Kvälls

Nu sitter jag här med min kära laptop i knä´t.  Har precis kollat på Gossip girl, där pussas det minsann. Jag vill OCKSÅ! :( En annan får nöja sig med att titta på bilder på sin älskade älskling på veckor och helger! Suck.
Men till helgen, till helgen då älsk :) Då får vi äntligen ses igen! Längtar till på fredag :D Och på söndag ska vi ligga kvar i sängen jääääättelänge och bara mysa järnet! :)
 Det kommer bara säga swiiiiisch så är det söndag-eftermiddag igen :( Uuuuh! Ska ta vara på varenda minut jag får med dig i helgen Marcus :)

Har druckit min tekopp för kvällen. Och innan det duschade jag, och innan duschen så sprang jag i trapporna och gjorde någon konstig övning här på golvet :D Haha! Tur att folk verkar vara lata här i huset på Södra Kyrkogatan och åka hiss, så man slapp träffa på någon i trappen, flåsandes :D Ja herregud..
Får se hur länge jag håller på! Haha! Jag har ju så dåligt tålamod med sådant där shit :P

Tittar på Gynning nu, har Victoria Silvstedt opererat sig i ansiktet/läpparna (?) också ?! Hon kan ju knappt le människan :S Tänk vad folk gör med sina kropper alltså... Typ som Linda Lampenius också! Hon var ju så himla söt förr.
Aja :) Deras beslut, deras kroppar.

Försöka sova i tid ikväll också? La mig tidigt, eller ja strax efter 22.30, men när jag somnade är en annan femma :/
Är trött på morgonen, och på eftermiddagen/kvällen. Men inte när jag väl får sova.. Idag har jag ju i och för sig tagit slut på mig liiite iallafall :P Tsss! Inte undra på att man sover så bra när man är hemma! Då rider jag ju och grejar, bättre luft hemma också :P Blir terminskort till hösten alltså.

Nu ska jag ta och göra något annat :)
Godnatt !

image46
I love you Marcus Hedlund <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0