K-town

Tillbaka i Tingvalla och Södra Kyrkogatan efter fyra dagar i Orsa :) Resan hit gick bra, var segt i början dock. Trodde aldrig vi skulle komma igeom Våmhus och Bonäs :P Men somnade efter Vansbro, så då slapp jag en bit av den tråkiga vägen mellan Vansbro och Filipstad. Det gäller att pricka in :)
Har vart och handlat lite osv. Tittat på Gossip Girl, och nu tittar jag på Sanningens ögonblick och tar mig en macka och lite yoghurt.

Gårdagen blev inte som planerad. Hade tänkt att Curry skulle få vila och att jag skulle hoppträna idag. Men fick reda på ungefär 18.30 att det skulle vara hundkurs i ridhuset idag, så det blev att snabba på och rida på stört. Missade Tonys första åk i Stjärnor på is, men sedan var jag på plats i soffan :) Pust! Hoppningen gick bra, han var totaly crazy, precis som gången innan. Blåsan jag fick i torsdags efter dressyrträningen blev uppsliten igår :P Han är ju så himla stark min prins. Inget för småbarn det inte ;) Måste leta tag i mina handskar...

I morgon är det dags för plugg igen. Sista veckan på delkurs 2, redovisningar och seminarie. Delkurs 3 börjar nästa måndag, och uppgiften vi fick över jul var att läsa en skönlitterär bok och skriva utifrån den. Vad vet jag inte än, men det vet jag i morgon :) Var en överenskomlig juluppgift tycker jag! Läsa bok är mysigt, iallafall om det är en skönlitterär :P Vet ju inte vilken bok det är än, så ska väl inte ropa "hej" riktigt än kanske... Snart är det dags för det där efterlängtade "jullovet" :)
Här syntes det att det hade vart röj i helgen iallafall. Krossade ölflaskor, grejer som låg slängda, hissen var trasig ? och det stank bakfylla på första våningen vid allrummet... usch vad folk är äckliga. Städar man inte efter sig om man haft fest ?! Suck. Är det inte ett studenthus, så säg...

Har ni haft en bra helg ?

Pizza Kit

Gott med hemmapizza :) För det är det vi ätit idag!
Har glömt att tala om hur jag blev uppe i huvudet :P Fyllde på färgen min, så nu är den där äckliga utväxten borta! Tänk vad mycket bättre det känns när man fått lite liv i håret :) Klippte mig också, såklart! Nu är det lite längre i nacken och kortare framtill, så frillan är inte lika sluttande som innan. Är iallafall riktigt nöjd :)
Våran lilla "Glöggfest" vi hade igår blev lyckad :) Var riktigt trevligt. Vi hade mycket att prata om också, klockan blev nästan 01.30 innan jag och Cissi åkte :P Men som sagt, trevligt var det!

Nu blev jag helt hux flux tvungen att gå bort och rida i ridhuset... för i morgon hinner jag inte med eftersom det var massa träningar i ridhuset i morgon. Så nu gäller det att sätta sprutt, rejält!
Ha en bra kväll!

Dalarna

Då var man hemma igen då! :) Har nyss vart ute i stallet. Tagit in hästarna och vart ute på en promenad med Curry :) Vi båda behövde oss nog en vända, träningsvärk efter igår :O Trots att man tränar under veckorna tillkommer en annan slags träningsvärk när man ridit. Idag är jag öm i rumpa, inre sidan av låren, mage och i ryggen :P Det blir en helt annan muskelgrupp som jobbar när man rider. T.o.m andra magmuskler :O Kan ju iallafall konstatera att det är de delarna man vill ha tränad som tjej :P Iallafall jag. Förut har man inte ens tänkt på vilken bra träning ridning är, eftersom man gjort det varje dag och väldigt sällan fått träningsvärk :P Lektionen gick väldigt bra, med tanke på de "goda" förutsättningarna jag hade :D Haha! Är jättenöjd med både mig själv och Curry :) Han har nog saknat att få jobba ihop med sin matte! Och jag har såklart saknat honom. Är nästan 3 veckor sedan jag red nu! Tråkigt tycker jag. Tur att det är "jullov" snart så man kan spendera tid här hemma med de/det man älskar bäst :)

Ikväll blir det glöggmys hos Sofie :) Väldigt praktiskt med kompisar som bor på samma område tycker jag :D Inte för att jag är någon större glöggälskare, men det ska bli jättetrevligt ändå :)
Skönt att få komma hem. Var två helger sedan nu! Fröken Lückner har också hittat upp hit till Dalarna för att hälsa på föräldrarna, och titta på kvällens derby antar jag :) Själv hoppas jag att Mora åker på däng, förlåt Therese :P Men det där Mora ger jag inte en femöring för! Fy vilken jävla skitklubb. Rätt av Leksandsfansen att bojkotta deras matcher :P Tyckte det var rätt fräsigt faktiskt! Haha! Nej ner i div. 1 med er :P
Nu ska jag ladda för att sätta i mig lite fläskfilé ;P Höörs!


En sömnig bild på mig själv från i somras. Invigning av härbret :)

Julpyntat!

Tror jag... Kan inte bestämma mig vad för grejer jag ska ha på mina två enda bord jag har här :P Hehe. Är typ bara på dem man kan ha saker, och i fönstren förstås då. Mina änglar vill jag inte ta bort, även om de har vart framme huur länge som helst :P De får bara byta platser, haha! Nu är julstjärnan på plats, och tänd :) Efter några om och men... även de tre små söta nissarna är framme :) på sin gamla plats från förra året. I fönstret bredvid stjärnan :) Måste komma ihåg att ta ner min stora tomte som jag fick av brorsan i julklapp förra året. Den och de små är sådana där "moderna" tomtar, runda med huvan över huvudet så endast näsan sticker fram :P Så de kommer passa ihop! Goodi goodi.


Eftersom jag ska frissa mig på fredag... tycker ni ska jag klippa mig som jag ser ut som på korten här? Nu är mitt hår alldeles för långt kan jag lova :P Men är längden bra, eller ska jag låta det vara lite längre? Tacksam för tips och synpunkter :) (Ser att det är alldeles för längesen jag klippte mig, där var ju håret riktigt snyggt?! Tror jag pratar i tele med M där :P)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Har börjat packa lite smått. Hinner göra klart i morgon innan färden norrut! (:D) Mamma har satt upp mig på en dressyrlektion i  morgon kväll. Jag blev jätteglad, men den glädjen övergick rätt fort till ångest, för jag kom på att jag inte ridit på typ 3 veckor, plus att jag inte suttit i en dressyrsadel sedan jag vet inte när... och det är skillnad kan jag tala om för er som inte vet! :S Lär ha en jäkla till träningsvärk på fredag, tillsammans med den jag kommer få i morgon efter passet idag! Shit, tror aldrig jag vart så genomkörd och svettig efter ett pulspass! Var ju i och för sig ett puls intensiv pass, men ändå :O Kändes fin fint efteråt iallafall! Träning är bra det :)
Nu ska jag borsta tänder och krypa ner... Marcus lär väl ringa om ett tag. Hockeymatch idag! Hörs mer i morgon :) Tjo!

Attackerad!

Av en Telenorförsäljare! Fy fan för försäljare, efterhängset och påträngande folk! Fast man bara går förbi så är det nästan som att de drar en tillbaka, tar fram en telefon och stoppar ner den i ens väska, tar upp ens leg. och skriver under åt en. Shit! (nu sa jag nästan) Men det är så det känns! Huuua! Den där karln var den värsta jag råkat ut för hittils. Det spelar lixom ingen roll vad man säger heller. Jag talade om för honom att jag var nöjd som det var. Meen, nej. Då fanns det annat att argumentera om. Pust! Tur att jag hade Hemköp att skylla på :P Det lät ju bra, men jag är ingen människa som gör en sådan där förhastad impulsgrej! Nej, jag är nöjd med min Sony Ericsson med Halebop! Så det så :) Vill jag byta så gör jag väl det själv, Ingen som ska kasta på mig en tele och operatör som man ör bunden till i 2 år. Neej, vill inte ta nåfra risker.

Om ca 10 minuter är det dags att gå för att ta bussen upp till universitetsområdet för andra gången idag. Träning :) Sista för den här veckan. Blir så sur på mina vader, varför ska de bli så ansträngda på en gång? Borde väl ha andra skor, egentligen. Men de jag har nu är iallafall bättre än de jag hade först... men ändå! Har inte råd med skor för 1000 spänn, finns annat som prioriteras. Som nu t.ex. Måste komma ihåg att beställa bussbiljett! Grr på mig själv. Får bli efter träningen... Kom ihåg!!

Soo long!

Längtar!

Fy tusan! Kom på att nu är det bara två dagar till som jag behöver stå ut med mitt hår :D På fredag morgon, då jäklar! Åh vad jag har längtat/fortfarande längtar i och för sig... Men snart är det fredag :D
Nu har jag bytt ut de vita dynorna till de röda. Tagit fram julstjärnan, men bara kartongen än så länge :P Tror jag tänker ta fram och tända den i morgon kväll! Vill ju hinna ha lite jul här nere också ju :) Kan man väl få?

Åh fick verkligen ett underbart fint mess från min Ems! Jag har skickat runt ett kedjebrev som jag fick av Jimmy, min kusin. "Julpussen". Såhär skrev Emma:
Pusssss på dig själv du :) du är redan den bästa vän man kan ha ;) du behöver inte 10 st kedjebrev för att få det bevisat :) för du fick just det bevisat här :) hihi. Pusss

Min goa Emma :) Sådant värmer! <3 Riktigt, riktigt mycket! Du är en bra vän du med. Önskar vi hade mer tid till att umgås... Snart är det jul och vi båda är hemma. Då måste vi passa på :) Puss på dig med gumman!

Nu ska jag borsa tänder och sova. Prata med mina käraste först förstås :) Natti natt på er där ute...

Sol!

Hur ofta är det sol såhär års ? Det brukar det väl inte vara ? Tycker det har vart rätt många sådana nu såhär på höstsidan. Det piggar upp den här tråkiga månaden! November måste vara månaden som gud glömde :P Hemsk månad är vad det är, och snart är den över! Yes! December är den mysigaste, och sedan är det bara nedförsbacke till sommaren kvar :) Nice nice! Tackar vi inte nej till :)

Ska man göra idag då tro ? Min vita duk hade behövt sig en tvättomgång. Känns onödigt att ställa fram massa pynt på bordet om jag ändå måste lyfta bort all sedan för att lägga på den... lat som jag är :P
Här nere är det iallafall snö nu! Det har jag glömt att tala om, tror jag ? Det som har kommit har fått stanna, iallafall det mesta. Det gillas :) Så får man lite julstämning här också! Förra året när vi åkte hem för jul så minns jag att det var rimfrost överallt, och det gör även sitt det med. Även om det inte finns snö! Så var det hemma på julafton, men sedan av någon anledning blev det plusgrader just den dagen och all rimfrost försvann! Elakt :P Vi får hålla tummen för en vitare jul i år!
Lite roligt är det att det är mer snö i Stockholm än här, för när jag flyttade hit trodde jag att här kommer det vara massa snö! Värmlandsskogarna ju :D Men ack så fel jag hade. Drar ju till Stockholm nästa helg. Ska bli riktigt trevligt :) tänk så illa jag tyckte om den staden förut. Egentligen gillar jag inte själva innerstaden.. är alldeles för mycket människor och alldeles för högt tempo för min smak :P Så det är tur att prinsen bor i Solna. Precis utanför stan, det är lagom tycker jag. Nära på lagomt avstånd :) Perfa! Nu ska jag nog ta och dammsuga, och torka golvet! Det var ett tag sedan...



Hörs :)

Please don´t stop the music

Har laddat över ny musik på telen, så jag har något att lyssna på när vi åker buss :) Det var verkligen dags för lite uppfräscning på den fronten.

Nu ikväll så har jag och Cissi "syndat" och ätit glasstårta :P Var extrapris på Hemköp, och då kan man ju inte låta bli. Haha!
Förresten, har glömt att berätta! Igår när jag kutade omkring på stan såg jag en lapp på en ruta i förbifarten på en Bik Bok affär! De sökte extrapersonal, och jag blev genast sugen. Så idag har jag skrivit ett "CV" och lämnat in :) Gött med lite extra pengar! Nu vågar jag nästan hoppas på att jag får jobbet... Tvekade en aning eftersom jag vill inte känna mig uppbunden här nere, på helger och så. Men eftersom det bara är extrajobb så behöver det ju inte bli många helger! Var ju även krav på att man skulle kunna jobba vardagar, och det kan jag ju. Vissa dagar iallafall! Och ser vårens schema ut som höstens, så är det inte problem med att hinna med någon jobbdag mitt i veckan... Tänkte vara lite smart, så kanske jag slipper jobba så mycket i sommar :P Gör inget om det inte blir så mycket timmar, är glad för det lilla som erbjuds :) Fick ju i och för sig jobb i G-klitt, men vi tar det här först nu :) Kan vara skönt att bara få komma hem och slippa stressa uti jobb då. Tyckte det var så drygt i vintras/våras de få helger jag jobbade då.

Ja ja, nu vet ni det också :) Håll tummen för mig! Nu ska jag vaska av mig och invänta samtal från min hockeyspelande karl. Natti på er!


Scysst spel, eller vad sägs ? :P


Love you baby <3

Kisses ;) / J

Det blev pannkaka

av pannkakan. Vet inte vad som hänt med min konst när det gäller att steka pannkakor! Brände vid/stekte fast. Fan vad sur jag blev! Fick bli ny smet och att börja om. För jag började med att göra fullkornspannkakor, men det sket sig totalt!

Fick iallafall mycket gjort med studiegruppen idag, kom ifrån skolan strax innan 16. Efter det bar det av ner på stan! Jag och Cissi stannade till på Change för att prova BH, men det gick ju som vanligt. Åt skogen. Cissi hittade massor iallafall, så hon köpte sig ett par! Idag, eller just nu, känner jag mig väldigt negativ på något vis. Inte mycket som gått min väg idag. Grrrr!
Ska se till att komma ihåg att skicka in sista praktikuppgiften idag också, i morgon kommer det bli lite snärjigt. Vet inte när vi kommer från skolan, sedan är det träning vid 17.15... nej lika bra att skicka in den idag. Är ju ändå klar!

Förresten, så kom jag på en sak som gått vägen idag! Jag hämtade ut min observationsuppgift idag, och gissa vad ?! Jag behöve icke komplettera :D Yeah! Fy satan vad gött. Hade inte orkat med att få pilla med den en gång till... Nu är det bara två uppgifter kvar för bedömning :)

Gardiner

Yeah :D Jag har bytt gardiner! Och fy satan vad nöjd jag är :D De är ju så himla snygga! Nu är det värsta gjort med julpyntandet. Har lite småplock kvar :) t.ex. byta ut bordstabletterna mot den röda löparen, ta fram mina söta små tomtar, byta ut de vita dynorna på stolarna till de röda. Sedan ska jag nog byta ut lite prydnadsgrejer också...
På förmiddagen så åkte vi ut till Begvik igen, var dags för Plantagen :) Jag fick ett ljus av mamma som är numrerat med 1-24 :) Ska ha min egen lilla nedräkning till jul. Kommer ju vara här rätt många dagar ändå. Får elda fram till den 18e, för då åker vi hem! :) Har även köpt två så mini julstjärnor, blommor, som jag ska ha i mina små gulliga krukor som jag köpte förra året :) Ååh vad härligt med jul!

Nu, Gossip .

Alltid samma sak

Blir alltid deppig så fort jag blir lämnad ensam.. man känner sig så eländig :( Ibland är det skönt att vara själv, för jag är ändå inte den som är beroende av att ha massa kompisar runt mig jämt och ständig. Men däremot är jag en sådan som ääälskar att prata. Kommer på mig själv ibland med att; nu-är-det-nog-läge-att-vara-tyst-känslan. Jag är inte ett dugg rädd för att prata om saker med folk. Kan nog vara lite väl öppen ibland kan jag tänka mig :P Men va' fasn. Hellre det då kanske, är så drygt med folk man får dra saker ur! Aja. Det jag vela ha sagt med det här är att sällskap är inte så fel. Helst när man har vant på sig med att ha folk runt sig. Nu kommer det ta någon timme innan jag blivit van med att vara med mig själv här igen. Vela såå gärna åka med mamma och pappa hem! Blev en sorglig stund för mig själv här. Men det är väl som vanligt antar jag... går över om en stund! Och då är det rätt OK att vara själv ändå...

Vid kl.17 hade jag tänkt kolla på världscuphoppningar. Är inte så ofta som det visas på tv så gäller att passa på! Har även annat att göra.. som att skriva klart sista praktikuppgiften som ska in på tisdag. Idag är väl den enda dagen jag har tid egentligen.. imorgon går vi till kl.12, men sedan ska vi ha studiegruppstid. Jobba med sista redovisningen i den här delkursen... Kom på något som jag tycker är vääldigt orättvist! En halvan av klassen (vi) ska redovisa nästa tisdag, 2a december.  Och den andra klassen ska redovisa på fredagen, 5e december. Hur orättvist är inte det då liksom ?! De har typ 2 ½ dag extra ju! Irriterande till tusen! På torsdag hade då jag och Cissi tänkt åka hem. Sista helgen innan jul! För helgen därefter åker jag till Sthlm, är bjuden på julmiddag med family Sandin/Wendel. Ska bli trevligt :) Något att längta till!
Nu ska jag väl sätta fart med att analysera mig själv, det är nämligen det uppgiften handlar om. "Jag som pedagog".

See you .

Shopping :)

Idag har det shoppats, till höger och till vänster :) Jag har köpt mig en klänning på Gina. Är så glad att Gina Tricot existerar! Billigt och bra :) Jag är inte den som värderar en klänning i flera tusen. Några hundra räcker då gott och väl :) Man vill ju ändå inte ha en klänning i fler år i rad. Det blev en lila som man kan ta av axelbanden på :) Fiffigt Elin! Den fanns även i svart, rosa och någon slags guldig färg... Får bli till att använda den på annandagen eller nyår! Nu har jag planerat för mig :) Julafton är också klar. Det finns ju så himla mycket fint i affärerna nu! Allt verkligen. Prydnadssaker som kläder osv. Svårt att hålla fingrarna i styr :) Var så himla längesen jag gick på stan! Men det har även resulterat i att pengarna inte har gått åt på samma sätt :) Köpt gardiner på Boulevard, röda panelisar nu till advent :)

Längtar till efter jul, på ett vis. För då kan jag sätta upp mina gammelrosa :D Har köpt ett överkast i samma färg, så det kommer bli lite lätt rosa här till våren :) Inte för mycket dock... Gardiner och överkast duger bra :) Sedan ska jag ta ner min rosa ljuslykta jag fick av de som hyr box hos oss i stallet. Soffan ska jag täcka över med något vitt överkastsaktigt :P Rött styr så mycket! Ska iallafall aldrig köpa en röd soffa nästa gång det blir soggköp :) Den här hade vi hemma, så det var praktiskt att ta med den. Bäddsoffa är bra tycker jag! Men denna är en aning speciell :P Haha! Huua.

Åt på Ankan ikväll. Gott gott :) Nu blir det lite kvällsmys, med Stjärnor på is som högst på priolistan!
Ha´t så bra!

https://www.ginatricot.com/se/#/product/24916429

IKEA

Har fått 4 st tallrikar och 4 st djuptallrikar av mamma och pappa :) Dem kostade 5 kr/st, så det blev alltså 40 kr för det kalaset! :) Det är så det ska vara. IKEA är grejer ;) Nya sorter på doftljus hade de också, typ vildabär :) Mumma! Ska lukta gott här nu i juletider. I Bergvik var det julstämning på hög nivå. Hela köpcentret var iklätt i ljusslingor och det spelades julmusik över hela placet. It´s christmas time my friends :) Och jag stortrivs!

Måste erkänna att det var väldigt jobbigt att lämna klassen idag :( Det blev iallafall popcorn och Sunes jul sista lektionen :) De fick sin boll, och jag en chokladask :) Marabou hjärtan! Utvärderingarna var roligast att få. Det är så gulliga :) Bra kritik! Det ska jag suga åt mig av. "Sug åt er tjejer, sug åt er!" (Någon som känner igen sig i den frasen ? :D Saknar BF... och en del i klassen :) ) Har iallafall lovat att komma och titta på julfesten de ska ha den 9e. Lär ju göra det nu när jag sagt det :P Får ta med mig fröken C :) Fick kramar av precis alla idag, Helen hade nog lite separationsångest hon med, för henne fick jag två kramar av :) Sedan när jag skulle gå så kom ungefär halva klassen och flög på mig igen. Haha! Trodde jag skulle ramla omkull! De knuffades om att komma närmast och hade sig :P Gulliga! Kommer sakna både klassen, arbetslaget och framförallt min handledare, Helen. Hon har vart guld!




Nu börjar det vankas mat! Är på tiden kan jag lova :) I natt kommer jag nog sova som en gris, haha! Är jättetrött... Ha en bra fredag!

/ J

Universitetsbiblioteket

Vilket långt ord :P Har iallafall bokat ett rum där åt oss till på tisdag. Har massa att gör inför redovisningen den 2a dec :S

Dagen har vart låååång. Är alldeles rödblossig i facet, trööött :P så nu ska jag sova. Får uppdatera bättre i morgon! En kortare sådan iallafall, för i morgon är ju papps och mamms här!

Utanför här är det fest. Det är två dörrar som är öppna, och det verkar inte vara någon som tar hänsyn till reglerna om tystnad efter kl 22... suck. Får väl ryck senare och öppnar dörren och galer rätt ut :P Det ska då vara fan om man inte får sova!
Godnatt på er :)

34 dagar till Julafton!

Snart är det jul. Och jag tycker att jag längtar mer och mer för varje år som går :P Behöver jul nu. Är så sleeeten! Två dagar kvar på VFU:n. En rejäl en, och en mindre rejäl. Längtar till den sistnämnda :P Film och popcorn är vad det blir som "avslutning" :)

Powerstep:en gick väl bra, allt var verkligen asjobbigt :P Ska bli skönt när jag går tillbaka till mitt "vanliga" liv, när jag slipper vara så trött så jag orkar ta ut i svängarna bättre :) Jag är alldeles för trött nu för tiden. Tacka gudarna för att det bara är två dagar kvar! Sedan är det helg, helg, helg igen! Gött. Och sedan dags för MIN skola :) En tung uppgift framför oss, sedan ny kursstart igen. Nice :) Nu ska jag dricka te och ta en macka/frukt. Tjo!

Drooogt!

Fick gå tidigare idag, så jag handlade lite på stan inför morgondagen och nu har jag precis dammsugit och städat inne i badrummet. Ska bara putsa spegeln lite, får kanske bli i morgon när jag kommit hem. Blev att gå på kvällsmöte för min del, Madde och Therese slapp eftersom de var på det sist. Surt för mig :/ Sitta och lyssna på massa lärare i två timmar.. suck. Har köpt mig yoghurt och frukt som jag ska ta med. Det kommer finnas något slags tiltugg där också, tyckte jag hörde prat om pizza. Får hoppas på det, för jag kommer vara vrålhungrig!!

Nu ska jag äta lite mat, för vi 16.30 åker jag vidare. Dags för träningspass 2 för den här veckan. Tyvärr blir det inget mer :/ Måste komma ihåg att boka av PS:en i morgon. Suuurt :( Hörs sedan!

Right back!

Vilken dag. Har känt mig som en sur fröken idag :P Jag har inte vart på topp. Mycket att tänka på nu tycker jag...
Träningen gick bra! Ellen var på plats hon med, och den där tjejen från Färnäs. Blir så irriterad på mig själv, kommer inte ihåg vad hon heter! Tror det kan vara Malin :P Hur som helst är hon verkligen huuur trevlig som helst. Är ännu roligare att gå på passen nu när man känner lite folk :) Man kan lixom peppa varandra osv. Det är "Malin" jättebra på. Det är inte många som är bra på att berömma andra. Att kunna det är  en riktigt bra egenskap tycker jag!

Dagarna bara skenar iväg. I morgon är det redan onsdag :O På torsdag blir det troligtvis en lång dag på praktiken. Ända till kl 19 :S Kvällsmöte ju... :/ Damn! Ska mycket till om jag skulle slippa undan känns det som. Var ju inte på förra! Egentligen hade jag behövt tid till mitt eget jobb. Den sista uppgiften! Får se, för till helgen kommer det ju inte bli av att jag kommer skriva  eftersom mamma och pappa kommer ner. Och helt plötsligt är det måndag, och på tisdagen ska den in. Suck! Längtar som en toook till jullovet. Undra vad man får för trevlig uppgift under det då... förra året fick vi ju plugga som dårar till en tenta som jag ändå körde mig på :P En fet engelska bok, som handlade om naturkunskap! Det säger sig självt tycker jag :P Huuua! Tur att det fixade sig sedan.
Snart är det dags för Betty, och fruarna på Wisteria lane. Efter det dyker jag i säng :) Ha en bra kväll!


Bal -07
 

Fullspäckat

Fick sluta tidigare idag, så åkte hem med bussen vid 15.25. Nu har jag ätit och diskat. Lax m. sås och ris blev det! Ska byta om nu, för om 10 min går bussen till träningen. See you :)

Kvällsfika

Har precis druckit mitt obligatoriska kvällste :) Inte ofta jag hoppar över det inte. Gör jag det, så blir det ingen riktig kväll :P
Är verkligen jättetrött. Tog år att somna igår som sagt, helt plötsligt blev man bortskämd med att få sova ynka två nätter med sin kärlek, och vipps! Så blir det lika svårt att somna ensam igen. Jag låg och låtsades att jag låg på Marcus bröst igår, och tro det eller ej - jag somnade tillslut.

Funderar på att göra en Madde, och gå och lägga mig i sängen redan nu. Fast känner jag henne rätt så ligger hon redan i sin säng :P Så det blir inte riktigt att göra en Madde då i och för sig... Men lite iallafall :) Jag släcker ju väldigt sällan lampan innan 22.30. Så varför inte bryta trenden för en dag? Har ändå inget att sitta och uggla uppe för. Ska ringa mamma och natta de där hemma. Marcus har redan blivit nattad, för han är på hockeyträning nu, och jag orkar inte med att han ringer så sent i tider som dessa. Nästa vecka går det bra, för då har vi sovis på tisdag och onsdag :D Yippiieee! Saknar min egen skola nu :) Men kommer även bli sorgligt att säga hej då till barnen... får komma och titta på deras julshow som jag blev bjuden till :) den är någon gång i december.

Nää nu så.. Natti på er alla själar där ute .

Trött i ögonen

och huvudet. Välkommen till en ny måndag och eh ny vecka J! Pust . Var på möte med VFU-samordnaren som har "hand om" oss studenter på våran skola. Alla har egna skolområden som man tillhör, och jag tillhör Hultsbergs skolområde! Iallafall så var det som att vara tillbaka i grundskolan/gymnasiet igen, på det obligatoriska utvecklingsamtalet :P Huuua, men det här var värre kan jag ju säga! Här förväntas det så mycket mer av en. Känns som att man förväntas säga "de rätta orden", och de användes så svårt språk så jag hängde inte riktigt med där ett tag :D Haha! Ändå tycker jag att jag har rätt brett ordförråd. Aja :) Det gick aillafall bra, inget att klaga på från min handledares sida heller :) Nöjd!

Åkte bil med Madde i morse, och likaså hem. Skönt :) tack tack! När jag kom hem så for jag och Cissi ut på en promenad. Blev att köpa lite frukt och en mjölk när vi kom tillbaka till stan. Nu har jag ätit och diskat, så nu tänker jag bara lägga mig här på soffan och dega ett tag :P Var så svårt att somna igår, men ikväll kommer det nog inte bli några problem! Man kommer lätt in i vardagsrutinerna igen... suck. På fredag kommer mamma och pappa :D Wiiiee! Ska bli jättekul! Längtar!

Hörs .

Sakna <3

Fick ett sådant där infall när jag börjar sakna allt möjligt :P Känner mig en aning ensam efter att ha haft sällskap i helgen... Saknar mina fina puppuhästar där hemma, och ridningen. Kan ju erkänna att jag funderat många gånger på hur allt sett ut om jag stannat hemma, köpt storhäst och satsat på ridningen. Undra hur bra jag hade kunnat/kan bli om jag verkligen satt av tid, för mitt älskade intresse ?! :) Vissa är ju inga naturbegåvningar, så man får vara glad att de inser det själva, om inte annat hoppas man att de gör de. För oss andra och hästarnas skull ;P Jag och mamma satt och tittade på hästannonser när jag var hemma på skrivvecka. Hittade en fin en :) Pappa blev rädd och sa; "Men nu får ni ge er!" Haha :D Hela familjen har så svårt med det här med Curr. Ingen vill sälja honom, pappa är väldigt bestämd på den fronten :P Är så glad att jag har föräldrar som är villiga att satsa, och framför allt delar mitt intresse :) Annars hade jag ju vart tvungen att sälja min älskade Curry :( Tur att jag har mina kära tjejor där hemma som vill rida. För vem skulle inte vilja ha hand om Mr. C ? :) Jag hade gråtit av lycka om jag hade fått chansen att ha hand om en sådan häst. Hur ofta får man en sådan chans ?! De flesta är ju så giriga så de skulle sälja för pengarnas skull. Men för oss är hemmet och skötseln det viktigaste :)
Ååh vad jag saknar ridningen... Livet hemma. Synd att man inte kan dela på sig :P

Time to sleep! Natti .


Mamma & pappa <3


Hättarna :) <3

Marcus, brorsan, Trixie, morfar <3 (Jul hemma hos oss, -07)

Mormor & pappa <3

Älskar er! <3

Avsked...

Usch vad jag hatar avksed. Den här helgen har bara sagt swoosch och så var den över... Helt plötsligt stod man där utanför tågfönstret med tårar i ögonen. Ännu en gång. Helt plötsligt känns de åren som är kvar väääldigt långa igen! 
Hade vi vetat våren -07 att Marcus skulle flytta till Stockholm så hade jag sökt dit i första hand och tackat ja... Tänk vad livet skulle sett annorlunda ut då. Man får väl försöka stå ut iallafall... det värsta är ju fr.om. man skiljs åt och ungefär en halvtimme framåt, sedan går lixom allt vidare igen, på något konstigt vis.
Vad himla tomt det är här i lägenheten nu... Vet inte vad som är värst, att bli lämnad eller att själv lämna. Tycker nog att det är mest hemskt när man tvingas se sin älskling försvinna längre och längre bort genom ett jävla tågfönster...


God dagens!

Kan ni tänka er ?! Jag gjorde inte bort mig :D Skjortan blev godkänd :) Nöjd nöjd!
Nu ska vi ut en vända på stan. Ska kolla på förkläde åt morfar bl.a. Han hjälper nämligen folk att ta reda på älgar och sådant och han behöver ett förkläde som man lätt kan torka av, istället för att behöva tvätta det varje dag :) Vart man nu hittar ett sådant förkläde... ska vara ett sådant där plastigt ett :S får leta igenom stan.
Förresten! Vet ni vad jag fick för fint av Marcus från Chicago då?! Massa fina trosor från Victora´s secret, och en beige vår/sommarjacka :) Kan ta kort senare och visa! Blev jätteglad! :)
Nu ska jag klä på mig något mer pasande :) Hörs kanske sedan, annars i morgon!

Kan jag ha gjort bort mig?

Haha jaa. Känns som det till 99.9% iallafall :D Har tagit mig friheten att köpa en skjorta till Marcus. Och ja, ni vet. Det som han får i klädesväg brukar väldigt sällan gå hem :P Men jag tog mig en chansning. Jag orkade inte använda mitt huvud till att fundera på present mer idag :P Får gå och lämna tillbaka den i morgon i värsta fall då. Han får skylla sig själv när han är så kräsen :)
Nu ska jag iallafall ta och stryka den där skjortan, var rätt skrynklig tycker jag... seda ska jag lägga ner den i kartongen :) Wish me luck ;) Ska laga iordning maten också. Får bli tacogratäng, så smidigt och såå gott :) Blir en härlig kväll! Måste komma ihåg att hänga upp ballongerna också :D Tihi! Ha en bra fredag allihop!

See ya

Sjuka värld!

Var det någon mer än jag och Anna O som tittade på Insider igår ? Jag satt där och retade upp mig mer och mer under programmets gång, och blev precis lika äcklad som förbannad. Äcklad av hur sjuka människor får bli. Binda fast ett stackars djurs ben så man sedan kan sätta på det utan att bli sparkad för att sedan sticka in en halvmeter långt och vasst föremål i bakdelen på det. Du vet att, jaa.Stackars hästen stod där i sin box och fick lida till det yttersta, innan familjen lyckades få iväg den till Strömsholm där de en kvart senare fick lov att avliva den. Stackars flicka sedan! Jag vet inte hur jag skulle ha klarat det. Först skulle jag såklart bryta ihop fullständigt, men sedan skulle jag bli så ursinnig så jag vet inte vad jag hade kunnat hitta på. Nu har de ju en misstänkt iallafall, de hittade hans sperma i boxen och allting. Hoppas de sätter dit den jäveln!!

Säger som tanten med hönsen. Man kan faktiskt bli så förbannad så man skulle lätt kunna ha ihjäl en människa utan att ens blinka! Och höns sedan.. ja jag säger då det!
En åklagare/psykolog eller vad han nu var sa att det kan vara ett första tecken på att man sedan kan våldföra sig på en människa. Vad är det som säger att de här sjuka personerna inte redan gett sig på just människor ?! Det är väl kanske det man börjar med först, om man inte äger ett djur själv då vill säga. Men den/de här människrna har ju gett sig på andras djur. Nej jag blir så förbannad! Hemkst är det, men inte så jag blir ledsen. Jo ledsen på ett vis, men mest förbannad!

Klart att liknande beteende kan klassas som våldtäkt. Vad är det som säger att djuret tycker om det som sker ? De kan ju varken säga ja eller nej, så såklart är det våldtäkt. Iallafall i mina öron. Tycker folk att det är normalt så är de precis lika sjuka som de där jävla äckelmänniskorna!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gratulationer

till min baby som fyller 21 år idag :) nu är det 4e gången jag sitter här och funderar över en passande födelesedagspresent.. tänk vad tiden går :)

GRATTIS ÄLSKLING!


M I N H E T A prins i Chicago :) Är han inte fin så säg ?!

Love you / Prinsessan din <3

Vilken jääkla dag!

Kom hem vid 17.30 idag.. pust! Egen planering mellan 13.30 och 14.45, möte 15.00-16.00 och utvecklingssamtal 16.00-16.45, så jag missade precis bussen och fick ta den fem över. Och nästa torsdag är det kvällsmöte mellan 18 och 19. Det bir en riktigt saftig dag det! Undra om det ens är någon idé att åka hem emellan.. Fy vad jag längtar till VFU:n är över!! Idag är ögonen ritkigt tunga.

I morse ringde jag och sjöng för min prins där borta i Stockholm :) Haha! Lät ju si sådär, men morgonhes stämma och allt! :D Men det är tanken som räknas, right ? ;) I morgon kommer han. Och, jag har fortfarande inte köpt någon present :S Har heller inte bestämt mig för vad han ska få... Aja, det brukar ju lösa sig. Ska iallafall spexa till det lite här hemma ahr jag tänkt :P Men först lär jag dammsuga, känns som att det var dags för det för ett visst antal dagar sedan. Tur att man är två sedan när man ska börja jobba :P Så man orkar med alla bestyr i hemmet sitt., hehe. Men om Marcus är betrodd att sköta städningen är en annan sak. Jag är nästan sjukligt noga! :S Blir kanske bättre med tiden :P Nu ska jag sätta fart så jag får kvällen någon gång jag med!

See ya

Något vi alla kan behöva tänka på ibland

Ge människor mer än vad de förväntar sej

och gör det för att du tycker om det...

 

Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får

och sov inte så mycket som du skulle vilja...


När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt...


När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...

 

Tro på kärlek vid första ögonkastet...

 

Älska djupt och passionerat.

Du kan bli sårad, men det är det

enda sättet att leva livet komplett...

 

Säg prosit när du hör någon nysa...

 

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...

 

När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...

 

Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :o)

 

Spendera lite tid ensam...

 

Öppna din famn för ombyten/förändringar,

men släpp inte på dina värderingar...

 

Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...

 

När du blir gammal minns det som varit,

då kan du njuta av det en andra gång...

 

Tro på människor, men lås alltid din bil...

 

Avbryt aldrig någon som håller

på att visa dej sin tillgivenhet...


Om du tjänar mycket pengar,

placera dem för att hjälpa andra

medan de fortfarande lever...

 


 


Matkaos

Detta planerande med vad man ska äta :P Jag får iallafall äta på skolan en dag, så den dagen kan jag räkna bort matlåda. Men sedan har vi de övriga dagarna. Höll på att snurra in mig i mig själv när jag var och handlade idag :P Just nu är det så mycket så jag glömmer bort mer än hälften vad jag ska göra. Så nu har jag börjat använda min kalender mer! Måste ju skriva upp vad jag ska göra dag för dag, och när jag kommer på något skriver jag upp det med. Annars försvinner det lika fort som jag kommer på det. När det blir såhär, brukar det vara för mycket :P åtminstone mer än vad man är van med. Det var ett tag sedan som jag kände såhär, minns att sista terminen i 3an var omänsklig! Och "smart" som jag var så planerade jag ju även in att ta körkortet då :D Var ju illa tvungen eftersom flytten till Karlstad stod på glänt. Hade då inte velat ta körkort här nere :P Mora räcker gott och väl.

Om en timme är det dags på träning. Hörs efter det :) Förresten! Ikväll kl 22 måste ni se på 3an, Insider. Handlar om ponnyn Silver från södra Dalarna som blev knivskuren, och sedan dog på djursjukhuset. Det är så sjukt hemskt! Måste se det. 

Morgonmys!

Det är rätt skönt med morgnar. När man kan ta det lugnt, äta god frukost. Den bästa måltiden på dagen tror jag :P Om man inte äter en myspys-middag med sin lover då såklart! Men morgon är mysigt :) Tyvärr så måste jag gå till bussen nu, så nu blev inte den här morgon så mysig längre :P

Ha en bra dag!

Funderingar om livet

Egentligen. Ibland kan man ju fundera på vad livet går ut på :S Helst sådana dagar som den här. Man kommer hem 16.30, stressar iväg på träning, om man ska på det, lagar mat och sedan sover man. Sedan ser troligtvis nästa dag ut på liknande vis. Man går i skolan för att man ska få utbildning så man kan få jobb med lön så man klarar av att leva, föda barn och dö. Typ :P Haha. Antar att mitt liv är alltför enformigt just nu, därför dessa tankegångar :) Men visst kan ni hålla med om att det känns så vissa dagar ? På fredag kommer iallafall Marcus som sagt, då blir det ju annat för några dagar i min enformiga vardag :P Undra hur livet kommer se ut när man fått det där jobbet man eftersträvar, och när man äntligen får bo ihop med sin älskling? Då kommer jag tycka att allt slit var värt det :) Orka kämpa runt på skitlön varje månad :S Är ju rätt skönt att åtminstone få veta hur mycket man tjänar varje månad, så man kan planera sitt liv lite bättre :P Åh vad ja längtar till jag är klar! Snart är 1 ½ år avklarat :) Känns bra.

Nu ska jag göra mig något att äta. Orkar inte äta något, känner mig inte sugen på det jag ska äta. Men ja :P tugga, svälj. Trevlig helg! ...

Natti

Har ringt och nattat hemma och Marcus :) Så nu är det väl dags att natta mig själv också, snart iallafall :)
Powerstep tog som bara den idag kan jag lova. Svetten rann som aldrig förr :P Pust! Skönt efteråt, riktigt skönt!

Blev en aning förvånad i morse faktiskt. Lyssnade/tittade på Voice som vanligt.  Josefine hade gjort en "ny" upptäckt; adventsstjärna på fot. Jag blev alldeles paff! HUR kunde hon missa det förra året ? Säger då bara det :P Hon bor ju ändå i Stockholm, där missar man väl inga nymoderniteter? Eller är ni fler där ute som missat att det fanns stjärnor på fot även förra året?

Nu ska jag borsta tändera och krypa ner. Kan jag behöva :P Laddade hela natten, till idag, inför min engelskalektion jag hade idag :D Så nu ska jag väl få sova lugnt i natt förhoppningsvis. Eller så kände jag kanske av att det var exakt 70 år sedan Kristallnatten i Tyskland ägde rum, och andra världskriget startade? Vem vet :) Läskigt och himla intressant det där på samma gång tycker jag!

Godnatt på er!


Älgbiff och pasta

får det bli idag. Med pappas goda sås :D Mumma! Börjar nog bli hungrig... ska smälla i mig lite mat innan träningen, ska ju åka om en timme. Så jag hinner bli både trött och förhoppningvis pigg igen :P Ungeär som det skulle ske ?! Känns så opeppat med träning nu när man för det första är så seg om dagarna, och för det andra; när jag tappat en hel del :/ Men man har ju grunden, så det ska inte ta alltför lång tid att få tillbaka innan jul :) Nu är det bara att köra på, för både jag och C har vart sjuka för denna termin :P hoppas vi på...

Min vecka:

Måndag: Hultsbergsskolan fr.o.m 7.45 till 15.00. Träning; Powerstep plus 18.45-19.15.
Tisdag: Hultsbergsskolan fr.o.m 7.45 till 15.00/15.30 ? (ska vara med på utv.samtal.  Troligtvis träning; Puls styrka 17.15-18-15
Onsdag: Hultsbergsskolan 7.45-15.15. Träning; Puls 19.00-20.00
Torsdag: Hultsbergsskolan 7.45-16.45. Ingen träning, hinner inte :(
Fredag: Hultsbergsskolan 7.45-14.00. Marcus kommer :D Vet inte när, kanske hinner med ett styrkepass vid 16.00.
Lördag: Umgås med Marcus <3
Söndag: Umgås med Marcus <3

Det är vad jag vet än så länge :) Ha´t så bra, hörs senare!

Fars dag!

Pappa försökte gissat vad det var i hans paket, han trodde det var choklad. Men tji fick han :P Glasunderläggen gick iallafall hem! De är riktigt snygga måste jag då säga :)

Nu är jag i Karlstad, igen. Den här helgen har gått sjukt fort, mer än andra till och med. Så nu är det söndag igen då... Sitter och tittar på säsongspremiären av Sanningens ögonblick. Den första deltagaren här gör mig alldeles chockad! Hon arbetar som personlig assistent och hon har legat med personen hon jobbar åt/med (brukaren) :S Och det var tydligen tillåtet, men ändå ?! Hon hade även använt assistentpengar till en utlandsres och annat privat bruk. Och så ställer man upp i ett sådant program ?!  Man kan ju undra om hon fattar att jobbet kan/kommer ryka. Hej å hå... Ja, nu hoppade hon av. Det tackar vi för! Vilken idiot, rent ut sagt.

I morgon är det dags för praktik igen. Känns tungt såhär på en söndag, men snart är det avklarat. Den största uppgiften ska in nu ikväll.. senast. Puh! Är jättenervös. Det var längesen jag var såhär nervös inför en inlämning :S Huua!

Längtar som en tok till på fredag! :D


Congrats dad :) <3

Hoppla!

Jädrans vad min Curr vad pigg idag! Så fort jag styrde limousinen mot ett hinder så förvandlades den till en ferrari! Ja, han var skvatt galen idag :P Kan förstå honom. Han har inte hoppat på 1 ½ månad, och han som älskar att hoppa! Mamma stog och beklagade sig. "Den där hästen kommer vi får ha kvar till dödagar!" Haha, ja ser då inte bättre ut.

Saknar min baby. Att vara ifrån varandra är verkligen skit... Inte gör det saken bättre att vi snart vart ifrån varandra i en månad. Men på fredag. Då får vi äntligen ses igen! Det kommer kännas sådär pirrigt som det gör när man är nykär, bara för att man inte setts på ett bra tag :P Så på så vis är det mysigt. Blir en myshelg i Karlstad! Älskar dig Marcus...


Plugg

Hittar inte skrivflöd för fem öre idag. Nu känns det verkligen som jag sitter och ordbajsar som de kallar det i Värmland. Men vad gör man ? Det lär jag få fortsätta med ungefär en sida till ungefär :S Ordbajsandet alltså... tycker så synd om mig själv idag! Fruktansvärt tråkigt väder är det idag också. Man blir inte direkt munter av att kika ut! Plask och blöta. Bläää! Ska rida senare idag iallafall, ska ta några skutt med min Curr. Det är det enda jag gläds över idag. Han är bra han, min Curr. Vad skulle jag göra utan dig ? Shit vad gosig han var igår när jag kom hem. Var ett tag sedan han visade så tydligt att han blev glad. Stod och pussade på mig hur länge som helst :') Hästar är ju inte direkt som hundar som viftar på svansen när man kommer hem. Men nog kan de visa glädje för det, gäller bara att kunna läsa av det :P

Nu lär jag väl gå tillbaka till min dator...  Jävla f*ttdag!


Det enda som betyder något... <3

Godnatt

Sista inlägget för idag :) Har blivit rätt dåliggt uppdaterat på ett tag, eller ja dåligt och dåligt. Har iallafall fått ner ett inlägg/dag :P Är ju rätt bra ändå.. hehe. Pratar med Marcus nu och ska krypa ner i sängen strax. I morgon bär det av hemåt med Martin :) Martin från OP som vi pluggade religion med i 3an på gymnasiet. Han läser ju till sjuksyrra här nere :) Tror att det lutar åt ambulansförare för hans del :) Spännande! Vi plockar iallafall upp Cissi på vägen, vid hennes skola där hon har praktik :) längtar hem! Ska bli kul att se vad pappa säger när han får en present från Indiska :D Kanske inte det första han tänkt sig... hehe. Kul att ge bort presenter tycker jag :P Nu var ju inte den här så himla rolig kanske, men ändå :)
Ääh nu börjar jag snurra in mig i något jag inte tar mig ur :P Så dags för sängen!  Hörs kanske i morgon :) Natti natt!

Kvällsfika

Ska snart iväg på kvällsfika med min bästaste vän Cecilia :) Vi blev sugen på fika, vi har ju inte fikat på länge nu! Så det får bli en fika på stan såhär på kvällskvisten :) Ska alldeles strax gå... ska bara prata klart med karln min. Han läser om sig själv på någon sida på internet :P Han spelade match igår, hockey.

Har köpt farsdagpresent till pappsen idag också! :) Köpte sådana där glasunderlägg, som man har under glasen på bordet alltså :P Vet inte om det heter glasunderlägg, men vi säger så :) Han klagade över våra gamla där hemma, så nu ska han få :D Köpte dem på indiska. Riktigt fina faktiskt :) skulle vela haft dem själv :D Haha. Fast behöver ju inga. Har ju inget finbord direkt :P time to go! See ya :)

Fullt ös, medvetslös!

Vilken jävla stressig dag! Tog bussen från Hultsberg vid 15.30 ungefär, stressade hem och lämnade/bytte väska, tog 56an med Cissi ut till Bergvik för att hämta en jacka på Team Sportia. Tog oss tiden att kika in på en zooaffär, för att titta på lite annat :P Att en lite jäkla fågel kan kosta så mycket pengar ?! Sjukt. En lite fjuttig kanariefågel kostade lixom 300 spänn! Aja, tog bussen därifrån strax innan 17. Hem och åt mat, pratade med Marcus och bytte sedan om för att åka med bussen vid 18 upp till träningen. Kom hem nu vid 20.30 och har hunnit med att duscha, diska och plocka lite. Alla kläder låg kastade på soffan :P Hatar när det är rörigt. Nu hade jag tänkt ta mig en rostadmacka och lite te till det. Är jag värd :) Det var min dag det! Hur har eran vart?




Btw! Grattis till Barack Obama. Första mörkhyade presidenten i Amerika, om jag förstått rätt? Fränt är det iallafall! :)



Fullproppad dag

Gick härifrån strax innan 7.30 i morse, och kom hem runt kl 19. Praktik och sedan direkt bussbyte upp till skolan för träning. Cissi fick ta med ombyte till mig :P nu har jag ätit lax! Gott med fisk för omväxlingsskull :)

Har glömt att berätta om mitt halloweenfirande hos Nina :) Jag kan ju tala om att jag har sjungit karaoke för första gången i mitt liv :D Det var inte så "svårt"/jobbigt som jag trodde! Kan ju ha sina anledningar också :D Haha! skulle inte gjort det nykter iallafall... Men ni kan ju gissa att jag var favoriten vid micken ;) Trevligt var det att träffa några gamla kompisar. Även om vissa andra har blivit lite väl "fittstyrda"... Vid 01.30 åkte iaf jag och Rune (Johan) hem :) Nöjda och belåtna för denna gång :) Görs gärna om <3 miss the oldtime, sometimes :)


Sakna <3

tur att Marcusen kommer hem i morgon. Nu är jag trött på att känna mig som singel för denna gång :P Blir ju lite så eftersom vi inte pratat just något alls på lite drygt 1 ½ vecka... segt. Men i morgonbitti, svensk tid, är han här iallafall :) Men får tyvärr hålla ut till nästa fredag. Skulle ju ha hängt med på den där personalfesten, men kom på att antagligen så har Marcus kära inneboende och hans sk. flickvän plombat lägenheten i helgen. Visst kan vi flytta på dem, igen. Men orka tjaffsa... Börjar bli skapligt trött på de där två kan jag erkänna. Ses nästa helg istället. För nästa torsdag fyller han år, gubben min :)
Nu ska jag ringa hemmet och säga godnatt. För nu är jag så trött så ögonen torkar ihop snart :O
Godnatt på er med!


J miss you :( <3

Sällskapssjuk :(

Nu när jag har vart hemma i över en vecka har jag blivit van med att hela tiden ha någon omkring mig. Och nu känner jag verkligen av det, här jag sitter helt ensam :P Ska iallafall glo på tv en sväng med Cizen.
Borde ställa om min stationsklocka också :P Den står fortfarande på sommartid. Var ju hemma när det var dags att ställa om... Men orka :D jag är hur seeg som helst! Har iallafall förflyttat blommorna ur duschen till sina krukor i fönstren igen ;P Alltid något. Diskat har jag också gjort, och lagat mat. Så nu är dagens bestyr över :) Trodde jag! Kom på att jag måste titta lite i engelskamaterialet som jag tog med mig från skolan. Ska ha hand om engelskalektionerna praktiken ut... så måste förbereda mig lite :P antar jag..haha! Jag känner mig så omotiverad och oseriös just nu...
Ska titta färdigt på Vänner :) Heeej svejs.

Home, sweet home!

Änteliiigen är jag hemma innanför dörren min :) gud vad jag älskar den här lägenheten!

Idag var det riktigt skönt att få komma hem. Var så himla trött nu sista mötet! Vi var på "Elevhälsa". Pratade med specialpedagoger/skolkurator om barn som behöver lite mer hjälp på olika vis. Var intressant :)
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta idag.. får nog bli att koka lite makaroner till fläskfilé bitarna jag fick med hemifrån. Det där med mat är ett mysterie för sig varje vecka :P Får bli lax någon dag också.

I helgen har det vart "husfest" här. Och ja, vad ska man säga? Det märktes igår när vi kom hem om man säger så :P Det ligger typ 3-4 splaschade och torkade ägg här ute på våran våning. Det lär nog börja lukta när som helst :S Fattar inte hur folk är funtade. Visst, man kan ha kul. Men vem fan ska städa upp skiten ?! Och ägg. Utav allt? Bara idén.. Hallå?! Tycker det är så himla barnsligt av människor som är så pass gamla. Bläää :P


Opeppat!

Fy bubblan vad sängen var skön idag! Längtar redan till ikväll när jag får krypa ner igen :P gissa vem som ringde 23.30 i natt då? Joo, bocken bruse. Haha! Nej då, men Marcus :P "Hej! Vad gör du? sover du?!" En annan var ju helt borta! "Ja klockan är 23.30 här!" Haha. Vilken nöt :P Jag får väl vara glad ändå. Han ringde ju :P
Nu ska jag borsta tänderna och förbereda mig för promenaden till Stora torget för att hitta ta i bussen min, 5an ;) Ha en bra dag!

Bocken bruse

Nu är jag tillbaka i stan :) Känns skönt på ett vis, men inte på ett annat. Är ju alltid lika vemodigt att åka hemifrån. Helst när man hunnit vara hemma ett tag och känt på livet hemma :P Men tur att man tycker att det är skönt att få komma ner hit med.

Apropå Bocken bruse :P Började ju med nya p-piller för ca 3 månader sedan, och de har tagit bort blödningarna helt och hållet. Nu när jag käkat penicillin i en vecka har den tagit bort p-pillrens funktion och jag har påbörjat min lingonvecka :P har sluppit det i 3 månader nu! Till det här med Bocken bruse :P De sa på apoteket att penicillinet kunde försämra p-pillrens effekt, och mamma berättade det när hon kom hem med penicilinet. Och pappa: "Ja, men det är väl ingen fara. Bocken bruse är ju i Chicago i en vecka till." Hahaha! Gud vad jag och mamma garvade :D Det kallar jag humor. Måste berätta för Marcus när han kommer hem :D Vilket han gör i morgon. Har inte pratat med honom sedan i torsdags! :( Känns i själen och hjärtat kan jag lova. Men i morgon, då kan vi prata huuuuur länge vi vill :) Har telefonen på laddning nu ;)

Borde sova nu. Känner mig inte ett dugg redo för ännu en vecka praktik :S Törstig är jag också... nej nu så :P Godnatt på er!


Halloween & film

Jag och min kära kusin Elin ska titta på lite filmer från när vi var små och tävlade som mest. Det var tider det ;) Ska bli kul! Vi ses ju knappt något nu för tiden...

Sedan ska jag iväg till Nina. Runt kl 19 tror jag det var ? Jag ska typ vara katt ikväll :D Har inte med mi g någe passande. Får bli min svarta pennkjol, svarta nylonstrumpor och ska klistra öron på mitt diadem :P Lär ju fixa en svans också. Det löser sig ;) Nu ska jag äta upp min kära hälsofil. Happy Halloween på er! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!


RSS 2.0