solstaden

då var vi här! Det blev att vi kom iväg i morse runt kl 9, som tur var. För här var det bättre väder än hemma, så vi åkte ut till Skutberget och steekte :) Åkte därifrån 17.30, då blev det stan en snabbis och ihandling av mat. Det blev kycklingsallad, gött! Nu ska vi ut och åka lite båt :) Först ska vi köpa med oss lite glass, som pricken över i't för denna dag :) bilder har tagits, och fler kommer tas, vilka vi tänker lägga upp lite här och där. Så håll ögonen öppna ;D

to be continued.

wöwöwöwööööw

Åh vilken härlig dag :) ångrar inte en sekund att jag gav bort mitt pass till Marina. Har legat nere på beachen från förmiddagen till 16.30. Till en början var det jag, Elin, Marcus, Björn och Victor. Sedan åkte de två sistnämnda men lite senare anslöt sig  fler. Det har badats, ätits vattenmelon, mysts, spelats volleyboll m.m. Toppendag :) Igår badade jag för första gången i år, idag har jag badat tre gånger. Fy så härligt det är nu! Synd att sommaren är så kort på den här delen av jordklotet... Men det är kanske därför man uppskattar den så mycket ? Skulle chansa på det faktiskt.
Solen tog bra idag, ser jag nu :P kommer antagligen synas ännu mer ikväll..heh. Man är ju så mycket snyggare när man är brun ;)

I morgon bär det av till K-town. Är det meningen iallafall! Hur, vart och när är en bättre fråga. Måste bara tjata lite mer på mamma/pappa om bil... Det ordnar sig. Tror jag lyckats få med mig Elin också :) Kul! Hon har ju inte vart och hälsat på där nere än, och eftersom det troligen inte kommer bli av annars så är det lika bra hon följer med nu :)
Nu har jag ätit, wok blev det idag. Himla gött det! Borde packa lite nu, vad ska man ha med sig ? Alltid lika stort problem tycker jag... Ny bikini ska införskaffas, det är en sak som är säker! Stadium har mycket fint, H&M med. Finns mycket att välja på, tråkigt att åka till Mora och köpa sådant. Vad har man att välja på ? Intersport ? Äh :P
Tösen ska klippas/rakas också. Hon har alldeles för tjock päls för den här värmen. Gofisan! <3
Sätta fart kanske ? Helst av allt hade jag velat slumra en stund, men sådant kan man göra när man blir pensionär. Eller hur M? ;D




P&K/ little J

partypepp

är jättesugen på kalas. Efter mina förra omgång borde jag egentligen inte vara det, för usch vad dålig jag var. Men nu är det som så att jag hade haft lust till lite kalas faktiskt. Det var mycket folk nere på campingen och strandserveringen. Trevligt! En annan jobbar ju i morgon, kl 9 börjar jag. Fast är glad för det, så kommer jag hem i tid istället. Då blir det att åka ner på beachen, eller en sväng med båtN. Ledig på måndag, tog mig ledigt ;P Det var en månads kostnad i mat det, men äh. "Lyxstudent" som man är har väl råd till att ge bort en dag ?! :O Äh. Kan jag gott få unna mig. Har räknat med fint väder, hoppas det blir så annars jävlar :P Mys på stranden står på schemat. Gött e de ;P


happy

Älska vädret! När jag kom hem från jobbet idag drog jag med mig family på sjön. Kände inte för att gå in när man vart inne precis hela dagen, och ute på gården går det som sagt inte att vara på dagtid :O Nu är vi på G ner till Strandrestaurangen för mat. Gött :) Just nu känner jag mig så himla glad! Klarade sista delkursen på inriktningen också, fy tusingen vad jääävla bra :D ärligt så trodde jag aldrig det, med den där feta rapportskrivningen och allt. Jag känner mig så stolt över mig själv :) Dutti J! Vann på kubb gjorde jag igår också ;D "Det går bra nu".
Vädret är som sagt bra härligt. Det var jättevarmt redan i morse! Jag stortrivs när det är såhär :) Vad skulle jag göra utan denna årstid!

Jag har fortfarande inte hämtat mig från det här med Jacko. Blir förvånad över att jag reagerar så starkt! Har t.o.m fällt en tår. Helt otroligt hur det kan bli :O Kanske kan bero på att man känner en viss tillhörighet pga efternamnet ? :P kan så vara.
Nu ska vi åka!


the king of pop

Känns lite sådär halvkonstigt över att Michael är död. Trodde det var ett skämt när jag läste om det i natt kl 1 på Aftonbladet. Fick en konstig känsla i kroppen på något vis. Tänk hur man reagerar över en person man aldrig träffat! Hur som så tycker jag att det är jättetråkigt! Verkligen...


Snygg har han vart också!

R.I.P Michael Jackson

dagen

Den här dagen har vart bra. Det gick bra att rida också, tillslut. Min hand "sprack" på två ställen, så vi fick lov att lappa ihop mig :P hade en blåsa från igår som sprack, vilket sved som bara den, och ett annat sår sprack när jag böjde fingrarna så jag sörjade ner mig och häst. Plåster is the shit ;P Får bli vil från ridning ett par dagar, på söndag är det dags igen. Tequila då med, hon behöver det...
På vägen hem från Höjen svängde vi förbi hemma hos Fiddäs mamma och pappa, tog med oss tre liter jordgubbar som Fiddä fått av sin kära mor. Tre liter blev så småning om till två. Eftersom jag pratar så himla mycket glömde (faktiskt!) jag bort att lämna jordgubbarna i bilen när jag gick ur, så jag fick med mig en egen liter :P Haha usch vad jag skäms. Fick dem iallafall. Tack Sofie :) Får bjuda igen dig!

Nu håller jag praktiskt taget på att somna. Ska gå och duscha nu, innan jag äter upp alla jordgubbar :P Sovis i morgon, börjar kl 12. Just nu känns det bara huuur skönt som helst. Får ta igen det jag missar på dagen på kvällen istället ;) Älskar dessa varma sommarkvällar! Kan man vara kär i sommaren ?

Natti natt.

sunshine

Nej men gud så härligt det är med sol! Änt'e ?! Det tycker då jag :) Synd att man ät tvungen att jobba som en gnu bara. I morgon stänger jag, så då hinner jag inte hem och steka på eftermiddagen som jag gjorde idag. Orkade bara med 45 min dock... Är ingen höjdare att ligga på gården när det är såhär varmt. Då är det bara stranden som gäller :) Men i helgen öppnar jag båda dagarna, så då ni :) Man skulle ha tagit båten någon eftermiddag/kväll. Ekan duger visserligen gott och väl, men hade vart kul med den stora någon fin dag :) då kan man ligga på den och steka. Jag kan ju drömma vidare, ungefär som jag skulle lyckas pricka in någon mer ledighetsdag när det är sol! Då krävs det flyt, vilket jag inte har :P

Det är lite sådär halvdant med folk i parken än så länge, helst dagar som dessa. Folk passar väl på med att vara på stranden! Kom ifrån kl 15 idag iallfall, har vart där sedan kl 8 i morse. DÅ var jag trött. Anders Björklund höll på att prata mig till sömns :P Men jag kom väl igång tillslut. När parken öppnade haglade det in folk, även till mig som stod där halvt beredd bakom kassan.Växeln och kaffet m.m höll på att ta slut, men ruschen slutade i tid. Pust!
Om en timme blir det att åka till Våmhus, liftar med Fiddä. Jag ska rida på Tequila, vilket var ett tag sedan. Men nu är jag ju "uppvärmd" ;P har inte ridit såhär mycket som jag gjort den senaste veckan sedan jag vet inte när! Älskar't :)

Bjuder på en "dagens låt". Diggar denna som bara den just nu :) blivande "sommarplåga" ?



Ha en skön kväll i solen!


a pic

Här kommer iallafall en bild från midsommardagen. Då vi var skapliga ;P Den här kommer jag till och med ihåg!


<3

Sol

Fy tusingen vad jag älskar det här vädret! Vilket syns på min hudfärg efter en dag i solen. Härligt :) Märks att det är lättare att få färg efter man vart utomlands. Min dag började vid kl 9 typ (klockan ringde då iallafall :P). Åkte upp till Stackmora strax efter 10 och började dona iordning hästarna. Idag red vi ute i en hage, ställde fram lite hinder och studsade lite :) Roligt var det! Vill ha en häst... saknar det så! Igår var vi ute i skogen och röjde. Busridning är skoj, iallafall när det är torrt ute så man slipper bli full i sand :P Hur som helst, efter stallet stressade jag iväg och hämtade upp Elin. Stressade lite till och tillslut kom vi iväg ner till beachen. För en gångs skull blev jag klar före det jag hade tänkt (vilket inte händer så ofta...) :) Tummen upp för mig! Åkte hem runt kl 16. Nu har jag ätit mat, blev sallad idag. Gött det :)

Solen har gjort sitt idag, så nu känner jag mig sådär mysigt trött. Att duscha och krypa ner under en filt på soffan skulle inte sitta helt fel nu. Mys pys :) I morgon och resten av veckan är det jobb som gäller. Vet inte om jag gillar det så himla mycket precis... Nu när det är så himla fint väder också. Hoppas det är fint väder dagarna i Karlstad! Då blir det att hänga vid någon uteservering, vid hamnen kanske (?), och ta sig en jäkel. Quality time på hög nivå :) Jag och min allra bästaste Cis <3 Vad skulle Johanna vara utan sin Cis ?! Bästa vännen någonsin :)

P&K/ little J

Man kan ju inte få allt. Eller hur? :)

Det var mycket folk på jobbet idag. Eller lagom rättare sagt, det blev dock en aning stressigt sista timmen när jag var själv. Såå typiskt att det skulle bli rusning just då! Kaffet var påväg att ta slut, men jag klara't :) Stängningen gick okcså smidigt för en gångs skull. Nu är jag ledig i två dagar, sedan jobbar jag fem dagar i rad. På tisdagen (nästa vecka) bär det av söderut en sväng igen :) Inte Stockholm denna gång, utan till mitt älskade Karlstad! Saknar stället såå! Tre dagar, två nätter och Rix FM-festival. Gött :) Ska ju hälsa på min Curr också. Viktigast av alltihop :) Det är meningen att han ska komma hem en sväng nu i sommar, i ett par veckor :) När det blir är inte klart, men jag hoppas att det blir av!

I morgon på eftermiddagen/kvällen ska jag och Ullis åka ut till Bonäs med Exice och Rondo :) Ut och dundra runt på sandvägarna, skoj skoj! Mer träningsv'rk till mig. Tack och bock! :P Hoppas på fint  väder de här tv¨dagarna nu, så jag får sola lite... nu är precis all färg jag hade i slutet på maj borta. Träligt... Men man kan ju inte få allt. Eller hur? :)

P&K/ little J


<3

Måndag

Då var ännu en ny vecka här. Vilket för mig innebär jobb 5 av 7 dagar. Rida ska jag också hinna med, roligt :) Har fortfarande träningsvärk från i lördags! Mage, rygg och ben. Men gött äre :) På´t i morgon igen! I lördags hamnade vi mitt i en regnskur... Jag var blöt ända inpå trosorna :P Usch vilket jävla väder. Telefonen blev dyngsur i byxfickan... men den klarade sig. Mycket galopp blev det, både jag och Emil (hästen) var fulla av sand efter den turen :P jag hade till och med i munnen. Men roligt var det, trots massa regn och sand :P
Börjar om en timme... ska kanske sätta fart med hår och diverse. Känner inte för att jobba idag! Lär ju sammanfatta helgen också... eller ja. Lördagen! Men det får bli senare, kommer faktiskt ärligt talat inte ihåg så mycket ;O Men trevligt var det, det vet jag :D Hörs senare.

Midsommarafton

Har inte fått in någon riktig midsommarfeeling, har ju faktiskt inte följt traditionen som för mig är att gå ner och titta på Orsakajt´n, och rankan som går från byn ner på campingen. Rankan hinner jag väl med, men dåligt väder och så kom jag hem för ett tag sedan. Slutade ju kl 16 idag! Snart blir det iallafall mat hos mormor och morfar, precis som vanligt :)
Tro det eller ej, men det har faktiskt vart rätt mycket folk i parken idag! Trodde jag aldrig. Sålde för mer idag än vad vi gjorde igår, och då var vi två. Det tackar jag för, eftersom timmarna har rullat på bättre :) I morgon blir det inte nådigt där uppe... men det är inte mitt problem. För jag är leeeedig hela helgen ;D Jag har iallafall plockat fram massa grejer och förberett så gott jag kunnat inför i morgon. Så nu jag jag gjort mer än att dra mitt strå till stacken :)
Regn på midsommar är ungefär lika självklart som snö på julafton. Tråkigt spår vädret kommit in i tycker jag! Varför kan inte den där förbannade solen kika fram ?! I morgon beställer jag iallafall uppehållsväder!! För i morgon, dååå ni ;) TAGGA!

Nu ska jag duscha och svira om till något annat än cafétröjan... Trevlig midsommar! :)



P&K/ little J

one day

en dag kvar att jobba denna vecka, sedan tar jag helg :) Det blir faktiskt lugnt för min del i morgon, för det är ju faktiskt på lördag det gäller ;) Fy tusingen vad skoj det ska bli! Ser fram emot, mycket :)
Det var lugnt på jobbet idag. Vi får skylla på det extremt tråkiga vädret, och massa stök inför midsommarhelgen! Har vart på systemet, tur att jag ha en mor som håller koll :) hade totalt glömt bort det... men nu är flarran inhandlad, och allt är precis som det ska ;P
Det väntas inte mycket folk i morgon... ärligt talat så känns det onödigt att ha öppet ens. Men det är lika bra att lyda order, från de högre makterna som egentligen inte har en endaste aning om hur saker och ting funkgerar, men bestämma. Det är de j*ävligt bra på! :O Jo du.
Nu blir det till att fräscha till sig lite. Här ska piskas i dart ;) Tuddiluttan!


sköning!

partypepp

Jäääklar i min låda vad partysugen jag blev! (lyssnar på partymusic) På lördag, då smäller det vill jag lova :) Fredagen får bli lite familjemys, lite lätt uppvärmning sådär ;) En riktig karatefylla hade vart på sin plats, faktiskt! Vi får hoppas på fint väder, eller åtminstone uppehåll och lite varmare.
Trav på lördag då? Varför inte liksom :) Det var faktiskt riktigt trevligt sist. Inte för att det gick så bra, men va faen :P Härligt häng med härliga människor! 5 toasters för det :) Tåls att fundera på, det är då en sak som är klar!

Idag har jag och Tösen bjudit till minsann :) Tösen med glasögonen ;) 3 olika barn har ridit på henne idag, kommer inte ens ihåg när någon red på henne sist :P Jo då, vi hade lite "barnridning" i hagen bara :) Gick så bra så.Tror iallafall att en viss morbror fick fullpoäng idag ;D (Y)

Jobb i morgon då. Det hade tydligen vart kaos på RC (rovdjurscentrum) idag. Finare väder innebär mer turister! Vilket också kan innebära kaos såhär i början av säsongen innan alla kommit in i tempot... usch, får ont i magen vid blotta tanken. Men det har ju gått vare sig det velat eller inte i två säsonger nu, så varför inte i sommar med ? :)
I morgon jag ska äntligen få rida lite också! :D yeeei! På en stoor puppu-häst. Jag vet en som inte kommer kunna gå på torsdag! Hon heter Johanna Jackson. Men jag klagar inte, träningsvärk är grejer det. Gillar´t :) då vet man iallafall att man gjort något. Vilket jag inte har på år och dagar känns det som... Dåligt! Men jag får väl vila någon gång jag med ? :P Tur att Ullis har tre hästar som behöver på motion, jag är då inte sen att ställa upp :) Kan behöva bättra på min ridrumpa lite, en aning bara ;D Haha! Det blev faktiskt mycket promenerande i helgen, har inte gått så mycket på en vecka sammanlagt tror jag :P Det blir väl så antar jag, "vi går dit, det är inte så långt". Och tillslut var vi nästan hemma, så lika bra att fortsätta traska :P Hittade ju dit vi skulle tillslut. Det är himla många gator i det där Stockholmia...

Nu är det DHW! Hörs i morgon. Tjo



Någon som är sugen på att shake(a) lite på lördag ? ;)

finlir

Gud vad jag glassar omkring om dagarna. Jag och Nicke tog oss en rejäl sovis idag, nästan till klockan 11 :P Han är duktig på att sova den där hunden. På morgonsidan kom han och väckte mig med massa pussar, la sig först på ena kudden och kröp sedan ner under täcket. Mattes gos <3

Ja ni, jag gör lixom inte så mycket om dagarna så jag har inte mycket att dela med mig av. Blir iallafall jobb ons-fre denna vecka. Det tackar vi för. Går man hemma såhär blir man ju knasig i huvudet (mer än man redan är...). Det är inte helt ok :P
Får ingen lust till att göra något heller, det här vädret har verkligen en negativ påverkan. Och än verkar det inte vara någon ände på det, trååååk. Längtar till helgen, grejer det! Hörs.

hemkommen

Det blev en spontan/impulsresa till storstan igår! Kl 8.20 åkte jag och cis från Mora och kom fram 12.16 typ. Letade oss ut till lägenheten på Östermalm och sedan belev det stan och lunch. Shoppade lite, gled runt på Stureplan och Sturegallerian. Gick även in på Urban Outfitters. Satan vilken frän affär! :) Ska sätta in lite bilder när tillfälle ges, på resan och våra påhitt :P
Det som förstörde mycket var det förbannade pissregnet! Nu får det faktiskt ge sig. Nedrans skitväder... Kan man få önska (åtminstone) uppehåll till midsommarhelgen? Eller är det för mycket begärt tro?

Usch, nu får det bli dusch. Känner mig hur blää som helst och är jättetrött. Hörs i möra :) Natti.

hell yeah

roadrip, yeah! Spontanresa till Stockholm. Jo ni, jo ni! Vi ligger efter massa i tid, vilket man alltid gör i storstan ? Stress stress. Men kul har vi haft/har vi, var så säker på det :) Nu är det vin som gäller, lite fördrink på Östermalm och sedan hotellet på Linnégatan, Östermalm. Göttans var det med mat! Hade bara ätit soppa till lunch, så det satt fint med maat :)
Nu måste jag skynda på, om vi ens ska komma in någonstans... Det blir som det blir :) Ha´t s hiimla braaaa!

Tjo fan!

gårdagen i bild

När jag kom hem från min "sjuke" vän (:P) nere på Storgatan var det dags för pizzabak. Jag fick sedan för mig att göra lite muffins (med överraskning i = dumlekola), som jag hade hittat ett recept på i en tidning! :) Här kommer lite pics på det;








visst blev de fina ? kan tala om att de är lika goda som de ser ut ;)

broken dreams

Pissväder! Det kan väl vara få vara lite mer värme och sol när man fortfarande har lite (sk.) sommarlov! Den här veckan jobbar jag fredag, lördag och söndag. Nästa jobbar jag midsommarafton. Så det bli en lugn vecka! Sedan drar det igång... För övrigt så jobbar jag precis varje helg i sommar. Härligt ? Vetti fan... Det ger inte så mycket som man kanske tror. Aja, får hoppas att jag har möjlighet att byta bort någon helg om jag så skulle behöva.
Nu har det iallfall löst sig med den sista seminarieuppgiften. Ska jobba med I-Ms text istället! Har fått den av Karin B idag, så ska väl ta och sysselsätta mig med det ett tag. Kommer gå fort, så skönt att få det ur världen. 

Just nu känns det som att mitt liv står och stampar, samtidigt som det bara skenar iväg... vet inte hur jag ska förklara på bästa vis. Timmar, dagar, veckor och månader bara far iväg. Medan inget händer... (visst, det har hänt många bra saker som förändrat mycket) Men ändå... Antar att jag har svårt att släppa mitt "gamla" liv. Känner av förändringarna för varje årstid.. som nu när det är sommar tex. Det är vid den här tiden som jag och Curry har tränat som mest, åkt på tävlingar, sommarhage ska göras osv. Det finns inget sådant längre, och jag har väldigt svårt att hitta någon slags "ny rutin" i livet. Ja, jag är väldigt rutinstyrd. Förändringar och nya saker är inte min grej, inte alls. Det är skrämmande på något vis, jag är en sådan människa som vill ha det som det alltid vart. Då trivs jag bäst, då känner jag mig trygg. Vissa förändringar är såklart ok, det är bra med förändringar. Men inte när det blir för stora... stora som när något försvinner ifrån mig. Sådant som tillhört mitt liv. Det gillar jag inte... känner mig lite i obalans just nu :/


pluggdepp & väderpepp

ÄR så trött på att inte ha word på min dator. Det blir bara massa knas med dokumentet när man ändrar från open office till word! Jävla nååå! Ska bli så skönt nät det här förbannade skrivandet är över på riktigt. Bara jag kunde få den där texten från min kära klasskamrat så jag får det där ur världen också. Ja, jag är irriterad!
Längtar som en gnu till v. 33!! Ge mig!

Har faktiskt solat lite idag, var riktigt skönt. Somnade fast jag har sovit så länge idag :P Älskar verkligen solen. Skulle inte klara mig utan den, den är min drog ;) Jag hoppas verkligen att jag och Cisen (kanske Ems) hittar en passande resa i augusti. Fy tusingen vad jag bara ska ligga och dega! Fint skit det. Hell yeah!


Någonting i den stilen va ? Ge mig!

polar world

Nu mina vänner har jag för första gången i mitt liv sett en spritt språngade levande isbjörn! Två till och med :) Asfränt! Vi fick gå där bara personalen får vara, så vi fick se dem på nära håll när de fick kvällsmaten :) Tog några bilder, med min extremt dåliga mobilkamera. Får väl se när jag får fingrarna ur och lägger in dem på datorn.. märks antar jag :) Kvällen var iallafall helt ok. God mat och underhållning, utomhus dock. Så jag var rätt genomkyld., men har fått upp värmen nu :) Vi började iallafall med fika uppe i Rovdjurscentret i en utav konferenslokalerna, var där i drygt 2 timmar och lyssnade på allt det där jag skrev om i förra inlägget... Sedan bar det av in i parken, med en liten drink uppe på Tiger Mountain. Sedan vidare till Polar world för mat, wok och grillat kycklingspett blev det (riktigt gott!) och trubadur. Kom hem strax innan kl 22.

I morgon bara måste jag återvända till verkligheten ett tag och fixa det sista på rapporten, som också ska in i morgon. senast. Har ett moment kvar att göra, fick ju en extrauppgift eftersom jag inte var på plats i skolan i fredags. Är väl lätt kirrat bara man sätter fart... och det var just det! Nu ska jag sätta fart åt ett annat håll. Sängen är nästa destination!


Wille & Ewa i Grönklitt


Sköningen Wille, som brukar åka på mage nerför is/snöberget som finns i hägnet :P

Natti natt.

i en glasbubbla

Jag vet inte i vilken värld jag lever i. Har inte fattat att det är måndag, och att jag ska till Grönklitt om en si sådär 2 timmar.  Hallå ? :P shit... Först lär väl allas våran kära VD Tobbe prata om alla visioner för framtid och sommar, och inköp som Orsa Grönklitt gör. Tror företaget köper upp hela Dalarna snart! Herregud...
Men det blir bra. Ser som sagt fram emot rundvandringen, lär klä mig varmt.. och nå bra skor så man orkar klättra uppför berget :P Sedan blir det grillbuffé. Satan vad gott! Det blir en bra kväll :) Mysan hämtar mig vid 15.30 typ... det är rätt snart faktiskt. Neej vad söger ni, vi tar en glass på det va ? Tjo



dunka dunk



I don´t feel like dancing...



Söndag

Tänka sig. Det är söndag mina vänner! Och jag har avklarat min arbetsdag nr. 2 den här sommaren. Idag var det lugnt, alldeles för lugnt. Känns som att jag har städat hela Rovdjurscentrum... Men vad ska man göra ? Något lär man ju fördriva tiden med.
Vad gjorde hon igår då? Jobbade och kom hem kl17, åkte direkt till mormor och morfar där det var kalas. Smörgåstårta med massa räkor och vin är bra gött det! (Ja, det blev lite vin igår med...) Åkte hem en sväng och träffade Emma och Kotten. Kotten vela inte leka med min Nicke först, men efter ett tag så släppte han efter :P Senare på kvällen blev det mys och fotboll. En lugn och utomordentlig lördag :) Kan tippa på att den här dagen blir minst sagt lika lugn.

I morgon är det kick-off inför sommaren, och gudidad tur i parken! YES :D Äntligen! Har varken sett de två nya tigrarna eller isbjörnarna än. Spännande! :) Aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle få se varken tigrar eller isbjörnar, i en dalaskog dessutom. Fräsigt :)

Nu är det klart! Den 31 juni bär det av ner till K-town igen, vi ska på RIX FM-festival! Skoj skoj :D Stannar där till den 2a. Tänkte även passa på att titta till mannen i mitt liv ute på Hammarö. Såhär bor han numera;




Stooor hage!




Curry & Isadora <3


Mattes gofis <3 Världens goaste mule! Miss you Curr...

P&K/ little J

student 2009

Guuuud så avundsjuk jag är på alla studenter! Jag vill också ju :P Så himla roligt! Men men, man får väl acceptera att man börjar bli gammal, och att det nu är två år sedan man fick ta på sig studentmössan och svettandes gapa sig hes i Orsadräkten. Kikade i min mössa igår. Blev nästan lite tårögd när jag läste alla gulliga hälsningar från när och kära. På ett vis längtar jag tillbaka till den tiden, något så in i norden... men samtidigt måste man blicka framåt också.
Det är så otroligt mycket som förändrats i mitt liv sedan jag tog studenten. Då trodde man att allt skulle vara och bli som det var då, resten av livet. Men ack så fel man hade! Då visste jag inte ens att jag skulle flytta till Karlstad, och nu har jag redan avklarat två år där nere. Helt sjukt vad tiden går! Vart ska den med mig ?! Ibland känns det ut som att jag bara står vid sidan av och bara glor medan livet rusar fram som en skenande berg-och-dalbana. Jag kan då dö med gott samvete, när det är dags :) Kan då säga att jag inte slösat bort tiden jag hittils har levt här på jorden. Det är bra det, för vem vill dö nyfiken ?
Något mer än Orsa/Mora-området vill man väl se innan det är dags att tacka för sig ?! :P

Nu ska jag dona iordning mig, för snart är det dags att åka ner på Storgatan och en hes och, inte så lite, alkoholpåverkad Emma Andersson. GRATTIS GUMMAN MIN! Du är bäst! <3



STUDENT 2009 - Emma Andersson <3

It´s getting cold (hot ?!) in here

Fy tusingen vad jag fryser. Vad är det här ? Knappt +8? Är det ett skämt ?! I sånt fall är det inte ett dugg roligt! Jag vill ha sommarvärme, och det är nu!!
Tror bestämt att jag ska gå och duscha, så man får upp värmen.

Nu har jag skickat in den där sista grejen med diskussionsfrågor, som jag har gått och skjutit upp hela dagen. Men så där är det, efter kl 18 kommer jag igång. Jag funkar liksom inte så bra dagtid, det är bara så :P
Ska man göra nu då tro ? Det är ju som sagt inte så lockande att gå ut... Synd nog. För jag börjar bli rastlös!
Idag har iallafall jag och min kära mor inhandlat studentpresent till Ems, plus lite annat sånt där "hängvänligt" :P Nu ska det bara till lite blommor ;) Kommer bli jättebra det där! Elin har ju "klippt till mig" idag också, riktigt skönt och minst sagt behövligt :) Det tackar vi för! Himla praktiskt att ha en kusin som är frissa :)

Nää vad tycker ni, ska jag bjuda på lite bilder ifrån lördagen ? Här kommer några smakprov!

Det började lugn och stillsamt;
  

Sedan tror jag alkoholen slog till;

  



Som sagt ja...


Sådär ja :)

Tack för den kvällen/natten girls, en klockren start på sommaren.
5 toasters för den ;D


bal 2009

Måste bara visa hur otroligt vacker min kusin är/var på balen! Så stilrent och snyggt.







är det inte vackert, så säg ?

on a bed of roses (?!)

Jag har inte bestämt mig för hur det står till idag. Men jag skiter i det och bara kör på, så slipper jag känna efter. Smart va ?
Idag regnar det, ingen bra utgångspunkt för en givande dag. Har försökt mig på Elevers olikheter, kap 2, men det suger ju. Fy så j**vla tråkigt. Hur ska man ens få ihop en sida ? Blir till att ordbajsa... massor! ÄR väldigt trött på det nu btw. På så vis ska det blir skönt med matte i höst, för nu är jag trött på att vända ut och in på mina tankar och mig själv. Jag har tyckt slut på mig det här året! Så nu tycker jag att det räcker. Ska "bara" rätta till lite i rapporten (som ska in senast den 9e), göra klart den här uppgiften som ska in i morgon, sedan får vi hoppas att våran lilla extrauppgift vi kommer få är lindrig. För nu är jag så trött på allt vad skola och skriva heter! Blääääääääääää
Om inte jag har bestämt mig hur det står till efter det här inlägget, så tror jag att ni som läst har det :P

Nu ska jag sluta vara negativ. Vid 13-tiden ska jag faktiskt få klippa mig! Gulliga Elin visade sig ha tid för mig idag, sicken tur! För nu är min sk. page ingen page längre. Svårt att göra något åt frillan när den vuxit ifrån den ursprungliga frilla... så att säga.

Dalarna

Japp, då var man hemma igen då. För att stanna (en längre period iallafall)! Men om det var vemodigt att lämna Värmland idag... usch! Jag var då bara tvungen att fälla ett par tårar i min ensamhet i bilen hem från Hammarö. Det var jobbigt att både lämna lägenhet och häst. Men mest Curry såklart... vet ju inte när jag får träffa honom nästa gång :( Hoppas han klarar sig utan matte! Tog lite bilder där ute idag, på skolan också så ni får se :) Det är mycket lovade bilder nu...

Jag är något så fruktansvärt trött! Mest i benen, som definitivt gör sig påminda efter 60 minuters ridning och massa cyklande i motvind. Fy f*n vad arg jag har vart idag över denna förbannade blåst! Trodde jag skulle skrika rätt ut flera gånger när jag cyklade, på hemvägen var det mest bråttom. För då var ett regnmoln påväg in över stan, jag hann bra precis innan både jag och min dyra hjälm blev dyngblöta. J*vla väder!! Trodde seriöst att jag skulle börja gråta av ilska. Men jag kom som sagt fram tillslut, till och med mer torr än blöt. Men med döda ben... Körde lite intervall med Curr idag. Vilket även betyder en massa statisk träning för mina ben. Huuua! Kommer inte kunna gå i morgon :P Har aldrig tänkt på att det är så jobbigt att stå upp och galoppera. Det borde man göra oftare, om man nu hade någon att galoppera på :O
Det här är faktiskt första sommaren någonsin utan Curry. Första sommaren på nästan 15 år som jag är utan häst. Det ni! Obeskrivlig känsla... undra hur det kommer kännas att komma hem från jobbet och inte ha någon häst att rida och ta hand om ?! Kommer inte ens ihåg de hästfria somrarna... Har ju Tösen, men hon sköter sig så gott som själv. Henne tar ju Sara hand om. Ja, konstigt känns det iallafall.

Nej vad säger ni ? Från den ena adressen till den andra ? Natti natti ;)


(Anders Zorn ser ut som Hitler på den bilden!)

k-town

Då var jag nere här igen. För sista gången på ett bra tag, antar jag. Har en väldig ångest må jag säga! Kommer sakna allt här nere en himla massa i sommar... tur att Dalarna är härligt på sommaren också! Det jämnar ur lite iallafall :P Någon helg eller något ska jag ner hit. Med eller utan sällskap, nej då. Men jag bara ska det! Missade det förra sommaren... Jag hoppas på ett bra schema. Har inte hört något om jag ska göra det i år igen, eller om Micke (chefen) gör det.

Är väl kanske time för sängen... lär ju vara rapp i käften i morgon, om jag ska babbla på om ett arbete i 30 min :P Go for it!
Stallet i morgon också, en sista sväng. Kommer sakna min prins :( usch...
Natti.

pluggpepp & väderdepp

Jag har verkligen fått fart när det gäller plugg. Igår hade jag ingen bra dag... var nere i en utav de här nu kända svackorna. Sov lite middag, och vaknade upp som en ny människa. Typ :P Åt mat, tog en promenad med mami och efter det fick jag fart med skrivandet. Har skrivit klart det som ska in och som jag ska ha som underlag på seminariet i morgon. Det blev klart igår vid 23.30 typ :P Jag kan verkligen inte få något gjort på dagen, är långt ifrån morgon/dagmänniska. Jag är nog lite av en vampyr ändå ;D Skönt att det blev gjort iallafall. Vet inte vart jag fick all energi ifrån. Nu ska "bara" ett kapitel läsas i en bok, och så ska jag ordbajsa lite, ca 1 A4, till på fredag. Gött :) Det fixar vi!

Nu har det blivit kallt ute igen. Och det gillas inte!
Har hjälpt brorsan med en bokrecension idag. Han blev iallafall glad, och en annan är väl till för att hjälpa och ställa upp för folk verkar det som. Så bäst att man lever upp till det då :) till en viss del iallafall...
Har även pratat med chefen min. Blir jobb i helgen, bra skit :) Äntligen! Som jag har längtat :D Ni tycker säkert att jag är hur störd som helst, men jag har verkligen det! Bara få släppa skolan för ett tag, ska bli såååå skönt! Vila huvudet en aning :) Kan behövas...

Nee, nu ska jag äta korv :P Hörs från K-town. Puss o kram o nyp i stjärten ;D

heartless


when it was good

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva... fullkomligt omotiverat just nu. Antar att jag är jääävligt trött på att höra ljudet av tangenter...
I morgon bär det av till K-town för en sista sväng, på ett tag. Får se när det blir att åka ner igen, någon gång i sommar hoppas jag på. Blir bara att sova där i en natt, åker nämligen hem på onsdagen igen. Tänkte hinna med att åka ut till min älskling en sväng också. Vet ju inte när jag får träffa honom nästa gång :S 

Igår blev det deg på beachen. Brände mig en aning på ryggen, men inget överdrivet :P nu börjar man återfå färgen igen, lite iallafall. Idag har det kommit in lite mer moln... gillar inte att ett lågtryck är påväg in. Jag som har köpt en klänning till fredag och allt. Segt! Får väl frysa lite då :P
Tänkte lägga in bilder från helgen... men hittar inga batterier till kameran. Får ta det senare. Nu ska jag och Nicke gå till Tösen, dags för lunch. See you .


Yeah baby, do that dance
it's the last dance you'll ever get the chance to do
Girl shake that ass
You ain't ever gonna break that glass, that windshield's too strong for you
I said yeah baby, sing that song
It's the last song you'll ever get the chance to sing
You sexy little thing, show me what you got, give it your all
Look at you ball, why you cryin' to me? Same song and dance


RSS 2.0