Proppmätt!

Nu har jag suttit här i min ensamhet och proppat i mig massa tacos :P Resten av family är på hockey!
Har nu ridit min andra häst för dagen :) Curry var lika omotiverad som jag idag tror jag! Han stannade och vägrade gå in i ridhuset :P Nästan så man blev fundersam om det var något fel på hästen ?! När vi kom in och hade värmt upp lite så förstod jag vad som var fel, han har ju så dålig kondis! Tror jag och han är på samma nivå numera :P Stackarn blev jätte trött på en gång... Känner att jag måste göra något nu. Han kan inte gå här hemma och tyna bort. Visst, Emma gör ett bra jobb som kommer hit och rider 5ggr/veckan. Inget negativt om det! Men han behöver mer ridning... om han ska orka någonting. Han känner nog själv också att han inte pallar med lika mycket längre...
Får nog ta och ringa en samtal och se vad som blir!

Nu kanske jag borde gå och duscha innan Let´s dance börjar ?!
Snart kommer älsk ;) Ringde för en timme sedan och då hade dem 2 mil till Falun.
Dusch nu :) Jobb i morgon :/

Ha en bra fredagskväll! <3

image46

Stånk och stön!

Idag vid ca. kl 12 började min hoppträning, höll på till ca kl 14. Någon som kan gissa hur drygt det var ?? Shiiiiit! Vet inte hur jag ska klara av att gå i morgon alltså. Var ju ganska så precis 3 månader sedan jag hoppade på Domino, tyvärr kändes det ut som att börja om från början på något vis. Han har blivit sådär JÄTTE fjollig igen :/ Men det släppte mer och mer ju längre lektionen höll på. Som tur var :) Han kände väl vem han hade på ryggen igen ;D Haha!
Är väldigt nöjd med dagen, framför allt med mig och Domino! Banan vi hoppade idag var högre än vad vi brukar hoppa. Så det är bara ett STORT plus ;) Kanske man ska våga sig upp en höjd den här säongen? Skamligt annars, men man får inte glömma att Domino "bara" är en ridskolehäst. Vilket betyder att han får inte den träningen han behöver för att kunna vara en fulländad tävlingshäst :/ Men vi gör så gott vi kan, som vanligt, och provar tycker jag :)
Jag lär nog dock försöka få upp mitt flås lite bättre :P hehe. Jag och min ridform är inte vad den borde vara..känner mig helt slut i kroppen. Men det blir ingen vila här inte.. Curry väntar på ett pass han med :P Så det ska han väl få då, så får vi se hur pass bra matte kan röra sig i morgon :D Uuuuuuh! Kommer behöva massa massage.. Marcus ? ;) *blink, blink* Måste komma ihåg att stretcha i duschen sedan... är ju inte så lätt att göra sådant när man har en häst att ta hand om efter ett ridpass. En annan kommer i andra hand :P Så det får bli duschen som sagt.
Ryggen min känns lite slutkörd. Domino tog ju något så förbannat idag! Hoppade av alldeles för långt ifrån för det första, och typ dubbelt så högt över hindren. Så det var några "nära-döden-upplevelser" idag :D Haha! Och det är dem ryggen min känner av just nu tror jag...

Nu ska jag inte sitta här och traggla på, dags för ett pass no. 2 ;P
Funderar också på hur det blir med utgång i morgon ? Känner inte så starkt för det faktiskt... Kommer få så lite tid med Marcus, family och hästar ändå den här helgen. Jobbar ju i morgon, BLÄÄÄÄ! :O

Tål att funderas på! See ya :)

image40
Min vackra Domino :)

Dagens

blogg. Antar att jag inte orkar skriva något mer när jag kommit hem ikväll :P Så det här får bli bra för idag.
Dagen min började ca.9.15. Då var jag och Cizzz ute och tog en promme! Kl. 11.30 åkte vi till skolan, seminariet började 12.15. TUR att vi var ute i tid, för vi hittade inte grupprummet vi skulle vara i :P Först träffade vi Ellen vi kaffe och temaskinen i Gläntan. Sedan började vi irra omkring lite lätt, men det visade sig inte vara så lätt. Efter ett tag träffade vi på Ida-Marie och Tess som också var lika vilsna som oss! Mattias anslöt sig till denna förvirrade samling männsikor, och tillslut tog vi vårat förnuft till fånga och gick och frågade en kunnig människa :D
Vi hittade fram i precis lagom tid. haha :D Seminariet förövrigt gick bra! Fick iallafall sagt det jag velade ha sagt  :)
Och frågan min som jag tog var en lyckad en :) Så jag antar att jag klarade mig undan underkänt denna gång :P
Ett nytt ord istället för invandrare, påhittat av mig själv: Nybörjar svenskar :P Ordet/termen "invandrare"börjar ju försvinna, och det nya ordet/termen "ny-svensk" börjar komma.. Varför hålla på och byta ? :P Ajaa.

Har ätit lunch för en stund sedan, Gott :) Cecilia är nu inte min granne längre! Hon och hennes family håller på att flytta över hennes grejer till andra sida korridoren :P Så vi är iallafall (typ) grannar ;D
Håller på att vädra lite här inne, men nu börjar det bli lite småkyligt... solen har gått i moln. Men i morse var det hur fint som helst! Rena rama vårvädret :) Till och med så man kunde ha skinnjacka!
Ska nog stänga fönstret nu... Lär kanske sätta lite fart såg jag nu också! Ska gå till tåget typ strax efter 16 tänkte jag. Det går 16.41, innan det måste jag packa klart. Och kolla hur det går för Anderssons att flytta :P Tror nog att de är klara rätt snart! Nu har jag helt plötsligt störst lägenhet :P Kööönstigt hehe.

Neej nu så, hörs kanske i mööra :P
C(K)iaooo ;)


Tänkte ge er en liten inblick i hur det ser ut här på södra Kyrkogatan :P

Kvälls

Jaha ja, nu har jag vart nere i tvättstugan och hängt tvätten ! Blir en sen kväll det här :P Älsklingen ligger och sussar i sin sköna säng, för mer än en timme sedan! Han har tur han :) Fast han håller ju som sagt på att bli sjuk, då hade han inte så mycket tur längre :/ Gör inget om det blir lite senare ikväll.. har sovmorgon! Börjar seminariet kl 12.15. Skönt! Fast jag och Cizzz ska upp och ta en promenad på förmiddagen :) Fräscha upp våra sinnen lite :D Kan behövas, så man orkar tänka ut något klyftigt att säga på eftermiddagen :P Haha! Jag vet då EN som inte ska få ta över hela seminariet! Då tänker jag täppa igen truten på dig, bara så du vet :P
Är skapligt nöjd med mina frågor ändå. Tycker de får duga :)

Efter skolan ska jag handla lite tilltugg till tågresan hem! En yoghurt och frukt tänkte jag, och kanske en kexchoklad :) Det är gott det! Mat äter jag innan jag åker.. så jag slipper äta på tåget. Smart där :)
Kanske man ska kolla på resor ? Så tiden går lite :) Ååååh vad jag vill utomlands! Tänk vad BRUN Marcus kommer vara när han kommer hem, efter HELA 5 veckor i sol. Men känner jag min prins rätt, så är han inte så duktig på att ta vara på soltimmarna han får :P Han har lixom för mycket sping i benen :D Men, man blir ju faktiskt bäst brun när man rör sig :) Så det löser sig nog. Jag vill också bli brun! Känns inte så lockande att lägga sig i cancergrillen heller, det är jävligt skönt! Men, det  är så drygt eftersom man måste hålla efter och greja. Får hoppas på fint väder över påsk, för då kommer jag kunna vara hemma läääänge :D Eftersom jag klarat tentan och sådana grejer så jag behöver inte vara i skolan och ta igen saker ;) Dutti Johanna! Sedan hjälper ju alla röda dagar till så man får ledigt för det också :) Kung! Hoppas på sol då som sagt! Så kanske jag kan vara liiite brun när bubben kommer hem ? ;P
Kommer aldrig kunna mäta mig med honom ändå :P

Nu ska jag förbereda mig för säng. Ska hämta tvätten snart!

image47
Natti natti <3

Satan

Jag och Cecilia tog HELT fel på tvättiden som vi bokade i måndags. Trodde vi hade mellan 19 och 22, men hade ju bokat 16-19! Aja, man får väl vara glad över att vi var med på vilken dag vi hade bokat iallafall :P (Men vi ska smyga ner efter 22 och tvätta ändå :P Ssschhh!) Hinner faktiskt inte tvätta i morgon innan tåger går, eller ja, hinner gör jag. Men på blir det jäääkligt stressigt!

Har vart och fikar med Ika nu :) Blev en räksmörgås, det är ju bara såååå gott ?! Tänkte jag skulle lägga in det, så behöver jag inte äta någon middag, smart ! :P Orkar inte laga mat. Tråkigt!
Jaha nu sitter jag här och sitter igen..hm. Ska göra klart seminarieuppgiften till i morgon tänkte jag.. två frågor kvar att hitta på. Seegt! Tänkte jag skulle se om jag kunde låna en bok, Helt vanliga män tror jag den hette. Handlar om när nazisterna härjade i Tyskland, Förintelsen alltså. Den verkar jätte bra! Får se när jag orkar pallra mig till bibblan :) Måste hitta lite böcker till min uppsats också.. har bestämt mig för att skriva om sexuella övergrepp mot barn. Tungt, men viktigt ämne som Martin uttryckte det :) Sant så sant!

Nu ska jag packa, och dammsuga. Vattna mina stackars blommor också :P
Min stackars Marcus är sjuk :( Hoppas han blir någolunda frisk så han kan komma hem, för då ska jag ta hand om honom!

image42


(Skriver kanske mer senare!)

Onsdag

Lite att göra idag känns det som. Åka buss (kanske)och kolla vart jag ska på praktik på måndag. Köpa batteri till morfars mobil, köpa tabletter på hälsoaffären till mormor, tvätta ikväll, städa lite inför i morgon, för då åker jag hem igen :) Ska klämma in en fika med Ika också!

Nu ska jag se på Våra Bästa år, och diska lite efter frukost och lunch.
Höres sen :) 

Kvälls

Nu sitter jag här med min kära laptop i knä´t.  Har precis kollat på Gossip girl, där pussas det minsann. Jag vill OCKSÅ! :( En annan får nöja sig med att titta på bilder på sin älskade älskling på veckor och helger! Suck.
Men till helgen, till helgen då älsk :) Då får vi äntligen ses igen! Längtar till på fredag :D Och på söndag ska vi ligga kvar i sängen jääääättelänge och bara mysa järnet! :)
 Det kommer bara säga swiiiiisch så är det söndag-eftermiddag igen :( Uuuuh! Ska ta vara på varenda minut jag får med dig i helgen Marcus :)

Har druckit min tekopp för kvällen. Och innan det duschade jag, och innan duschen så sprang jag i trapporna och gjorde någon konstig övning här på golvet :D Haha! Tur att folk verkar vara lata här i huset på Södra Kyrkogatan och åka hiss, så man slapp träffa på någon i trappen, flåsandes :D Ja herregud..
Får se hur länge jag håller på! Haha! Jag har ju så dåligt tålamod med sådant där shit :P

Tittar på Gynning nu, har Victoria Silvstedt opererat sig i ansiktet/läpparna (?) också ?! Hon kan ju knappt le människan :S Tänk vad folk gör med sina kropper alltså... Typ som Linda Lampenius också! Hon var ju så himla söt förr.
Aja :) Deras beslut, deras kroppar.

Försöka sova i tid ikväll också? La mig tidigt, eller ja strax efter 22.30, men när jag somnade är en annan femma :/
Är trött på morgonen, och på eftermiddagen/kvällen. Men inte när jag väl får sova.. Idag har jag ju i och för sig tagit slut på mig liiite iallafall :P Tsss! Inte undra på att man sover så bra när man är hemma! Då rider jag ju och grejar, bättre luft hemma också :P Blir terminskort till hösten alltså.

Nu ska jag ta och göra något annat :)
Godnatt !

image46
I love you Marcus Hedlund <3

Regn, regn, regn..

I natt regnade det som bara DEN! Vet inte vad fönstergrejerna är gjorda av, för det låter som om det vore typ tredje världskriget när det regnar! Hoppas att det inte regnar i natt också, tar ju år innan man kan somna om igen :/
Tyvärr regnar det nu med, men inte så mycket som tur är.

Har iallafall kommit halvvägs med seminarieuppgiften :P Good for me! Fick lov att ta en paus nu känd jag. Ska göra klart frågorna, senda läsa mer noggrant tänkte jag. Det är inte bara det här heller! Man måste lära sig att lägga upp sina studier, vilket jag aldrig vart bra på :P Det som jag däremot är bra på är att skjuta allt framför mig. Tycker dock att jag blivit bättre på att INTE göra det, måste ju vara positivt ? :) Antaligen är det väl så också att nu är det MYCKET svårare än det var på gymnasiet, i och med att det inte finns MVG så är G typ som VG, och VG mer som MVG. Så det är mycket svårare att få G nu än vad det var på grundskolan/gymnasiet. Så nu går det inte att maska, inte ens om man bara nöjer sig med G. Vilket är bra på ett vis iallafall :)

Håller på att tanka Dirty Dancing. Var så längesen man såg den ju :) Får se om jag kan fixa text också, annars är det väl inte hela världen heller :) Kan vara bra att få träna sin engelska lite.

Hade velat ut och gå känne jag. Men det regnar ju, och här är det inte så lätt att förvara blöta skor och kläder :/ Ska jag verkligen vara så knäpp att jag ska springa i trapporna ? :O Får se då :P För just nu känner jag mig väldigt rastlös...

Chineeeese :)

Har precis kommit hem från Nya Peking :) Har vart där med Cizzz och ätit buffé ! Såå gott :P
Nu är man skapligt mätt då ! Tror jag ska lägga mig här i soffan och vila på maten liten :)
Det är så tråkigt väder här idag.. Regn och rusk! Man får inte lust till någonting när det är sådant tråkväder :/ Lika bra kanske, så jag har anledning till att hålla mig inomhus och läsa :P Uuuuh!

En liten "inflik" bara innan jag lägger mig ner :)
Kära Sibelle, det var inte meningen att klandra någon värmlänning i gårdagens inlägg. Tänkte ge en liten "inblick" för andra som kanske inte vet hur folk pratar här nere. Har nämligen fått den frågan några gånger... 
Jag ber om ursäkt om du tog illa upp eller någonting. Men du är däremot inte bättre själv i så fall, om du "klandrar" mig för hur jag uttrycker mig i skrift här. Tänkte bara att du kanske kunde se det från den synvinkeln också.. en liten påminnelse bara :)

Ha det så bra allihopa ;) Skriver mer senare!

431552-4
Miss Angel White ;P

Kvälls

Nu har jag sett på Outsiders. Tycker det är väldigt mycket "tema-sex" i det programmet! Kan verkligen hålla med om att vissa är riktiga outsiders :P Men jag tycker inte att man är så mycket outsider om man håller i Homepartyn? Håller inte med där faktiskt.

Nu ska jag nog ta och borsta gaddarna och gå och lägga mig i sängen. Lär ju läsa lite.. boken ska ju vara utläst på torsdag :S Hur nu DET ska gå till. Det löser sig :) Martin är rätt snäll ändå! Tror vi hade tur som fick honom som mentor :)

Har ätit en kiwi nyss, blev lite "kliig" i munnen av den. Hmm.. Går över :) Men undrar varför det blir så egentligen ? Har hört att det är rätt många som blir så. Aja :P Nu babblar jag bort mig själv igen.

Längtar hem! Men ska jobba på lördag, inte fullt så roligt då. TUR att jag bytte bort söndagen! :O Älsk kommer ju hem också, och ifall det blir partaj så är det inte så kul att behöva gå upp och jobba halv 7 :S Booo!
Skönt med ledigt :) I like!

Sööööva (som folk säger här nere)! De slänger in Ö så ofta de kan tycker jag :D "Ses i möra, Körv med bröö," m.m m.m :P Det är ett eget "språk"/en egen dialekt eller vad man ska kalla det ! Kan vara liiiite svårt att förstå sig på då och då, men det går när man fått fundera ett tag :P Det är väldigt mycket slang här :D Haha!

Natti natti!

image42
Här kommer en nattpuss till DIG min prins ;) Den kommer med high-speed till storstan! <3

Update

När jag kom hem idag så åt jag mina nudlar :P Tittade på Våra Bästa år och efter det gick vi ner på stan och fikade på Duvan. Vi delade på en bit hallonpaj :) Den smakar precis som hemmagjord! Sedan gick vi och handlade, efter det tog vi en promme på ca. 30 min. Bra gjort, dagens bästa! :D Hehe. Vi hade tänkt lägga in det varje dag nu, jag och Cecilia :) Vi ska ju åka Tjejvasan nästa år, så nu ha vi ganska så precis ett år på oss att börja träna :D Haha!

image45

Till middag åt jag soppa och en hårdbrödmacka :) Gott gott. Var inte så hungrig..
Borde läsa Nationalismens bakvatten.. Ska ju prata om grejer i den på seminariet på torsdag. Segt! Men står lite om förintelsen i den såg jag. Men det hör väl inte så mycket till min blivande yrkesroll :P Får se vad jag hittar på för finurliga diskussionsfrågor.

Hur ska jag lägga upp kvällen då tro ? Vilket problem :P Ska iallafall duscha och läsa.
Kommer kanske mer här sedan!

YEAH baby yeah :D

I did it!! Jag klarade min tredje tenta hittils :D Snacka om att man är lättad alltså. Så nu håller jag och Cizzz på att fundera ut hur vi ska fira på för vis :P Fika lr kinabuffé ? Blir något av det någon dag i veckan iallafall :) Just nu känner jag för kinamat, men antagligen för att jag är hungrig :O
Slutade tidigt idag, hela veckan komme vara såhär "sönder hackad". Tycker att vi hade kunnat trycka ihop de här dagarna istället, men men :P
På So-lektionen såg vi på en film, Krigarens själ tror jag den hette. Den var jätte bra, och väldigt stark. Det var många som fällde tårar kan jag tala om! Själv blir jag bara förbannad och taggad när jag ser sådant. Människor är så grymma mot varandra! Rekommenderar den :) Även om den var av en äldre modell.

Nu ska jag nog ta och koka mig lite nudlar :P Sedan blir det Våra Bästa år, och efter det en promme + fika :)
Ska handla lite idag också. Så jag kan laga mat i veckan :P På torsdag reser jag hem igen, med tåg denna gång. Lediga på fredag! Då ska jag som sagt träna med Domino :) Borde börja med fördjupningen.. Tror jag ska skriva om sexuella övergrepp. Men behöver hitta massa bra litteratur som jag ska få med. Får leta igenom skolans bibliotek som är på en si sådär fyra våningar :P Haha. Goodluck to me! Det blir nog bra :) Jag kan ju börja kolla lite på Internet i och för sig. Ja ja, ett senare problem :P Nu väntar luuunch!

See ya!

image19

Mysfaktor

Här på Södra Kyrkogatan 7A :) Har tänt lite ljus. Nya grejer som jag fick i julklapp av pappa, och doftljuset jag fick va snutten min :) Luktar gooott!
Har kokat mig en kopp te också. Funderar på om jag ska äta lite yoghurt, är sugen på något :P

Nu är det Wallander på TV. Vet inte om jag borde se på det! Blir ju så mörkrädd :P Och med tanke på det så låg det massa tulpaner och ljus på ett ställe nere på Stora Torget. Undra vad det var för mysko? Hoppas inte någon har blivit mördad här också :S Känns lite ruggigt måste jag säga!
Har iallafall nyss kollat på I en annan del av Köping! Det är ju sååå himla bra :D Tobbe är lätt min favorit!

Lär ju berätta lite om igår också :D Det jag kommer ihåg iallafall! Haha! När vi kom ner till Wasa var det inte en själ där, så jag och Cizzz ställde oss i kön med Matte och Mattes kompis in till tältet :P Vilket visade sig inte vara så svårt att ta sig in :O Ingen frågade någonting! Väl där inne så dansade vi tills det var dags att gå hem. Dåligt att det stängde vid 1! Då åkte jag hem med Max iallafall. Tur att jag fick tag i skjuts så mamsen eller pappsen slapp åka in! :) Blir troligen utgång på lördag också. I morse kände jag inte för det, men nu har det gått över :P Var ganska så "darrig" på förmiddagen, fick ju lov att upp och rida innan lunch. Men när jag väl hade tagit mig upp var det inga problem :) Kommer ha ännu mer träningsvärk i morgong, Curran med :P Men jag masserade honom med liniment efter hoppningen idag :) Han var så duktig! Men det märks att han tappat massa. Orken i bakdelen bland annat, och han har typ noll flås :P

Nu ska jag börja fundera på sängen, börjar tidigt i morgon. Men det är iallafall kort dag! Skönt det.
Får nog reda på tentan i morgon också :/ Nervöst! Ska börja läsa boken i morgon också. Suck! Drygt att man inte fått reda på det i tid så man hade haft mer tid på sig att läsa. Lite besviken på Martin faktiskt!

Nu är det bara 5 dagar kvar älsk ;) Love you! <3

Aja, nu ska jag borsta gaddarna :)  Goodnight!

431552-4
Miss Angel White

Full rulle

kanelbulle :P nu ska jag ta och sätta fart. Hämta Curry i hagen och ta en sväng i finvädret :) Myyyysigt! Sedan är det dags för dusch och hårblås :) Cizzz har lagt sig i cancergrillen en stund för att få lite färg på kinderna :P
Hade jag också behövt kan jag tala om! Är ju kritvit i facet! :O Blir kanske lite solning till veckan :) Men det är ju så dyrt.. aja. Ett senare problem. Nu ska jag iallfall rida!

Ses i dimman allihopa ;)

image44

Sad

Usch, idag känner jag mig si sådär. Det är t.o.m. mer än en månad kvar tills Marcus ska åka bort, och jag börjar redan må dåligt. Ärligt talat vet jag inte hur det kommer gå alltså... Hur JAG ska fixa det :( Det som kommer bli mest jobbigt är att man kommer bli så begränsad med att kunna prata med varandra.
Under de där 5 veckorna kommer jag vara som en mumie eller något liknande.  Känner redan nu att det kommer bli ett rent helvete.

Ska försöka "tänka bort" det där nu.. på något vis. Ikväll ska iallafall jag och min kära vän Cecilia parta!
Får göra det bästa av situationen i dessa tider, eller hur Cizzz ? :)
I eftermiddag ska jag rida en sväng på min trogne springare Curacao II :) Tror nog att vi båda har ganska så mycket träningsvärk idag. Jag HAR då det iallfalla :P Shiiiit! I ljumskarna, rumpan, magen, baksidan av låren övre delen av ryggen/axlarna. Det är nu som man får reda på vart man har tappat :P Av ett "vanligt" pass som vi led igenom igår hade inte vart någonting för ungefär ett drygt halvår sedan. Bläää! Vill inte ens veta hur slut kroppen kommer vara efter hoppträningen med Domino på fredag :P Kommer inte bli nådigt till helgen älsk! Haha. Får nog mest bli massage :P

image40
Jag och Domino på Halloweenhoppet i Rättvik hösten -07. Med vårat efterlängtade täcke som det verkligen var på tiden att få vinna :P Hade bestämt mig långt innan den tävlingen att nu var det dags för ett TÄCKE! Och ett täcke blev det redan i första klassen ;D Vi är BÄST!


Aja... Har precis räknat ut att det är ca. 3 helger kvar som jag och älsk kommer ses innan han åker. Som ni kanske märker, så har jag väldigt svårt att släppa denna tanke. Mycket som far runt i huvudet mitt, det är rena rama tornadon där nu. Suck


I´m going to miss you honey. Veeeeery much :'(

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<

Worried

Nu har jag läst två av mina klasskompisars blogg om hur tentan har gått.
Det gick bra för den ena, och mindre bra för den andra. Hur kommer det gå för mig ? Det känns som att jag inte riktigt har tid till att göra en till tenta. Men som tur är ifall det skulle gå käpprätt åt skogen, så är det "bara" det som man inte haft rätt på som man får göra om. Så det är ju inte heeeela provet, jag skrev ju 9 sidor..jobbigt om man skulle behöva skriva om så mycket igen.. suck. Nu fick jag en klump i magen! :(

Ska försöka skjuta bort skolan ur mitt huvud ett tag nu. Den tar verkligen kål på mig just nu!
Ska äta gott ikväll :) Och i morgon kväll ska jag och Cizzz ut och shaka ass ;P
Ikväll blir det Let´s dance och god mat som sagt :)
Har ridit min puppu idag också! Tror vi blev lika slutkörda båda två :D Curran orkade knappt gå hem stackarn :P Blir lite lugnare i morgon och en till hårdkörare på söndag (hoppning) innan det är dags att åka igen :(
Men kommer ju hem på torsdag igen :) troligtvis. Bara jag fått svar från Sooophie så är det klart !
Veckan efter det (v.10) har vi praktik. Ska bli roligt, men är lite smått nervös inför det. Fast det kommer nog gå bra :) Vi har bara 1½ vecka praktik i den här kursen. Skönt med lite mjukstart..
Det är mycket nu! :S Jääädra skola. Längtar som en tok till sommaren!

Nu ska jag hjälpa min otekniska mammi :P

image43

Lunch

Nu är jag hemma. Har diskat, och vattnat blommorn. Hängt upp min vackra bukett som jag fick av älsklingen min för precis en vecka sedan :) Kommer sakna doften av rosorna *besatt* :D
Ska tillbaka till skolan om ca 40 min. Börjar 13.15 igen! Då är det redovisning. Hoppas det går bra!
Förreste, hade vi inte behövt börja så j*vla tidigt i morse. Jag var sååå trött när jag vaknade, och ont i huvudet också av all ilska :P Blääää! Hoppas vi inte ska ha mer grupparbeten framöver..
16.30 bär det av hemåt :) Skööööööööönt! Längtat som en tok!

Nu ska jag bara städa inne i badrummet lite innan vi ska äta. Hinner svepa med trasan lite där inne också :P

Höres sen!


image5

Angry

Då var denna sovmorgon helt bortblåst då, som jag hade sett fram emot så innerligt! Tänk hur EN enda människa ska förstöra och irritera. Grrrrrrrrrrr!!  Hade behövt fått sova i morgon..tur att vi ska hem i morgon eftermiddag iallfall.
Nu börjar skoltröttheten ta över.. inte NU. Måste få mycket och många bra ideér till fördjupningsuppstatsen :/

Suris suris.. tänker strejka och åka hem och äta lunch. Då kan jag lämna väskan hemma i morgon bitti också, så slipper jag dra omkring på den på förmiddagen och bli ännu mer irriterad..
Fan vad sur jag är?! Kan inte släppa det där. Men som sagt, åker hem på lunchen och fixar resten här hemma då. så jag slipper gå upp typ kl 5 och diska . Jävla SKIT! Dreeeet keling.

Måste ändå lätta upp denna kväll med något jag precis hörde på TVn :D
Från Fråga Olle: Klitoris är ingen skrapplott som man bara kan gnugga på hur son helst. Haha helt klockren!
Så sant, så sant :)


            Saknar min M <3
Om man ändå kunde
känna sig såhär
glad just nu!

Pizza-time!

Snart ska jag och Cizzz göra pizza :P Goooott!
Så jag ska börja lite smått nu medan hon är ute och köper sig sitt högklackade par nr 2 för dagen :P Vi var och handlade skor efter vi vart på Hemköp. Jag köpte mig ett par svarta stövlar med låg klack, letat hela hösten/vintern, och nu var det 70% på det också :) Perfekt. Cizzz hittade dem först, men kunde inte ha dem. Så jag kände mig lite dum.. Men det verkade vara OK med henne iallfall, min kära vän :)

Sätta fart lite nu..börjar kurra lite smått i maaagen ;D Tjockis! :D Haha!
Skriver mer sen!

En kul grej ?

som jag fick av min kära pojkvän :P

image39
Antar att man får ta det lite som man vill.. haha! :D

Tha day

Dagen började med att jag gick upp ca. 7.30. Vart i skolan, där har vi vart på en föreläsning som en mamma höll om hur det är att vara förälder till en missbrukare, Helt sjukt vilken dålig "service" vi har här i Sverige när det hjälper att få hjälp! Då fick man det svart på vitt iallfall. Sjukt!
Efter lunch hade vi Islam. Nu är iallfall de lektionerna över.. skönt! Det är ju bara sååå tråkigt ?!
Skönt att slippa fundera över att man borde läsa något idag. Men nu har den där förbannade fördjupningsuppgiften börjat sakta, men säkert, gnaga i mitt huvud. Har ca 1 månad på mig med den tills den ska in..Vad ska jag välja för ämne då tro ? Arbetet ska iallfall fylla ut 9 A4 sidor. Det är bra att det ska vara något om Barn som far illa iallfall, det är intressant. Men jag har inte bestämt mig för vad än.. tål att funderas på!

Efter skolan gick vi en vända på stan. Var in på Smart Eyes och provade glasögon :P Jag börjar se lite dåligt..typ som på föreläsningar om jag sitter långt bak o.s.v. Får se hur det blir med det där med glajer :P Haha!
Sedan gick vi och provade ett nytt café. Efter det kollade vi lite i affärerna.. hittade ett par skor som vi ska fundera på att köpa :P Var ju 70%! Det var ganska mycket partaj över de skorna ;D Fräääna! Får se hur det blir.

Har ätit soppa och hårdmacka med salami och paprika till "middag" :P Har ingen fantasi när det gäller mat..usch. Tog upp en bit paj till lådan i morgon.. Gjorde paj förut här och frös ner. Väldigt ekonomiskt, duktig Johanna ;)

Tro om jag ska diska lite kanske ? Så jag är färdig till Gossip Girl :)



Mina rosor är såå fina :) Älska!

Kväll

Nu har mörkret lagt sig över K-stad, och det är dags för Johanna att uppsöka sänghalmen :P
Den här dagen har vart rörig på något vis, först det här mordet på den där flickan. Hur gammal hon nu var, polisen har väl inte identifierat henne än, så det är väl dumt att hänga ut någon ålder här..
Det känns nog vädligt jobbigt för S som har sett henne. Jag skulle drömma massa mardömmar i hur många nätter som helst :S Jag känner mig alldeles skärrad fast jag är här nere. Huuualigen!

Nu lämnar vi det för en sekund.

Nu är jag nog klar med Islamuppgiften, tror jag ? Var lite småknepig om jag säger såå..
Usch, magen mår inge bra. Den här förbannade lingonveckan alltså! Om alla karlar ens kan tänka sig vilket h*lvete man går igenom :P Ska elda på vetekudden och lägga mig i sängen med ett par värktabletter i magen..glömde ju köpa Pronaxen idag! Grrr! Men det hjälper heller inte längre..suck. Kanske ska prova att byta ppp piller igen ?

Nu ringer älsk. Dags att borsta gaddarna och sova :)

Gnatt!

Helgen

i Sthlm har vart helt underbaaaar! <3
Har ju redan berättat om när jag kom hem till Marcus och allt det där. Men tänkte visa lite bilder som jag inte orkade lägga in i helgen :P
Jag och Marcus har verkligen haft det hur mysigt som helst i helgen, en helt felfri helg alltså :D Vi har lagat mat tillsammans, en thailändskgryta (Var hur god som helst) Till efterrätt åt vi annanas och glass! Gott :D
Och ett extra plus på allt var att jag kunde åka hem hit till K-stad i morse, så vi fick en extra natt tillsammans :) LYX!
Jag måste vara världens lyckligaste, och jag har definitivt världens mest underbara pojkvän !
Det var riktigt tungt att åka i morse :( Det var en sådan typisk vårdag ute, solen sken och det riktigt luktade vår.
Sthlm är faktiskt fint, på håll :) Som t.ex från tågfönstret. Annars är det ritkigt svårt att se något för alla hus överallt..
Snart är jag där hos dig gubben min :)

Nu ska jag nog försöka läsa lite islam.. :S
Här kommer några bilder :)


              
Buketten från älsk,kort
och choklad från family

Dålig kvalité på bilderna, men kameran på telefonen är inte så bra :P
I den där korgen jag fick var det:
* Duschgel och lotion
* Läppbalsam och läppglans
* Parfym, i flytande och fast form :P
* Ett doftljus
* En tvål
* En rosa tekopp men ett hjärta på
och badkulor :)

Jag vet, jag är bortskämd, och jag älskar det :D Tack världens bästa! Du är underbar <3

Melodifestivalen

Suger verkligen! Det är ju riktigt pinsamt! :S Inte värt att nämna ens...

Nu ska jag snart gå ner till Solna centrum. Älsk ska på fotboll, så jag ska dit och göra lite ärenden, sedan ska jag plugga Islam. (Tråkigt)
Åker hem i morgon bitti (till K-stad) Har föreläsning på eftermiddagen så det passade bra :)
Fast har inte bestämt mig om jag ska gå på den än, är om anmälningsskyldighet. Gick igenom det rätt mycket i fredags också! Aja, får se då :) Ska höra med Cizzz!

Sätta lite fart då kanske ? Vet inte när affärerna stänger heller.. Köpa en salva åt mamma, komma ihåg!

Alla Hjärtans

Firar jag ock älsk ikväll :) Han hade gjort det sååå fint här i lägenhet. Var tvungen att fälla någon tår igen, lika som jag gjorde när family hade skickat kort igår. Jag blir ju så känslosam :)
Hur som helst, här är det ljus tänt och bordet som älsk har gjort iordning är fullt med lyktor, massa rosenblad m.m m.m. Lägger in bilder i morgon eller något :) Orkar inte hålla på med att ladda upp kort en kväll som denna :P

MEN HALLÅ! Jag glömde ju en till grej! Igår kväll ringde det hos mig, och där stod et blombud med en rosbukett :D
Jag måste ju säga att jag känner mig skapligt bortskämd! Och jag är världens lyckligaste :)

Nu ska jag ta och öppna vinflaskan ;)

Ha en bra kväll! <3

Onsdag 13/2 -08

Dagen började bra. Finväder ;) Har vart riktig vårkänsla över K-stad idag! Från novemberdeprission i regn och blåst, till vårsprall i strålande solsken :) Vad härligt det ska bli med sommar här nere. När alla uteserveringar öppnar överallt, vid ån och efter alla kullerstensgator :) Det är bra mysigt här sommartid!

Ikväll börjar äntligen det riktiga Top Model! Det svenska suger ju getp*ng! Hon som har det, vad hon nu heter, är ju sååå kass! Att hon ens fick vara programledare ?! Wannabe Tyra Banks säger jag :P
Idag har jag och Cizzz ätit lunhbuffé på Peking! Gud vad gott det var ;D
Efter det åkte vi ut till Bergvik. Blev där till typ kl17. Nu är jag trött.. blev så mätt och jäst av maten :P Så nu sitter jag här och jäser lite smått fortfarande :P Blir pannkaka till lunch i morgon istället.

Längtar hem.. Har inte bestämt mig om jag ska hem nästa helg eller inte. Beror på hur jag orkar..lite små drygt att hålla på att flänga mellan K-stad, Sthlm och Orsa hela tiden. Sedan måste ju Emma ha tid för min ögonsten, det är det som avgör saken. Annars ska jag ju hem torsdagen därpå! Jobba på lördagen, fick (förhoppningsvis) ledigt på söndagen, får det bli nog utgång på lördagen :P SKA dra med mig Marcus då också. Måste få till en bättre kväll är juldagen -06 :P hehe. Roligt såhär i efterhand, men inte då. Punkarsl*mpa!

Shit vilka sjuka grejer det finns att köpa! Har vart på Teknik Magasinet idag :P Fanns sådan där deg som man ska ha när man ska "gjuta" av en riktig snopp :D Fanns i choklad och självlysande, det sistnämnda hade vart fräänt :D
Bakis piller fanns det också, Cissi köpte det till sin pappa som han ska få i födelsedagspresent :D Haha! Coolt om det skulle fungera!

Sova i tid ikväll. Börjar 8.30 i morgon och går till 16, men det ska bli en intressant dag iallafall :) Har tvättid vid 16, så får skynda mig hem..

Kallt det är här då!

Go' kväll!

Nu har jag och Cizz ätit pannkaka och semla ;P Kollat på Gossip girl och Gynning har vi också gjort, hon gick nyss in till sig och nu väntar jag på att Marcusen ska ringa. Han har vart på fotbollsträning!
Ska bara borsta tänderna..sen är jag färdig för sängen :) Inatt sov jag jätte bra! Var trött som en gnu.. är trött nu med. Usch! Blev så avslappnad nu när tentan är avklarad. Men ingen rast och vila här inte, här kastas vi in i nästa uppgift. Islam.. ska in nästa vecka! Bläää.. De här kommande veckorna ska bli riktigt intressanta! Lär bli lite som repetition från BF om det vi läste för typ ett år sedan. Om barn som far illa. Blir föreläsningar med folk som berättar om hur det är att växa upp i en missbrukarfamilj och sådana liknanade saker. Intressant när det är föreläsare som berättar om egna upplevelser! En helt annan grej ju.
Synd att vi inte fick ha om sådant på tentan istället för en massa tjat om historia, läroplan, värdegrund och bla bla bla... Hoppas jag slipper kompletera någonting! :S

Idag har jag äntligen fått mina helvita Converse :D I rätt storlek och allt! Nu leker livet igen ;) Men nu beror det på vädret..är det regn och rusk tänker jag då inte ha dem. Kan ju inte skita ner dem det första jag gör! :O
Hoppas på finväder ;P

På fredag blir det Sthlm! Jag och Marcus får fira våran Alla Hjärtans en dag efter, men det gör inte precis något :P Hoppas han bjuder mig på Mongolian Steakhouse!  Det är verkligen huuur gott som helst där! :D Eller något liknande iallfall, vill bli bortskämd i helgen :P *blink blink älsk*
Men vad ska jag köpa då? Alltid lika dålig fantasi.. man kan ju inte köra med kallingar jämt lixom!
Give me some inspiration ?! Alla möjliga råd är välkomna :P Kom ihåg också att det måste vara ett rimligt pris för en snål/fattig student :P Har skickat kort hem iallafall :) Hoppas de kommer fram i tid! De lär nog bli överraskade där hemma :D Alltid roligt med sådant, jag älskar att bli överraskad!

Nää nu ska jag borsta gaddarna.. Så jag kan slå igen mina blå (egentligen gröna :P) när jag och snuttn pratat klart!

image32
Såhär ser dem ut, fast med högt "skaft"! :) (Hittade ingen bättre bild) Sååå fina!

Natti natti :)

Ugnspannkaka

Ska vi äta nu :) Både idag och igår har jag och Cizz vart ekonomiska och lagat mat tillsammans :) Pizza igår och pannkis idag, Gott :) Man har ju så dålig fantasi, helst när det gäller att göra matlåda. Det är drygt!

Tentan blev iallafall gjord igår. Det var skönt :) Hur det gick är en annan femma, den bedömningen överlåter jag till Martin :P

Nu mat! Skriver mer här sedan :P

Söndag

Då var de här 5 dagarna hemma över då.. suck. Ibland kan då 5 dagar verkligen gå fort! Jobbat idag också, lite halvtråkigt men det går väl! Måste om inte annat :P För till veckan funderar jag på att köpa min älskade Converse :D Sist jag var in på Footnwes fanns dom iallafall i min storlek! Yeeei :D
Får ju lön på fredag.. Ska bli spännande att se hur mycket :) Hur som helst är det alltid något, inte ofta man går plus :P
Men jag är då glad att jag slipper ta studielån! Snacka om vad man tjänar på det, M tar hellån. Det blir ca. 300 000 att betala tillbaka på 3 år det. Huuua! Man klarar sig faktiskt ändå, om man sommarjobbar såklart :)

På fredag bär det av till Sthlm.. Ska bli skönt att träffa Marcus, men jag hade velat hem också :( Är inne i en sådan där "långta-hem-jämt" -period ! Dygt...
Idag har Mickis fått hem sin ponny :) Tornado heter den! Det kommer nog att gå jätte bra :) Hon kommer säkert inte kunna sova inatt när hon vet att hennes alldeles egna häst står ute i stallet :) Minns så väl hur det kändes när jag fick Tösen när jag var i hennes ålder, lika när jag fick Curry. Man var världens lyckligaste flicka på jorden :)

Trött är jag.. och nervös! Tenta i morgon, om jag nu får göra den. Blä på mig själv! Håll tummen för mig i morn! :S
Köpa träningskort i veckan då? :) Jag o Cizzz ska bli atleter ;) Haha!

Nu ska jag kolla på Köping :) Bästa programmet ever!

image31
I morgon kl 5 bär det av till K-stad igen, och min mysiga lägenhet :)

Kan det inte bara hända något roligt eller något ?

Gimme more

Lär ju skriva något här också :) Kollar på Let´s dance just nu, eller ja, det är ju paus nu :P
För att uppdatera er i mitt läsande, så har jag inte läst något idag :/ Känns som att det är "hugget som stucket" som man säger. Tänkte iallfall kolla lite i sista boken ikväll, läsa lite anteckningar och sedan är det bara att hoppas på det bästa och hålla tummen på måndag morgon kl 8.15. Både för att jag får göra tentan, OCH att jag klarar den!
Jag får lita till min förmåga att få ut mycket av mina tankar och funderingar i text :D Haha! Känns som att det är det enda jag kan gå på.. typ :P Får pladdra bort Martin (våran handledare/mentor, eller vad det nu kallas) i provet :P Hehe. Får skriva massa strunt så går det nog vägen ;P

Shiiiet vilket partyhumör jag blev på då :D Put your hands up for Detroit la lalaaa. Party är grejer :) Satan vad jag vill ut och dansa ?! Saknar sådär riktigt bra partymusik, har vart lite dåligt med det på sistone. De borde byta ut DJ:n på Arena! :P Fast där brukar de ju spela Rullar fram- Fronda och den gillar jag skarpt, helst när jag är lite "rund under fötterna" för då sitter varje vers haha! :D Lyssnade mycket på sådan musik "i mitt förra liv" som jag kallar min högstadietid ;P DÅ var det mycket PARTY kan jag lova. Hade sin charm det med :P
Vill ut på en sådan där KLOCKREN krogvända! Synd att jag jobbar när det är Vasaloppet :( Måste se så jag kan få till det på något vis.. hade ju vart sååå kul att gå ut då! Är ju inte så många veckor dit faktiskt! Hade ju tänkt bjuda med chicksen från K-stad upp hit :) Visa dem hur vi festar här uppe i buschen :D

image30
Hade inte suttit helt fel att glida in där! In i dimman ;)

Hem, ljuva hem :)

Visste inte i vilken värld jag var i när jag vaknade till i morse av att min bror börjada gala som en tupp. (Han är högljudd som f*n på morgonen) Trodde jag var i K-stad och att någon brutit sig in i lägenheten :P Förra helgen när jag var i Sthlm trodde jag att jag var här hemma i min säng, eftersom jag låg i en stooor säng :P Och till min stora glädje låg jag bredvid min prins :) Det är helt sjukt vad bra jag sover när jag är hemma! Bättre luft här uppe ;)

Nu har jag diskat, och mamsen har gått och lagt sig en sväng (hon har jobbat natt) Vid 13 ska vi gå till momme (mormor ;P) Saknat henne såå :) Poa är hemma idag också (morfar) så då lär jag ju passa på att titta in :) Just nu är han som mest sysselsatt med att fiska i Nusnäs, han har fått upp jätte stora och fina rödingar :) Goooott! Han samlar till mitt kalas :P Shit vad gott med rökt fisk och massa olika såser! :D Mumma! Smart drag där ;)

Själv så borde jag vara som mest sysselsatt med att läsa böcker.. Är ganska så snart klar med Värdegrunden- finns den? Sedan har jag "bara" Domens eller hjärtats etik? kvar. Och jo Reneé, det är sant att det är svårt att komma ihåg det man läst :P Helst när det är sååå förbannat tråkigt! Massa årtal och skit.. Går hellre på föreläsningar, antecknar och läser på, än att sitta och läsa hundra böcker. Och inte nog med det! Smartskaftet Johanna Jackson har glömt att anmäla sig till tentan (fy på dig). Så nu får vi hoppas på det bästa på måndag morgon att det finns plats över för mig och Ellen :P Vi är iallafall två som glömt, men som om det skulle vara till någon tröst. Aja, ingenting att göra åt.. Face it :)

Ska rida sedan i eftermiddag :D Ska in och studsa lite. Curry behöver det, för hans ben krånglade lite i morse (det hakar upp sig, typ åker ur led) Så då måste man göra någon slags övning så han får lyfta lite på det, så då passa der perfekt att antingen rida i snön, eller markarbete = hoppa låga hinder på följd, typ som fotbollsspelare gör när man hoppas jämnfota över grejer :P Studs kallas det på hästspråk, eller rida över bommar som ligger på backen (annars kallat kavaletti) :) Lite hästlära såhär på torsdagsförmiddagen!

Nu väntar Orlenius boken.. Skriver nog mer här sedan :)

See ya!

image29
Min diva :)

Uttråkad

och sleeeten :/ De där böckerna tar kål på mig! Nu är jag iallfall klar med två, som hör till det första blocket av tentan. Har börjat med den ena som hör till det andra blocket.. Den är lika tråkig den med. Värdegrunden -finns den? heter den.. man hör ju bara huuuur tråkig den är!

Ha vart ut en sväng idag iallafall, letat efter den perfekta semlan och vart in på Åhléns :P Hittade min semla på Café Royal, och Cissi hittade sin på Honey :P Det var slut på semlor med vaniljkräm typ överallt, och eftersom Cissi bara äter sådana så fick vi kuta runt lite på stan, hehe! Hittade den tillslut på Honey som sagt!
Ska smälla i mig min semla ikväll någon gång, till Gossip Gril eller Gynning kanske :P

Egentligen tycker jag att jag inte behöver läsa mer just nu.. är för okoncentrerad för att få in något i skallen.
Kan läsa lite när jag ska sova,. eller en liten sväng nu (MÅSTE JU!) Försöker intala mig själv här..utan reslutat :O
Jag som trodde lärarutbildningen skulle vara typ som BF, men icke sa nicke. Inte än så länge iallafall.. Tycker det är svårt :/ Bara den här tentan är över så kan jag andas ut igen (om, jag klarar den) Sedan är det en fördjupningsuppgift kvar, plus massa minder uppgifter som inom Islam och sådant.

Shit vad rastlös jag är!! Måste köpa mig något träningskort av något slag. Bara tentan är över så har jag nog mer tid över till att träna. Förhoppningsvis! Annars får jag väl börja springa i trapporna :P Det är ju 7 våningar så det lär nog ta rätt bra,haha! Bara man inte möter någon i trappen så borde det gå vägen :D Folk lär väl tro att man är galen!

I morn bär det av hemåt :) Struntar i eftermiddagen så vi kan komma iväg tidigare, så slipper Martin vänta på mig. Har ju redan lyssnat på de där människorna från RFSL en gång på BF :P (en grej som är lika iallafall!)
Och det var inte obligatoriskt heller. RFSL får helt enkelt klara sig utan mig i möra :P
Packa lite kanske ? Ska dra sugarn en sväng, och vattna blommorna. Hinner hem en sväng innan vi åker, gött!

Jaa ja.. boken väntar :(

image26

Fettisdagen!

Hääärligt :) Måste hitta ett ställe med stoooora semlor! Finns så små och fjuttiga överallt ju :P
Nu har jag vart vaken i 3 timmar. Har läst lite, ätit frukost och äntligen fått igång Internet! Det som irriterar mig just nu är att 3an inte fungerar :/ Dåligt!

Tack söta Carro för det fina blogginlägget! Blev riktigt varm i själ och hjärta :) Nog är det sant att vi har pratat mycket genom gymnasieåren, nästan 2 timmar på tele varje dag ! (tur att det finns headset ;P)
Vi stog varandra riktigt nära då, man kunde prata om vad som helst med dig. Det är så skönt att ha en sådan vän, och nu har vi glidit ifrån varandra. Men det är väl så det blir när man får lov att bli stor :/  Det är tur att vi har Dalarna gemensamt :) Lär ju hänga med ut någon helg här framöver! Vi har ju också sagt att vi måste bli bättre på att höras av, men har inte lyckats så bra med det :P Dagar och veckor bara rullar på.
Måste höra av mig nästa gång jag är hem, om jag inte ska jobba eller plugga en massa :/

Nu lär jag nog återgå till läsningen igen.. suck. (Det är ju så tråkigt?!) Gillar inte att bara läsa utifrån böcker, och sedan få prov på det. Tänk om jag kommer ihåg eller tänker på fel saker osv ?!
Kan iallafall glädja mig åt att jag fick VG på "Big-Bang"-kursen :D Haha! Snacka om flyt eller vad man ska kalla det! (VG är det bästa man kan få, finns inte MVG på den här nivån) Fränt, fränt :)
Fira med en feeet semla senare ;) Tihi!

Keep.. reading!

image6

Åsikter

Är tydligen svårt för vissa att ta :P Personligen tycker jag att det är klent att inte våga stå för den man är när man kommenterar andra människors blogg. I sådana fall ska man bara vara tyst :) Tycker jag då rå, tycker jag, jag tycker ;P

Nu lämnar vi alla sorgliga människor där ute!
Jag längtar iallafall hem, som bara den! Efter mammi och pappi, puppu-hästarna, momme och poa. På onsdag kommer jag hem! Då åker jag med Martin :) Gud vad mycket karlar jag och Cizzz känner ;P Tss! Praktiskt praktiskt!
Blir hemma till söndag, då fick jag lov att jobba också. Fick ledigt på lördagen, TUR! Så man får liiiite chans till att plugga till tentan iallafall. Usch..verkar vara en sådan där tenta när man ska skriva massa, tycka massa och fundera (vilket jag förövrig är bra på :P) Men kanske inte inom normer/värderingar, historia om borgare och bondesamhället.. töligt! Bara jag klarar tentan! :O
Undra om jag ska fundera i mig lite te lr något.. känner mig sugen på något, men vet inte vad. Höm!
Har köpt frukt idag :) Plommon och päron. Gott!

Börjar tröttna rejält på att läsa nu.. och hela dagen kommer (SKA) gå åt till att läsa. Så jag kommer någonstans! Segt som bara den är det.. usch.

Vill vara med min Marcus! Det är ju så himla jobbigt att behöva åka ifrån varandra... men nästa fredag kommer jag igen till dig älsk :) Då stannar jag ända till på måndagen! 3 nätter ;) LYX! Har inte hänt sedan jul/nyår.
Längtar till den där överraskingen jag ska få ;)
På tal om Marcus, så fick han bilen såld idag :) Grattis till det älskling! <3

Nu, TE!

image25
Iknow you`re jealous ;)

En förklaring :P

På mitt utbrott sent på lördagskvällen.
Det här med att killar tycker att såna där "porriga" bilder på halv/helnakna tjejer är såå snygga, fast de inte ens är äkta, stör mig :P Man ser ju på långt håll att allt är opererat och retuscherat. Och så säger de att man är jätte fin och bla bla bla, men ändå verkar de iallfall, tycka att såna tjejer också ser bra ut, och det är tvärtemot hur en annan ser ut. Då undrar jag hur man kan tycka att två så himla olika tjejer ser bra ut båda två ?!

Jag menar, det är ungefär som jag skulle tycka att en en helt vanlig svensson-kille ser bra ut, samtidigt som jag håller på att tappa hakan när jag får syn på en bild på en vältränad kille med "kåtblick". Det är en liiiiite för stor skillnad för mig. Man kan bara inte tycka om två helt olika utseenden. Eller ? Det är antingen eller för mig.
I sådana fall är det ren bullshit om en kille säger till dig: Du är jätte fin, söt, snygg, sexig (och allt det där)
Men samtidigt blir helt till sig i brallan när han får syn på en tjej som definitivt inte ser ut som dig. En sådan tjej med den där felfria kroppen, det långa och välklippta håret osv osv. JAG är inte en sådan tjej iallafall, så länge jag inte typ opererar mig och gör hårförlängning och hela det kittet.
Säger bara det boys; Dream on, or face the reality!!

image23image24
*Guuuud vilken sexig kille!!*                               "-Du är ju så fin som du är snutten!" (A)

Ett extremt exempel, vet :P Men vill göra det kristallklart!

Sådär då :) Sitter här hemma nu i soffan. Har ätit lite soppa och macka. Finns inte mycket att komma med i kylskåpet idag...måste gå och handla lite. Även om jag ska hem på onsdag! :) Yes!!
Borde städa lite i badrummet, blir så så mycket hår överallt när man ska fixa sig på morgonen. Borde även ta ner min julstjärna :P Känner mig så konstig och knepig när jag har den uppe..hm och det får ju inte gå för sig!
Men den är ju så fin, och ger så lagomt ljus på morgonen :P Den är faktiskt inte så julig heller..men den ska få hitta ner i kartongen någon dag framöver.

Läsa nu!

See ya ;P


Tradera

Nu håller jag på att kriga på tradera :P Ska försöka få en tågbiljett hem istället. Det varnades tydligen för halt väglag så mamsen var orolig :P Tänkte prova lyckan på auktion, haha! Just nu leder jag. På 75 kr för en biljett ikväll kl 19.15 :D Yeeei. Får se hur det går :) Annars lär jag ju åka bussen vid 16.30 iallafall.

Sooo sick of it

Sååå förbannat trött på omogna killar ! När fan ska de växa upp?! Finns det ens någon som är seriös? På riktigt ? Säger bara det, HERREGUD!

image22
Det här kanske hade vart något?
Jaaa något rejält att TAAA på!!
MMMMMMMMMMMMMMMMM!!!

GODNATT! / En irriterad J

Porr

Jaa.. suck.

Sitter och kollar på resor. Hade vart skönt att få resa bort, bort, bort! Blir efter skolan slutat i början av juni, troligtvis. Finns faktiskt en del bra erbjudanden för inte så mkt pengar.. Har ju lite pengar undanlagt som skulle ha gått till körkort och sådant :) Mmmm RESA! SOL!
Funderat på att man kan ju faktiskt dra till Aten när skolan är slut, alltså om lite mindre än 3 år ;) Bara ett tag. Det är ju "ridsäsong" där på vinterhalvåret, för på sommaren är der för varmt där. Kan bara inte slösa bort den chansen... I need o go :) Jag menar, då har man ju tid för sådant, när man har fått sig en rejäl utbildning och allt ?!

Fixa iordning mig lite kanske

Over and out

Februari

Då har hela Januari passerat också då! :)

Klarade iallfall tentan idag ;) Grattis till mig. Och tack till snälla och goa Ellen! <3
Fick jätte fina sms i morse också, av Vickan och Ika :) Gulliga töser!

Sex timmar senare är jag hos Marcus i Shlm, Solna. Gick ganska bra att åka buss ändå, säkert för att jag inte gjor det på ett bra tag :P Fick iallafall lite läst. Men det känns som den där boken aldrig ska ta slut!
Nu är jag hungrig! Vet inte vad det blir för någe mat här jag :P Får väl se om Marcus kan trolla med knäna :D Haha!
Pizza hade fortfarande vart gott, då måste vi gå och handla. Tro om jag ska slå på charmen och höra om vi kan köpa kinamat ;P Iallafall i morgon ? Hoppas lill-Konsum har Pizza-kit. Karln lär väl inte ha mjöl och sådana grejer så man kan göra deg :P Tsss!

image21
Stockholmia


Snoooorig! Snor-Johanna :P

See yaaa fuckmachines ;)

RSS 2.0