dagliga funderingar

idag har jag vart och solat. Och shit så skönt det var! Får se om jag hinner med det i morgon, borde jag göra. Orkar är väl en annan fråga att ställa sig. Ska på webbkonferens på skolan i morgon, mellan 14 och 17... känns ju sådär väldigt roligt då rå. Hade verkligen velat slippa, men det är bara att bita ihop. 16 dagar gjorda av 20! F*n vad gött.
Än är det lite oklat med hur det blir med helgen.. Jag har tagit på mig att rida på söndag. Men om Cissi åker hem blir jag lite fundersam, har (troligen) fredagen inbokad med D iallafall. Men vad ska jag göra alldeles ensam på en lördag ? Ja, i värsta fall får det lösa sig ändå :) Är ju inte där ännu.

Ska jag unna mig kvällsfika ? känner mig lite smått sugen sådär.. Får sätta fart med det nu i så fall. Ska ju sova snart :S Var svårt att somna igår, blev helt fel med denna tidsomställning. Tur att det bara är en timme det gäller :) Nje.. nu har jag ingen lust att skriva mer. Hörs imöra ;)



jag känner mig så lycklig, helst efter kvällar som denna. håller med, den absolut bästa hittils .

P&K / little J

ett sms

tänk vad ett litet sms kan göra mycket :) Fick detta igår 23.22;

Godnatt din söta rumpnisse (K) Puss på dig





Hoppas ni får en bra dag där ute! Det är jag säker på att jag kommer få ;)

söndag

min dag började kl 8 (sommartid :P) Har vart ute på Hammarö och tittat på Currys träning. Det gick bra för vännen min, han sköter sig alltid :) Han hade dock fått en spark på ett ben i hagen igår, så känner mig lite smått orolig över det. Men ska ut dit på onsdag igen, så jag får kolla upp det mer då. Han ska ändå ta det lugnt tills dess. Kändes ju si sådär att lämna honom där ute idag, mamma var ledsen och då går det inte att hålla mina tårar heller. Men det blir bra det här, det ska bli bra! Kommer vara där ute ons, tors och sön kommande veckan. På söndag rider jag helt själv, ska bli gött.
Vi har även hunnit med stan en sväng idag, köpte det sista grejerna. En vas till mig bl.a. Köpte mig bl.a. en ny blomma på IKEA igår, så behövde en större vas. Shoppade även två kuddar där, 12 kr/st. och två örngott på Hemtex till dem. Har dem i min soffa nu :) Blev jättefint! Det är så vår/sommarfint i min lägenhet nu. Trivs som bara den :) Allt gammalt är utstädat. Vi går ju mot nya och lyckliga tider nu :)
Nu har jag två tävttmaskiner igång nere i tvättstugan. Söndag är en bra tvättdag tycker jag. Gillar söndagar, för det mesta iallafall. Men inte när jag är hemma i Dalarna och ska ner hit tex. Det är segt... :/  Nu har jag även tid över till lite plugg också. Varför ta det lugnt någon sekund menar jag ?! :) Är väl onödigt :O

Skriver mer sedan... P&K/ little J




Fick även en liten present av pappa. Den rosa lyktan där :) Så himla söt! Både pappa och lyktan ;D

earth hour

det är väl bra härligt med helg ? Igår kom mamma, pappa och Curry ner. Så nu står Curry där ute på Hammarö i sin nya box :) I morgon ska vi ut och titta på träningen. Ska bli riktigt kul :) Jag tror det här kommer bli hur bra som helst. Jag vill verkligen att det ska bli det!   
Jag samlar alla möjliga krafter inför den sista VFU-veckan. Fy bubblan vad skönt det ska bli med "vanlig" vardag. För då kommer jag kunna åka ut med Julia till stallet! På så vis känns det inte lika jobbigt att lämna Curr på ett nytt ställe, eftersom jag kommer kunna vara med så pass mycket. Jag är helnöjd :) Jag kommer även kunna rida mer än vad jag gjort på länge, vilket också är ett stort plus! Det löser sig, allt löser sig :) me so.. happy ;P



Förresten! Släckte ni alla lampor vid 20.30 ?! Det gjorde vi iallafall :) tände massa ljus och åt asgod mat! Var och hämtadade från Mongolian Steakhouse. Det är grejer det :) Passat på att fira pappa också. Han fyller nämligen 45 år i morgon :)
En annan grej att komma ihåg är ju att ställa fram klockan! Tur att det är helg,  jobbigt om man skulle gjort det mitt i veckan. Då är varje timme värdefull :P
Idag har jag köpt ett par mjukisar, riktigt gött med nya sådana! Det är ändå något man använder flera gånger i veckan. Så det behövs förnyas :) Har även hittat ett par jeans, Levis. Och vet ni  ?! Jag har gått ner en storlek ;D så nu har jag 25 på jeans. Fan vad gött :P ska köpa dem i morgon eller till veckan. Måste få hjälp med att sy upp dem.. Har även köpt en sådant där mönstrat pannband, som jag ska ha när jag är ute och går osv :) Var halva priset på Inter Sport, mycket bra! Nu ska jag fortsätta glo på fotbollen ett tag, sedan får det bli säng och sova. Berättar mer om helgens inköp i morgon. Örker int nu :P

P&K/ little J





...och Johanna hon är tlött (sjunger)

funderar på att gå och lägga mig, men känns överskattat :P varför skulle jag komma i säng i tid? Är väl något jag borde åtminstone... Kommer bli intensivt i morn, och ska man orka vara trevlig i morgon kväll så vore det smart att hoppa i säng nu. Tror fan jag gör det :O Hade inte funderat så mycket på det om jag inte hade blivit speedad av te´t :P
Annars ikväll har jag städat som sagt, duschat, plockat med massa papper och haft temys med min Cecilia <3 Vad skulle jag göra utan dig ?! :)

nu orkar jag inte skriva mer. Får se om jag hinner med att skriva något här i morgon... kanske får en lucka i mit fullspäckade schema :P det är mycket nu. Godnatt!


I morgon får jag träffa dessa tre <3

scary

det går det ena och det andra bland barnen på skolan. Det värsta jag skulle kunna råka ut för är den berömda magsjukan :O vill inte! Men nu har jag klarat mig ännu en vecka (peppar peppar), men än är det inte över. Antar att man är mer mottaglig om man är sliten... så lika bra att gå och lägga sig i ännu bättre tid ikväll :P Jag är så dålig på´t! En sista slitdag kvar nu. Kämpa kämpa! Längtar till efter praktiken. Det har inget att göra med att jag inte trivs eller så, men det kommer finnas så mycket mer tid och ork över till "annat". Sådant som jag inte tänker nämna här ;D Tihi! Busigt.

Åkte från Hultsberg med 14.45-bussen idag. Har vart nere på stan och grejat med saker på banken bl.a. Efter det gick jag och Cisen iväg på våran promenad. Blev stora vända idag. Det börjar kännas att vi vart ute och gått (långt) i fyra dagar i rad nu. Mycket bra :) Nu har jag ätit. Pasta med en sås med räkor i, det gillas ;) I morgon kan jag iallafall se fram emot matlådan. För nu är jag bra jäkla trött på dessa matlådor!! Men hellre det, tänker inte betala pengar för att äta skolmat.
Hade tänkt städa lite lätt här, dammsuga och så bara. I morgon kommer ju mamma, pappa och Curry ner hit :) Ska bli jättespännande att se hur Curry reagerar på flytten! Den här gången känner jag mig inte ett dugg nere över att han åker hemifrån, för nu kommer jag kunna träffa honom mer än vad jag kunnat göra på länge :D Efter stallet i morgon är vi bjudna på middag hos familjen Sigvant ute på Sommarro. Det ligger här i stan, lite utanför själv "mitt i smeten" där jag bor :)
I det stora hela känns allt så himla bra och perfekt just nu. Allt löser sig, tillslut :)
Nu blir det att ta ett ryck med städningen, sedan dusch för min del. Höres senare. Tjo!






mys.. <3

good morning sunshine

vet inte om jag ser ut som en sol idag, inte just nu iallafall :P men gick faktiskt skapligt bra att gå upp när klockan ringde. Blir så irriterad på mig själv, nu har jag vaknat ca. 30 min innan klockan ringer i tre morgnar i rad! Det måste vara något i det undermedvetna :P Nu lär jag göra mig klar, så jag inte missar bussen :O

Ha en bra dag!

en sån man tutar på

nu är det banne mig dags att gå till sängs. Har vart så trött idag att allt bara snurrat vid vissa tillfällen. Nog för att det snurrar rätt ofta i mitt huvud, men nu är det något alldeles extra :P Antar att jag behöver mer sömn. Vi drar den slutsatsen :)
Min dag har för övrigt vart bra. Blev en längre dag än vad det var tänkt på praktiken, hade handledning och då behövs tid.
Har vart ute och gått "lilla" rundan idag, den tar lite drygt 30 min. Stora rundan är på drygt en timme, men den har vi ju gått både måndag och tisdag. Får bli den imöra :) Haft våffelmys med Cisen också <3 Vi gjorde egen smet. Mycket bättre :) och gött var det! Myccche gött :)
Jag har upptäckt att jag är "en sån man tutar på". Visst är det läskigt när man går över ett övergångsställe och bara väntar på TUUUUUUT ?! Fastän man är beredd så blir man lika skraj varje gång. Solen har hittat till Karlstad, och så har även raggarna och "bil-style-typerna". Tro mig, jag har känt av dem... Nu, sova!

P&K / little J

5 smoothies för denna dag ;)

IKT

nu har jag suttit med en utav praktikuppgifterna i en stund, till och från (har så dålig pli på mig själv). Har finslipat lite på det jag redan skrivit, och fått ner en del annat (skit). Har snart mina två sidor iallafall! Pust..
Uppe i hjärnkontoret är det stormvarning igen! Ikväll bara måste jag lägga mig i tid, så det så och punkt slut! I helgen kommer det inte finnas mycket tid för plugg, och vips så är jag inne i praktikvecka nr 4 = sista vecka.
Den här praktiken har verkligen gått rekordsnabbt! Och jag trivs som fisken i vattnet. Det är såhär det ska kännas när man ska ut och jobba på riktigt! Jag känner mig verkligen som "en i gänget" och jag blir behandlad så bra. Känner mig verkligen viktig :) När man var ute på praktik under gymnasietiden kände man sig som ett barn själv, visst så gammal var man ju inte, men ändå :D Nu får man så mycket ansvar, vilket jag gillar! Jag fungerar bäst under lite press :) För den där pressen, den känner jag av på alla sätt och vis. Som lärarstudent vill/ska man ju vara på hugget och uppmärksam hela tiden under dagen, och inte sitta och slöa i något hörn. Det är ju faktiskt nu det gäller! Det är viktigt med ett bra omdöme. Och jag blir så trött och slut av att gå omkring och bete mig såhär hela dagarna :P det gäller ju som sagt att vara på alerten och ge ett så bra intryck som möjligt! På så vis kommer det inte bli lika jobbigt att ut och jobba sedan, för då slipper man ha alla ögon på sig hela tiden. Då får man visa att man känner sig trött :P

Idag fick jag gå hem tidigare, tack för det! Behöver spalta upp mitt liv lite känner jag. Har vart så lugn under hela praktiken, till igår. Och när det blir för mycket lägger mitt huvud av, det lixom strejkar :S Jag glömmer allt, och bara rör ihop det. Ska nog följa D:s exempel, att skriva upp vad jag ska göra. Dag för dag :P kan nog vara likaså bra det! För nu blåser det som sagt stormvindar uppe i skallen! :O
Nu är det tisdag iallafall, det tackar vi gudarna för. Det innebär nämligen myskväll med min favorit :) det är våran heliga dag :D tihi! Och i morgon lär vi ju göra våfflor :) tur att Cisen äger ett våffeljärn! Vi hade ju knappast kunnat ta mitt toastjärn, haha!

tjo .

vasaloppet - there´s no limit

Här kommer de väldigt sena och utlovade bilderna från sista kvällen under Vasalopssveckan (klicka på bilderna);

 

1. Jag & min kära kusin Jimmy 2. Min bästaste bästis Cis 3. Jag ?



4. Cis & Fia <3 5. Matte, Jimmy & Robert :P 6. My & Jonas :)


7. Jag & Robban 8. Malin & Fia hemma hos Cis 9. Jimmy & Robert





10. Cisen provar ut våra heeta band ;D 11. Ulla & Cisen <3 12.  Jag & Robban (igen :P)


Det var en liten del av våran kväll. Det räcker så, för känsliga läsare ;P Kul var det. En minnesvärd kväll, på många sätt &vis :D Haha!
Mottot var ju (remember ?!) som sagt; there´s no limit. Tycker personligen att jag levde upp till det exemplariskt ;O

god morgon världen

Hej och välkommen den 23/3 -09, v.13 och praktikvecka nr. 3! Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig inte ett dugg taggad... Är rädd att dagarna på praktiken ska sega fram nu :O  Men nu ska jag försöka tänka lite positivt iallafall.
Sätta lite sprutt då kanske ? Än så länge springer då minuterna på, det är ju bra!

Ha en bra dag allahopa där ute ;) P&K / little J



J, hon längtar till ikväll hon. Hoppas det blir av... <3

wtf?!

Snö?! Nej? Jag vill inte ha mer snö nu! Man får ju vara glad om all den här snön här uppe kommer försvinna lagom till skolavslutningen. (Känns det som) Jag som ska ut och rida nu! Inte så trevligt med massa snö som piskar en i ansiktet... Men man kan ju inte ha medgång med allt! Och är det endast lite snö som står i min väg så kan jag ju stå ut ;)

Blev inget hemmamys för min del igår iallafall, tänk så bra jag känner mig själv :P Benen liksom rycker ner de blir för stillasittande! Jag börjar se ett mönster. Är den gamla J borta ? Hon börjar iallafall sakta men säkert bli suddig, och försvinna mer och mer... Och inte gråter jag tårar för det :) Är bara glad att jag verkligen börjat få mig en ny vardag, ett nytt liv på något vis. Och jag kan ju säga som så, jag gillar det nyöppnade kapitlet i Johanna Jacksons liv :) Egentligen var det dags för längesen att "vända blad" och börja på ett nytt. Men tur att det blev gjort tillslut iallafall :) Det tackar vi för!


Såhär happy känner jag mig nu för tiden, haha! ;D Leva livet var det!

kvällsfunderingar

nu är jag riktigt mätt och belåten. Tacogratäng is the shit ;P Ridit har jag också gjort. Gick bra, och det var riktigt roligt :) Full fräs i skoterspåren! We like :) Jag och Curry passar så bra ihop, precis lika galna :P Det blev en aningens svårt att få stopp på honom efter en uppförsbacke där det verkligen gick undan (tur att vi inte fick möte med en skoter). Ni som asgarvat och samtidigt försökt ta i på något vis förstår vad jag menar :P Älskar min Curry <3

Fy tusan vad sugen jag blev på att gå ut, i Karlstad på Nöjes! Det bara måste bli av någon helg framöver.  Sitter och dunkar partymusik, börjar ångra att det inte blev någon utgång ikväll. Men känner inte att Wasa lockar så mycket för tillfället, antar att det är halvdåligt med folk eftersom det är helg innan löning också. Får stå ut i två veckor till :P nästa helg kommer ju mammi och pappi ner. Likså Cissis, så det är väl inte så passande att dra ut då :O Men veckan därpå, då! Då blir det att pump it up ;P  Hoppas du får en mysig/trevlig/rolig lördagkväll!


you´ve got to pump it up!

lördag i Dalarna

lördagen den 21 mars började kl 8, för min del. Hittils har jag tagit ut hästarna och fixat klart allt i stallet, ska rida senare i eftermiddag tänkte jag. Annars händer det inte särskilt mycket, hade hoppats på sol den här helgen. Men icke :/ Hästarna ska väl ha lunch om ett tag iallafall! Så får ladda för det ;P kan vara skönt att få slippa ha massa inplanerat också, för en gångs skull. Eftersom veckorna är så fullproppade numera! Ska bli himla gött att få börja praktikvecka nr 3, så är den över snart också :) På onsdag ska jag ha hand om idrottslektionen, har en del ideér :) Blir nog bra!

Har glömt att tala om hur det gick igår! Julia, som tjejen heter, var duktig med min älskade ponny-skrutt :) Nu dök nästa problem upp, att hitta tag i någon häst som kan stå här hemma med  Tösen. För själv kan hon inte vara, min lilla tösabit. Går allt som det ska så åker Curry med mamma och pappa ner nu till veckan, på fredag! Jag är alldeles till mig :D det kommet bli så bra. Jag kommer kunna vara där ute i stallet och hjälpa till, för Julia behöver hjälp med sin andra ponny. Och jag är inte sen att tacka nej, älskar utmaningar :P Helst när det ger resultat, vilket det brukar göra. Jag litar på mina skills ;P Ett helt nytt liv har öppnat sig för mig. Och jag bara älskar det! :D Jag stormtrvis! Tänker inte tala om alltför mycket här, som sagt. Det kommer när det är moget för det :P

Nu ska jag gå och mysa med Nicke <3 P&K / lillte J

landat

nu har jag landat! :) Det här har vart en riktigt intensiv dag! Dagen började 6.15 (som vanligt), då var det time för praktik. Var inte där så länge idag, åkte därifrån vid 10.30 typ. Med blandade känslor :O Kommer sakna mina homies nästa vecka! Kan man minst sagt säga...Men Madde kommer iallafall tillbaka om en vecka, och resten löser sig bara fint skulle jag tippa på ;D
Har kikat på Let´s dance, lite sådär halvdåligt kanske. Men får försöka hålla koncentrationen bättre nu efter pausen :P Mamma har åkt och jobbat. Så är bara jag, pappa och Nicke hemma. Brorsan är ute och drar någonstans :P Han börjar komma ikapp syrran lite nu, men det kommer han aldrig lyckas med hur han än försöker :P
Jag tänker stupa i säng direkt efter utröstningen, för i morgon är det hästar som ska tas ut. Sedan får vi se vad jag mer ska göra i morgon.. mamma sa något om att åka till Mora. Rida ska jag hinna med, och sedan får vi se om det blir utgång eller inte. Vore ju på tiden egentligen, har ju vart lugn i två helger nu ;O Haha! Man kan ju inte låta strupen torka upp alltför mycket menar jag! (;P)

Praktiken går förövrigt bra. Veckorna bara far iväg! Gjort häflten nu :O Måste bli lite mer seriös med mina uppgifter till veckan, sätta lite fart med att skriva osv. Tror det är dags att ta fram den seriösa Johanna ett tag. Jag har bara flummat omkring nu ett bra tag :P Man skulle kunna kalla mitt tillstånd den senaste månaden för; Seriöst oseriös ;P
Men åter till verkligheten, på måndag ska jag iallafall på möte med Elevhälsan. Var på ett sådan möte förra terminen också, intressant tycker jag! Sådant fick man aldrig vara med på när jag gick BF. Lite annat nu såklart, nu ska man ju bli något på riktigt :O Jag tycker faktiskt att det är en aning skrämmande på så vis, när man är klar och ska jobba så kommer det helt plötsligt finnas en massa förväntningar på en. Är man outbildad/vikarie/praktikant osv. så finns det alltid en liten ursäkt :P Men jag vet att jag kommer fixa det, jag fixar allt. Allt jag vill fixa! Det är det som är så gött med mig ;D

Neej, godnatt på er! Tjo.


Jag & min alldeles egna Cecilia <3

Haha!

såg att jag var lite väl trött i det senaste inlägget! Jag menade såklart "a day to die for"... herregud! Aja.
Trött är jag nu också, faktiskt. Kom hem för 20 min sen, så nu väntar sängen. Får se hur pass jag hinner med och orkar skriva i morgon. Godnatt!

Älskar livet!

t.r.ö.t.t.

idag får jag faktiskt skriva att jag är trött! För såhär har min dag sett ut;

6.15 - klockan ringde.
8.00 - satt redo för morgonmöte på Hultsbersskolan.
15.05 - tog bussen hem för att äta, var hemma runt 15.30.
16.55 - tog bussen tillbaka ut till Hultsberg för att hjälpa till och titta på soarén.
21.30 - kom jag innanför dörren, och har precis duschat.

Vad tycks ? a ay to day for ? Tror inte det. Kommer sova som en prinsessa inatt kan jag lova!
Orkar inte skriver någe mer, nu får det bli en tekopp och sedan uppsöker jag min goa säng! Natti natt.

P&K / little J

start på praktikvecka no. 2

Dagarna går väldigt fort! Men det känns inget vidare inför nästa vecka... då är både Madde och Daniel borta. Daniel har gjort färdigt sin praktik, för hela utbildningen faktiskt! Så grattis till dig ;D och Madde åker till Polen med Lokalt till globalt-klassen (en annan inriktning på lärarprogrammet). Så jag kommer bli skapligt ensam :O Men jag ska väl klara mig, Carro är ju där iallafall :) hon är på fritids. Vecka nr 4 är Madde tillbaka iallafall :)

Det känns som att det bara kryllar av lärarstudenter (finns även en praktikant fr. gymn.) på våran "avdelning", om man kan kalla det för avdelning. Skolan är väldigt stor, det är allt från förskola (dagis) till åk 9, plus särskolan :) Något som jag reagerade på i början är deras "nu ringer det in"-system. De använder sig nämligen av högtalare! Hemma är man ju van med den klassiska riiiingklockan lixom :P men det skulle aldrig funka på en så stor skola. Alla har rast på helt olika tider, och det finns så mycket barn och klasser. Tycker det är kul när man får se och vara med om lite annat än alla små byskolor som finns hemma :P
Kom hem rätt sent idag, tog bussen 15.25 ifrån Hultsberg och var i stan någon gång efter halv. Gick hem, kollade brevlådan. Men inget brev, än... attans! Hoppas på att det kommer i morgon ;P Snopen som jag blev så gick jag och handlade istället :P  Kom innanför dörren efter kl 16. Strax innan 19 gick jag och mina trogne vapendragare ut på en promenad. Kände att jag fick lov att ut och röra på kroppen. Det blir alldeles för stilla om dagarna, kommer definitivt få lov att börja träna när jag börjar jobba. Fattar inte hur folk bara kan förflytta sig mellan jobbet och hemmet. Degigt :P
Nu ska jag göra någe annat.. värma på riskudden tror jag, och ta mig en kopp te. Mysigt och varmt ;) Tjo!


me like this song. I can have whatever I like ;D
(självförtroendet på topp)


some pics

här kommer några härliga vårbilder hemifrån (Dalarna)! Se & njut :)






Mammi pratar i tele med mig :P



Det är sjuukt mycket snö! Och Nicke-bus stortrivs :D åh om ni kunde gissa hur mycket jag saknar den snutten, och resten av familjen med för den delen, såklart! :) Som tur är får jag träffa allihop på fredag :D



vår i Tingvalla

fy bubblan vad j*vla härligt! Jag och Cisen har vart ute på en promenad, och vi stannade till i parken vid museét. Förra året byggde de en slags terass/soldäck där efter älven, så där satte vi oss en stund. Solen var huuur var som helst idag! Jag blir alldeles till mig :D Älskar den här tiden på året! Man kan ju inte rå för att man är en vårmänniska, född på våren och allt ;P Sedan gick vi hem och duschade, stoppade in två maskiner  tvätt och sedan bar det av ut igen. Satt ute till tvätten var klar, så nu håller den på att torka. Ska ner och vända lite om ett tag. Efter det blir det tacos, Gossip och glass ;) En riktig toppendag, igen!

Tidigare idag, på förmiddagen rättare sagt, hade jag en storstädning inne i badrummet. Toan, handfatet och min lilla byrå åkte med på det. Jag putsade även speglarna och plockade ut allt ur badrumsskåpet och dammade där inne med. Precis innan vi gick torkade jag golvet. Så nu är det riktigt vårfint här.
Nu behöver jag inte storstäda här på ett tag. Känns riktigt bra! Bara att hålla efter nu och det är ju inte så himla svårt :) det börjar till och med komma nya skott på mina blommor. Det rullar på i medvind åt mig nu kan man säga ;) 
Jag har även skrivit en sida på en praktikuppgift, den om IKT. Nu är jag bara såå nöjd med mig själv :) duttiga J! Hoppas den här energin håller i sig ett tag nu ;O Men varför skulle den inte det ? Nu när jag har hittat en sådan fin anledning att gå upp på morgnarna också. Aaah, jag bara älskar livet <3

P&K / little J


vy mot stan


såhär mysigt har vi haft det idag, jag & min Cecilia :)



söndag i Värmland

det var längesen jag vaknade upp en söndag här i Karlstad. Någon gång i december närmare bestämt :O så nu var det väl på tiden :P vaknade rätt tidigt idag, och nu har jag läst en bok som jag ska läsa för barnen nu i veckan. Här är man amitiös vettni, läser boken innan den ska läsas ;)

Det är rätt mycket på G i mitt liv nu. Och om jag säger som så, jag delar inte ens med mig av hälften här i bloggen. Förut skrev jag nog om det mesta, men jag tycker inte att jag behöver delge mig av mitt liv så mycket här. De som jag håller mest kär och umgås med vet, det räcker så :) här kan ju alla möjliga konstiga människor vara, som försöker luska ut det ena och det andra. Men tji fick ni! ;P Jag vill dela mitt liv och det som händer i det med dem jag tycker om, och som vill finnas i min närhet. Så ire, och så blire :)
Nu ska jag möta söndagen den 15 mars, 2009. Och det gör jag med ett leende ;D (tihi). Here I come!


P&K/ little J

toppbetyg

till mig själv idag. Har faktiskt putsat fönstren idag (och OJ så rena dem blev, man ser ju ut :P) och vart ute och promenerat i en timme. thumbs up!
I morgon måste jag gå upp tidigare än vad jag gjorde idag. Har lite att greja med i morgon, hade nämligen tänkt skriva ner lite på uppgiften jag gjorde i torsdags. Hade ju vart bra om man låg lite i fas, nu när vi har så många uppgifter denna praktik. Gillar att vara i tid :) var så dålig på den fronten på både högstadiet och gymnasiet. Men nu kan man då inte annat än att vara skärpt! :O Snart sommar, då får jag äntligen pusta ut. 2 ½ månad kvar på den här terminen. me like!

Nu är det dags att börja med maten. Jag och min "granne-sambo" ska äta broccolipaj idag, med kassler i :) Det gillar vi! Är det så att det är final i melodifestivalen ikväll ? Jag har inte kollat på en enda deltävling :S är faktiskt inte ett dugg intresserad heller... finalen kan man ju glo på iallafall :) så man vet vilken låt som ni skickar iväg :P





P&K/ little J


satuuurday

shiiiit vilken sovmorgon jag tog då, sov till 12! Brukar aldrig sova så länge när jag sover själv :O men skönt, det var det!
Cisen, ska städa idag hon. Ska jag också orka med det ? Kan ju alltid bjuda till med att torka golvet. Tar ju inte lång tid precis :P men fönstren hade definitivt behövt sig en rejäl omgång.

Förresten så har jag nog glömt att tala om att Curry troligtvis kommer flytta ner hit till Karlstad ?! Om det passar med allt som det ska passa med så blir det att han flyttar ner på prov först och främst. Sedan får vi se vad framtiden bjuder på :) Hoppas verkligen att det blir bra den här gången! Och än så länge känns allt bara så himla bra. Ska och hälsa på i stallet och kolla på flickan när hon tränar på torsdag. Bara stallet är fräscht och att hagarna är bra, så är jag nöjd. Verkar vara trevliga iallafall :) hoppas hoppas hoppas!

Lördagen den 14/4 -09, here I come!!


J saknar...

tacomys <3

nu har jag och Cecilia ätit tacos, vi är mätta och nöjda med oss själva och veckan :) och nu är den här efterlängtade helgen häääär! Nu kikar vi på wipeout, snart är det dags för lets dance. Nu är det banne mig dags för Elisabeth att tacka för sig!
Nej men som sagt, mysfaktorn är hög här på Sheriffen (vårat hus heter så) och Södra Kyrkogatan ;) Nu blire pop corn, och lite glass kanske. Säg inget till mister ;O Höhö! Tjo .


gammal partybild ;P

fredag

äntligen. SOM jag längtat till denna dag! I morgon ska jag sova, och jag ska inte ställa klockan. Sova tänker jag göra när jag kommer hem också... så man orkar vara trevlig ikväll :) vore ju en fördel... och vet ni vad jag ska göra på söndag ? Sova då med ;D en sådan här helg har jag längtat efter! Inget att gå upp till, ingen klockan som behöver ställas. Aaaaaaaah vad härligt! Nu lär jag pallra mig iväg till min kära buss, som tar mig till mitt kära Hultsberg. Hörs senare idag !


studenttorsdag, jodå

ja och jävlar i min själ om de tänkt stöka runt här ute länge till, eller senare när det vankas sk. efterfest. Då ni! Då kommer lilla jag lysa röd precis som tröjan jag har på mig just nu. Grrrrr! Ska upp tidigt i morgon (som alla andra morgnar), och då behöver jag sova! Helst om man ska orka att vara med massa barn en hel dag... :O show me some mercy

virrpanna

Johanna virrpanna, det är jag det! Just nu är det stormvarning uppe i huvudet på mig kan jag tala om. Det är inte mycket som ligger på plats... just nu är det här en fråga som jag överväger; Vad är rätt, egentligen ?! Blir galen på det här. Vad blir bra, för mig? Om man ändå kunde veta sådan i förhand. Kan inte någon bara svara på det åt mig! please ?

day 3

Då var dag 3 av 20 avklarad. Det går som på räls det här tycker jag :) ska göra en uppgift i morgon, det ska bli skönt att få en avprickad iallafall! Barnen ska få spela ett spel som jag och Cissi gjort i power point ;) vi har till och med gjort  två spel. Vi är ena riktiga genier ;D Det kommer bli skitbra. Då kan de ju använda sig av dem sedan fast jag inte är där också :) bra där!

Blev trött nu på eftermiddagen... men får inte sova något nu. För då blir det precis omöjligt att somna ikväll! Två dagar kvar då, kämpa kämpa :) Ska bli gött med helg. En helg som inte riktigt är färdigplanerad än då... får se hur det blir med allt. Men kommer iallafall vara här i Karlstad! :)

Hörs senare .

min Nina <3

Grattis till körkortet världens bästa Nina! Det var du värd, fleera gånger om <3
 

you rock ;)

shape up

vilken dag! min dag började 6.15 (som alla andra dagar under praktiken) och jag kom hem mellan 17.00 och 17.30. Gissa om jag är trött ?! Har vart på fritids idag också, så timmarna jag fick ihop där får jag kvitta sedan. Det är bra :) Den ordinarie personalen, förutom en, var på möte. Så jag, Madde och Daniel höll i ställningarna där ett tag. Haha, tur att det åtminstone fanns en ordinarie där :D ibland kan man ju börja fundera.. flummig eftermiddag. Antar att vi alla var skapligt trötta :P

Något som jag verkligen är irriterad på just nu är att 5an inte fungerar!! FAN rent ut sagt. Jag hade ju planerat min tv kväll mellan kl 20 och 22. Rosing och DHW! Men icke... faen. Duscha kan jag ju alltid göra, och diska. Har inte orkat göra något än, inte ens ta av mig byxorna helt och hållet. Haha! Sitter med dom nere vid knäna :P får försöka ta tag i mig själv här nu... you better shape up!


flashback

har pratat lite gamla goda minnen men en vän i helgen :P Haha! En sommar för massa år sedan (känns det som) klättrade jag, Nina, Krille, Hellmark, B.A och några till in på bassängområdet på campingen och badade i stora bassängen! Kommer du ihåg det Nina ?! Haha, det var roligt det :DSpännande om inte annat! Och pinsamt, det är faktiskt lättare för killar att göra en sådan grej. Vi tjejer har ju helt andra sorters underkläder på oss :P och på den tiden hade man ju inte "heltäckande" panties precis... haha! Tider tider :P Ung och galen kan man lite lindrigt kalla det! Undra om man skulle få för sig att göra något liknande nu för tiden? Får bli till sommarn ;P Hahaha! Känns som jag börjar hitta tillbaka till min galna sida, vet inte om det är skrämmande eller kul. Mest kul I think ;)

Då har jag delat med mig lite av min "ungdomstid", och ni får tycka vad ni vill :P Jag hade iallafall roligt ;)

back in k-town

Resan tog sin lilla tid idag. Det har nämligen snöat idag igen, har någon missat det tro ? Hemma är det ok, men här blir det mest slask av skiten = blöta skor, vilket inte är så himla trevligt direkt. Nu vill jag faktiskt ha vår! Det brukar ju bli vår efter Vasaloppet? Inte än tydligen...

Är huuur trött som helst idag. Igen! Ska tvinga mig själv i säng efter Sanningens ögonblick. Om jag inte stupar i säng självmant vill säga :P Avskedet idag blev jobbigt. Nicke har börjat lära sig de här söndagsrutinerna, han la sig i min resväska idag. Min lilla goding <3 det gör heller inte saken bättre att mamma gråter... då blir det ännu mer jobbigt att åka :'( Känns som tur var ändå bra att vara här. Skönt att man trivs här! Ska väl inte börja längta hem ännu hade jag tänkt :)
Nu ska jag packa grejer till i morgon, och fixa matlådan. Så det är så lite som möjligt att dona med i morgon bitti! Jag kommer vara död när klockan ringer 6.15! Tyck synd om mig

Hörs .

the good old days

Idag har jag vart effektiv! Rakat Curry (tig ca. 1½ timme) på förmiddagen och sedan red jag. Hoppade med Sofie, Emmy och Linnea. Vi har Ida och Johanna som "banpersonal" :P Fan vad kul det var! Precis som den gamla goda tiden på klubben ;) kompisar, hästar och massa flum :D old times <3 Det gick förövrigt riktigt bra att hoppa också, har fan glömt bort hur jäkla bra jag är! Haha :D skryt på högnivå.
Är rätt trött idag, för "ovanlighetens" skull. Måste lära mig att komma i säng tidigare på kvällarna. Jag är en riktig nattskrota :P och jag får även skylla på hm hm som ringde och väckte med vid en sisådär kl 3 mitt i natten. "Jag kommer och hämtar dig nu. Jag vill att du sover hos mig". Inte så passande kanske? Haha. Som tur var somnade jag om direkt iallafall. Och inte blir det någon vila och ro till veckan heller, praktik = tidiga morgnar och långa dagar. Sova får jag göra en annan dag, ett annat år eller ett annan liv ;) Nu kommer Mysan inrullandes på gården snart. Lär klä på mig lite... Ha en bra lördag, det tänker jag ha ;)

P&K/ little J

Fredag

Den här dagen har inte riktigt vart min. ÄN så länge. Fick lov att tanka innan jag åkte till Mora, har bara gjort det ca två gånger innan, men trodde jag skulle fixa det ändå. Visst, själva tankningen gick ju bra. Men att få upp locket var en annan historia! Visste med mig innan att locket kunde vara lite knepigt, och hur som helst så fick jag inte upp det. Högg tag i en karl där som jag tyckte såg ut att vara sån som förstår sig på det där med tanklock :P Vilket han gjorde, mer än mig såklart. Jag förklarade mig lite fint där med att locket är lite speciellt osv. Och gissa? Han vred åt det motsatta hållet som jag hela tiden hade gjort, så det där locket visade sig inte vara så "speciellt" lik förbannat :S TUR att det inte var någon heting jag fick tag i där på Statoil :P Haha! När jag väl kom till Mora så gick jag ner i fel källare (salongen ligger i en källarlokal), men tillslut så hittade jag dit! Har vart så stressad och tankspridd idag så det har inte liknat någonting. Jobb har jag också fixat, så nu är det klart! Fan vad skönt! Chefen som jag hade i somras kommer avgå efter den här säsongen, men han anställer sk. nyckelpersoner till varje avdelning; toppstuga, café, wärdshuset och andra avdelningar nere på campingen. Och jag kommer vara nyckelpersonen i cafét :) Feelin' proud! Äntligen känns det som jag har kommit i medvind igen :) Det går bra nu.

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.
Hennesy moet i mitt glas nu, det går bra nu.
Rysk kaviar på mitt fat, det går bra nu
det går bra nu, kompis det går bra nu.
Jag sa pengar rullar in som det ska, det går bra nu.
Grabbarna är med när jag drar, för det går bra nu.
Släng upp en hand om du känner det går bra nu,
det går bra nu, kompis det går bra nu.



Sommar -08. Musik&motor, Åse 50 år <3


Dalarna

Fick ett ryck igår, och tog tåget hem! Vi tyckte vi kunde få det :P Idag har jag lite att uträtta... ringa några phone calls etc. Elin ska även få ge sig på mig här i helgen eller vilken dag det nu det blir. Måste se till att snygga till mig lite uppe i huvudet nu när jag ska vara borta så länge! :O
Har lite grejer på gång, är väldigt sugen på det. Men vet inte om jag vågar :P Äh, man lever bara en gång... och vad jag fått lära mig den senaste månaden är ju att livet går ut på att levas (sedan får ju alla välja på vilket vis då..), så här ska svängarna tas ut, medan de kan tas ut ;)
Helgen då? Blir lugn, film&mys är iallafall inplanerat! Det gillas :) Är  bjuden på födelsedagskalajs/inflyttningsfest i Rättvik, men orkar inte :S får säga tack ändå!

Nej, nu ska jag göra någe annat! Tjo .


bästa låten som någonsin gjorts .

knepigt med J

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som
han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! (förutom i fråga 1.)

1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på 4 bokstäver? JOFA
3. Flicknamn? Julia
4. Pojknamn? Joel
5. Yrke? Jordbrukare
6. Färg? Jätterosa ;P
7. Klädesplagg? Jumper
8. Mat? Junk food (skräpmat :P)
9. Sak i badrummet? Jeans
10. Plats/stad? Jönköping
11. Orsak att vara sen? Jättetrött :P
12. Något man skriker? Jävla skit!
13. Film? Juno
14. Något man dricker? Jäger
15. Band? Jonas Brothers
16. Djur? Jaguar
17. Gatunamn? Jakthornsgatan
18. Bil? Jetta
19. Sång? Jag såg mamma kyssa tomten
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Jakt

Haha! Tror jag blev godkänd ? :P



dead&gone

Idag har det vart riktigt flummigt. Vill man veta hur dagen ska sluta ? :P Fantasin skenade iväg lite väl där ett tag innan sista lektionen :D Haha! kedjor, munkorg, läderpiska, utklädnad, nät och burar. Hahahahaha! Herregud, säger då bara det :P

Snart är det fredag, och då åker vi hem för sista gången i mars månad?! :S Läskigt det lät! Men så är det iallafall. Återvänder i april ;) och då är det helt plötsligt bara en månad kvar till jag fyller år! Tiden bara rusar iväg :) Likaså gör jag, och allt vad det innebär med det...



So open up your eyes, the time Is running out. Cause' very soon, the old me is dead and gone .

Plutt

nu är det tredje gången inom en kort period som jag blir kallad plutt. Är jag verkligen såå liten ? :P "Det är väl bara bra, lätthanterlig!" Fick jag till svar, haha! Hur ska man ta det tro ? Valfritt antar jag :P


Skola idag då iallafall. Dag 1  på v. 10 (snart) avklarad. Och jag är trött som en gnuu! (lördagen har satt sina spår *host-host*) Jag bara måste sova i tid ikväll. Har heldag i skolan i morgon också... så om jag inte vill riskera att somna vid tangentbordet på eftermiddagens lektion, så lär jag komma i säng i någolunda tid iallafall! Om ca. 45 min får jag iallafall gå ut en sväng (i snövädret) och vakna till liv igen. Ska följa med Cissi en sväng! :) Blir nog ingen promenad idag, det blåser och snöar här :S Inge trevligt väder att promenera i.

Du som skriver dig som "Anonym" - var så god att skriva namn, så jag kan svara på dina frågor och funderingar!

Tjo ;)

Not my intention

Helt galet blev det igår. Precis som planerat, och lite utöver det till och med ;O Men det gör inget :P
Gissa vem som var igång redan innan maten ? Jo jag! Så går det när alkoholen tar över :P Därför mår jag som
jag förtjänar idag, eller ja, det är faktiskt bättre nu. Men i morse var det inte nådigt, när någon drog på tvn för att se
starten i Sälen :P Jag var lixom inte riktigt på G för det då, haha! Några timmars sömn, en dusch, en halv hamburgare
senare var jag så gott som tillbaka i mitt rätta jag igen ;P Sov så gott som hela vägen ner hit till K-town idag.
(har lite att sova igen...)
Bilder kommer en annan dag. Cecilia har sin kamera hemma i Våmhus, så vi får fixa det en annan dag. Så håll ut ;) vi var
iallafall hetast på plats, haha! Med våra heta band, som är så heta på catwalken. Har ni missat det ? ;O Hahaha. Klockrent.




This was never the way I planned 
Not my intention.
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious, for you,
Caught my attention

- Katy Perry


RSS 2.0