Lättat

Någolunda iallafall. Fick lov att gå ut och sätta och andas ut, visste inte om jag skulle skratta eller gråta ett tag alltså! Tre timmar utevistelse fick mig på lite bättre humör iallafall. Men funderar på att ikväll eller i morgon får det nog bli kolonilotten !! Snart kommer han hem, Marcus alltså. Sedan lär man väl börja göra sig klar för firmafesten som börjar kl 18. Börjar bli hungrig också, vilket inte för humöret bättre :P Moahahahaa! Passa er, alla sluskiga karlar som kommer i min närhet! Morr!

Karlar

Sitter här och retar upp mig själv. Vid 9.30 tiden kom Mr. S hem hit på lunch. Snacka om att visa NOLL respekt! Sätter på musik på  världens högsta volym, går in på toaletten och skiter (klart man måste få göra det), MEN med öppen dörr! Kan någon gissa om jag höll på att smälla av ?! Det värsta av allt var att han inte ens tvättade händerna innan han gick ut i köket för att laga mat, då frågar han mig om jag också vill ha. Visst, det var väl schysst. Men tänker inte äta mat som någon gjort som vart på toa innan och INTE tvättat händerna efteråt! Gaaaah! Sedan sätter han stekpannan på spisen, med kötbullar, går därifrån, börjar lukta bränt, går dit efter ett tag och gör en liten kraftansträngning. Sedan sitter karln här famför datorn i typ en timme, utan att diska efter sig innan han går. Jag kan ju lätt gissa mig till att disken som låg kvar här igår är hans också. Herregud! Vad är det för fel ??! Jag håller på att spricka här känner jag.  Här kommer något ännu värre. Hans bror kommer hit idag också, hur ska jag klara att sitta i den här 1,5an med TRE karlar denna helg ?? Kan ju räkna ut med röven att bror hans inte är ett dugg bättre. Save me någon!!


Minnesluckor

Shit då! Jag har tydligen skickat sms och sådant till folk i lördags och sagt åt dem att komma til Mora :D Antagligen för att det var dött som i graven på Wasa. Herregud... det var längesen jag var sådär kanonfull! Det var en bra fylla iallafall om vi säger så :P Bakis blev jag ju, men sådant får man ta när man hade det så trevligt :D Right ?! Minnesluckor är rätt kul ändå, när man kommer på lite så där lätt typ en vecka efteråt vad man har ställt till med :P Oj oj oj... Johanna Jackson i ett nötskal. Men någon måste ju stå för det också :) Tror vi allihopa var sådär "bra" fulla i lördags. Hade as skoj! En riktig tiopoängare till kväll alltså :) Mer sådant tack! Får ta någon Orsa-yra i sommar också. Riva ner Orsa lite :P Tsss.

Nu är jag faktiskt snart klar, med allt vad skolarbete heter! Har spart lite till fredag när jag får sitta ensam i lägenheten och vänta på Marcus medan han jobbar :P Lär ju ha något att göra då. (Blir att renskriva det på måndag. Har ju lite tid på mig då med). Får hoppas på sol så man kan gå ut och sätta sig någonstans, i fina Solna :)

Nee nu börjar det bli dags för att ta in hästar och avsluta det kapitlet för dagen. Hör kanske av mig mer senare, annars hörs vi på fredag eller någe :P Ha´t så bra till då! XoXo / Er kära J ;P

Paus

Har tagit en paus i pluggandet. Har skrivit ut observationsstudien, har renskrivit en del av litteraturstudien, ska dit med egna reflektioner och en bok till? Skulle man ha med läroplanen också eller? Har iallafall skickat ett mail till e.bjorklund för att få svar på min fundering :P Själv tycker jag inte att läroplanen är någon litteratur.. men men. Får se vad Elisabeth säger om det. Känns skönt att jag kommit en bit påväg iallafall! Nu är mer än hälften gjort på våran hemtenta! Bra där J :) *klappar händerna* Snart ska jag ut och bättra på min bränna jag fick ifår. Smorde in mig med Aloe Vera gel igår när jag hade duschat, huden hade hämtat sig bra :) Nu ska jag fundera ut vad jag ska skriva om från boken Lärare av i morgon. Kan bli en pärs ;D



XoXo /J

Kvällsn

Då var tisdagen den 27/5 -08 snart avklarad också. Snart åker jag faktiskt till Stockholm! gud vad jag längtar :) Pratade med Alma idag, vi åker rätt tidigt på torsdag... typ kl 8 eller 9 på morgonen. Mickans utspark är runt kl 13 sedan väntar lite middag i Täby :) Ska bli trevligt! Då får jag träffa min älskade prinskorv också ;P Bästa av allt. Får se hur vi sover i helgen nu då. Sigge skulle tydligen ha ner sin bror på besök över helgen vilket inte var den bästa planeringen, så jag och Marcus hamnar troligtvis i familjen Sandin-Wendels kolonilott :P Gulligt vaa ? :D Haha vore något. En ny erfarenhet, har aldrig sovit i en sådan förr ;D Jaa hej å hå. Ikväll har jag och Curry haft flåsträning :) Ridit upp mot Grönklitt, så han fick jobba på bra gossen min :) Kan han behöva, han har ju ätit massa gräs idag :P Jag hade nog också behövt röra lite på mig... men men. Får bli en annan dag :P

Solbrännan jag fått idag är något av desslike! Man ser precis vart bikiniöverdelen och shortsen suttit, om jag säger så :P I morgon får det nog bli att sola lite baksida. Nu ska jag dricka te och äta en hårdmacka med skinka och massa grönsaker på, mums! Natti natti.

XoXo  /J

Here comes

some snodda bilder från Anna O (annaolander.blogg.se), från lördagen :P

24/5 -0824/5 -0824/5 -0824/5 -0824/5 -08Skååål katt-Perelli :D

Snyggt det blev :P Annars kan ni gå in på Annas blogg för bättre storlek på bilderna!

Sunny!

Åååh vilket härligt väder det är idag :) Sol, sol och åter sol! Har redan fått världens märken efter bikinin. Skulle bli fint väder i morgon också, så får pressa lite då med :P Gäller att ligga i när det bjuds sol!

Nu sitter jag och inväntar mat, spaghetti och köttfärssås. En utav mina favoriter ;) Riktigt mumma är det! Min bror håller inte med däremot. Jag menar, hur många tycker inte om det ? :P Ska rida en sväng senare idag också. Får bli när det inte är så varmt, förstår mig inte på folk som är ute och rider mitt på dagen när det är över +20. Men det ska väl finnas sådana också antar jag... I natt ringde hemtelefonen igen, och kan någon gissa vilket nummer som stod på nummerpresentatören? Jo, Joels mobilnummer. Jag kom på mitt i all rädsla och svettningar att det konstiga är, när Joel ringer till mig (medvetet) så står det typ, privat nummer eller okänd eller något liknanade, men när telefonen hans ringer hem "utav sig själv?" så står hans mobilnummer på telefonen. Är inte DET lite mysko vaa? Fattar noll. Tycker iallafall att det kan sluta ringa på nätterna på det där viset! Tog mig en timme att somna om :S Scary, scary...

Idag har jag gjort klar observationsstudien. Så nu är den färdig att skickas in!  Nu har jag lite mer än hälften kvar att göra på litteraturstudien. Kämpa på J! Jag börjar se målsnöret där framma :P Vilket känns hur härligt som helst! Måste plugga mer idag...får bli efter maten och innan jag rider. För tror inte jag kommer hinna klart med allt i morgon, om jag känner mig själv rätt. Helst om det blir finväder i morgon! Neej nu funderar vi vidare och hörs sen :)

 Rhodos, here I come :D 5 days to go!

XoXo /J

Kvällsn

Då var det kväll igen. Det är då värst vad dagarna går fort nu för tiden :P Idag kändes Curry bättre. Inte fullt lika stel i kroppen idag! Ett steg åt rätt håll iallafall. Får fortsätta med massagen och ännu mer nogrann uppvärmning så ska nog det här gå vägen :) Huskur a la' Johanna! Haha! Neej men får duga tills vidare iallafall, tills vi fått tid hos en kiropraktor.
I morgon måste jag verkligen plugga..har ju bara i morgon och onsdag på mig så gott som ju! :O Kom jag på nu när jag tänker efter lite, shit pommes frites. Bäst att sätta sprutt J, för din egen del. Åker till Sthlm på torsdag tidigt på dagen, kommer hem på söndag och sedan åker vi till Karlstad på måndag kväll, så måndagen har jag ju på mig men det är ju inte så smart att spara till då. Kan jag känna... Det kan aldrig skada med lite planering här i livet :P Det har ingen dött av precis, absolut inte jag. Hehe.

Nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av tror jag...inte vad det känns som iallafall. Så nu får det bli dusch och säng för min del. Var så trött i morse när klockan ringde :/ Drygt. Får hoppas på sol i morgon så man kan ta lite siesta i solstolen :P Hörs i morgon. Natti natti!

XoXo /J

Jag och Marcus i Sthlm. November -07
Me miss you, like hell you know!

Måndag

Vilket innebär ännu en ny vecka att se fram emot. Vilket jag verkligen gör, för på torsdag bär det av till huvudstan :) Var ett bra tag sedan jag var där nu.. över 3 månader sedan! Men nu kommer jag tillbaka ;P Blir ju som sagt studentpartaj på torsdagen, Mikaela tar studenten :) På fredagen ska jag på min första firmafest, nu börjar man känna sig gammal :P Haha! Det är som Emma säger; snart är det väl dags för blöjor och hus också :P Tss! Fast om jag får bestämma så vill jag gärna hinna jobba i ett år eller två, så man får ut någon föräldrapenning. Det gäller att planera sådant :D Nina hade ju inte jobbat något innan hon fick Sebbe, så hon får knappt ut något i månaden, vilket hon tycker är jobbigt och det förstår jag! Men det får vi ta då :) Nu lever vi i nuet :P Idag är det inte så fint väder som jag hade hoppats på, men bättre än vad de visade på vädret igår. Så man får väl vara nöjd ändå :) Jag längtar så till den där riktiga värmen... där är ju så skönt! Nu blåser det ute, och det är ju inte riktigt lika skönt.

Idag ska jag försöka komma på vad jag ska köpa till Mikaela. Funderar på att cykla till Ewa Moraeus och kolla på lite keramikgrejer :) Det är ju alltid lika annorlunda, för typ smycken och sådant får man ju alltid ändå. Men får se, kan ju alltid kolla iallafall! Skadar ju inte lixoooom :P Lär ju plugga idag också, kom på det igår! Trodde på något vis att jag var klar, men det är jag ju inte precis :O Drygt, men tro om man ska ta och göra ett ryck med det där så man BLIR klar någon gång. Hade ju vart en stor lättnad om jag säger så... men har ingen som helst motivation till det idag! Nu ska jag runda av det här, känner att mina tankar är påväg att spåra ur :P

Sommarmys

Helgas

Har inte haft ork till att skriva något inlägg tidigare idag, har vart as bakis :P Trots det så har jag iallafall satt upp en hage till hästarna och vart ner på Bykrogen och ätit bakismat :P Gooott! Efter det vilade jag en sväng, var inte helt återställd kände jag. Sedan gick jag ut och borstade hästarna och Curry fick lite massage på sin rump :) Nu sitter jag här och funderar på att sova, tittar lite på Sanningen ögonblick också. Snart vinner hon kanske 500 000. Tänk om man ändå hade den chansen! Hade behövt de pengarna :P

Igår hade vi det jätte trevligt! Tyckte iallafall jag :P Blev dock dålig innan vi ens hade åkt..så fick krama toan en stund. Trodde då att kvällen var slut för min del men jag återhämtade mig :O Sedan åkte vi ner på Mora, efter några om och men så blev det Wasa. Fråga mig inte varför, men så blev det. Hade hur som helst mest trevligt hos Anna :) Vi satt och sjöng massa gamla slagdängor, typ låter med Aqua och sådant :D Haha! Nu ska jag duscha, ringa Marcus och sedan sova. Hörs mer i morgon!

XoXo /J
Curry, sommaren -07.Tösen påväg in, sommaren -07 :)

Curly Sue

Åh vad jag älskar den låten :) Känner mig både glad och illa till mods samtidigt...konstig känsla hur som helst :P Tänker tillbaka på sådant jobbigt som var förr och så... Har fått reda på tråkiga saker om en person som stog mig nära då, på olika vis. Känner att det både är rätt åt dig. Att det är nu du får igen för all skit du satte mig i och fick mig att må sjukt dåligt. Men samtidigt var det inte riktigt det här straffet jag önskade dig... Vet inte riktigt hur jag känner över detta. Blir både arg, riktigt förbannad helt ärligt när jag tänker tillbaka...samtidigt vill jag bara gråta. Det är kanske som mamma säger, att det passar nog inte så bra att jag går ut ikväll. Nu när det är är så mycket, rent ut sagt, vrede i min kropp. Det och alkohol är ingen bra blandning, det vet vi sedan förut... Kan inte förklara hur jag känner mig. Har försökt så gott jag kan. Men när det gäller det här och den här personen är det inte många som har förstått ett skit, så jag kanske ska sluta hålla på att försöka få er att faktiskt förstå. Vet att många inte hänger med för fem öre, men några gör iallfall. Säkert fler än vad jag tror i och för sig, jag är mer igenkänd när det gäller allt förr än vad jag tror och har nu fått befara på senare. Folk skaffar sig egna uppfattningar, som ofta är så jävla fel. Fråga den person det gäller från första början, så slipper ni lägga ner en massa energi på att göra er en egen historia, som passar er mycket bättre. För det är ju så det är ?!
Folk och fä.. helst av allt vill man spy galla på er. En massa jävla grön galla.



Saturday night live

Ikväll blir det utgång! Måste komma ihåg att svänga förbi glasbanken innan det stänger. Blir en JP vit, och några cider till det, jag och Cizzz ska dela :) Såg att de fått tillbaka mina kära AquaTini High Lemon här i Orsa! Var riktigt längesen man drack det, så några sådan får det bli, har för mig att Cecilia också tycker om dem :P

Sedan kommer vi till det återkommande problemet, vad ska man ha på sig? Fast egentligen har jag ju så gott som bestämt mig, måste bara komma på vad jag ska ha på mig på benen. Antingen mina vita jeansshorts, vita jeans eller svarta jeansen. Tåls att fundera på :) Vad tycker ni passar bäst till min nya skjorta ?

Skjortan, hallonröd
XoXo /J  ;)

...

Ja, jag säger bara det: Fy fan!  Kom inte till mig nu med en massa jävla konstiga frågor eller påståenden, för då ska ni då få veta att ni lever! Sedan behöver jag nog inte säga mer..!

Home, sweet home!

Har i och för sig vart hemma ett tag. Kom hem runt 13.30, och åkte sedan med bror och pappi till Mora för att hämta ut passen :) Såg ut som ett jag vet inte vad :P Haha! Fyyyy! Fick ju inte ha håret som jag hade fixat det för komaren kom in åt alla punkter i ansiktet då, så jaa :P Skit samma, bara jag tar mig till Grekland så :D
Igår sjöng katt-/alien- (kalla henne vad ni vill) Perelli sin Hero i Belgrad och tog Sverige vidare till The big final som går av stapeln i morgon kväll. Själv tyckte jag att det lät lite mesigt..kan dock inte hålla med henne om att det var hennes bästa framträdande :S Håller tummen för mer power i morgon kvälls!

I morgon blir det som sagt partaj. Kom på att jag måste se så jag får någon som skjutsar hem mig, känner inte för att väcka mina kära föräldrar mitt i natten och så gott som tvinga dem att hämta mig :/ Klart att de gör det...men hade ju passat bättre om man hittat någon som ändå är vaken den tiden :)
Snart ska jag nog ta in min Curr och rida en sväng, någonstans. Det är just det som är fråga, vart någonstans ? Finns inte så många ridvägar att välja på här tycker jag. Och i skogen vågar jag inte rida ensam, de hade visst sett en björn här i Orsa för någon vecka sedan (?). Den vill vi ju inte stöta på. Får se vad jag hittar på, jag som kan trolla så bra med knäna :P
Hasse verkade nöjd med att få en liten present iallafall! Var nog första gången jag såg hela hans tandrad :D Haha. Kändes bra att få överraska honom lite. Att få åka med honom är guld värt! Fatta vad mycket man spar på det. Tack lilla Hasse-mannen :)

Dagens

Dagens humör: Är glad tror jag ? Lagom sinnesstämning iallafall.. :P
Dagens bästa: Att ha kommit hem.
Dagens sämsta: Hm.. vädret kanske ? Äh kan ju vara värre.
Dagens klädsel: Svarta JL-jeansen, vit v-ringad bommulströja, conversepjucksen och min ljusbruna skinnjacka :) Snart ridkläder ;P
Dagens låt: Takida - Curly Sue. Såå bra!
Dagens "att göra": Rida, massera min Curr på ryggen hans. Friskvård :) Bara allmänt rå om mina djur. Har saknat dem så i veckan...

Jag och Marcus i Sthlm. November -07
Miss you honey...

Granny äpplet

har precis blivit uppätet och jag har pluggat klart för idag, eller just nu iallafall :P Nu har jag två böcker + läroplanen kvar att "litteraturstudera" :P, och reflektioner på det då. Men undrar däremot hur man ska göra med läroplanen? Är det någon som kan hjälpa mig med denna fråga? Känner att det blir svårt att hitta på en frågeställning till den :P Help me, please ?
Om en stund ska jag och Cissi ut på våran (kanske sista för terminen?) promme! Det här bli min nästista natt i lägenheten för denna termin :) Fast lär väl ska ner hit i sommar också, är ju så fint här nu! Kommer säkert vara ännu härliare här när "riktiga" sommaren dragit igång. Eller vad säger ni tjejer ? :) Vi har ju pratat på´t iallafall!
Stockholm är också fint på sommaren. Dit ska jag ju också en massa, och hälsa på min älskling :) Fast han får också komma hem ibland, vilket han ska också som tur är :P kommer inte orka att hålla på och åka massa tåg när jag väl är ledig. Kommer bli mycket jobb i sommar, har jag i vilket fall som helst fått en känsla av :P Jag drar ju igång redan runt midsommar, forsätter in i juli och en bit in i augusti. Blir iallafall money, som jag verkligen är i behov utav så jag ska klara mig utan lån ännu ett år. Ska se om jag kan få mig lite extra jobb här nere i höst eller till våren iallafall. Var så drygt att jobba när man väl kom hem, i vintras där. Så då stannar jag hellre här och jobbar en helg eller två i månaden, och få komma hem och bara få vara istället! För hemma vill man ju hinna med att träffa alla och göra massa, här spelar det ju ingen roll på så vis :) Här har ju jag ju bara mig själv att bry mig om hehe, och det räcker till de med ibland :P Tss!

Nu spelas det musik i någon lägenhet ovanför mig, tror jag :P Lär väl vara folk som ska ut ikväll, studenttorsdag you know... Blev ju ingen utgång för mig och Cizzz idag. Vi spar oss till lördag, och idag är vi båda sjukt trötta! Vet inte vad det är riktigt, kanske den eviga kaffelukten från Löfbergslilahusen :P Känner mig alldeles för trött för en promenix, med va' fasn... ibland får man bita ihop mer än vad man redan gör, som jag så klyftigt brukar säga ;P

XoXo /J ;)

Tösen påväg in, sommaren -07 :)Curry, sommaren -07.Sommarmys! Jag,bror, Curry & Tösen. -07

Dagens fråga!

Varför vill killar/män bli gynekologer ? Den kom upp idag när vi diskuterade genus på lektionen. Fråga mig inte om hur vi kom in på det, men vägen dit var lång :P Så var snälla nu att svara på min fråga eller dela med er av era tankar. /J

Gyn. besök!

Sommarlov

snart iallafall :P Har bara en dag kvar som ska kämpas igenom i skolan. Blev precis påmind av min klassis I-M! Riktigt gött som sagt :D På något konstigt vis känns det ändå som det är mycket kvar.. kanske för att sista dagen är om ca 2 veckor :P Har seminarie då om observationerna vi gjorde på VFU:n. Så sommarlovet börjar tisdagen den 3/6 för våran del :) Tack gr. 1 att ni vela byta dag, var guld värt! <3

Nu håller min tvätt på att tvättas som mest. Har tvättid nu mellan 13 och 16! Sista tvättningen innan hemfärd :) Det känns också gött faktiskt! Har nyss diskat lite och funderar på att dra dammsugaren en vända här inne innan det är dags för att hänga upp tvätten och en vända på stan. Ska se om jag kan hittade något passande mors dag-kort till mami! Cissi ska uträtta lite ärenden hon med :) nu ska jag dammsuga lite innan det är dags att dra vidare!

XoXo /J ;)

Time to

sleep! Snart iallafall. Ska se klart på Grey´s och sedan invänta min vanliga natti-samtal från min trogne prins i Stockholm :) Mitt kvällsfika bestod av ett äpple och te. Har vart och köpt mer frukt idag, det är ju så gott!

Mina smarta medlemmar i studiegruppen är inte så smart, tyvärr. Vi har haft både eftermiddagen igår och idag på oss att förbereda inför lektionen som vi ska inleda i morgon, men icke. Så då måste vi ses i morgon, ännu tidigare än avd vi börjar. Surt säger jag! Karlarna i studiegruppen våran skulle jag kunna kräkas på! Gaaaaaaaah! Aja..snart slut på arbete med den klass iallafall. Stå ut J! Neej nu är det jag som borstar tänderna! Och försöker sova till all musik jag hör här ute, om jag stänger fönstret kanske jag inte hör lika mycket. Smart där :) Natti natti!

XoXo /J

Bal -07. Miss you honey.. <3

Har långsamt

som ni kanske märker... tur att jag kan underhålla mig här då :) Nu har jag iallafall bytt ut dukar och sådant här så nu känns det mer somrigt! Har även pluggat lite, duktiga jag ;) Klarar mig bra själv jag, känns bra att man inte är så uppbunden med att behöva hjälp med allt man ska göra jämt när det gäller plugg...! :P Tss. Snart blir det prommis. I det härliga solskenet, känns lite töligt att det ska sricka upp på himlen så på kvällen, och inte på dagen. Vi hann inte sitta ute så länge i solen idag inte, innan molnen kom och förstörde för oss! Grrr. Det skulle bli fint i morgon med, så då hoppas jag på att man kan gå upp till gräsmattan utanför kyrkmurarna och lägga sig lite på en filt :) Hade inte vart helt fel då.

XoXo /J


Inspiration?

Idag är det bättre med fart på mig känner jag :) Det kan ju dock inte vara för att jag sov så bra inatt :S Idag har jag inhandlat morsdagpresent och en "tack-för-resorna-present" till Hasse för alla turer vi fått åka med honom det här läsåret :) Värt hur mycket som helst! Med tanke på det så har jag vart på Systembolaget och handlat för första gången på egen hand i mitt liv. Fast inte trodde jag väl att det första jag skulle köpa var en whisky, The Famous Grouse, utav allt man kan välja på :P Men så blev det iallafall. Så nu har jag tagit oskulden på glasbanken ;P Tihi. Det var en frän känsla att få glida ut genom dörrarna med en egen kasse haha! :D Med en whisky, kan inte riktigt släppa det där :P

Nu fick jag världens lust till att ändra lite "tema" här i lägenheten, såhär till sommaren tänkte jag. Har ju haft lite svart-vitt när jag tog bort julgrejerna, så nu är det dags för mitt röda att få komma fram ur garderoben igen, tror jag :) Blir ju inte världens förändring, men lite iallafall . Ska rota fram mina röda tabletter med vita prickar på och lägga här på bordet, och byta ut svarta duken på bordet vid soffan till den röda. Blir bra :) Sedan kanske jag kan möblera om bland prydnadsgrejerna... ta fram något annat tom. Vore kul :P Hehe jaja, nu far mina tankar iväg känner jag. Hur är det med plugginspirationen då tror ni ? Kanske inte lika mycket fart på den :P Hehe. Har tid på mig iallafall, om jag säger så. Om ca. 2 timmar ska jag och Cizzz ut och promenera. Och inte är det någe bra på tv just nu heller...så får bli något liknande av det jag nämnt ovan ;P Hörs senare.

XoXo /J

Jag och Cizzz 
Full som en kastrull, ja :P

Räddad

Kom på idag att vi får ju en till omgång studiebidrag, nu på fredag! Thank God :D Blir min räddning, nu sipper jag nog nalla alltför mycket på mina födelsedagspengar. De får gå till Rhodosresan, en bit av dem iallafall :) Jiiihaaa!
Nu väntar jag på att spaghettisarna ska koka klart. Blir det och köttfärssås till lurre idag. Som igår :P Måste ju äta upp kättfärssåsen, här får inget gå till spillo :P tänkte ju ha det till middag igår men blev ingen sådan för min del igår heller. Börjar kurra rejjä i magen min nu känner jag, ska bli gott med mat ;)

Jobb börjar för mig i midsommar. Bra det! Så får jag någon krona i juni också. Det är både bra och dåligt att få den 15e månaden efter man jobbat... Det dåliga är att om jag skulle ha börjat jobba i juli så hade jag inte fått min första lön först den 15e augusti, vilket skulle suuuga rejält! Men nu får jag någon dag i juni så jag slipper oroa mig för det. Det som är bra med det är att jag får en lön mitt i september också. Vilket jag diggar :) Det här löser sig nog ändå J. Tänk att man alltid oroar sig i onödan, för det mesta iallafall :P Det löser sig, det löser sig. Måste ta reda på när vi börjar höstterminen också, så jag vet hur mycket jag kan och vill jobba i augusti. Vill gärna ha en eller två veckor ledigt innan skolan drar igång igen. Men tror nog att jag börjar runt den 26 där någonstans, alltså den sista veckan i augusti. Bra det :) Då kan jag jobba de två första veckorna den månaden. Se så bra det här blev tillslut!

Nu ska här ätas mat :) XoXo /J

Kvällsn

Då var det kväll igen då ! Vet inte om jag har så mycket mer att säga än det jag redan sagt idag :P Funderar däremot på att jag kanske borde sätta fart med litteraturstudien i morgon, har ju börjat lite lätt men det duger ju inte i längden. Måste få det gjort, för nästa torsdag åker jag till Stockholm och blir borta till söndagen. På måndagen där hinner jag inte med mer än någon liten finslipning för på eftermiddagen åker vi ner hit till Karlstad. Och då sa arbetet vara klart! Så har så gott som en vecka på mig egentligen..så sätt fart J! Vet ju hur bra pli jag har på mig själv när jag är hemma :O Då blir det bara massa annat än skolarbeten. Det här är ändå det sista så nu får jag ta mig i kragen!

Nu ska jag borsta tänderna och invänta Marcus, han är på fotbollsträning ikväll. Längtar redan efter honom... men nästa gång vi ses får vi iallafall 3 nätter tillsammans. Alltid något :P Man får vara glad för det man får. Snart är det iallafall sommar, då kommer vi förhoppningsvis ses lite mer. Som sagt så har ju inte han någon semester att ta ut, suck! Men men.. face it J :P Hörs mer i morgon. Natti natti!

XoXo /J

@ my house på studentferre ;D

Shopping

Då var den fullbordad. Blev lite ändrade planer när jag provat toppen Gina och en skjortaVero Moda. Så det blev skjortan istället och så köpte jag de där vita pumpsen, så nu slipper jag tjata om dem någe mer :) Shortsen får vänta ett tag. Såg att jag var mer fattig än vad jag trodde :P Illa illa. Men men..tur att man fick lite pengar när jag fyllde år. Födelsedagen kom i rättan tid. Pengarna gick jämnt ut det här skolåret om man säger så :P Hehe. Snart ska jag och min vän Cecilia ut och promenera. Det är så skönt :) Och man känner sig så duktig efteråt ;) På lördag blir det partaj, så det är bäst att gå av sig lite så man har råd att dricka alkohol :P Right ?

Här kommer bilder på det jag shoppade idag:
PumpsenSkjortan, hallonrödMed rosetter i ärmsluten Så :) Då var det dags för en prommis!

XoXo ;)

Tisdag

och Gossip girl är äntligen tillbaka! Det var på tiden :)

Idag har jag stört mig en hel del på folk, som jag kan göra ibland vissa dagar när jag är på sådant humör :P Så därför behöver jag få ur mig det. Vi börjar såhär: Tycker det är dålig stil av folk att komma försent, visst det gör jag också men försöker undvika det när jag ska på lektion. Stör mig också på folk som knaprar choklad och dricker massa läsk på lektionerna när man sitter och lyssnar på någon. Lika med sådana som inte kan låta bli pennan, utan måste knäppa med den heeela tiden. Grrr! Jag stör mig också på människor som tuggar tuggummi med öppen mun, hör man inte sig själv hur mycket man smaskar ?! (Denna människa hade jag bakom mig på bussen idag). Just nu komme jag inte på något mer som jag stört mig på idag, men det kommer säkert mer :P Känner att det är en sådan dag i dag som sagt!

Muffinsen var god förresten. Är inget större fan av sådana, men den var helt ok :) Pågens muffins! Funderar starkt på att köpa de där vita pumpsen jag provade igår... de skulle passa så bra i sommar :) Och en topp på Gina för 129 kr, och de där shortsen. Sedan kan jag lugna mig lite, då har min hunger blivit stillad ett tag :P Får duga tills jag åker till Greece. Kan ju hitta något där om jag har tur :) Marcus hittade ju så fina kläder åt mig på Baaali. Älskar verkligen min blå/vit-randiga skjorta :) och allt annat med! Min Marcus vet vad jag vill ha ;)

Nu blir det nog en vända på stan, ska bara kolla mitt konto och se vad det har att erbjuda såhär på sluttampen :P *fattiga jag* See ya soon. XoXo ;)

Vita pumps

Då var det

kväll även här i Tingvalla. Slänger iväg sista inlägget innan jag ringer mor och väntar in Marcus, och det är dags för sova sova säng säng. Sköööönt! På onsdag har vi iallafall sovmorgon. Ännu skööönare! :D Nu tycker jag att ni tar och svarar på min lilla undran om häst -och hundbajs! Gillar inte människor som inte kan stå för sin åsikt, så sätt igång! (Nu hoppas jag att jag taggade er nog :P)

Nu säger vi godnatt för idag och lämnar måndagen den 19e maj 2008 bakom oss, för alltid. Natti natti! XoXo ;)

Min kväll

Blev ingen middag för mig ändå. Känns skapligt onödigt att ställa sig och laga mat när man inte ens är hungrig :P Jag och Cissi var ut på våran dagliga prommis, pratade om massa världshändelser som man gör när man är på promenad :) Nu har jag fixat lite här och läst massa bloggar och lite till. Funderar nu på att duscha och sedan koka mig en kopp te och ta en macka. Och kanske min muffins som vi fick idag i cafeterian, det delades ut påsar med räkost, muffins och tidningar, bl.a. Cosmopolitan. Alltid uppskattat, gratis är gott hehe :P Omtänksamt av dem att de tänker på oss fattiga studenter. Brukar fundera över det där... de som tar lån, så fattiga kan de inte vara ändå ? Visst, vissa måste ta lån som bor tillsammans med någon eller har barn och liknande. Men både jag och Cissi har klarat oss utmärkt under året ?! Folk fattar inte hur vi gör, men jag tycker inte att jag levt på nagelskiten precis. Har levt precis som jag gjorde under gymnasieåren. Så det går visst! :) Tänk vad skönt att slippa betala tillbaka massa pengar när man är klar sedan, då lever jag hellre lite knapert nu. Det är som mamma säger; "Det är inte meningen att man ska leva lyx som student" . Kom precis fram till att mamma säger ganska så mycket smarta saker ändå :D Haha!

Nu ska jag se om skinkan tinat, så jag kan ta mig min kvällsmacka och te :) Hörs kanske mer senare. XoXo ;)

Dåligt med studiebidrag?

Hästbajs?!

Läste nyss ett helt urblåst inlägg på Natacha Peyres blogg. Hon menar att folk som rider ska plocka upp bajset efter sina hästar, precis som hundägare gör :P Tycker ni att man ens kan jämföra hundar/hundägare och hästar/ryttare på det viset när det gäller att "plocka upp" efter sig ? Vore kul med massa synpunkter på denna fråga :D Så kommentera massa!


Fönstershoppning och mjukglass

Kom precis innanför dörr'n, har vart ute på stan en liten sväng! Fönstershoppat eller rättare sagt "kollshoppa" haha :D Jag och Cissi får ju lov att kika vad det är för utbud och sedan hem och bearbeta det vi sett :) Det är så man gör vaa ;D Bra det, så nu kan jag fundera lite under veckan här vad jag ska inhandla. Hittade as söta shorts på Cubus. En modell som kostade 99kr och en annan som kostade 149kr. Ska ha bara något billigt till Rhodosresan! Måste överlägga med mig själv vilka jag ska köpa :) Hittade massa fina ting på Gina, var dock inte så mycket rea som jag trodde ?! Kommer kanske igång mer mot slutet av veckan. Hoppas på det! Där ska köpas något festfint :) Provade ett par vita pumps också... fasn. Hade velat haft sådana! Men vet inte hur det blir... man är ju inte den rikaste så här års, tyvärr! Prio 1 just nu är ett par shorts, något till fest, och några vanliga "små" linnen som man kan ha i solen. Inte "stora" som typ boxarlinnen, hoppas ni förstår tanken bakom ordvalen "små" och "stora". Vill ha linnen med tunna axelband helt enkelt :P Hittade inga sådana på Cubus, kanske finns hemma i Mora. Får kolla på det när jag ska hämta ut mitt pass :O Undra hur man kommer te sig se ut på det då! Aja :P Bara de släpper mig igenom så hehe.

Fy vad trött jag är då! Det var rena rama döden att gå upp i morse, och nu är det för sent för en powernap. För somnar jag nu kan jag inte somna i kväll sedan, och det vore ju trist :P På torsdag  ska nog jag och Cissi ta oss en jäkel, eller två. Hade ju inte planerat att bli kvar här till på fredag, men nu blir det så eftersom Hasse inte åker först då. Även om vi inte går ut kan man ju ha det lite trevligt här hemma :) Får se hur vi gör. Det som är så skönt med att gå ut här är att man slipper hålla på att böka med att hitta skjuts hem osv. Vill man gå ut här, så gör man det ! Har ju liksom festerna precis runt hörnet :P Bättre kan det inte bli. Någon som vill hänga på på torsdag? Käka lite tacos eller hemmagjord pizza och släppa loss lite ;P Härligt härligt! Finns det hjärte rum så finns det stjärterum :) Nu ska jag fundera på vad jag ska äta för mat, om si sådär en timme. Tror det får bli fiskpinnar och mos, har köttfärssås färdig men åt ju pasta till lunch och såå roligt är det inte att äta pasta så man gör det flera gånger om dagen :P Nej får bli fiskisar. Hörs mer senare!

XoXo ;)

På bal, för ca. 1 år sedan <3

Måndag i solstaden

Ja det stämmer, här är det faktiskt sol idag. Inte lika varmt som när jag var här sist, men ändå sol! Det är det som räknas :) Man blir så mycket gladare då. Funderar dock på hur jag ska "slå ihjäl" timmarna i eftermiddag... ska se klart på Days. Sedan kanske man kan gå ut och sätta sig i solen lite, får se. Är även sugen på att gå på stan en sväng!  Det har öppnat en ny Vero Moda affär i MittiCity. Affär nr 2. Finns en mindre efter drottninggatan. Vill in på Gina en sväng också, för där har vårrean börjat :D Peeerfa! Ska hur som helst in på Stadium och köpa mig ett par shorts till resan.

Nu ska jag lägga mig ner en stund och glo på tv. Är jag värd ;P Var huuur trött som helst i morse! Huuualigen!

XoXo ;)

Hockey-VM

Yes! Ryssland VANN :D Jag hoppades på dem för jävla kaxiga Kanada behövde inte vinna. Det finaste omklädningsrummet hjälpte dem inte till guld heller, tyvärr :P (Det är samma som mamma sa till mig när jag var liten och vela ha "finare" tävlingskläder; "Man rider inte med kläderna Johanna!" Ett väldigt bra svar av min mor där :) )
Åter till VM. Tycker synd om Sverige på något vis...igår gav de upp helt och hållet kändes det som. De var värda en plats i finalen! Tycker mest synd om min kära Henke. Så trött och slut, och ont i knäna :( Synd! Han hade gjort hela matchen mellan Sverigen och Kanada. Tänk att jag har tagit i hans (svettiga) hockeymasker som han har i N.Y.R (New York Rangers) och när han spelar i landslaget! Passa på med lite skryt här :D tihi. Bror min fick t.o.m. ha dem på sig! Fast det hade jag nog hoppat :P Hehe.


Henke

I morgon är det skola igen då. Har saknat den lite :P Alla människor att glo på osv. hehe! Undra vad man ska ha på sig då...lyxproblem :P Får hitta på någe, beror på vädret antar jag. Hoppas på lite sol och värme! Ja, tack. Vore på sin plats tycker jag. Jaa ja, drömma kan man :) Nu ska jag säga natti till mami och vänta in Marcus. Han skulle stoppa i sig något att äta, min lilla gofis ;) Hörs mer i morn. XoXo ;)


Jag, midsommar -06. Man börjar bli till åren nu alltså, haha! :D Sov gott allahopa!

Back in K-town

Då var jag här igen då! Tycker att det var nyss jag for omkring här och svettades för drygt en vecka sedan. Vilket jag också gjorde, tiden går så fort :O Nu är den här kommande veckan så gott som sista "riktiga" veckan. From nu kan man räkna de sista pluggdagarna på en hand! :D Jippie! Hur bra känns inte det ?!

Här i Tingvalla hade det inte snöat, som hemma :S, men det ser ut att ha regnat en hel del! Sådant där kyligt regn... var kallt här också. Det roliga var ju att när vi åkte från Älvdalen igår kväll var när vi kom till våmhus. Det var verkligen som en gräns, Sommar/vinter. I Älvdalen varken regnade det eller snöade under hela lördagen. Sedan kom man hem till Orsa och där var det full vinter :P Det var säkert drygt 1 dm som kom ner igår på dagen/kvällen. Tur att det försvann snabbt, var inte så mycket snö kvar idag när jag åkte. Har tagit kort på det hela när vi åkte bil :P

 Såhär fint väder var det igår vid den här tiden :P 17:e maj liksom!

Här kommer utlovade foton på Trixie (som jag var hundvakt åt).

Dags för en prommis

Bild 1 och 2: Trixie visar sina konster. På bild 2 visar hon hur hon gör när hon tigger :P Söööt!
Bild 3: Dags för en prommis!
Bild 4: Trixie demonstrerar och lägger sig på min jacka när jag ska ut på juldagen :) Hon tycker jag skulle stanna hemma, vilket jag lika gärna kunnat göra också :P

Nu ska jag packa upp lite och kolla kylskåpet :P Upptäckte till min stora lycka att jag hade en matlåda i frysen! Tur där! Hörs sen :) Tuddiluttan

Spooky

Här sitter jag igen, i mitt lilla spökslott :P Nää då, vi får hoppas på att det inte är så. Även om man kan börja fundra ibland :S
Om lite mindre är 3 timmar är Marcus på plats i Mora, då hämtar svärmor Åse upp honom där och sedan kommer det förbi mig här i Ooorsa :) Då far vi vidare mot Älvdalen, blir alltså där i natt. Så då får det ringa på telefonerna här bäst det vill :P

Nu sitter jag och väntar in maten. Är så hungrig så jag håller på att gå åt! MAAAAAAAAAAAAAT, ge mig!! Blir klyftpotatis (egen sådan) och fläskfilé. Mumma! Passar mig utmärkt idag :P Hehe. Idag är det två pers som frågat mig om jag har solat eller vart utomlands. Och ändå är det snart en vecka sedan mitt ansikte var i kontakt med solen! Gött att lite är kvar då :) Sola på dagis is the shit ;P Haha! På tal om väder och vind så läste mamma precis att kylan är här och ska stanna ett tag framöver igen :/ Tröööök! Hur ledsamt är inte det på en skala från 1 till 10 ?! Ååååh... Solen lättar ju upp saker och ting här livet. Men men, tur man åker till varmare breddgrader snart då :P Är så gott som 3 veckor kvar nu. Längtar som en tok! Sola sola sola!
Ska bli så roligt att få använda mina nya bikinisar :P Hehe.

   
  


Blev inget plugg idag, har iallafall ridit och vart ut på en prommis. Får ta tag i det där med skolarbete när jag kommer ner till Karlstad till veckan, där har jag inte så mycket mer att göra än att plugga sååå :P Det är nog bra på ett vis att jag och Marcus inte flyttat ihop än. Skulle ha så svårt att göra det som borde göras då! Precis som när jag är hemma. Men som sagt, praktikuppgifterna är ju klara. Den skriftliga ska bara renskrivas! Bra där. Nu ska jag koncentrera mig på att läsa/kolla igenom 5 böcker. Det är lugnt :P


Fredag,

snö och konstigt uppförande hos telefoner i natt! I morse när jag vaknade snöade det för fullt här. Men som tur var så var det ingen snö som tänkte vara långvarig! I natt ringde det och ringde, hur länge som helst på hemtelefonen. Hörde att någon gick ner och hämtade den, men sedan orkade jag inte bry mig mer om det. I morse när jag kom ner frågade mamma om jag hade hört att det ringt, och bad mig då gissa vem det var som ringde. Såklart så hade jag inte den blekaste! Någon annan som vill ge sig på en gissning ? Jo, det var Joels mobilnummer som stog på missade samtal. Igen! Det är inte första gången det här händer, och nu mitt i natten. Sist Joels telefon "ringde" hem var för några månader sedan, har för mig att jag skrev om det då det hände... Grejen är den att det står inte ens med på samtalslistan, att han skulle ha ringt hem eller så. As konstigt är det iallafall! Och lite småläskigt samtidigt.. Man kan ju börja fundera om det är någon "på andra sidan" som vill påpeka något :O Jag fattar då inte ett jota!

Dagen har inte utstakat sig som jag planerat. Tänkte ju som sagt rida nu på förmiddagen, men vädret sumpade min planering totalt. Vart fasn tog solen ivägen ?! Så nu får jag ta Curry på en sväng efter jag fikat med Emma. Gör inte så mycket i och för sig, men hade tänkt slippa duscha och göra mig i ordning två gånger :P *lat* Men men, face it J. Idag har jag ingen som helst lust till att ens titta på bokhögen här hemma... Bläää för böcker!
Var precis in på Min sida på¨universitetets hemsida och konstaterade att det är 6 böcker jag ska "studera" + läroplaner. Bra :P Trodde det var 7 st. Men egentligen blir det ju bara 5 som jag har kvar, eftersom jag fick svar på min frågeställning i boken jag läste igår. Bra där! Kändes ungefär som att man gjort ett kontoutdrag och ser att man har mer kvar än man trodde, haha! Vilken ska jag ge mig på nu då tro... Att lära är nästan som att leka: lek och lärande i förskola och skola låter ju rätt intressant! :) Får nog bli den. Eller Kommunikation och konflikthantering. Är också intressant!

Neej nu så, man kommer ingen vart med att sitta här och fundera :P Tuddiluttan .





Kvällsn

Då var torsdagen avklarad då! Bra, för snart får jag träffa Marcus igen :) Lite mer än ett dygn kvar, om vi ska vara exakt då! :P
I morgon ska jag lägga upp dagen som så att jag ska göra klart allt i stallet på förmiddagen, så jag är klar med ridning osv. till kl 13, för då ska puppuhästarna ha lunch. Sedan ska jag fika med Emma och prata lite skit :P Alltid lika trevligt och nyttigt, haha! Neej men inte skit, världens händelser :)

Idag på eftermiddagen har Mathilda vart här med mig. Vi har ridit, ätit och kollat på filmer från tävlingar som jag och Curry vart på :) För er som inte vet vem Mathilda är så kan jag dra det lite kort :P Det är en flicka på 10 år (i juni) som jag lärde känna när hon började rida hos oss på min Tösen, som 3 åring :) Hon är som en lillasyster för mig! Så härlig :D Hon är lite lill-gammal sådär, alltid lika charmigt :)
Med tanke på ingenting så fick vi hem taxfree katalogen idag :D Gudars vad massa mumma det finns i den då! Tihi. Vet iallafall lite "grejer" jag ska köpa :P Räknade dagarna igår, hur långt det är kvar till vi drar! Idag är det 3 veckor och 3 dagar kvar :) Börjar brännas nu J!

Nu ikväll var det en tjej från Malung som ringde mig, (en till Johanna!) som undrade om jag hade en c-ponny. Och jag sa: Jaa det har jag väl.. ? Då berättade hon hur hon fått tag i mitt nr och tips om min Curry. Hon berättade att hon sett honom på tävlingar och hon tycker han är så fin. (Jo tack, nog vet jag det. Tänkte jag :P) Sedan frågade hon om hon fick låna honom på en tävling i helgen, och om hon kunde få komma och prova honom. Blev väldigt paff, men förklarade sakligt att han precis kommit hem från Avesta och att det inte fungerat något vidare där. Så min Curry ska inte tävla något i helgen :P Han börjar bli riktigt eftertraktad nu min dyrbara juvel, nu när folk börjar få nys om att jag letar efter någon som kan ta hand om honom. Men tyvärr...inte denna gång! Vi båda m.fl. lär nog få hämta oss efter Avesta först :P

Dags för te och dusch, sedan sängen. Har vart så himla trött nu två morgnar i rad! Måndag natten sov jag oroligt och tänkte massa på helgens upplevelser, men när Curry kom hem kunde jag slappna av :) Sovmorgon hade jag måndagen förra veckan :O Så denna helg är efterlängtad kan jag lova! Höres i möra. Natti natti !


Förstår att du är eftertraktad min juvel! Vilket pucko skulle inte vela ha dig lixom?! :P

Some more

Nu har jag vart ute på den där promenaden (1 timme). Efter det pluggade jag lite, har börjat bearbeta en bok! Genuspedagogik - Kasja Svaleryd. Väldigt intressant bok faktiskt, men tycker ändå att de kunnat göra böckerna mer roliga att läsa :P Ska ju ha läst ut hela den boken till nu i veckan ? Tveksamt om det kommer ske :P Känner iallafall mig nöjd med min insats idag. Vet att jag kommer bli stressad mot slutet, som alltid. Är alltid seg i starten, men behöver lite tidspress :) Lite lagom sådär... Så nu ska jag bara skriva vad jag tycker om det jag tagit ut ur texten i boken, så då är en bok avklarad av ca 7? Kommer inte riktigt ihåg hur många böcker vi har. Tur att vi slapp ta med Flyga drake iallafall, en mindre :) Den har jag ju både sett på bio och läst. Riktigt bearbetad måste jag säga ;) (Boken var bättre än filmen...)

Idag har jag inte krattat något i hagen. Men igår krattade jag som en tok :P Har träningsvärk idag och påbörjade blåsor på händerna. Måste se om jag får tag i bättre handskar...  Och nu regnar det, så krattningen får vänta en stund. Ska rida snart också, så får göra det efter ridturen. Tänkte höra med Mathilda om hon vill följa med en sväng på Tösen :)Curry ska inte behöva gå så hårt den här veckan, åtminstone inte till jag fått honom "dit jag vill"! Han var inte alls sig lik igår, var ingen fröjd att få rida precis. Blev nästan lite orolig... men ska ge han lite tid att återhämta sig! Har troligtvis massa träningsvärk och är stel i kroppen sin :( Lilla puppuhästen.

Nu haglar det också! Skitväder... Får ta och sluta snart så jag kan rida någon gång! Bläää. Kan i och för sig lägga mig och blunda en liten stund. Är så himla trött i ögonen :P På lördag, då får jag sova iallafall! Längtar ;P


Silver Tösen. Min lilla stjärna :)

Johannas virriga liv

Yes, så sant som det låter! Känner mig en aning virrig i nuläget. Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Curry kom ju som sagt hem i tisdags. På tisdagen pluggade jag också, så nu är även observationsstudien färdig, ska bara renskrivas på datorn såklart. Den digitala uppgiften är redan inlämnad, för typ 1-2 veckor sedan ? Är iallafall klar med den också. Nu måste jag börja komma på en frågeställning/frågeställningar till litteraturstudien som ska göras. Känner dock att jag har en del tid på mig, så känner mig inte superstressad just nu. Har lagt upp en liten plan till den :) Som måste sättas i verket men det kommer i sinom tid ;P Ska nog göra det lätt för mig och ta en frågeställning/bok. Har ingen motivation till att köra en och samma fråga över alla böcker. Man fick ju som tur var göra hur man vela ang. det :) Gött!

Jag ställde mig på vågen för en stund sedan, och gissa :P Jag har gått ner 2 kilo! Haha! Allt cyklande och promenerade har förvandlats till resultat :) Fräänt! Så då kan vi konstatera det, vågen har inte fastnat :D Hahahaha!
I morgon kommer min Marcus faktiskt hem! Känns sjukt bra. Sist vi sågs kändes bara ut som retsam. Ungefär som att man fick lukta på det goda men hann aldrig smaka, om ni förstår hur jag menar :P De där 4 dagarna gick hur som helst väldigt fort. Vilket jag gissar att de kommande (inte fulla) 3 dagarna också kommer göra. Helger är så sjukt korta! Han kommer ju hit i morgon kl 22, så det är inte mycket kvar av fredagen. Lördagen är hel, och söndagen lika kort som fredagen så gott som. För jag åker ju till Karlstad kl 16 då...så söndagen räknas knappt den heller! Driiiit! Nu tycker jag att skolan får vara slut så jag kan flytta till Sthlm någon gång. Men snaaaart så! Keep it up.

Nu ska jag nog ut på en promenad! Vi höres! Tuddiluttan .


Jag och min älskade Curacao

He´s back!

Då var han tillbaka på plats igen, min Curacao :) Han möttes av glada kompisar i hagen! Söta :P


Då var det vi igen! <3

För det är ingen vanlig dag

nej det är Currys födelsedag, Hurra Hurra Hurra Hurra!  Och, han kommer även hem idag :) Idag fyller min puppuhäst 13 år! Börjar bli stor pojke av honom nu ;) Var ju ett tag sedan man fick lov att sluta kalla honom bebis :P Haha! Passande att få hem honom när han fyller år och allting. Vilken lättnad! Fast detta gick inte helt smärtfritt som ni kanske förstår, men det är nog inget jag bör ta upp här. Kan ju iallafall tala om att det blev kaos efter första samtalet igår eftermiddag/kväll. Suck!


Grattis min prins! ~950513~

Har hunnit med en hel del hittils idag! Tagit ut Tösen och Pahlo, mockat och fyllt hö, skurat Currys box, pluggat + att jag är hundvakt samtidigt :P Har nämligen lilla Trixie här idag! Hon kom i morse strax efter 7, så jag har vart vaken sedan dess. Har sovit si sådär i natt. Är fortfarande helt uppe i varv efter gårdagen! Huuualigen! Ska äta något snart tror jag, börjar kurra i magen. Sedan ska hästarna ha lunch, efter det ska nog jag och Trixie ut på en promendad! Just nu ligger hon och sover, den latmasken :P Vilket jag också funderade på ett tag här för en stund sedan, men får bli senare efter promenaden om jag hinner :) Igår var jag in till Mora och fixade pass! Så nu är det på G iallafall :) Hämtade mina skor på Carisma också. Lämnade in dem på lite service, för de var för trånga åt mig över foten när jag köpte dem och en storlek större tappade jag :P (det är ankelboots jag pratar om nu) Så då kan jag använda dem också, gött med ett till par skor :)

Lägger in en bild på Trixie sen :) Hörs då. Tuddiluttan!


Måndag

vilket innebär ny vecka, v. 20 till all ära! Nu har jag hämtat mig efter helgen i Avesta iallafall. Någolunda... Nu ska vi hämta hem min Curry! Han ska inte behöva vara där en dag till i onödan. Punkt slut! Man kan ju inte ha en häst hos folk som inte ens ger den mat! Seriöst, vad är det för fel på folk?! Anledningentil att han ska hem igen är
1. Mat! (det är inte många mål mat  han får/dygn. En häst ska ha mat minst 4 ggr/dag, i nuläget får Curry ca. 2 ggr/dag )
2. Ridningen (som heller inte sköts).
3. De tar inte ut kisset i boxen (så han har fått stå i sitt kiss i över 3 veckor nu).
m.m... Det här var de tre sämsta faktorerna. Så nu ska här ringas! Ska bara bearbeta vad som ska sägas så man är förberedd till 1000! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr! Spö ska de ha, som inte kan ta hand om min häst som de har lovat och skrivit på ett kontrakt om. Illa illa, mer än illa! Skitfolk!


Nu kommer matte och hämtar hem dig igen prinsen min! <3

Huvudet ner

och fötterna upp! Det är precis så jag känner mig just nu efter denna omskakande helg. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, men det var inte mycket som stod rätt till i det där Avesta. Det är alldeles för mycket att ta upp här iallafall, i så fall får jag hålla på hela natten och tala om. Och det tror jag ingen som läser är av större intresse av...
Jag orkar inte med, nu tar jag hem min häst!

Early

Yes, that´s what it is :P Håller på att skriva ut vägbeskrivning haha! Kom på i natt att jag har ju glömt bort hur man åker till Avesta Ridklubb, smart där! Så nu får vi se hur jag och Emma tar oss :P Hoppas vi hinner fram i tid ?! Annars blir jag sur på mig själver.Har iallafall skrivit ut två nu, så så illa kan det ju bara inte gå, men Ems som kartläsare och allt ;) Nu ska jag gå och göra mig klar så vi hinner iväg i tid så man slipper stressa, inte roligt när man ska köra bil! Huuujeda mig ;P

Hörs med rapport på söndag ;D Ha en bra och solig helg! Kraaaaamar!


I helgen ska denna vackra soch fantastiska skapalse studeras och gosas med ;)

Ngt kyligare

Nu har värmen försvunnit en ening här inne, tänker iallafall fortsätta ha fönstret öppet i natt. Till fismåsarna väcker mig någon gång tidigt i morgon bitti, de där djuren måste ha något allvarligt problem eller ett stort fel! Usch vilka djur.

Nu orkar jag inte skriva mycket mer, är jätte trött! Och tröttare kommer jag vara i morgon, ska upp och börja cykla vid 7. Segt! Men men, sista dagen. Känns bra på olika vis! Kommer sakna alla men känner mig ändå redo att gå tillbaka till det "vanliga" så det får bli sommar någon gång :)

Hörs i morgon! Natti natti .


Jag och fismåsarna kanske har liknanade problem ? :P Sov gott!

Värme

i mängder! Vilket inte gör mig något, men här inne i min lägenhet är det rena rama bastun! Dagar som denna klarar ingen människa av att vara här inne :P Har bara vart in här och ätit hittils. Snart ska jag ut på stan och köpa matsäck och mascara! Min är typ helt uttorkad :P Inte bra inte bra! Kung att det blir fint väder till helgen också, så man kan få lite färg där i Avesta :) ska bli riktigt trevligt! Jag och Emma, massa hästar och sol ;) Mmmm! Bättre kan det inte bli.
Nu ska jag sätta fart så jag hinner motionera en sväng innan kl 20, för då är det Sanningens ögonblick. Vet egentligen inte vad jag tycker om det där med "lögndetektorn", men på något vis lär det väl fungera? Är iallafall intressanta frågor :P Är väl det som lockar antar jag...

See you later, alligator! ;)

God morgon världen!

Idag är jag hur trött som helst :P Känns som att jag går runt här i koma eller något liknande. Snart bär det av med Bettan mot Henstad ;) Usch...det känns alldeles för käckt idag. Kommer bli en seg tur :P Bäst jag sätter fart så jag kommer iväg någongång! Ha en bra dag!

VFU nästa läsår

H08 Hinder och möjligheter för lärande LPGAHM (AB) 60 hp vfu: v 38, 43, v 45-47

V09 Hinder och möjligheter för lärande LPGAHM (AB) 60 hp FORTS vfu: v 6, v 11-14.

Ser ut att bli en del veckor :) Häärligt! Blir bra det :) Vi som trodde att det inte skulle bli någon alls! För er som inte vet så är Hinder och möjligheter för lärande min inriktning, som jag sökte in och går nu. Första året, som snart är avklarat, har vi läst AUO = Allmänt Utbildningsområde som alla blivande lärare läser tillsammans, alltså lärare från förskola till gymnasienivå. Det allmäna utbildningsområdet innehåller 4 kurser, som snart är avklarade :) Nästa år ska vi äntligen få börja med inriktningarna :) Hinder och möjligheter för lärande läser vi under ett helt år,(tillsammans med de som valt att inrikta sig mot de yngre åldrarna).Sedan blir det annat som vi valt nu :P Fattar inte så mycket av det än, men kommer väl göra :) Blir iallafall till att plugga matte och svenska! Hur vet jag inte än, hoppas man inte ska behöva sitta och räkna matte själv alltför mycket med massa tentor och så, för då går jag under! Det läser man iallafall i ett år, sista terminen består av examensarbete, skriftligt :O Boooo! Men det tar vi då :)
Det var lite info om vad jag kommer syssla med de kommande 2 ½ åren.

Idag var det Biancas tur att åka ur Top model. Vilket jag tycker var ett ypperligt beslut! Nu blir det däremot svårare...
Nu är jag trött, har vart huuur trött som helst idag. Tröttheten börjar verkligen ta in, säger som Ida-Marie, det känns att det är sommar på gång! För nu börjar man ställa in sig på ledigt, därav all trötthet. Kommer ju ihåg hur det var i skolan förra året vid den här tiden... Huuualigen! Med tanke på det, så känns det inte ut som att det var ett heöt år sedan man höll på med balförberedelser och massa. Sjukt! Nästa vecka kan jag förresten fira ett år med körkort :D Haha! Från det ena till det andra...

Nu ska jag borsta tänderna och ringa mina nära och kära och säga natti! Hörs mer i möra. Natti natti :)


Jag och min kära vän Caroline at my place, partaj under studentveckan :)


Solstaden

Karlstad har verkligen levt upp till sitt namn idag :) Har vart/är hur varmt som helst! Hade jag fått/kunnat så hade jag haft bikini på mig idag på förskolan :D Haha men ack, hur skulle inte det se ut? ;P Snart ska jag och Cissi ut och gå. Är sugen på glass! Det har jag råd att unna mig, för jag både cyklar som en dåre och promenerar varje dag så då får man ;D Nu är det bara 2 dagar kvar på VFU:n (som det heter, på gymnasiet hette det APU)! Längtar tillbaka till vardagen lite faktiskt... och hem :) För på fredag bär det av hem, åker inte ner hit igen först nästa söndag :) Göttans!

Nu plingar Cizzz så nu ska vi ut och gå! Skriver mer senare. Om bloggen funkar då vill säga! :P Tuddiluttan .

Still wierd

blir typ utloggad osv. stup i kvarten, men visst! Det är iallafall inte bara åt mig som det verkar krångla :S

Sitter och glor på Betty nu, hon är lite smått drogad :P Haha. Jag och Cissi har vart ute och gått i en timme idag. Ökat på rundan ännu en gång :) Det är så fint väder ute! Nice bajs :) Hörs kanske mer senare, vågar inte skriva massa ifall det helt plötsligt försvinner igen! :O

Skit blogg!

Är på pisshumör idag. Inget är bra alls... Bloggen funkar ju inte som den ska heller tycker jag.


Inge bra

Mår inte det bästa idag känner jag... sovit as dåligt, somnade typ aldrig igår kväll. Blir så irriterad, och nu känner jag mig yr och illamående. Kanske håller på att bli sjuk ?! Blä, orkar inte med det nuuu! Lär ju hur som helst få lov att sätta mig på cykeln till Henstad nu, börjar kl 8 idag och går till 15.30. Nu längtar jag bara hem och till Marcus. I need love :'(

Ha en bra dag ni övriga!


Kvällsn

Då har måndagen den 5/5 -08 kommit, gått och kommer aldrig åter. Livet fortsätter att skena iväg med mig utan att jag egentligen hänger med... Det kan få fortsätta skena i 2 ½ år till. Då kan det få sakta ner :) (Vi slutar ju kring julen 2010/i början på vårterminen 2011) .För då har jag massa nya planer. Hade tänkt åka till Grekland och rida/jobba, flytta till Marcus <3, sedan lite senare typ vid den här tiden när vi slutat skolan hade jag och Cissi tänkt fira med utlandsresa i en si sådär 2 veckor :) Så våren där blir då fullspäckad för min del. Söka jobb lär man ju också göra! Jaa, snart är man faktiskt där.

Nu ska jag borsta gaddarna, packa iordning inför i morgon, ringa Marcus :D och sedan sova. Känner mig riktigt trött idag... Ska bli skönt att sova säng :) Såå, godnatt allahopa där ute! Tuddiluttan.


Jag och min älskade Curry tar avsked i Avesta. Saknar honom såå :'(

Lista nr. 2

Från kvinnan med listorna, Anna O ;)

Kött eller fisk: Kött
Drink eller shot: Drink
Öl eller vin: Beror på
Kaffe eller te: Te
Kort eller kontant: Vilket som
Dusch eller bad: Duschar mest :)
Pumps eller ballerina: Pumps är snyggt :)
Svart eller vitt: Beror på
Paris eller Nicole: Pest eller kolera :D Nicole då.
TV eller film: Film
Morgon eller kväll: Kväll
Sommar eller vinter: SOMMAR
Räkor eller kräftor:
Räkor
Sola eller bada: Båda!
Fest eller hemmakväll: Har nog lämnat det där med fest känns det som :P Har gjort det så mkt förr. Så säger hemmakväll. Uppskattas mest :)
Pizza eller mc donalds: Inget..
Långt hår eller kort hår: Kort passar nog bäst på mig
Blond eller brunett: Blond
Fransk manikyr eller färg: Beror på, är inget större fan av de där "klona" :P
Dator eller tv: Dator
Hus eller lägenhet: Lägenhet i Karlstad och Stockholm, hus i Orsa ;)
Hund eller katt: Hund!
Tåg eller buss: Tåg!
Svett eller parfym: Vilken dum fråga :D Parfym såklart.

Lista

Från Anna O :)

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Lakrits och surt
Är det nåt du absolut inte äter: Pölsa, blodpudding
Kläder just nu: Jeans och svart tub-top
Musik just nu: Ingen
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Madicken-tiden. De hade så fina kläder då :)
Sommarplaner: Jobba, sola, bada, ha det mysigt :)
Fisk eller badkruka: Lite av en badkruka faktiskt, tycker om att bada men vill inte ha vatten i ansiktet :P
Saft eller alkohol: Beror på
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sol med lätt vind ;)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Gud, vad jag hatar den frågan! Gaaaah!
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Spara mest, fast det tycker inte Marcus :P
Bästa film: Sagan om ringen filmerna bla. Finns många!
Tror på liv på andra planeter: Ja tror nog faktiskt det!
Kommer du ihåg din första kärlek: Nja, kanske :P
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Ja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1-2 låter lagom :)
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Oh jaa :D
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Oxe
Rädd för insekter? Ja
Äckligaste insekten: Spindlar, om det är en insekt vill säga. Vet inte om de räknas som något annat ?
Bästa bok? Finns många bra böcker :P
Om du fick välja en superkraft,vad skulle du välja? Osynlig hade vart kul :P
Vad vill du jobba som? Ridproffs, förskollärare, lärare på särskola hade också vart roligt! m.m. :)
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Beror på vad jag är sugen på
Skriver du dagbok? Blogg
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nja, tror inte det. Har bara hål i öronen. Räcker bra det :P
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat!
Gungar du på stolen? Kanske ?
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? NEJ aldrig i livet!
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Är du rädd för blod?   Om det kommer mkt!
Saltar du på maten? Om det behövs :P
Gillar du att sjunga? Ja, synd att man inte kan bara :/
Anser du att du är stark?  Ganska ;)
Brukar du sola?  Ja
Vad gör du om du får hicka? Hickar vidare ;)
Röker du? Nej varför gör man ens det?
Snusar du? Nej inte det heller.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet: Inte vad jag vet :P Haha

Eftermiddag

Här är det jättefint väder! Så typiskt att det ska bli fint mot kvällen, men bättre det än att det ska regna eller vara molnigt. Älskar sol :) När Cissi kom hem från Ulvsby åkte vi ut till Bergvik och IKEA. Det blev en resväska (på hjul), värmeljus och "glasskoppar" om jag säger så, typ som glas som man ska ha vid desserter och så! Värmeljusen är till mig, det andra är mammas :P 100st för 19kr är väl ett kap ;) hehe! Hur de brinner är väl en annan femma. Det får vi reda på snart :)

Snart ska vi ut och promenera. Måste låta maten sjunka först :) Idag har jag ätit kyckling, potatissallad och grönsallad. Riktig sommarmat ;) Mumma!
På fredag bär det av hem, måste komma ihåg att köpa tågbiljett.. Ska gå in och kolla vad den kostar. Tycker inte att det behöver kosta så mycket när man måste byta 3 gånger och åka i 5 timmar. Säger då det ännu en gång, jävla SJ! Hellre tåg än buss iallafall. Det är ju bra segt ändå ?! Blä blä blä. Till helgen ska jag och Ems till Avesta, blir där till på söndag. Sedan kan jag vara hemma hela veckan därpå ;) Göttans! Då blir det till att plugga.. inte lika göttans dock.
Idag har jag iallafall skrivit ner lite pyssel och spel som jag kan göra med barnen i veckan. Samlingen får det bli som det blir med, kör lite namnlekar med boll och så. Är ju bra eftersom ett nytt barn har börjat för ett tag sedan! I morgon kommer det ännu ett nytt barn på inskolning, ett litet ett! Hon är inte ens 1½ år. Sött :)

Ikväll blir det att glo på Cashmere mafia. Den serien gillas skarpt :) *thumbs up*
Nu ska jag ta det lugnt en stund, blev jätte trött! Konstigt, hade ju sovis i morse och allt ?! Får höras mer senare då! :P

Snopet

Solen har gått i moln, det är sådär disigt här nu istället.. Hemma skulle det vara sol idag. Typsikt att det aldrig kan vara sol när man har tid att sitta ute! Grrrrr.
S
itter och berarbetar mig själv med att sätta fart med observationsuppgiften.. men känner mig dock inte så motiverad. Som vanligt när jag vet att jag har tid på mig :P Seeeg Johanna. Snart börjar Days som jag inte sett på år och dagar! Antar att jag inte missat alltför mycket ;D Har aldrig vart med om en sådan seg serie!

Blev sugen på glass, kulglass! Hoppas vi ska sälja kulglass i Grönklitt i år också. Det kommer bli min undergång :D Haha! Men ack så gott det är! :O Saknar ägglikör.. den smaken finns inte på så många ställen nu för tiden tycker jag. Men huvudsaken pecannöt/kola finns :) Favoriten! Med tanka på glass och värme kom jag att tänka på att det är inte så långt kvar ändå tills jag lämnar Sverige för en si sådär 8 dagar. Greece, here I come!! :D Ser verkligen fram emot det, som bara fasn :P Men jag säger som Anna O, vad ska man ha med sig egentligen ? Svårt. Får ju inte packa med alltför mycket heller, vilket jag väldigt ofta gör :P Bikinisar, linnen, shorts och kjol. Vad mer ska behövas ha med ? ;) För sol SKA det vara, massvis!! :D

Back to reality. Nu lär jag ju nästan göra någon nytta... Måste planera samlingarna jag ska ha resten va veckan. Vad kan man göra ? Snälla, ge mig massa tips! På lekar/aktiviteter, saker man kan måla, göra. Vad som helst! Just nu står det faktiskt helt stilla. Hittar inget bra på Internet heller tycker jag... Help me :P

Guten morgen

Nu ligger jag här i sängen med min laptop, neej min stationära dator såklart så vaddååå? Haha nää rå. Ungefär som man inte skulle fatta att man antagligen har en laptop om man ligger i sängen.. suck!

Ja, iallafall :D God dagens på ER! Skönt med ännu en "ledig" dag tycker jag. Är ju egentligen inte ledig, har hemma-arbete idag för förskolan är ju som sagt stängd idag. Här ser solen ut att skina iallafall, får väl gå ut och sätta mig lite senare med mina uppgifter eller så :)

Psst, gå gärna in på Anna Olanders blogg och kolla in bravaderna från Valborg :P (hon står med på min vännerlista)

Tingvalla

Då var jag hemma i mitt andra hem :) Velade inte åka idag, kändes konstigt att behöva åka ifrån Marcus. Hans buss till Stockholm gick vid 17.30-tiden, och jag åkte ju vid 16. Men men, nu får man vackert vänta i 2 veckor tills man får ses nästa gång :P Ni kan ju gissa vad jag längtar tills jag har gått klart skolan här och kan flytta till Stockholm! Fast kommer faktiskt sakna Karlstad, iallafall vad det känns som nu. Kommer bli rätt tufft att lämna min lilla 1a :P Trivs bra här. Hellre det än att man ska vantrivas här iallafall :)

I morgon ska jag inte till Henstad. För förskolan är stängd i morgon =planeringsdag! Vilket inte gör mig något, för jag har lite grejer att sysselsätta mig med här om jag säger så. Ska börja skriva på praktikuppgifterna och läsa lite böcker till uppsatsen. Blir lite att göra nu såhär mot sluttampen! Har massa uppskrivet i kalendern som ska in nu efter praktiken. Bara att hugga in då :P För nu vill jag verkligen ha sommar! Den här sommaren är så efterlängtad, precis som vanligt men känns ändå lite annorlunda med denna :) Här nere är det mycket grönt motför hemma, vilket kanske inte är så konstigt. Men fick mer sommarfeeling när jag kom hit :) Dalarna kommer snart ikapp, hehe!

Nu ringer min prins snart :) Shit vad ovant att kunna ringa och prata precis när man vill! Love it :D Tuddiluttan!

image46

Jag har gjort det

igen! Attt det ska vara så svårt att komma ihåg keysen i dörren :P Plingade på en karl här ute nyss, tänkte inte öppna först men sedan insåg jag att jag hade glömt nycklarna i dörren. Ännu en gång! Drull Johanna :P

Oops

Lär ju tillägga att jag fick en stor och svart te kopp med assiett, te och en tablettask av min kära vän Caroline också :) Tyckte jag glömde något! Illa illa! Det blev helt enkelt för mycket fint på en gång för lilla mig :P Förlåt Kiss Maroline! <3
image37

Lördag

Idag är det lördag. Skönt! Känns som man fått en extra dag på något vis, annars skulle de ju vart söndag idag. Vilket skulle vart skapligt kasst :P Så nu har jag och min älskade Marcus en hel dag på oss att bara myyyyysa ;) Mumma!
Kanske ska rapportera vad jag fick mer i present igår :) Halsband och armband av faster, hennes karl, kusin Reneé och Micke, två stora koppar (som man säkerligen kan ha till allt möjligt, typ fil och så !) av kusin Cattis med familj, ett halsband från SNÖ of Sweden av moster och Elin, en söt ljuslykta av Therese och Dessi (som hyr en box hos oss), presentkort hos Åhléns från Marcus pappa m. familj i Stockholm, presentkort hos Slott och Koja från Älvdalsgänget :), och massa pengar :) Så jag är mer än nöjd! Vill tacka så mycket för en obeskrivligt trevlig kväll !! sedan fick jag ju presenter i onsdags av girlsen också :) Halsband, ljus, kuvertväska och blommor från grabbarna som också kom :P Gulligt! Vill även tacka er, ännu en gång för en härligt trevlig kväll !! :D (Tror jag fick med allt ?) Tror jag ska knäppa lite kort på några av grejerna och visa! Ett litet smakprov ;) Klänningen jag fick av Marcus är jag så glad över! Lovar att lägga in en bild på den.

Nu ska jag göra något annat, t.ex. som gå ut och fixa i stallet, gå ut på en prommis, umgås med min prins ;) Hörs, på obestämd tid!


Nej det är ingen vanlig dag

för det är Johannas födelsedag ;) 20 BAST! Tänkte jag skulle svänga in på Systemet idag, men kändes lite löjligt sådär första dagen, man behöver ju inte vara desperat :P Haha! Får bli nästa helg, när jag och Emma ska ta en Avesta helg :) Ska bli riktigt kul!

Nu hålls det på med förberedelser inför kvällen. Kl 18 börjar de komma, gästerna! Jag har nyss skalat en jääkla massa potatis, så nu var jag värd en paus :P Tyckte jag då! Nu har min kärlek tagit över haha! Han gör det bra ser jag härifrån ;) tihi. Hittils har jag fått en parfym och pengar av mamma, pappa och bror. Kläder och pengar av Marcusen min, ett par trosor med turkosa blommor och rosa rosett, en klänning med blommor i över och underkant (blommer från Baaaali ;D Haha!), en blå/vit randig skjorta och ett skärp till den, och en Ripcurl hood :) Gissa om jag redan är nöjd ?! Mina kära skämmer bort mig! :) Sätter in bilder på kläderna sedan! Måste visas :) Har aldrig ägt en sådan fin klänning, förutom min balklänning ;P Nej, Bali-klänningen gillar vi skarpt ! Den blev sydd medan Marcus var där, fräsigt! :)

Neej nu lär jag ju gå och göra någon nytta jag med! Hörs mer senare eller i morgon :) Tack alla förresten för partajet i onsdags! Var jätte trevligt :) Tack så mycket för det braiga sällskapet ;) Anna, du måste skicka bilderna på Nissan och rondellen när du får tillfälle :D Haha! Kung.

Over and out.


RSS 2.0