem på torsdagarna :) Hade vart LYX! Har ju inläsning varje fredag, men vet ju inte hur mycket som kommer få lov att göras. Hoppas få åka hem då som sagt :)

Nu har mamma åka till jobbet, och jag ska väl duscha. Lär nog ha skapligt mycket träningsvärk i morgon! :S
Måste vänta tills Marcus ringer, för nu är han i London och ska snart åka vidare mot Malaysia och Bali. Han bara försvinner längre och längre bort ifrån mig :'( *tår* Kommer mig bli en del kvällar som jag kommer gråta mig till sömns nu såhär i början, känns det som iallafall. Igår var det as jobbigt! Antagligen bl.a. för att jag fått sovit med gubben min sedan i torsdags, så det blev extra tomt. Och nu gråter jag så fort jag hör hans röst.. hur ska detta gå ? Fort hoppas jag, snabbt som ögat! Jävla Bali...

image79
Smärta i mitt hjärta... Kom tillbaka till mig! Orkar inte vänta ända till maj. Jävla april!


Congrats

till momme och poa (mormor och morfar) på deras 45 åriga bröllopsdag som är idag! :) Tänk den dagen man vart gift så länge! Och en annan räknar månader och halvår :D Haha! Frääääänt är det då hur som helst.
Ska skicka in en bild till tidningen i morgon ! :)

Här var de inte gamla :D Tror momme var 18 år eller något sådan. Fräääänt :)

Känner mig hur trött som helst.. blev sent igår och tidigt i morse. Har inte fått sovmorgon något alls under påsk, senast i torsdags, på en hel vecka! Bara för att vissa är och åker skoter och har sig, men häst ska man ha! Ibland kan man faktiskt få bli liiiite irriterad. Får iallafall sovmorgon både lördag och söndag nästa helg! Skööönt. Kan säkert sova lite längre än vanligt när jag är i Värmland från ons till tors. Blir IKEA på onsdag eftermidda/kväll någon gång, ska bli roligt :) Även om jag inte ska ha något speciellt tycker jag ändå om att gå där. Finns så mycket roliga saker saker att glo på där, som massa fina grejer mot de sista avdelningarna t.ex :P Ljus, lyktor m.m m.m. Mitt himmelrike :)

Funderar på att gå och duscha nu, och krypa ner. Är tröööööött :O *gäsp*

Natti natti <3

image61

"Inaktiv"

Har jag vart de senaste dagarna. Har inte haft tid till att sitta och nörda framför datorn :P Men nu de kommande 5½ veckorna kommer jag ha tid över till det, för nu har Marcus åkt :'( Var och lämnade honom i Mora, tåget gick 16.32 till Sthlm, och i morgon åker han till Bali. Ska vara där i 4 veckor och sista veckan åker han till Nya Zeeland, där är det typ höst nu :S Konstigt hur det kan vara egentligen...
Ja men iallafall, nu är det upp till mina kära vänner att underhålla mig så mycket som det bara går under dessa helvetesveckor! Är gärna på om det bli någon slags utgång nästa helg, för jag har som sagt inget för mig då..
Nu får jag träffa min älskade älskling den 1 maj nästa gång, det är ju en hel evighet ?! Fy vilket helvete.. Det kommer bli drygt typ när det gått 2 veckor, sedan kommer det bli sådär jätte drygt veckorna/veckan innan han kommer hem, bara för att man vet att snart, snart får vi ses igen! Usch, känns som ett helt liv eller något.. pain in the ass är vad det är! ÄR så ledsen så ledsen, det blev ännu värre när jag kom hem hit, för då fanns det ingen Marcus här och då kändes det ännu mer tomt och ensamt, sedan hjälper det ju inte att Sanna Nielsen sjunger sin Empty room på radion, usch!

Jag äta snart, rökt röding. Gott! Sedan ska hästar in, så fint väder ute idag så det kan vara skönt att få vara ute lite längre än vanligt :) Curry vilar ju idag också.. Sedan ska jag nog ta och rida på Domino en sväng. Se om jag får någon ordning på den hästen igen :P Har aldrig vart med om en stelare häst alltså. Ska träna på fredag med honom, förmiddag och eftermiddag. Kommer bli kämpigt med min kassa kondis och han med sin feta mage, haha ! :D Funderar starkt på att börja simma nu. Får köpa något sorts "klippkort" eller nöge nu när den nya kursen börjar nästa måndag, för då kommer jag ju vara i Karlstad som vanligt igen. Gymkort får bli till hösterminen, ingen idé att köpa terminskort nu när det snart är slut :P Kanske ett 10-gångers kort eller något sådant då..
Gud vad skönt det har varit att få vara hemma såhär och plugga. Lyxigt :) ska ju ner som sagt på onsdag och hem på torsdag igen. Vi har seminare på onsdag kl 13-17, så mamma,bror och mormor ska med ner :) Ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag gå och se om mammi behöver hjälp med maaaaten! Höres sedan..

image46
Vadå komma sakna ihjäl sig ? Synd om mig.. :'( Älskar dig Marcus Hedlund! Du är mitt allt... <3

Långfredag

idag har jag vart uppe tidigt, till min älsklings inte så stora förtjusning! :P Har vart och hjälpt till på tävlingarna och coachat Ems :) Det gick jätte bra idag, precis vad jag visste att det skulle göra ;) Curry var skapligt laddad när han kom in på stallplanen, fick lov att ta in han i stallet för att lugna ner honom :P Sådan är han min Curry, minsann !

Nu ska jag snart äta, känns lite konstigt när inte pappa är hemma. Han har åkt till Norge med morfar för att fiska :) I en vecka tror jag ? Aa nöge sånt' :)

Vet inte vad jag ska säga mer om dagen, alltid underbart att få vara bland hästar och jag blev så sjukt sugen på att själv få tävla idag så det är inte sant! Men snart ska jag få, typ den 12-13 april-helgen. Längtar :D
Det mest underbara är att älsk är här! Drömde inatt att han redan hade åkt :( Men till min stora glädje hade han inte det, utan låg bredvid mig där i sängen min :') Lycka!

Nää nu så, ska jag väl göra något jag med. Hästarna ska in t.ex. ?

Tuddiluttan ;P


White fläcks ;P

haha! Nu vet jag ialla fall vad det är för torra och vita fläckar jag har! Det är någon sorts hudinfektion som är vanlig hos "yngre vuxna" som det stog. Så nu ska här inhandlas medel så jag får behandla bort skitn :P  Tänk, jag trodde aldrig att jag skulle bli av med dem ? Fast det är jag inte heller i och för sig, bara det är rätt medel till rätt grej. (Ska behandlas med Selsun!)Så det inte är fel.. orkar inte med det. För nu ska de BORT!

Ja iallafall, igår blev det varken Fråga Olle eller Girls of the Playboy mansion. Var alldeles för trötter..
Nu ska jag ut och mocka bajs i stallet :P Hann inte med det på förmiddagen för först vaknade jag 9.30, sköööönt! Sedan åt jag frukost och åkte ner till doktorn. Efter det kom jag hem, åkte ner på Orsa igen och på pappas jobb. Skulle hämta släpvagnen med spånsäckarna, måste bunkra upp lite i ladan :) Efter det fick jag lov att sätta mig med uppsatsen så den blev klar, var färdig ca kl14, så gick jag ut och satte mig i det fina vädret, så nu har fräknarna åter kommit fram :P Och nu ska jag som sagt ut i stallet, rida Curry när jag har fixat klart med mockning och hö-påfyllning! Hej å hå, fullt upp! Curran ska stylas lite idag inför tävlingen i morgon också, måste korta av manen lite och så. Tvätta ben och svans ska jag göra när jag ridit, för då lär han vara smutsig. To much information där :P Marcus ska hämtas typ kl20 också., heja mig :P

Nu har jag inte tid att sitta här mer.. Tuddiluttan! ;P


Trött

Gud va skönt! I morgon fick jag sovmorgon :D Therese och hennes mor ska ta ut hästarna i morgon bitti. Gött! Då kan jag hålla mig uppe och kolla Girl´s of the Playboy mansion till och med. Ikväll blir det en riktig TV kväll. Älska osndagad :D Först nu vid 19.30 är det Vänner, kl 20 ska jag se på Det okända (passa på nu när jag kan se tv4plus :P) kl21 är det Top Model, Bästa! Sedan Fråga Olle och  Playboy mansionnnnn. Massa TV idag alltså :) Kan jag få unna mig. Kollar knappt på TV när jag är hemma. Någon som har koll på hur det går i Days ?

Inte blir uppsatsen färdig idag heller tror jag.. orkar inte idag. Är helt slut! Var ett tag sedan jag kände mig såhär trött i ögonen. Borde väl skriva klart.. men hinner det i morgon förmiddag, någon gång. Borde fan göra det nu, men ork ? Har en timme på mig till Vänner, kanske jag ska försöka få till något ändå ? Har ingen motivation alls idag..
Ska till doktorn/distriktssköterskan i morgon kl11 eller vad det var :P Kolla mina vita "fläckar" på överarmarna. Vet fasn inte vad det är för något, men stör mig, DET gör dem. Spelar ingen roll hur mycket jag smörjer in mig heller. Suck . Fult är vad det är :P Aja. Får sola lite så försvinner dem för en stund iallafall., eller något :P Tsss..

Nää nu så. Nu fastnade jag här igen ?! Ska ta och hämta min laptop så får vi se vad vi kan kooooka ihop :)

Tuddiluttan !

Sunshine

Idag är det fint väder :) Men har tyvärr inte riktigt hunnit med att sola idag.. synd. Men det kommer väl fler dagar får vi hoppas på :) Har massa jag tänker på just nu, men vet ej om jag orkar skriva ner allt nu... Jag vet att kommer jag igång så blir inlägget långt :P Kanske ska helt enkelt slå ifrån mig dessa tankar och gå vidare, som vissa andra verkar ha svårt att göra här i livet. Men det är väl så, en gång looser alltid looser! ;P Synd för er att ni inte har några liv, tattarjävlar.

Har ridit idag på förmiddagen. Finslipade med Emma lite inför fredagen :) Idag gick det bättre, han var inte lika crazy som sist :P nu gick det iallafall att rida, haha! Eller hur Ems ? ;) I morgon ska jag finslipa lite åt Emma så han är någolunda styrbar på fredag! :P  Nu är jag mest sugen på att sussa lite faktiskt, eller kolla på någon film. Är trött idag, var seg som bara den i morse.. Man har ju inte precis sovmorgon när man är hemma :P Då är det skötsel av hästar som gäller. Så det så :) Igår rakade jag Curran burran förresten. Och himmel vad snygg han blev ;) snyggare än vanligt till och med! :D Han kommer vara finast på plats på fredag, precis som vanligt ;) Förstår om folk är avundsjuka, haha! MIN ponny :)

Nu blir det att mysa ner sig någonstans här hemma :)
Häääääddå!

image74
Visst är han fin då ? Min affischponny ;)
(Får ej bilden större än så, tyvärr.)

Tv-stjärna ?

Haha jag har vart med på tv idag. En liten skvätt iallafall! Såg mest besvärad ut men va´ faaan :P den bjuder jag på!
Nu har jag och Tösen vart med på tv två gånger tillsammans. Först för många år sedan i en reklamfilm för Odal, som det hette då. Nu heter det väl Lantmännen igen ? Aja, och nu på tv4 plus :) Frääänt! Kanske ska slå mig på tv istället ? :D Haha, oj oj...

Marcus är på träning kom jag på.. så jag får nog vackert vänta upp i typ 1½ timme till. Eller somna och bli väckt, hmm.. Blir ju så sur när jag blir väckt :P Jag som är sugen på att prata lääänge i telefonen idag. Blev bara 10min igår kväll ju :/ Tur att han kommer på torsdag igen som sagt, så får vi prata då :P Det är helt sjukt, men det känns banne mig mer naturligt  att prata i teflonen :O Inte så konstigt i och för sig eftersom det är det vi gör, mer än att ses :P Men det är väl bra det med, att lära sig att prata med varandra på så vis också.

Jag som är så trött ? Tror jag kommer somna ändå ja.. Inte är det något bra på tv som kan hålla mig vaken heller.
Kan ju lämna en åsikt om melodifestivalen i lördags bara för att fördriva tiden en aningens aning ?
Vet inte riktigt än vad jag tycker om vinnarbidraget. Låten gillar jag, mest för att Fredrik Kempe har skrivit den tror jag. Det är lixom lite power i den karln :) Charlotte har en bra röst, men gillar inte hennes "look". Hur länge har inte människan haft den frisyren ? Den är ju så tråkig med dessa lockar varje gång man ser henne.  Men det är inte håret jag stör mig på, nu kommer det, det är sminkningen! Är det någon mer som tycker hon ser ut typ som en alien/katt ? Den där skuggningen eller vad det är drar upp/isär ögonen så konstigt... Jaja, I just don´t like :P min åsikt, och det är såklart fritt fram att tycka annat.
Björn Gustafsson är fortfarande den riktiga schlagerkungen eller kungen överhuvudtaget :P Någon som vet vad låtarna heter som han hade med i sitt nummer i finalen ? Älskar alla de där gamla party låtarna :D Man blir på sådant galet partajhumör! Det är så man rrrrrrrrrrrrrryser !

Nu får jag ge mig för idag. Ha en bra kväll! Tack för mig, hej

image73

Rida

ska jag göra om en stund. Har nyss smällt i mig två toast, det var gott! :P Idag blir det en sväng på travbanan. Det är så bra där nu när gruset börjar komma fram :) Har inte mycket att skriva just nu känns det som, men ändå gör jag det :P aja. Antar att jag är trött på att titta på skärmen och höra tangenternas knattrande! Blä blä blä. Men snart, som sagt, så är jag klar! Blir nog att skicka in i morgon.

Orkar inte skriva klart idag tror jag, hinner nog inte heller.
För nu ska jag rida, tar in Curry strax efter kl15, blir klar någon gång strax efter 17, (förhoppningsvis) för då ska både jag och Curry äta middag innan det är dags för klippningen! Emma kommer kl18 och ger mig lite assistans :) Behöver hjälp med diverse grejer, typ lyfta ben osv :P Hoppas bli klar innan kl20, för då ska jag se Gossip Gril. Efter det eller under någon paus ska hästarna ha mat. Och sedan är det alldeles för sent att skriva på någon dum uppsats :P Såhär kommer resten av min dag att se ut efter kl15 alltså. Fullt upp med andra ord, inte lätt att ha mycket för sig :P Hehe. Så jag är glad att jag kom en bit med skrivandet på förmiddagen, så jag slipper stressa massor i morgon. Fast egentligen har vi ju till torsdag på oss så det är ingen fara alls :) It´s coool!

Lyssnar på Chris Brown - With you. Tänker massa på gubben min då, när han sjöng den för mig :D Haha så sööt! Men lyssnar jag på den när han har åkt, så kommer det bara bli jobbigare :( För idag är det precis en vecka kvar tills han åker från mig och Sverige... Fatta hur konstigt och jobbigt det kommer att bli ?! Jag har nog inte kopplat än att han ska vara borta ända tills min födelsedag typ. Han kommer hem samma vecka som jag fyller år och ska ha kalas, och det känns fortfarande jätte långt bort. Vilket det också är... mer än en månad iallafall. Buuuhuuuuu!
Synd om mig är det :( Längtar inte tills på söndag, får då kommer det bli huuuuur jävla jobbigt som helst!

image46
I love you baby! <3
image2
För alltid vi.. <3

Idag

är det tisdag, tro det eller ej :) Nu är jag snart klar med uppsatsen. Har bara slutdiskussionen kvar. Det blir mer än 9 sidor, men det gjorde inget sa Martin. Tur :P Det hade vart så mycket mer som jag velat få med, men det får helt enkelt bli en annan gång.  Fick lov att ta lite paus :) Ska ta och skriva klart nu i eftermiddag och skicka iväg på bedömning. Eller så gör jag det i morn :P Vill få till en bra slutkläm!

Nu är det dags för lunchning av hästar. Alltid något att göra när det gäller den sortens djur :P But I like it !  De är mitt liv de där tokdjuren ;) ikväll ska jag klippa Curry. Så han blir snygg till tävlingen på fredag :) Kommer nog inte ta lika lång tid som vanligt (2 timmar :O) Hoppas på mindre iallafall..

Nu så, "utfodring" :P

C(K)iaaoooo ;)


Dagens

Dagens humör: Glad och lite sliten på något vis
Dagens bästa: Kommit en bra bir på uppsatsen. Vart ute på promme i 30 min :) och solen!
Dagens värsta: Mensvärken och sötsuget
Dagens klädsel: Myspys :)
Dagens frisyr: Uppsatt bara :P
Dagens borde: Hm inget speciellt faktiskt, läsa mer böcker kanske...
Dagens beroende: Kakor!! :O

Idag har det vart fin fint väder :) Har till och med solat idag, ute!

Men va fan?! Jag skrev massa nyss och allt bara försvann när jag skulle "publicera"!! Varför blir det så ibland för ? Det enda som blev kvar är det jag skrev här ovanför! Nu blev jag grinig. Så nu skiter jag i den här bajsbloggen och går ut till hästarna! Grrrrrrrrrrr!!

Måndag

Jaha då var det måndag igen! Bara sådär helt plötsligt.. :O Helgen har gått undan som vanligt och nu är älsk och sliter i huvudstaden igen! Men han kommer hit igen på torsdag ;) Så denna gång var avskedet en dans på rosor. Antar att tårarna spars till på söndag.. Huuua!

Jag mitt sego måste sätta fart med uppsatsen.. har iallafall skrivit några sidor. Men fler ska det bli idag! Hade tänkt göra mer än hälften :P Good luck to me!
Funderar på att skit i boken på BF, hade faktiskt fått tag i bra böcker i Karlstad ändå. Orkar/hinner inte vänta på att åka till Mora i morgon och hämta den. Får hälsa på på St:Mikaelsskolan någon annan gång :)

Nu orkar jag inte skriva någe mer :P Får bli mer senare eller något liknande..

Ha´t så bra idag!  Over and out..

image20

Lördag

Har nyss kommit in. Har vart ute på isen en sväng :) Är tyvärr inget fint väder, men blev iallafall lite rosig på kinderna :P skönt att vara ute. Funderar nu på om jag ska gå till mormor.. höm höm. Fika lite :) Alltid lika trevligt!
Funderar också på om jag ska rida något idag eller ej. Blev rätt rejält igår, svettigt och dant :P Träningsvärk som vanligt. Men nu ska jag ju som sagt vara hemma ett tag så jag hinner få igång kroppen igen! Lagom till jag ska åka igen, men aja :P Har ju fått så bra (?) schema nu till sista kursen innan sommaren så vi har inläsning så gott som varje fredag = då kan man åka hem om man vill ;) Härligt! Sedan vet jag ju inte om det kanske blir mycket eget arbete eller i grupp så det är det fredagarna är till för, men det löser vi :)

Nu är Marcus hungrig igen :P Det är däremot inte jag.. Får se om det blir någon kycklingbit för mig eller inte. Ska grilla ikväll :D Haha! Första för året. King!
Ååååååh vad det är skönt att vara hemma :)

Höres sen..!
 
image15

Hemvändar torsdag

Strax efter kl16 bär det av hemåt :) ska bli jätte skönt! Just nu kollar jag på Days. På tal om det så tittar även Mattias i våran studiegrupp på det :D Tycker det är fränt att man kan diskutera det programmet med en kille, haha! Garvar varje gång han tar upp det!
Men iallafall, efter det är slut ska jag och Cizzz gå och luncha på Wok Kitchen. Det är sååå himla gott där! Det och Nya Peking är favorit ställena här :P Skulle kunna leva på endast sådan mat, helt utan problem!

Är så gott som klar med packningen, tycker det är svårt att veta VAD jag ska ta med mig hem... Men ska iallafall inte göra något speciellt, ska ingenstans. Så det får bli "enkla" kläder :P Ska mest ha ridkläder och mysbyxor på ändå :)

Känner jag mig klar ? tror så. Ska bara vattna blommorna och ställa dem i djuptallrikar! Kommer inte börja skriva något på uppsatsen ändå idag, tror jag. Beror på hur länge vi hade tänkt äta i och för sig :P
 
När jag kommer hem ska jag upp till stallet och kolla på hopplektioner :) På min kära Domino.. I April ska vi troligtvis tävla :D I Älvdalen. Det ska bli riktigt roligt! Men jag känner att jag måste hoppa på honom mer innan det.. för nu är han helt nere i botten igen :/ Det måste kännas hemskt att inte kunna lita på den som sitter på ryggen. Stackars häst.. Kommer och räddar dig puppu-hästen ;)

Nu bär det av mot MittiCity. :)


image71 image72


Pust!

Hej å hå. Har inte ens haft tid för att sätta mig här idag först nu :P Har tvättat, så nu är kläderna den på tork.Har dammsugit och torkat golvet, städat badrummet och diskat. Nu måste jag ju packa väskan också! Herregud.. vilken kväll. Ska se Top Model vid 21 iallafall! Kommer bli mycket packning, häflten av packningen kommer bestå av böcker :P Huuuua! På tal om böcker och skrivande så börjar jag få riktigt mycket ångest över uppsatsen, om vi säger såhär: I helgen kommer det inte bli mycket skrivande, eftersom Marcus kommer hem. Det är ju inte så trevligt om jag ska sitta och skriva hela tiden :O Kanske lite iallafall.. MÅSTE JU ?! Usch usch usch.. förbannade uppsats!

Nu har jag inte tid med detta..Sätta fart!

image68

Kvälls

bloggen. Är färdig för sängen, ska bara borsta gaddarna. Undra om jag har vart med på TV ikväll då? Får höra med mamma sedan! Ska iallafall se reprisen i helgen :)
 Morgondagen kommer flyta på rätt bra. Slutar 16, så är hemma runt 16.30. Då blir det väl till att äta och så, vid 19 har jag tvättid. Ska även ta mig tid till att städa lägenheten ganska så grundligt innan jag åker hem! Torka golven och så, borde putsa fönstren också, men får se vad som hinns med. Borde sätta en sjujävla till fart med uppsatsen också,.. ska ringa mamma bara jag har skrivit här och sedan får det bli säng+bok. Älsk ringer sent när han kommit hem från träningen, då har jag säkert hunnit somna, men det gör inget för det är en väldigt speciell person som ringer :)  Får säga godnatt lite kvickare än vanligt bara.

Ursäkta, men måste få ur mig det här! Rätta mig om jag har fel..
Om man träffar sin pojkvän varannan helg, = får sova med varandra ENDAST 4 nätter/månad. Borde man vara ifrån varandra "lite mer" då för att man "ses ofta" ? Personligen, så tycker inte jag att man ses ofta när man ses som jag och Marcus gör. Så jag tycker att jag har anledning till att tycka att det ska bli jobbigt att int få ses på hela 5 veckor.
För ett förhållande går faktiskt ut på att vara med varandra!
Eller ? Åsikter om det tack :)

Nu blir det tandborste och mamsen.!

Natti natti <3


Close up ;)

Trötter

är jag. Hemskt trött måste jag säga! Blev inte tillräckligt tidigt igår, MEN ikväll ska det bli det! Måste om inte annat.. i morgon är det lång dag igen. Nu är det inte många dagar till jag får träffa Marcus! :D Han kommer också hem på torsdag! Härligt härligt.

Dagens humör:  Trött men ändå glad :)
Dagens bästa: Att Marcus också  kommer hem på torsdag! :D
Dagens sämsta: Sötsuget! Grrrr
Dagens "villa ha":  Nya KLÄDER!
Dagens borde: Skriva mer på uppsatsen (har iallafall börjat :P)
Dagens låt: Depeche Mode - Enjoy the silence
Dagens tv-program: Gossip Girl
Dagens mat: Wok med nudlar

Nu tror jag att jag ska läsa lite i en utav mina lånade böcker till uppsatsen, orkar inte skriva nu. Mina ögon kommer åke igen då, är alldeles för trött,.

Bye bye.

image69
Jag känner precis som Ikaros på den bilden :P Söt han är va ? :D

Näst sista dagen

på VFU:n avklarad. De här två dagarna har bara swissschat till känns det som! Nu är det bara i morgon kvar. Känns ändå skönt, kommer ju dit snart igen :) Idag har jag vart påskkärring också :D  Hade en lila peruk på mig! Haha! Var typ som att vara jultomte tycker jag :P de minsta blev lite småskraja! Men det gick bra :)

Idag ska jag nog äta wok med nudlar. Steker kanske i någon köttbulle ockås :P Men annars går det faktiskt lika bra med bara grönsaker och nudlar. Känner ingen skillnad ändå :) Så då får det bli pannkakor i morgon istället, eller på torsdag efter skolan, innan vi ÅKER HEM :D Yeeeii! Kan äta soppa eller något liknande i morgon istället..

Nu borde jag nog börja fundera på uppsatsen.. :/ Inledningen vore kanske bra att börja med ? Uuuuuh!

Höres sen ..!

image68

Kvälls

Nu har jag ätit glass, och SHIIIT vad gott det är ?! Längtar till det blir sommar, då jag får äta min älskade kulglass :D Ägglikör, Pecannöt/kola, Dumle, Lion m.m m.m ;) Grejer det, ett utav plusen med cafét i Grönklitt :) Får se vart jag hamnar i sommar... Hade ju vart gött att få jobba på campingen så jag kan cykla. Man spar ju en del mot för om man åker bil, och så får man motion ;) Ska iallafall fylla i jobbansökan när jag kommer hem så får vi ser vad det blir! Kan ju alltid gå in som extra i cafét om någon skulle vilja ha ledigt eller så. För det var ett minus med jobbet i somras, det var så gott som omöjligt ! Så jag kan vara snäll att ställa upp, om jag är ledig själv förstås :P

Betala *hm,hm* till veckan ? Hade vart huuuur härligt som helst iallafall :D Det är jag värd!

Nu ska jag ringa och natta Dalarna, och sen Stockholm :) ska sova tidigt ikväll.. är faktiskt trött nu med. Hoppas det håller i sig tills jag höpper i säng ;P

Natti natti världen! <3


 
My princess, and my diva ;P Han tycker uppvärmningen är för löjlig! Haha! Saknar er så mina solstrålar :) Ses till helgen, då blir ni inte av med matte, det kan jag lova ! ;)  

Sony Ericsson

Nu har jag äntligen fått tag i namnet på låten som sjungs och spelas i nya Sony Ericsson reklamen! :) Den är så härlig på något vis, helst bakgrunds musiken! Depeche Mode - Enjoy the silence. Värd att lyssna på, kan jag tycka ;P Det är också fränt att musikvideon är inspelad på ett utav tvillingtornen, World Trade
Center! Vilken sjuk utsikt! Blir alldeles darrig bara av att titta på videon :P Huuua!

Ikväll ska jag tända lite ljus tror jag :) Ska tända den fina ängeln jag fick av Marcus förra helgen (1-2/3) och tänka på honom lite extra. Ni vet en sådan där fin ängel som man kan köpa genom PartyLite ? (den "avlånga" modellen, hittade ingen bild på den)
Den är så mysig :) Och lyser så fint och fridfullt. Älskar änglar! Gimme, gimme :D

Ska man göra nu då? Orka börja med uppsats nu när klockan är så möe... är alldeles för trött ju! Kanske i morgon, slutar ju lite tidigare då iallafall. Svår att klämma fram skrivmotivation när man kommer hem runt 16.30 varje dag numera.. Har ju snart bara en vecka på mig, på torsdag. Suck. Gillar inte att stressa! Det som stressar mig mest är att jag inte har fixat något skrivprogram på min dator än :( Måste fixas! På något vis..

Göra något annat! Häääddå

image63

v.11, Måndag

Kom hem för en liten stund sedan från Henstad :) Fick sluta lite tidigare idag, alltid uppskattat ;)
Dagen min började mindre bra, glömde matlådan och mådde faktiskt inte så bra i morse. Trodde att jag hade åkt på magsjuka ändå! Men det gick över när jag hade fått lite frukost i magen.
På min rast skrev jag rent och skickade semainarieuppgiften. Inom en knapp timme fick jag tillbaka den, läste den nyss, och jag fick G :) Skönt! Ännu ett problem ur världen :P Lika bra med ett medan fler hopar sig, eller hur ?

Fick även svar på mina värkar i "nedre regionen" av magen, när jag kikade på min p-piller karta. Inte konstigt att jag känt värkar i helgen, lingonveckan börjar ju på söndag! Tycker det där börjar gå till överdrift, ska man behöva börja lida en hel vecka innan skiten drar igång? Vill också hitta piller som fungerar på mig... :O Den här omgången kommer nog inte bli nådig. Ladda med Pronaxen och riskudde, suck! Det förklarar även mitt sötsug :P

Nu ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska äta.. fiskpinnar och mos, eller pannkaka? Det får nog faktiskt bli fiskpinnar. Efter det blir det en promme runt Tingvallastaden :)
Just nu är jag dödstrött... men det går över, jag lovar! För ikväll när jag ska sova, då vet jag en som kommer vara pigg ;) Suck suck suck... Sova tidigt ikväll. Börjar halv 8 i möra :P Skönt, för då får man sluta tidigare! Me like :)

Nu, ringa Marcus och sedan MAT.

Ciiiaooooo!


Kvälls

bloggen blir kort ikväll. För nu pratar jag med älsk i telefonen och ska sova sen!
Tre praktikdagar to go. Sen bär det av hem på torsdag eftermiddag :) Kommer sakna alla barn på Sparven, men ska ju dit igen någon gång i maj typ. Så då ses vi igen ;)

Nu, prata klart och sen sova!  Natti natti <3

TV

Nu ska jag se på Kalla Fakta som börjar om någon minut. Det handlar om pedofieler och barn som blir utsatta för sexuella övergrepp i skolan. Tänkte att det kunde vara lite bra till min fördjupningsuppgift :) Lär ju vara kreativ! Men det är intressant ändå det där, får se det som ett plus till uppgiftn ;P

Kommer mer sen, har tråkigt idag som det kanske märks, då det har blivit några inlägg här idag :P

Ciaoooooo

Saknar...

min Marcus. Och nu är det ändå bara en vecka sedan vi sågs sist! Hur ska detta gå? Eller är det bara en sorts svacka jag är i ? För nu känns det värre än vanligt... kanske håller på att ställa in mig på att han snart, väldigt snart, FÖR snart kommer åka ifrån mig :( Känner mig sådär extra känslig just nu... Blääää

Hungrig är jag också, lite iallafall. Ska nog ta och äta något, det är ju trots allt middagstid typ nu... även om det inte riktigt känns som det ? Blir nog så när man bara sitter såhär på det här viset. Om ca.1 timme ska jag och Cizzz gå ut en vända, efter Grey´s anatomy :) Nu kan ju jag också titta på det! För på onsdagar vid 21 då är det ju Top Model.

Nu blir det till att värma lite mat. Så jag kan skjuta undan mina tankar ett tag...

image42image14
Vill ha dig här bredvid mig nu min älskling! Ibland känns allt bara såå orättvist..

Aj :(

Har brutit av min tumnagel, alldeles för långt ner på fingret... Gör så ONT! Jag som är så blödig och allt. Blev alldels blått och droppade massa blod :O Klistrade på ett plåster och nu vågar jag inte kika någe mer där under :P Måste klippa av nageln så den inte är så lång iallafall.. sen får man hoppas på att den växer ut fort.
Klant Johanna! Grrrr

Sunday, bloody sunday..

Har ångest. I morgon är det måndag igen :/ Längtar som en TOK tills på torsdag! För då får vi åka hem och vara hemma i nästan två veckor :O Fatta vad skönt ?! Hade jag inte klarat tentan så hade den förstört hela hemmavistelsen. Så, TUR att jag fixade den :P 

Igår var jag duktig och gjorde klart inlämningsuppgiften, och praktikuppgiften. Ska bara visa den för min handledare och se om det är någe mer jag ska ha med :)  Su nu har jag fördjupningsarbetet framför mig till den 20/3. Känns ändå som att jag har mycket att skriva om, men kruxet är HUR man ska få ihop det, och VAR. Inledning, huvudtext, diskussion ? Får knåpa ihop något bra bara, och hålla tummen för att det blir godkänt! Huuua!

Sov inte lika länga idag som igår, måste ju komma i säng i någolunda bra tid ikväll så jag orkar (?) upp i morgon bitti... VILL ha torsdag!! Även om jag tycker det går jätte bra på praktiken så vill jag bara hem! Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge :P

Sådär då, då ska jag se vad kylskåpet har att bjuda på :)

Häddå!

image62

Kvälls

bloggen! Nu ska jag piska mig i säng :) Så jag kan gå upp lite tidigare i möra, och så jag kan somna på kvällen. Bra planerat eller vad ? :P Nu ska jag borsta gaddarna och ringa Marcus. Det har börjat regna lite smått nu så vi får se hur fort jag somnar om det drar igång mer, som bekant så låter det typ som ett tredje världskrig när det regnar här. Förnsterblecken är onormalt "smattervänliga", så det låter som bara den. Psykiskt nedbrytande om inte annat :P  Låter som att det kommer mer och mer regn nu.. typiskt! Hoppas jag är trött som jag somnar fort :)

Hörs mer i morgon, orkar inte dela med mig mer av mina tankar just nu :P

Natti natti <3

image61 

Duktig flicka :)

är jag! nu har jag gjort klart den skriftliga seminareuppgiften som ska in senast på onsdag. Nu behöver jag bara ett skrivprogram så jag kan få iväg det :/ Att det ska vara så svårt att tanka ett sådant då? Dyrt att köpa :P Får se vad jag hittar på. Löser sig förr eller senare :)
Tro om jag ska ta och börja med praktikuppgiften också medan jag är i farten ? Det är lika bra att passa på när jag är på "plugg-humör". Annars vet man inte när saker och ting blir gjorda :P För i morgon tänkte jag att jag skulle börja med att försöka "strukturera" upp mitt förrdjupningsarbete lite. Se vad jag ska ta upp och så.. finns rätt mycket att välja på inom mitt ämne :/

Nu ska jag se så jag kan få till det så jag kan se film någon gång :P Det var tydligen någon "codex" man behövde ? Fattar noll iallafall :D Det här med teknikens värld är inte min avdelning, haha! Har ju tankat Dirty Dancing och allt! Var så längesen man såg den :) Och sedan är jag sååå sugen på att se massa Astrid Lindgren filmer!

Snart blir det promme, och sedan handling. TACOS :D

image59
Duktig flicka ;)

God morgon/dag!

Aaaah vad skönt det var att få sova hur länge man vill ;) Fast vaknade 7 och var pigg. Sedan höll jag på och vaknade en gång i timmen ända fram till 11. Känns skönt att få sova ut iallafall :)
Nu blir det någon sorts frukost/lunch (brunch) :P

Men satan vad det har regnat inatt! Trodde att hela himmelen höll på att ramla ner :O tur att det slutade, annars hade det inte blivit mycket söööva :P

Idag blir det tacos ;) GÖTT! Ska även plugga som en dåre tänkte jag, får se hur mycket det blir :P Men kan känna att jag vill komma någon vart så jag inte spar på mig alltför mycket till tisdagkväll. För övrigt är det mycket vanligt att det blir så :P Och det ska vi ändra på!

See ya laaaater !

image37

Kvälls

en senare sådan :) Är jätte trött, fortfarande, så därför ska jag sova nu tänkte jag. Cecilia har ganska så nyss gått in till sig också. Får se om vi får en lugnare kväll här på Södra Kyrkogatan. Igår kväll låg jag vaken ända till 00.30, p.g.a festande grannar på våning 6. Trodde jag skulle bli galen! Och inte gör den där förbannade s.k. "Störningsjouren" något åt saken heller, är ju lixom inte så lätt för mig att veta vem i vilken lägenhet som spelar. Det är ungeför 15 lägenheter på varje våning här, och jag tänker inte gå runt och knacka dörr själv. Det är då en sak som är säker! Nu har människorna gått iallafall.

Tyckte att det var synd att Matte fick lämna Let´s dance... Tycker faktiskt att det var Dannys tur att åka nu. Aja, sådant man inte kan styra över :) Hoppas i vilket fall som helst på att Tony ska vinna ;) GO Dalarna!

Nu ska Marcus få ringa mig, för snart åker mina ögon igen känner jag. Sooooova i morgon :D Shit vad jag saknat det! Blev inte så mycket sova förra helgen heller tyvärr, men det är precis vad jag ska göra denna helg, SOVA ;) Alltså ta sovmorgon. Inte tänker jag ligga och dega på dagarna för det :P Har lite att göra..lite "skriftligt" stuff.

image42
Miss you honey.. Natti natti <3

Utvilad

Borde jag vara iallafall :) Sovit i ca 1½ timme. Skööönt! Och i morgon blir det en rejjä sovis :D Det ska bli ännu sköööönare!
Nu är jag inte hungrig längre, och jag och Cecilia har bestämt oss för tacos i morgon istället. Men vad ska man äta ikväll då ? Nu fick jag ett matproblem ändå :P

Kom på förresten vad affären hette: Casablanca! Man kan hyra film och så där också. Karlstads Helikon :P
Nu blev klockan mycket, och jag vet fortfarande inte vad jag ska handla.. kanske får bli fläskfilé och bandspaghetti ? Har ju det mesta till det hemma här iallafall.  Det är gött :) Då behöver jag inte handla så mycket!
Ska höra om Cizzz orkar åka med till Casablanca :P

Baj baj!

Äntligen fredag!

Hemma, fick sluta tidigare än beräknat idag. Alltid uppskattat :) Nu har jag ätit. Åt inger på dagis idag för jag får ju lov att betala då :/ Så då tar jag med egen mat istället! Men har ju bara behövt det en dag denna vecka så det är helt ok :) Idag fick dem tacos! Det ska jag lätt äta i helgen, antingen ikväll eller i morgon.  Blir helgmys med Cizzz denna helg :P Blir hemfärd nästa torsdag, och DÅ blir vi hemma läääänge :D *lycklig*

Ikväll blir det Let´s dance. Funderar på att cykla till Norrstrand och köpa godis! Det finns så gott godis på en affär där, kommer inte ihåg vad den heter just nu :P Gott med gooodis! Mumma.

Nu ska ja nog ta och sova en skvätta. Är JÄTTE trött... är inte van med såhär långa och intensiva dagar :O :P
Blir en liten "nap" :)

See ya laaater !

Kvälls

bloggen kommer här :) Sitter just nu och väntar på att mitt kära te ska svalna lite. Har ju inte druckit något te idag, och det är ju bara ett måste ! Det är nog mitt sorts beroende, som andra är beroende av snus osv ;P
Cizzz har nyssens vart här hos mig och hälsat på. Vi har kollat på Anna Skipper. Och man får lika dåligt samvete varje gång :P Men känner att jag just nu inte orkar göra något åt min träning... När det gäller mat är jag alldeles för dåligt påläst! Äter iallafall fil och All-bran till frukost :P Kan jag tycka är bra för mig såå :)

I möra är det sista dagen på denna slitvecka :P Jag är sååå trött! Gissa vad jag ska sova på lördag :D Haha! Sedan blir det en sväng på stan. Har kommit in så mycket fint nu ju! Farligt farligt för en som har dåligt med pengar :P Egentligen är det inte så dåligt, men om man tänker att det ska räcka i drygt 3 månader till så är det inte så jätte bra :/ Bläää! ska göra ett kontoutdrag och räkna efter hur mycket/vad jag har råd till när jag fått min lön som jag har kvar att få. Har två helgdagar att få för, alltid något iallafall. Lönen som jag fick förra gången brände jag på ett par jeans och två par skor! Kan ju vara bra att spara lite av den här lönen kanske ? :P Aja, får se vart allt bär. Sådant som visar sig här i livet menar jag :) Ska slinga håret snart eller någon gång här i framtiden också. Undra hur mycket Elin har lärt sig om det tro, hon har ju snart gått 2 år och håller ju faktiskt på mycket med färgning nu! Ska höra med henne. Man kan ju gynna kusinen med lite pengar :)

Marcus är på träning nu.. kommer hem efter 23 :S Jag kommer inte orka hålla mig vaken tills då. Han får väl ringa och väcka mig :P För vill faktiskt ha min "godnatt-ringning" :) Van med det ! Fast lär nog inte vara så närvarande då, meen vad fasn :) vill säga godnatt till min gubbe. Nu är det EN vecka kvar tills vi får ses :) Längtar!

Har ont i mina framtänder i underkäken.. måste nog sova med min bettskena i natt. Känns att jag är inne i en bitperiod nu, kan jag förstå :P Det är mycket nu...

Nu får det räcka med att dela-med-sig-av-tankar för idag :P Ska ringa och säga godnatt till mamma och resten av family nu. Borsta gaddarna och gurgla :P

Natti natti <3

image29
Jag och min Curacao II (Curry)
Omg.1 Elitserien, Sundsvall -04. Saknar den tiden :(

Still going strong!

Magsjukan härjar på Styvergäven. Ett barn hemma idag från våran avdelning, och en utav personalen på en annan avdelning fick lov att gå hem idag, p.g.a. jaa ni kan ju gissa själva :S
Kommer jag eller kommer jag inte klara mig undan ?! Den stora intressanta frågan just nu. Ska äta mer vitpeppar idag i vilket fall som helst :P
Idag har jag gjort någonting som jag inte har gjort förut! Bytt blöja ;D Haha! En ny bedrift av Johanna Jackson. Gick bra :) Förutom att ungen hade lite svårt att ligga still :P Då var det avklarat då.
Kanske ska förklara lite varför jag är hemma så tidigt idag ? Eftersom jag följer Marias schema, och hon hade planeringstid nu från 13.30 till 16.00 så fick jag gå hem och göra mina praktikuppgifter :) Tyckte jag var snällt! Åkte hem med 14.04 bussen.

Nu hålle jag på och överväger om jag ska sussa en stund (Var JÄTTE trött i morse!) eller om jag ska invänta solen, till den svängt runt hörnet, och sätta mig i sola genom fönstret :P Det är jätte bra väder ute idag! Jag som klagade så på blåsten igår, vädergudarna kanske hörde mig ? :P Har i och för sig blåst tidigare idag när vi var ute i skogen, men det har avtagit :) Gött! Ska se om jag får till någon bra "solställning" här. Ögonen är väldigt nära att fara igen.. *gäsp*

Nu blir det kurering av förebyggande syfte :P Vitpeppar och Hexident.

Tack för mig så länge!

image58
Hexident - mot det mesta ;P

Skadeglädje ?

Hehe jaa en aning då :P Tänkte bara säga att jag tyckte att det var rätt åt den där Saleisha att komma bland de två sista. Hon behövde plockas ner på jorden en skvätt faktiskt! Nu kanske hon kan ta och uppskatta saker lite mer. Gillar inte sådana över-självsäkra människor!

Bara en liten åsikt såhär på kvällskvisten :P

Natti natti <3

Kvälls

Blir en tidig kvällsblogg idag! Orkar nog inte skriva något senare :P Snart är det dags för kvällens höjdpunkt, Top Model och glass ;) Är sugen på en banan också, blev ingen sådan tidigare :P Är sugen på mycket.. igen :D Men kan då inte skylla på någon lingonvecka denna gång iallafall, höm ?! Man får unna sig ibland :P Borde hålla i det där med sit-ups och grejer, men som sagt. Så blev det bara en vända i trappan ;P Jag känner mig själv sååå väl! Haha! Men borde faktiskt kunna göra några snygga "övningar" här hemma tycker jag väl! Det är ju inte riktigt jag det där, men vad ska jag göra då ? :P Är GLAD att jag inte skenat iväg i vikt, för jag trodde jag skulle göra det. Hade ju däremot vart kul om man kunnat hålla igång med något ändå. Får hänga på Tess sedan när det lugnat sig med praktik och annat :)

Nu, Top Model!

Älskar min Marcus <3


Magsjuka ?

Vill jag inte ha! En utav personalen på Sparven fick det igår kväll, och ett barn på en annan avdelning. Jag hoppas jag slipper undan denna gång. Sist jag praktiserade på dagis blev jag magsjuk, så det kan väl få räcka för ett tag framöver ? *please* Huuuuua! Det är sådana sjukdomar som är ett STORT minus med att jobba på dagis (som egentligen heter förskola numera :P) Men jag säger dagis, så jag fattar vad jag pratar om :D Hehe.
Får be till högre makter för att slippa... Har iaf proppat i mig vitpeppar, och ska gurgla mitt och Ciccis dunder-gurgelmedel ;D Kan ju hjälpa ?

Ska man äta idag då? Är inte så hungrig nu faktiskt.. lite soppa och hårdmacka kanske ? Ocn en banana ;P Måste äta upp dem innan de blir så där bruna, helst ska dem vara lite gröna juu :P
Längtar tills jag får flytta till min Marcus :) Då får han laga mat till mig. Han är ju sååå bra på det ;) Glad att jag träffat en som älskar att laga mat :D ETT utav alla plus med min plutt ! Hehe. Min nakna kock ;P

Ikväll är det bra TV! TOP MODEL :D Yeeei! ska titta på alla magra skator där och ta mig lite glass till det tror jag ;D Och bara gotta mig! Kan jag vara värd :) Hade velat se Girls of the Playboy mansion också, men vet inte om jag orkar det :/ Är så trött nu om dagarna!

Måste gå ut med en varning jag fick på mailen! Det är ett gäng "hundtjuvar" som åker runt och tar hundar i Dalarna, stora som små! Man ska hålla koll på sina hundar, hemma som utanför affärer. För får dem tag i hunden din, då använder de den till "träningsmaterial" till sina kamphundar. I värsta fall dör hundstackrarna som ni kanske förstår! Så håll koll på era hundar för guds skull!

Nu blir det "nöe" ätbart :)


Mikko <3

Idag är det ett år sedan våran älskade Mikko lämnade oss. Ganska så precis en vecka innan sin 14 års dag!Kommer aldrig glömma ditt sista andetag, och när du andades ut den sista luften när sprutan hade gjort sitt i din lilla kropp. Tänker extra mycket på dig idag och får även lov att fälla en och en annan tår...
Saknaden är enorm. Även om det gått ett helt år sedan jag såg dig i livet. Du kommer alltid ha din plats i mitt hjärta!

Tårarna bara rinner och rinner. Nu orkar jag inte skriva mer...

image57
Hoppas du har det bra i himmelen min älskade vän <3

Sparven

heter avdelningen på min praktikplats :) Förskolan har 4 avdelningar, Duvan, Svalan, Lärkan och Sparven som sagt :) Förskolan tillhör Hultsbergs skolområde. Det är 4 barn som går på Sparven, och det är verkligen en riktigt bra barngrupp! Lite info om min praktikplats :)
 Idag när vi var ute på förmiddagen blev jag bjuden på "kelas" (=kalas) av en liten flicka från en annan avdelning :D Haha så söööt! Hon är väl typ 2 år. Barn är så härliga :) Ångrar inte en minut att jag valde den här utbildningen! Det svåra valet jag står inför nu vilken inriktning jag ska välja.. :/ Antingen läsa svenska/matte mot förskola/förskoleklass, eller svenska/matte mot skolåldrarna. Någon som har någon bra idé ? Vet inte vad som är bäst heller... Borde kanske boka tid hos studievägledaren och fråga, eller så frågar jag Cia. (Marcus pappas fru)
Tycker hon verkar ha rätt bra koll :) Hon har ju nyss pluggat också, läst till kurser så nu är hon spec. pedagog! Det är något jag skulle kunna tänka mig att bli lite senare :) Behöver ju bara läsa till någon kurs efter den här utbildningen sedan! Det kan man ju ta längre fram menar jag :)

Nu ska jag nog ta och börja med maten.. är hungrig :P Syndade och köpte lite godis idag på Konsum :P Lär ju sätta fart med maten innan jag äter upp mitt candy ;) (aja baja Johanna) Men tyckte jag var värd det, hehe :P

Nu, MAT! Spaghetti och köttfärssås :) Gött!

image56

Kvälls

Hoppas på att slippa drömma så jobbigt som jag gjorde i natt...inte kul att vakna och tro att drömmen är sann, och att sedan veta att Marcus är 30 mil ifrån mig :( Helst av allt had jag velat haft honom bredvid mig. Varje natt!
Ibland är livet tungt, och det är precis vad det är nu. Längtar hem som bara den, och efter Marcus...
Jag får be en bön för att de där j*vla 5 veckorna går snabbt, och smärtfritt. Men det kan jag ju bara se mig i stjärnorna efter :/

Nu ska jag försöka sova, och ringa älsk innan han hinner före. Som han brukar :P Men ikväll är jag ute i bra tid. Blir frukost på förskolan i morgon, så slipper jag gå upp så tidigt :) ett STORT plus.

Sweet dreams...

image47

Praktikdag no. 1

Japp! Första dagen är avklarad, och det gick faktiskt bra :P Jag sjåpar mig så i onödan!  Så kul att träffa massa härliga ungar :) Hade turen att hamna i en bra barngrupp, och med trevlig personal :) Kan det bli bättre ?! Det är det som jag tycker är viktigast :) Känns även skönt att man vart på praktik förut, så allt är inte nytt iallafall. Man "kan" ju verksamheten, så gott som iallafall :P Men alla arbetar ju olika från förskola till förskola. Det var också roligt att det var så pass blandade åldrar, 1-5 år ! De små är ju bara för söta :D Gud!
Nästan så man blev sugen att skaffa sig en egen liten knodd ;D Men det får bli sedan när man får mer tid över, eller hur älsk ? ;) Hehe! Söta är dem iallafall.
Fick bra tider också tycke jag! Lite varierat, tidigt någon morgon osv. Bra att få vara med på både öppning och stängning. Man vet ju aldrig om man blir inringd som vikarie :P

image55

Fick sluta kl16 idag, och efter det var jag och Cizzz på bibblan och raggade böcker till fördjupningsuppgiften. Hittade 4st som jag tror ska funka :) Nu är jag TRÖTT! Gud vad skönt det ska bli när man börjar jobba, då slipper man allt tänkande när man kommer hem. Just nu hänger både fördjupningsuppg. och ett annat skrivarbete över mig. Plus praktikuppg. :/ När man jobbar är det oftast inget sådant som hänger över en iallafall :P Ska bli skönt som sagt. Och nu är det faktiskt mindre än 3 år kvar tills jag är klar :) Då drar jag till Greeeece ;D Förhoppningsvis. Hade vart roligt, det är då en sak som är säker! En stor livserfarenhet, den saken är ju klar :)

Utlandsresa or not ? Hm...

Hörs sen :)

Back in K-town

Kom fram strax efter kl19. Det största projektet idag var att ta sig igenom Mora! Herregud alltså. Vasaloppet = KAOS! Folk precis överallt. Men det är väl kul att det händer någonting i Mora också :P

Gruvar mig så något otroligt för i morgon! Praktik :S Hade så gärna vart hemma eller i Sthlm hos bubben min. Är inte ens helt 100 på vart jag ska kliva av bussen heller. Aja, det är väl sådant som löser sig antar jag. När jag tänker efter så vet jag inte vad jag våndas för heller, kanske mest för att det jobbigaste med praktik är de långa dagarna :S Huuualigen! Sedan känner man sig så "bortkommen" som praktikant jämt... får trösta mig med att det är bara 8 dagars praktik vi har denna gång. Fast jag borde egentligen skärpa mig, det behöver ju inte vara så farligt ? Är bara så trött på något vis... till helgen ska jag sova lääääänge :P
Tänkte att vi skulle basta lite också :) Man glömmer ju så lätt bort bastun som finns här! Hade vart gött att få basta lite :) Även om det inte är mitt favorit ämne, men det går bra när man får bestämma värmen själv :P Får panik när det blir för varmt!

Nu ska jag äta mina efterlängtade mackor :P Gud vad gott! Var så stressigt idag innan vi åkte, hann inte äta så mycket som jag velade :P Så gott med röding! Mumma :)

Nej nu så, lär ju packa kläder och sådant...

Saknar min Marcus!! :'( Vill vara med dig, JÄMT!

image42

Slutkörd

är jag! Kom precis innanför dörr'n. Har vart och jobbat som sagt, och shit vad jag är lycklig för att det är över :D Klart, det är alltid roligt när pengarna kommer. Men, (det finns såklart en sådnt också) det är banne mig jobbigt att plugga och jobba samtidigt. Helgerna är heliga! Har iallafall ingen mer schemalagd dag kvar. Men kan ju bli någon extra dag ifall det ringer någon. Kommer ju faktiskt vara ledig runt påsk där som sagt, kanske kan erbjuda mig att jobba lite då kanske ? Marcus har ju ändå åkt så jag har ingen att ta hänsyn till mer än mig själv och det jag vill/behöver göra...
Appropå Marcus, så är han i Älvdalen just nu. Ni kan ju gissa vad skönt det var att mysa in sig intill honom inatt? ;D
Himmelriket!
Nu ska jag försöka rida, har sjukt mycket träningsvärk idag. Precis som väntat! Får se om jag får isär benen så jag kan sätta mig i sadeln :D Haha! Känns vädligt svårt just nu måste jag säga, har knappt kunnat gå idag :P Sedan tyckte jag att jag hade sådan konstig träningsvärk i rumpan, men då kom jag på att det också kan vara för att jag halkade här på gården igår, i all hast :P Blev livrädd, för jag trodde att jag skulle slå i svanskotan! Känner fortfarande av den fast det är snart 4 år sedan jag slog i den första gången, och snart 2 år sedan jag gjorde det andra gången när jag fick lov att åka in till akuten :S Tur att den inte var bruten då :P

Nu ska jag ringa Marcus och höra mig för när han kommer :P
Ha en bra lördag!

image15

Mina puppu-hästar! :)

RSS 2.0