Sova

Nu är det dags att sova :) Hinner/orkar inte skriva mer nu heller.. Natti natti <3

Sunny day!

Dagen var till en början väldigt grå och tråkig. Men sedan blev det andra bullar och nu skiner solen som besatt! :) Höll på att  flyta bort fast jag hade t-shirt. Så nu sitter jag inne i lägenheten och andas ut! Cykelfärden hem var riktigt ansträngande, var motvind precis hela vägen. Pust! Så nu är jag rejält trött... Måste samla krafter till en sväng på stan! Ska uträtta lite ärenden inför i morgon, för det hinner jag inte när jag slutat, då bär det av hem. Fort som ögat :) Det ritkigt pirrar till i magen min vid tanken! Den här gången ska det bli riktigt gött att få komma hem :) Mycket roligt som väntar! Fast kommer kännas konstigt att Curry inte är hemma, har ju inte direkt reflekterat så mycket över att han är borta eftersom jag är här nere. När man kommer hem blir det mer påtagligt... kommer kännas konstigt. Tur att Marcus kommer på torsdag och kan stötta mig <3 I övermorgon :D Herregud, obeskrivligt härligt är var det är/kommer bli! Har nog inte fattat det än, att det bara är två dagar kvar. Och inte en massa veckor! Skönt att den här plågan snart är över.

Nu kan det sluta blåsa tycker jag, räcker om det fläktar lite lätt bara. Tur för 5an att den funkar, för det gjorde den inte i morse! Ska ju se både Betty och Desperete house wifes ikväll :) Vi hörs mer sen, säkert :) Tuddiluttan!

Dag 6/12

Ja faktiskt, praktiken blev kort denna gång. Även om det är 3 veckor utsatta! Eftersom alla är ju lediga torsdag och fredag, och på måndag är förskolan stängd för planering. Maria tyckte inte att det var någon idé att jag var där då, så jag fick tid hemma med mina uppgifter , hon är så givmild min kära handledare :)

Dagarna bara fortsätter att rulla på. Tycker min dag på Sparven har gått rätt så snabbt ändå! Efter frukost så målade jag och barnen de tussilagon vi gjorde förra veckan, i lera. Det var ett par barn som var lediga när vi gjorde dem, så de fick göra sina idag. Så det blir väl mer målning i morgon antar jag :) Fina blev dem då! Riktigt gulliga.
Haha! gissa vad jag ser utanför mitt fönster just nu ?! Ett par fiskmåsar som parar sig på taket :D Hahahaha! De tyckte väl att de fick vara ifred där :P De där djuren är bra galna alltså. Inte för att de parar sig kanske, men ändå :P Tycker de är helt sjuka. Dampdjur är vad de är :)
Ja, men iallafall! :P Sedan är det bara onsdag kvar, och då ska jag åka buss. För direkt när jag slutat åker vi hem, home sweet home :) Hem och ha kalas, och sedan på torsdagen kommer Marcus :D Då ska vi hjälpas åt att förbereda för fredagens kalas, för då kommer släkten :)
Nu ligger min Marcus och sover. För om ca 3 timmar går flyget från Nya Zeeland till Australien, sedan till Honkong, vidare till London och till sist Swedeeen :) Tror han sa att resan kommer ta 27 timmar :O Är inte avundsjuk precis. Usch vad segt och drygt!

Nu ska jag ta och se hur långt köttfärssåsen har kommit med att bli upptinad. Ska koka lite spaghetti till det! Hörs mer senare :) Tuddiluttan!

Aj då

Såg nu att bodyn inte blev så randig på korten :P Men den är det iallafall...

Pics


Från igår :) Som sagt, invasion av det ena och det andra. Fanns en hel del snygga bilar också ! :) Tanken bakom bilden med bussen var att jag tänkte visa att det verkar finnas en "Buli-buss" lite här och där faktiskt :P  För er som inte vet vad "Buli-bussen" är för en buss så är det en gammal, vit buss som Patrik äger (Patrik är Marcus låtsas bror). Det är en rejjä partybuss det ;P Haha. Ni som sett den vet vad jag pratar om...


Det här är vad jag inhandlat idag. En klänning, fast jag säger "lång-tröja" :P Stog iallafall att det var en klänning...Den är från Bik Bok, kostade 149kr. Och en röd och vitrandig body från Gina, som kostade 149kr. Kanske skulle passa ihop ? :) Har ju min fodral-klänning från Gina som man kan ha till bodyn också. Jag kommer ihåg första gången jag såg en sådan inne på Gina, så undrade jag vad det var och när/hur man skulle använda en sådan :P Haha! De är ju bra fula egentligen!

Nu ska jag glo vidare på Sanningens ögonblick. Hörs mer i morgon :) Tuddiluttan <3

Söndagen

så var den gjord också. Så gott som iallafall... Det som återstår är; den dagliga prommisen, dusch, och en kopp te. Sedan är det dags för sängen igen! Skönt. Känner mig helt redo att börja en ny vecka. För nu vill jag verkligen hem! Det har gått bra att vara här i helgen, så det är inte det. Men blev lite nere här för en stund... Livet kommer ikapp en då och då även om man försöker skynda ifrån det en aningens aning. Tre dagar kommer gå fort! Två dagar att cykla, ska åka buss på onsdag har jag tänkt mig så jag kommer hem lite snabbare. Eftersom skjutsen till Dalarna går vid kl14! Ska ringa Hasse i morgon eller på tisdag och höra lite mer exakt. Vid tanken på att åka hem och veta om vad som väntar, får mig att dra på mungipan en aning :)

Solat har jag ju som sagt gjort idag. Idag och i torsdags solade jag i en halvtimme i de inte fullt så starka "sängarna", som de säger där. Men det tar som fasn ändå! Vill inte ens veta hur man skulle se ut efter 20 minuter i de starka! Booo! Får se om det blir solning på tisdag istället för i morgon, är inget skönt att bränna sig ju... Tycker jag fått färg där jag vill iallafall. Tack vare veckans fina väder, och arbete där man får vara ute så pass mycket :) Huvudsaken ansiktet och bröstet har färg, det syns ju mest iallafall. Resten tar vi så småningom :)

Här är iallafall fint nu tycker jag. Det enda som behövs göras på tisdag är dammsuga och städa lite inne i badrummet. Sedan är det tipp topp här, men rena fönster och allt :P (kors i taket) Är nöjd med mig själv idag. Luktar så gott här inne! Nytvättade kläder och handdukar :) Nice bajs.

Lovade ju att lägga in bilder från igår, det kommer senare tror jag :P Tänkte även ta kort på det jag köpt idag, så får vi se vad ni tycker! Hörs sen då. Tuddiluttan <3

Göteborg Horse Show

Har kollat på lite världscuphoppning idag. Iallafall mellan kl15 och 16! I år var det Meredith Michaels-Beerbaum och Shutterflys tur att ta hem världscupssegern. Stort grattis till er! :) Det var dem verkligen värda. Jag hoppas och vill verkligen att (åtminstone) få bli till hälften duktig som hon är! *Drömmer*

image114image115image113
Meredith Michaels-Beerbaum och Shutterfly

Keep it up

Jag har hunnit med en hel del hittils tycker jag :) Tvättat, solat, putsat fönster! Nu ska jag ner på stan snart, och köpa den där klänningen/långa tröjan. Sedan ska jag äta (börjar bli hungrig) och stryka det som behövs strykas. Men där emellan ska jag klämma in lite msn eller Skype med Marcus innan han går och lägger sig! För snart är det måndag hos älsk och sedan bär det av hemåt :D Men kommer vara nervös medan han flyger.. det är ju så långt! Huuualigen! Grekland blir lagom för min del, min flygdebut ;) Haha.!

Neej nu ska jag byta byxor och ta en frukt innan det är time to go! Hörs sen =)

image112

Fixardag

Håller på att tvätta nu. Ska gå ner och hänga upp på tork, och lägga i en till maskin när jag skrivit klart det här och ätit upp min yoghurt! Hade även tänkt putsa fönstren idag. Måste göra det ! För jag vet att under veckan som kommer, kommer jag inte göra det. Åker hem på onsdag :D Wiiiiehooo! Längtar som en gnu!! Back to reality Johanna. Ja sen ska jag iallfall stryka, sola vid 12 (hade jag tänkt), och ner på stan innan affärerna stänger för jag vill köpa den där klänningen jag såg igår. Får kanske bli en body också... så har jag handlat så det räcker för en tid framöver :P Får hoppas på lite pengar när jag fyller år. Min födelsedag kommer verkligen lägligt! Pust! Det är hårda tider nu för en fattig student. Men snart är det sommar och då får jag tjäna pengar igen ;) Nice bajs.

Nu, tvättstugan! Tuddiluttaaaan

Dansband och fjortisdunk :)

Har fyllt Karlstad city ikväll. Kom nyss in från en vända på stan! Jag och Cizzz var ju och åt på Vedugnen tidigare ikväll, och vi hade en himla tur med att få ett bord! För vi fick det sista, sedan var det fullbokat för resten av kvällen. Var as många som fick vända och gå ut igen. Det var våran tur idag helt enkelt :)
På vägen hem mötte vi och blev omkörda av ett X antal sämre/bättre raggarbilar :P Det finns även sådana här, tro det eller ej! Det praktiskt taget kryllar av dem, helst en lördagskväll som denna! Allt ifrån fula, gamla, skortfärdiga, ihopfallande Impalas till Volvo och mercedesbilar. Herregud! Det var en salig blandning ute på gatan vill jag säga :P Har fotat några, kommer bilder i morgon, tror jag ;) Jo då, ska ta mig tid att lägga in lite bilder. Det var som att komma hem för en stund, haha! Typ Musik och motor eller Rättviksmarknaden. Var kö överallt! Men nu blev de undankörda av poliserna :) Tråkigt för dem!

Ikväll intar "Schmidt Mange" Arena. Men det kan väl knappast vara han som drar så mycket folk ? :P Sist hade det ju i och för sig vart full proppat... Han får klara sig utan mig och Cissi ikväll :) Orkar inte gå ut, räckte med en öl för mig :P Kände mig en aning manlig, men det skiter jag i hehe. Gott var det iallafall!

Nu ska vi glo på tv :) Hörs kanske sen! 

Party ?!

Håller på med lite inbjudningar till mitt kalas på onsdag :P Får se hur många som kan komma, hoppas på att det blir av iallfall! Tänkte att det hade passat bra eftersom det är Valborg då och allt. Har inget annat inplanerat då heller :P Väntar på svar från 2 pers nu. *Håll tummen* Synd att inte Alexandra kunde komma...

Idag har jag och Cissi ätit våran första, för året, mjukglass :) Och gott var det! Mumma. Här i Karlstad city är det invasion av människor, trodde alla skulle vara ute i Bergvik idag och träffa Bygg-Matte :P Men ser ej ut som så. Man kom knappt ur MittiCity levande :P Helt galet! Löningshelg ? Öh, ja!

image72image71

Pratade nyss med min älskling, han skulle gå och sova. Gud vad jag saknar honom nu! Ännu mer bara för att jag vet att nu är det inte många dagar kvar tills vi får ses igen. Idag är det precis 5 veckor sedan vi sov tillsammans, helt sjukt ju! Eller hur ?! Det kommer bli hela 5½ vecka innan vi äntligen får sova tillsammans igen. Torsdag, torsdag, torsdag! Gaaaaaah! Kan inte få bättre födelsedagspresent än att få vakna upp bredvid min snygging ;) Tihi! Gudars vad jag läääääängtar!

Ikväll ska jag och min kära vän Cecilia äta på Vedugnen! Det såg så trevligt ut där när vi cyklade förbi där igår! Så det får bli en riktig ungnsbakad pizza ikvälls ;) Och en öl. Fanns bara päroncider där läste jag, och det kan jag bara inte med alltså! Har supit sönder det :P Illa, illa. Men så går det! Här skiner solen idag med, lite mer moln dock. Men ändå helt ok :) Blev inget solarie idag. Känner mig fortfarande lite kliig på näsan och bröstet, och jag måste ju vara rädd om huden jag har! ;P Får bli i morgon. Efter tvättstugan eller så, har tid 10-13, och så hade jag velat hinna med stan i morgon igen. För jag har sett en sådan fin klänning på Bik Bok för bara 149 kr. Det kan man ju båda ha och inte ha :) Den var iallafall jätte fin. Den var verkligen mig ;P


Vedugnen, Norrstrand.

Sängdags, oh yeah!

Ringde precis till Marcus. Orkar inte sitta uppe och vänta tills klockan ska slå tolv :P Förresten så låg han och sov nu ändå, så han lär nog inte ha vart vid någon dator om en timme om jag känner honom rätt :) Så för min del så hörs vi mer i morgon, och för hans del så hörs vi senare :) Han ska ju snart stiga upp ur sänghalmen, och en annan är påväg ner :P

Nu har jag och Cizzz haft våran tacokväll. Proppmätta blev vi! Som man alltid blir av tacos... Så inget godis från Casablanca fick inte plats i min mage idag. Få bli i morgon, är ju ändå lördag då så ;) I morgon ska jag sova läääänge, så länge som jag orkar. Är inte så duktig på att sova länge när jag sover själv, men i morgon ska jag inte gå upp ur sängen före 10 iallafall. Punkt slut :)

Så, hörs mer i morgon/senare ;P Tuddiluttan!

Slutkörd!

Hej å hå. Inte ne baggis att vara fröken inte :P Den här veckan har jag försökt få barnen att säga mitt namn istället för fröken, några har faktiskt börjat komma ihåg :) Idag har jag vart en riktigt aktiv fröken. Jag har spelat fotboll med barnen, gjort tussilago av lera, läst böcker, haft samling och tagit ansvar för mycket annat :) Har ju fått vart lite stand-in eftersom fröken Olle har vart sjuk denna vecka :P

Ikväll ska jag bjuda min vän Cecilia på tacos, men innan det ska vi gå till Norrstrand och Casablanca och handla lite godis ;) Mumma! Är så godissugen idag, passar väldans bra tycker jag.
Men nu hade jag faktiskt täknt vila en stund, så man orkar vara social ikväll :) Har beställt "träff" med Marcus ikväll vid tolv, för då passar det att prataför båda. Vid midnatt här i Sverige är klockan 10 på morgonen i Nya Zeeland. Knäppt egentligen :P

Tuddiluttan <3

image109
Nya Zeeland

Te och lingongrova

Så gott :) då var kvällen gjord då.

Shiiit vad rolig jag ser ut i ansiktet såhär på kvällskvisten :P massa fräknar och färg på näsan och kinderna, märks att man inte sitter och lutar sig bakåt och har ansiktet vänt mot solen :P Haha! Har fått som en hakklapp på bröstet efter linnet, snyggt. Men i morgon blir det inget solarie! Räcker med att solen skiner på mig. Blir kanske solarie på lördag om det inte blir så fint väder då. Tycker det visas så olika på prognoserna!

I morgon är det sista dagen på praktiken för den här veckan. Känns skönt på ett bra vis, behöver få vila igen lite i helgen :D Är inte van med sådana här långa och intensiva dagar. Är iallafall glad att vi har haft tidiga dagar i skolan innan, för annars hade det vart ännu kämpigare att ta sig upp på morgonen! Det är bra att dagarna går undan, för snart är det torsdag igen ;) Och alla som läser min blogg dagligen vet nog vad det är för speciellt med den dagen :D Tihi. Kl 13.31 står jag redo på järnvägsstationen i Mora!

Blir så sur på SJ:s nya system. Varför kan det inte få finnas Just nu biljett för ?! Jävla snåla SJ!! Det ska ju löna sig så att åka tåg. Jo jävlar ja! Kostar skjortan är vad det gör! Och ändå ska det finnas något som heter "studentrabatt". Bullshit!

Nu ska jag ringa och tala om för mamma att jag vill sova :) För nu är jag trött! Natti natti.



Bastu?

Heh, Ja! Här inne i min lilla etta är det så mycket som +25.1, härligt va? njaae..men nu har solen gått ner bakom hustaken så hoppas även att värmen här inne ska dra sig undan. Ska ta och duscha lite nu, promenaden hjälpte ju inte på så vis. Nu är jag ännu varmare! Pust. Nu ska man inte klaga på värmen som är påväg in över Sverige (thank God) ! Så nu tar vi något som svalkar istället.

När jag och Cizzz var på slutspurten kom det ett gäng boys jogggandes bakom oss. När de närmade sig började de ge ifrån sig "konstiga" ljud. De fick väl syn på våra rumpor och gav ifrån sig värmländska parningsrop :D Hahahaa! 

Hörs sen ;P

Soooola i Karlstad

Har hängt i länge nu :) *peppar peppar ta i trä* Har hört att det skulle bli sämre till helgen, men det är inte riktigt vad jag sett på väderprognoserna. Aja, den som lever får se :) Har iallafall lyckats få massa fräknar och färg i ansiktet :P Snyggt lixom, brun i facet men inte någon annanstans ?! Under uppbyggnad ;)

Fy bubblan,
i morse var jag hur trött som helst. Har vart uppe runt 6.30-7.00 varje dag denna vecka. Men i morgon, då blir det sista tidiga uppstigningen för veckan kan jag tala om! Börjar 8 i morgon, så då blir det att styra bettan mot Henstad vid 7.30 tiden, tar ca 25 min att cykla dit. Nu har jag cyklat tre dagar av fyra, ska ju cykla i morgon med så det blir nästan 5 mils cyklande denna vecka ;) *tummen upp för mig*  Ska fortsätta med det nästa vecka, bara det inte blir regn! Får det bara INTE bli. Har ju bara 3 dagars praktik nästa vecka, eftersom det är röd dag på torsdagen och fredagen är klämdag. Gött ;)

Idag är det en vecka kvar tills Marcus är i Dalarna ;) Till och med mindre eftersom han kommer fram vid 14 på torsdagen, nu är det riktig nedräkning här!  Woohooo! <3

Mat!

Natti natti

då var det time to sleep. Orkar inte skriva något mer idag... Kan iallafall meddela att pappa är på akuten, för han har svingat yxan lite väl okontrollerat. Hoppas handen inte blev alltför skadad! Mamma ringer snart igen och rapporterar.

Sweet dreams.

Sent inlägg

men har inte haft tid att sitta något här idag :) Kom in strax efter 18, då åt jag mat och sedan gick jag och Cizzz ut för en prommis. Kom in för ca 20 min. sedan, har diskat och sådär. Nu är det duschen kvar, och Top model 9. Sedan är det dags att slå igen ögonen igen, vilket jag gärna gör! Är mer trött idag motför vad jag var igår.. på något konstigt vis. Fast det var ju lika med barnen, utedagen igår gjorde nog sitt :) Har även bränt mig lite lätt på neeesan :P Den har blivit sådär bekant rosa som den blir när det spenderas mycket tid i solen :) Förskollärare är ett bra jobb om man vill vara ute mycket! Sicken tur att jag valt det då ;P Hehe. Just nu känner jag inte ett dugg för att ställa mig i ett klassrum, men det kan i och för sig ändra sig när jag har praktik nästa gång, i höst eller när det blir. För då ska jag få vara på skolan! Känner lite si och så över det, trivs så bra på Styvervägen :) Men man måste ju prova på det mesta, särskola hade vart roligt! Finns ju det i mitt skolområde som det så fint heter. Hultsbergs skolområde verkar jag inom :)

Grattis

på dagen till mig och Marcus !


2 ½ år. 22 april, 2008 <3

Sandiga strumpor och fräknar!

Det är jag idag det :) Min dag började ca kl 7. Strax innan kl 8 styrde jag Bettan (cykeln) mot Henstad! Började kl 8.30 idag, så jag hann fram i lagom tid! Vid 9.30 gick vi ut, för idag har vi haft städdag ute på gården. Sedan 9.30 har jag vart ute hela dagen fram till kl 18. Eller man kan ju säga från kl 8 minus en timme på morgonsidan :P vilket bli ca 9 timmar utomhus. Bra det! Så nu kan man inte räkna fräknarna längre :P Nu finns det miljontals på näsan :D Haha! Sommartecken det :) Hoppas man fått lite färg också, och inte bara fräknar...

Nu ska jag och Cissi ut och gå våran dagliga runda. Så idag har det blivit ca 1 timmes cykling och snart 40-45 minuters prommis :) Bra där! Börjar komma in på rätt spår här i livet ;P Men drygt är det att cykla, huuualigen! Känns gött att spara in lite pengar någonstans faktiskt, annars är der bara massa utgifter tycker jag! Men känns skönt för nu är hyran betald för maj. Senda blir det ingen mer att betala först i august ;) Har ju hyresfria månader på sommaren under juni och juli! Det är bra :) SSSSSSSSSSSSTORT plus ;)

Nu ska jag byta om till lite. Hörs sen :) Tuddiluttan <3

image55

Godnatt

Nu ska jag dricka upp mitt te och se klart på Cashmere mafia , och sedan förhoppningsvis somna in för idag. Ska komma ihåg att gurgla Hexident innan jag somnar, för det går världens förkylningshärva på dagis :/ Orka vara sjuk? Skulle verkligen vara pricken över i:t på mitt, för tillfället, extremt röriga liv.

GODNATT!!

image58

Inte min dag idag

Idag är det en sådan där riktig klant-arsle-Johanna dag! Dagen började med att jag slog i handen i en hylla så jag fick en rivsår, ett sådant som svider sådär bra hela tiden. Jag har också glömt min kasse på Hemköp med mina nya bikinisar i! IQ-fiskmås. Som tur var fick jag tag på en thailändska eller något liknande som hittade kassen och la undan den. Ska hämta den strax, på vägen tillbaka från den dagliga prommisen.

Nyss ringde Marcus! Blev riktigt överraskad kan jag ju tala om. Är ju inte så van att höra hans röst numera så han spelade mig ett rejält spratt den token :P Blev lite byxis där ett tag. Sådan gillar vi inte! Men var såklart roligt att få prata med min älskling under "ordnade" former :) Det där Bali är väl ändå världens ände ?! På Bali har det blivit den 22 april, vilket i år blir min och Marcus 2 ½ års dag! Så jag var snabb med att säga grattis, även om det egentligen är i morgon, svensk tid! ;P Så noga behöver vi inte vara, man måste ju kunna mötas halva vägen ;D Detta samtal förgyllde min dag! Men jag blev även en aning deppig (deppigare), det var så svårt och jobbigt att lägga på... Är inne i en känslosam period nu. Det här med curry spelar ju in en hel del också! Till skillnad motför i fredags, är det idag inte lätt att heta Johanna Jackson i nuläget. Det mesta känns piss faktiskt! Det jag har att se fram emot och glädjas över är att jag fyller år nästa fredag, och dagen innan kommer Marcus hem till Dalarna. Snacka om att tajma in att få vakna tillsammans på min 20-års dag. Kan inte få bättre present :) Sedan har jag ju även Rhodos att se fram emot. Men den här veckan kommer bli ett rent helvete känns det som nu. Seeeg..!

Återkommer senare.. nu, prommis!


Idag har jag...

... vart ute i solen, vilket var huuur skönt som helst! Första dagen hästarna var helt utan täcken :) Då börjar det bli sommar! Jag har skottat och sopat ut spånet i Currys box, vilket sved något så fruktansvärt mycket i både själ ovh hjärta. Nu blev det ännu mer tomt i stallet... Jag tog på mig det eftersom jag anade att mamma inte skulle fixa det. Sanna Nielsen sjöng sin Empty room på radion, ich det gjorde inte saken bättre! Röck ur sladden och svor lite lätt för mig själv... :P Tösen den stackarn tittar runt och letar efter Curry hela tiden, hon tror väl att han är på tävling eller något som han brukar vara. Så än så länge lever hon på hoppet, men får se hur det kommer gå när hon börjar förstå att han nog faktiskt inte kommer. Känns tungt, såå tungt. Jag hoppas verkligen att min Curr är lycklig där i Avesta. Att han känner sig viktigt... det är sådant som är så drygt med djur. Man vet inte hur de tänker, hade vart så mycket lättare om man hade kunnat det. Suck..

 
Jag och Cissi har vart ute och gått, och handlat yoghurt/fil. Skönt att vara ute i det fina vädret! I morgon börjar praktiken, så ska packa i ordning lite grejer. Papper och kläder osv. Och matlåda... tycker det är as dåligt att man inte får mat från skolan, en dag i veckan får jag äta där. De får ju ändå pengar för oss studenter, så vad fasn ska de ha pengarna till då ?! Dåligt, dåligt...

Nu blir det lite kvällsfika och dusch! Tuddiluttan <3


Sunday, bloody sunday

Ja då var det söndag igen då, helt plötsligt. Idag känner jag ingen motivation till något, bara att låta tankarna fara vidare i en solstol ute i det fina vädret! Än så länge, inte ett moln på himlen! Känner inte för praktik heller, men det gjorde jag ju i och för sig inte sist heller. Segt med så långa dagar nu när man vant sig med korta! Ni som är i skolan ska inte klaga ett jävla dugg ska jag tala om :P Blir nog skola för min del nästa praktik, för nu har jag ju vart på förskola två perioder. Ääh orka fundera på det nu... Orka med något ?!

I natt drömde jag att jag var i slagsmål. Vann gjorde jag såklart/fick sista "ordet", vilket jag gör när det blir sådana tillställningar! Drog slutsatsen av drömmen att jag känner mig frustrerad på något vis... Är väl blandat med gårdagen och att jag börjar tröttna på Bali något så förbannat mycket! Tycker det är hög tid att Marcus kommer hem nu. Har gått 4 veckor sedan vi sågs sist. Och det suger getpung! Allt suger getpung just nu... #ssjkaok)%(¤"szdjjl"#%&()=¤"GSDAMP!

Dagens humör: Irriterad/sur/frustrerad/trotsig. Inte lätt att handskas med alltså!
Dagens måste: Komma ihåg kläder och kameran som jag ska ha på praktiken.
Dagens klädsel: Naken? Neej, "mjukis-style"
Dagens bästa: Vädret
Dagens sämsta: Allt förutom vädret...
Dagens låt: Culture Beat - Mr Vain 2003 (Recall Clubmix)

image108
"Mess with me?!"



D-day

Idag har det stora skett. Kom för en stund sedan hem från Avesta, efter att ha lämnat min älskade älsklings ponny. Det var ju inte helt smärtfritt kan jag meddela. Tyckte ändå att jag klarade det bra, bröt såklart ihop när vi skulle säga hej då och åka av stallplanen. Mamma däremot gjorde det inte lättare genom att gå omkring och smågrina hela tiden... Det blir lixom jobbigare när folk gråter tycker jag, det blir medryckande. Själv kände jag att jag behövde vara stark för Currys skull, så inte han skulle bli helt rålös! Han verkade dock ta det med ro. Sprang en vända i hagen och visade upp sig, hälsade på hästarna i hagen bredvid och skrek som ett fån :P De frågade om de hade fått dit en hingst, vilket inte skulle vara helt omöjligt. Har nämligen funderat många gånger på om de missat någon del när de kastrerade honom :P Han är som en hingst min Curry. Ingen liten sketen ponny det där inte om det är det man tror! Hagkompisen Skalman verkade gilla min trogne vän, och känslorna var besvarade :) Kändes bra för en annan!
Tösen däremot, tittade frågande på oss när vi kom hem. Hon väntade såklart på att Curry också skulle komma in i stallet, vilket han inte gjorde till hennes stora besvikelse. Jag  undrar hur detta kommer gå...

Sätter in bilder här senare från dagen.

All kärlek till er, mina käraste vänner <3

Lista :)

Namn: Johanna Jackson
Ålder: 19, snart 20 :P
Längd: 1.64
Smeknamn: Inget speciellt
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/bruna-något:P

Har du någonsin..
Ätit sushi: Nej
Klättrat på berg: Oh nej!
Sett vita huset: På TV

Antingen eller..
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller Satin: Spets
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska! Hatar matte

Motsatta könet ..
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja
Vet den om det: Ja <3
Vad tittar du på hos en man: Blir för mycket att ta upp här :D (kräsen)

Inom de 48 timmarna ..
Kramat någon: Ja
Bråkat med en kompis: Nej

Gillar du att..
Ge kramar: Ja
Ge massage: Ja, till dem jag känner. Men bättre att få ;)
Gå promenader i regnet: Nej

Övrigt..
Vad gjorde du förra sommaren: Jobbade, var i Stockholm en himla massa, var på Gotland m.m.
Svär du för mycket: Ja
När duschade du senast: I morse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Typ bruna, ridbyxor :P *hästnörd*
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen


Vad är bredvid dig just nu: Mobilen
Vad var det sista du åt: Yoghurt m. flingor, macka och en bulle :P min "lunch"
Har du en lavalampa: Nej
Hur är vädret just nu: Soligt och varmt :)
Vad gjorde du igår kväll: Red, var ute i stallet
Vem pratade du sist med på telefon: Mamma
Vad gör dig glad: Pengar, shopping, hästarna, familjen, Marcus, resa och sommaren m.m. :P
Vart skulle du vilja du åka: USA, Thailand m.m.
Vill du ha barn: Självklart!
Vad ska dom heta: Har en massa bra namn på G ;)

Arbetsintervju!

Det gick som smort :) Fick jag jobbet ? Såklart ;) Varför skulle jag oroa mig så? Jag menar, vem kan motstå min enastående charm och personlighet ? ;D Skönt., då kan man andas ut och konstatera att ännu ett studieår kan bli av :P Vägrar ta det där dumma studielånet! Blev även erbjuden att jobba helger nu i maj, för de skulle dra igång cafét i mitten på maj men det ska bara vara öppet på helgerna, vilket passar mig perfekt :)  Då får man lite money i juni också ;) Gud vad allt känns bra just nu! Något mer som är bra, att jag fick en rejäl (för mig) löneförhöjning, om man jämför med förra årets lön. OCH bensinersättning. Hur bra är inte det ? :D Lyckliga jag. Sommaren och livet är räddat :P Haha! Desutom är jag ledig hela juni, för det drar inte igång först i juli. Det gör inte så mycket eftersom jag ändå kommer jobba lite nu i maj! Känns riktigt bra att heta Johanna Jackson idag :) även om vädret inte är det bästa hehe ! Vilket inte gör mig så mycket för jag har ändå ingen tid över till att sitta ute och sola!

Nu bär det av till Mora. Om bara mamma kunde bli färdig någon gång :P En annan har ju vart igång sedan halv 8! Kommer vara trött ikväll känner jag, eftersom dagen kommer bli intensiv. Men hur jag kommer sova är en annan sak, med tankarna snurrandes att natten som kommer är den sista med Curry ute i stallet :(

Hörs senare. Tuddiluttan <3

image107

Späckat schema

i morgon. Nu blev jag ännu mer fullbokad i morgon! Kl9 ska jag vara i Grönklitt på "intervju" om jobb i sommar. Blev faktiskt orolig ett tag där, gillar inte att bara skicka in en ansökan och sen vänta och vänta på att någon ska ringa. Tänk om de inte skulle ringa lixom ? Då hade det inte blivit nådigt för mig kommande läsår. Scary! Det lät iallafall väldigt lovande eftesom som jag bl.a redan har jobbat inom Orsa Grönklitt en säsong, så det borde bli bra. Bara jag får ett jobb! Just nu spelar det nog ingen roll om jag får vara på campingen eller i cafét där jag jobbade förra sommaren. Angelica Masuhr hade också sökt dit i år igen, så hoppas få jobba med henne då i så fall! Vi jobbade riktigt bra tillsammans förra året! :) 

Nu kollar jag lite lätt Days som slutar nu, snart kommer älsk in på msn. Innan det hade jag tänkt skriva klart och skicka in reflektionsuppgiften som ska in senast i morgon. För i morgon hinner jag inte med att ens tänka på plugg... Vet inte vad jag ska packa med hem heller. Har iallafall lagt ner ett par jeans och mjukisbyxor :P lär väl ta med någon mer tröja också, kanske. Har ju ändå lite kläder hemma så... Blir mer att ta med ner, typ utekläder som jag måste ha på praktiken. Ska ringa dit alldeles strax också! Komma ihåg! Har ingen mail till Maria. En annan sak jag måste komma ihåg att ta med hit på söndag är digitalkameran så jag kan ta lite bilder under praktiken, eftersom det här till en utav uppgifterna.

Har icke tid med detta mer. Nu ska jag reflektera lite :P Hörs kanske senare. Tuddiluttan <3

image107
 Campingen? Eller i Grönklitt med tigrarna och björnarna (mfl)? :P

Nedstämd...

Har precis pratat med mamma, om vilka saker vi ska packa med åt Curry. Det här börjar verkligen bli verklighet... Helt ärligt, jag vet inte hur jag ska klara av att vara normal och trevlig på lördag när vi kommer fram osv. Vem kan se lycklig ut när man som mest skriker inombords ? Vet inte hur jag ser på det, som en stooor utmaning? En stor jävla utmaning som jag aldrig kommer klara av om inte någon släpar mig därifrån när vi får lov att åka hem...
Här sitter jag och beklagar mig, när de sista dagarna med Curry baar passerar. Helst av allt hade jag velat vara hemma nu, hela den här värdelösa veckan. Har bara torsdsag och fredag på mig med min älskade ponny. LIVET ÄR SÅ JÄVLA ORÄTTVIST IBLAND!!!!

Nu går jag och drar täcket över mig, och jag tänker böla hela natten!

image75
Hur kommer stallet se ut utan dig ?! Vad kommer det bli av med allt, Egentligen ? Hur kommer det kännas att komma ut på morgonen och inte få höra ditt mysiga och välkomnande gnägg? Hur kommer det kännas att tvíngas se din tomma box? Boxen som alltid vart din, och kommer alltid vara! Tänker inte ta bort alla våra plaketter  som fyller hela boxdörren. ALDRIG! Jag älskar dig Curacao //. Du finns alltid i min närhet, på ett eller annat vis. <3

Putsa fönster och åka hiss ?

Fan, mina fönster behövs verkligen putsas. Står inte ut att se dem snart :P Får nog bli fönsterputsning nästa vecka, som blir en långvecka. För då ska vi vara här över helgen, vilket var ett tag sedan!
Den helgen kommer Mange Schmidt till Arena. Någon som vill resa ner till Karlstad och gå Arena med mig och Cissi ? :) Finns det hjärterum så finns det stjärterum, här hos mig får iallafall 3 pers till plats :) Så det är bara att komma!

Stör mig på folk. Även idag och alla andra dagar :P Har tvättat nu mellan 16 och 19, har då passat på med lite vardagsmotion och gått i trapporna. Nu när jag hade hämtat tvätten var det för första gången, sedan hissen var trasig, som jag såg en människa gå i trappen längre än till våning 3. Grattis :P I det här huset åker folk hiss till våning 2 till och med!! Fatta vad lat man kan vara ?! Tror det bara är jag och Cissi, och hon jag såg idag, som kämpar i trapporna :P Aja, deras undergång.

Nu ska jag motverka min undergång och ta en promenad med min granne på andra sidan korridoren :) Blir en långprommis idag. Vädret är ju så fint ;) Och fiskmåsarna gapar på så här är inget annorlunda. På morgonen är de helt crazy! Tur att man inte bor närmre hamnen än vad man gör :P Huuuualigen!

Hörs sen. Tuddiluttan <3

image104
Hm, trappen eller hissen ?

Mer tidsfördriv snodd av? Jo, Anna. O!

Brukar du komma i tid: Om det är viktigt så :P
Vad hade du i din mun senast: En ostmacka med gurka ;)
När mår du bra: När jag har mina nära och kära i min närhet
När blev du fotad senast: Hemma hos Carro :P
Hur känner du dig nu: Tom ?!
Kan du laga mat: Ja det kan jag
Vad pluggar du: Lärare med behörighet till åk 5-6, förskollärare och fritidsledare blir jag när jag är klar :)
Vad tycker du om fötter: Fötter är inte sådär jätte trevliga faktiskt...
Är du smart: Of course ;)
Vad har du på dig: Mjukisar och min I'm a star tröja
Är du aktiv i skolan: Så aktiv som det behövs :P
Vad saknar du: Marcus och hemma
När och varför grät du senast: Igår, för att Curry lämnar mig. Och så saknar jag Marcus!
Var det pinsamt att svara på det: OM :P
Hade du en bra kväll igår: Ja det tycker jag väl
Din favoritdryck på morgonen: Te
Vad ska du göra i sommar: Jobba, rida (förhoppningsvis), umgås med mina nära och kära
Är du nöjd med ditt liv: För det mesta
Vad vill du jobba som:  Proffsryttare, beridare, förskollärare
Har du tråkigt just nu: Neej då
Vad gör livet värt att leva: Familj, Marcus, hästar, vänner
Vad i livet ångrar du: Massor, fast hellre det i efterhand än att inte få någon sorts erfarenhet här i livet :P Hur tråkigt kan det inte vara ? Aldrig vart i någon livskris eller liknande. Har haft mitt dåliga, och nu är det bara det bästa kvar ;P
Är du musikalisk: Nej, nej, nej...
Vad lyssnar du på för musik: RnB m.m.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: "Min egen" :) Med det menar jag att jag är ingen sådan som måste lyssna på vad andra tycker är OK först.
Är du bortskämd: Nej, för jag kan hantera och uppskatta det jag får ! Kan man inte det är man bortskämd.
Är du trött: Jaa faktiskt
Vad gör du imorgon: Börjar skolan 8.30. Efter det ska jag packa och äta lite, sedan bär det av hem till Dalarna!

Suck

Det är sådana här dagar jag bla. förstår varför Curry behöver komma iväg ett tag. Man blir så handikappad här nere när man måste fixa folk som kan rida osv.! Men det behöver jag definitivt inte fundera på när han är i Avesta iallafall... Han är ingen häst som kan vila i flera dagar i rad. Funkar inte, det är bara så! Men nu ordnade det sig den här gången, som tur var. Tack Pernilla!

Idag ska jag tvätta vid 16. Måste komma ihåg det :P Sedan ska jag städa lite lätt här. Dammsuga och det vanliga.. lär ju vattna blommorn också. De hårdingarna :P Har inte fått vatten på en vecka nu! Haha.
Hade ju tänkt börja med den där reflektionen också. Får bli idag! Måste bli idag. Sedan ska jag såklart ut och gå :) Funderar på vad jag ska äta till middag... tåls att fundera på :) Gud vad gott det hade vart med kina! Men, nej! Spar pengar J.

Snart ska jag få höra min Marcus röst :) Sist jag gjorde det var i söndags ? Kommer inte ihåg. Jo det var det! Söndags... och i morgon! Då är det ENDAST två veckor kvar :D Woooohoo, yiiiihooooooo! Kan någon gissa hur mycket jag saknar honom ? Längtar efter honom ? MYCKET iallafall.

image14 PUSS ;) (Bilden går ej att få större)

Nära ögat!

Höll på att tappa datorn i golvet! Pust! Vilken mardröm :P

Kasst att 5an inte fungerar ! Hade ju vart lite roligt ändå att få se premiären på DPH ikväll, men nej. Saknar även Vakna med The Voice på morgnarna. Segt! Varför just 5an? Nu är det någon film på 3an, men ska nog slå över till 4an och kolla American Idol istället... orkar inte sätta mig in en film när jag ändå ska sova snart. Tänkte krypa ner vid 22-tiden. Läsa någon tråkig bok och somna (förhoppningsvis). Har sovit dåligt i måååånga nätter nu. Saknar att få sova sådär hårt utan att vakna, man känner sig mer uppvilad på morgonen då. Somnar jag på eftermiddagen så kan jag definitivt INTE somna på kvällen.

Har vart ute och gluttat i lite affärer idag. Var ett tag sedan! Såg en jääätte söt tunika/klänning på Vila. Såg även massa annat också.. funderar på vad jag ska ha på mig när jag fyller år/ska ha kalas :P Funderar starkt på att köpa en "body" som jag kan ha till min "tubklänning"/fodral. Kanske ett tänkbart alternativ, men får se... finns ju så mycket att välja på, men dock inte lika mycket pengar över. Suck! Tur att man fyller år snart :) Men är för snål för att köpa kläder för presentpengar. Lite kan man ju köpa iallafall kanske, men inte för allt! Åker in på sparkonton så fan efter :P Hehe. Hittade massa mynt hemma som jag har sparat, de får gå till fickpengar som jag ska ha i Greece :) På tal om Grekland så fick jag mail idag, och mina bikinisar kommer inom tre dagar :D Kan ju chansa och gå och titta på torsdag innan jag åker hem, om de har kommit. Prova prova prova :D Bara de passar!!  Håll tummen.

Nu har jag babblat massa igen. Det kan bära av vart som helst om jag får hålla på :P Funderar på om jag ska hitta något att tugga på. Är ju så sugen på allt under denna välkända vecka. Suck... Känner mig sugen på hårdbröd med skinka och massa gurka på, så det får det bli :) Och te. Hörs mer i morgon!

Natti natti <3


Puss puss min älskling långt där borta på Bali. 2 veckor och 2 dagar kvar <3 Längar!

Cykeltur

Idag har jag och Cissi cyklat över 1 mil :) Vi cyklade till min praktikplats ute i Henstad. Det blev ca. 1,2 mil sammanlagt! ;) *stolt* Men jobbigt var det! Var mer uppför än vad jag trodde, ser inte ut att vara så jobbig väg när man åker bussen, men det är ju en jäkla skillnad att åka buss :P Jag har tänkt mig cykla iallafall 3 gånger i veckan. För då slipper jag köpa busskort, och så är det bra träning för mig :) Jag vinner på det alltså ;P Dagarna jag börjar tidigt cyklar jag nog inte, känner mig inte sådär jätte pigg på att gå ner i cykelförrådet ensam innan kl 7 på morgonen. Så det får bli buss då iallafall! Sedan får vi se hur jag lägger upp det ,efter väder osv :P

När jag kollade min termometer innan jag skulle äta så stog den på +26.9! Snacka om att det är varmt mot väggen här ute, och klockan är lixom 19! Riktigt skönt väder :) Sol, sol, sol och INGET moln! Aaaah, härligt! Nu är Sola i Karlstad här ;)

Nu blev jag riktigt trött alltså, den där vändan tog kan jag ju säga! Var som att man skulle ha gått på gymmet :P Ska sätta in lite papper/anteckningar från förra kursen i en pärm. Har äntligen fått fingrarna ur och gjort hål i dem! Så nu blir det lite mer space här igen :P Eller ja, under tv-stället där jag har allt i pappers och bokväg. Ser lite mer ordnat ut med pärmar :)

Snart åker vi hem igen. Dagarna går! Uppskattat :) Känner mig lite lätt stressad över helgen. Vet inte hur jag ska klämma ihop allt riktigt! Har lovat att umgås med Nina, på fredag ska jag klippa/slinga håret, fixa pass, rida och packa Currys grejer :( På lördag ska vi ju skjutsa ner min älskling, och det kommer säkert ta sin tid och om jag känner mig själv kommer jag inte vara så pigg på att göra något på eftermiddagen/kvällen sedan när vi kommit hem och så... :/ Och på söndagen är det ingen idé att planera i någonting för hinner ändå inte göra något speciellt innan vi åker hit ner igen. Späckad helg alltså! Huuualigen..

Känns konstigt när det är så ljust och soligt ute, och klockan är ändå så pass mycket. Men snart försvinner solen ner bakom hustaken! Hoppas på sol i morgon, blir mycket mer lättsamt då. Synd bara att jag glömde min skinnjacka hemma.. får ta med den ner på söndag!
Neeej nu blire dusch! Hörs sen

image103 

Irriterad

Jag kan då bli så irriterad alltså! Varför ska man ha oturen att få en massa dryga nördar i studiegruppen ?! Är alla killar som pluggar nördar/töntar eller ? Ta det inte personligt ni övriga, men de i min studiegrupp är verkligen helstörda! Iallafall 2 av dem, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!! Vet inte vad de gör, men de är bara allmänt störande. Kan inte göra någonting rätt! Kommer inte ihåg när vi bestämt tid för gruppen, läser inte det som ska läsas för att kunna diskuteras, kommer/går när de vill, ÄTER någonting jämt. Ät frukost för i helvete och sitt inte och drick läsk och ät massa godis hela jävla f*cking tiden! Gaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Så, nu fick jag ur mig det som jag hade behövt få ur mig för längesen... huuuualigen! Ni kan ju bara tänka er hur det kan vara att vara mig i dessa tider :P dessa kritiska tider i livet.
Ska man göra nu då tro ? Blev ju ingen seriös studiegruppstid idag ändå. Fy fan säger jag bara... tur att det är praktik på måndag! Borde väl ringa och tala om att jag kommer till veckan kanske. Hade faktiskt passat bra nu, för de är inne nu och ska snart äta mellanmål! Får se, eller om jag gör det i morgon.

Nu blir det diskning :P borde kanske läsa något eller börja på reflektionen som ska in senast fredag. Hade vart skönt att få det inskickat innan jag åker hem, för då vet jag hur det blir... Och sen har jag ingen tid för det heller. Kommer hem sent på  torsdag, och på fredag har jag inte tid för plugg. Den dagen kommer bli skapligt fullspäckad om jag säger så... Nej, börjar med det idag helt enkelt. Då var det besämt :) Kommer ändå gå skapligt fort.

Tuddiluttan <3

image102

IQ-test, snodd av Alexandra :)

Hur IQ-befriad är du?
Har du?

( ) ...låst in dina mopednycklar i mopeden?
(x) ...sprejat hårsprej i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
( ) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund ?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på fler än tre prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
( ) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5

(70%)

00-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare..
50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan

Hehe "OK" :P
Undrar om det här har så mycket med IQ egentligen. Men jag går ju 3½år extra i skolan tillskillnad motför många andra, så jag borde kanske bli smart efterdet då ;) vi får la se då. Haha!


Natti natti

Idag har de ringt från Avesta. Blev lite orolig i slutet på förra veckan att de inte vela ha min Curry, men idag ringde de och sa att det var en stor ära att de skulle få låna min ponny :) blev jag glad för! Förstår dem med :D Tihi. Säg någon som INTE skulle vela LÅNA en sådan ponny. Känns bra just nu, men vill inte ens veta hur det kommer kännas på lördag, för då åker vi... Om man ändå kunde snabbspola sitt liv ibland ?! Om ändå det fanns OM.
Nu får jag lägga mig i sängen min och fortsätta att fundera, och KANSKE kunna koncentrera mig en anna på "Lärare av i morgon"-boken... Usch.

Hörs mer i morgon! I guess... Natti natti!

image74
Jag är så stålt över att få vara din ägare, älskade Curry. Du och Jag för alltid <3

Måndagen

Har så gott som passerat. Bra! För det känns så onödigt att "behöva" vara här när man ändå är ledig, jag hade kunnat åka hit och komma hit NU istället för igår vid 19-tiden. Om jag hade haft en egen bil.. får önska mig en sådan så kan jag åka hem och hit när jag vill utan att ta hänsyn till någon annan :P Får hem och skälla och skrika på mina föräldrar så jag får en, som en annan bortskämd barnunge :D Haha! Nej nej, skulle aldrig utsätta dem för något liknande. Har inte ens svurit åt dem någon under mitt liv, stolt över det :) Man ska lära sig att uppkatta det man får. Det gör jag iallafall :) Mer därtill till och med. Älskar mina föräldrar! <3

Nu blir det att glo på Cashmere mafia. En bra serie tycker jag :) Jag och Cissi har vart duktiga idag och vart ute på prommis. 40 min idag, plus min egen lilla "träning" här hemma med gummibandet :P Tänk att man kan bli svettig av att promenera också ;) Har bara gått i trappen idag också, inte hiss en enda gång idag :) Dutti flicka!

Te och Cashmere mafia :) Tuddiloooou <3

image101


Ännu en lista snodd från Anna. O :P

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.


FAMILJ

[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har kissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[/ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


ERFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[/] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrsken.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[/] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression. (har utskrivet)
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[/] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande


DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Jag har försökt begå självmord.


MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min ringsignal.
[/] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Dagens hittils

Jag har inte haft mycket för mig idag. Blev inget prat med min älskling heller.. så vid 16-tiden gick jag och Cissi ut på stan en sväng. Cissi köpte en blomma på Dimoda och jag handlade grönsaker och frukt på Konsum :P Sedan bar det av hem igen (i regnvädret). Men nu är det sol igen, men hur länge ? Det ser hotande ut bortöver hustaken igen, mörka moln påväg in. Fast det ser också ut som att de går i sidan lixom...

Lika bra att chansa och se, man blir ju inte mer än blöt :P

Dagens funderingar..

10 favoriter:

Färg:
 Olika
Mat: Thai, Kina, Marcus mat
Band: Vet inte
Filmer: Drama, komedi, thriller
Bok: Kirre-böckerna
Sport: Ridning
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: (Kolla förra listan :P)
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:
Humör: Glad
Smak: Te
Kläder: Trosor och OÄ/Åsen-tröja :P (Marcus förra fotbollslag)
Nagellack: Inget
Tid: 12.00
Omgivning: Lägenheten
Irritationsobjekt: Lingonveckan


Screen name: Vad ?
Husdjur: Inget
Piercing: Öronen
Musik: Blandat
Bil: Bubblan ;)


7 senaste:
Alkohol: Öl/Kopparbergs cider, blåbär nånting :P
Mat: Kassler
Dryck: Te
Biltur: Hit till Karlstad
Kyss: 22 dagar sedan :P (Shit?!)
Spelad låt: Apologize Hip Hop remix
TV-program: Oprah Winfrey :P

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej ?
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Mjo :P

5 nej tack:
Kläder: Emos :P
Mat: Pölsa, håller med Anna.O!
Musik: Punk
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: Skryt (när man inte ens har något att skryta med), SNÅLA/snikna människor (måste ändå vara det värsta), utnyttjar folk till sin egen räkning (HATA) m.m m.m.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Promenad med mamma, red, åkte bil, handlade
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Familjen, Marcus, hästarna, mat/vatten :P
Du gör när du har tråkigt: Städar, ringer ett samtal, lyssnar på musik, provar kläder :D

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma, Marcus, Nina <3
Du tycker om: Familjen, Marcus, hästarna
Du inte gillar: Vore inte hälsosamt att dela med sig av här :P

2 val:
Kaffe eller te: TE!
Vår eller höst: VÅR!

Si sådär då :) Ännu en lista snodd av Anna. O. Vart hittar du alla ? :) Roligt/bra tidsfördriv är det iallafall. Vad ska man göra idag då ? Gå i en och annan affär kanske. Är lite rea här och där (igen) Farligt :P Kom på att jag fick ju Marcus MQ-kort som han har några 100 kvar på. Kan ju sväng in där och kika lite, sedan vill jag in på en affär som jag inte har vart in på än. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter... :) Ska iallafall handla lite också; sallad, paprika eller gurka, frukt och tandkräm :P Handlade ost, mjölk och yoghurt igår. Har  mat så jag klarar mig även denna vecka. Kyckling, räkor, och köttfärssås som blev över förra veckan som jag också frös ner. Smart där :)


Tänk, vad fort det går ändå ? Var ju 22 dagar sedan jag pussade Marcus sist :P Gud vad hemskt det kändes att få lov att räkna efter! Huuualigen! Det är 17 dagar kvar till jag får pussa och krama honom igen :) Hälften har iallafall gått. Alltid något ?! 18 dagar till jag fyller år. Tiden den går. Snart är den här kursen slut också! Efter praktiken, som börjar om en vecka, så har mer än halva kursen gått. Då är det 4 veckor kvar till sommarlovet :D Då jag åker till Grekland! Yeeeeei :P Bikinisarna kommer om en vecka! Hoppas de passar säger jag bara. Kostade inget med frakt eftersom jag kan hämta ut dem i butiken, så då kan jag väl krångla bäst jag vill då :P Har tid på mig iallafall.

Nu ska jag nog ta och bädda sängen och diska lite. Känner mig as seg idag! Blir att prata med Marcus runt 13 någon gång, efter det blir det stan och senare en prommis och lite egen träning här hemma :P Bra bra. Vad ska jag äta idag då tro ? Tråkigt att laga mat, bläää :P Men men, äta bör man annars dör man.

Tuddiluttan <3

image42
 Snart min kära, snart.. <3


Hemma

i Tingvalla! Kikar lite lätt på Parlamentet. Hade hoppats på att Björn skulle vara med, men icke sa Nicke. Ska kolla på filmen som går vid 21 tänkte jag, har sett den förut men finns inget annat att se :P Har ju sovis i morgon, och jag är inte tillräckligt trött för att somna tidigt... så det får bli lite 40 year old virgin :)

Hittade min ring här i Karlstad som jag fick av mamma och pappa på studenten. Hade helt glömt bort att jag fått den när mamma frågade efter den igår! Kände mig så hemsk, och ännu mer hemsk när jag inte ens visste vart jag hade den! Men hittade den här i ett smyckeskrin :) Lättnad! Kommer inte på vad det är för sorts ring, men det är den där serien med smycken där det är två händer som håller i varandra iallafall. Finns ju halsband och massa med det, i brons, silver osv. Min är iallafall i guld! Vore väldigt hemskt om jag hade tappat bort den, men nu är den här :)

Från Parlamentet: Vart vänder sig muslimen när han vill be ?
Svar: Till Soc. Hahahahahahaaa! :D

Nu ska jag nog göra mig en toast och äta lite yoghurt :) lite kvällsfika sådär. Blev ju som sagt tidig middag idag.. inte van med sådant :D Neej nu så.. hörs i morn om jag inte får något ryck och skriver här senare.

Tuddiluttan <3

image66

On my way

till Värmland, K-town. Idag har jag fått sova minsann ;) Var verkligen uppskattat! Har ju haft hästarna både fredag och lördag morgon, så i morse fick jag sova lite :) gick upp runt 10 och tog en prommis på ca 30min innan frukost. Det var skönt! Sedan åt jag frukost som sagt, efter det tog jag in Curry och vi tog oss en sväng på travbanan. Blev mer ridet idag än jag hade planerat så det är ett plus :) Träffade även Emelie på ridskolan! Hon var där med sin söta vovve på hundkurs i ridhuset :) Det var as mycket folk där, Emelie sa att det hade vart 27 pers/hundar där idag! Shit :P

Snart ska jag äta lite mat.. sen lunch/tidig middag :P Får ta mig lite fil eller en macka ikväll. Även denna vecka är "slapp". Lediga i morgon, någolunda hel dag på tisdag för vi ska ses med studiegruppen efter lunch. Halvdag på onsdag och torsdag... hade velat trycka ihop dagarna :P Synd att man inte får bestämma, hehe! Har iallafall en uppgift som ska in i veckan, så får jobba med den. Kan vara bra med lite tid, för jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den och vad jag ska skriva.. Aja, ett senare problem. Måste tvinga mig igenom de där 68 sidorna först. Blääää!

Var upp till Domino igår och gjorde rent hans ben och borstade honom. Tror han tyckte det var skönt :) Såg ut så iallafall. Men lär väl få ta en till omgång när jag kommer hem till helgen igen... Men helgen därpå så blir det ingen hemresa. För då har praktiken börjat, så då är det ingen idé att åka hem på fredagen. Känns bara onödigt! Åker ju hem på onsdagen veckan efter där (v.17), för då fyller jag år :D På fredagen! Och då har älskade Marcus kommit hem också. Tänker man framåt sådär så känns veckorna ut att gå fort! Vilket de troligtvis kommer göra också, bra bra! Måste lägga in ett besök till min Curry också här framöver, om han åker nu till helgen vill säga. Det lät då på dem som att de vela ha han iallfall. De ringer väl till veckan så får man bestämma mer då... Usch vad jobbigt :'(

Nu ska jag äta lite innan Hasse kommer. Hörs säkert mer ikväll :)
Tuddiluttan <3



080412

Kom inte på någon snitsig rubrik som kunde summera min dag :P Nyss ringde Miss Caroline! Hon var också på sådant där "vet-ej" humör. Cissi har ringt om partaj men jag är inte tillräckligt laddad för det idag! Skulle ha lekt med Nina, men vi flyttade fram det till nästa helg. Har inte fått någon sovmorgon på hela veckan, förutom i måndags, så jag ser fram emot mina timmar i natt. Måste ju upp i morgon och rida på förmiddagen, och det blir drygt om jag har vart ut. Så det där med partaj får vänta :P Blev ju faktiskt lite smått påverkar förra helgen, så där lagomt! Salongsberusad :D haha! Nöjer mig med det för ett tag :)

Lista snodd av Anna O ;)
PERSONLIGT

Namn:
Johanna Jackson (Eriksson om vi ska vara nogranna :P)
Födelsedag: 2 maj 1988
Hemstad: Orsa
Ögonfärg: Grön/bruna
Hårfärg: Blond
Längd: ca. 164 cm (?)
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: 36
Är dina föräldrar skilda: Nej
Rädslor: Höjder, kryp (ex spindlar)
Mest använda namn på msn: Johanna

FAVORIT

Färg:
Det beror på
Mat: Kina, Thai och Marcus mat ;)
Sport: Ridsport
Glass: Pecannöt/kola, ägglikör, daim, Lion m.m:D (Kan sitta här och rabbla upp sorter hela kvällen)
Godis: Lakrits och surt!
Affär: MQ, Gina Tricot, Bik Bok
Nummer: 13
Tuggummi: EXTRA White
Helgdag: Fredag
Årstid: Sommar, men alla har sin charm :)
Radiostation: The Voice

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär:
Ja, nu :)
Rymt hemifrån: Aa säkert :P
Sovit utomhus: Neej tror icke det
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Säkert, men är både för kort och "tjock" :D Haha! (Hoppas ni förstod ironin)
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Massor :D
Sett en död människa: Ja
Ätit sushi: Nej :O
Varit på scen: Ja
Retats: Ja ;P

DU

Svär:
Hm ja
Sjunger bra: NEJ :D
Duschar dagligen: Ja
Vill gifta dig: JA
Kommer överens med dina föräldrar: Ja det tycker jag!
Är rädd för åska: Kan jag vara ja!
Spelar något instrument: Hehe nej :P
Äger en ipod: Nej, men har Mp3 i mobilen om det räknas ?
Sover med gosedjur: Yes, när jag inte sover med Marcus förståss ;)
För dagbok: För blogg
Sjunger i duschen: Eh nej :P

THIS OR THAT

Pepsi/cola:
Om jag måste välja så, Cola (gillar inget)
Mc donalds/burger king: Om jag måste välja så Burger King (gillar inget)
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött!
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr, så mysigt när Marcus spelar <3
Adidas/nike: Nike
Kakor/paj: Paj
Blind/döv: Börjar bli blind :P

KAN DU

Gå ner i splitt: Nej!

Skriva med båda händerna: Kan kan jag väl :P Men hur det blir är en annan femma
Vissla: Jaa
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej
Dansa: Oh yeah :D Haha!


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade: Emma eller mamma
Du pratade i telefon med: Caroline
Du msnade med: Emelie
Du kramade: Mamma
Du skällde på: ?
Du sportade med: Curry :D

SENAST DU

Skrattade: Idag
Grät: Igår
Filmen du såg: The Devils were Prada (igår på Canal+)
Tuggade tuggummi: I torsdags
Drog ett skämt: Svårt, kan komma när som helst :P
Sjöng en sång: Igår kanske

VAR ÄR DU?

Vad ser man utanför ditt fönster:
Våran gård/stallet, grannens hus.
Lyssnar du på musik nu: Nej
Vad har du på dig: Trosr, tröja + en slipover (fortfarande stallklädd..)
Vad är det på din musmatta: Ett Dell-märke

TROR DU PÅ

Liv på andra planeter: Ja!

Mirakel: Mjaa
Kärlek vid första ögonkastet: Kanske
Spöken: Ja!
Tomten: Njee :P Hade velat göra

ÖVRIGT


Hur många kuddar sover du med: 2
Dricker du mjölk: Ja!
Person du hatar mest: Hatar ?
Vad borde man uppfinna: En "rygg-kliare" :D
Vilket är det värsta vädret: Kallt regn och blåst!

Sådär då :) Då har jag dela med mig ytterligare lite av mig själv och mina åsikter/tankar. Nu vankas det mat, kycklingpaj! Gott :)

Hörs kanske senare.. Tuddiluttan <3

image73
Sophie vill nog klä av mig :D En bild säger mer än tusen ord ! Haha

Dagen

Började i morse vid 8-8.30. Uttag av puppusar! :)  Sedan kom farbror och Anna från Nusnäs med lilla kusinen Maja, och farmor. De har lagt in en annons på blocket, farmor ska sälja huset!
Snart ska puppusarna ha mat igen, lunch! Det är då ett himla pass på de där små liven :P
Någon gång efter 13 ska jag prata lite med älsk. Sedan blir det att hoppa med Herr C i eftermiddag, ska bli roligt :)
Han är verkligen på G nu för tiden. Pigg som få ! Men hellre det än att han ska vara slö och tråkig :P

Ikväll ska jag nog umgås med min kära vän Nina igen :) Alltid lika trevligt.
Skriver kanske mer senare...

Tuddiluttan <3



Fredagsmys!

Fredagar är väl bra härliga ändå :) Tror faktiskt att jag tycker det är bästa dagen på veckan! Blir iallafall tacos när som helst :) Bara mammas och pappas biffar stekt klart på vedspisen. Jag, Joel och Emelie ska som sagt äta tacos. Ikväll är det premiär för brorsan, första övernattningen med flickvän :D Haha!

Har vart ute och gått idag också. En långpromenad, uppför. Blä vad drygt, helst när man har träningsvärk :P Har dock inte lika mycket träningsvärk som jag brukar, kom väl ikapp lite när jag var hemma över påsk. Skönt! Så man slipper känna att man tappar alltför mycket :P I morgon måste jag nästan ta mig tid att gå upp till Domino och fixa med hans ben. Benen är så skitiga, och så när de spar ut hovskägget så fastnat det massa lera som torkar in som de där ridskoleungarna aldrig borstar bort ordentligt. Så nu var det väl "ingrott" på bakbenen. Och får det vara så tillräckligt länge kan ha få svamp och allt möjligt skit där. Känner att jag måste ta på mig det ansvaret och göra rent! Stackars ridskolehästar... lika med betten på tränsen. De är så skitiga och aldrig rengjorda. Det är bland det värsta jag vet, skitiga bett som hästarna sedan ska ha i munnen. Man kan ju tänka sig själv hur det skulle vara!
Usch för att vara ridskolehäst med fullt av okunnigt folk omkring sig.

(Hovskägg) (Bett)

Nu, är det maaat :D *tjockis* Moahahahaaa! Heeej då

Pain

Usch jag mår så dåligt över det här med min älskade vän Curry... Känner mig så skyldig på något vis. Men jag VET att han kommer få det bra i Avesta, han MÅSTE det. Nästa helg kommer bli hur jobbig som helst! Tycker synd om mamma som ska vara ute i stallet veckan därpå och behöva se boxen stå där alldeles tom... Det är psykiskt nedbrytande! Precis som när Mikko gick bort för oss förra året. Tom gård, tomma matskålar, tom korg.. usch. Fast nu har jag faktiskt turen att Curry är ju inte i himmlen iallafall, men kommer kännas som så..

Här snöar det iallafall. Snö lixom ?! Uscha! Och jag som ska ut och rida nu innan lunch.. Vill ha sommar nu! Längtar som aldrig förr. Även om det kommer bli massa jobb, förhoppningsvis ?! Det är ju det jag ska leva på resten av året sedan :P Måste få ihop massa pengar. Det här året har faktiskt gått bra utan lån. Ska fortsätta ha det så :) Man behöver ju inte köpa allt man tycker är fint.. får helt enkelt hålla fingrarna rejält i styr!
Ska ringa runt lite och höra vart de har plats för mig i sommar. Vill nog helst vara på campingen i år, om jag får. Då slipper jag ta bilen, det är ju så skönt att cykla ! Det ska jag även försöka med när praktiken börjar. Det kommer säkert ta 20-30 min, men det gör inget om vädret tillåter :)

Nu ska jag hämta min bästis i hagen så vi får ta oss en tur. Sedan är det lunchdags för oss båda, ska även trycka in lite prat med Marcus idag. Efter det kanske det bär av till Mora.. får se. Ska hämta en bok till på bibblan också! Det är mycket nu..!

Tuddiluttan <3


Trrräning i Orrrsa

blev uppskjuten en stund, brukar alltid bli förseningar :P Inte så konstigt i och för sig när man har med djur att göra. Allt kan hända ;P så ska rida strax efter 20.30... Längtar faktiskt redan efter sängen :D Är jätte trött...

Har iallafall köpt två st. bikini idag! :) Kom billigt undan tycker jag. Lite drygt 400kr för två. Helt ok :)

Vad tycks ? :)

Nu ska jag nog ta och byta om och åka/cykla upp till ridskolan, och Domino-bus :) Får se hur högt vi hoppar över hindren idag. Inte lika som sist hoppas jag, vill vara liiite nära sadeln idag iallafall :P



Tuddiluttan <3

Ändrade planer

Kom nyss hem! Så nu ska jag invänta (tror jag) Curry tills han har kommit in och ätit sin middag. Sedan ska jag rida på honom en sväng! Får se hur mycket ridning det blir på han idag, men det ska jag nog hinna. För träningen börjar ju inte först efter 20! Huvudsaken han får röra på sig iallafall, bättre än ingenting ju.

Höm höm, jaha ja. Skönt att komma hem, som vanligt :) Men är lite trött idag... är ju lite små drygt att vara på resande fot även om man kanske tycker att det inte är så jobbigt att åka bil :P Men det är det faktiskt, iallafall när man åker långt. Nu ska jag vara lite social med mami!


On my way..

.. home! Åker ca 14.15 med Hasse. Skönt det! för då slipper jag sitta och stressa upp mig under resan hem att jag inte ska hinna till träningen, som börjar kl.20.15. Nu åker vi hem tidigt :) Gött!

Det som jag stressar upp mig över just nu är att Marcus inte kommit in på msn/Skype än. För hade så gärna velat hinna prata med honom innan vi åker! För när jag kommer hem är klockan för mycket på Baaali. Pust..

Har nyss kommit hem från lunch på Peking. Det är ju helt otroligt vad gott det är med kinamat! Om man ändå kunde göra egen sådan mat... har fått för mig att det måste vara skapligt svårt för en annan vanlig svensson :P De gör det bra de där kineserna.

Skriver kanske mer senare idag, annars i möra :P Hörs då.

Tuddiliuttan <3

image77

Plus size? Zero?

Jag är nog något däremellan skulle jag tro, och "ganska" mycket för kort :P kan inte vara lätt att vara modell egentligen...

Nu ska jag ta och sova tror jag... var skapligt trött i morse. Kommer nog vara det i morgon med! :/  Men vaknar nog till när jag kommer på att vi, för det första, ska äta lunch på Peking . Och för det andra, ska åka hem :D Alltid lika uppskattat. Men först ska man stå pall för en till (halv) skoldag :P Ok, det är skönt med korta dagar. Men va' faan ? Det är ju sååå segt. Börjar nästan hålla med killen jag köpte boken av förra veckan... vela ge kursen en chans, men den sjunker i mina ögon för var dag som går.
Föreläsningarna kunde väl åtminstone vara givande ?!
Skönt att det är sista veckan nästa vecka, för sedan är det dags för praktik i 3 veckor :) Here I come Sparven! Så lätt blir ni inte av med mig ;)

Regnet fortsätter.. och det låter too much på mina fönsterbräden där ute. Tur att det inte ÖSregnar iallafall! Får hålla tummen för att det går över i natt. Det är ju så tråkigt med regn.. tror jag alla tycker :P och hemma snöar det ? Sååå typiskt april, heela månaden är ett skämt :P

(Googlade på "aprilväder" och hittade en bra förklaring på varför det är som det är. Så nu slipper jag fundera på det :P)

Now, bedtime! Tuddiluttan <3

image93
Love till mina Conveeerse ;) // a proud owner


Nakna städerskan

det är jag det, och Marcus nakna kocken haha! Vilket radarpar ;) <3

Dagens humör:
Bra faktiskt. Trots regn, saknad, och ångest :P
Dagens träning: Promenad på 30 min, träning a' la Johanna i ca 20 min.
Dagens sämsta: Vädret, min stora och röda utlänning (som Anna säger:P) på kinden! Grrr
Dagens bästa: Fått prata med Marcus idag. Alltid lika härligt att få höra hans röst! *mysa*
Dagens tv: Top model 9
Dagens låt: Vincent - Miss blue <3
Dagens borde: Bestämt mig för en bikini

Boten Anna

Haha gud vad längesen man lyssnade på den! Lite nostalgi där :P

Har vart ner på Stadium och kollat bikini (igen) Hade inte fått in något mer ännu.. så funderar på att beställa på nätet ändå. Men hur kan man vara säker på att det passar när man inte provat ? Drygt, orkar ju inte hålla på och skicka tillbaka och greja... men får nog lov att bli så ändå. Var ju så himla billigt :P Hittade två överdelar (en fanns inte i lager för tillfälle) och två trosor. Blir nog att beställa den ena överdelen då och de två trosorna! Sedan får det väl bli som det blir då ?! Kan inte kosta så mycket med frakt .. hoppas jag på :P

Pratat med min prinskorv idag också! Han hade hoppat BUNGY-JUMP?! Vilken galning. Det är något som jag definitivt aldrig kommer göra i heeela mitt liv. Herregud säger jag bara.. Huuuuua!!  för övrigt var det bra med honom iallafall. Skönt att höra :) Nu känns det helt plötsligt som att tiden bara seeegar fram igen hehe. Ni som läser måste tro att jag är knäpp :P Ena stunden tycker jag att det gåt fort, och andra inte. Men det är så det känns ju! Två och en halv vecka är mycket, men 3 veckor till är ännu mer! Gaaaaaah!!  Hade det vart som vanligt skulle vi ha setts denna helg. Men jag får vackert vänta i 3 veckor till :P Lyckos mig!

Nu blir det att steka lite pannkisar tror jag. Bra det, för i morgon ska jag och Cizzz äta på Peking :) Buffé!  Hur gott är inte det på en skala från 1 till 10 ?! En fin avslutning på veckan i K-town :P för i morgon är den slut igen, och det bär av mot lite kyligare breddgrader. Får hoppas på sol i helgen nu, för nu är jag trött på det här vädret. Regnat här hela dagen, så just nu ser det ine ut att bli någon prommis heller. Suck!  Det är ju precis vad jag behöver :P Kanske kan ta den korta vändan iallafall? Tycker det. Så får jag göra lite övningar här hemma, fast det gör jag varje dag numera. Johanna har ryckt upp sig rejält ;D Får se hur det blir med det när jag kommit hem, för hemma brukar jag inte sköta allt som jag borde :P men hemma rider jag ju iallafall! Och på fredag kommer den där himla träningsvärken infinna sig igen. Vidrigt men samtidigt härligt :P Då känns det iallafall som man gjort något med kroppen sin.

Nää nu blir det pannkakor ! Kanske inte det nyttigaste, MEN det skiter jag faktiskt i just nu :P

Tuddilooooou! <3

image92

Lunch

Jaha då var lunchen avklarad också :) Har ätit makaroner och köttfärssås. Blev köttfärssås över från igår när jag åt det och spaghetti! Gäller att ta vara på allt ätbart :) Smäller i mig massa sallad och frukt nu för tiden, keso och sådant bra :P Jag har börjat ett "nytt liv" haha! Ett lite sundare liv iallafall. Tycker att jag har vart duktig hittils!

Väntar nu in Marcus. Så vi kan prata lite :) Gissa vad jag saknar att få höra hans röst ?! Aaaaaah. I morgon är det "bara" tre veckor kvar tills han kommer hem! Fyller år snart gör jag också. Tiden går ändå skapligt snabbt tycker jag. Bra det! Väntar också in vädret, att det ska sluta regna! Håller på och småskvätter hela tiden. Uppe vid skolan snöade det nästan lite smått.. (Vill ju ut och gå sedan! Viktigt.) Det här vädret förstör mina vårkänslor! Det var så himla vårigt här förra veckan. Näst intill somrigt, för fiskmåsarna har nämligen kommit till Karlstad :P fiskmåsar är väl sommar ändå ?! Skrikiga och dana, men här ändå till sommaren.  Tror inte att de har kommit till Dalarna än.. har då inte hört dem där :P Men de lär väl vara på G dit upp också!

Snart börjar Days. Nu får det banne mig ta och hända något drastiskt i den där seg-serien. Snacka om utdragen! Gör då inget om man råkar missa en vecka, eller två :P

Blev sådär trött nu som man blir när man ätit.. blir kanske en liten tupplur sedan när jag pratat med Marcus. Om inte klockan blivit för "mycket" då vill säga, för sover jag för sent så kan jag inte somna ikväll :P
Blir Top model ikväll. Alltid lika trevligt :) Nu ska jag inte trötta ut er mer, just nu iallafall hehe! Kommer säkerligen mer senare..

Tuddiluttan <3

image91

Guten morgen

Då är det morgon här på Södra Kyrkogatan. Och det har börjat regna... jobbigt. Bara det inte regnar senare idag, så vi inte kan ut och gå. Som vi så himla bra har kommit igång med :) Har nu förlängt våran vända, så nu är den 45min lång. Det känns så skönt att få ut och gå :)

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo för regnet. Blääää
Hörs senare!

Tuddiluttan <3

Tisdag

och Internet funkar! GREAT ;) Var på tiden, som sagt!

Sitter här och funderar på allt möjligt. Helgen som kommer nu är sista helgen med Curran, på länge iallafall. För nästa skjutsar vi ner honom till Avesta :'( Buuuuhhuuuu! Jag grät igår så jag trodde ögonen skulle ramla ur... tittade på massa bilder och tavlorna jag har här i lägenheten. Tänk så mycket jag och den ponnyn har vart med om under dessa 8 år tillsammans. Vi har tävlat i elitserien, varit uppe och hoppat bland de högsta klasserna man får göra med en ponny i Sverige, blivit placerade två gånger i DM- guld och brons, vart/är förebilder för många av de yngre m.m m.m.
Tror inte att det är många som fattar hur jag menar, eller hur jag känner. Men man kan likna det med att skjusta iväg en bror, eller en allra bästa vän. Men jag vet, vet att han måste få göra något annat ett tag. Håller på att intala mig det så gott det går... och familjen är uuuur gullig! Han kan inte få det bättre, iallafall vad det känns som. Kan inte hitta något negativt med dem. Bara de inte typ klipper av svansen värsta kort eller att den blir tunn (den som är så tjock och fin), låter manen växa ut och massa sådana konstiga saker. Men tänker tala om att jag vill att han alltid ska se ut som han gör nu! Det är mycket jag kommer tala om kan jag ju säga... han är min lilla sockerbit som smälter i regn, min ögonsten, min lilla ponny gjord av porslin som absolut inte får tappas i marken, mitt hjärta som ingen får göra illa. Mitt ALLT! Vad ska jag göra utan dig ? Det som jag ändå undrar mest, är hur min lilla prinsessa ska ta det. Min lilla Tösen <3 Hon är också en vän som står mig vädligt nära, som jag har haft lääänge nu, i 13 år har hon funnits i mitt liv. Hon har lärt mig massor, och tack vare henne hade jag inte kommit dit jag är idag. Känns som ett stort svek, att jag sviker både henne och Curry. Det är ju inte så lätt att förklara för en häst varför man väljer att göra saker och ting. Men jag ska försöka, för jag vet att Tösen är en som förstår. Innerst inne gör hon det, men hon kommer vara ledsen. Det vet jag, och så även jag. Vi får hjälpa varandra -  jag, min familj, Emma, Tösen.
Tur att Marcus ändå kommer hem ganska så snart då när den helgen har passerat...

Gud vad jag saknar honom! Livet känns tungt nu, väldigt tungt... men jag vet att jag klarar det. Har klarat massa jobbigt förut! Curry kommer tillbaka sedan, han ska bara vara borta och dela med sig av sig själv och glädja ytterligare ännu fler människor.

<3<3<3<3<3

Nina

Det här hittade jag precis på någon sida, och tycker det passar in såå bra på min älskade vän Nina! <3

"En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig"

image90

Sunday, bloody sunday

Gillar inte söndagar sådär värst mycket. Är jag i Dalarna innebär det bilresa till K-town, och bilresor är aldrig roliga om de är långa... Egentligen är det inte så långt, men det blir det när vägen är så himla tråkig. Bara skog, skog, skog och åter skog. Sedan någon död byhåla lite här och där när man som minst anar det :P Emma tar Curry på en liten sväng senare ikväll, bra det så slipper jag stressa med det nu innan lunch, för vid 16 åker vi (som vanligt).

Gårdagen avr väldigt trevlig och rolig :) åkte upp till Nina vid 19.30 typ, där var vi ett tag. Hälsade på lille Sebbe, och sedan tog vi oss ett glas öl :) Vi kom på att det var väldigt längesen vi drack öl! Haha!
Rune skulle genast ändra på det där med öldrickandet och menade att vi brukade väl dricka Breezer ?
Senare for vi ner på bowlingen, och tog oss en nostalgi runda på Orsa och pratade med folk man inte sett på jag vet inte när ?!

Rune: Men ni brukade väl dricka Breezer ?
Jag/Nina: Neeej, nog brukade väl en och annan öl slinka med när man inte hade mycket pengar över :P
Rune: Jaa iofs, söp man ner Johanna så slank väl det mesta ner.

image88 image89

HAHAHA! :D Saknar dessa crazy times med Tha gäääng :D Shiiit vad kul vi kunde ha! Egentligen var inte alls allt så himla lätt och roligt jämt på den tiden, men nu såhär i efterhand är jag glad att jag minns de bästa ögonblicken :) Man har då vart bra galen i sina yngre dagar :P Gud va' saker vi hittade på! Mycket man skäms över att prata om nu :D vi skrattade så vi storkna ur haha! Synd att jag inte ha några gamla klassiker att visa upp här. Men var ju inte lika poppis med digitalkamera som nu, och hade vi haft någon med oss så hade väl inte den överlevt en kväll ens, så kanske därför vi inte har mycket dokumenterat :P
Förstår nu varför så många snackade/snackar om en. Ingen kunde ju ha lika roligt som oss! ;D Orsaskolan var bara full med massa wannabes på den tiden. Säkert nu med, men det är mindre än vad jag vet. Brukar säga det, och säger det igen: En gång tönt, alltid tönt . Kan det vara så svårt att förstå ? :)

Nu blir det stall och mockning av bajs :P Hörs kanske senare. Tuddiluttan <3

image2
Saknar ihjäl sig?!

Då var det över!

Nu har family Avesta åkt hem. Tycker att det har gått bra! Han skötte sig på sitt vis, och Johanna verkar hel frälst i min solstråle :) Dock, så ramlade hon av en gång :/ Kan ju vara bra på ett vis så får de se hur det kan gå till när man ramlar av Herr C. Trots det så verkar de nöjda med honom ändå :) Så nu är det upp till mig/oss att bearbeta skjutsen ner till Avesta, som blir om två veckor. För nog känns det iallafall som att jag är någolunda redo att släppa iväg min prins för en tid nu. Hur som helst så kommer han ju hem sedan! Det har vi redan bestämt oss för. Tungt är det ju... usch. Längtar bara till Marcus kan komma hem och hålla om mig i sina armar :'( Lite mindre än 4 veckor kvar. Stånk och stööön!

Sådär då, nu ska jag stånka och stöna mig vidare, för nu ska jag ringa Nina och höra vad vi ska hitta på för något :) Ska bli skönt att få prata av sig lite skiiiit med någon :P Kan behövas.

See you. Tuddiluttan <3

image66
Livet <3

Det är nu det gäller!

Snart kommer de och ska provrida min lilla ponny Curacao II (uttalas "Kuraså" :P) ÄR nervös! För vad vet jag inte riktigt, men det drar ihop sig i magen när jag tänker på´t. Håll tummen för mig och Curr i eftermiddag! Hoppas han sköter sig och att han och den nya Johanna  klarar av honom. Pust!

image74


Jag ska till Grekland/Rhodos i juni när vi  fått sommarlov :) åker den 8:e och är borta i 8 dagar. Fatta vad skönt det ska bli ?! Min första utlandsresa någonsin haha :D Jag längtar som en tok. Har hittat en bikini jag ska köpa iallafall :) Så jag kan sola och bli brun ;P Ååh ska bli så härligt.

Nu måste jag nog gå och byta om och göra mig redo. Huuuualigen!

Hörs sen! Tuddiluttan <3

080404

Är det idag. Shit vad jag tycker dagarna går sakta..iallafall om jag tänker framåt till jag får träffa Marcus igen :(

Idag är det 4 veckor precis tills jag fyller hela 20 år :) och så är det 3 veckor och 28 dagar kvar tills jag får träffa Marcus igen. Har snart gått två veckor sedan vi sa hej då vid tåget. Nu får det lov att gå undan! Men det kommer det att göra, snart är det ju praktik igen, 3 veckor denna gång. Praktikvecka nr 2 kommer bli kort, eftersom det är den 1:a maj och röd dag på torsdagen, och då blir väl fredagen (min födelsedag) en klämdag? Antar det så då blir den veckan bara halv helt plötsligt. Skönt! Alltid plus med extra ledigt :) Är så lycklig att vi fick den här kursen som avslut innan sommaren. Det är så mycket egen tid utsatt, och det är himla bra och skönt! Fast det tråkiga på så vis är att vi har inläsning 4 måndagar av 7 (vilket är bra iofs), men jag och Cizzz måste åka på söndagarna ändå (vid kl16) Grrr! Fattar inte varför karln ska åka så tidigt när det är ljust så länge??! Vi är ju fasen framme typ 18.30-19.00 någon gång, och så sitter man bara där när man hade kunnat fått lite mer tid hemma. För på måndagar går det bara buss vid 6.30 på morgonen, och der suger ju! Karlstad ligger verkligen i världens ände, känns det som ibland.

Göra idag då? Hade ju tänkt åka ner på pappas jobb och träna lite, men med min fitt-höft så kommer man ju ingen vart. Fattar inte vad det är för fel ?! Känns som att det typ är en nerv som ligger i kläm eller något. I natt har jag knappt kunnat sova alls, och kunde nästan inte stödja på benet alls i morse. Börjar bli bättre nu, men haltar fortfarande oc hdet hugger när jag går. Väldigt skumt är det då iallafall! Får väl kanske köra lite annat som inte har med ben att göra då.. aja får se. Huvudsaken jag kan rida senare, hur nu DET ska gå till! Får proppa i mig massa Pronaxen eller något liknande, usch! Hatar att känna mig klen. Medan andra verkligen utnyttjar det så fort de är lite snuviga. Jag kan bli så arg för att jag inte kan röra mig som jag vill så jag grinar bara för det! Som när jag slog i svanskotan så jävla hårt att jag inte kunde röra på benen på en hel dag, då trodde jag faktiskt att jag var förlamad för resten av mitt liv! Var riktigt läskigt.

Nähä, jaha. Nu får det bli något annat ett tag!

Tuddiluttan <3

image87

Kvällsn

Här kommer den. Var lite tungt att ut på prommis, men alltid skönt efteråt :) kom hem och gav hästarna mat, sedan tittade jag på Medium. Ett bra tv-program tycker jag :)
Funderar starkt på att sova nu. Kommer sova som en stock :P

På lördag kommer de hit och provar Curry (igen) De var ju här förra året också vid den här tiden som sagt. Gruvar mig lite..mycket, jättemycket! Hoppas det känns bättre denna gång.. han får ju iallafall komma till en annan Johanna, alltid något menar jag... Just nu känns livet tungt. Suck

I helgen ska jag och Nina leka :) Ska bli riktigt roligt! Har inte sett henne sedan i somras? :O Helt otroligt egentligen, och man är ju ändå hemma så pass ofta, men dagarna och tiden bara flyger iväg ju, och det kan inte vara lätt för Nina att hinna med allt när man är småbarnsmamma. Beundrar henne så! Men på lördag ska vi ta oss tid att ses :P

Nää nu så..örke mä?

Tuddiluttan <3

Finally ?!

Då var bloggen tillbaka, and so am I! Känns som att jag har mycket att berätta, men ändå inte :) Var ju trots allt ett tag sedan jag skrev nu, och jag har ett stort behov av att lätta på mitt hjärta då och då :P
I söndags åkte vi ner till Värmland vid 16-tiden, var framme kl 19. Då blev det att packa upp osv.
Inget prat med Marcus den dagen.

Måndag:
Kursstart. För LOK-kursen. Lärande och kunskapsbildning. Kursen verkar bra hittils, har ju bra schema tex :P Neej då, men den verkar ta upp saker som är viktiga för en som blivande lärare. Typ om varför barn gör/reagerar som de gör, och vad man ska göra då osv och mycket mycket mer. Det som är minus är väl att alla lärare som jag stött på hittils är gammmmt kelingar :P Gammalt folk alltså. Alltid roligt med lite yngre och friska fläktar, men vi har ju iallafall att göra med en riktigt raggar-farmor :P
Efter skolan var det handling som gällde, mat och massa nytto-grejer. Bok och hörlurat t.ex. Gick en promenad på kvällen.
Inget prat med Marcus den dagen.
 
Tisdag:
Dag no. 2. Kan inte hitta på något speciellt då? Mjo, Internet funkade inte då. Slutade med det på morgonen, så det är därför jag inte har skrivit här på länge. Åkte till Bergvik och köpte mig en sådan där "tubklänning" (?!) Handlade fynd på Ica MAXI :P Limpor för 5kr/st, och juice för samma pris. Det bästa av allt var kulglass, 5kr/kula :P Heaven!  Gick en promenad även denna kväll, pga glassen :P Haha! Och tvättade lite. Min matta bl.a. som började bli lite smussig :O
Inget prat med Marcus den dagen.

Onsdag:
Det var gårdagen det. Handlade mig ett par skjorts på Bik Bok till resan :P Tihi! För nu är den BETALD, så nu kan jag tala om att den blir av! :D YEAH! Ska leta tag i en bikini också. Någonstans.. någon som har något bra tips ?
Packade lite, var även ut och gick igår också. Jag och Cissi börjar rycka upp oss :)
Inget prat med Marcus..

Torsdag:
Var trött som en gnuuu i morse. Herregud! Var uppe strax efter 6.30, tungt. Är inte van att gå upp vid 7 på morgnarna nu.. drygt. Men skönt att sluta tidigt på dagarna iallafall, tackar för det!
Gick lite tidigare från lektionen idag, som handlade om Läroplanen. Skapligt segt, men ett måste :/ Skönt att få gå lite tidigare då :P Suttit på bussen till 17.40, kom hem strax innan 18 någon gång där. Nu har jag suttit här och ugglat ikapp allt som hänt hos folk under veckan. Skriver även en skvätt här själv :P
Nu är jag huuuuur trött som helst.. de är dryga de där bussresorna! Huuuua.  tur att man inte åker buss så ofta :P
Inget prat med Marcus idag heller.. SUCK

Shiiiiet vad jobbigt det är att inte få prata med Marcus. Har inte hört hans röst sedan i lördags tror jag ?!
Bara fått ca. ett sms om dagen, för han har legat sjuk i några nu... Fattar varför det inte funkar någe vidare att ringa.
I morgon kan vi iallafall prata med mik här på msn eller Skype igen, för nu har älsk orkat sig ur sängen och jag har äntligen fått tag i Internet.

Nu ska jag och mamma ut och motionera. :O Usch, jag som är så trött . Men lika bra om man ska se ut för något någon gång... :P Såå, tuddiluttan <3

image83image84image85
Here I come :D

RSS 2.0