Sööööva

Idag pratade jag med en kvinna från Karlstad, när jag skulle beställa varor :) Här om dagen kom jag faktiskt på att jag saknar Karlstad och min lilla, söta, mysiga goa lägenhet en hel del! Vilket såklart är positivt, hade vart tråkigt annars om ni förstår vad jag menar :P Det är så himla skönt att få ha sitt egna krypin och få vara ensam någon gång. Nu har man ju vant sig med det under årets lopp. Och det är ju helt annat här hemma :P Man får så gott som aldrig vara för sig själv. Nu när det inte blev något kalas för svärmor den här helgen så funderar jag starkt på att åka ner till Stockholm, så jag och Marcus får vara själva någon gång när vi ses. Det är det värt, fastän jag måste åka tåg :P Bara Sigge åker hem till Dalarna så är jag så gott som redan påväg ner känner jag :P Måste se ifall någon vill byta pass med mig på fredag, eller om någon helt enkelt vill jobba åt mig. Får se, det sistnämnda kan man nog se sig i stjärnorna efter. Kanske kan gå, om jag börjar rota i det i morgon. Får fråga Linnea eller Patrik! *Håller tummen* :P

Usch vad trött jag är... nu får det bli dusch, kvällste och sängen! Hoppas Sigge kommer hem med Marcus tele i tid, (Han har lånat med sig den till Uppsala för han hade tappat bort sin egen..osv :S) så han kan ringa i någolunda normal tid så man får sova något. Personalmötet idag gick bra förresten! Var lite allmänt om säkerhet med tex. pengar, hur man ska uppföra sig, ansvarsområden etc. Pust! Vi inom restaurangdelen har typ det tyngsta på oss när det gäller kundernas uppfattning om Grönklitt. Drygt ?! Och så är det ju, oftast så är det miljön och restaurangbesöken man kommer ihåg på sin semester. Om de har vart bra eller dåliga osv... Så det är bara att koppla på sitt allra charmigaste leende och köra :P



Natti natti ;P

Ståhej

Usch vad trött jag är. Börjar ångra mig lite att jag tagit på mig så mycket jobb i sommar...Ifall det skulle få för sig att bli fint väder någon gång och man skulle vilja sola och bada, men har svårt att tro det med den här skit sommaren. Har ju faktiskt  inte lagt schema för v. 33 än heller, vill jag så kan jag vara ledig halva den också! Plus v. 34 så blir det ltie eldigt ändå innan det är skoldags igen. (Brukar väl ändå bli finare mot slutet av sommaren ?) Men det är väl så det är, så jag ska slippa leva på nagelskit i vinter :P Huvudsaken jag får vara ledig sista veckan innan skolan drar igång, och att Marcus också kan vara det... Annars kommer den här sommaren suga getpung! Jobbar han så kan jag också lika gärna göra det. Rida hinner jag med ändå, även om det tar emot en hel del när man kommer hem och är helt slutkörd! Tur att Emma kommer hem om två veckor och kanske kan hjälpa mig med ett par dagar iallafall ? Hoppas på henne, min kära vän :) Har tänkt mycket på mina vänner på sistone. Mina allra närmsta som finns där så bra! Maria, Cissi, Emma... <3 Vad skulle karlarna göra utan oss kvinnor ? :P Inget!
 
I morgon är det personalmöte. Har en hel del att ta upp kan jag iallafal tala om! Trivs as bra med jobbet och allt, men det är resten som stör mig. Folk som inte egentligen behöver lägga sig i den vi gör, att vi ska behöva tömma massa sopor och sedan gå in och göra mat (det hör inte ihop tycker jag)osv. Så de ska få något att ta tag i till veckan minsann :) Trött som en gnu som sagt, håller på att försöka planera upp Currys vecka också. Hur jag ska rida och så alltså! Det är inte bara det här heller :P

Längtar så till Grekland! Marcus den godingen tänkte bjuda mig på en till resa veckan innan skolan börjar, men jag fick tyvärr lov att styra upp den drömmen, måste ha kvar pengar och tänker inte tillåta han betala min mat och allt under veckan. Vet att många typ tycker jag är knäpp eller så :P Men man kan inte kräva/ta emot så mycket pengar av någon, tycker jag. Vill kunna betala själv, och kan man inte det så får man helt enkelt vänta tills man kan :) Kanske nästa år, beror på hur mycket pengar som blir "över" efter året i skolan, och om jag har lust att nalla på mina sparpengar. Hade vart en dröm att få åka iväg med Marcusen... vi har aldrig gjort något sådant själva. Tror jag? Så det är definitivt på tiden tycker jag!

Hörs kanske mer i morgon, säger godnatt så länge :) XoXo/ J










Lördag

Ja då var det lördag igen då! Jag vet inte vad jag fick för mig att det var för dag, tappar dagarna helt och hållet känner jag :P Trodde att det var torsdag igår... Men skönt att det är lördag så det får bli ny helg och fredag någon gång! Då kommer Marcus hem, ska till Älvdalen och fira svärmor som har fyllt 50 år! Vad ska man köpa ? Någon som har en bra idé på lager ? Tycker det är svårt att köpa presenter... Man vill ju vara nöjd med det man ger bort.

Nu har jag jobbat i tre dagar. Har dubbelt så mycket kvar :P Det är en vecka kvar tills jag blir ledig. Är as trött idag...måste gå och lägga mig tidigare än vad jag gjort de senaste fyra dagarna. Klockan har både hunnit bli tolv och ett innan jag blivit någolunda "klar" med allt... Många kanske inte förstår vad jag menar, men några iallafall. I morgon blir det nog (förhoppningsvis) en lugnare dag på jobbet. Har bara blivit mer och mer folk sedan i torsdags. Känns i varje kroppsdel :P  Speciellt huvudet. 



Dagen med stort D

Natten sög... låg vaken till typ kl 3. Somnade nog sedan och gick upp kl 8. Ut med hästarna, göra klart i stallet. Åkte till Mora runt 10.30. Fick en t-shirt av mamma, köpte hårspray på Spegeln.  Efter det har jag bara ätit lite jordgubbar och försökt vara lite social! Mamma storhandlade jordgubbar idag :P Tok! Hon och papps ska göra saft. Gött!

I morgon ska jag och Cissi till Sofie och hälsa på :) Jag var förbi där i söndags, men då hade jag ju Curry med så vi kunde liksom inte komma in :P Så det får bli av i morgon! Måste köpa med en present av något slag också, man kan ju inte komma utan inflyttningspresent ;)

Still there

Kan inte sudda ut den där bilden i huvudet, vart jag än tittar, blundar, så finns den där. Varför ? Minuter går och jag varvar med att både älska och hata dig. Vill förstå och lyssna på det du säger, men det är för svårt.


Karlar

Dra åt helvete kan de få göra just nu känner jag! Vad ska man med dem till egentligen ?!

080624

Idag är det nordanvind. Hääärligt :) Då får man känna att man lever iallafall. Har inte gjort så mycket idag hittils... tagit ut hästarna i morse, grejat klart lite halvt i stallet. Har fyllt hö och sopat, ska mocka och rida senare. I morgon blir det nog en sväng till Mora, köpa lite hårspray bl.a. Så jag kan frissa håret lite nu när jag ska börja jobba :P
Har kollat på resor igen haha! En resa till Grekland där vi var, för två pers v. 34, kostade 8 696. Det är ju inte så mycket precis :) Man blir då bra sugen att åka igen! Synd att pengarna inte räcker till, gör gör de väl, men måste sparas hela året till nästa år vid den här tiden. När jag börjat jobba på riktigt ska jag åka utomlands en gång/år!

Har ingen mer fantasi till att skriva nu... Hörs senare!


20 års dagen. Marcus kan inte vara seriös på kort så, ingen kommentar om det :P

v. 26?

Tror det är v. 26 iallafall, men måndag är det :) Ny vecka. Igen! Idag är det precis en vecka sedan vi kom till Sverige, och jag saknar Grekland som en tok! Vad fasn ska man göra här i landet Sverige ? Jobba är det enda, för till semester duger det inte till något. Fy! Det regnar och skiner sol om vartannat. Även om solen skiner så hinner man inte sätta sig ute ändå, för rätt var det är så kommer det ett mega moln över hela himmelen och sedan kommer regnet igen. Jävla svenska sommar! Spyr galla på dig. Lovar att det blir finväder nu till helgen när jag börjar jobba på riktigt!

Brännan min är fortfarande kvar... det är sjukt hur mycket som försvinner på bara en vecka. Förra måndagen var jag ju så gott som svart! Det är ansiktet som tappat mest, vilket är typiskt eftersom det är det som är framme mest :P Får dra jobbtröjan över facet och gå framme med magen istället haha! På tal om jobbtröja så har vi fått nya i år, myyyycket snyggare! Svarta med lite grått inslag, och så står det Gevalia på ena ärmen. Slipper den där skogsgröna Grönklittströjan i år :P Den kan jag bara varva med när de andra är i tvätt eller någe... Ska bli kul att jobba också! Det är så roligt i det där cafét :) Bästa sommarjobbet hittils! Hade man kunnat cykla så hade det vart ett plus, men känns inte så aktuellt att sätta sig på cykeln och cykla 1 mil uppför ett berg :P NJA! Får ta bilen som alla andra :P Hoppas löftet om bensinersättning fortfarande gäller... Går ut hårt på torsdag och jobbar till nästa fredag. Bra det :) Så jag får något för mig. Visst, jag har hästarna och det tar sin tid om dagarna. Men kan inte gå här om dagarna utan att göra något i det här "fina vädret". Saknar Karlstad i dessa dagar... nu när det är massa REA! Stadium, Gina, MQ mfl. Suck! Här finns ju inget sådant... Mora suger rätt hårt när det gäller shoppning alltså :P Kommer inte ens ihåg när jag hittade något där sist. Huuualigen! Vet inte hur jag ska få in någon helg/dag där i sommar, helgerna som jag är ledig är fullspäckade :/ Dop, 50 års kalas, Musik och Motorfestival osv. Eller ja, det är de tre helgerna som jag är ledig :P Har iallafall bestämt mig för att inte jobba sista veckan innan skolan. Får se vad som bli inplanerat då. Hoppas Marcus får sig en ledig vecka i sommar! Blir nog till honom den veckan går :)  Hoppas även på ett bra schema till hösten...viktigt! Är lite nervös över det :S Det är mycket nu i mitt huvud känner jag :P Kommer in på det ena och det andra. Så det är nog dags att sluta nu innan det här inlägget blir alltför snurrigt ;) Hörssss!

XoXo/ J ;P


Jag vill.. Gissa ? TILLBAKA!

Söndag

innebär veckoslut. Hatar sådana! Helst söndagar som innebär att jag och Marcus får lov att dela på oss igen :( Den här dagen har vart jobbig... Helst när den började närma sig åka-till-Stockholm för Marcus del. Egentligen hade jag kunnat följa med, OM jag hade haft någon som kunnat rida Curry till på onsdag och OM jag visste att jag skulle ha någonting för mig i lägenheten till kl 16 om dagarna :/ Troligtvis skulle jag inte fixa det sistnämnda... Blir så rastlös i en lägenhet om dagarna! Och inte har jag några pengar att shoppa upp i Solna centrum heller. Så jag får vackert vara hemma och invänta jobb, som jag börjar med på torsdag! Skönt iallafall att jag fått ihop lite dagar i juni, förra året jobbade jag ju inte ens i juni. Det är plus för min del och mitt kommande fattiga år :P Hur som så får jag ju mer pengar i sommar, så förhoppningsvis ska inte året kännas ut så fattigt!

Ska uppdatera er lite om mitt liv sedan i torsdags!
Torsdag: Red jag, var hos Angelica Masuhr på lite "arbetsfika" :) Var trevligt! Efter det skjutsade hon hem mig. Hemma var det dags för mat och Marcus kom hem! Myyyys .
Fredag: Sov till ca. 9.30, gick upp strax innan 10. Åt frukost, och sedan bar det av ner mot byn för att kolla på Orsa Kajt´n. Tradition för min del iallafall :) På kvällen var vi hos mormor och morfar och åt midsommarmat! Mumma :) Det blev en lugn midsommarafton i år, skönt det!
Lördag: Började dagen med att ta ut hästarna. På eftermiddagen åkte jag och Marcus till Älvdalen för att säga grattis till svärmor, hon fyllde 50 år :) Grillade vid deras stuga! Kom hem till Orsa igen runt 20.30, duschade och åkte ner till Udden för att glo på folk :) Var mycket folk ute så det var trevligt! Många gamla ansikten träffade man på, var roligt :)
Söndag: Marcus blev askalas på Fiddäs brors groggar, så jag fick slita som ett djur för att få upp honom för trappen! Pust! Det tog ett tag måste jag erkänna :P Och nu är han påväg hem till Stockholm... Själv har jag ridit en sväng ikväll och hittat Emma och Marcus cyklar! Tyckte det var en lila cykel som jag kände igen, och nu skickade Emma ett sms precis och sa att det var deras. Så får se när brorsan kommer hem så går vi och hämtar dem i så fall! Herregud...folk!

Hörs mer i morgon. See ya / Cykelräddaren ;P


Johanna saknar redan sin ruffsiga prins :( Kom tillbaka till mig! <3

Udden

Ska ner på campingen om ett tag och glo lite på folk bara :) Kom hem från Öövdaln så sent så blev inget partaj, men har tagit mig en liten grogg ändå :P Smirnoff Lime, från tax freen :) Mumma! Snart kommer min kära vän Cecilia hit, då bär det av ner dit. Emelie är där också, och Emma mfl. :) Kul att träffa lite folk som sagt! Var på systemet i torsdags, det var en bra plats att vara på om man vill träffa folk man inte sett på länge. Iallafall i dessa tider för då ska de flesta ut och har kommit hem! Nu blir det en till smirre :) Hörs och ha en fortsatt bra midsommar helg alla!


Regn, regn, regn...

Gud vad Sverige är ett tråkigt land! Fy bubblan alltså. Sååå tråkigt väder, känner mig såå irriterad! Jaja, det var kul så länge det varade. Med att få vara brun iallafall. Nu låter det på mig som att jag tappat ALLT, och det har jag såklart inte. Men känns som det när man är van att få sola varje dag, och ni vet nog ni med hur fort man tappar färgen man får. Men nu har jag grunden iallafal, så det kommer inte behövas så mycket sol för att få tillbaka det mesta. Det är ju såå härligt att få vara brun! Man känner sig mycket fräschare då ju. Tur att Marcus kommer i morgon så han hinner få ta del av det jag byggt upp under endast en vecka :P Folk frågar om jag verkligen "bara" har vart borta i en vecka, så brun var jag i måndags. Vill ha tillbaka :( Tur att jag vann den där resan med gratis boende då :P Det enda man behövde betala var bokningsavgiften och flyget. Boendet är kirrat :) Det fanns massa olika länder att välja på, mest här i Europa sedan var bla. Thailand med också :) Man fick åka på kryssning också, men det känns inte aktuellt :P  Någon som vill med mig kanske ? Det är för 2-6 pers ;D Gööött! Får slå till om två somrar. Blir kul :)

Nu lyser solen, fast det regnar ju också såklart :O Skiiit väder, Bajs Sverige! Tur att man har ridit för idag, är ju ingen höjdare att få lov att vara ute i regnet precis. Hata! I morgon kommer min prinskorv hem :) Gud så jag längtar! Massa myyys ska det bli. Var alltför längesedan... :( Nu ska jag nog ta och ringa kära Cizzz :) Har inte pratat på jättelänge! Hon kanske jobbar iofs? Hörs senare, kanske :P

See ya .




Blääää

eller något. Det känns som att min fina fina färg är påväg att gå upp i rök :( Det ska ju vara så jävla svårt att få lite sol i det här förbannade landet. På typ två veckor tar all sol slut, och det är vad man för vara nöjd med här i Sverige. Suck! Blir nog till att bo i Grekland ett tag när jag gått ur skolan, vila upp sig lite från Sverige :P Fast då blir det att bo i Athen hos Anita och hennes familj :) Hade vart en stor dröm som går i uppfyllelse!

Nu har jag gjort färdigt i stallet, ridit och så. Har vart effektiv här på förmiddagen :) Red iväg strax efter kl 9. Vid 12.30 åker jag till Mora. Jag och Sara ska knåpa ihop ett schema! :) Nu ska jag göra något annat..duscha eller något... Usch, känner mig inte på något bra humör alls idag. Blääääääääää


Ta mig TILLBAKA!

Dagen

Min dag började med stallet och puppusarna. Saknat <3 Grejade med allt möjligt där ute, gick in och åt frukost, satt mig sedan en liiiten stund i solen innan det var dags att duscha och åka till Grönklitt på kassaredovisningsutbildning. Det där kan jag behöva höra typ hundra gånger om dagen, för räkna och redovisa dagskassan är det värsta som finns! Som sagt... Efter det åkte jag och Sara upp till cafét för att kika vad som vi måste beställa inför helgen och början på nästa vecka. Det är alltid svårt såhär i början innan man vet hur mycket som kommer gå åt. I mitten på sommaren är det ju en baggis, för då är det så gott som lika mycket folk varje dag. På kick-offen igår berättade de att det var ännu mer bokningar i år motför förra året. Pust! Så här gäller det att beställa det ena och det andra :P En diskare tex ?! Får minsann se hur vi ska hinna med allt. Det som är as gött är att jag får göra mitt eget schema för i sommar :D Hur nice är inte det på en skala från ett till tio lixom ?! Gillar min lilla chefsroll skarpt :P Jag och Sara ska kolla på det i morgon. Tänkte lägga in fler bilder från Grekland nu. Har inget bättre för mig :P Marcus kommer inte ringa först om en timme typ... han är på fotbollsträning.



Bild 1: Våran favorit restaurang som låg mitt emot vårat hotell på andra sidan vägen.
Bild 2: På väg in i Gamla stan i Rhodos stad.
Bild 3: Vi på ett café i Gamla stan.
Bild 4: De hade en papegoja på cafét :)
Bild 5: Gamla stan.
Bild 6: Vi med hamnen i bakgrunden.
Bild 7: Fotbollslördag med "brinnande" drinkar :P
Bild 8: En glad mamma med en San Francisco :)
Bild 9: Utanför våran lägenhet på hotellet.
Bild 10: Utanför hotellet. (Entrén)
Bild 11: Jag in tha pool :)
Bild 12: Poolen i kvällsläge :) Niiiice!

Har några fler att bjuda på också :) Lite mer badbilder mot slutet av veckan. See ya :)

Pics

från Ixia, Rhodos :) Tänkte ni vela se lite vad jag gjort osv! :P
Bild 1: Jag och mamma, vid havet första dagen.
Bild 2: Jag vi poolen, första dagen.
Bild 3: En bit av hotellet.
Bild 4: Mamma o pappa på balkongen.
Bild 5: Brorsan
Bild 6: Family vid havet, Rhodos stad i bakgrunden.
Bild7: Vi på onsdags kvällen, fotboll o seger mot Grekland! Yeah :D
Bild 8: Poolen vid hotellet, havet i bakgrunden.
Bild 9: Jag o pappa på taket på ena hotellbyggnaden. Bergen i bakgrunden tillhör Turkland :P
Bild 10: Vi utanför en restaurang.



Vi börjar såhär så länge :) Lägger in fler bilder senare någon gång. Ni får hålla er till tåls :P (De här tio bilderna är från typ de tre-fyra första dagarna).

Hemma!

Har vart i Sverige ett tag nu iallafall :P Landade i morse på Arlanda kl 03.30 typ. Sedan var det bara att sätta sig i bilen och fortsätta. Jag och pappa turades om att köra, så jag körde från Falun och hem. Trött är man! Har sovit ca 2 timmar här hemma idag, och nu vid 15.30 ska jag till u-mottagningen och fixa recept på piller. Efter det ska jag till Grönklitt, åker strax efter 17. Fullt upp så fort man kommer hem, ingen mjukstart här inte :P

Brun är jag! Har aldrig vart såhär brun någon gång. Men hur länge färgen får vara kvar, det är en annan femma det :/ Det suger att den försvinner så fort. Men lite ska man väl få behålla till midsommar iallafall :) På torsdag kommer Marcus. Ni kan ju gissa om jag längtar! Är snart tre veckor vi fick sova tillsammans, och den här perioden har vart as jobbig. Har saknat ihjäl mig :'( Men nu till helgen blir det bra! I Sverige är det ju as kallt! Håller på att frysa ihjäl :P Man är ju van med +30-35 och här är det ju knappt över +10 :S Huuuuga! Nu ska jag sätta lite sprutt, ska duscha också! :O Lägger in lite bilder senare :)

See ya .


Hello Sweden!

Nu sitter jag har i Grekland och flummar :) Har nyss vart och atit as god pizza! Annars sa solar jag och badar om vart annat. I morgon ska vi aka in till Rhodos stad och kika lite. Ska bli roligt :) Annars har jag typ bott vid poolen vid hotellet. Var ner till havet i mandags, blir det i morgon med. De trakiga med det ar att solstolarna ar sa dyra att hyra, men men. Blir att pressa lite dar i morgon efter trippen :) Har shoppat lite ocksa. Men det tar vi nar jag kommit hem! :P Har hort att vadret inte ar det basta hemma. Da akte man inte ratt tid iallafall :) Dar fick den som sa att: "Varfor ska man aka utomlands pa sommaren nar Sverige ar som finast?" Lag nog en gnutta avundsjuka i det skulle jag kunna tro :P Tji fick du iallafall. Nu ska jag prata fardigt med min alskling! See you in Sweden my friends :)

XoXo / your J ;)


Sista

inlägget på en vecka :) Kommer hem nästa måndag, 16e. Då är jag tillbaka med massa roligt att dela med mig av ;P Ha´t så bra så länge!

XoXo / Er J ;)


<3

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die ..

Jag och Marcus i Sthlm. November -07

Sunny day

Här är det sol och har så varit i typ tre veckor nu? Iallfall drygt två :P Åskan och lite regn behövdes igår. Skönt att få luften rensad en aningens aning :) Ikväll blir det party. Är inte sådär jättesugen just nu, men kan väl bli. Sitter och lyssnar på musik och fösöker komma in i rätt party mood ;P Just nu känns det lite ovisst när det gäller vart man ska gå ut ikväll. Ser det ut som det gjorde på Wasa sist så går jag då inte in. Får hoppas på mer tillflöde av folk helt enkelt!
Idag har jag legat i tycker jag. Red och grejade klart i stallet på förmiddagen, blev färdig runt kl 14. Blev att rida inne idag, vela ju inte plåga ihjäl min lilla puppu i det värma vädret :) Efter det fick han sig en dusch innan han fick komma ut i hagen! Det var nog uppskattat :) När jag var klar med de bestyren unnade jag mig själv en stund i solen. Men det blir ju så varmt när man sitter ute här hemma bara..tror jag stog ut i en timme iallafall :P Haha! För i morgon bär det av söderut. Där har jag tid att ta mig ett dopp eller två mellan solningarna ;P Hoppas jag blir jätte brun! *Håller tummen* Annars blir jag en skvätt besviken faktiskt :P

Vill inte jobba på midsommar. Vill verkligen inte! Vem fan tror dem går i björnparken på själva midsommar ?! De går bara back med att ha folk som arbetar då. Åååh! Förresten så vet jag inte om jag jobbar då heller, så jag ska väl inte jaga upp mig i onödan, men ändå! Har ju inte fått schemat än heller så här får man förbereda sig på vad som helst. Men tänker sätta mig på tvären om jag ska jobba hela den helgen, för det gör jag INTE! Marcus kommer faktiskt hem då, så det så! Blev ju inte att ses nu i helgen heller, så den helgen går då han först! Den här perioden har vart as jobbig...saknat ihjäl mig! Hoppas vi kan ses i morgon en vända innan vi kliver på planet. Han skulle iallafall komma till Arlanda, men då kommer det bara bli jobbigare att åka :( Blääää för avsked. Blääääää för att få vara utan sin Marcus .

Bal -07. Miss you honey.. <3 Vi <3

Kalajs

på G! Ska bara duscha av mig lite. Blev klibbigt idag innan jag fick hiop det med kassan och allt annat :P Fy tusan vad jag avskyr att räkna kassan alltså. De borde anställa en kassaräknare till mig, kan verkligen inte med det där :O Annars har dagen gått bra. Var skönt med lite lagom mycket folk så man hinner prova på det nya utan att behöva stressa alltför mycket. Förhoppningsvis har de fått iordning mer på "pappersgöra" tills jag kommer tillbaka. Med pärmar och skit, så man vet vilka leverantörer man har. Vore ju inte helt fel (:P) nu när jag har fått så mycket ansvar på mig. Huuuuga!

Nu sitter jag och lyssnar på Duffy - Mercy. Börjar gilla den låten mer och mer :) Den är skööön! ;P Har ett litet dilemma, också kalat i-landsproblem. Vet inte vilken klänning jag ska ha på mig :P Tyvärr har jag ingen bild på någon av dem så jag kan inte be er om hjälp, och ni hinner ändå inte göra det för jag ska vara på plats om en timme :P Får klara mig själv idag då haha! Den vita Baliklänningen är mer av lättare sort. Den röda skulle passa bättre i morgon :) Jaja, det blir bra hur som. Vem bryr sig egentligen ?! :P Nu, dusch!


Myggnoja!

Jag blir tokig på de där bajsdjuren! Det är verkligen mygginavsion här alltså!! Kan inte ens räkna alla mina bett. Håller på att gå åt, så mycket kliar det. Jag och Curry blev anfallna av tusentals när vi var påväg hem från terrängbanan. Huuuuuaaa! Vad ska man med myggor och knott och grejer till ? Ja jag vet, mat till fåglar osv men ändå! Hoppas de försvinner snart :P Det behöver inte bli en sådan satans myggsommar! Please?

Här sitter jag och gaggar. Borde gå och sova egentligen... morgondagen kommer bli ihärdig känner jag. Lika bra att förbereda sig på det värsta ;P Är mest orolig för att en propp ska gå när vi drar igång alla konstiga maskiner i morgon. Eftersom vi inte ens kunde köra båda microugnarna förra sommaren så lär det nog inte gå med alla stora maskiner ilag i sommar heller. Det är lixom en stor kyldisk där det finns mackor och sådant, glassboxen, pasta/vämremaskinen, tha big dishwasher, två stora frysboxar, en frys och två kylskåp och en micro. Såå jag, det kommer defenitivt gå en propp eller två om allt ska vara igång. Om de inte fixat det vill säga, men det tror jag icke. Måste fråga Kenneth om det i morgon, lär nog skriva upp allt som jag ska kolla upp i morgon. Lika bra att börja nu! Hörs kanske i morgon, om jag hinner blogga då. Kommer hem runt kl 16 och vid 18 ska vi på kalas hos morfar´n som fyller 67 år :O Det är inte klokt vad åren går... Så får se om jag får någon lust att sätta mig framför datoren då :P Natti natti .

24/5 -08
Blir det en favorit i repris på lördag tro ?! :) Inte lik vild sådan iallafall, haha! Måste vara någolunda iordning om jag ska klara flygturen :D Haha!

Mycket idag

tycker jag. Har både rida, äta mat och raka Tösen kvar. Pust! Det kommer aldrig bli natt för mig tror jag :P I morgon har jag bestämt att jag ska börja jobba kl 9. Bestämmer lite själv nu när jag är "mini-chef" (som jag själv kallar det) i cafét, hehe. Nej men är mycket att förbereda i morgon innan vi öppnar, och så måste jag fundera ut hur den där stora och hemska diskmaskinsbumligen fungerar :P Det är en sådan där as stor som finns i resaturanger och så. Ska även prova pastamaskinen i förväg så jag ser hur det blir. Hoppas Sara också kan komma till 9 så jag hinner visa henne hur allt fungerar. Ska skriva upp en liten lathund på priser också, drygt innan man lärt sig dem! Vet bara vad glassen kostar typ ;D Go for it J. Nu ska jag glufsa i mig mat, grillat ;) See ya .

On my way

Påväg till arbetsdag nr. 1. Börjar kl 12, så borde kanske sätta lite fart! Ska torka håret lite och hinna bort till mormor och morfar och låna deras Volvobil så jag kan fräsa uppöver Grönklittsberget! Idag ska jag plocka upp varor och ställa iordning till i morgon. Då öppnar vi!  Blev ensam idag, för Sara ska  och fira Emma. Hon tar studenten idag :) Grattis kusin! (låtsas kusin, moster är gift med Sara och Emmas pappa). Sätta sprutt! See ya soon...

Fan!

Vad trött jag blir på den här bajs bloggen! Skrev vääärsta inlägget nyss och så gick det inte att publicera. Bläää!

Nu!

Nu får jag säga det på riktigt! Jag har fått sommarlov idag :D "Vuxensommarlov" kan man kalla det, är ju inte riktigt samma sommarlov. Var inte någon direkt vidare till skolavslutning idag om man säger så, hahahahaa! Men sommarfeeling var det då. Fontänerna plaskade så fint utanför stora entrén :)  Nu har jag lämnat in alla mina uppgifter och hemtentor. Lättat JA! :D I'm sooo happy, and relieved! Har tagit med mig det sista från Karlstad, förhoppningsvis, som jag kommer behöva i sommar! Och blommorna såklart :) Kan ju inte lämna dem till att dö heller!

Nu sitter jag och väntar på att Marcusen ska ringa. Han är på fotboll, som alla andra tisdagar. Idag har han meckat med sin hoj :P Hans pappa har skapligt många sådana så han fick en egen att sätta ihop. Han har ju pratat på att ta mc-kort! Vilket gör mig en aningens nervös men, vi får hoppas han kör försiktigt! Innan jag går och sussar måste jag komma ihåg att stänga dörren till stallet, och dra ur "flug-dödar-lampan" också :P Det är en sådan där som lyser blått som flugor/mygg osv. flyger in i och så smäller det sådär fint så man skvätter till en aning :P
Funderar fortfarande på om jag ska hänga med chicksen ut på lördag. Är ju väl medveten om att jag både ska åka bil och flygplan på söndag (Aaaaaaaaaaah :D Happy moment!!!) och jag vill inte att mina föräldrar ska behöva hämta mig i Mora mitt i natten. Så ska se om jag får någon som kan hämta hem mig :) Nu ska jag avrunda här för snart går mina ögon i kors! Godnatt allahooopa.

XoXo /J ;)

[/] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm (Fast mitt efternamn är ju inte svenskt, så det får bli ett halvt kryss:P)
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[ ] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[x] I din familj är ni 2 barn
[/] Du bor i villa (Nu på sommaren ja :P)
[ ] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[X] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[x] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobil
[X] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit i Danmark
[ ] Du har varit i Norge
[X] Du har varit på Gotland
[x] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst
[X] Du vet vad värnern o vättern är för något
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Du känner någon som har husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[ ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[x] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[X] Du har/ har haft en hund/katt
[X] Du får månadspeng / studiebidrag
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter snabbmat
[/] Du följer en serie på TV
[X] Du är kär
[ ] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[/] Du är blond


Multiplicera antalet kryss med 3.
Jag är 60% svennig. Hur många procent är du?

Back in K-town

Då var man här igen. I värmen :P Min lägenhet är definitivt ingen sommarlägenhet om jag säger så. Är rena rama bastun här alltså! Men har öppnat fönstren massa iallafall. I morgon bär det av till skolan vid 7.45, Cissi ska skriva ut sin litteraturstudie innan vi börjar seminariet. Lär nog sova nu! Är jätte trött :/ Natti natti!


XoXo / eran J ;P

Jag är på gång

Yes! Gud vad jag rockar på att plugga alltså ;P Haha. Idag har jag fått mycket gjort. Känner mig nöjd med mig själv :) Ska bara sätta fart med det sista innan det är dags för dusch och lite packning för avresa mot K-town. Har ringt och fått tid på ungdomsmottagningen för recept, pratat med min chef nr.2 om jobb. Får börja jobba på torsdag redan! Så kommer nog ta på mig jobb torsdag och fredag iallafall. Lördagen får bli fri för då ska slutfinishen på packningen göras, för på söndag drar vi ;) Wööwöwöööwöwöööwöw! Undra hur det kommer se ut med jobb över midsommar... kommer troligen jobba då med ju, eftersom cafét öppnar på fredag redan. Vill helst inte jobba alltför mycket den helgen då Marcus är hemma :( Får se då hur det blir med det... Hoppas de kan fixa så man har en 4de att rulla på, så man kan ta ledigt ifall man vill. För det var då omöjligt förra sommaren! Byta är bara så krångligt, då kunde jag få jobba 6-7 dagar i streck. Vilket är hur jobbigt som helst! Aja, ska vara glad att jag fått jobb iallafall. Så jag slipper ta en massa onödiga lån! Nu ska jag fortsätta med mitt, i värmen :P See ya! /J

@ my house på studentferre ;D
Snart ett år sedan... lite sorgligt är det faktiskt :) Ni har tur ni, ni som får ta studenten!

Måndag

och ny vecka. Fick äntligen Mr. R:s observationsstudie igår, kväll! Det var ju snällt att jag fick den överhuvudtaget, så man ska ju vara tacksam. Så, nu sitter jag här med hjärtat i halsgropen med den och min egna uppgift som måste vara klar innan vi åker idag kl.18. Vissa saker ska man ha sådan förståelse för. Men om du kanske hade lyssnar, Mr. R, när vi hade studiegruppstid kanske du hade hört att vi hade deadline för obs.studien i torsdags, vilket menas senast torsdag!!! Så om helgen har vart jobbig eller inte, har inte med saken att göra. Åååååh vad sur jag är! Karl nummer 2 som har retat upp mig rejält under loppet av 3 dagar. Vad ska detta betyda ?! Blir så saligt förbannad. Nu har jag tyvärr inte tid att sitta här mer, för jag måste återgå till att dyka ner i en massa skoluppgifter. Ses i dimman!

Ny månad

idag! Är det inte härligt så säg ? :) Nu är det juni! Sommar månad. Och om precis en vecka är jag påväg hit till Stockholm och Arlanda, då bär  det av till Greece :) Snacka om att jag längtar! Vid 18-tiden åker jag hem igen... med blandade känslor som vanligt. Men Marcus kommer troligtvis hem till Dalarna på torsdag redan, är ju långhelg (nationaldagen på fredag och morfar fyller år!).

Jag har ju inte enbart vart sur denna helg :P I torsdags åkte jag hit tillsammans med Alma. Vi stannade till i Uppsala på IKEA, hon skulle köpa en ram och lite mer :P Sedan fortsatte vi resan mot Täby, bytte kläder där och åkte in min Täby centrum och Tibble gymnasiet. Tycker inte att deras student verkade så rolig. De åt mat i skolan och var bara i aulan där. Efter det var det dags för deras utspark. Då sprang de typ ut genom dörrarna och upp på en scen som stod utanför, och stod på den i ca 1 minut och folk fick knäppa kort, sedan var det över :O Efter det åkte det flak. Alla åkte lika, på lastbilar alltså. Det var det enda jag var lite avundsjuk på, för där hade de en massa plattor alkohol och as bra musik med världens högtalare! Det såg iallafall as roligt ut :D När vi åkte tillbaka till Mikaela badade jag och Alma i deras pool Det var verkligen behövligt efter våran tur i högklackade pumps i Täby centrum, huuua! Blev att gå barfota där ett tag. Lite pinsamt var det ju, men vad ska man göra när fötterna håller på att brinna upp? I fredags var vi på firmafest på Svedenbadet. Grillade och hade simtävling, var riktigt trevligt :) Igår åkte vi till Kista. Det var 50% på allt på JC. Men det var så mycket folk och sådan oordning i alla jeanshögar så jag gav då upp. Marcus köpte sig ett par Levis iallafall. Kl 16 åkte vi ut till Åkersberga för att fira Marcus faster, hon har tagit sjuksyrraexamen :)  Bra där! När vi kom hem gick jag, Marcus, Elsa och svärfar och satte oss på Råshaga. Tog en cider och åt en toast skagen :) Gott! Efter det hamnade jag och Marcus på en liten grillfest här utanför i lekparken innan det var dags för sängen. En riktigt intensiv helg det här :) Har sprungit på allt möjlgt känns det som. Är trött...fast vi sov länge idag. Blir väl så när man springer på bjudningar en hel helg :P
Nu ska jag försöka göra något åt min uppsats och kanske läsa andras observationsstudier så jag är någolunda förberedd till seminariet på tisdag. Har inte fått Robins än, vilket stör mig något oerhört! Det är ju hans jag ska opponera på och vi kom överens i studiegruppen att vi skulle ha skickat runt observationerna till varandra senast i torsdags. Idag är det som bekant, söndag. Varför är det alltid jag som ska sitta i skiten ? Nog ska han då få höra!

Ha´t så bra! XoXo /J
Bal -07. Miss you honey.. <3


RSS 2.0