Då var det torsdag igen

I morgon gäller det! Tentan är det enda jag tänker på, undrar just hur sömnen blir inatt.. :S Lär väl sova som en gnu på bussen sen. Men måste hinna med att läsa också! Läsa massor.  Är ju mindre än två veckor kvar till nästa tenta..

Nej nu orkar jag bara inte med att tänka på skola mer idag :P Blev inbjuden att kolla på film ikväll! Det var roligt tycker jag :) Men vet tyvärr inte om jag har tid just ikväll.. ska tvätta och packa. Får bli en annan gång :)
Det är ju faktiskt Las Vegas vid kl 21 :P Kan inte missa det den här veckan, förra veckan var jag nog lite för "påverkad" för att orka koncentrera mig på tvn :P Hehe.

Vad ska jag äta till middag då tro? Blev ju iofs väldigt mätt på lunchen som jag åt. Får se vad jag får till :P
Bacon är alltid gott ?! I helgen har jag verkligen lust att bli riktigt bortskämd med god mat, bara så du vet älsk ;)
Kinamat hade inte suttit helt fel. Mumma!? På lördag tycker jag att vi ska göra egen pizza :) Det är väldigt gott det med. Matvrak Johanna!

Numera har även jag Facebook. Man måste ju hänga med i utvecklingen ;P Eller något. Har inga roliga bilder på mig själv heller.. får duga med dem som ligger där nu :) Typ samma som finns på lunar såå.. Men fattar inte så mkt av den där communityn. Orkar inte läsa på engelska ju :P Ska försöka sätta mig in i det där någon dag när jag har tid och lust.

Gud vad jag skjuter läsningen framför mig! Grrr. Böckerna bara ligger här bredvid och psykar ner mig totalt!
Ni är ju så förbannat tråkiga! Satans böcker :P

431552-4
Miss Angel White

Onsdag

= Fråga Olle och Girls of the Playboy Mansion :) Kl 20 ska jag se på Top Model special, vad nu det är för något :P
Kom hem sent idag. Slutade 14, men gick ner på stan på en gång. Gick och fikade (min andra semla för i år ;P) Hem en snabbis på toa (:P) Sedan ut en sväng till. Kom in runt 17.30. Skönt att inte gå in i lägenheten och bara sitta. Borde plugga, fortfarande, men jag är ju sååå seg ?!
Det är så tråkigt att läsa kurslitteratur, och inte är det med någon skönlitterär bok i den här kursen heller :/
Aja, bara att ta sig i kragen så man inte åker på en till omtenta. Har jag ingen lust till... Hoppas Martin är snäll i bedömningen :P

Fy vad jag är trött, var rätt pigg i morse när klockan ringde. Men täcket var ju så himla mjukt och varmt i morse :P I morgon blir det uppstigning ännu tidigare.. men slutar kl 12 :) Skönt!
Ledig på fredag = Prov. Efter det ska jag åka till Sthlm med 12.15 bussen. Blev ändringar :P skulle ha åkt hem, men struntade i det. Kändes bara onödigt att betala massa busspengar, ska ju ändå hem nästa helg.
Då åker jag med Martin!

Sova sova sova? Neej, läsa läsa läsa! :S Booo

Igår "spökade" det hemma. Eller vad det nu var för något knepigt.. Joels telefon hade iallfall ringt på hemtelefonen utav sig själv, TRE gånger :S Det  syntes på hemtelefonen att det var Joels nummer. Joel höll på att skriva sms när det plötsligt stog "Ringer Hem" som det står när man ringer, och pappa hade sett hur mobilen lyste där den låg när det ringde hem för tredje gången. Man kunde inte se på samtalslistan på uppringt att någon hade ringt hem.
Helmysko alltså! Tur att inte jag var hemma :P blir ju så rädd för sånt! Till och med pappa hade fått rysningar :P
Grejen var ju den att det var så typiskt att den låg i tvättstugan när den "ringde", för där inne brukar det hända mysko grejer...
Har fått för mig att det är de där människorna på kortet som vi har på vårat hus. Det kortet är hur gammalt som helst, för det finns inga andra hus runt omkring på bilden, och det finns ingen väg, där det är en nu. Huuua!
Hoppas det inte har hänt något mer konstigt... blir ju så nervös då :P

Nu har jag typ 40 min på mig att läsa till Top Model special börjar.. Sätta fart ?!

Marcus <3



image20
Läsa är seeegt!

Förkyld

Jaha, sagt och gjort så var man sjuk. Vill inte, orkar inte, hatar att vara sjuk! Räcker det inte med att man snorar lite ? Neej då, hals, öron och hela kittet. Hoppas det går över snart!

Hem i helgen ? Bara jag slipper åka buss, åtminstone tillbaka hit. Den bussj*veln tog nästan 6 timmar på sig ner. Sjukt vad dåligt det är med anknytningar hit alltså.

Just ja! I morgon kommer Sophie hit till K-stad. Typiskt att man ska vara sjuk.. men man kan ju ses ändå :) Ska äta något tillsammans. Trevligt! =) Passa på att parata lite "oldtimes" :P alltid lika roligt. Det hände så mkt då på något vis.. glad att det lugnat ner sig i mitt liv nu :) Det var så "stormigt" förut..

Borde plugga.. duscha ska jag göra också. I tid! Så drygt när jag kommer på det typ när jag är trött och ska gå och lägga mig :P Det kallas att planera Johanna.

Vill bo med min Marcus ! NU! :'(  Tänk om det verkligen skulle fungera att bara byta skola till hösten, utan något krångel alls.

image19
Dream on J

Söndag

Då var den här veckan slut. Åker ner till K-stad i morgon kl 5. Tur att det är kort dag, annars är de där morgonresorna väldigt krävande.. Men man får vara glad för de extra timmar man får här hemma :)
Helgen har vart bra. Men har känt mig irriterad på något vis, har inte vart meningen! Men jag antar att det är för att jag har vart/är trött, och att en förkylning har brutit ut. Hoppas att den inte är lika intensiv som den jag hade i höstas.. huuha! Har banne mig inte tid att vara sjuk, missar alldeles för mkt i skolan då. Det kan jag inte, helst inte inför tentan som är om två veckor i morgon! :S Usch.. och omtentan som jag ska göra från förra kursen är nu på fredag. Måtte jag få G den här gången! *Ber till högre makter*

Åker hem på fredag igen, efter provet. Känns som att det är lika bra, blir så "försoffad" i Karlstad när jag inte har något för mig :P Borde fan börja träna..någonting iallafall. Men vad ? Någon som har något tips ?

Nu har bubben min kommit fram till Sthlm. Vi ska ses till helgen igen :) Det blir en lugnare helg då iallfall, inget jobb osv. Gött :) Bara hem och må bra! Rida förståss! Jag och Curry hade oss så i fredags att han tappade en sko :P Tur att Magnus kunde komma i morgon och sätta på den igen, så slipper min lilla guldklimp halka och slå sig :)

Nu borde jag sova.. så jag slipper vara så trött i morgon :) Blir jag väl iallfall, men ändå :P
Sovis på tisdag, skööönt :)

Godnatt!

image18

Mätt!

Har nyss ätit :) Gott! Har inte ätit på hela dagen.. ok, man får äta mat på Wärdshuset när man jobbar, men det finns ett men också. Det dras på lönen, och det har jag inte råd till :P *Snålis* Så det är bara att hålla igen. Har tjockat i mig en kebabtallrik,inte en hel dock :O Så nu är jag sjukt mätt !  Hoppas det går över :P

Jaha då har man jobbat för den här helgen, räckte med en dag känner jag. Tur att jag inte skulle jobba i morn med. För i morn ska jag sova med min älskade äsklings Marcus! <3
Skulle ha tränat med Domino i morn, men det blev kl 9, så jag får tyvärr lov att skita i det :( Hade jätte gärna velat träna, men jag måste få sova någon morgon också. Tufft att plugga heltid, om man ska jobba samtidigt. Någon dag då och då är iallafall överenskomligt. Ska jobba om två veckor igen, två dagar då. Idag var det jätte mycket folk i Grönklitt. Det var fullsatt, plus lite till i Wärdshuset. Mycket att göra!

Neej, nu ser Marcus alltför go ut där borta i sängen. Bäst jag går dit ;)

Allt <3

image17

Home, sweet home!

Japp, då var man på plats i Dalarna då. Kom hem strax efter kl 13. Skönt! Men, det var inte sådär jätte skönt när klockan ringde i morse vid 9 :P Jag kommer vara död i morgon när jag ska upp vid 6.30. Blä! Men jag får se det från den ljusa sidan, jag kommer hem tidigare på eftermiddagen så jag får mer tid för min Marcus ;)

Ska troligtvis hoppträna på Domino på söndag förmiddag, vid typ 11. Så då behöver jag inte gå upp såå tidigt ändå. Bra det med :) Marcus får sova ut i morn helt enkelt, när jag är på jobbet!
Rida ska jag göra idag också, på min största prins av dem alla :) Curacao II. Det är ju så fint väder ute idag!
Borde nog gå och ta in nu, innan det hinner bli mörkt. Trevligare att rida när det är ljust ute :P

image13 image16
Min snygging Min lilla stjärna

Utekväll

Nu sitter jag, Ciz och Ika inne hos mig ,och funderar på hur vi ska lägga upp kvällen :)
Ellen kommer vid 18. Vi ska iallafall äta tacos! Duscha innan eller efter maten? Höm, problem :P Är vilket som antar jag.Vickan kommer ju vid 19 också ja! Många som trillar in :) Trevligt trevligt.
Vara inne hos Cissi då rå! Hon har ju lite större än mig, men inte så länge till iofs.

Neej nu kan jag inte sitta här och vara osocial :) Lär ju vara med här i skvallret ;)

image12

Design?

Nu har jag iaf gjort lite små ändringar här ! Tog sin tid :P Om man ändå var lite datanörd ibland. Aja, får duga för denna gång :)
Nu ska jag duscha, innan fråga Olle och Girls of the Playboy Mansion :) Lär hinna se det med, eftersom älsk är på träning så himla länge på onsdagar. Drygt, när man ska upp tidigt :P Vi ska upp båda två samma tid i morgon, hör till ovanligheterna. Men Marcus har lite att ta igen ;)

Undra om man ska dricka lite te iaf ? :P Och äta lite av mammas limpa som jag fick, så den tar slut innan helgen. Man kan ju inte till och slösa på maten :P Gud vad jag äter, blir fil och en kopp te! Punkt slut :)


image11
Bästa idag :D

Mat?

Sitter här och funderar på mat. Är inte hungrig nu, men måste göra någon sorts matlåda... har ju mat i frysen. Tror faktiskt inte att det bli någon middag för mig idag :P Känns för sent för det nu också.
Kan äta lite fil senare i sådana fall... Blev så mätt efter min semla :D Drack vam choklad till, med grädde. Vilken klassiker ;) Vilket fika monster jag är!

image8

Ååååh gud snart är det helg! Tror det blir min lyckohelg. Ewa skickade sms idag och där stog det att jag slapp lördag eftemiddag/kväll, och fick morgonpasset/eftermiddag till typ 15-16. Det är då det är som värst..lördsgskvällarna alltså. Då är det after-ski och grejs!
Att sluta tidigare innebär att jag får mer tid över till min prins ;)  Eftersom han ändå sover till typ 12, och då är det bara 3, 4 timmar högst till jag slutar :) Härligt!
Är Tusse-träning hemma i helgen också, synd att man inte kan dela på sig ibland. Hade så jätte gärna velat vara med på ett pass :/ Saknar Domino! Min sötis :) Men frågan är väl om jag skulle orka med ett helt ridpass på honom :P lär ju världens träningvärk efteråt i så fall. Men det har jag inte dött av förut :) bara nästan.

Igår köpte jag min kära scarf. Äntligen :) Kommer bli sååå snygg tillsammans med min nya skinnjacka. Vilken hottie jag kommer bli i vår ;) Måste bara försöka få lite färg på min bleka hud... suck. Det enda som fattas nu är ett par svarta stövlar. Det hade vart pricken över i:t! Kollade på en t-shirt idag, på Gina. Kostade bara 99 kr, men blev för snål :P Ska fundera lite, men den var ju så himla fin! Har fått för mig att jag vill ha massor med t-shirtar med stora tryck på. Såå snyggt! Men då ska de helst vara lite längre så jag kan ha tights/strumpbyxor till.

I morgon blir det troligen utgång igen, göra ett nytt försök :P Hade ju vart bra om fler ställen var öppna än bara Harry´s. Gillar inte det där med pub, inte riktigt min stil :P
Men när Svenska rallyt drar igång, då ska vi på Nöjesfabriken, där finns det tre dansgolv. Ett med ny musik där det får plats 1000 pers, ett med rock och ett med musik som schlager och "vanlig" partymusik som alltid går hem. 7-10 fedruri, då smäller det :) Längtar som fasn! Lite annat än typ Lilla Krogen :P
 Det kommer tydligen vara jätte mycket folk ute då! Man får nog förbereda sig på att få köa någong timme om man ska in på tyå Nöjes.
Men det är då, och i morgon är det Arena som gäller. Blir vin och cider att dricka, och tacos att äta :) Mumma! Gratis in är alltid ett stort +.
Göra matlåda! Simma lugnt

431552-4
Miss Angel White



Marcus <3


Hemma

Då var denna skoldag till ända. Skönt med ny kurs och nya människor. Har kommit på att det är ändå rätt OK att byta klasser :) Det här är min tredje nu. Roligt att lära känna lite nytt folk!
Men till HT -08 och VT -09 blir det samma iaf. För då ska vi börja med våra inriktningar.
Min heter Hinder och möjligheter för lärande. Verkar mest intressant :)
Borde plugga.. massor! Har mycket att läsa till tentan som är om ca 2 ½ vecka. Tidigt tycker jag, men det är iofs bra. För då har vi inte hunnit med så mkt och då blir det inte en så himla stor tenta :) Förhoppningsvis!
De där tentorna gör mig nervös! Uuuuh :S Och kursledaren gjorde klart för oss redan på kursstarten att det var typ 40% av deltagarna i förra kursen som fick göra omtenta. Jag vill inte tillhöra den kvoten vid det här kurstillfället!

image5image7
Karlstads Universitet


Nu blir det fika på stan med Ciz, Maria och Ika :) Kanske jag får mig min efterlängtade semla idag! Mmmm. De har börjat sälja sådana i skolans kafeterior. Riktigt frestande för en gottegris som mig :P Helst i dessa dagar!
Ja en semla hade suttit bra fint alltså! Gud vad jag äter känns det som, kanske bara för att jäg tänker på det.
Men den tanken slår vi undan ett tag ;)
image6SEMLA + Jag = väldigt passande ;)

Grattis

Grattis på våran 2 år och 3 månaders dag! Johanna+Marcus = för alltid <3

image4

Insatt?

Nu har jag iaf försökt att sätta mig in i det här "bloggsystemet" :P Tror det blev bra, får duga ett tag iaf  :)
Fick fler dagar att jobba t.o.m mars.
Har kollat lite i mitt "schema", har lite för mig om jag säger så, fram till 28 mars ungefär :P Jobb, skola och praktik för min del. Marcus ska ju åka till Nya Zeeland.. (svikare) :'( Får se när det blir. Tycker det kan bli av i mars om det ska, medan jag ändå har fullt upp med massa. Ångest! :(
Vi kommer inte ses mkt alls typ i februari/mars. Kanske var tredje helg.. gillar inte det alls! Det blir ju bara en helg i månaden. Fy fan vad jobbigt! *tycker synd om mig själv*

image2
Jag är så lycklig med dig Marcus Hedlund


Snart blir det stan en sväng, ska kolla på en scarf som jag fått för mig att jag ska ha :P Får se om jag hittar den. Sedan hade ju en semla inte suttit helt fel ;P Eller så väntar jag med det till helgen. Får se hur det blir med det med. Känner mig så onyttig just nu.. blä.
Går över snart, som vanligt. Lär duscha nu.. så jag slipper känna mig ofräsch också :P

Det är så himla fint väder ute idag! Hoppas snön ligger kvar uppe vid skolan, det är ju bara där man får se "natur". Det enda tecken på snö som jag kan se, är på taken som jag ser från lägenheten. Ingen vidare till utsikt :P
City, here i come!

image5
Upp till höger bor jag

Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då får vi se hur det här går :) Ska försöka komma på hur man gör ?
Kommer mer sen ;)

RSS 2.0