Kvällsn

Dagen har rusat fram. Massa matte i skolan såklart! Träning på kvällen. Det gick jättebra idag :D Jag och Cissi är verkligen på gång nu :D Stegen börjar sitta, mer än bra :) Nöööjd!

Har kikat på Efterlyst nu ikväll. Den där våldsmannen har ju härjat här i ett år nu, sedan första överfallet! Kan ni få fast honom eller ?! Skulle ju sitta fint, kan man tycka. Utländskt ursprung... no more comments.
Han ska tydligen börja sitt lilla "spel" med att taffsa på en där man sitter på bussen. Jävla obehaglig typ alltså! GET HIM FFS!!

Nu ska jag sova. Ladda inför sista skoldagen! Känns gött med helg :) Blir att åka hem i morgon ändå. Tur att Hasse åker hem och hit igen den här veckan, så passar på att åka hem denna helg. Blir här nästa...
Natti natt!

P&K/ little J

gadda

Jag vill tatuera mig. Jag vet precis vart jag vill ha den (bilden nedan har inget med detta att göra)! Skulle passa så bra på något vis :) Har en idé på ett motiv, men skulle även kunna tänka mig något annat. Vet det när jag ser det ;) Jag vill att tatoon ska representera något, tycker det är viktigt. Är som sagt inte helt klar med mina planer än, men det tar sig ;)

P&K/ little J

 


motivation

Hur finner man motivation, när den ena feta saken efter det andra bara kastas över en och liksom bara jämnar ut en med marken, om och om igen ?! Idag presenterades ännu en gruppuppgift. Det lottades ut böcker och min grupp, utav ca 11 andra grupper, fick såklart den fetaste boken. Det sjuka är att vi alla har lika lång tid på oss att läsa dessa böcker. En aning orättvist, när man har en bok på nästan 400 sidor medan andra har böcker på 100, kan man tycka. Men av allt som inte tar död på en stärker en, eller hur är det man säger ? Kan ju hoppas att det stämmer...
Läsa, läsa, räkna, läsa, räkna, räkna, läsa, läsa... Skulle vi verkligen behöva en uppgift där man ska läsa, mer ? Ungefär som det inte räcker med det man har. Jävla skit.

Träning nu i eftermiddag, kl .17.15. Powerstep idag, och dansstep är bokat till i morgon. Powerstep på torsdag igen, men jag känner att det är alldeles för mycket att göra nu för att hinna med att träna om kvällarna. Får banne mig räcka med 2 ggr/vecka just nu... Åtminstone till tempot lugnat ner sig. Om det gör det vill säga... Så positiv jag är nu känner jag! Eller inte. Lika bra jag lägger ner för stunden, så jag inte smittar av mig på er andra :O

Omotiverat? Ja. (bild fån förra hösten)



P&K/ little J

Summer of 2009

Jag har ju inte riktigt summerat min sommar (kommer bli längsta inlägget i angelwhite-bloggens historia :P) Så jag gör det med lite bilder :) enjoy.


Jag har jobbat en hel del! Såhär ser en vanlig morgon ut i Café Koppången, Rovdjurscentret.



Var på sommar kick-off.



Hann även med en massa ridturer!



Jag har vart på RIX FM- festival



Jag har badat, massor (då det var badvänligt)!



Jag har vart i Småland!





Haft kräftskiva hemma (i härbret) på går´n. Mysigt!






Jag har åkt motorcykel för första gången i mitt liv!




Jag har vart till Turkiet!



Lite "random pics" från lite när, hur och var :P



Tror det var allt, jag hade i bildform iallafall! Jag har även vart till Stockholm en sväng (men har inte fått de bilderna av Cissi än. Lägger upp dem en annan dag), vart på andra festivaler och lite annat smått och gott:) Tycker faktiskt att jag hunnit med bra mycket den här sommaren! Det har vart den "stormigaste" sommaren på mycket länge, men innehållsrik har den varit minsann. Inget snack om den saken :) Jag är faktiskt nöjd med min sommar, after all! Tycker ni inte att jag vart effektiv ? :)

P&K/ little J




new week

Här går det undan - håll i hatten! Redan v. 40. Fyra veckor kvar till höstlov, för dem som har sådant vill säga. Jag, har tenta! Vecka innan också till och med. Men inte ska jag väl vara bitter för det ?! Bara jag klarar dem så lovar jag att inte vara bitter! :P
Dagens innehåll har såklart vart matte. Vi har börjat med procent nu... På eftermiddagen hade vi "Spelhåla". Jag kan inte riktigt förstå vitsen med att sitta och spela spel i 2 ½ timme. Efter en timme har man hunnit testa det mesta, för orka spela alla spel som fanns ?! Nej. Aja, men nu har man lärt sig lite nya mattespel. Så det kan väl säkert vara bra inför framtiden.
I morgon ska jag och min studiegrupp börja planera inför Skolprojektet då vi ska ha utematte. Ser fram emot det, skönt att få lägga upp veckan själv. Den enda schemlagda dagen vi har nästa vecka är måndagen. Förhoppningsvis kan vi jobba undan lite denna vecka, så slipper det bli så mycket nästa. Plus att jag är rätt säker på att vi inte kommer ses kl 8 på morgonen (=sovmorgon). Det är jobbigt att gå upp halv sju... faktiskt! I morse var det mörkt också. Det stormade och regnade som fasen i natt/tidigt i morse. Trodde rutorna skulle sprängas! Tur att det lugnade sig så jag kunde somna om. Ikväll måste jag lägga mig tidigare!

Nu håller jag och Cis på att tvätta. Tur att det fanns tvättid nu vid 16 när vi kom hem. Skönt att få tvätta undan lite, även om det inte är så mycket. Ska ner och hänga upp nu. Hörs troligen senare!  Då kanske jag ska lägga upp lite bilder från sommaren ? Ja, jag summerar min sommar i bilder :) Vore ju något! See ya.

egopepp

Kände mig verkligen så nere, både igår och idag. Men på vägen ner hit till Karlstad bestämde jag mig.
Nu ska jag sträcka på ryggen, köra nästippen i luften och ge alla jävla loosers en smäll på käften! Den känslan ska jag gå ut med varje morgon. För nu jävlar! Lite jävlar annama skadar inte, som jag sagt förr.
E-type var väl säkert bra igår. Men som jag tidigare kände så skulle jag ha stannat hemma. Mora Parken var inte värd 200 spänn. Det enda som var värt något i pengar var skjutsen hem igår. Trodde ett tag att jag skulle få börja promenera hem ett tag, när den ena efter den andra åkte ifrån mig. Men jag löste det tillslut.

<3

Tog en tur ner till stranden med min bästaste vän någonsin. Det var himla skönt, att få filosofera nere vid vattnet och bland träden. Kom att tänka på att det är himla fint i Orsa! Tycker om mitt Orsa! Man får säga vad man vill om den byn, men det är ändå en plats där man vuxit upp och har sin familj. Längtar redan hem, det var riktigt tungt att åka hemifrån idag. Var längesen det kändes som det gjorde idag.

/J


I´m a true believer

sitter här och försöker komma igång till ikväll. känner mig rätt opepp, men det är då man kommer få som roligast, enligt min kloka mor! :P
funderade ett tag på att sova lite middag, men vet inte. klockan är ju ändå 16 nu, borde även göra något åt matten. men ja... det vet man ju hur det går med den saken. har att läsa, massa. men det slutar med samma resultat som det föregående. orka med ?!
vaknade halv 9 idag med... fixade hästarna och red. var klar någon gång efter kl 13. sedan bakade jag en kladdkaka istället för att läsa mina böcker :P mycket bättre tycker jag.  
Curry tyckte det var roligt att hoppa idag, det tyckte jag med! :D har sådan sjuk träningsvärk från dressyrpasset igår. rumpa, mage och rygg. antar att det var dags för lite dressyr, med tanke på träningsvärken och det dammiga sadelskyddet till dresyrsadeln... man får ju en helt annan sits i en sådan sadel = använder musklerna på annat vis. känns idag kan jag lova. alkoholen lär väl göra sitt så det iallafall kommer så ut som jag kan gå någolunda normalt :P
kvällens outfit blir svart pennkjol, grått linne, något längre halsband till och gladiatorpumps. älskar dem :)


precis de här har jag köpt :) så sköna och såå nöjd jag är med dem!




see ya at the dancefloor! P&K/ little J


solen lyser i orsa

Fredag, och solen lyser upp de gula löven i träden så fint! Gick upp halv 9, tog ut hästarna och gjorde klart i stallet. Har att rida kvar! Men först ska jag ut och gå med Nicke, och sedan ner på marknaden en sväng. Blir mest att fika :P Känner mig seg idag. Min kropp har tagit alldeles för mycket helg redan. Måste ta tag i allt som har med skolan att göra! Fan säger jag. Måste bli lite arg så det blir av :P Jag funkar rätt bra när jag blir lite förbannad.
Vart ska man rida idag då ? Tror det får bli lite dressyr idag, hopp i morgon och någon lättare tur i skogen på söndag. antar att jag inte kommer orka med så mycket mer då :P Men har bestämt mig för att denna gång ska jag vara lagom mycket party. Sist blev det för mycket! Bad ju i och för sig om det. Så för en gångs skull fick man som man vela :P Hoppas jag får det denna gång med. Är ju en fördel om man kommer ihåg kvällen, för den här vill jag komma ihåg :)


Tobbe

Så klockren! Skulle lätt tänka mig att jobba med de här härliga människorna!
Helst Tobbe, han är ju bara för frän :D


Gå och raka dig! Du ser förjävlig ut!


rumpan är viktigare än brösten

Såg att det fanns en sådan fanclub på fejan! Rätt fränt ändå :P Jag måste faktiskt hålla med. För hur mycket finare är det inte med en tjej som har en snygg rumpa, men mindre bröst. Än en tjej som har stora bröst, men ingen midja/rumpa. Då är faktiskt det första alternativet bättre, om man måste välja :) eller vad tycker ni ? Fritt fram att ha en åsikt :)

(inflik, tur är väl ändå att vi alla ser olika ut)

dalarna

Den här veckan har gått sjukt fort! Visst, det är egentligen bara torsdag. Men för en annan som går mån-tors så innebär det såklart helg en sådan här dag :) Tackar vi för, hatten av!
Hasse fick för sig att åka hem tidigt idag, utan (nästintill) minsta lilla förvarning. Plötsligt hade jag bara 40 min på mig att packa, städa och hinna med stan. Fick stressa ner på stan som en dåre och in på Clas Ohlsson åt pappa. Men där kunde de inte hjälpa mig ändå, så jag stressade iväg i onödan visade det sig. Men hann iallafall med det jag skulle. Glömde dock min svarta bh, men det var inte värre än så :P
Nu har jag diskat och grejat här hemma. Mamma och pappa har åkt på föräldramöte i Mora, så jag fick ta över ställningarna här hemma :P ska ut till puppu-hästarna om ett tag. Borsta och dona :) Tänkte även försöka börja skriva rent mina anteckningar. Har en del att ta itu med i så fall... Har redan skrivit ut mer än halva räknehäftet. Det ni! Så jag har en del att skriva rent... och det vore ju en fördel om allt det där satt där det skulle. Men kan lova att det gör det inte :S Är anmäld till första tentan nu. Usch, det hugger till i magen så fort jag tänker på´t.
Är även anmäld till vårens kurs, fan vad fort det går! Sista anmälningsdatum för vt- 09 är ju 15 okt, är faktiskt där snart. Lika bra att vara ute i tid (vilket inte är min grej), så man inte missar något nu när det är så mycket uppe i huvudet.

Snart är det dags att skjutsa brorsan på innebandy. Lär ju ta med mig Nicke på det, han brukar inte ha någon vidare till lust att stanna hemma själv :P Fast han brukar i och för sig inte ha någon vidare till lust att åka bil heller :O Haha! Mattes tok <3 Aja, det löser sig. Skriver kanske mer senare... Tjo!




Turkland om något! Längtar tillbaka...


Kvällsn

Idag har jag haft fullt upp. Massa matte mellan 8 och 15. När jag och Cisen skulle åka hem kom hon på den briljanta idén att åka ut till Hööks och glutta lite. Så vi åkte dit direkt efter skolan. Vi tyckte det var likabra, annars skulle vi bara såsa ihop i soffan :P Vi köpte lite hundgodis, och jag köpte en reflexväst till Nicke och lädertvål till hästsakerna (behövligt). Hann precis hem för att äta och diska innan träningen. Dansstep stog på schemat idag! En del nya steg idag igen, men de satt rätt bra tillslut. Det svåraste är ju som sagt att komma ihåg i vilken ordning allt kommer i slutändan :P  Men man lär sig väl. Var ju bara andra passet, så vi är mer än godkända ;P
Nu är jag sådär härligt trött i kroppen. Gött att få använda huvudet till annat än matte också, nyttigt det :) För kroppen med såklart. Så man inte slutar som de i programmet som går på tv 3 just nu... Hur kan man vela ligga i sin säng frivilligt och bara bli fet? När man är ung och allt. Tragiskt.

Nu blir det säng. Har ju redovisning i morgon också... Tar så lätt på sådana saker känner jag. Har fullt sjå med själva matematiken, jobbigt är det! Hörs mer i morgon, ska försöka hinna med att lägga upp lite bilder då. Är faktiskt lite roligare med sådant skit :P Ska bättra mig (a)
Natti!

the ugly truth

Filmen var kanon! 10 av 10 toasters till den :) Vet inte vad jag ska dra för slutsatser. Men har iallafall kommit fram till att "vandrande checklistor" är inte det ulitmata valet heller. Frågan är vad är det för slags kille man egentligen söker ?! Den dagen det känns sådär riktigt rätt behöver man inte den där sk. checklistan iallafall. Tror då jag :)
På hemvägen köpte vi lite gott på Hemköp. Blev lite vindruvor, äpplen, bananer, keso och Pro Viva! Kan behövas till min mage.
Nu ska jag in till Cissi och ha lite terep! :) och snacka lite skit såklart! Ha en bra kväll!

P&K/ little J

pojkvän

När man har pojkvän, är det så att man bara pratar om just honom hela tiden då? Ok, när man är nykär och allt det där då VET jag att man bara tjatar om Honom med stort H. Är antagligen så att jag tänker mer på detta fenomen för att jag är singel och har inget att dela med mig av i ett sådant samtal.
Egentligen vet jag inte vad jag menar med detta inlägg :P Men kan i vissa stunder bli rätt irriterad på personer, som när man sitter tre stycken och pratar, och så pratar två av dessa tre om sina pojkvänner. Då blir det ju inte så lätt för den tredje parten att tillföra något till samtalet, och samtalet blir även rätt ointressant för denna tredje part.
Jag tror också att personer som hela tiden måste prata och berätta om sina pojkvänner kör en slags "övertala-sig själv-att-allt-är-bra-metod".  Varför måste man annars ständigt tjata om vad han gjort, vad han sa, vad vi gjorde? Det kan vara gulligt i början, men efter ett par år är man faktiskt inte ett gulligt nykärt par som man bryr sig i på samma vis som i början. Sorry, men det är faktiskt sant :/ Jag tror faktiskt att folk har fattat att man är ett par när det paserat en sisådär 3-4 år :P Och det är OK att ett förhållande inte är på topp varje dag! Det finns berg -och dalbanor i allt här i livet. Även om man är dödskär. Som sagt, det är OK och naturligt. Tänk på det :)


uppsvälld

Nu när jag kom hem började min mage att "sticka", igen. Efter ett tag började den även svälla upp, så nu ser det ut som jag har en bulle i ugnen också. En ballongmage kan jag stå ut med, men det där stickandet gör jävligt ont! Börjar bli trött på det nu... Var så förra veckan också, blev bra när jag kom hem. Nu är det igång igen. Blir kanske stressad av att vara här :P man kan ju börja spekulera.

Träningen gick iallafall bra. Svettigt som vanligt! På onsdag blir det Dansstep. Det är riktigt roligt :) Hoppas hon fått till musiken.
Längtar till i morgon. En sådan dag har jag längtat efter länge. Få sova, strosa omkring bäst man vill. I morgon ska jag försöka räkna lite. Ska även ta mig till Sommarro för att lämna en bilnyckel (får inte glömma!) På kvällen ska jag på bio! En perfekt glassig dag anser jag :) Förutom matten då... I helgen blev det inte så mycket sova. Var uppe före 9 både fre och lör. I söndags gick jag upp halv 8... gillas inte när det är helg!
Nu ska jag värma en riskudde och se om det hjälper magen min.

P&K/ little J

Hagamannen

Kurt Niklas Lindgren, född 1972 i Hörnefors, Umeå kommun, av allmänheten och i media kallad Hagamannen (efter stadsdelen Haga i Umeå) är en dömd svensk våldtäktsman.


Det finns tydligen en sådan i Karlstad också nu!! Han ser ut sina offer på bussarna och slår sedan till. Kan detta stämma ?! Vart ckockad när jag såg resumén inför Efterlyst på onsdag så jag hörde bara hälften! Tur att Curry kommit hem nu så jag slipper ut och cykla om kvällarna i mörkret här. Huuua säger ja då bara!

Nanna är rädd... :(


prinsen

I morgon kommer min prins hem! Och det var väl förväl! Men nu återstår ett "problem", igen. Vem ska rida honom är matte är borta ? Curry är och kommer alltid vara mitt huvudbry... Jag är för mesig för att sälja! Är alldeles för rädd om honom för att sälja iväg till någon idiot. Folk är så falska och duktiga på att ljuga numera. Man har ju hört så många historier om hästar som sålts där det gått åt skogen. Vill inte min Curr så illa... Det kan ju bli bra, samtidigt som det kan gå åt pipsvängen... Aja. Får ta itu med det där sedan. En sak i taget!

Nu ska jag gå och kolla hur det går med eldningen för min del. Såg ut att ha brunnit ur nyss, men fick fart på skiten igen :P EldmästarN! Natti.

lördag

solen skiner varmt och gött. Har setat ute och sovit en stund, himla skönt var det! Fått färg på näsan också, det gillas :) Dagen har spenderats uppe på ridskolan. Måste ändå säga att jag gick därifrån med en besviken känsla. Tycker att fok nuförtiden rider ruskigt dåligt. Att man blir placerad på massa fel i grundomgången är bara inte godkänt enligt mig. Jag skulle inte tycka att min insats var värld en lacering utan lite fight! Det kanske inte dem tycker heller i och försig... tråkigt som åskådare är det iallafall. Therese Jons var nog den enda på ställe som enligt mig var en duktig ryttare. TUR att hon van den sista klassen. Det var hon mer än värd!

Inget matteplugg har vart aktuellt heller. Det har art skänt att bara få "glömma" det för några dagar. Man bli ju faktiskt jävligt deprimerad av ét.
Pappa har åkt på älgjakt. Och ikväll ska mamma ha lite middagsbjudning här med några vänninor. Jag ska väl vara med som ett bihang, ett tag iallafal :P Får se om det blir lite filmmys med Fiddär och Cis senare. Det har förövrigt vart himla skönt med en lugn helg. Förra helgen tog alltför mkt energi :P Kanske fattar matten mer den kommane veckan om jag håller mig nykter ? Vi kan ju testa :P
Tro om jag ska ge matteböckerna en chans ? Han en bra lördag!

P&K/ little J

räkna med bråk

Känns himla skönt att vara hemma faktiskt. Det är sk. "hundväder", så Nicke ligger och slöar här i korgen bredvid mig. Vill också mysa ner mig, inte i korgen då :P Men i soffan tex. Borde sätta mig med alla dessa jävla uppgifter...
Brorsan håller också på med bråk nu. Vilket är bra för mig så får jag träna lite på att förklara :P Känns rätt onödigt på ett vis att sätta mig med min egen matte när jag inte förstår ett jota. F*ttmatte.

Att mysa ner sig i soffan med en filt och sätta på DVD-filmerna på mig och Curry lockar mest :) Så himla skönt att få drömma sig tillbaka till den tiden i livet då jag mådde som bäst. Visst, fanns väl problem då med. Gör det ju alltid. Men inte av de slag som befinner sig i mitt liv just nu. Året när mitt psyko-ex flyttade var 2005. Då började mitt liv ta fart igen! 2006 vann jag och Curry DM. Allt bra flöt bara på. Jag tog studenten, flyttade till Karlstad ht-07.
I Januari i år tog mitt liv en tvärvändning. Sedan dess har jag inte riktigt hittat mig själv. Mycket i mitt liv sattes på prov. Och nu vet jag knappt vad jag mår bra eller dåligt av längre. Jag känner mig vilsen, och missförstådd. Jag vill hitta tillbaka till omkring 2005/2006/2007 igen. Då allt bara flöt på. Men man får väl inte ha det för bra här i livet...

Det går "bra" nu.

tjocka korven

Hörru du tjocka korven! Vad mycke äter du egentligen ?! KORVEN! TJOCKA KORVEN! Haha (internt) :D

Ems hade den som ringsignal till och med! Dåre :D

 

På tal om korv så har det grillats korv idag. Jag har dock inte gjort det, men några andra i klassen :) Vi har ju haft utematte idag! Var skönt att få göra något annat än att sitta och bara lyssna. Vilket vi i och för sig gjorde i en timme lite drygt. Men efter det gick vi ut! Var väl inte direkt så givande... men ja. Några lekar/övningar ska väl sätta sig ? Jag tror nog att jag var den som var mest påklädd idag, jag och de äldre/mammorna :P Vem vill frysa ? Inte då jag :P Ryggsäck, mössa, jacka, och fodrade vindbyxor is the shit! Tyvärr glömde jag vantarna, men det funkade ändå ;P Och förresten, man behöver inte vara good looking när man är i skogen :P

Nu blir det en vända på stan, eller "byn" som pappa så fint uttryckte sig :P Man är ju inte direkt van att säga att man "ska på stan" hemma :P Närmaste staden är väl Falun/Borlänge typ. Ska handla lite grejer till Elin, mamma och pappa. Kl 16 bär det av uppåt :)

P&K/ little J (en aning mer positiv idag :P)


pluttifikation

Håller med Pippi. Varför ska man lära sig massa mattetrams ?! Himla massa matte som tema i bloggen nu, men mitt liv består mest utav matte just nu. Sorry...
I morgon har vi iallafall "utematte". Ser jag fram emot! Är trött på att sitta i föreläsningssalen och bara nöta in massa regler hit och dit. Aritmetik, didaktik, algoritmer, associativa lagen, kommutativa lagen, abacus, primtal, faktorisering och massa annat konstigt. Det där är inte riktigt mitt språk :P Helt fel.

Annars då. Jo jag har vart ut till min älskade prins idag! Gick till tågstationen för att leta reda på volvon (pappa Sigvants arb. bil). Kollade alla parkeringsplatser, men ingen bil! Ringde Julia och frågade om hon visste vart han parkerat bilen. Kom sedan på att jag hade ju ett helt parkeringshus att leta igenom också, så var bara att gå och börja leta. Som TUR VAR hittade jag den rätt så på en gång. Hade kunnat bli en lång eftermiddag det där :P Kom hem vid 20.00 ganska precis. Nu har jag duschat och druckit te. Ligger i soffan just nu och degar, borde väl dega vidare mot sängen... Ska ringa ett samtal först. Borde även läsa, men mitt huvud är så fullproppat så nu får det banne mig inte plats någe mer idag! Måste sova lite så det får sjunka in :) Det sjuka är; att jag till och med vaknar om nätterna av min egen röst, diskuterandes hur jag ska räkna ut ett tal. Nu har det bara gått för långt!

fuck pluttifikation!

P&K/ little J

 

det här sysslar vi med denna vecka! blää


tänka-musik

Lyssnar på massa musik. Musik av detta slag;


 

 

 



 

I hope it´s gonna make you notice.

someone like me, someone like me.

 

P&K/ little J


pump it up

när jag vaknade i morse var jag något så sjuuuukt negativ! Känner mig inte direkt mer positiv just nu... Solen skiner men vad hjälper det ?! Det är mycket matte nu. Väldigt mycket. Uppförsbacken är även väldigt brant. Men hey, jag kämpar på ?! Funderade på vad allt slit egentligen tjänar till. Just nu hittar jag inget positivt i mitt liv. Ja jag är tragisk, vet det. Men det är precis så jag känner i dessa tider. Helst av allt hade jag velat ligga här i soffan hela hösten och bara vänta ut alla tentor och matteuppgifter tills någon gjort dem åt mig.

Så mycket jag skulle vilja skriva, men vill inte tråka ut mer med mitt depp. Så jag slutar här och nu.

träning

stepen var riktigt härlig! Svettades som en tok, bara så ni vet :P Huuuua! Kommer kännas i morgon kan jag ju lova.
Blir att träna i morgon med, blir ett Puls Intensiv-pass då. Ska nämligen till stallet och rida på onsdag, så då blir det ingen Dansstep :/ Får ta det nästa onsdag, för det var himla kul :)
Nu blir det till att räkna lite, räkna med bråk ;D Fiffigt. Kl 21 ska jag sitta bänkad framför tvn med en fet tekopp! Tack för mig.

P&K/ little J

v.38

Ny vecka igen då! Bara att hänga med i svängarna. Idag var det mycket nytt, mer än vanligt. Våran lärare hade till och med förståelse för om vi blev trötta efter föreläsningen. Det var ju gulligt av henne att visa lite medkänsla för oss tröga själar (pratar för min egen del) :P Lite går in iallafall. Men det gäller att komma ihåg allt också! Det är det som är det svåraste... Måste komma ihåg en bok till Maria i morgon också., btw!

När jag kom hem åt jag, diskade, packade ur väskan (orkade inte igår) och städade/plockade lite. Var så slut igår, hela dagen var förstörd. Jävla fylla :P Har till och med känt av bakfyllan idag, så gårdagen var inte nådig! Jag brukar alltid vara back in business på eftermiddagen åtminstone. Märks att man inte är 20 längre ;P
Om ca 4 timmar är det dags för powerstep. Ser fram emot det! Men för att palla med att lära sig massa nya steg och kombinationer behöver jag nog slumra ett tag :P Lät väldigt bra. Tror jag virar in mig i filten och sluter mina grön/bruna ;D

P&K/ little J

Bakfylla & födelsedagskalas

Fick den karatefylla jag bad om. Och mår därefter idag! Kan någon se till att jag inte dricker mer än en flaska vin nästa gång, om jag nu skulle visa tendens till att vilja häva i mig mer ?! Jag har kommit fram till att en flaska räcker gott och väl, och det är ju positivt ? :P Har precis lyckats få i mig första måltiden idag. Det blev makaroner och köttbullar. Perfa fyllemat :P

Snart ska jag och Cissi ha lite kalas här på Södra Kyrkogatan :) För hon fyller ju faktiskt hela 21 år idag! Har ni inte grattat henne än, så gör det nu ;) GRATTIS min bästaste vän! <3

 

Nu blir det glass, bullar och te :)

P&K/ little J




Fuck me !!!

Förfest hemma hos Cisen ikväll! Vi är så j*vla igång nu alltså, finns inga ord för detta, det är enastående! Party party!!! Snart bär det av mot Mora, funderar på Brasseriet (Brasserie Pineau).

Ni sitter vi och provar lip plumper. Det svidet som fasn! Men huvudsaken läpparna sväller som faaaan eller hur ?! Haha shit. Vad sjukt. Kul att prova :D haha! Gud så flummigt. Lika bra att lägga ner nu tror vi här i Kumbelnäs, innan ALLT sväller, hahahahaaa!
Hörs i morgon :P

P&K/Cis n´ J


tonight is the night

Shit vad laddad jag är inför ikväll! Ska bli så himla roligt :) Vad kan gå fel egentligen ?! Det är dags att betygsätta en kväll med en 10a nu :) Och jag kan inte hitta någon anledning till att det inte skulle blir kanonbra :P Sitter pch pumpar massa partylåtar nu. Det gäller att komma i ni rätt mode ;D Vilket inte är svårt, känner mig verkligen på topp idag! Vädret är inte riktigt med oss, men wtf :P Man kan ju inte få allt ?! Tror jag ska börja skriva ner en playlist som jag ska ge DJ:n när vi kommer fram ?! Det är ju så lätt att glömma bort både titlar och namn på sångare/sångerskor/grupper när man väl står där och ska "önska" ;D Haha! Hej å hå.

Ska börja prova ut kvällens outfit. Har två att välja på, två tiopoängare :P Har köpt nya skor också, en riktigt kap om jag får säga det själv :) Jag och Cis var på stan igår och gjorde riktiga fynd innan vi åkte hem :) Det var massa erbjudanden och rabatter överallt. Inte så bra för en annan som måste hålla stenhårt i varenda korvöre :P Blev hårspray och fransk manikyr-set på H&M (20 % på den dyraste varan). Skor från Skopunkten för både mig och Cis (köpt två och få halva priset på ett par, vilket blev en 50-lapp billigare7par :P) 3 linnen för 99 kr på Bik Bok. Räknade ut att besöket på stan kostade mig ca. 500 spänn, men fick rätt mycket för den lappen, huh ? :D
Om ca 5 timmar ska jag vara klar och påväg till Kumbel :) Det är ju snart, har ju redan vart vaken i 4 ½ timme :P
Ikväll ska; jag, Cissi, Sofie, Anna, Elin, Linda och Johanna umgås och ha det allmänt jävla trevligt :) Linda och Anna skulle ta det lugnt, men vad gör det ?! :) Umgås kan man ju göra ändå. Längtar hur som, var längesen jag gjorde något sådant nu. Nu är det dags va :P Det är dags för annat nu också, så vi hörs kanske senare! Skulle inte förvåna sig om det kommer ett eller annat fylleinlägg ikväll, det brukar ju inte vara helt omöjligt ;D Tuddiluttan!


Skön låt!



P&K/ little J


Fredag i Dalarna

Kom hem rätt tidigt ändå! Hade ställt in mig på det värsta (som vanligt), trodde vi skulle komma hem typ 9. Men det slapp vi :) Har hunnit äta tacogratäng, lekt med Nicke, köpt glass från glassbilen. Var ju huur längesen som helst! Lite nostalgi såhär på kvällskvisten :P Snart tänkte jag gå en sväng med Nicke (kvällskissen :P) och sedan ge Tösen kvällsmat. (Mycket "kväll" nu...)
Känner mig förövrigt en aning besviken/ledsen, kalla det vad ni vill. Tror det är de rätta orden på hur jag känner mig för tillfället. Funderade på om jag skulle sätta mig och räkna lite matte i vredens stund, då tror jag man får mycket gjort. Lite jävlar annama skadar aldrig!

Peppar lite inför morgonadagen. Helst av allt önskar jag bara att en här dagen kunde passera, om jag ändå inte hade sovit så länge i morse. Då hade jag vart trött nu... Sov visserligen till 10, inte så farligt. Men tillräckligt tydligen.
Har fått låna två böcker av Daniel btw. Jättesnällt :) Han har ju också läst den här mattekursen och behöver ju inte böckerna just nu. De här två böckerna är bra, så funderar på att köpa dem för senare bruk :) Nu slipper jag iallafall hålla på och krångla med att låna om två böcker :P lite smidigare.
Längtar som en gnu till i morgon! Tror faktiskt att det är läge för en karatefylla! Sist jag hade en rejäl fylla var på midsommardagen, behöver kanske inte komma i den klassen i morgon?! Kan ju vara kul att komma ihåg något också :P Men almost! Usch. Hade behövt mig ett glas  vin nu känner jag. Meen, nu drack ju jag och Cisen vin igår också. Så någon måtta får det vara på det goda :P Nu kommer Marcus och ska hämta sina skor. Tjo!

 


Black eyed peas is the shit!

P&K/ little J


La bomba

Tagga - i morgon är det lördag! (seriös låt btw :P)


tagit helg!

Skönt :) Idag var jag verkligen rekordtrött (för veckan) i skolan. Om man tänker efter så kan tröttheten bero på att många timmar av dagen spenderades uppe på skolan, var ju bara hem i c 1 ½ timme och åt, sedan upp igen på träning. En intensiv dag kan man säga. Har bokat pass idag med, och just nu känns det väldigt motigt att gå på det. Den här veckan i skolan har vart jobbigast hittils, och det verkar bara stegra sig. Kanske kan få räcka med en "mjukstart" med träningen den här veckan :P Är ju trors allt fint väder, då kan man ju ut och gå.
Dansstepen igår gick iallafall bra! Bättre än väntat :) Är himla gött nu när man kan grundstegen, då är ju mer än hälften vunnet när man ska lära sig nya kombinerade block. Inte lätt alla gånger! Men efter ett par gånger är jag bombis på att det där passet kommer sitta i ryggmärgen :) Det var jättekul att få träna igen, skönt att få komma igång! Kan behöva få lite extra energi när det går mot mörkare tider.
Cissi är kvar på skolan, jobbar med historieuppgiften. När hon kommer hem ska jag rådslå över hur vi gör med träningen ikväll :P Är ju studenttorsdag också, vi kan behöva värma upp lite inför lördagen ;D
Nu funderar jag starkt på en powernap!




Lite partypepp ;D Fy tusingen vad vi ska skaka rumpa på lördag! Me like!

P&K/ little J

090909

idag är det ett sådant där typiskt gifta/förlova-sig-datum. Fränt med 9/9- 09 i ringen :) Just nu känns det vädligt långt bort för min del :S får väl vänta ett par år, har till 12/12 -12 på mig :P Haha! Ska jag väl kunna fixa ?! Lättare sagt än gjort dock. Får nog inse det :)

Dagen då!
6.30: Klockan ringde
ca. 7.30: Dags att gå till bussen.
11.00: Lunch
11.30-16.00: Massa matteplugg...
16.30: Hemma, äta mat.
18.00: Gå till bussen igen.
18.45-20.00: Dansstep :D
20.15: Buss hem och duscha.
ca. 21.00: Teatime! <3

Fullspäckad dag! Den här mattekursen tar verkligen kål på mig. Det är idiot-mycket att räkna precis varje vecka. Förstår vad de menar med mer än 40 timmars "arbetsvecka" (pluggvecka)! Mer än heltidsstudier nu :O Skönt att vi är så gott som färdiga med historieuppgiften som ska in om en vecka. Himla gött det! Vi är väldigt effektiva i våran grupp :)
Nu har jag ätit mat, och tänker unna mig att ligga här i soffan till det är dags att börja byta om. Det är jag banne mig värd efter den här intensiva dagen :) Hörs kanske senare.

P&K/ little J

töligt

Idag är det en sådan dag när jag inte har lust till att göra ett skit! Känner mig allmänt irriterad också. Just nu känner jag som så; LÅT MIG VARA IFRED!!
Det är synd att man inte kan vara alla till lags, verkligen! För då hade man sluppit allt tjat från höger och vänster om det ena och det andra. Känslor hade också vart bra om man kunde få vara utan. För då skulle både jag och alla andra inte bry sig ett skvatt om vad någon gjorde eller sa. Praktiskt, huh ?
Men tyvärr alla där ute, så är jag bara lilla jag och kan tyvärr inte göra något underverk åt det. Jag är verkligen ledsen! Så pelase, bara acceptera mig och mina val/tankar i/om MITT, alldeles egna liv. Det vore faktiskt väldigt gulligt. I NEED SOME SPACE!

Skoldag nr .1

vecka 3 av ca 20 (?) påbörjad. Känns gött :) Det rullar på, och det rejält. Säger som Ida-Marie, snart är det banne mig jul :) En vecka på september har ju redan passerat ?! Helt sjukt, faktiskt. Tycker jag :P
Ser ut som att vi får vänta med hemfärd till på fredag eftermiddag... Hasse-mannen skulle inte först då, och det känns himla onödigt att ta tåget hem på torsdag kväll när man likaväl kan vänta. Helgen blir visserligen kortare... men kommer hem iallafall :) Antar att det blir att avsätta tid för Historieuppgiften de eftermiddagar vi har för studiegruppsarbete.


Idag innan jag och min vapendragare Cecilia tog bussen hemåt mot stan gick vi och köpte träningskort :) Så nu är fitnesskortet HT-09 inkasserat. Kan ju vara lite kul att ha någonting för sig, jag som inte har något att göra på eftermiddagarna/kvällarna. Typ läsa och vara i stallet tar ju inte upp tillräckligt av min tid (ironi)! Men ett par gånger i veckan ska man väl kunna klämma in :) typ måndag och tisdag, då är det PS (powerstep) och Dansstep. Blir vi kvar/åker hem på fredagen kan man ju även träna torsdagen. Skitbra :)
Nu funderar jag på att koka lite pasta och äta middag. Äter ju lunch rätt tidigt nu för tiden. Tycker ändå det är bättre att gå 8-15 istället för 9-16, även om det är rätt drygt att gå upp 6.30 varje dag :P Antar att jag inte ska klaga, de som pendlar går ju upp ännu tidigare, och har barn som ska till dagis och grejer! Det får jag ta itu med senare i livet, nu har jag fullt sjå med mina egna morgonproblem :P Nu, mat!

P&K/ little J

Helgen

Har vart super! Vaknade rätt tidigt både fredag och lördag. Antar att det är för att man är van att gå upp tidigt numera, dålig vana :P Men idag kunde jag dröja kvar, var riktigt skönt. Älskar att vakna till och somna om sådär mysigt gott igen. Men vid halv tolv var det banne mig dags att gå upp :P minns inte när jag sov så länge sist. Skönt var det iaf!
På kvällssidan bestämde jag mig för att ta bussen ut till Sommarro för att hämta min cykel. Den blev nämligen kvar där härom dagen pga en massa j*vla regn. Pappa Sigvant fick skjutsa hem mig! Hur som så tog jag buss nr.3 mot Marieberg, istället för buss nr.3 mot Sommarro. Strunt samma, tänkte jag och tyckte jag kunde hoppa av vid sjukhuset istället. Men tack vare den där dumma busshållsplats-utopar-grejen så tröck jag på stoppknappen försent, så jag fick lov att gå tillbaka och sedan vidare. Surt, men skönt med en promenad trots allt :) hade ju ingen brådska till något om man säger så. Fortsatte förbi Södra Kyrkogatan och vidare till Ica på Haga. Blev så fruktansvärt sugen på glass! Blev en Texaspecan, mjölk och fil :) Tänkte nämligen börja äta gröt till frukost igen, gjorde det i fredags morse och gud så gött det var :) kommer ju in i dessa gröt perioder ibland, helst mot höstsidan har jag kommit fram till...

Har blivit så himla hungrig av mig på sistone. Kan bero på att mensen envisas med att komma och gå i korta, men allt fler och intensivare perioder :/ Gillas inte! Måste hålla igen! Onödigt att göra magsäcken större än vad den borde, don´t you think ? :P Är nöjd med min vikt som den är nu, så då ska det får vara så också :)
Avslutade kvällen med glass och te dock. Det var jag värd ;D Haha! Natti natt (K)

P&K/ little J

Helg!

Japp, nu tar jag helg! Fy tusingen så gött :) Känns himla bra eftersom jag verkligen gjort bra ifrån mig den här veckan. Jag är värd den här helgen ;P Ska bara "njuta" av livet och ta det lugnt. Do not disturb, please! Har en del att läsa... Ska även läsa in mig på nästa gruppuppgift som ska in nästa onsdag, alltså. Tycker det lätt hade räckt med alla uppgifter vi har att räkna och alla böcker vi har att läsa. Gruppuppgifterna känns bara överskattade... Men men. Känns iallafall att det här kommer bli en saftig kurs! Kommer förhoppningsvis gå ur den med maaaassa bra kunskap :P Tror ni int ? Såhär mycket matte har jag aldrig förstått tror jag, och vi har bara gått två veckor. Egentligen är det inte så bara, tycker det går jättefort! Dagar och veckor bara susar förbi. Redan sepember tex! Uj uj uj!

Idag har jag lite att göra känns det som. Hade tänkt att hinna dammsuga och städa badrummet, sola (?) och äta innan jag ska cykla bort till Sommarro. Ska cykla vid 17.30 typ... Jag och Julia hade tänkt vara ue i stallet runt kl 18 idag. Så vi för en gångs skull hinner med det vi ska :P vi är nog lika sulliga båda två. Vid en sisådär 17.45 tar vi Land Rovern och styr ut mot ö:a. Så, eftersom jag har lite att hinna med så kanske det är lika bra att sätta fart :) Hörs vi inget mer här får ni ha en himla bra helg, tänkte nämligen stänga världen ute denna helg. Ha´t så bra :)

P&K/ little J

Partypepp ;D

I Småland! Jag och Ems innan Harry´s :)


mattesnille ?!

Idag har jag tagit ett stort steg i den riktningen iallafall :) Idag är det många poletter som ramlat ner, men det är bra många kvar kan jag lova... Men jag är nöjd med mig själv idag! Har räknat klart det som ska räknas denna vecka, har förstått det mesta iallafall. Börjar redan gruva mig för tentan som är v. 43 :S Usch, har inte direkt några bra erfarenheter från matteprov jag gjort tidigare i mitt liv. Sitta där och kallsvettas, höra hur pennorna går på bänkarna bredvid. Inte kul! Men SKA klara det här, bara SKA det! Har ju börjat mitt tredje år nu, kan inte ge upp. Det är lixom lite försent :) Ikväll hade jag och Cis tänkt räkna lite på nästa veckas matte. Får se hur det går, tror att en hel del behöver förklaras. Men man kan ju börja! För nästa vecka är det ännu mer att göra... Har tex räknat i nästintill 4 timmar sammanlagt idag. Shit vad smart jag ska bli efter det här halvåret :P
En promenad skulle sitta fint nu. Ska bara låta maten sjunka lite :P Hörs kanske senare.

P&K/ little J

Det är ingen vanlig dag

Det är Tösens födelsedag, hurra hurra hurra hurra!! Min gamla toka blir hela 29 år idag :) Nästa år får vi slå till med storkalas!



Grattis lilla Tösa-bit. Önskar jag kunde få vara hemma osh pussa på dig! Mattes gofia <3


sanningens ord:

Kärlek är ett verb - inte en känsla. Det handlar om vad man gör, inte vad man säger.


Så sant, så sant. Kunde inte sagt det bättre själv! Beskriver det så himla bra.

new favourite

Får en att dra på mungiporna ;D


fröken trött

När ska man sova ikapp de förlorade timmarna från förra helgen ? Är svårt när man är tvungen att gå upp 6.30 varje morgon, plus att jag är en riktig nattuggla. Det finns en viss magisk gräns vid 23-tiden, då det är väldigt bra att somna! Jag har provat gå och lägga mig 22.30 i två kvällar i rad. Men det funkar lixom inte :P Kanske ikväll ?! Om jag inte somnar här i soffan nu vill säga! Har precis ätit, ligger under filten min som är väldigt varm och go. Svårt att låta bli att somna en skvätt då :P Till lunch fick det bli wok med rivna morrötter och keso. Keso is the shit!
Nu har jag diskat och dammtorkat lite. Känner mig duktig :) Ska dammsuga också, blir det inte idag får det bli i morgon. Ska även ge mig på badrummet. Kan hända att jag gör det medan jag tvättar ikväll, brukar bli på städhumör då :P

En liten tripp till IKEA är även planerad idag. Tror vi iallafall :P Var ett tag sedan vi var ut nu. Kika kan man väl göra ? :P Fast hur mycket man än bara kikar så kostar det i slutändan ändå :P Det är nog som Marielle säger, det kostar banne mig 500 spänn att bara gå in på IKEA. Ligger nog någonting i det :)
Skolan gick bra idag. Men blir alltid lika trött efter dagens lektioner! Det är så mycket nytt att ta in. Börjar även ändra tänket, antar att det är därför man är så trött :P Håller ju på att bli en liten matematiker av mig ;P

Powernap ? Kan ju vara en idé! See ya ;D

P&K/ little J

RSS 2.0