sammanfattning

orkar inte skriva massa, så sammanfattar gårdagen i punktform. Så får ni fråga om det är något som är oklart ;P

Gårdagen bestod alltså av;
- solning
- glassätning
- baltittande (Elin var lätt finast)
- vindrickande
- grillande
- cruisning
- tröjtappning = underklädesvisande (oops :S)
- dansande
- lite bråkande
- telefonpratande (en del ja...;P)
- sovning

Fy tusingen vad kämpigt det var att gå hem i morse (idag), det var väldigt varmt. Vilket är skönt, men inte när man var i det tillståndet jag var i då. Men det gick över rätt snabbt, fick lov om inte annat, för när jag kom hem var det bara att kraga om och hugga i spaden och börja skotta sand/grus (vi håller på och gör grusgångar på gården). En riktig rivstart för mig idag alltså!
Men vid 13-tiden åkte jag och Emma ner på campingen. Blev att sola och dega, riktigt gött. Det var mycket folk där idag. En riktig kanondag :) Det är såhär det ska vara! Men nu verkar det som att resten av veckan ska bli molnig... tråkigt det.

Nästa år ska jag också gå på bal. Jag bjöd mig själv ;D Haha! Jocke tar studenten då, och jag tyckte han skulle bjuda med mig på balen. Han såg faktiskt ut att haka på den briljanta idén, risken fanns att han skulle fråga sa han. Kuligt :P Ikväll blir det massa mys, gött det! Preciiiis ;)
Neej, nu ska jag sluta sluddra på här... En dusch skulle inte sitta fel.
Höörs! Tjo


 

skön låt!

in the name of love

Igår var jag, Emma och Elina på showen, In the name of love, med Orsa ungdomskör. Fy tusingen vad duktiga de var! Var lätt värt pengarna :) så det rekommenderar jag er att gå på! Tror bestämt att jag blev lite smygkär i Raffa (Rafael Pineda) :D haha! Vilken stilig och duktig pöjk! Fick mig en kram efter showen iallafall, för gammal vänskaps skull :) Kul att man känner en kändis (?!), för det anser jag att han är. Han har ju vart med i Körslaget/Team Cans! :)


nu är det sommar

nu är det sol, nu är det koskit i hagen! Fy bubblan vad härligt det är :) Nu är den här, sommaren, som jag såå länga väntat på! Jag känner att den här sommaren kommer bli så bra. Precis alla förutsättningar finns för det :P Lycka!

Har setat ute en stund. Det blev vädligt vamt, men det är bara skönt. I morgon skulle det bli ännu varmare tydligen, får nog ta och släpa med mig Emma till campingen. För på gården går det inte att sitta när det blir sådär jättevarmt. Ska leka med min Ems ikväll också, Marcusarna m.fl. åker ju till fjollträsk idag! Elitloppet nästa :P vi får hoppas på vinst den här gången. Jag skulle få mig en ny bubbla i så fall! Haha! Så det är bara att hålla tummen ;)
Om ett tag ska jag och Nicke på en liten promenad... Tänkte jag skulle se om han är intresserad av att bada :P Hehe! Efter det bär det av till Kumbelnäs en sväng. Ska till Cissi och greja det sista på rapporten, så jag kan skicka iväg den sedan. För nu är den klar :) Ska bara fixa med sinnumrering och en framsida. Det ni ;) Det känns såå himla skönt. Precis som alla andra gånger när man är klar med sådant skit... Nu vill jag bara skicka iväg det så jag slipper skiten ett tag :P Hoppas på att jag slipper komplettering denna gång, och om jag får det får vi hoppas på att det är något lindrigt som sist!

Nästa vecka ska jag upp till cafét och träffa min nya chef. Vi ska kolla över sortimentet och så. Nu har jag iallafall talat om vad jag tycker ang. det. Så nu hoppas jag på att det bli mer "fik" av det hela. Hellre olika mackor och fikabröd att välja på, än att det bli lite av allt möjligt. Kulglassen måste få vara kvar iallafall ;D



P&K/ little J

me so happy :P

Yes, så är det. And I love it :) Just nu är livet en dans på rosor. Har längtat såå efter att få må sähär! :) Hoppas på att det får hålla i sig.

Känner mig lite småseg idag, halsen börjar göra ont :/ Det gillas inte. Det behöver däremot inte hålla i sig... har inte tid och lust med att vara sjuk. Det är så mycket roligt inplanerat framöver! Inte missa :D
Ska försöka skriva lite mer, hade vart väldigt skönt att få blir färdig idag. Så kan man finslipa lite på förmiddagen i morgon, för sedan ska det in! Lycka!

Så klockren låt/text;

Dreaming, hoping
For another try
I’ve been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I’ll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I’m moving on
And I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I’m moving on


Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I’ll be fine

I’m moving on
And I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me

I believe it finally
I’m moving on


To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right

I’m moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I’m moving on
Yes, I’m moving on
I’m moving on!!

the final count down

Då var den näst sista skoldagen över :) Fy tusan vad gött det är med nedräkning ;D

Den här dagen har vart händelserik. Såhär är det jämt när pappa och mamma (mamma i detta fall) är här nere, man ska hinna med så mycket som möjligt! Helst på så kort tid som möjligt också. Så det har vi försökt med idag, och lyckats bra :) Medan jag var i skolan städade mamma här; putsade fönster och torkade golvet. När jag kom hem gick vi ut på stan och vid 16-tiden var det dags för stallet. Det tog sin tid där ute.. pga vissa orsaker.
Så vid kl 21 fick vi oss våran "middag". Den där salladen satt fint kan jag lova!
Blev lite handlar idag ändå, för pengar jag inte har :S Hittade tillslut en klänning till Ems student :) köpte även ett par shorts (hallonröda/rosa, nya mjukisar (rosa) och en (svart) hood - utan huva, men med hög krage :P svårt att förklara, hittar inget passande namn på den... Klänningen är från Vero Moda och det andra från H&M, fick mycket för pengarna iallafall. Får trösta mig med det :P Men nu har jag nya mysbyxor, så här ska mysas på. Heeeela sommaren lång, och lite till såklart :) (hehe)

Här kommer en braing. Nöter den just nu :P Go kväll!


sunshine

Det är jag det. Skiner ikapp med solen ;D Den här dagen kunde inte börja bättre! Börjar dock komma in lite moln... men vi får hoppas på att de håller sig borta ett litet tag till. Tänkte jag skulle hinna sola lite nämligen! Jag har vart rätt effektiv hittils idag tycker jag;
- Tösen har kommit ut,
- Nicke har fått sig en promenad,
- Jag har diskat,
- Dammsugit undervåningen och skakat mattor,
- Sopat ute på trappen och vid uteplatsen.


Jo ni! Det är fart under galoscherna idag :) Dutti J! Ser fram emot att få åka ner till Karlstad en sväng. Tror bestämt att jag börjar få lite separationsångest inför sommaren :O Måste bara ner en sväng i sommar... får ta mig tid till det. Älskar Karlstad, helst den här tiden på året. Så himla fint och mysigt :) Har ni aldrig vart i Karlstad så tycker jag att ni ska åka dit!
Blir inte så mkt att packa idag. Böcker och dator igen då... Men hur jag ska hinna med att plugga är en bra fråga. Tänkte springa i lite affärer, har sett ett par shorts på H&M jag vill ha. Sedan var det ju det där med något fint till Emmas student... Och jag som knappt har några pengar kvar :P Men men. Det ordnar sig. Lite födelsedagspengar får väl gå till klänningen då!
Nee, nu ska jag ut igen tror jag. Höreees. tjo




mys pys ;)

dagen efter

två vinflaskor, en cheeseburgare och en alvedon senare! Here I am ;D Asch, det var inte så farligt idag ändå. Vaknade på morgonsidan och mådde sisådär... solen låg på mitt fönster och det var satvarmt i mitt rum, vilket inte gjorde saken bättre. Lite senare, efter en stunds bearbetning, tog jag mig neråt. Åt lite yoghurt och tog en alvedon och gick upp för att dö en stund till :) Vid 11.30 gav jag med mig och gick upp... Min säng var himla skön i morse/idag :) Mycket mycket.
Men vi backar lite. Åter till kvälle/natten :) Jag och Cissi satt i våran trevliga ensamhet i Kumbelnäs och (som sagt) diskuterade livet över några glas med vin :P Melina skjutsade in oss och Helena som vi hämtade upp i Bonäs, tror vi åkte in vid tolv ? Destinationen blev iallafall Wasa, där vi röjde runt på varsina håll alla tre! Haha :D Trodde jag hade tappat bort tjejorna ett tag, hehe. Det tog sin lilla tid innan vi åkte från Wasa (av vissa anledningar) och innan vi åkte mot Orsa med mig åkte vi hem Mr. O till Hånåkni (vilket j*ävla namn?!). Vi stannade även till på donken, den där cheeseburgaren satte fin fint i magen vill jag lova ;D Tror jag stupade i säng runt 3.30... hur kunde klockan bli så mycket ? Aja. Hem kom vi allihop tillslut :)
Haha just ja, jag fick mig ett nytt smeknamn igår; Kung-Jackson. Av vilken anledning kan man ju diskutera :P Haha, säger då det jag... Det var en väl godkänd kväll iallafall :)

Söndag idag då. Känns skönt :) Det här är en sådan här bra söndag, ingen Karlstad-stress idag. Jag har bara degat runt, vart bort till mormor och morfar en sväng, setat ute i solen (äntligen) och hjälpt brorsan med en skolgrej. Och ikväll blir det mys <3 Kan inte bli bättre :) Ha en bra söndag!

P&K/ little J


2 wine bottles later

bra english va ? :P nu sitter vi iallafall i Kumbelnäs hos Cisen. Och två vinflaskor senare är vi på topp! Mer än vanligt då ;D Cis är på toa. En annan sitter här och nördar med vinglaset i högsta hugg! Ser ut att bli en toppenkväll. Vad annars ?! Va blire ?!  Det kan bara bli skitbra :) Cilla (hunden) ligger och snarkar, hon är inte lika party som vi dock. Vi ska åka SAAB in till Mora, cab, till och med :) fin fint det. Kallt kanske... Haha. Aja. Fucke yeah!  Cissi är på full... jag med. Men Cissi är nog mer på G. Det kan hon gott vara ;D Det är hennes time nu. Love you Cis! <3

 

Alexander Rybak

Bror min frågade idag varför jag inte blev  tillsammans med Alexander Rybak. Ja du Joel lilla... Man kan ju undra vem som lever i en "Fairytale" egentligen :P Eller så tror han att jag kan bara välja och vraka bäst jag vill. Tror nog mest på en mix av de två påståendena :P Haha! Säger då det jag.



Det är nog bäst att Alexander får leta tag i sin Fairytale, och jag i min på mitt vis ;P

live you life


true!



saturday

varför alla dessa feta moln? Börjar tröttna ur det här enformiga vädret nu. Usch, fy och blä!
Så, nu fick jag det sagt iallafall :) Jaha, lördag idag då! Måste komma ihåg att gå på glasbanken innan den stänger... Jag och Cis ska träffas och diskutera livet över ett glas vin, eller två. Eller fler :P (Skulle tippa på det sistnämnda...) sedan får vi se vart kvällen tar oss :)

Idag är det dags för Campusfesten! Hoppas alla studenter har vädret med sig där nere i K-town :) Nästa år borde jag faktiskt gå... Det är faktiskt min sista (?) vår i Karlstad då :O Usch så vemodigt! Kommer verkligen sakna den där staden... Om jag flyttar ?! Vem har sagt att det blir så egentligen. Men man vet ju aldrig, inte med något faktiskt :) Är ju ändå 1 ½ år dit. Det går förbannat fort alltså. Jag undrar vart livet ska med mig i sådan hög hastighet! Varför så bråttom ? Hoppas på något bra i slutändan ;)
Igår somnade jag med ett stort leende på läpparna... Så himla gött :) Det var inte så längesen som jag inte såg fram emot att vakna upp till en ny dag. Men nu har det vänt, äntligen :)

Borde göra något med mig själv känner jag. Mer otränad människa får man nog leta efter tror jag... Nu gör jag ju precis ingenting! Kommer kännas tungt att dra igång. Men något borde jag faktiskt göra... springa är överskattat, för det fixar jag bara inte :P Ja hej å hå. Vad blire ? Neej, nu ska jag gå och mysa med Nicke :)

5 toasters

till mig själv! Det var riktigt längesen jag kunde berömma mig så pass :P Men idag har jag fått riktigt bra med fart på skrivandet. Men det är ju som jag alltid sagt, jag presterar bäst under press. Och press på mig är precis vad jag har nu! Allt, och då menar jag allt också, ska vara klart om exakt en vecka! Hade jag suttit och skrivit all dötid jag haft hade jag säkert vart klar med allt nu, men jag kommer ingen vart när jag vet att "jag har tid på mig". Egentligen har det vart dåligt med tid på den här uppgiften. Eller hur (?!)  tänker väl ni, 4 veckor är väl massa tid?! Men så är inte fallet. Det här är ingen liten sketen uppsats heller! Det är så mycket som ska klaffa. Bara att leta tag i all litteratur som man får ha har tagit 2 veckor! Helt sjukt är det... men snart är det över och jag börjar se en målflagg skymtandes där framme!



Vad har jag gjort annars idag då ? Gick upp vid 9 typ. Fick lyfta Nicke ur sängen. Tog på mig lite kläder och gick ut till Tösen. Nicke fick följa med ut med henne, täcke fick hon på vilket visade sig vara rätt beslut. För det har regnat och haglat som bara den här idag! Blir såå trött på detta väder.
Åt sen frukost, blev så idag. Diskade och satte igång datorn. Sedan har jag varvat plugg med småraster. Det måste man faktiskt ha annars kör man fast, mer än vanligt :P Så nu har jag bytt dator och sitter här ett tag och funderar ett slag på hur jag ska ta mig vidare utifrån det jag hittils lyckats få ner... bläää. 7 av (max) 10 sidor är iallafall skrivna.  Det ni!

P&K/ little J

kristi himmelfärds

Kristi himmelsfärds dag, Kristi himmel, är en kyrklig högtidsdag, och en helgdag i den svenska almanackan, som infaller 39 dagar (40:e dagen) efter påskdagen. Den firas som den dag då Jesus enligt Bibeln lämnade jorden och fördes upp till himlen. Den liturgiska färgen är vit. (Wikipedia)

-Bara så ni vet. För jag hade inte den blekaste :)



Igår kom jag änteliiigen hem till mitt älskade Orsa ;) Har börjat plocka iordning nere i Karlstad, har även tagit med mig lite grejer upp. Känns verkligen att det inte är många dagar kvar i skolan nu. Vemodigt på ett vis, trivs så bra i Karlstad. får se till att ta mig en sväng ner dit i sommar :)
Som det ser ut nu så åker jag och Cissi ner till Karlstad med mamma på måndag. För vår kära Hasse ska inte ner på söndag, och vi har bara skola på tisdag - handledning. Då har jag tänkt vara så gott som klar med rapporten, tror ni jag lyckas ? I morgon tänker jag ligga i som en dåre!! Måste .

Längtar till söndag.

hemfärd

om ett par timmar på ett ungefär är vi påväg hem med Hasse-mannen :) Synd Peppe, du får underhålla dig själv här i K-town till din skjuts går, see you in Orsa ;P
Dagens föreläsning gjorde att det snurrade runt allt ännu mer i mitt huvud... Hermeneutik, ontologi, positivism bla bla, det bara far runt massa konstiga ord uppe i huvudet på mig. Vad ska allt det där vara bra för ? Vem sitter ens och kommer på sådant, och hittar sedan på massa konstiga namn på det. Uj uj... Fast man kan ju undra vad jag skulle sätta för namn på alla mina konstiga funderingar ;P
Idag satt jag tex och funderade på varför folk väljer att äta och tugga på saker som låter, mer än andra saker man kan tugga på, när man sitter i tex en lärosal där det enbart är en person som pratar ? Alltså jag menar, då är det ju rätt tyst och alla andra hör precis varje tugga, hur det liksom bara krossas något där inne i munnen. Va blire?

Igår myste jag omkring här i lägenheten, rotade bl.a lite i min garderob. Tänkte att jag skulle dra mig en chansning och prova ett par plagg som suttit rätt tight förut. Typ som ett par jeansshorts och ett par vita jeans. Och vilken positiv överraskning! De satt perfekt :D Det stramade inte åt sådär jobbigt någonstans! Wööwöwöw! That´s what I´m talking about ;D
Jag blev alldeles till mig. Det är sådana gånger man får svar på tal att ett och annat kilo har försvunnit :) 5 toasters för det!


Det här myste jag omkring i igår, en väldigt matchande och smickrande "outfit" :P men skönt var det! (det är svårt att ta en bra bild på hela mig med webcameran, så det får duga såhär...)

badmösseprovning

Vi stannade till på Lagerhouse på vägen hem (och jag provade lite badmössor, man får bjuda på sig själv ibland) ;




Då var det dags för punk rocker-mössan!


spana in flinten och tuppkammen, hög klass på det!

Skitunge-mössan!



Fotograf: Cecilia Andersson

Vilken passade bäst ?!


topphumör

nu mår jag bra :) känner mig lycklig... Och det är riktigt skönt vill jag lova! Det är sådana här stunder man lever vidare på, har jag kommit fram till :) 
Har vart på stan en sväng, kikat efter klänningar. Just nu var det väldigt utplockat, antar att många ska ha till skolavslutningar och studenten. Hittade en fin på Vero Moda, men large passar inte mig så bra... Men jag tänker inte ge upp för det :) Hinner säkert komma in massa till nästa vecka. Bara att fortsätta då! Såg ju såklart massa annat fint också.. shorts! Fu bubblan. Måste köpa mig ett par. Rutiga eller enfärgade? Det är ju frågan. Och bikins! Herre min gud. Fanns ju massa Matthew Williams på H&M ? :O och annat med såklart. Mycket att välja på, det var så det kliade i fingertopparna :P men ska vänta lite med att köpa bikini, ska ju inte till och bada inom de närmsta veckorna precis...

Nu håller vi på med tvätt, jag och Cecilia. Ska byta sängkläder, det är väl något som är härligt ?! Skulle kunna göra det varje dag, bara det är det blir så himla mycket tvätt då. Så vi hoppar det :P Sista gången på länge jag kommer byta i sängen här nere iallafall, är inte många nätter kvar som jag ska sova här nu. En natt den här veckan, nästa vet vi inte riktigt hur vi ska lägga upp det, antingen blir det en natt eller fyra.. sista veckan blir det iallafall bara en. Shit! Det är banne mig inte långt kvar. Nästa vecka på fredagen ska rapporten vara klar tex! Eld i röva? Eeh, ja.. Uuaaa! Men tänk så skönt när det är över :) Me so happy.!
Nu har jag fått mååånga "härliga" bilder från Cis. Så är kommer iallafall några bilder; en dag ute på Sommarro ;D









Tack familjen Sigvant för lånet av mattan, som ett par dårar fann glädje i en eftermiddag ;D

 

va blire?

Ja du, inte mycket ser det ut som! Fastnade i bibblan idag. Försökte hitta någon bra artikel på svenska till min rapport, men icke. Hittade iallafall en på engelska (24 sidor), för den gamla var inte tillräckligt bra. Så nu har jag en ny att plöja igenom. Just nu känns inte det så viktigt, ska ändå inte ha den i den undersökande/fördjupande/litteraturdelen. Så det kan jag skjuta framför mig en aningens aning. För nu är det dags att gå ännu djupare i böckerna. Tre stycken denna gång. Så det är "bara" att börja, I guess... Heja heja!

Vädret ser ut att bli av bättre art idag. Igår var det ju bara för deprimerande! Solen kikar iallafall fram, och det gillas :) Mycket.
Idag blir det även en sväng på stan, ska kolla efter en klänning (eventuellt...) som jag ska ha på Emmas student. Vill ju också vara lite fin, och försöka duger ju :) Den får inte kosta alltför mycket bara... det är inte mycket som passar min penningpung nu. Apropå det! Vi såg en stor sådan på bussen idag, en penningpung alltså :P

Cissi: Oj, han hade en stor pung! Han måste vara rik!
Jag: Hur kan hon se om han har stor pung ?! Jackan hänger ju över alltihop! *tänker för mig själv*

Men sedan inser jag vad hon menar, han hade en jättestor plånbok. Eller vad det nu skulle föreställa... Så lätt det kan uppstå missförstånd här i världen :P (Småskrattar fortfarande åt den där lilla incidenten på bussen... haha. Lättroat)



en liten penningpung


måndag i K-town

och den måndagen är bra grå och trist! Cykeln har typ slut på luft i sina däck också, det upptäckte jag på vägen bort till Sommarro. Men det var bara att trampa på ändå :) Måste komma ihåg att pumpa innan jag far iväg nästa gång.. vore ju en fördel :P Först åkte vi och köpte hästmat, sedan tillbaka hit ner och vidare ut på ö:a (Hammarö). Jag fick kärringstopp i ett stoppljus! Satan vilken panik jag fick :D Haha! Men vi tog oss iväg rätt snabbt ändå :P flum...
Curry såg iallafall ut att må bra :) tjock och go var han, finns ju massa gräs i hagen. Men han får inte bli mer tjock! :O då orkar han ju inte hoppa. Kom hem strax innan kl 18.
Nu har jag ätit och duschat. Om ett tag blir det att ta en tekopp med min bästaste Cis :) 

Idag på föreläsningen:

Jag: Jag tror jag ska ha min "lingonvecka" den här veckan *viskar*
Cissi: Åh... jahaa... *suck* Vad jobbigt. Du får ta min glasstårta då!

Haha :D klockrent. Hörs kanske senare. P&K/ little J


Vi på Cisens 20 års dag, sep -08 <3

I´m in love with a Fairytale

Norge var faktiskt bra igår :) Första gången på lääänge jag gillade vinnaren.
Idag har jag en bra dag, en riktigt bra dag :D Känns tråkigt att behöva åka till Karlstad nu, men men. Har lite att ta tag i där nere! Den här veckan måste jag leka seriös, mer än vad jag vart den här veckan. Men jag är ändå nöjd med mig själv ändå :) Har hittat tag i alla böcker, nu måste jag bara ta reda på om artikeln jag hittade på egelska är "vetenskaplig". Annars blir det ju lite tokigt... Lär ha en på svenska också.

Jaja, idag då ? Solen var ju framme nyss, men nu kom det en massa tunna moln... så typiskt. Det var faktiskt varmt idag, inga kalla vindar heller. Men man kan ju inte få allt här i livet :) Men oj vad jag är positiv idag, vad kan det bero på ? Vinet igår kanske ;O Folk är ju så nyfikna... Meeen, det är ju Orsa vi är i. Right ? :) Skrattretande.
Borde läsa lite böcker känner jag... får väl göra det då :) Have a nice day ;)




you spin my head right round,
right round ;)

igår

vaknade jag ca. 9.30. Solen visade sin bästa sida, så jag, Nicke och mamma åt frukost ute vid härbret! Efter det blev det lite mer av den lättklädda varianten, somnade i en solstol utanför stallet. Varmt&gött :)
Vid 14-tiden åkte vi ner "på byn" och fikade. Sofie kom och hämtade mig här hemma kl 16, då var det dags för en ridtur i Våmhus-skogarna! Vilket var skitroligt, minst sagt :) Fast det höll inte min kropp med om, helst rumpen. Kommer inte bli nådigt med träningsvärk efter idag, min 3e dag på hästryggen för den här veckan. Man har nog inte vart så dåligt tränad förut som man trott...


Efter stallet var det dags att åka hem, var ashungig! Grillad fläskfilé stod på menyn. Mummmmmmmmms! När klockan hade passerat 21 kom Cissi hit, så vi tog oss en raggarrunda på byn med bubblisen :) Ut och vårlufta den lite :P Vilket visade sig behövas... Haha! Säger inget mer än så.
Innan kvällen var slut visade det sig att jag inte var så himla dålig på att kasta pil som jag trodde ;O Kan väl ändå inte ha vart enbart tur ? Jag och Marcus spöade iallafall Cissi och Marcus två gånger i rad ;D Vi får ta en match när du kommer hem Emsi <3 Så jag får bevisa att det inte var en engångsgrej ;D

Idag ska jag plugga, för igår var inte min dator på överhuvudtaget. I eftermiddag blir det ridning igen, sedan får vi se vart resten av dagen tar mig. Ha´t så bra.
P&K/ little J


surt

God dag! "Psykfallet" här igen. Idag, har jag ingen bra dag. Inte alls. Drömt massa konstiga saker i natt, gillas inte. Men jag får väl vara glad över att jag slipper dem varje natt, vilket jag inte gjorde förut. Så det är ju ett steg i rätt riktning i "processen" iallafall... Om jag ska vara helt ärlig är jag bra trött på det här nu. Mest av allt hade jag velat åka någonstans, lämna Sverige och bara dra så jag kan få slippa undan för ett tag. Det är mycket nu...
Någon som har ett bra tips på hur man får ur massa onödiga tankar ur huvudet? För nu är det överfullt, det går inte in en endaste liten gnutta mer där uppe. Hjärnan går på högvarv... till och med när jag sover. Står inte ut längre!

förr förra helgen (?)

Tysk spermie :




(min, den gröna, var äckligast)

De två bästaste:


Ems <3

Cis <3


happenings ?

njaa... Men idag har jag iallafall fått fart på brorsan och hans måste-göra. Vi har kommit en bit på ett arbete som ska in om ett par veckor, tänkte hjälpa honom med att få till ett riktigt bra arbete någon gång. Tur han har syrran :)
När det gäller mig själv har jag bara pillat lite i mitt arbete... skrivit någon enstaka rad osv. Har inte blivit särskilt mycket alltså :O Men äh. Det hinns med.
Snart ska jag åka till Våmhus och rida, Tequila :) Ska rida en gång i helgen också, alltid skoj! Blir ju inte mycket med det nu för tid'n, tyvärr :( Men men, det kommer det med.
Lite senare ska jag troligtvis träffa Elin :) Det ska bli roligt. Och snart ska jag äta... får se vad det blir för någe idag. Igår åt vi kokt torsk med äggsås. Fy bubblan vad gott det är! Mumma :)

Nu kommer jag faktiskt inte på något mer att berätta. Tjo

lista snodd från Carron!

1. Fullständigt namn? Johanna Jackson
2. Exakt ålder? - 21 år och 11 dagar
3. Vart bor du? - Karlstad/Orsa
4. Bor tillsammans med? - Ingen/familjen
5. Husdjur? - Nicke :)
6. Färg på ditt hus? - Grått/Rött
7. När är du född? -2 maj 1988
8. Klass? - Hinder & möjligheter för lärande, Karlstad uni. 2011
9. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten 2007
10. Något jobb? - Pluggar. Annars Orsa Grönklitt
11. När ska du sova ikväll? - ?
13. Duschat idag? - Inte än
14. Pussat någon idag? - Ja
15. Ätit något idag? - Frukost
16. Vad har du ätit? - Hårdmacka med skinka och gurka, te till såklart ;)
17. Dagens klädsel? - Myspys + ridkläder ;)
19. Dagens sötnos? - Nicke
20. Dagens roligaste? - Nicke
21. Har du många vänner? - Alldeles lagom <3
22. Hur många har du kysst? - Ööh?
23. Vem kramade du senast? - Mamma?
24. Hur många vill du pussa ? - Dum fråga...
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Marcus
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Elin. "Jag ska ner till skolan i morgon. Tänkte du på? :)"


FAVORIT
31. Film? - Många
32. Låt? - Just nu: Flo Rida - Right round
33. Mat? - Tacos är en favorit
34. Dryck? - Te
37. Stad? - Karlstad
38. Land? - ?
39. Ämne i skolan? - ?
40. År? - 2005...


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - ?
42. Personen du kysste? - Hehe...
43. Gången du spydde? - En vecka sedan ?
44. Gången du grät? - Igår
45. Pizzan du åt? - Hemmagjord, i lördags
46. Gången du var i göteborg? - 6 år sedan
47. Gången du var i stockholm? - 1 månad sedan ungefär
48. Gången du var full? - Helgen som var
49. Gången du var hög?- Har aldrig vart "hög"
50. Personen som såg dig gråta?- Mamma


VAD GILLAR DU
51. Svart eller vitt? - Vitt
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på
54. Tv-spel eller datorspel? - Inget
55. Singel eller upptagen? - Jag gillar både och
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Gillar inget av det :P
59. Big brother eller paradise hotel? - Inget
60. Svart hår eller blont? - Beror på vem
61. Blåa ögon eller bruna? - Beror på vem
62. Choklad eller lakrits? - Lakrits
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Gilla ? Jag är iaf högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - Inget
66. Pizza eller kebab? - Beror på

67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda?!
69. Leva eller dö? - Leva, har aldrig provat dö så jag vet inte :P

ANTAL
70. Personer du älskar? - Speciellt utvalda
71. Personer du hatar? - Inga
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Några
73. Personer pussats med inom en 24-timmars-period? - Beror på hur man ska tolka den frågan...
74. Glassar du ätit på en dag? - Många :P
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 2 ?
76. Gånger du haft minnesluckor? - Säg det :P
77. Piercingar har du? - 2 st. I öronen.
78. Personer du saknar just nu? - 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? - För många gånger


VEM
80. Vill du kyssa nu? - Hemlis
81. Ska du träffa imorgon? - Vet inte än
82. Sjöng du senast för? - Om jag var nykter då hade det vart lättare att komma ihåg :P
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Ida-Marie <3
84. Spelade du tv-spel med senast? - Marcus & Sigge
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?- Hemlis
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen
87. Förtjänar att dö? - Ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - Nicke


VAD
90. Gör dig glad? - Min familj, mina vänner, hästarna (m.m)
91. Gör dig ledsen? - Svek & lögner
92. Vad vill du helst göra nu? - Något roligt!
93. Önskar du att du slapp göra? - Plugga
94. Vill du ha nu? - Kärlek
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Har nyss fyllt, visst inte vad då heller så :P
96. Längtar du till? - Sommaren
97. Tycker du om dina betyg? - De är fin fina ;D
98. Ångrar du i ditt liv? - Inget
99. Är det bästa som har hänt dig? - Curry bl.a.


Har svarat så ärligt jag kunnat, hoppas det duger :P

gårdagen

glömde att meddela att det blev film med Ems och co igår :) Välbehövligt för mig som grisat runt hemma en hel dag! Mys <3

 Nu har jag skrivit nästan en sida till på rapporten, yäääi! Vilket innebär att det är max 8 kvar ;D synd bara att det är enkelt radavstånd... Att få ihop sidorna är det minsta problemet, utan det största problemet är vad för klyftigt jag ska fylla dem med. Hatar att formulera mig sådär fint, som jag bara inte kan! Man får ju inte skriva "pratigt", samtidigt som man ska skriva som att vilken människa som helst ska förstå :O Hallå ? Aja, det ordnar sig :) *pepp*
Nu blir det fula Betty och desperata hemmafruar för hela slanten.

Fick något väldigt tänkvärt i mailen;
Du kommer till en tid I ditt liv när du inser

Vem som betyder något

Vem som aldrig gjorde det

Vem som inte kommer att göra det

Vem som alltid kommer att göra det.

Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna

Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid

Ja men faktiskt. Vem vill ha med dem att göra ? Elaka, otacksamma människ(a)or. Jag är så glad över de människor jag har i min närhet, med tiden lär man sig att se vilka man vill ha i sin framtid och inte. Livet är en skola, och lär man sig inget där, får man gå om skolan. Tänk på det!

P&K/ little J :)

travdagen den 9/5 (i bildform)

Puppu-häst

Micke, Sebastian, Marcus. F & Marcus. L :)

Ems - partypeppet satt i ;D

Det blev lite mysigt också ;)

Maaarcus :)

Jag & Marcus är laddade, till ingen nytta :P

Medan grabbarna pluggade puppu-hästar vilade jag & Ems i solen ;)

Vi började dagen med en korv, som satt fint  i kistan en bakisdag som denna :P

Marcus x 2 & Ems checkar läget, medan en annan dog i solstolen på hörnet. Fy så bakis! ;O

Men en ack så härlig dag :D Den tackar vi för!

pluggpepp & väderdepp

idag har jag en bra dag :) (låter som en psykfall eller något...) Men så är iallafall fallet! Att jag har en bra dag alltså :P Har faktiskt skrivit en sida på rapporten :P Dutti J! Och börjat kolla böckerna, vad de handlar om och vad jag ska ta med. Är ju en början ändå :) och en sådan måste man ju ha.
Började dagen med att ta mig en välförtjänt sovis ;D Mamma åkte till Mora vid 9 typ, så då kom Nicke-bus in till mig. Vi sov väl till 10.30 ungefär... och vilken tid det tog innan jag fick fart på honom! Han är då en redig sömntuta :P fick lov att lyfta ner honom, han bara låg och vred sig när jag försökte väcka honom. Mattes knas :)
Om en timme ska jag och mamma åka och sola. Man kan då glömma att få någon färg i det här jävla vädret!






I need..

..sol! Vart har den tagit ivägen ?! Är så fruktansvärt trött på det här kalla vädret, och massa moln som bara är ivägen! Grrr. Undra om det är såhär kallt nere i Karlstad också. Att komma hit upp i dessa tider är som att åka bra mycket mer norrut. Usch, hatar kyla och blåst! Blääääääääääää!!

När det gäller att plugga så vet jag inte vad jag håller på med heller. När det blir såhär med något som jag tycker är oerhört svårt och stort beter jag mig som en struts. Jag flyr och stoppar huvudet i sanden. Vad blire ?! Ingenting av det iallafall. Skärpning nu J!! Har inte tid att flumma omkring på det här viset. Idag har jag inte gjort ett skit, åkt ner på Orsa och hämtat Joel i skolan. Annars har jag bara lodat omkring här hemma. Visst.. jag har inte vart hemma en hel dag sedan jag kom hem, så jag kan gott vara hemma såhär en dag iallfall utan att få panik :O det skadar väl inte antar jag, men det är såhär på kvällssidan jag blir rastlös och vill hitta på en massa grejor. Blir nog att ut och gå en sväng iallafall... så man kan känna sig lite duktig! Suck på mig själv...

Vill någon se film med mig ? *blink blink*



Den här låten dunkar jag just nu. King!

v.20

ny måndag, ny vecka. Nya möjligheter ? Nu har jag iallafall stirrat nog så jag har förstått den första meningen i instruktionerna till rapporten vi ska skriva. Bra va ? Nu är det bara att stirra vidare så kanske jag förstår resten också :) 5 toast till mig. Nu gäller det att få ner något på print också, den "annoterade bibliografin" ska vara klar på fredag. Visst låter det härligt ?! Jag blir alldeles till mig. Not.
Jag har även börjat översätta den engelska rapporten jag och Cissi fick tag på förra veckan, den är på 11 sidor och handlar om varningstecken för inlärningssvårigheter. Det är bara att kämpa på! ;O

Annars då? Med mig är det väl bra, antar jag? Hur är det med er? Min dag började kl 8, med ett sms som jag fick då... Jag känner mig så kluven. Men vad kan jag göra åt saken? Det är inte mitt fel att det blev såhär... Önskar att mycket var ogjort. Men tyvärr är det inte så. Livet är inte en dans på rosor, så sant som det är skrivet. Jag börjar faktiskt undra på riktigt, vad är det för mening med livet? Någon där ute som har ett bra svar på det? Man föds, man går i skolan större delen av livet för att så småning om få sig ett någolunda bra jobb, för att sedan kunna försörja sig själv och den tänkta familjen man på något vis (?!) ska skaffa sig. Sedan växer barnen upp, man jobbar vidare och tillslut så dör man. Ja men vad roligt! Det är väl ändå vad livet går ut på i det stora hela ? Och om det är så, tänker jag göra det bästa av det!
Att skaffa en familj och gifta mig med en man som respekterar mig för den jag är som människa är ett av mina mål med livet. Respekt är ett stort och viktigt ord. Jag vill helt enkelt bli älskad och respekterad, blir jag det vet jag att jag är den som ger tredubbelt tillbaka. Att bli älskad och respekterad är inte så mycket begärt, faktiskt!
Frasen "Jag älskar dig" är stor för mig. Det säger jag definitivt inte till vem som helst. Även fast någon skulle säga det till mig, och jag inte gör det tillbaka skulle jag ändå inte säga det. Det vet jag för det har hänt förr...
Att älska någon är stort och betydelsefullt. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna skada en person jag älskar med flit. Väljer man att göra det så vet då inte jag vad "älska" är för något. Det är inte min definition av det iallafall!




This time, I wonder what it feels like
To find the one in this life, the one we all dream of,
But dreams are´nt just enough
So i´ll be waiting for the real
thing.

<3

Nickelback - Gotta be Somebody
 

svennebanan

Jaha, vad säger vi idag då? Jag kan ju iallafall säga som så att den här dagen hade kunnat få en bättre start. Men nu är det som det är... Det är ditt val.

Igår hade vi iallafall jätteroligt! Gossarna spelade dart medan vi tjejer satt och spelade "Jag har aldrig" :P Jag fick dricka en del, vilket gav ett visst resultat :P Marcus.F skjutsade in oss till Mora, och där var vi och regerade på dansgolvet. Som vanligt :) Hans var DJ, och tur var väl det! Är något så fruktansvärt trött på den där Max! Vi fick massa låtar som vi önskade, bl.a. denna sköning :D Den här shakade vi loss till! Klockren är den!

 


) Från det ena till det andra är jag så glad i mina vänner jag funnit i gänget på Storgatan :) Känner mig verkligen hemma där. Godingar <3 Nu ska jag äta... försöka iallafall. Kan vara svårt dagar som dessa... Ha´t så bra!

V75

nyss hemkommen från Rättvik, ingen utdelning fick vi heller :O Marcus och Marcus satsade, ja jag vet inte hur mycket. Surt för dem :P Men det var roligt, lite annorlunda sådär. Och trevligt sällskap :) Vi hade iallafall tur med vädret ;) Elina hade med sig kameran sin, får se om jag får tag i några pics sedan :)



Igår blev det hårt, hårdare än tänkt. Brukar ju bli så :O Men vi är på't ikväll igen. Lika bra medan man är igång menar jag :P Var banne mig onykter när vi åkte vid 11 idag, uuua. Efter en korv och lite kycklingsallad var jag på topp igen ;)
Nu blir det att äta lite, och sedan bär det av ner till gänget på Storgatan igen! Cissi och Melina kommer också, trevligt :)
Ha en bra lördag kväll!

P&K/ little J

resa

håller på att kolla på resor, blir så sugen :) Något ska det bara bli iallafall. Anser att jag fick tillbaka tillräckligt på skatten så jag ska ha råd att unna mig en resa, innan skolan börjar för hösten igen :) vore toppen!  Ska man ha is i magen och ta en sista minuten ? Finns faktiskt många bra ställen och hotell för bra  priser! Tåls att funderas på :) Jag och min kära vän ska ut och se världen med nya ögon ;D

Och jag blir precis tokig på mig själv. VARFÖR i hela fridens namn sätter jag inte fart med det som ska göras ?! Det är som att min kropp/min hjärna sätter sig på tvären när det blir för mycket. Jag har åkt på ett rejält motorstopp helt enkelt!
Need some gas!

 

mysig låt :)

rain

det låter som det regnar där ute, det gillas inte! Vi skyller på att det är därför jag inte piskat mig ur sängen ännu :P om jag ska vara ärlig så drar jag mig för att gå upp, för att jag vet vad jag måste göra då; plugga. Har nämligen 900 sidor litteratur att plöja igenom... så ni kanske förstår varför jag inte är så himla sugen på att gå upp, vilket är mindre smart :/ usch, vill inte det här. Inte alls! Men det är väl lika bra att sätta fart... :O

 

Slänger upp en bild som gör en glad iallafall! Att gå till frissan (Elin) är bra skit ;D

såhär ser jag ut uppe i huvudet för tillfället :P

P&K/ little J


temys <3

nu är det kväll, och solen håller på att gå ner bakom taken. Vilket innebär temys på Södra Kyrkogatan :) Quality time på riktigt hög nivå mina vänner!
Blev en tripp till stallet idag. Jag och Cis var bara tvugna att hoppa lite studsmatta innan vi åkte ut :P kommer bilder på det en annan dag, bara Cis har lagt in dem på datorn ;) gick iallafall bra ute i stallet, nu har jag fått hälsa på min trogne springare för denna vecka. Nu klarar jag mig förhoppningsvis till nästa :) <3

Avslutar detta inlägg med den fina blombuketten jag fick av min kära Ems i lördags <3





Så ser den ut Emsi :) Tack ännu en gång!

P&K/ little J

there´s gotta be somebody for me out there

Den här låten är så himla klockren. Häng med i texten och lyssna!


 

Nobody wants to do it all on their own, 
And everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere, 
There's gotta be somebody for me out there ?



Det duger inte, det är inte tillräckligt, det är bara så...

studentstad 2009

K-town - Congrats!
Vilket har firats med tårta och te :) Gött var det!



En utav alla tårtor, innan jag högg in på den ;D (den var riktigt god)




Gött med lite fika tyckte vi :)





klyftor

det är ute med tutt -och rövklyftor. men inne med tåklyftor! Bara så ni vet ;P Enligt Elin Kling iallafall..

Uppdate

Ann Ahlberg

Någon som hört om Ann Ahlberg ? Eller som våran lärare idag så fint (utan mening såklart) uttalade det; anal-berg ?! Hahaha! Det kommer troligen bli ett internskämt i klassen :P Tror åtminstone mer än halva klassen fick sig ett gott skratt (skrattanfall i mitt fall). T.o.m läraren i fråga verkade hålla med om att det var ett "fascinerande" namn, som hon uttryckte sig. "Och inte är hon gift heller". Vad nu det har med saken att göra :P Ett gott skratt förlänger livet, eller ?

Bondelid

Här är det; Mitt nya och enormt söta linne från Bondelid!


framsida


baksida

Sedan spårade det ur!


dåre 1


dåre 2

Over and out ;)


ett möte i hissen

kan människor vara "för" trevliga ? Jag träffade nyss på en kille i hissen, som jag aldrig pratat med förr...

Han: Hej! *tränger sig in genom hissdörrarna*
Jag: Hej,
Han: Är det bra ?
Jag: Ja det är det, själv ?
Han: Jo skönt med lite regn faktiskt!
Jag: Ok?
Han: Jo men jag tycker det :) Vad pluggar du till ?
Jag: Lärare.
Han: Åh vad kul! Det gör jag med!
Jag: Jahaa! *skrattar nervöst* Eeh, ha det bra... *försvinner snabbt ut, hissen åker igen*

Ja ni. Kan tycka att det var en viss obehaglig känsla inne i hissen ett tag :S de där sekundrarna kändes som en evighet.. :P

STOR suck

idag fick vi oss en rejäl omgång allihop tror jag :S pulsen höjdes då till 110 direkt... Jag pratar om den sista kursen innan sommaren. Jag hade rätt klart för mig ang vad jag ska skriva om idag innan jag klev in i salen i morse... men jag kom ut som ett stort frågetecken! Nu är jag tvungen att tänka om, rejält! Om man ska vara smart så ska man välja något som kan vara som grund för examensarbetet sista terminen, och hur ska jag komma fram till det nu, såhär på momangen ?! Det här är absolut den svåraste uppgiften jag någonsin haft framför mig. Det ska finnas med 900 sidor läst litteratur = böcker, artiklar (både på svenska och engelska), m.m. Mamma mia!  Nu skulle man definitivt haft en morsa som kunnat hjälpa en, frågar jag min så blir allt ännu mer surrigt och snurrigt. Så det hoppar vi :P Haha! Aja, det ordnar sig. Det gör det alltid i slutändan *övertalar mig själv*

Dagen då! Ja den började ju i skolan, kl 13. När jag kom hem hade jag ett missat samtal, dolt nummer. Jag avskyr verkligen när man inte vet vem det är som ringer! Men sedan ringde det igen och det visade sig vara min nya boss i Grönklitt! Äntligen :) har gått omkring och vart orolig för mig och caféts framtid i sommar :P Men nu fixar det sig också. Ska dit och träffa han på söndag, prata om personal och upplägg inför den kommande säsongen. Känns gött att man har lite att säga till om :P Har lite ideér när det gäller lite andra praktiska saker också, får se vad han tycker om det ;D Haha. Det är lite farligt när man släpper lös Johanna Jackson. Hoppas han är trevlig och tillmötesgående, men det verkade så i telen iallafall :)
 Nu är det dags för lite powerwalk :) See you.

värmland

back in town! Känns bra :) Man får lätt lite sådär smått med tuppjuck när man är hemma ibland, på någe vis. Därför är det bra att jag har mitt Karlstad att få komma till då och då så man får vara lite för sig själv när det behövs :) Måste åka ner hit i sommar... det är bara så! Det är alltför härligt här sommartid :) Måste ta vara på denna underbara stad. Vem vet vart det bär av om 1 ½ år ? Inte då jag iallafall.

Jag har inte orkat göra så mycket här nere ikväll.. degat på soffan, tittat på Gossip och duschat. Efter det hade jag och min C "terep" här inne hos mig! Vi var tvugna att inviga hennes tekanna :P det var gott, vi lyxade till det med lite mörk choklad också :) Nu har C gått in till sig, och jag nördar runt här och på msn. Kom på att vi börjar kl 13 i morgon, vilket innebär sovis :D gissa om jag hoppade i luften av lycka när jag insåg det ?! 
I morgon måste jag komma ihåg att köpa frimärke så jag kan skicka iväg min ansökan om bostadsbidrag till den där förbannade Försäkringskassan! Tröttsamt, men behövligt. Det gör ändå en del de där 100-lapparna... Allt för att slippa ta lån :) Vi är så duktiga, jag och min C! Nu blir det borstning av tänder. Natti natti.


Karlstad

goodbye

snart bär det av söderut. Det är sjukt vad seg jag vart idag, har inte blivit många knop... Måste komma ihåg att gratta Hasse-mannen också. Han fyllde 60 i fredags(?)! Jag hade för mig att det var denna helg han fyllde år, men blev sedan osäker. Idag fick jag dock mitt minne bekräftat :) Orkar inte duscha innan vi åker, eller ja. Nu hinner jag inte heller för den delen! Får bli senare, skönt att gå och lägga sig nyduschad! Jag vet iallafall en som kommer somna som en stock i bilen ner :O Nu är man så van att åka land och rike så man somnar direkt av motorljudet, riktigt sövande är vad det är! Van resenär ;O

Värmland, here I come!



hell yeah!!

Såg att jag fått svar på min sista VFU-uppgift, I did it :D Fy satan så j*vla gött!! Hade definitivt inte pallat med ett U nu... inte i dessa hårda tider :O Jag är bäst ;) Ärligt talat så tycker jag att jag är duktig. Jag vet att det är många i klassen som får hjälp med sina arbeten/uppsatser/uppgifter av andra (ex. föräldrar), medan jag gör allt på egen hand. Stor cred till mig :) (man lär ju lämna lite plats för det egenkära ;P)

Födelesedagen igår då! Den blev lugn... var tvungen att ta itu med lite "saker" så jag valde att inte gå ut. Får hänga på en annan gång <3 Hur som så är jag nöjd med presenter och uppvaktning av alla dess slag. Blev väldigt överraskad när Blommor och blad ringde och sa att de hade blommor till mig, var ett tag sedan det kom blombud till mig :) Alltid lika uppskattat, du är bra go du E <3 Vad fick jag mer då..? En söt topp/linne från MQ (Bondelid) av Currys familj, gladiatorsandaler av min familj (får ta bilder och lägga in), en orkidé och ljuslyktor av Marcus, pengar m.m. Fint väder fick vi också. En mer än godkänd födelesedag :)

Om 4 timmar bär det av söderut. Curry och co har redan åkt. Ska väl kolla över packningen, så jag INTE glömmer de viktiga sakerna de här gången! Som böcker, busskort m.m. Klant! Trött som bara den är jag också. Har sovit till 7.15 som längst de tre senaste morgnarna... det suger kan jag tala om. Får bli tidigt i säng ikväll! Måste försöka lägga lite bättre fokus på skolan nu, sista rycket! 5 veckor kvar :D Yeeeeei!

P&K/ little J


skitdag?

Den här dagen har inte vart bra på många vis. Det började med att Curry och Julia kraschade på uppvärmningen, vilket resulterade i ett rejält uppskrapat knä på min prins och ett skärrat ekipage. Blev ingen bra början... Isadora (Julias ponny) stannade ut sig i båda klasserna, så det var bara att åka hem utan att ha tagit sig runt en enda bana. Vi hade iallafall tur med vädret ;D Men nu är Currys ben mycket bättre, och jag här en känsla av att morgondagen kommer  bli hur bra som helst :) I got that feeling.
Dagen började kl 7, tror vi kom hem från Mora vid 18 någonting. Usch, jag är rejält trött efter en känslosam och varm dag. Det blev även sent igår kväll, så jag ska nog faktiskt gå och lägga mig om en stund. För i morgon bär det av till Mora kl 7, om Curry är fit for fight! På´t igen... :) Nu ska jag kolla startlistorna inför i morgon, så jag kan räkna ut när jag på ett ungefär kommer hem i morgon. Kan ju vara skönt med tanke på att det blir lite kalas i morgon... för Johanna-panna fyller ju år. 2 timmar kvar av min tid som 20 åring :O Scary.

 P&K/ little J


RSS 2.0