Hittat på anderssonskansemma.blogg.se

Tillägnat en Vän!

En vän som på alla sätt är BÄST!
En vän som är trogen
En vän som alltid är en VÄN!

en tjej som absolut inte förtjänar sån här skit.
en tjej med ett hjärta av guld
en tjej som vet vad hon vill
en tjej som inte tar någon skit
en tjej som är fin på alla sätt
en tjej som har självförtroende
en tjej som är målmedveten
en tjej som är öppen
en tjej som är rak
en tjej som säger vad hon tycker!
 
Du är så starkt, du står på egna ben i alla lägen, varför kan allt inte få vara bra för dig....
det låter som världens habblaha som att jag försöker "passa in".
Men vet du J du är så himla klockren i allt du gör. alltid ärlig och alltid rak och öppen!
om bara allt fick vara bra du är värd det absolut bästa..
ser verkligen upp till dig tjejen!!

du är den bästa!!!

Jag säger bara en sak; Jag vill bli älskad för det du precis beskrivit, inte trots det. Tack Emman min! <3

Spikmatta

Nu har jag provat spikmatta för första gången i mitt liv :) Sved som bara den till en början, men tillslut domnade jag väl bort eller något och somnade lite granna :P Får väl se om det gör någon skillnad. Men antar att man måste hålla efter och inte bara nöja sig med en omgång. Ryggen min blev iallafall röd! Såg ut som jag bränt mig i solen eller något liknande :P Känns rätt skönt såhär i efterhand ändå...

Nu får jag försöka ta tag i mig själv och byta om till ridkläder. Hörs senare! / J

Dalarna

Då var man på plats hemma i Dalarna igen då! Man skulle nästa tro att jag älskar att åka bil, men så är inte fallet :P Kom på att jag har åkt ca 100 mil på två veckor nu. Inte illa pinkat ;P Man vänjer sig faktiskt må jag säga. Trodde jag inte först men tydligen så! Martin släppte av mig och Cissi i Mora vid 14-tiden. Jag och mamma började med att fika. Jag tog en varm baguette med creme bonjour, salami och  tomat med en smootihe till. Såå himla gott :) Vi gick in på Kompis, provade två grejer men inget som passade. För stort eller för litet... Mamma hittade dock en pennkjol!
Sedan började jakten på en spikmatta, till mormor momme :) På life var den slut. Men inne på Mora Hälsan fanns det faktiskt, som tur var :) Nu har jag kladdat massa på paketet. Blir bra det där :) Ska prova den tänkte jag! Läskigt, men alla säger att den är jättebra. Så vi får väl se då :)



Nu ska jag greja med något annat, duscha eller någe :P

Ändrade planer

I morgon åker vi hem! Cissi träffade på Martin i Gläntan idag, och han skulle visst åka hemåt i morgon. Så då passar vi såklart på att åka med :)  åker vid 11-tiden, vilket passar perfekt. Hinner inte skriva mer nu.. håller på och kämpar med ett dokument jag fick skickat till mig här. Ja, förklarar i morgon. Är helt tom uppe i huvudet just nu :P Sängen hägrar... Natti! / J

Hello Tuesday!

Då bär det alldeles strax av till universitetet då! Seminarie kring det där häftet och uppgift 4... känner mig en aning nervös. Vet inte vad det är för upplägg idag, plus att jag är lite smårädd för fröken :P Hon är en aningens läskig den där Karin. Nu har hon vart sjuk två dagar förra veckan också, så vi har ingen aning om vad hon förväntar sig av oss idag :S Huuua!
Men lär väl överleva det med, som allt annat :P Har duschat och gjort mig klar för övrigt. Ska bara borsta tänderna och sedan är jag klar. Packa ner lite pennor och grejs i min väska också, hade en annan igår så det är en konst att komma ihåg grejerna när man byter väska sådär :P Ta med frukt ska jag också... Nej lika bra jag sätter fart så jag får med allt jag ska ha med :O Höres senare .


" Titt ut! "

Smoothie

Yes, jag följer Ninas exempel och dricker smootihe på kvällstid :) Hon har faktiskt lyckats gå ner, var det 5 kg på en månad? Det tycker jag iallafall är huuur bra som helst! Du är så himla duktig gumman :) Starkt jobbat! Tror absolut du kommer nå ditt mål! ;) Hon byter ut mackorna mot smootihe och hoppar över det där onödiga. Man blir faktiskt mätt av smootihe, orkade inte hela för den delen :P Sedan åt jag lite keso. Det är ju så himla gott det med! Keso kan man ha till allt. Det är jättegott på macka, med tex. paprika på :) Också en favorit.
Såå då var min stavmixer invigd :) Underbar julklapp! Den kommer jag definitivt ha användning för.

Dagens smoothie;
* Banan.
* "Trädgårdsbär" = svarta och röda vinbär, hallon och björnbär.
* En skvätt mjölk
* Havregryn (fiberrik)


Ser den inte god ut?

Och där slank det ner!

Det sista chokladhjärtat i min Aladdinask med hjärtan, som jag fick av min handledare på praktiken :) Har fått riktigt sprutt såhär på kvällssidan! Har tagit bort alla julgrejer, tagit fram nya dukar och lite nya prydnadsgrejer. Blev så tomt när det jag haft försvann :P Är rätt tomt på mitt "matbord", men har lite grejer hemma som jag skulle kunna ta ner... en lykta med ljus och sten i som jag fick av familjen Jågas-Sjööns tex. Den skulle passa fint nu :) Har svart duk både på matbordet och soffbordet. Så det kommer väl bli lite svart, vitt och gammelrosa här när allt är klart. Kan inte ta fram mitt rosa överkast och rosa blomkrukor innan jag fått upp gardinerna, för de gardiner jag har nu är ju röda... så det kommer inte bli så snyggt :P Får bli lite kalt här inne tills jag hämtat hit gardinerna så jag kan fylla på med lite andra grejer också.


Mys på Södra Kyrkogatan


Fick lite ny energi här på ett vis, såhär har jag inte känt mig på länge! Det är precis så här jag vill känna mig och vara. Hoppas det håller i sig! Annars blir det ju så himla deprimerande :O Ska iallafall bli jäkligt gött att få till lite nytt här nu. Var på tiden :) Undra om jag ska köpa några slags småblommor som jag kan ha i mina minikrukor, som jag har mina små julstjärnor i :) Hade ju vart något, men sådana blommor lär  väl dö direkt... Till skillnad motför mina krigare till blommor :) De klarade sig fin fint här när jag inte var hemma och vattnade dem! Ställde in dem i duschen, dränkte dem och ställde dem sedan i djuptallrikar med vatten. Sedan fick de minsann hushålla bäst de vela ;) Den ena hade blommanhade t.o.m lyckats få till något slags nytt skott som petar rätt upp i luften, den ser så töntig. Min töntblomma :)


Ja ni ser ju själva!


Nu funderar jag på att göra smoothie. Har köpt lite grejer idag! Frukt och bär :) Mumma! Lär ju inviga min stavmixer någon gång tycker jag ?!

See you / J


Ny vecka

ny måndag och jag är segare än någonsin. Blir så trött på mig själv!

Uppgift nr 4 blev iallafall avklarad idag, efter lite om och men. Tror vi alla har blivit riktigt sega under jul... Nu är det uppgift 5 jag har framför mig. Det ena avlöser det andra och jag tycker inte att jag kommer någon vart. Vet inte vad som skulle behöva hända för att få fart på mig... precis inget känns roligt just nu. Jag bara gör allt för att jag måste, och inget mer. Släpar iväg mig till skolan, gör det jag ska där, åker hem hit igen och vill helst av allt bara sitta här resten av dagen. Vanligtvis brukar jag inte fixa det, men nu orkar jag bara inget annat. Orkar inget :S Hoppas det här går över snart, och att det endast har med förkylningen att göra. För nästa vecka är det banne mig dags att börja träna igen! Ska vänta ut förkylningen riktigt nu, så den inte kommer tillbaka när det är dags att börja träna. Ska bli kul med nya pass! Nya låtar.. :) Ser ett litet ljus i den just nu så mörka tunneln.

Blir väl en vända på stan om ett tag. Ska köpa keso! Det är grejer det :) Och lite frukt kanske. Så jag har något att tugga på när jag blir lite småsugen, tex som nu! Äter upp mitt sista päron... Neej nu ska jag titta på Top model, något gammalt från en säsong för ett tag sedan. Hörs .


Bilden är tagen i somras, av lilla Mathilda :) Stallkläder på och grejer.
Tror vi hade vart ute och ridit där... Smickrande bild va ? :P

Koka ris

Kom på att jag ska ha matlåda med mig i morgon! Seg jag är... Sova ska jag göra snart också. Läsa lite i Tyskungen :) Det är så mycket jag hade velat orka med... tex bära ner massa överfulla pärmar i förrådet, sätta in papper i pärmen. Men då behöver jag en hålslagare, vilket jag faktiskt inte har här. Ta bort alla julgrejer. Hemma är allt borta, det åkte ut i fredags :) Rätt skönt faktiskt. Dags att blicka framåt! Jag ska ju fixa här, lite rosa ska det få bli :) Ska täcka över min röda soffa med ett vitt överkast eller vad det är. Så det blir nog bra!

Jag är så himla ses nu för tiden. Vad är det för fel? Kan i och för sig bero på att jag inte är riktigt frisk än. Men ändå! Orkar inget, allt känns bara blä. Allt bara rullar på på något vis, på något tråkigt vis. Jag vill att något ska hända, och det är nu! Och praktiken sedan... jag börjar redan gruva mig! Skärpning J! Suck suck suck...på mig själv.

I morogn blir det iallafall mango chutney-räkor till lunch för min del. Det som jag och Marcus lagade hemme under jul. Satans gott är vad det är! Älskar räkor. Det gör Marcus med, så kul att vi gillar samma slags mat :) Tror vi gillar det mesta för den delen, haha! Nej nu är det då dags att borsta tänderna och sova säng! Godnatt där ute . / J




Såhär fint var det en eftermiddag när jag kom hem. Mina
Karlsson-på-taket-tak! Om man tar i och fantiserar riktigt
mycket, så skulle man kunna se en
Karlsson på taket komma flygandes där!
Eller hur ?


K-town

Då var jag tillbaka i stan igen då. Här är det +5.5, regn och blåsväder. Regnet började när  vi närmade oss Vansbro. Snälla gode gud, låt inte snön regna bort hemma!!  Det var inte riktigt såhär varmt jag önskade att få det förra veckan :/ Snön som fanns i Molkom och upp mot Filipstad var borta. Det var ändå rätt mycket där senast i fredags... deprimerande!
I natt blåste allt det fina vita bort från träden, snö som frost. Det var storm! Trodde jag skulle blåsa bort från vägen när jag hade lämnat av Nina. Jäkla väder .

Nu sitter jag och sliter med det gigantiska häftet, som handlar om dyslexi. Bläddrar mest i det nu för att få lite hum om vad alla författare och forskare tycker och tänker. Har fått ner lite i blocket mitt iallafall. Tur att jag har studiegruppen, i morgon får vi slå våra kloka huvuden ihop så det blir något av den här uppgiften :P Seminare på tisdag... eftermiddagstid :/ Trodde jag skulle hinna med tåget hem 16.41, men det ser jag ut att få glömma. Har ingen lust till att stanna kvar här till på torsdag eftermiddag, inte alls. Vill bara hem! Vet inte vad det är med mig nu, känner mig så himla ensam och eländig när jag är här nere nu. Har väl inte vant av mig sällskapet antar jag... Hemma finns det ju alltid någon i närheten. Visst, har Cissi på andra sidan korridoren! Vilket jag är väldigt glad över :) Men det är hemma jag saknar. Mitt hemma! Får inte känna såhär, då blir det inte roligt att vara här. Får lov att skärpa mig lite :O

Igår hade jag det väldigt trevligt med min Nina :) Vi kom fram till att det var vääääldigt längesen hon var hemma hos mig sist. Vi tittade på kort från skolavslutningen i 9an. Så fina vi var, jag, Nina och Sophie. Skolans Mean girls :P Haha! Såg verkligen ut så på ett kort. Attityd är vad det kallas, haha! Ja jag säger då det. Får väl scanna in korten på datorn där hemma, och visa er här :P så kommer ni nog förstå vad jag menar. Faast, vi var ju inte elaka mot varandra som de riktiga mean girlsen är i filmen, det är då en sak som är säker :P Får hitta på ett annat ord än just mean, får sova på saken :)



See you / J

Påväg söderut

Snart åker jag igen. Blev en blixtvisit den här helgen, men till veckan kommer jag hem senast torsdag. Är väldigt sugen på att ta tåget  hem på tisdag eftermiddag... har ju inget mer i skolan resten av veckan heller så. Jag får fundera lite :)
Nu ska jag se om jag fått med mig de få grejer jag tog med. Hörs senare ikväll! Tjo .


Inte hag jag hunnit med den här godingen något heller... :/

Kvällsmys med Nina <3

När som helst kommer Nina hit! Hann inte träffas i julas något, så det får bli av nu :) Sågs ju på juldagen i och för sig , men är man ute på krogen blir det ju inte att umgås precis. Så nu blir det lite sådant ikväll :)
Fick med mig både plast -och aluminiumfolie idag från DS. Tvål, hårspännen och batterier  fick även det följa med hem ;) Mycket bra handlat där! Fanns mycket kraffs som hade kunnat få följa med hem... sådant där behövligt kraffs :)

Idag har jag även hunnit med att rida, 1 ½ timme tog det. Så nu ser det ut som jag stoppat huvudet i en roughbutt :P (Är knallröd på kinderna = väderbiten) Men det känns bra, hehe. Då vet man att man vart ute iallafall! Var jätteskönt ute, alldeles lagom kallt. Men nu för det inte bli för "varmt"! Är ca. -6 här nu, och där kan det väl hålla sig tycker jag :)

 

Dollar$tore

Haha, idag ska jag till Dollar Tore och hälsa på ;) Har aldrig vart där, men någon gång ska väl vara den första. Har inte riktigt fatta vad det är för något heller för den delen...
Här hemma är det sig likt, har ju i och för sig inte hunnit vara borta så länge. Men ändå :P Det är -13 här idag, igår var det +7 och sol i Karlstad. Rena rama vårvädret! Var rätt skönt faktiskt :) Man skulle lätt kunna ha skinnjackan på, med lite halsduk och så såklart. Men det lär väl bli vinter någon gång där med, var ju så fint runt lucia!

Nu ska vi åka! Höres .

Drömmar

Shit vad jag har drömt mycket i natt! :O Fattade knappt vart jag var när jag vaknade :P Har nog vart långt borta i natt, även långt tillbaka i tiden. Så inte undra på att dett tog tid att förstå vart jag plötsligt var när slog upp de grön/bruna :) Snart bär det av neråt stan. En sista sväng innan det bar av hemåååt :) Ska nog prova den där stickade tröjan på Bik bok idag...
Nu ska jag borsta tänderna, hörs sen!

Womanizer

Jag vet en som borde gå och lägga sig... och det är nu på en gång det. Meen, jag känner ju mig själv så himla väl :P Inte har jag läst i häftet idag heller, tänk att jag ska göra allt i sista stund. Varför måste just jag jobba bra under press? Är bra i vissa tillfällen iallafall, tex när det gäller tävling :) När det gäller, då är jag som bäst! Har bevis om ni behöver, inga problem :P
I morgon står packning på schemat. Funderar på om jag ska ta hem mina nyinköpta gardiner, de behövs fållas upp. Men hade inte tänkt göra det fullt ut, bara en lite söm i kanten sådär. Man vet aldrig vad för fönster de ska upp i, i framtiden :) Annars är det väl inget mer speciellt som ska packas egentligen... Ska ju bara vara hemma ändå :) Funderar även på om jag ska klippa mig, eller ska jag vänta till nästa helg? I-landsproblem :P Är så trött på mitt hår just nu... vad ska man göra? Hårförlängning? Är tvekis om jag verkligen skulle passa i långt hår, skulle kanske se ut som en transa ? :P Haha! Vem vet. Blir ju billigt om Elin gör det, väldigt praktiskt med frisör i släkten :) Har ju även en rätt så nyvunnen vän som är frisör, Ida-Marie :) Båda är ju duktiga också!

Blev en fika på Coffeehouse. En hallon/jordgubb smoothie, och en chokladcookie för min del :) Jättegott! Gillar blandningen av kladdkaka och kaka :P Hehe! I morgon blir det att gå upp "tidigt". Halv 10 hade jag tänkt att satsa på :P Ut på stan en sväng innan det bär av hemöver, sedan äta, diska och dammsuga då. Åker vid 14-tiden! Ska bli skönt att komma hem :) Antar att Curry redan saknat mig ;) Han hann med att bli en helt annan häst medan matte var hemma över jul/nyår. Till sitt vanliga jag :) Han behöver styras upp lite den där Curr, det är så han trivs som bäst ;) Nytt träns har han fått också, han fick börja använda det när jag tillslut fick honom att sluta bita på sitt gamla. Kan inte fatta vad han börjat med? Bita på grejerna, aja baja! Hoppas han inte börjar med det igen bara... Då åker det gamla på tills vidare, så det så :)



Godnattkram på er! / J

Det snurrar i min skalle - Familjen



Den här låten är ett endaste stort skämt :D Fattar nada av texten! Haha!

Regn ?!

Ja här har det regnat en skvätt. Och det är +5.5! Vilket skämt :O Kommer väl frysa ihjäl när jag kommer hem!
Har ringt Stefan iallafall, utan att få svar dock... Men jag har ringt, och han får ringa upp. Det är bättre tycker jag :) Nu tittar jag på en äldre omgång av Top Model. Jag säger som Marcus; "Kan vem som helst bli modell?" Ja, verkar då så :P Tur att bilder går att retuschera, haha! Men vissa av dem ser iallafall bra ut! Det tänker jag då inte sticka under stolen med :) Fast de är rätt störda ändå, men kan ju i och för sig bero på hur tv vill få fram det, för att det just ska bli bra tv. Så är det ju med alla program, kanalerna styr mer än vad man tror :S

Nu börjar jag bli väldigt trött på att sitta här, såhär inomhus, tragiskt segt. Blir nog att gå iväg på en fika iallafall, något lär man ju göra? Kan i och för sig vara bra för mig att ta det lugnt också. Så jag blir frisk någon gång! Brukar inte vara bra på att ta det lugnt när jag är sjuk, blir alldeles för rastlös :P Kolla på vad det är på tv ikväll då kanske?

See you . / J

Slappisdag nr. 1

Idag har det inte blivit mycket gjort kan jag tala om :S Har läst jättemycket, i Tyskungen :P När jag ska ta tag i häftet är en gåta... Men det lär ju bli idag! Vi hade ju även tänkt åka ut till Bergvik idag, och kika på rean där med. Cissi är på jakt efter ett par träningsskor :) Det krävs ju lite andra skor än typ springskor. Det är väldigt skönt med extra stöd och stötdämpning!

Som på beställning ringde min prins här för ett tag sedan. "Hej gumman! Skulle bara ringa och tala om att jag älskar dig." Det är sådana saker som får livet att kännas en aning lättare, helst dagar som denna när man längtar hemskt mycket efter familj och Marcus... Men i morgon åker jag hem, och då får jag iallafall komma hem till familjen igen :) Marcus träffar jag nästa helg!

Nu tänkte jag duscha, och efter det smörja in mig med Body Butter som jag fick i julklapp. Älskar det! Luktar så gott, och så är det så bra när man är så torr som i dessa tider. Body Butter is the shit :) Funderar på att köpa mig ett par jeansleggings, finns fina på VILA. Får se hur jag gör med den saken :) Tröja/ tröjor är något som ligger högst upp på inköpslistan iallafall. Vore skönt att ha lite mer nytt att byta om med... Det är så mycket som pengarna ska gå till ändå, så här får man prioritera minsann! Det löser nog sig :) Apropå det så måste jag få fingrarna ut och ringa Stefan... gruvar mig på något vis, tror jag är rädd för att det inte ska finnas något jobb åt mig :S Men får ta chansen!

Lista, stulen från Alexandra :)

Vad heter ni? Johanna & Marcus.

Hur träffades ni?  På gymnasiet, gick samma program :)

Hur länge har ni varit tillsammans? Lite drygt 3 år och två månader :P

Är ni förlovade? Nej, men det kommer väl det med :)

Bor ni ihop? Nej :/

Har ni barn? Nej, det kommer väl det med. Med tiden :)

Har båda körkort? Ja.

Isåfall, vem kör bäst? Hm. Svår fråga! Men frågar man Marcus så säger han nog att det är han, såklart :P

Kommer du ihåg er första kyss? Ja nog gör jag det, tihi!

Vem sa "Jag älskar dig" först? Marcus. Och jag svarade inte! Haha! Blev nog en aning chockad :D Glömmer jag aldrig!

Vem är äldst? Marcus.

Vilka stjärntecken är ni? Jag är oxe & Marcus är skorpion.

Vem fyller först på året? Jag. (2a maj)

Vem är längst? Marcus. Som tur är :P Haha! Fult annars.

Vem sjunger bäst? Marcus ? :P

Håller ni i handen på stan? Ibland, ibland inte :)

Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej.

Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej inte alls, visste knappt att Älvdalen existerade :P

Vad har ni gemensamt? Musiksmak, intresset för kläder, gillar samma sorts mat, våran humor :P m.m.

Blev du kär i första ögonkastet? Neej, tror det var Evelina som fick mig att få upp ögonen :D Haha!

Har ni någon speciell låt? Jaa.. tror det är Wtih you med Chris Brown :P Och så gillar vi båda Det snurrar i min skalle :D

Har ni några "fri kort"? "Fri kort"?

Har ni stora framtidsplaner? Pratar en hel del, ja :) Flytten står mest i fokus..

Har ni gråtit i varandras armar? Ja..

Har ni varit utomlands tillammans? Nej, inte än.

Vilket är ert bästa minne? Hm.. Alla Hjärtans dag 2008 var väldigt speciell <3, studentbalen, våra års dagar och sådant.

Vem lagar bäst mat? Det är Marcus det :)

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? När vi väl ses på vardagar så tar vi nog det bara lugnt, tittar på en film och bara myser järnet!

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast! :)

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nja, 4-5 mil är väl knappast långt ifrån :P Men då kändes det ju som det i och för sig. Man blir härdad...

Blir du lätt svartsjuk? Nejdå, finns de som är värre :P

Brukar ni bråka? Nej, men småtjaffs blir det väl. Mest när vi inte ses :/

Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer. Kan hända att det blir något gulligt mess ibland, uppskattas <3

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? ALLT :D Skulle jag vara tvungen att få mig en annan kille så kommer den ha mycket att konkurrera med ;) Jag är så bortskämd med min snygging!

Vad använder ni för preventivmedel? Jag käkar väl p-piller, som de flesta :)

Brukar nån av er prata i sömnen? Marcus, när han försöker övertyga mig om att han är vaken fast han egentligen sover :P Brukar få en del konstiga svar, haha!


<3


Paret hela dagen :P Haha!

<3

Stor i käften ?

Där åkte hon iallafall. Ska kanske tala om att jag tittat på Top Model :P Hon påstod sig ha självförtroende. Men beter man sig på det viset har man då inget självförtroende! Enligt mig, så har man bra självförtroende när man kan vara sig sjäv. När man inte hela tiden behöver tala om hur bra man är, hur snygg man är, hur mycket pengar man har. "Idag har jag köpt en tröja, den var ju så himla billig. Den kostade ju bara 1500!" Gillar inte sådana människor. Inte alls. Tycker faktiskt att sådana är den värsta sortens människor man kan stöta på här i livet. De har egentligen inte ett dugg att skryta med, men ändå gör det de? Förstår det inte. Det är rätt synd om de människorna faktiskt :P Att de inte har bättre självuppfattning, självkänsla är kanske det rätta ordet? Då är det i och för sig inte lätt heller. De är liksom fast i sitt egna lilla nät :P Haha. Jaja... Hoppas de någon gång i livet hittar rätt :)

Skoldag nr .1

För detta år. Känns väl bra antar jag :) Två år kvar, kämpa kämpa! Det är verkligen jättesvårt att komma igång. Har aldrig känt att jag "är fel" som nu :O Tycker inte att jag blev klar hemma på något vis... Vanligtvis burkar jag känna att det känns väldigt ok att återgå till vardagen efter ett sådant långt uppehåll som nu under jul, men inte denna gång. Vill bara vara hemma! Hem, hem, hem. Känns ännu mer onödigt att vara här nu när föreläsningen/lektionen i morgon om Läs -och skrivsvårigheter blev inställd. Kanske på fredag med eftersom det är samma människa som ska ha oss resten av veckan... Min och Cissis vanliga flyt kan man väl kalla det :P Men var ju ändå tvungen att åka ner till idag, eftersom vi haft seminarie. Och det är inget man bör missa, inte alls. Har ett nästa vecka med, på tisdagen. Så det blev inget med att stanna hemma nästa vecka som vi trodde vi skulle kunna göra. Blir att åka ner för en dag... Men ska ju i och för sig ses med studiegruppen och greja med de sista uppgifterna i den här kursen. Blir på måndag det! Sedan kanske det bar av hemåt med tåg på tisdag? Eller så avvaktar vi och åker hem med herr Åkerman. Vi får se, vi får se... Mycket att fundera på .

Något jag borde göra nu är att läsa i det enorma häftet... har börjat iallafall, det känns bra. Men har en heeel del kvar :S Suck. Seminariet gick iallafall bra, vi blev alla godkända. Och det är ju skönt! Efter skolan var jag och C ner på stan, efterlängtade stan :) Det är iallafall något jag längtat efter! Rean, mycket rea. Köpte bara en vanlig långärmad t-shirt, en röd, på VILA. Halva priset var det, så blev väl typ 60 spänn för den. Bra pris tycker jag :P Fanns en hel del med kläder såklar. Såg en fin stickad kofta? på Bik Bok, var såklart inte på rean men den kostade bara 199, så den får det nog bli någon dag framöver tror jag :) Nu har jag skrivit mycket.. så får duga för stunden. Skriver mer senare, nu när jag har tid till att sitta framför datorn :P Hemma blir det ju inte alls så. Tuddilooou!



Några av mina berömda morotskakor, bilden är från i somras :)

Färdig!

Äntligen så fick jag till den uppgiften också. Jag och C ska åka till skolan i tid så vi hinner skriva ut! Hoppas det duger :S Och jag önskar att jag kunde vara mer ute i tid, men nu har jag faktiskt inte haft möjlighet att skriva hemma. Så jag gjorde det bra ändå, hade skrivit ner det mesta förhand så det löste sig till det bästa ändå. Har häftet att läsa klart, har knappt läst ett kapitel :S Men det är ju såå tråkigt, gillar inte att läsa sådant man måste :P Håller ju på med Tyskungen nu, och den är fortfarande bra :) Har snart kommit hälften! Jag upptäckte att boken var rätt tjock (drygt 400 sidor), och med liten text. Men det är som sagt en bra bok, så det gör inget. Plus att jag inte behöver skynda mig med den på något vis, så jag läser i lugn takt och bara njuuter :) Hörs senare mina vänner, och icke vänner. Antar att det är sådana som läser här också :P Tjo!

Unpacked

Då var väskan uppackad. Tog sin tid :P Det var en riktig röra här ett tag. Tror inte att jag riktigt fattat att jag är här än ? Kan inte få ihop i mitt huvud vad som ska göras på något vis :P Har att skriva kom jag ju på nu! Shit! Seminarie i morgon. Har ju i och för sig tid på mig i morgon på förmiddagen. Vi börjar kl 13, som vanligt! Men snart börjar förmiddagarna rulla in :) Är så trött på att gå på eftermiddagar! Ser även ut att bli hemfärd på fredag. Var inget planerat precis, men Hasse ska åka på eftermiddagen och då har ju vi slutat. Så varför inte åka hem när skjutsen går ? :)
Längtar redan hem... Blev jobbigt att åka idag. Hade fullt sjå med att hålla tårarna inne, men när Marcus fått min väska på plats i Hasses bil kunde jag inte hålla dem längre. Fick bli ett snabbt och rätt konstigt avsked... Lika bra så. Är inget vidare att dra ut på´t...

Nu har Cissi iallafall fått ut bilder på FB från nyår :) Vissa mer eller mindre smickrande :P Haha. Men kul hade vi! Oh ja :)
Känns väldigt ovant med min dator nu när jag skrivit och grejat med våran hemma :P Har saknat min dator under jul! <3 Nu är matte tillbaka ;) Hehe. Kolla över lite skolgrejer kanske... och försöka återgå till verkligheten :) Vilket har vart/är väldigt svårt! Undra när jag kommer att komma igång igen ? :P Känns assegt nu iallafall! Köpa nytt träningskort också. Utgifter, utgifter... är det inte trevligt ? Helst när man knappt har något att betala dem med! Men har iallafall fått julklappspengar, och en liten del av dem får gå till kortet. Resten ska sparas! :) Neej nu så, nu ska jag försöka ta tag i mitt liv :S

/J

Packed

Nu är väskan packad, ska bara i lite "toagrejer". Typ necessären, smink osv. Ska nog ta och duscha med min gos nu, för kl 16 går "tåget" mot Värmland :S Har sagt hej då till hästarna och så, kändes lite smådrygt :/ Men kommer troligtvis hem om en vecka igen! Det är bara tisdagen nästa vecka som är schemalagd, sedan har vi ju skrivtid till fredagen där då sociogramuppgiften ska in. Så funderar starkt på att ta tåget hem på tisdag eftermiddag! Ska kolla upp lite priser och så bara. Apropå pengar, hoppas vid gudarna att Försäkringskassan fått fingrarna ur och skickat ett svar/bekräftelse på min ändring. Annars kommer det bli kärvt  den här terminen :S Måste ringa bossen min också, och höra om jobb framöver. Ska försäkra mig om att jag får jobba i cafét i sommar också. Annars är jag nog rätt illa ute :S Men han sa ju i somras att jag skulle få jobba där ialllafall, men lika bra att dubbelkolla :) Och för den delen så behöver han mig där också, så för hans del så vore det ett stort misstag att inte låta mig jobba där :P Det är ju jag som håller i trådarna där ffs!

Sätta lite fart då kanske, mat om en timme sedan dags att klä på sig och åka :( Hörs när jag kommit fram! Tjo .


Jul -08

Tjo fan!

Nu tänkte jag sova i ett par timmar, för 01.30 börjar JVM finalen i Kanada! Lär väl ses antar jag :) Resten av family ska ju göra det, så jag kommer nog inte kunna undgå deras klagorop :P Eller glädjerop, det är väl det vi hoppas på :) I år är det dags att Canada får pisk!

Läste precis på Sophies blogg om nyårslöften. Håller med dig till punkt och pricka :) Citerar fröken Berg:
Man vet hur det blir, dom närmsta 2 månaderna kommer gymmen vara fullsmockade av folk som har träning och vikt som nyårslöfte. Efter två månader så är det bara dom som gillar och träna, och som ser det positivt att "orka" ta hand om sin kropp.

Det är ju faktiskt sant. Vad för slags "löften" ska man ge egentligen ? Jag har inga sk. olater jag behöver bli av med heller för den delen. Skitmat (typ pizza) äter jag högst 1 gång/månad, och det är ingen fara tycker jag :) Hamburgare kommer jag inte ens ihåg när jag åt sist ? Hm, kan ha varit när jag svängde förbi donken efter jag kom hem från Sthlm en gång i höstas. Men det är typ 2-3 månader sedan, om inte mer :P Och tränar gör jag ju redan såå ja., vad ska vi hitta på ? :) Ääh kommer inte på något! Marcus vet inget han heller, och brorsans "tips" vill jag inte ens ta upp här! Tror han har kommit in i kiss och bajsåldern igen eller något! :O Har dem här bredvid mig nämligen, de spelar Xbox, NHL 2009. Tråååkigt :P
Inatt är det min sista natt här hemma för denna gång :/ och tillsammans med älsk på ett tag... Usch, kommer ihåg hur jobbigt det var att skiljas förra året. Det kändes inte som det var någon hejd på tårarna! Kommer kännas tungt nu när vi har kunnat umgås så mycket som nu under de här, nästan, tre veckorna tillsammans. Lyx på hög nivå :) Nu ska jag ta mig en halstablett och blunda ett tag. Jag hoppas på en vinst till Sverige, nu när jag går upp extra och allt :P

Natti natti / J

Julaftons morgon -08
Snö & Lucia i K-town
Lucia i Bergviks Köpcenter

Måndagen den 5/1 -09

Konstigt det såg ut med -09 där :) Har vart rätt effektiv hittils idag tycker jag! Ridit och mockat bajset ute i stallet har jag lyckats få klart. Hästarna är ute i hagen med alla täcken på som man kan tänka sig :P Är faktiskt "mildare" ute idag, ca -17 just nu ;) Kändes riktigt lättsamt att gå ut idag, haha!

Måste börja packa lite smått idag, eller ja, det mesta. För i morgon bär det av söderut :S Undra om det är någon snö i Karlstad ? Här har man vart så bortskämd i snart 3 veckor med massa snö och mys :) Nu lär jag gå och snyta mig igen :P Höres!

Bloody sunday

Still sick. Inget mer att säga om det... Blir bara så sur att jag inte känner någon smak! Tänkte äta upp min rulle (kebabrulle) men det känns inge kul :P Jävla sjuklighet.

Nu är det inte många dagar kvar här hemma i Dalom. På tisdag åker vi ner till K-town igen! Dags att återgå till vardagen, antar jag :) Känns skönt på ett vis. Men har vart fruktansvärt skönt att få vara hemma! Här finns alla jag vill ha i min närhet :) Meen lär väl ner och fortsätta plugget, så det blir något av mig :P Hehe!
Idag har jag vart upp med Curry, och Tösen med för den delen, till ridskolan. Linn har hoppat, och jag med lite på slutet. Måste väl få leka av mig lite :P Det gick iallafall jättebra! Linn är duktig med min prins :) Det kommer nog bli riktigt bra det där! *ser ett litet  ljus i den lååånga och djupa mörka tunneln*
Hästarna fick gå ut till lunch idag, vid kl 13. De kom in för en stund sedan ser jag här genom fönstret. Det är så himla kallt ute! Tycker folk som har sina hästar/djur utomhus idag är körda på alla sätt och vis! Vad är det som säger att bara för att det är djur att de inte fryser ?! Såg flera hästar idag som säkert vart ute sedan i morse, när det nästan var -30, som var alldeles frostiga på halsarna och huvudena. Och tunna täcken hade de på sig! Curry var alldeles vit i luggen nu såg jag, av att "bara" vara ute i 2 timmar i den här kylan... Nej, tycker inte att det gör någonting om en häst kan få stå inne lite för omväxlingsskull!
Tempen har vart och vänt på -23 idag, men nu är det påväg att bli kallare igen. Huuua! Mina fötter höll på att frysa till isklubbor när jag gick från klubben. Tårna var väl vita :S Tycker det är läskigt när det blir sådär. Ingen känsel för fem öre. Lite varmare kan det faktiskt få bli! -10 är väl ok iallafall?

Nu borde jag läsa lite i häftet och läs -och skrivsvårigheter... jag är så himla seg av mig :P Och det gör ju inte saken bättre att det är så himla tjockt! Ett riktigt fett helvete :P Får hoppas på att det är intressant. Är ju bra om jag börjat lite menar jag :P Det ska vara läst till på torsdag... suck!







Jul på Matslofvagården :) Det är riktig jul det!

Saturday

Första lördagen det här året har snart passerat, och jag är lika snuvig (om inte mer än igår). Trött i ögonen är jag också, man sover inte så bra när halsen gör ont :/ Curry fick vila igår, så idag piskade jag mig ut och red fast jag är sjuk. Gick väl sisådär kan jag ju tala om :S Med de här förutsättningarna ; nysnö, behaglig temperatur, mörkt + att Curry vilade igår och en sjuk Johanna, så får man väl vara glad att man satt kvar :P
Har inte så mycket mer att tala om just nu... orkar inte tänka efter heller :P Så vi får helt enkelt höras en annan gång!


Julen -07. Jag extraknäckte som tomte även då :P
Och oj vilken skillnad när det gäller snö! Mycket mer i år :)

Ve och fasa!

Bra start på 2009, stormförkyld :O Vill inte! Halsen började krångla inatt också. Blev livrädd att jag skulle på halsfluss igen! Fy bubblan, det var då inget vidare. Får hoppas på en vanlig hederlig förkylning... Rinner på rätt bra, både ur näsa och öga :P Varför ögat ?

Nyår då! Var iallafall huur trevligt som helst :) God mat och bra sällskap, kan man begära mer ? Inte jag iallafall :) Första året jag firade i Mora också. Gick väl det med :P Hehe!
Hade mina nya lila klänning på mig. Riktigt nöjd med den :) Antar att Cecilia lägger upp lite bilder på FB sedan, så får ni glutta där :P Nej nu lär jag gå och snyta mig igen!

Prosit!

RSS 2.0