fullt ös

Den här helgen blev mer fullproppad ä jag trodde (tur att det inte "behövs" pluggas). Jag som inte visste vad jag skulle göra för någon dag sedan :P Tanksprid om något... Idag/ikväll ska Curry ridas och tvättas. För i morgon ska han och Nanette tävla i Rättvik! Vet inte hur länge jag blir där, och sedan på kvällen har Nina födelsekalas/halloweenfest. Lär ju kika förbi tycker jag! Var så längesen vi sågs... På söndag bär det av till Karlstad också, i värsta fall kl. 11.30 redan. Hinner ju inte mer än gå upp och äta frukost innan man ska iväg. Gillas inte! Helgen blir så kort när man är tvungen att åka så tidigt! Ja, det var min helg det!

nu ska jag ösa vidare. Höres! P&K/ little J

på resande fot

ca. 12.30 bär det av söderut igen. Ska bara duscha och åka ner på byn för att uträtta lite innan :) Ikväll är det plugg som står högst på priolistan. I morgon är det som sagt dags för tenta nr. 2 - Didaktiktentan. Känns som den kommer kunna innehålla precis vad som helst. Har inte tagit så seriöst på den här tentan, antar att jag får ångra det när jag sitter där i morgon. Men det är så svårt när man inte har en aning om vad man förväntas kunna... aja. Sätta fart då! Hörs i morgon kväll då kanske! Hoppas mitt mobila bredband kommer snart...

P&K/ little J

tv night

Ikväll är det den bästa tv-dagen på veckan :) Först ut är fula Betty och sedan desperata hemmafruar. Nice nice :)
Har pluggat lite idag med. De verkar vara ett allmänt problem att veta vad man ska läsa på. Känns ju sisådär... men man får väl göra det bästa av sistuationen, antar jag. Har läst lite böcker idag iallafall! Vilka bra böcker vi har den här delkursen :P Haha. Bra där J.. Är sååå dålig på att läsa kurslitteraturen! Men i den här kursen har verkligen all fokus gått till den egna matten. Och vad mycket jag lärt mig! Är faktiskt inte så körd som jag trodde :) Hoppas bara på att jag hinner lära mig tillräckligt så jag klarar den sista, stora tentan efter jul... Satt så gott som hela tiden ut (5 timmar) på tentan förra veckan. Var helt död efteråt! Såg suddigt när jag skulle lämna in :P
Nej, nu äre dags för Betty!

P&K/ little J

start the day with a smile

Störtskön!


tentaplugg

och det går segt. Vet inte vad, hur och i vilken ände jag ska börja i. Har lite litteratur att gå igenom hur som helst!

Blev bjuden på halloweenfest av Elin idag. Hade vart himla kul att gå! Men måste hem till helen, ska bl.a. följa med Curry på hopptävling på lördag också. Vi får som sagt ta en krogrunda inom snar framtid :)
I fredags blev det utgång med några i klassen! Vi började kvällen på BMB, Arvingarna spelade. Det var rätt bra drag! Blev att ta några öl där och efter det gick vi till Marielle på lite för/efterfest. Beroende på hur man tolkar det :P Några valde sedan att ge sig för kvällen. Men jag, Jonna, Sofia och Kristian fortsatte ner på stan. Tyckte det var likabra att jag hängde på eftersom jag ändå skulle åt det hållet :P Vi gick till Koriander, och jag trodde att jag absolut inte skulle komma in. Men det gjorde jag, av någon konstig anledning :O Fast jag ser ju i och för sig ut som en 16 åring, men luktar som en 41 åring (internt). Så då var det ju inga problem ;P Men nästa gång tänker jag gå på Ankan! Var lite väl moget folk på K för min del. Blev en sväng förbi BK, och jag kom hem kl 4... Helt plötsligt tog det väldigt lång tid att gå de fjuttiga 100 metrarna hem! Men det var trevligt :P

Nu blir det till å göra det sista rycket i stallet. Ska bort till ridhuset och rida tänkte jag! Lektioner mellan 17 och 19.30, orkade inte pallra mig dit tidigare :P Så nu får jag ta mig i kragen.
P&K/ little J

sunday

Här är jag igen! Nu kommer jag kunna uppdatera mer på några dagar, än vad jag tidigare i veckan har lyckats med. Och ni vet ju varför! Jävla internet. Nu måste det bli fixat till veckan, annars köper jag nytt :P Tänkte skriva lite om helgen och dagarna innan den, men det får vänta ett tag. För nu ska jag titta på Gossip :) Himla dumt att det går samtidigt som Top model... Men, man kan ju inte få allt man önskar. right ?

update

Har inte vart så aktiv på sistone, som ni kanske märkt. Kom nämligen ner hit i söndags och modemet var dött. mitt liv känns halvt utan internet! Har ju typ allt där, info från skolan bl.a. Och mina fiskar på fejan! Uj uj. Jordens undergång :P Nej men helt seriöst så är jag trött på att leva som en stenåldersmänniska = inte ha tillgång till internet när jag vill. 
Nu sitter jag alltså i skola och inväntar att klockan ska bli 13.15, då ska vi ha information om examensarbetet. Börjar se slutet lysa lite smått där framme i den mörka tunneln :P Det är banne mig inte mycket kvar nu. Har kommit fram till att efter jul är det sista gången jag byter till vårgardiner i lägenheten t.ex. Sjukt! Och sorgligt... Men även jävligt skönt :) blandade känslot som sagt. Det bästa av allt är ändå att då ÄR jag någonting. Jag har klarat en utbildning på 3,5 år på universitetnivå. Göttans :) Inte illa. Meen, är inte där än och i morgon ska jag sätta tänderna i min första mattetenta. Börjar bli riktigt nervös! Kommer sova dåligt i natt... de senaste nätterna har jag drömt om massa uträkningar. Massa decimaltal, procent, bråk och negativa tal m.m. Rena rama mardrömmen alltså. Vet egentligen hur jag räknar ut det där, men är så rädd för att allt jag lärt mig kommer vara som bortblåst i morgon när jag sitter där i tentasalen. Scary! (wish me luck)
På fredag har vi i klassen tänkt ha en liten "tentafest". Mat på BMB (Blue moon bar), fortsätta förfesten hos någon och sedan dra vidare ut någonstans :) Tycker jag låter perfekt! Vi snabbspolar torsdagen och fredag förmiddag :P Btw, så kommer kanske mamma och pappa ner på fredag!

Mycket kortfattad info:P Neej.. nu ska jag nerva vidare. Dags att hitta Lagerlöfssalen!

P&K/ little J


Om plugg

har vart seg idag :P det enda jag gjort är; tagit ut hästarna, mokat Currys box, gått med Nicke. Har inte blivit något plugg än, gjorde jag i och för sig igår assent. Brorsan hade nämligen en inlämningsuppgift som skulle in idag, som handlade om bråk. Jäkla planering av honom... kuggade sig på provet och fick komplettera. Och gissa vem han satte på att göra det? Jo jag. Där satt jag kl 23 och gjorde hans inlämningsuppgift. Fick gå för denna gång, men i helgen ska jag gå igenom det där med honom så han fattar lite iallafall. Är faktiskt emot sådant där. Man tror att man hjälper, men egentligen gör man inte alls det. Finns ju knappast någon som sitter och talar om för en på ett riktigt prov. Det finns skillnad på att hjälpa och hjälpa! Tror det finns många föräldrar där ute som mer stjälper sina barn, än hjälper. De tror såklart att de hjälper, men det finns ju ingen som lär sig något av att någon gör arbeten åt en. Tycker då jag :) Jag är glad att jag fått tagit massa ansvar själv när det gäller mina läxor/uppgifter. Mamma har alltid funnits där och förhört mig, men aldrig att hon skulle vilja/få göra en hemuppift åt mig. Tycker det är viktigt att man vet vad man själv håller på med. Annars blir ens föräldrar mer lärare än vad en annan kommer bli :P Man vill ju inte precis ringa mamma eller papap och fråga hur jag ska planera veckans lektioner :P Haha!

Men, nu ska jag duscha och åka ner på byn och fika! P&K/ little J

dalarna

Hemkommen! Saknat :) Det var dags att få komma hem nu. Den här veckan har verkligen vart upp och ner. Förra veckan gick hur bra som helst, helgen med. Men den här veckan har jag tillåtit mig påverkas av negativa människor. Och det är ju inte ok! Visst, man får vara bitter. Vem är inte det lite sådär då och då? Men låt det fan inte gå ut över andra som försöker leva ett drägligt liv!! Tänk på det. Är så trött på sura människor, bläääää!

Men, nu är jag hemma och ska göra det bästa av helgen :) Vet inte riktigt hur den kommer till och se ut. Men det vet jag i morgon :) Vet iallafall att den kommer bli grym och att den kommer spenderas med grymt sällskap ;)
Jag hade även tänkt hinna med att plugga en del matte. Mindre än en vecka kvar till tenta nu!! Stress! Ska göra klart repetitionsuppgifterna i helgen iallafall, som vi ska gå igenom på måndag.
Hur det än kommer gå med de här tentorna så är jag ändå nöjd med hur mycket matte jag har lärt mig. Har aldrig kunnat och känt mig såhär säker på matte någonsin. Alltid något iallafall. Har kommit fram till att jag inte är så dum inom det området helelr ;) Måste bara ge det lite tid.
Nu ska jag sova!




Natti! P&K/ little J


mama, have´nt you heard?

Så skön låt!

Ha en bra torsdag! Snart är det heeelg! :D

P&K/ little J


trött på att vara tjock

Jag fattade aldrig att Tyra Banks hade gått upp så pass mycket i vikt som hon gjorde! Nu har hon ju tydligen bytt ut soffan mot ett löpband. Lät ju som en idé ... :P Och nu har hon gått ner igen då, från storlek 16 till 8. Grattis till henne!

Såg ut att vara för smal här...


mid season sale

Den här dagen har verkligen gått undan. Var helt död i morse när klockan ringde, som tur var så var jag väääldigt kissnödig så jag tog mig upp p.g.a det :P Har i och för sig vart kissnödig typ hela dagen. Vet inte vad det är för fel ?
Åkte från skolan strax efter kl 15, hem en snabbis sen ut på stan en sväng. Såg i Metro i morse att MQ hade mid season sale. Har kikat på en tröja från Bondelid tidigare i höst, och önskade verkligen att den var på rean. Trodde aldrig jag skulle ha sådan tur, för den var den!! :D Perfekt! Så glad att jag hade is i magen och inte köpte den direkt :) Nu tjänade jag faktiskt 400 spänn ;D Dagens bästa!

Snart är det dags för träning. Dansstep, det är så roligt! Ligger i soffan och slappar. Tycker jag är värd det :) Men hinner inte ligga här så mkt längre till, måste byta om och gå till bussen om 10 min typ.
Skriver mer senare. Tjo

praktikant


Haha :D sööt!

spy galla

Här kommer det;

- Dubbelmoral (säger en sak men gör en annan).
- Griniga människor som inte ens vet varför de är griniga.
- Folk som bara pratar massa strunt och lever i någon slags drömvärld. Fatta att alla andra redan genomskådat detta. Det är bara massa prat och det bli inget annat än det!
- Folk som lever kvar i mellanstaide-ålder och fortfarande apar efter sina/sin kompis när det gäller precis allt.

Så, nu tror jag det känns bättre!
Veckans "tema" (förutom statistik som är i skolan...) får bli; Sluta aldrig förvånas! På både gott och ont.

Nu blickar jag framåt och ser fram emot vad som komma skall. Ha en himla bra dag! ♥

P&K/ little J

seeeegt

Usch vad tung jag kände mig på träningen idag. Man kan inte lägga av sig sådär och tro att man kan vila en vecka :P Icke sa Nicke.  Kör stenhårt på onsdag igen!
Nu har jag duschat, diskat, ätit macka och druckit te. Satt fint i magen efter det där tunga passet... huuuua!
Snart och vilken minut som helst är det dags för Hollywoodfruarna. Ligger här i soffan och degar, tänt massa ljus. Mys! Ska väl orka pallra mig upp och öppna dörren. För snart kommer Cissi! Tjo

statistik

Då var det måndag, igen. Det går för runt! Eller ja, mer än halva måndagen har ju gått, snart är det tisdag till och med :P
Den här veckans tema är; Statistik. Kändes rätt bra med det idag faktiskt. Inget nytt krångligt, lite uppfräschning så. Var gött att gå ifrån lektionen och känna att man förstod mer än vad man inte förstod, för en gångs skull :P
Har inte bestämt mig för hur det känns inför tentan, 50/50 skulle jag tro. Har läst ut en bok i helgen, våran mattebok. Det var bra gjort av mig tycker jag :) Har även skrivit min del i grupparbetet/Skolprojektet som ska redovisas på torsdag. Nöjd med min bedrift i helgen! Borde plugga på repetiotionsuppgifterna också, och de uppgifter jag har kvar att göra i kompendiet. Men får bli en senare problem. Träning står nämligen på schemat kl 17.15, PS (powerstep). Längtar som en tok till på onsdag, då är det Dansstep :D Det är så himla roligt! Och jobbigt, men det är ju så det ska vara :) Sist fick våran instruktör/ledare be oss sluta :P Vi körde dansen om och om igen, haha!

Nu ska jag göra ett försök med att ta tag i mitt liv. Hörs säkert sedan!
(Missa inte det extrainsatta programmet med Hollywoodfruarna ikväll!!)



P&K/ little J

Kvällsn

den här dagen har gått fort! Kan ha att göra med att jag inte vart hemma lika mycket som igår. Blev en tripp upp till skolan. Fikade med Madde och Emelie, och skrev ut papper! Har inte pluggat ett skit förövrigt... får ta tag i det i helgen! :O Har iallafall sett till idag att ha massa att göra, så bara att bita i det sura äpplet! Hoppas att det flyter på någolunda... Det är faktiskt bara 2/3 veckor kvar till tentan/tenta nr2! De 2 av 3 som jag gruvat mig så hela studieperioden. Nu har jag dem här, precis rakt framför mig! Och j*vlar i min låda vad de ska få!! Taggad som fan!

Nu ska jag forsätta greja med det som inte torkade när jag tvättade. Vet inte vad det var för fel på torktumlaren idag... Sedan är det dags för sängen! Höres i morgon då kanske :)

P&K/ little J


the ghost of M.J

Kika på detta! Man ser definitivt att något rör sig där i bakgrunden! Ser ni inte, titta noga en gång till! Lyssna även noga på vad reportern säger.


!!!


usch på mig

Varför tar jag mig inte för med något ?! Vad ska det bli av mig egentligen. Tack vare någon utav mina kära grannar var jag vaken mellan 8 och 9 i morse. Vem fan orkar dunka musik vid den tidpunkten på dagen ?! Satt på tv:n, tänkte att det inte var någon idé att somna om. Men det gjorde jag, och sov till 10.20! Seg som få...
Nu har jag bäddat ur sängen (ska byta sängkläder) och ätit frukost! Förbereder mig för att åka upp till skolan. Ska inte göra det än, men om ett tag då :) ska skriva ut lite grejer, och fika med Madds! :)
Tvättid har jag kl 16. Inte så mycket att tvätta, men ska fräscha upp lite grejer och tvätta sängkläderna iallafall. Skadar inte att tvätta undan lite :) Blir så mycket i torkskåpet om man spar på sig för länge.
Nu ska jag fixa håret iallafall, så får vi se vad jag hinner med innan det är dags att ta buss nr 1 upp till universitetet!

P&K/ little J

Funderingar

Fundering nr 1.
Den här låten jag hittade tag i, med Dead or alive, är det så att Flo Rida har gjort en annan slags version av den? Om inte, så är båda versionerna sjukt lika varandra! Titlarna är ju nästintill samma också. Blev lite osäker såhär på kvällssidan. Är det någon som har ett bra svar på detta ?

Fundering nr 2.
De som jobbar i klädaffär, får de kläder från respektive klädaffär? Eller får de en viss procent på kläderna så de kan ha dem när de jobbar? För jag antar att de förväntas se välklädda ut när de jobbar.

Har gått runt och funderat just på fundering nr 2 ett tag! Så, give me some answers. Please :)


tea tree-olja

har vart på life och köpt tea tree-olja. Här ska det behandlas finnar :P är så trött på dem. Som tur är sitter de på ett ställe man sällan ser (iallafall såhär års :P), ryggen! Tea tree-olja är väldigt effektivt mot finnar. Så nu attackerar jag dem stenhårt ;P Fattar inte vart de kommer ifrån... har aldrig haft sådana problem förr. Men mamma säger att det "kommer innifrån". Så då kan jag i och för sig förstå att det ploppar upp en lite här och där... Men jag mår bättre nu, och det har faktiskt blivit bättre med finnarna också :)


 

Har "pluggat" lite idag. Renskrivit mer utav mina anteckningar. Men det går segt, känns inte som jag kommer någonstans.
Jag har ju inte bara pluggat idag, såklart ;) tog som sagt en sväng på stan, och passade på att sola lite (det brukar också hjälpa mot finnar). Himla gött!
Har målat mina naglar också, fransk manikyr. Behövde bara göra om två fingrar. Nöjd :D Tycker det är så pilligt... Men den här gången flöt det på bra :)
Nu ska jag mysa till det med lite kvällsfika, Betty och Desperate!

P&K/ little J

reunion

Så fint! Grät som ett litet barn :')


?

Det här trodde jag inte! Flo-rida har ju bara gjort en nyare version av denna!

blev en aningens besviken :P


the day

Vaknade vid 10 idag. Sååå skönt! Glad att jag inte sov på eftemiddagen igår, då hade jag aldrig sovit så bra som jag gjorde i natt :) Har bara segat omkring här. Tittat på Days, ätit frukost. Vid den här tiden igår var jag hemma, efter ha avklarat en skoldag. Idag, har jag inte gjort ett skit hittils :P
Så, vi får se vad den här dagen bjuder på. Var sol tidigare, men nu är det mulet. Lär väl ut en sväng på något sedan, ut och gå. Plugga lär man väl göra också kanske :P Aja. Hörs senare.

P&K/ little J

Kvällsn

Jaha ja och vad blev det av min dag då? Blev ingen powernap, satsar på att sova i natt istället ;P somnar ju rätt dåligt på kvällarna när man sovit på dagen, men det är ju så himla skönt att sova en stund på eftermiddagen :)
Kanelbulle har det blivit iallafall :) Gött vare! Blev att handla på Ica, Hagahallen istället för Hemköp. Inte fel med lite variation ;) Jaa ni... det har haglat och regnat här en skvätta idag. Har väl inte hänt så mycket mer ? Jo! Det plingade på här, och jag blev givetvis livrädd. Smög mig sakta fram till dörren för att kika genom det där lilla hålet i dörren för att se vem det var. Hade det vart en person av det manliga könet, hade jag inte öppnat! :P Men det var min nya granne mitt emot, som behövde låna en konservöppnare :) Så det gick ju bra!

Jag har lyckats renskriva lite mer utav mina anteckningar. Bra repetition det! Kan jag behöva... hundra gånger om. Det är bara 2 veckor kvar till den där skittentan :( usch vad jag mår dåligt över det där...
Ska försöka tentaplugga duktigt denna vecka. Har ju faktiskt massa tid till det, och banne mig om jag inte tar tillvara på den. Då blir jag riktigt besviken på mig själv!
Nu ska jag dundra i säng, för nu är jag så trött så kinderna blossar rött :P Natti!

P&K/ little J

promme i solen

tog en promenad, tillslut. Den var nära att torka inne :P blev ingen lång dock, men en på drygt 30 min iallafall. Får ta den längre vändan i morgon. Nu är min nya träningströja (av sådant där"andasmaterial") invigd, som jag fått :) Här kommer bild på den.


Snygg va ? Nu är jag värd en och annan kanelbulle. Don´t you think ? :P



091005

Vi är redan inne i oktober, nästintill en vecka har redan gått i höstmånad nr. 2. Nu först har jag fattat att det faktiskt är höst! Hemma är det ju det, men här i Karlstad hänger en del av de gröna löven fortfarande i träden. Nästa gång man kommer hem har väl alla löv ramlat av :S Hoppas inte det! För det såg så himla mysigt och inbäddat ut i bergen av alla fina färger. Men börjar det regna och blåsa går det fort... Här i Karlstad lyser solen. Det gör den i Orsa med, men det blåser tydligen rätt kallt. Tur att det inte gör det här, hatar blåst! Det är himla jobbigt faktiskt. Förutom på sommaren när det är varmt och den behövs :P

Skoldagen gick snabbt och var smärtfri. Har äitit lite "lunch", som bestod av nudlar :P Räcker som lunch, var inte så hungrig. Till middag blir det kalopps från igår :) mumma!
Man blir lite lätt orolig i kroppen när man inte riktigt vet vad man ska göra om dagarna. Nu funderar jag på att lägga upp resten av dagen som så;

- Sova en stund
- Gå till Hemköp och handla
- Gå en (lång) promenad.
- Äta
- Plugga?
- Titta på tv :)

Gillar det sistnämnda bäst :P Något jag borde köpa idag är en kanelbulle (eller två, så slipper det bli så eländigt ensamt med en :P Kan ju låtsas att det finns en till här hemma som också ska ha en...). Åt faktiskt ingen sådan igår :) en bulle (ett par) och te ikväll kommer sitta fin fint till Svenska Hollywoodfruar!
Hörs senare!



P&K/ little J

söndag i Värmland

det var ett himla farande på mig. men nu blir det K-town för ett tag framöver :) :O har åkt ner hit själv idag. kommer kännas konstigt att gå till bussen och åka till skolan utan Cissi i morgon! tänk hur man vänjer på sig fast man inte tror det. vi är faktiskt som ett gammalt gift par ;D och fastän man inte bor ihop så blir det ju typ som det ändå. är tryggt tycker jag :) vi får se hur veckan fortskrider utan min trogne vän ;)

helgen har vart bra. blev bra tillslut. den började bra, och slutade bra :) det där mellanspelet hoppar man över, bara detaljer :)
red ner till stranden idag igen med Curry. mamma, pappa och Nicke hängde också på :) Curry stack iväg med mig bland tallarna, Nicke tyckte det såg skitroligt ut så han hakade :P tokhund! kommer sakna alla så där hemma. vet ju inte riktigt när jag kommer hem nästa gång... dumma Hasse som fått jobb i Trysil! norrmännen kan väl bygga sitt eget hotel?! suck...
siktar iallafall in mig på att åka hem den 15e :) då vet jag nämligen att Ems kommer hem också! det GILLAS, med ett STORT G :)
fick iallafall en sovmorgon denna helg. det var riktigt gött! tur att det bara är i morgon och torsdag som jag ska upp tidigt denna vecka. behöver sova/vila! har känt av halsen lite till och från i helgen. vill inte bli sjuk! känns som att det är en ny våg av förklyning som går nu. så fort jag känner av halsen tror jag att jag ska få halsfluss! hade det förra året i oktober/november. det var riktigt vidrigt!

här kommer något bra mycket bättre :)

Tösen & Nicke hemma på gården. älskade djur - vad skulle jag göra utan er ?

 

Jag & mannen i mitt liv/bästaste vännen någonsin nere på stranden :)

 

P&K/ little J


Fredag i Dalarna

Jag var upp kl 6.30 i morse, precis som vanligt, men denna gång för att sjunga för brorsan och inte gå till skolan :P hur som, så var det -6 vid den tiden. fy tusingen! jag kröp gladeligen ner i sängen igen efter min sånginsats ;)
nu har vi fikat lite hemmagjord blåbärspaj. himla gött det! får passa på med sådant, brukar ju inte bli så mycket av det vintertid. för nu är det banne mig vinter snart känns det som! det var ju faktiskt snöblandat i Karlstad tidigt igår morse... det ska tydligen komma ner någe skit i morgon med.


jag och Elin var ner till Klippoteket och slingade mig på förmiddagen. det är alltid lika intressant att höra hur diskussionerna går på en frisörsalong :P

- Jo jag tycker det känns lite annorlunda och bättre med de svarta iallfall (afrikanerna) iallafall...
- Ja det tycker jag med. Afrikanerna är ok, men jag gillar då inte de där utlänningarna!


haha, ungefär som inte afrikaner också är utlänningar :P bästa idag! nu ska jag ta tag i stallet, hann bara ta ut hästarna i morse.

P&K/ little J


RSS 2.0