there´s no limit

Jävlar vilket partyhumör jag är på :D Bästa på lääänge! Telefonen går varm av både mess och samtal, träffat folk på Systemet och det verkar som alla ska på tältet ikväll :D Fy fan vad skoj det ska bli!! Är nästan rädd att jag blir för party och super omkull, men det ska väl ändå inte behöva hända?! Får ta´t lugnt med virren ;) Hahaha!
Mottot ikväll är; there´s no limit!

Dagen har för övrigt vart perfekt hittils. Jag och Sofie tog oss en vända med puppu-hästarna, vi red nere på isen. Fy vilket härligt väder vi har :D Soool och den värmer som bara den. Tror bestämt att våren är påväg med stormsteg! Och jag stormtrivs ;)

 J är på topp! Och då vet man aldrig hur det kan sluta ! See ya tonight ;P


Bring the party to me ;D

summer party

Ikväll är det summer party i R-vik. Hade vart kul att gå på, men nu är det faktiskt så att jag laddar som en dåre för i morgon :P Förresten så har jag glömt att tala om hur det var på Hammerfall-konserten! Den var iallafall jätte bra :) Vi stog nästan längst fram när de började spela, jag väntade på Hearts on fire hela kvällen, och den kom såklart sist :P Fick höra den iallafall, haha! Helt galet full blev jag också... huuua! Men det behöver man ibland också, tycker jag :P Hela gänger avslutade kvällen/natten frossandes på donken. För en gångs skull var det gott med äckel-McDonalds :P

Idag har jag inte gjort så mycket direkt, vilket har vart huuur skönt som helst. Förmiddagen segade jag mest runt, jag och brorsan var ute en stund och lekte med Nicke. Den hunden blir bara mer och mer galen för varje dag som går :D <3 tog lite kort också, på all snö bl.a. Stackars bubblisen är så gott som helt täckt! Men snart är det sommar, då ska vi ut på stan och ragga. Jag och min bubbla ;)

/ little J

thaa queen of the dancefloor

nu börjar hon vakna till liv ;D alldeles lagom till helgen. Moahahahaa! Hittade massa partymusik i en grupp jag gick med i på fejjan (80-talisterna på facebook)! Nostalig om något :D Här kommer några smakprover;









Det var några goingar det ;P Fick inte med Five - Everybody get up och Michale Jackson - Bad. Men det här får duga ;) Let´s paaaaarty!!

kliniskt

Nu ni, har jag dammat som en tok här inne! När solen skiner in så fint som den gjort i eftermiddag ser man varenda dammkorn. Jag tror jag har vart överallt och ingenstans med trasan :P datorn är dammfri den med ;) jag har lagt av mig lite den senaste tiden.. två av mina blommor har dött tex. Det var egentligen en tidsfråga, men ändå :O Dags att skärpa sig J :P Palmblomman jag fick av M för ca 2 år sedan nu, är iallafall levande. Tar jag död på den är jag fan dålig :P tur att jag fick två andra blommor av mamma för några veckor sedan, så det är inte tomt i fönstren iallafall. Men hade behövt en till, en vanlig grön bara :)

Snart ringer nog Hasse-mannen. Vill heeeeem! Längtar som en dåre efter min lilla Nicke-bus :D Han är mitt ljus här i livet ;P Han och Curry är väldigt lika på något vis, inte när det gäller utseendet utan i sättet att vara :P Haha. Sådär galet tokiga ibland, precis som matte ;O Vi passar bra ihop helt enkelt.

Neej, nu ska jag titta över min packning en sista gång. Måste komma ihåg min nya bok också... Höööööööres .


förfyyyld :(

Så nedrans typiskt! Nu börjar det där förbannade snoret rinna igen... Har var nog sjuk nu tycker jag! Brukar inte vara sjuk såhär ofta som jag vart det senaste halvåret. Vad ska detta betyda ?! :O
Om ca 2 ½ timme bär det av norrut igen, för ännu en helg hemma i Dalarna.  Undra hur många mil jag åkt sedan skolan började efter jul ? Blev ca. 600 mil nu när jag räknade efter :P innan den här veckan är klar blir det 700. Blir ju 50 mil/vecka. 25 mil hem, och 25 tillbaka. Haha! Helt sjukt... Men man vänjer sig faktiskt :P Blir ändå lugnt med åkande om ett par veckor... får ta igen mig då :P

Åååh! Jävlar!! Det var nära för Charlotte Kalla att få silvret! Vilken spurt :D Haha! Undra om någon hörde mig skrikandes här inne! Mycket bra, mycket bra. Så ska det se ut :)
Nu ska jag dammsuga och fixa med resten, så jag kan äta det sista jag gör. Broccoli och skinkpaj. Göttans :)

P&K/ little J



I did it!

Då var det avklarat. Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut och det, gick väl bra tror jag ? Tror det där kommer bli bra efter ett tag. I feel so strong these days! Go J, Go!
Nu blir det mat för min del, makaroner och korv. Sedan bär det av till skolan, börjar 13 och slutar 16. Känns nödvändigt, men aja. Lika bra att släpa dit sin röv.

Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi kanske senare... C ya .

bokrea

Det blev två böcker, en om stjärntecken. Den var riktigt intressant, mycket som stämmer in när det gäller det ena och det andra! Köpte även Snälla pappa, nej. Den kommer säkert bli tung att läsa... Men det är nyttigt som bara den tycker jag! Den handlar om författaren själv och hans systrar som blivit sexuellt utnyttjad av sin styvfar. Det är en sann historia...
Inne på Akademibokhandeln träffade vi på en kändis!

C: Johanna, jag tror att det är Stefan Holm som står framför oss!!

Och en annan ser ingenting. Stog ju precis bakom honom i och för sig, och Cissi på sidan av :P Trodde han skulle vara kortare, men han var faktiskt rätt lång! Om han ser kort ut på tv, undra hur kort jag skulle se ut i så fall :P Haha! Då har man iallafall sett Steffe Holm IRL!


Nytröjan


Nytröjan 2

fettisdag

Nu har jag duschar av min innan svettiga, men nu så nöjda kropp :P Blev en lång promenad idag, på lite drygt en timme iallafall. Solen värmde så skönt, nu börjar våren komma. Fan vad härlgt! Allt blir lixom en aning lättare då på något vis.

Idag är det fettisdag, och bokrea :) så idag blir det en semla och kanske ett bokköp för min del. Apropå köp så köpte jag en sådan där spetströja, på Gina och ett linne på wear it. Kanske tar kort på det senare. Nu har man iallafall lite mer att välja på... fantasin börjar lixom ta slut på helgerna :P Blir en till swäng bland klädaffärerna idag, är ute efter en viss grej :) Det kommer bli så bra, eller hur Cis ? ;) Moahahaahaa!


Ut och tjocka er i grädde och mandelmassa/vaniljkräm, och allt vad som kan tänkas!
För det ska jag :)


a new day

Ny dag = nya problem. Eller, ny dag = nya möjligheter ? Beror väl lite på vilken nivå man vill lägga sig på, I guess. För min del vet jag inte riktigt, dagar i dessa tider kan sluta precis hur som helst har jag fått erfara. Och än är det inte slut på det min vänner. ÄN är det inte slut på det.. så Hold on!


Får man sakna lite (vilket man får), så saknar jag den här tiden.
Året var 2006 och allt var bara så perfekt... <3

summer job

Måste få tag i min chef i G-klitt. För sommarjobb är ett måste! Fick ett litet "erbjudande" av en gammal klasskompis som jag träffade i helgen, hans pappa är VD på Astrid Lindgrens värld, i Småland. Fatta vad skoj? Emma och Marcus kommer ju vara där nere i somma också. Vore ashäftigt :) Så den som lever får se.

Tvätten är avklarad iallafall, skönt att få den gjord nu istället för att hålla på till 22. Nu väntar en varm och härlig dusch, sedan blir det Lipstick jungle och te med min kära Cis. Me like :) <3


Me & Caroline hemma hos Anno :)

Plans

Planeras för fullt, men inget jag tänker skriva här då. Än ;)
Snart blir det en vända på stan, sedan tvättning mellan 16 och 19. Vi lär ju vara färdiga med alla bestyr till kl 21 ;D Ledigt i morgon, gött det. Såå jävla skönt att slippa att ständigt hålla på med den där satans rapporten, för nu är den inne och det är ingen återvändo :S Äh, skit samma med det känner jag just nu... lika bra att ta en sak i taget.


<3




Ring eller något om det är något du vill. Kan faktiskt inte ritkigt förstå dina "singaler".

Back in town

På några timmar förvandlades jag från dalkulla till Karlsta' tös :) Skola denna vecka, inget sportlov längre.. är lite tråkigt, men så är det att  vara stor :P Blir inte så lång vecka ändå... Nu lär jag knyta mig. Så man orkar med i möra, ny kurs och allt. Spännande, men den verkar tung. Mycket uppgifter iallafall :O

Natti natti / J


Rumpchock på tältet igår

Yes, och den stog ingen mindre än lilla jag för :P Det kan gå lite väl vilt till när man dansar ibland, eller hur Elli ? :P Haha! Men det gör inte så mycket, det är ju ändå bara bra reklam ;P Hade ju mina spetsleggings också, så det var ju inte så diskret precis. Ja jag säger då det. Tror bestämt jag skyller det hela på Pontus, det var han som fick mig att ta beslutet att gå ut. Han tyckte att jag kunde behöva det, och jag är inte sen att hålla med ;O Höhö.
Träffade iallafall på många gamla ansikten. Det gillas :) Bästa kommentaren för kvällen var väl av Jonas ändå;

-Fan Johanna! Kan du sluta vara så jävla snygg ?! *med ett surt uttryck i ansiktet*

Haha! Vi avslutar inlägget med det tycker jag :P


Back in Dalarna

Yes. Änteligen :) Blev senare än planerat, men va fäään. Har nyss vart och hämtat brorsan från träningen. Är så jävla nice att köra bil, poppa musik som en galning och bara vara allmänt störd :P Joel skämdes ju sååklart, jag tutade och körde med varningsblinkers genom hela byn. Livet är rätt gött att leva vissa stunder ändå :)

So come on, let meeeeee entertain you!! ;D Yeeeaah!







Galenskaparnas fröken J! ;) I´m löööv it!

powerwalk

det blev en promenad på en timme idag, det blev även en vända på stan och nu återstår sista slitet med rapporthelvetet. i morgon ska det in! yees! frihet .

måste även lämna plats för min gamle trogne vän Fredde, som äntligen fått sitt körkort idag! STORT GRATTIS till dig, från mig! :D



sleepover 090207

hos Mr. M ;P




Mys med min kära <3




Sov gott ;)

köttbullar&potatis

Nu har jag slevat lite köttbullar och potatis. Visst lät det trevligt ? :P Innan det var jag och my dear ute på en promenad, på ca. 45 min. Var riktigt skönt och behövligt.

Snart är det fredag, vilket innebär en sak. Hemfärd :P gud vad jag nöter vägen mellan Karlstad och Orsa känner jag, med va' fan. Snart är det praktik..  4 veckor i streck. Vilket kommer innebära rätt många helger här nere. Får se ifall det bli att åka hem någon helg mitt i, men äh. Får hoppas på besök istället ;) tihi <3
Apropå det, guuud vad jag saknar min Nicke-bus! Det är en härlig prick det :) Och han blir så stor, mammas lilla gris! I måndags fyllde han 11 veckor, och igår hade vi haft honom i 3 veckor :O helt sjukt vad tiden går. Längtar så till det blir vår! Älskar den årstiden. Då man kan sitta ute, solen börjar värma och man kan äntligen börja få lite sol på sin annars så bleka  nuna :O usch, man är ta mig fan genomskinlig!
Neej, nu ska jag nog börja dra mig bortöver till min darling <3

see ya .

Seminarium

Avklarat. Det gick bra! Känns bättre inför fredagen nu oxå. Skönt det!

Funderar på att ta en powernap nu, blev så trött på någe vis.. är väl inte van vid att gå upp så pass tidigt som det blev idag. Har iallafall kunnat sova till 8-8.30 när jag vart hemma.  Men idag gick jag upp 7. Sovis i morgon, gött!
Måste skriva klart min rapport också, helt klart. Känns bara segt, tungt. Usch. Nu får den här veckan vara slut!

Tingvalla

Nu är jag tillbaka i mitt Tingvalla. Bussresan gick bra. Det var mycket skog den nya vägen, såklart :) Men det var ändå lite roligare att åka en annan väg :P Nu har vi åkt tre olika vägar till K-town ;P
I morgon är det dags för seminare... det börjar pirra i magen en aning, men de är inget emot vad det gör inför fredagens examination :S Huuugaligen! Brukar inte bli såhär nervös inför liknande grejer, men nu är jag banne mig det.
Fått hem "socigograms-uppgiften" på brevlådan, och det gick bra. Pust! Klarade ju kursen, men tycker sådana grejer är nervpirrande att få hem sådär ändå :P
Nu är det bara att ladda inför morgondagen... wish me luck .


Ju mer tiden och dagarna går, ju mindre blir chansen din .



/ little J .



du får inte


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Dålig utdelning

Har letat böcker i bibliotekskatalogerna i Orsa och Mora, men det var dålig utdelning idag. Ser ut att få lov att låna 7 böcker på fjärrlån :/ 2 av 9 fanns iallafall här i Orsa. Den kommande kursen är på 10 veckor, och den innehåller 4 veckor praktik. Så det kommer bara swischa till! Sista kursen är på 5 veckor, och det är då vi ska skriva den stora rapporten :S Gud vad tiden rusar iväg.. snart har februari passerat också! Och jag står mest på sidan av och bara ser på, känns det som. Jag hänger inte riktigt med i svängarna som livet har bjudit på de senaste månaderna. Men jag försöker iallafall så gott jag kan!
Kl. 13.00 går bussen mot stan. 4.18 timmar tar det visst, blir alltså en annan rutt söderut denna gång. Kan ju vara kul med lite omväxling :P

Igår var jag och Nicke hos Lowa, Sofie och Robin :) Det blev lite lek tillslut, även om Nicke fick sig en rejäl omgång då och då :P Lowa är ju liiite större då, haha! Men han tuffade till sig tillslut, min lilla Nicke :)
Måste också bara säga att Sofie har då träffat en bra trevlig kille ! :) Inget "hawaii-drömmande" där inte.  Utan en kille med båda fötterna stadigt stående på jorden. Tummen upp för det!

Nu lär jag sätta fart. Hörs väl kanske senare.. Tjo!

Ägare till sms efterlyses

Nu är det som så att jag fick ett mess igår vid 23.40 tiden, och min telefon är lite smått störd så den byter gärna namn, på den/dem som skickar sms:en, som den vill i inkorgen om jag inte hinner med att kolla. Så igår kom det iallafall ett meddelande som jag gärna vill svara på, och enligt min telefon är det Sofie som skickat det. Vilket det inte är enligt henne själv :P Så, du som skickade det. Hör  gärna av dig igen :P

Tjo.

Rapportskrivande

Herre min gud säger jag då bara. Nu har jag kört fast, igen. Hade det här vart en uppgift som skulle in på gymnasiet hade jag lätt fått minst VG, om man jämför vad som krävs på gymnasienivå och högskole/universitetsnivå. Men nu är inte det här gymnasienivå, tyvärr. Är en himla skillnad på att känna att man ligger på VG/MVG-nivå, och vara rädd att få underkänt. Helt sjukt.. ja skillanden är definitivt stor på att plugga på gymnasiet och universitet. Det är då en sak som är säker! Något som skrämmer mig ännu mer är att den här rapporten "bara" är en övning, för i vår kommer den stora rapportskrivningen. Huuualigen! Hur ska det gå till ? Ja, säger då det. Nu har jag iallafall fastnat i mina egna formuleringar. Texten får inte vara pratig, men samtidigt ska den vara lätt att förstå. Ja ni hör ju själva! Vilket påhitt...
Idag har jag faktiskt skrivit mer än jag gjort de andra dagarna, litteraturen är bearbetad och jag har även kommit en bit på diskussionen. (Det är där jag fastnat.. ) Den ska vara på 2-3 sidor, så jag satsar på 2 sidor där :P Den är säkerligen den viktigaste delen, så gäller att få med något riktigt smart där. Har skrivit rätt mycket på de andra delarna också, ska till några rader där så är det kirrat sen ;O Är iallafall inne på min 6e sida, rapporten ska vara på 8-10, så det fixar sig. Har ju till fredag på mig ändå! Men hade tänkt vara helt klar till på onsdag. Aja, får se hur det går. Wish me luck!

Ibland känns det oändligt...

Rättvik

Here I come! Ingenting kan stoppa mig, stoppa mig ;P Ha en bra fredagkväll!

Hammerfall

I morgon ska jag till Rättvik, och rocka loss till Hammerfall. Haha, otippat jag vet. Men vad fan :P Man lever bara en gång. Ellinor frågade ju, och jag är inte svår :P Ska bli kul att träffa lite nytt folk också.




Men på förmiddagen ska jag upp till Ullis och rida :) Ska bli kul! Jag fick ta Emil :D En sådan fin och duktig häst ska jag också ha mig någon gång i livet. När jag får råd rättare sagt :P Är ju rätt kärvt med pengar i dessa studenttider... Men det är ju bara tillfälligt :) Har ju mindre än 2 år kvar nu. Kämpa på, kämpa på! Börja bita i nu... känns att man inte går på något gymnasie längre. Puuuh! Tur man är ambitiös, haha ;P
Nu ska jag prata med Cis, och sedan sova. Är så trött nu för tiden... Tjo! 

Quote of the day:

Whatever you give a women, she will make it greater...

If you give her a house, she´ll give you a home.
If you give her groceries, she´ll give you a meal.
If you give her sperm, she´ll give you a baby.
If you give her a smile, she gives you her heart.
Whatever is given to her she multiplies and enlarges.

So if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit!


pussy

Har äntligen fått tag i böcker. Hittade massa i Mora idag :P lär väl sett ut som värsta pluggisen med bokhögen jag bar omkring på.
Var in på Lantmännen/Granngården/Odal, eller vad tusan det heter nu för tiden, och köpte ett täcke till Nicke. Hahaha! Men det gick inget vidare :D Först fastnade ett framben, så han föll som en fura när jag satte ner honom. När jag hade fixat det så skulle vi prova gå några steg, men då trampade han på täcket så han for framstupa. Hahaha! Förlåt, men det såg bara för roligt ut! Jag tror jag inte skrattat så mycket på jag vet inte när! Tårarna rent av sprutade! Förlåt Nicke-bus! <3 Vi får köpa ett mindre täcke helt enkelt :)




"nog för att jag visste att du var rätt feg förut, men så här feg? du förvånar mig mer och mer för var dag som går. pussy!" 

Mindre lyckad dag

Bibblan var stängd idag, pga personalutbildning. Så jag får göra ett nytt försök i morgon! Svängde in på skoaffärn också, hittade mig ett par snygga stövlar på rean! 200 spänn! Det var iallafall lyckat :)
Kallt idag med, var faktiskt skönt ute igår. Men idag är det skitkallt! Nu är det ca. -15 här, och sol... Brrrrrr!

Hörs kanske senare.. eller något .



Älskar dem!


Bajsskotrar!

Är så förbannat trött på dessa skotrar. Visst, det finns säkert någon tjusning med att åka omkring på dem. Men det är ingen vidare till tjusning att sitta på en häst när det kommer ett par skrikande vidunder som kör omkring på vägarna inne i området! Fan tänk lite ?! Dagens skotrar låter som fan! Man hör dem banne mig på flera kilometers avstånd. Och de som kör sen! Gaaaasar, bromsar, gaaaaaasar, bromsar. Det låter för jävla illa! De får inte ens åka inne i tätbebyggt område! Tänk om det skulle komma en liten flicka ridandes på en häst, och den skulle bli rädd. Det är livsfarligt! Tycker inte att det ska vara så svårt, när man till och med håller sig undan från skoterlederna. Ger man sig ut i skoterspåret får man skylla sig själv, men snart kan man fan inte vara någonstans! Det finns mycket hästar här på Sandhed och i Hansjö, och det vet ni! Jävla nötter .

suck pust & stön

Liten ändring för det föregående inlägget; antar att det var en 1,20 vis sov i, inte en 1,10 ;P Men saaak samma! Ingen mer hade fått plats iallafall :P

Dagen då? Jaa.. det är iallafall -20 just nu, sol och maaassa snö! Minns inte när vi hade såhär mycket snö sist. Hästarna står iallafall inne än så länge. Tycker det är för kallt att ha ut dem nu.
Lär väl skriva på min sk. "rapport" också. Har kommit en liten bit på väg, men är en massa jävla jobb kvar. suck pust & stön

Vad hände?

Ja, kvällen slutade iallafall i en 1,10 säng. Lite trångt, men finns det hjärterum finns det stjärterum ;P Mamma hämtade hem mig i morse vid 7.30... har sovit lääänge! Bilder kommer senare, ska bara be mina vänner lite snäll *blink blink* ;D

Nu hade jag väl tänkt göra något annat...

Trevlig helg!

Igår: (fredag): Bio, Valkyria, med Emma & Marcus m.fl. Mycket bra!

Idag: Kalas hos Anna O :) Party all the time, party all the time. PARTY ALL THE TIIME!



Ses i dimman .

Vargjävlar!!

Kurt Erkapers, våran höbonde, har blivit av med sin hund pga några jävla äckliga vargjävlar! Fy fan vad jävla grymt!

Läs mer: http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=363953&context=60321

RSS 2.0