Veckoslut

Diggar söndagar, ibland :) Iallafall den här sortens söndag. Sådär lugn och soft lixom :) Dagen började dock kl 7 för min del, infann mig på klubben med bubblan strax efter kl 8, efter ha packat och gjort iordning Curry. Lousie gick upp med honom och på plats så veterinärbesiktades Mr. Curr. Gick fin fint :) Precis som första klassen, lite osis dock att hamna precis utanför placering för Lousies del. Men med den ritten så ska hon vara mer än nöjd :) Lika så med klass nr 2, DM-klassen, helgens höjdpunkt för många av oss. Curry visade en härlig form och hoppade som en gud hela helgen. Även Louise är i sitt livs form :) Med tanke på att hon aldrig hoppat den här sortens klasser/höjder förut. I självaste DM-klassen så blev det ett pet på hinder nr. 6. Är hur nöjd som helst med både Lousie och Curry :) Känns så himla bra att se ögonen lysa av glädje och lycka på min lilla kära ponny. Han verkligen älskar att få tävla och vara bäst! :) Det är i de här klasserna han hör hemma! Det har jag konstaterat mer och mer på sistone. Han ska inte behöva tävla lågt, det har vi gjort förr :) Min Curr vill ha lite utmanin ;) Där är vi hemskt likadana, min lilla ponny och jag <3
Ibland slår mig tanken, kommer jag någonsin få chansen att äga en sådan häst igen? Visst jag äger ju Curry, men en häst som jag kommer kunna tävla på också. Jag hoppas verkligen att jag kommer hitta den perfekta senare i livet, när jag fått jobb och livet har stabiliserat sig på många fronter. Bl.a. den ekonomiska... med min nuvarande budget har jag inte råd med någta utsvävningar direkt :P Får nöja mig med att hålla mig själv med mat och övrigt, hehe!  Får drömma vidare i ett par år till, I guess :) Min Marcus tycker iallafall att jag definitvt ska skaffa mig en häst sedan. Vill verkligen att det ska bli så...

Funderar på om min förkylning är påväg in i ännu en ny fas. Kanske började träna för tidigt ändå? Vill inte att det ska bli någe mer nu...  Har fasn vart mer eller mindre sjuk i 4 veckor nu. Seeegt! Orka hosta mer nu... Förbenade rethosta :P Aja, ska gurgla lite Hexident sedan. Nu ska jag fika lite te och macka. Sedan blir det dusch, eller tvärtom :P Känner mig lite varm... blir säng tidigt ikväll ! Har inte fått någon sovmorgon alls i helgen, vart uppe innan kl både lör och sön. Så här ska det bli sova av :) förhoppningsvis, "nollorna" har ju inget för sig idag iallafall. Så det är lugnt och beskedligt här ikväll. Helgen har ju däremot inte vart det, hissen är helt nerkladdad. Spegeln och allt! huuur vidrigt som helst.. Längtar till denna eviga nollning är över, för denna höst. Hörs i morgon :) See ya .


Min Curr säger godnatt :) Saknar honom redan :( Insåg inte idag när jag åkte att det dröjer ett tag innan jag åker hem igen, blir inte först när Cissi fyller år. Den 12e september drar vi hem igen. Saknar min familj.. <3 :'(

"Taklagsfest"

Sitter ute i härbret ock äter :) Äntligen börjar det bli färdigt! Bara att lägga på några takpannor. Nu blir det efterrätt. Till förrätt åt vi rostat bröd med hemmagjord gravad lax med sådan där god sås till och dill. Efter det åt vi grillat :) Det är så sjukt mysigt där ute. Massa ljus och grejer! Blir att sova där i sommar :) Absoluteeely!

Idag har Lousie och Curr tävlat sin första tävling tillsammans, det blev då väl godkänt iallafall :) Lite strul på sista hindret annars hade det blivit full pott ;) Får på´t i morgon igen! Get them tiger ;) Jag är så laddad och dålig förlorare sp jag kan knappt ta en motgång :P Tycker de är värda att få fixa det felfritt, men det kommer :) I morgon är en annan dag! Nu ska jag gå ut en sväng igen, sedan tänkte jag glo lite på Pearl Harbor innan jag slocknar för idag! Ha det :)


I morgon åker vi hem igen Cizzz <3 Till Karlstad alltså, hehe :P


Hemgång

i morgon :) Vi slutar vid 12, och då ska vi äta på Teachers. En utav restaurangerna på universitetet! Finns ju alltmöjligt där, men salladerna verkar goda där. Frågan är om jag är sugen på det i morgon, åt ju det idag! I bästa fall är jag det, i sämsta fall är jag sugen på en pizza, vedugnsbakad sådan :P Haha. Ibland kan man väl få äta sådant, är ju iallafall inte en som springer på Mc Donalds/Burger King/pizzerior osv. flera gånger i månaden, haha! Fy vad äckligt! :D Där kan man snacka om att "du blir vad du äter" *host host* :P (Inte ljuger jag om vad jag ska äta om dagarna och går till tex donken, som vissa har man hört :P Haha fy vad löjligt, patetiskt! Ska låta så bra hela tiden! Lol)

Idag var jag och Cissi på stan och uträttade lite ärenden. Först på STUB (de vi hyr lägenheterna av), sedan Nordeabanken, Apoteket, fika på Duvan. Blev en tekaka och juice :) Sedan in på Clas Ohlsson, pappa skulle ha katalog till sig och jobbet :P Köpte även en tröja till brorsan på JC, blev en blå med dragkedja :)
TC-Core:n var sjuuuukt jobbig! Svettigast hittils :P Huuua! Känns i kroppen att det vart en intensiv vecka. Inte skolvecka, utan träningsmässigt. Kommer ha en hel del träningsvärk i morgon igen. Armar och mage mest antar jag, efter alla magövningar och armhävningar :O Det är iallafall gött att känna att kroppen jobbat :) Tre gågner denna vecka, plus en dag med promenad :) Nöjd som bara den med mig själv! Nu ska jag packa klart och vattna blommorna innan det är dags att knyta sig. Ögonlocken har vart tunga som bly sedan kl 21 :P Såå, ska bli asskönt med sööömn! Blir att gå upp tidigt i morgon, kl 7 närmare bestämt :/ Så nej Linda Rosing, ingen chans att jag missar dig på The Voice på tv i morgon iallafall :P Är uppe då så oroa dig inte! Haha. Godnatt alla älsklingar och dårfinkar!


Saknaden är som störst nu, såhär på kvällskvisten <3 Me love you! 8 days to go honey .

OS ?!

Nu kommer MIN lilla (dock väldigt sena) summering av OS 2008 i Peking. Tänker inte dra ut på det så väldigt. Måste bara få ur mig lite :P Är så sjukt trött på att man glömmer bort så många grenar! Det finns så mycket mer än friidrott, fotboll/handboll, pingis osv. Hur vore det om man kanske la ner liiite energi på de här mer "ovanliga"(?!) sporterna. Finalen i hästhoppning där Rolf-Göran Bengtsson hade guldvittring fick vänta med att sändas, för att damfinalen i fotboll skulle spelas färdigt. Där vi inte ens hade med ett lag! Så tack vare det missade jag och många fler nervösa och förväntansfulla tv-tittare halva finalen. Hade inte Ninja rivit sista hindret så hade OS-guldet vart klart, Sveriges enda. Men tyvärr finns inte "om"! Men däremot vann han silver, individuellt. Vilket någon från Sverige inte lyckats med sedan, typ 30-talet? Ridsporten är en utav de mest utövade sporter i Sverige. Tycker därför att Roffe fått alldeles för lite cred för sin enorma prestation. Men aja, det handlar ju "bara" om ridsport.

Tack för mig :)

 Go Roffe!

Resa och åldersångest(?):P

Håller på att kolla resa till Stockholm nästa helg. Känner att det måste bokas nu innan det blir ännu dyrare... Har ju turen att ha en så go pojkvän som bidrar med money till resorna :) Han är min räddare i nöden i detta fattiga studentliv! Får ju samvete över det, helst när han bjuder på så mycket när jag är där osv. Lika nu när vi åkte ner hit, köpte massa frukost till mig och grejer :) Han ska få igen sedan när jag också blir rik :D Haha. Längtar sååå till jag får min lön som förskollärare/lärare, avd jag nu väljer att jobba som :) Men enligt svärmor Stockholm så tjänar en förskollärare mer i Stockholm än en lärare. Inget mig emot :D Ska köpa massa fint till lägenheten. Soffa ska vi ha iallafall :) En ny alltså. Tycker vi kastar ut den där "ungkarlsskinnsoffan" :P Åh om ni visste vad jag längtar... Just nu känner jag mig nöjd med det mesta i livet :) Det har löst sig på ett bra vis med Curr. Känns som en strålande lösning till vidare iallafall! Det viktigaste är att han får vara hemma i tryggheten med sin Tös :) Min lilla gofis. Det börjar märkas att hon är gammal nu... hon fyller faktiskt 28 den 2 september! Det ni :) Blir en hel del i hästår. Så stolt över min gumma ! Min lilla raggarfarmor :D Hon ger sig aldrig! 

I morse var jag till Ungdomsmottagningen, Druvan. Shit, man börjar tom. känna att man börjar bli för gammal för att gå på ungdomsmottagning :S En annan börjar gå mot äldre dagar också, det är jag och Tösen :D Haha! Ska iallafall prova ännu ett nytt piller ett tag. Utan östrogen. (Tror jag det var?)Det är ju bra :) Nackdelen var att man typ kunde få mens lite när som. Men efter ett tag var det skapligt stor chans till att man skulle bli blödningsfri. Och det var inte farligt, betonade hon ett antal gånger :P Kroppen blöder när den behöver, sa hon. Får se då, ska prova de här nu ett tag. Lagom så jag hinner få ut ett nytt recept till årsskiftet. För då går min "ungdomsrabatt" ut :S Huua! Kommer ihåg att det kändes så långt borta, men nu är det ett faktum. Idag ska jag inhandla en tröja till brorsan, åt mamma. Hittade en fin på JC :) Kanske blir en sväng till Bergvik också om vi hinner med det. För kl 17.15 blir det TC-Core :) Har planerat att äta innan idag. Blir så sent innan man fått någon mat klar när man kommer hem vid 19 typ. Funderar på att göra sallad idag! Får nog bli så :) Ska bara köpa några oliver. Neej nu ska jag höra vad fröken C har för sig! See ya . 


Mmm puss på den goa mulen :D

Min lilla gumma! Myy precious :D <3

Tidig sommar, på Matslofvagården :) Den envisa vårisen förstörde gräsmattan! Grr.

Puls :)

Det är precis vad man kan kalla det också! Det här passet var väldigt lika det där "Friskis&Svettis"-passet vi hade på BF. Det var verkligen asjobbigt! Känns iallafall hur bra som helst nu efteråt :) Koordinationen var väl inte som den borde, men det kommer väl kanske :D Haha!  

Fick ett mms igår från ett okänt nummer.. kollade upp det och det tillhörde någon Thomas Östervald från Arvika. Jag har inte fixat med inställningarna på min tele så jag kan ta emot mms, men det kommer ju en kod sedan som man kan använda för att se bilden på halebop.se. Den kom nu, och jag vet inte om jag vågar kolla :D Scary! Nu kollade Cissi först, det var bara en inspelning på en sekund. Så inget farligt :P Haha, lite tråkigt ändå! Aja, då slipper jag fundera på det någe mer :P

I morgon vid 9 har jag tid på Druvan för att få nytt recept på p-piller.. vet inte vilka jag ska ha!! Har provat ett par nu i snart 3 månader, är inne på den sista kartan. Men vet inte om jag bestämt mig... Drygt! Kanske ska porva något annat ? Eller testa de här ett tag till ? Värken blev förvånansvärt mycket lindrigare! Trodde aldrig det skulle funka på mig :P Aja, ska höra med dem där . Börjar ångra min ang. tiden jag valde.. det är ju sovis i morgon och allt :P Men kan ju bara gå upp typ halv och gå dit direkt. Tar ju bara 5 min ner efter gatan :P Neej nu ska jag säga godnatt till mina nära och kära som finns lite här och där :) Hemma i Dalarna och så har jag en goding i Solna också :) Godnatt på er haters & lovers!


Min goding från Solna :) Nästa fredag snuttn, då kommer jag te dig ! Love you more then ever <3 PUSS!

Shopping!

Idag med :P Kan ju börja med att berätta om gårdagens inhandling! Jag och Cissi hittade ett ljusrosa ribbat linne med små knappar på Wear It Company, det fick bli ett varsitt för de var så söta :) Jag köpte även en hood (en längre modell, Saint and Mortals) på Carlings. Nedsatt pris, passar mig perfekt ! Det är då det är kul att shoppa :D Fanns massa fint där, allt från t-shirtar till klänningar. Men fick bli denna ljusgråa hood med massa rosa läppar på :P Kommer bli skönt med ett par leggings till det! Idag blev det min efterlängtade långa, stickade väst på Vero Moda :) En ljusgrå. Passar till allt i stort sett, inte så dyr heller :) Nöjd! Sedan svängde vi in på InterSport. Där köpte jag och fröken C ett varsitt linne, mitt i turkost och Cissis i cerise, med tillhörande byxor. Träningskläder, såklart :) Så nu kommer vi se ännu mer fit ut på träningen ikväll :D Moahahahaa! Synd att jag inte har kabeln med mig till kameran så hade jag kunant visa !
Åker med bussen 18.18 så vi hinner, med det ena och det andra! Tar ju bara 5-10 minuter till skolan men ändå :) Nu ska jag nog äta lite Keso och en frukt. Åt så mycket till lunch så är inte hungrig nu, kommer säkert vara det senare. Men då får det bli fil och macka... Det löser sig :) Ha´t så bra så länge! See ya . 

Dag 2.

Skoldag två avklarad. Inte mycket som händer precis :P Idag diskuterade vi några kapitel vi skulle läst i en utav böckerna, vilka jag inte läst. Men som tur är så är den här delkursen typ som en utav de där kurserna på slutet på BF Minns inte vad den hette nu, men då vi åkte till Säter. Vi pratar mycket om sådant iallafall :) Och det är ju intressant! Är så glad att jag gick BF innan den här utbildningen :P Blir ju lite gratis . På fredag ska vi redovisa den här veckans uppgift, vi ska spela upp en kort pjäs och berätta om hur det sett ut i skolan för elever, som var avvikande, på 50-60 talet. Blir nog bra :)

Ikväll vi kl19 börjar vårat Puls-pass ! Ska se till att vara där i tid så man får en bra plats :D Jobbigt att stå närmast och i mitten :P hoppar över det idag, hehe! Ska kolla bilen också, så ingen rört den. Usch är så orolig över den, men snart är det fredag och då åker vi hem Saaben! <3
Blir nog en vända på stan nu :) Ska nog köpa en sådan där längre t-shit, med ett tryck på ett hästhuvud. Finns på Bik Bok, var rätt sööt :) Sedan är jag sugen på en lång och stickad väst, provade en på Vero Moda i lördags. Ska bara överlägga med min plånbok :P


Those eyes cannot ever lie ;) Tänk er dem en mörk höstkväll,Grrr! Haha. Det är så man jobbar med ögonen, kom ihåg det nu alla blivande"modeller" :D

Nollning...

Det är ett jävla liv, över hela Karlstad alltså! Vart man än går så är de överallt, nollningsgeneralerna med alla nya studenter för hösten. Och det enda de verkar göra är skrika och supa! Det är sådana här tider det är en nackdel att bo mitt i stan... suck! Grejen är den att det här kommer hålla på i heeela två veckor :S Typiskt, jag som hör när en nål faller i golvet, typ... Blir inte mycket sömn för en annan! Hoppas de super omkull snart, för ikväll :P Just nu kollar jag på 3an, En prinsessas dagbok, eller vad den heter. Väntar på att Marcus ska ringa, han är på fotbollsträning. Orkar inte uppdatera er mer nu :P Hörs mer i morgon, då kan jag berätta vad jag köpt idag bl.a. :) Natti natt .


Regn & träningsvärk

Vaknade vid 8.30 tiden av att regnet praktiskt taget bara öste ner! :O Det här är en sådan dag som man bara vill krypa ner och dra täcket över huvudet. Och det var precis vad jag gjorde då och sov till strax efter 10 :P Kollade lite på Supernanny, åt frukost och nu sitter jag i soffan och degar. Jag och C planerar att gå ner på stan en sväng, kolla lite till i affärer (har ju några fler att avklara :P) för igår tog vi bara de "viktigaste". Jag köpte ett par shorts på Stadium och provade ett par chinos på Vila. Vet inte riktigt hur jag ska göra.. de är ju jättesköna! Men är osäker på om jag kommer använda dem så mycket, helst nu när det börjar bli höst och kyligare. Tycker de är snyggast när de ä uppvikta. men aja. Lär ju hinna fundera ett tag till :P Blir fika också, det är en typisk "fikadag" idag. Mys pys :) Träningsvärken har då satt in idag. Men inte lika mycket som jag trodde! Bröstmusklerna är värst :P Och armarna, helt sjukt vad dåliga armmuskler jag har! Fast inte så konstigt iofs, man använder ju inte armarna när man rider direkt :P Ben -och ryggövningarna gick bra!  Men armar och mage behöver definitivt tränas mer :) Vilket de också kommer göra. Mer Body pump ;P  Idag blir det powerwalk med C :) i morgon och torsdag blir det träning på skolan igen. I morgon blir det Puls och på torsdag TC-Core :)

Puls
Puls är en allsidig träningsform, alla pass består av uppvärmning, styrka, kondition, nedvarvning och stretch. Vi tränar de stora muskelgrupperna och pulsnivån ligger så att man uppfyller träningen lustfylld. Musiken varieras och sporrar till träning. Passet är upplagt med enkla rörelser och övningar så att man lätt ska kunna kan hänga med från start. På alla pass jobbar man utifrån sin egen förmåga och man kan anpassa intensiteten efter eget behov. I och med att vi tränar i grupp peppar vi varandra. Våra pass bygger på följa-John principen och ställer inge krav på förkunskaper.

Sounds pretty good to me :) Är jättenöjd att jag köpt mig mitt träningskort! Ska bli riktigt intressant att se vad det kommer ge :) Nu får det nog bli lite strykning av kläder och byte av handdukar i badrummet. Ska dammtorka lite också, såg att det var rätt dammigt i fönsterbrädena osv. Var ju ett tag sedan som mamma och pappa var här och dammade lite :) Blir ju som sagt dammigt så fort! Duger inte att dammtorka en gång i veckan, fråga min mormor. Hon gör det varje dag :D Inte undra på att man är som man är när det ligger i släkten :P Haha! Tycker dock inte att jag är så pedantisk som Marcus vill få det att låta som :P Det är väl knappast någon som dött av att ha det lite rent omkring sig ?! Sees :)



Slutpumpad!

Shiiiiet! Armarna kommer typ inte kunnas lyftas i morgon :P Mamma mia! Det var ett rejält pass. Jag och Cissi var döda efter uppvärmningen ju :P Hängde inte med i alla rörelser, men det kommer väl så småning om det med :P Har ätit och latat mig framför tvn. Sköönt :) Kan man gott unna sig hehe :P Träningsvärken i morgon kommer vara enorm, känner det redan nu :O Orkade knappt lyfta armarna när jag skulle duscha ! Huua :P

Nu kikar jag på Mean Girls. En gammal goding :) Blir te nu. Hörs i morgon, ledig då :/ Ja, känns skapligt onödigt men ja, så är det. Hade velat hem på torsdag ju :( Blir hem på fredag, hoppas bilen står bra vid parkeringen! Nervös som bara den! :S *ber till högre makter* Godnatt!

Skoldag no.1

Var då avklarad! Gick ju snabbt och smärtfritt :) Köpt träningskort, Fitnesscard! Så nu jävlar ska här bli träna av :D Börjar redan idag då rå! Med Styrka , typ som Body pump alltså. En rejäl genomkörare för hela kroppen, alla muskelgrupper. Huh, minns att efter senaste omgången kunde varken jag eller Cissi knappt gå såå ja :P I morgon är det TC-Core, alltså halva passet med spinning och resten något annat :P minns inte riktit vad. Lika på torsdag. Så tror det får bli tre pass denna vecka :) Lika bra att hänga med från första början tyckte vi, så man hänger med sen i rörelserna :P Haha. Blir att jobba lite skivstång i eftermiddag då ;) See ya at 17.15 ;) Yeah!!

Nu blir det nog lite diskning, lär ju dammsuga också... Aja :P Hade velat hinna med stan en vända också. Ska äta lite Keso och en banan innan vi drar upp till skolan igen. Så får det bli mat senare eller så :) Wish me luck! Häddååå

Första natten

På Södra Kyrkogatan, Tingvalla. Är ju två månader sedan sist! :O Tänk att sommaren gått så sjukt fort... tycker den kortare för varje år på något vis. I år var det då rekord :P Så nu sitter man här igen, som sagt. Jag och Cissi har vart och handlat också. Blev en hel del, massa grönsaker och frukt iallafall. Bra det :) Ska laga mat på det, ska göra grönsakssoppa bl.a :) Gott! I morgon blir det att köpa både buss - och gymkort. Mycket pengar på en gång, men till bra saker ändå. Här ska tränas som fään :D Börjar med Powerstep kl 18.45! ;) Nu ska jag prata färdigt med min underbara man! Godnatt


Vad ska man säga?

Det är sådana här dagar man verkligen funderar på vad livet egentligen går ut på. Varför man ska behöva bli så himla ledsen varje gång man lämnar sitt hjärta, för att fortsätta vardagen på olika håll. Med ca. 30 mils avstånd... Fast tänker man lite längre så är det kanske mödan värt. För snart, ganska snart ändå, så har jag gjort klart hälften av min utbildning vid Karlstad univeristet. Sedan får jag äntligen bo ihop med den jag älskar som mest, Marcus Hedlund. Då kommer livet sväva på moln, det som jag så hårt jobbar för nu! Det är antagligen därför man står ut... <3



Nu har han iallafall åkt... 17.30 t.o.m. Att man ska behöva känna sig lika ensam varje gång ?! Om ett tag ska jag och Cizz gå och handla lite mat. För nu måste man börja planera vad man ska äta om dagarna! Idag har jag och älsk ätit pannkakor med hemmagjord drottning -och hjortronsylt med glass :) Mumma! Så nu ska jag diska upp efter oss, och deppa ett tag till :( Höres säkerligen senare! Misströsta ej! 

Söndag i Karlstad

Och sola skiner såklart :) Kollar lite halvt på avslutningen på OS, diskat nyss och så. Funderar på om jag ska stryka lite, men ingen idé tror jag :P Iallafall inte Marcus grejer, för han viker ju inte direkt sina kläder när han packar. Här snackar vi "boll-vikning" :O Aja, karlar. Vad ska man begära ? :P Vill inte vara inne här någe mer nu. Har så svårt för att bara vara inne och böka när det rä fint väder! Termometern min visar på 24.5 grader. Gött :) Nää nu blir det att sätta fart på karln min! Höres .

Dagen före dagen :)

I morgon åker jag, Marcus och mitt lilla flyttlass (som består av massa kläder typ :P) till Karlstad! Ska bli härligt :) Kul att man känner fler som kommit ner nu. "Ulla" t.ex. :) Mattes bror, som jag gick med på högstadiet. Han ska också bli lärare, fast på högstadie/gymnasienivå :) Känns som det här året kommer bli mer annorlunda, eftersom man lärt känna fler människor osv :) Det är ju inte så att precis allt är nytt iallafall. Skola 3 veckor, sedan praktik :) Blir nog att vara på skola första perioden! Nu blir det te, snart kommer Marcus hem. Han har vart i Älvdalen och tränat, uträttat lite ärenden :) Nu orkar jag inte med Marcus dåliga tangenter någe mer, man måste fan trycka as hårt på varje! Får ont i armarna :P Bläää för denna dator. Natti natti!


Onsdag och kväll

Puss, & Godnatt från mig  älsk :P


Ryckt man

På Curry, behövs :O Den är jätte tjock! Tur att man inte är häst iallafall :P Lika med vissa hundar som man rycker plsälsen på! Tycker nästa det är nästintill värre :P Curr är duktig att hålla ut. Den som vill vara fin, får lida pin :) Har inte ridit min Curr på typ två veckor :O Lousie har gjort ett bra jobb, så jag känner att jag lämnar min häst i bra händer :) Både till Lousie och Emma! Goodi goodi :) Hitt på nu då? Snart böjar Paradise och Marcus kommer snart hem. I morgon ska vi till Grönklitt och glo på djur :) Måste ju passa på när man har gratis in :P Alltid något att göra iallfall. Finns inte mycket at hitta på här uppe precis :P Älvdalen en sväng på torsdag igen, Marcus ska träna igen... Lär väl få lov att hänga på då rå :P Fredag bär det av till stan, härligt! Gud vad jag ska springa i affärer :D Det är ju typ som att sitta i fängelse när det gäller shopping här! Huuua :P Nu blir det te! See you..


Bakismys i Älvdalen, Musik o Motorhelgen. Orkar inte riktigt vara med på kort :P

Tisdag, 080819

Dagarna de fortsätter att rulla på. Skriver från Marcus dator nu, och tangenterna är en aning knasiga, bara så ni vet ifall någon bokstav missas :P Nu har min baby åkt till Älvdalen. Han ska dit och bl.a. träna fotboll! Jag orkar inte följa med på sådana strapatser så jag stannar i mitt Orsa :P Ska ändå rida och hovslagarern kommer vid 17 så lär passa det :) Mamma är sjuk och har feber den stackaren. Jobbat natt i natt har hon gjort också.. så hon sover än. Kan vara skönt, ja! Hon brukar inte sova såhär länge annars. Har tänkt att planera in att ringa Cissi idag också, höra lite om helgen och den kommande veckan :) Ska bli rätt kul med lite skola nu! Måste komma ihåg att svänga in på bibblan, kan ju behöva böcker också ? :P Hehe, bra där J! Nää nu örker jag int sitt här nö mer. Hörsss :)


Semestervecka!

För mig och Marcus. Igår var vi till Älvdalen en sväng, Marcus spelade fotbollsmatch och efter det åkte vi till Rot och hälsade på svärmor och kissekatten :P Hon har köpt en sådan nu, när Marcus inte bor hemma längre. Eftersom han är allergisk, så tur att vi inte är där så ofta.. Gillar inte katter sådär speciellt mycket... tycker de är äckliga djur :P Den där katten får värsta damprycken ibland! Flyger på någon blomkruka lite sådär när den får lust = flyger massa jord och grejer överallt. Jag satt på sänggaveln en gång i Marcus rum och då hörde jag hur den tog fart och rätt var det var så flög den på mig :O Gillas ej. Man vet aldrig vart man har dem... De kan ligga och mysa ett tag och rätt var det är så hugger de klorna  i en. Usch! Ingen katt för mig inte :P Både Marcus och Joel är allergiska, och mamma är livrädd så jag har mina "ursäkter" ;) Tss. Göra idag då? Hjälpa Lousie och hoppa ska jag. Lär ju träna lite om hon ska tävla hemma här nästa helg :O Sista helgen i augusti blir det. Går det som det gjort de få gånger vi hoppat så kan de nog gå riktigt bra :) Kul för Curry att ta lite högre hinder! Han blev så arg när vi åkte med Domino i lördags.. la sig ner i boxen och rullade runt som en dåre. Fick så dåligt samvete, men vad ska man göra ? Kan ju inte riktigt rå för att man är "för gammal" :( Suck.

Ses..








Kattsat´n :P


Min älskade Curacao, hälsar på genom köksfönstret :P

Besvikelse..

..n är stor! Inte blev det något lag heller. Jag fullständigt avskyr folk som ger upp!! Jag som har lagt ner så mycket tid och energi med att träna igång Domino, haft han här på nätterna så han ska slippa sova ute, gått bort med honom varje morgon till hagen på ridskolan, ridit och jobbat fast jag är dyngförkyld. Vad får man för det ?! Åker iallafall och tävlar i morgon, efteranmälde en klass så nu blir det bara individuellt i morgon. Lika så bra det så man kan sköta sig själv! Grrr! 

Förövrigt så har jag avrt ledig idag, och gissa vad skönt det var :D Har sovit lite på eftermiddagen, myys :) Kollade även färdigt på tennismatchen, Sverige-Frankrike. Shiiit vad segt det var ett tag! De spelade i typ 5 timmar :O  Men tillslut så fick Sverige in matchbollen iallafall och jag kunde somna :P Nu är Domino duschad och står ute i stallet med min andra två godingar :) De ska snart få kvällsmat. Blir tidig frukost i morgon också! Åker runt kl 8 som sagt... Marcus ska följa med, och då brukar det gå bra ;) Får hoppas på det, nu när jag ska debutera en högre klass! En aning nervöst, ja! Hoppas på regnfritt så det inte blir en massa paraplyn överallt, kära Domino gillar inte sådan som "sticker ur" om jag säger så :P Nu ska puppusarna få mat, sedan ska jag glo på TV! Marcus ska hämtas och sedan blir det sängen, myyysa ;P


Vi <3

Sommarlov :D

Yes ;) Haha! I morgon är jag "sjukskriven". Inge mer jobba i sommar nu! Skönt... Behöver definitivt det! Blir massa vila, vila för min del! Ska rida Domino på förmiddagen så det är gjort. Tar in och duschar han på kvällssidan :) Bra planerat där ;) Marcus kommer sent i morgon, 23.28 :O Blir att slänga sig i säng direkt jag hämtat honom, för ca. kl 8 på lördag morgon ska allt/alla vara i bilen och Domino i transporten för då bär det av till Leksand :) Taggad till tusen! Träningen gick som smort idag :) Nu känner jag mig nästan redo faktiskt :D Wööwööwöw! Hoppas det känns lika bra på lördag...

Snart är det Paradise tv. Ska ses :) På måndag flyttar Evelina till Värmland också! Inte Karlstad dock, men Grums iallafall :P Ligger ca. 2.5 mil utanför :) Fräääsigt! Nu blir det te för mig, och sedan sova säng! See ya :P


I morgon kommer den här gobiten hem till mig ;) Tänk att du är min alldeles egna, bortskämda jag :P Haha! Puss på dig med min snutt <3

Still going strong!

Yes, here we go :P Jobbat idag då, trots sjukdom :O Trodde jag skulle gå åt ett tag, lär ju inte vart många som uppfattade så mycket av vad jag sa :P är hes som få! Usch... Sliter på i morgon med, ringde och bad om ledigt på fredag. Måste få en ledig dag innan tävlingen, lär ju försöka ta igen mig lite iallafall! Ingen ridning idag, men hoppning i morgon. Måste hinna med lite "grov-finslipning" :D Haha. Känner mig inte ett dugg redo, men vi kör ändå :P Tror man aldrig kan kännas sig redo med Mr. Domino.

Pappa, morfar och Joel håller på att bygga upp vårat härbre här ute på gården :) Fasn vad mysigt! I sommar kommer man kunna sova där och allt :D Nice! Det kommer passa så bra där det står :) Tycker min pappa här så duktig och händig <3 :) Tänk att han har gjort det mesta på huset och stallet här hemma alldeles själv! Där kan man snacka händig karl ;) Tihi. På fredag kommer min karl hem, finally! Såg hotande ut ett tag, men på fredag är han på hemgång :) Till helgen blir det kräftkalas i Älvdalen hos Madde och Kent. Trevligt :) Måste se till att få låna en bil och så... bara :P
Kanske ni vill ha lite fler bilder från helgen? Dag. 2:



Bild 1, 2 ,3, 4: Dagen började lugnt och fint för mig och prinsen min :) Myyysa!
Bild 5: Jag innan vi åkte till Martin, min svåger :D
Bild 6: Hemma hos Martin. (Sigge är lika snygg som vanligt :P)
Bild 7: Marcus med lilla Alvins gitarr.
Bild 8: Martin himself :)
Bild 9: Älsk <3 Påväg till parken!
Bild 10: Dancefloor :P Vi försökte iallafall få igång discot, men gick inte så bra :D Hahaha!
Bild 11: Jag och Martin :D
Bild 12: Me at the "dancefloor" :P
Bild 13: Sven-Ingvars! Yeah :D Haha!
Bild 14: Träffade på min älskade Maaaria Berg :D En sådan gitarr van jag med, men Marcus tappade bort den! Grr :P
Bild 15: Massa grejer, vi kastade pil som galningar :D Hahahaa!

Lyckad helg :) Träffade massa kompisar, och framförallt, så hade jag och Marcus det toppen :) <3

Nu ska jag prata med min kära vän Cecilia ;) See you loosers!

Ögoninflammation

Yes you birdie... Jävla skit! Orka med ? Nej. Varför kan man aldrig få skonas med en lugn, fin och vanlig hederlig förkylning ?! :P Lika bra att köra allt med en gång eller vad? Huuuuua! Ska försöka stå ut tre dagar till på jobbet iallafall, och orka med en tävling på lördag. Som ser ut att gå av stapeln i regn :O Inte bra för en sjuk människa... bara jag hinner bli frisk innan skolstart!

Nu kommer lite lovade bilder fån helgen :) Day no. 1 ;)



Bild 1: Påväg upp till bynn :)
Bild 2: Syster och bror ska hålla "tal" :P
Bild 3: Svärmor Åse :) Födelsedagsbarnet! (Dunken är Mickans :D)
Bild 4: Mickan och Jocke <3 ;)
Bild 5: Ja vem ? :P
Bild 6: Skobyte ffs! Palla med pumps en hel kväll :D
Bild 7: Hm no comments :P Inte så fräscht kanske :D
Bild 8: Marcus och Petter
Bild 9: Sigge tattade med 3 kg Gulasch från parken :P Hur man nu lyckas?
Bild 10: Min sweetie :)
Bild 11: Hehe älsk igen :P
Bild 12: Älvdalen or what? :P
Bild 13: Mickan :) (Marcus kusin från Täby)

Orkar inte mer :P Bilderna här ovan är från fredagen... Lördagen kommer någon annan dag :D Gooodnatt!

Toooddilooou

Nää men häääj! Har laddat över bilderna från helgen på datorn nu, men orkar inte lägga in massa :P Ni får ett

smakprov ;) För övrigt så funderar jag på om förkylningen stegrar till ännu en högre nivå. Känner mig helt slut i kroppen, har typ ont överallt :S Hoppas inte på det..palla med :P Har avrt sjuk i en vecka nu! Bläääääääääääääääää!



Godnatt ;)

Musik & Motorfestival!

Jo tack :) Ska det vara så ska det! Har tagit lite bilder från helgen faktiskt, tro det eller ej :) Orkar tyvärr inte lägga upp några sådana nu. Får bli i morgon eller så :P Har vart fullt upp sedan jag kom hem. Har ridit och grejat så nu känner jag mig lite nyttig iallafall :P Hehe. Details om the weekend tar vi nog i morgon... Nu har min älskling kommit hem till Solna igen och jag ska prata natti med honom. Dusch nu! Tuddilittan <3

Smidig som en ekorre?

Inte riktigt :P Såg en sådan idag nämligen, for upp för ett staket som ingenting. Själv är jag inte i närheten, men fick mig en rejäl omgång av Tony Rickardssons (himself) privata massör/kiropraktor, som reste med honom när han tävlade :) Hon var iallafall as bra! Hon har knakat både mig, Curry och Domino de här dagarna :P Skööööönt var det! Domino och jag var nog i mest behov av att bli "knakade". Stela som få :P Så nu är man som en ny människa igen då, nyklippt/slingad och fick även brynen noppade idag ;) Nice! Hade känt mig på topp om den här förbannade förkylningen hade kunnat dra åt skogen :O Orka med att snora liksom. Vet inte hur många gånger jag fick be om snorpapper idag när jag vat hos frissan :D Som tur var så var hon också förkyld, så jag slapp skämmas så mycket :P Kunde tyvärr inte boka om tid heller.. fick lov att passa på denna onsdag :)

I morgon kommer Marcusen hem! Och på fredag drar vi norrut, till Öövdaln :P Ska försöka att komma ihåg kameran och ta lite bilder. Är sååå himla dålig på sådant! :P Men men, saker och ting kan väl förändras :O
Idag har jag ridit dressyr på Domino, och på Curry har Mathilda ridit mestadels :) Red lite på slutet bara... så då blev puppuhättarna motionerade :) I morgon blir det hoppning för Dominos del iallafall! Jag och Sofie ska hoppa tillsammans :) Ska bli kul! Måste ju ladda inför lagtävlingarna :D Tänkte vi skulle ha en liten sammankomst med laget vårat snart ! Jag som är lagledare lär väl få ta mig det ansvaret :P Ska höra med dem i morgon!
Nu blir det Paradise för min del, och resten vet ni nog redan vid det här laget :) Seeee ya!

I´m back

Har tagit lite "ledigt" ett par dagar :P Har helt enkelt inte haft tid att sitta här... Nu har jag blivit sjuk också, till råga på allt. Skitkorv, säger jag rätt ut alltså :P Har inte tid eller lust till att bli sjuk. Har två dagar att jobba denna vecka, ledig i morgon som tur är! Då ska jag klippa och slinga håret :D Fatta vad skönt det ska bli ?! Har längtat ihjäl mig!! Äntligen är denna efterlängtade onsdag inom räckhåll :) Nu ska jag proppa mig full med te... drack något slags örte uppe på ridskolan idag. Det är en sådan där hokuspokus-tant där som har massa sådant bra :D Gott var det faktiskt! Men nu blir det dock vanligt te för min del :) Hörs kanske i morgon... Hääääddå!

Hårda liv :P

Nu är jag färdig för idag. Min dag började strax efter kl 8 i morse, och kom hem för idag vid 21.30 ungefär :P Började dagen med att rida Curry, sedan blev det jobb till ca 18. Då åt jag mat, sedan var det dags för ett pass med Domino. Sängen väntar nu, ska bara duscha. Måste upp och släppa ut Domino i morgon, eftersom han fick stå inne i natt. Hade inte hjärta att släppa ut honom, varm i kroppen, i det kalla regnet. Börjar jobba 9 i morgon, måste bre massa mackor i morgon. Segt! :O Sista söndagen nu iallafall, kämpa på :) Nu blir det dusch, sedan ska jag ringa och säga godnatt till min prins. Såå hörs i morgon :) Ha´t så bra!


Min stora, fina snygging :D Nu har slipningen börjat inför hösten! Here we come ;)

Home

Den här veckan är saftig alltså. Ledig en dag på åtta dagar, gäller att ligga i nu när det är slutspurt :) Har ju jobbat mer än hälften nu iallafall. Har sammanlagt 11 dagar kvar :) Sköööönt! Jag kan också glädja mig med att Marcus fick ledigt veckan innan skolan börjar, så nu leker livet igen :) Det är dessutom mindre än en vecka kvar tills han kommer hem! Längtar som en gnu :) Då blir det Musik och Motor och 50 års kalas för våran del!

Idag kom mamma och pappa hem från Karlstad! Min nalle fick följa med hem också :P Glömde ju den sist jag var där, haha! Så den får väl åka med ner om någon vecka igen :) Saknar Karlstad! Cissi är där nu, den turisen :P Åkte igår, kommer hem i morgon. Hon, Carro och Anna (bl.a.) ska på Mora festivalen, och ha det trevligt i tältet :P Haha! Själv så jobbar jag tyvärr. Men så är det när man tarv på pengar :P (Erkänner!) Finns ändå ingen att fråga om ledigt, så det är lika bra att bita ihop :) Kanske kan vara med att äta kräftor eller så iallafall! Nu blir det mat snart... så höres kanske senare då :P Tuddiluttan!   

RSS 2.0