Sugen

Har kollat på hästannonser ikväll. Jag och Cissi ska följa hennes kusin och prova häst i helgen, om det passade bra. Två ponnier här i Karlstadstrakten :) Ska bli kul att hjälpa till, och rida lite får man ju också! :D Har glidit in på annonser med stora hästar nu, och shiiiit vad sugen jag blir på att skaffa en. Hittade en annons med en häst som lät väldigt bra ! Men nu sitter jag här och är inte i det stadiet i livet än... får helt enkelt vänta till jag kommit på "grön kvist" och framför allt får tid till att ha häst. Det är nog som mamma säger; Du kommer aldrig släppa hästintresset! Och nej, det tror inte jag heller. 

Har inte läst klart kompendiet ännu... får göra det nu. Ringa Marcus först bara... Skola 9-12 i morgon. Efter det ska vi ses med studiegruppen! Ska försöka få grepp om de kommande veckorna och alla uppgifter/redovsningar som står på schemat. Den här delkursen kommer bli tuff! Är glad att den inte är någon skriftlig tenta eller uppsatsskrivning. Har nog att gruva mig för examinationen med tecken :P Ska bli intressant. Första lektionen på fredag!

Borsta tänder. Hörs i morgon! Natti natt

Soffdag?

Vädret ser inte så där himla inbjudande ut idag :/ Är solen borta nu, som vart här hos oss så länge ? Antar väl det. Hösten är ju så fin med alla fina färger i träden, helst när solen skiner på dem. Det är faktiskt den här tiden på hösten som är som allra bäst, tycker jag. När det fortfarande finns löv kvar. Men sedan i slutet på oktober och början av november när alla löv blåst bort så är det sååå himla tråkigt. Tycker fortfarande att november är den tråkigaste månaden på hela året :P bläää. Då fyller Marcus år också, hela 21 st :P Vad ska man köpa då tro? Har alltid lika svårt för det :P Nu när Sigge också är där, är det inte lika roligt att köpa grejer till lägenheten. Och kläder är det som är svårast! Kalsonger är det enda man får köpa åt honom, typ :) Min karl vill helt enkelt handla sina kläder själv. Jaa, det är ju iallafall ett tag dit så jag hinner väl fundera både en eller två gånger :P

Känner inte för att göra ett skit idag... Är påväg att bli fördkyld igen också verkar det som. Vill inte :/ Nu när vi kommit igång så bra med träningen... Att det alltid ska vara något! Har lite att läsa, om jag säger så. Massa böcker som ska vara klara osv, vet inte hur det ska gå till men ja :P Det är iallafall omöjligt att läsa från pärm till pärm. Det gör jag bara inte! Får skumma igenom det som verkar mest intressant eller något. Cissi är en riktig sjusovare idag :P Tror inte hon är vaken än ? Ska höra med henne sedan om hur vi ska lägga upp dagen våran. Måste handla lite grejer så jag kan göra någon mat här. Vore ju något :P Neeej.. see you!

Kvällsn

Nu har jag samlat mig tror jag, plockat ihop alla papper, böcker och kompendier. Suck! Var som en riktig röra här ett tag :P Kastat massa papper också... massa skrot som tar massa plats i mitt lilla bohag :P Ska försöka bränna igenom en del av kompendiet snart, som ska vara läst till onsdag? Om jag hinner börja vill säga, innan Marcus ringer ;P I morgon btw så skulle det bli regn här nere :S Ska höstregnet redan komma ? :( Vill inte! Jag och fröken C har vart ute på en promenad idag i det fina vädret :) Hann ju inte med pulsen som började 17.15 idag, och de andra passen var fullbokade :/ Så det får bli Puls-styrka i morgon och Aerobic-styrka på onsdag! Har inte riktigt bestämt vad det får bli på torsdag, antingen Powerstep eller Powercircel. Mycket power här tycker jag :P Bra det.
I morgon som sagt då, läsa är väl prio ett antar jag. Ska även hinna med en sväng på stan, byta en tröja åt mamma bl.a. Hinns det med så tänkte jag klämma in en sväng till ICA MAXI också, ska handla lite behövliga grejor :) Träning vid 17.15 iallafall. Inviga mina nya skor jag fick av pappa som vi hittade på marknaden, jo faktiskt, Orsa höstmarknad :D De hade utförsäljning av sportartiklar i en lokal. Mycket bra för mig tyckte jag och traskade in :) Blev ett par svarta ADIDAS. Hoppas de här är bra nu då :) Kan ju iallafall inte bli sämre än med de skor jag haft :P Är ju inte ens träningsskor, även om de ser ut som det. Jag köpte även ett par låånga sporrar :P skydd som ska sitta på dem så de inte skadar stövlarna. Köpte Milton-godis till puppuhättarna också :) Gör jag varje gång! Är ett måste. Så nu hoppas jag att Domino hoppar som en gud på tävlingarna i Rättvik :D Haha!

Helgen då, jaa den ser ut att bli här i Karlstad. Inget som passade på fredag. Dyra bussar/tåg, slutar sent (kl 16 på en fredag?!) och ingen ska åka bil hem då, så vi är fast här verkar det som, haha :D Neej då, ska bli rätt kul och skönt att vara här en helg. Var längesen nu för min del! Någon som vill med ut på en krogvända kanske ? :) Nästa helg ska Jonas hem, med bil. Så det blir nog att åka hem då istället. Sedan vet man aldrig när vi kommer hem nästa gång :P v.44 ska vi hem iallafall! Läs och skrivvecka. Blir bra det :) Nu har jag pladdrat om mycket tycker jag. Så vi får höras mer i morgon :P Godnatt på er!

Messy day

Den här dagen har vart en aningens rörig! Mycket info på en gång känner jag. Vi drog tio veckors planering med uppgifter m.m. på en timme, inte undra på att magen strejkade :D Haha. Kan ju iallafall dra den slutsatsen att den här delkursen inte är att leka med :O Verkar då så. Ganska så rejäla uppgifter mot slutet, och inte tala om praktikuppgifterna.  Blir alldeles snurrig bara av att tänka på dem. Så nu tar vi en sak i taget! På fredag är det en individuell uppgift som ska göras med klassen. Leda en övning. Koncentrera mig på det först :P Nästa vecka ska vi lära ut en sång, och redovisa uppg. 1. Mamma mia.. Kan inte låta bli att tänka framåt, vilket stressar upp mig till tusen :P Ibland önskar jag att man hade en liten släng av "karl-symtom" = inte kunna planera så långt i förväg. Det är något som är betydligt svårt för dem har vi märkt, jag med fler :P Tss. Blev ingen träning idag heller pga den långa dagen. 9-16 idag, inte van med det :P  I morgon är det iallafall inläsningsdag, vilket innebär massa läsa. Suck! Har massa att läsa nu... Nu: Top model!

Tingvalla

Nu har kvällen här i Tingvalla snart gått mot sitt slut. Ska natta snart tänkte jag :) ska ta mig en macka först tänkte jag. Mamma har bakat till mig :) Lyx med hembakat! I morgon blir det heldag i skolan. Ny delkurs också. Blir lite längre dagar nu såg jag på schemat... längtar till vi får nytt :) Alltid lika spännande :P Snart är det jul också. Shit vad tiden går fort!

Prata klart med prinsen nu. Hörs i morgon!

Saturday

Kvällsmys på G! Ska bara ge puppusarna kvällsmat nu :) Älsk åker tidigt i morgon, 10.50 :( Han ska på fotbollsmatch... längtar redan till nästa gång vi ska ses! Och han har inte ens åkt än :P Ha en bra lördagskväll! Tjo!


Daläära

Är hemma i Dalarna nu iallafall då :) Alltid lika skönt! Hur ska jag klara mig under alla helger framöver? :P Är ju rätt skönt att vara i Karlstad också. Idag har jag fått ihop till 3 sidor på uppgiften! Skönt :P Nu är det högst två sidor till jag behöver knåpa ihop. Det ska nog lösa sig :) Det  fixar jag nog i morgon... Har ju en timme på mig fr.om. nu tills Marcus kommer hem från fotbollen i och för sig, men ska jag vara så seriös ? ;D Haha, tvekis. Fast man vet ju aldrig ?! Jag kan ju vara rätt klurig ibland ;P Tss! I morgon står ridning och plugg på schemat iallafall. Ska även sväng till Mora vet jag, med mamma och mormor! Ska bl.a. köpa liniment till min älskade Curacao II :) Han verkade skapligt glad över att få se sin matte idag :P Kul! Tror inte han blir lika lycklig i morgon när han ska få jobba lite :P Blir ju så när jag kommer hem, får ta itu med grovgöra't om man säger så. Hoppas på att träningsvärken efter igår hinner lägga sig, för på lördag blir det träningsvärk på andra ställen :P Synd att man inte tränar de muskler på "vanlig" träning som man använder när man rider. Antar att de är svåra att komma åt! Nu ska jag prata lite vett med brorsan :P Han är sååå typisk tonåring nu! Pappa blir tokig på honom, haha! Nu har han fått sig en dirtbike också, leksaker :O Nattilooou! <3

Torsdag

Vaknade strax efter kl 9 idag igen. Gick upp då och tog upp lite bröd ur frysen till frukost, som jag ska äta nu :) Har läst Stadium Magazine som jag fick här om dagen. Man fick en gratis träningsväska om man gick in på någon hemsida och registrerade sig. Hoppas det gick igenom då :P Hade ju som sagt tänkt hinna med att skriva lite mer på examinationsuppg. också. Får bli nu efter lite sen frukost ;P Höööörs .

SprayTanning

Var inne på den beryktade Bondinbellas blogg och läste om SprayTanning. Hon hade gjort det på ett ställe i Sthlm. Det håller i sig 5-7 dagar, och det kostade 250 kr. Tyckte det var ett bra pris! Man sprayas förhand, vilket jag tycker verkar bra. Färgen var heller inte sådär orange som jag tycker alla människor blir efter de typ använt brun utan sol och sådant :P Usch, det är verkligen fult! Skulle lätt kunna tänka mig att prova det där iallafall :)

Snart ringer Marcus. Sköönt! Längtar verkligen sååå efter att få sova :P Fattar inte hur karl'n orkar med att börja jobbet kl. 7 och hålla igång så gott som hela dagen till strax efter kl 23 på kvällarna/nätterna :O Han är inte klok! Tur att det finns helger älsk :P För till helgen ska vi ses hemma i Dalarna. Hitta på något kul :) Fika någonstans eller något liknande. Bara något som vi typ aldrig gör :P Så svårt att planera in något när man bara ses över helger.. tiden går ju så fort :( Idag pratade vi lite om vad man kan hitta på när man fyller år  :) I-M och hennes kille firar också tre år nu i höst! Man behöver ju som sagt inte hitta på världens grej... svårt att få pengarna att räcka när man är fattig student :) Bara göra något tillsammans, typ laga någon god mat och få den tiden tillsammans, eller något sådant. Stänga av telefoner osv. så man får tid för sig själva. Får se då :) Har några veckor att fundera iallafall. Man vill ju ändå hitta på något lite mer extra! Behövs när man lever i ett förhållande som jag och M gör kan jag lova! Blir lätt att man" tar vara på tiden" genom att bara vara hemma och inte göra något för man tycker man ses så sällan. Men vad säger att man inte kan hitta på saker för det? Skärpning :) Tröttnat på alla soffnötar helger! Nu ska jag borsta och bädda upp min lilla och sjuuukt mjuka säng :P Good night everyone, see ya tomorrow!


Body pump

Yes :) Blev någe rejält idag. Mina armar kommer vara olyftbara i morgon :D Shiit! Han tog minsann i idag den där Axel Bergwik! Idag var det faktiskt roligt. Tyckte inte att det var det sist, men nu hängde man med. Antar att det var därför det var kul :P Funderar redan nu på vilka pass man ska gå på nästa vecka! Blir ju helvecka här då... troligtvis iallafall. Får se hur jag och fröken C ska lägga upp kommande helger. Blir många här i Värmland. Går till kl 16 de flesta fredagar framöver. Känns inte så peppat, men ja... Får åka till Sthlm någon gång där mitt i :) Sedan får jag se fram emot v.44 då vi har skrivvecka. Då ska vi hem iallafall! Plugg plugg :P Med tanke på det, så fick jag några rader skrivna på förmiddagen :P Fick nästan ihop 1 ½ sida faktiskt. Nu har jag en början som det "bara" är att fortsätta på :P Kör på hårt i morgon igen. Åker ju inte hem först någon gång runt kl. 16 så... Har tid på mig :) Hemma har jag så himla svårt att få något gjort!

Guten morgen!

Vaknade strax efter kl 9 idag. Alltså för en stund sedan :) Tänkte sätta mig med lite plugg nu, bara jag ätit lite frukost :) Ska prova med att sätta ltie fart idag :P Lätt att man segar till när man har sovis eller är ledig... See you :)

Humor :D

Gör om detta, om ni kan ;) Haaha!

http://www.youtube.com/watch?v=YGnlCcmXl0g&NR=1

Besviken

på mig själv. Har inte skrivit en rad på inlämningsuppgiften än :/ Visst, vi har tom. måndag på oss. Men i helgen ska jag faktiskt vara med M och då vill jag inte, och kommer heller inte, plugga. Såå ja :P Hur ska jag lösa detta då ? Har iallafall sovmorgon i morgon. Så då ska jag piska mig själv till att börja skriva. Nu när jag har skrivprogram och allt :) Nej J, skärpning här! Träningen gick bra idag, förutom att det gjorde ont i fotlederna då. Men tyckte det blev bätte mot slutet ? Måste ha andra skor... men har man råd med sådan lyx eller ? :P NJA! Får se hur det blir med det. Måste ha några skor som är ritkigt bra på stötdämpning. Får önska mig i julklapp ;)
Fikat idag gick bra det med :P Ellen kom hit, plingade på och skrämde livet ur mig :D Dörrklockan låter som fasn här, och eftersom lägenheten inte är så liten så blir det ett rejält pling ! Helst när man står vid dörren som jag gjorde :D Haha! Vi hamnade på Wayne´s i MittiCity. Finns ju några fler sådana att välja på, men blev där :P Jag och Cissi tog en kladdkaka med italiensk glass och en hallon/jordgubbssmoothie till det :) Ellen tog en smoothie hon med, och en chokladboll. Så nu vet ni vad vi stoppat i oss för skit idag :P Förutom smoothien då! Kladdakan var söt, så den åt jag inte upp ändå. Var alldeles för söt... huua :)

I morgon blir det att packa igen då! Bär av hemöver på torsdag förmiddag :) Missar föreläsningen på fredag... får fråga någon i studiegruppen om man kan få anteckningar sedan. Tycker sådant är lite jobbigt, men har ju aldrig bett om det förut så en gång ska man väl våga be om en sådan sak? :P Ska hem och rida i helgen. Lousie åker ju till Cyprus på fredag :) Den turungen! På tal om att resa, så funderar jag och fröken C på att åka båt någon gång framöver :P Alltså typ Birka Paradise eller någe sådant. Lite annorlunda i vardagen :)  Bra på så vis att det inte är flera dagar. Har ju inte råd till att  vara borta i en hel vecka så här mitt i terminen :P I så fall måste man ju åka till sommar'n, eller jul. Men då vill man ju vara hemma, iallafall jag :) Skulle däremot kunna tänka mig att fira nyår utomlands, men inte julafton! No way :)
Nu har jag pladdrat på mycket här. Så nu får jag ge mig :P Om jag ändå kunde ha sådant här flow i skrivningen när det gäller skoluppgifter :D Haha. Får bli i morgon det... Hörs då gör vi också :) Tjo!

Tisdag

Fint väder idag :) Tänk hur vädret kan påverka humöret. Det blir lättare på många vis när det är sol ute! Som sagt så är det fika kl.14 som står härnäst på mitt schema. Sov till strax efter kl 10, var riktigt skönt vill jag lova :D Har inte gjort något speciellt annar. Diskat, städat lite i badrummet och så. Tagit det lugnt helt enkelt :) Nu blir det lite ombyte, har ju bara myskläder på mig :P Hör av mig efter vändan på stan!

Hål i väggen

Sitter här och glor på lite klipp från Hål i väggen som går på kanal 6, på söndagar. 6an har inte funkat här de senaste två veckorna, hm. Men tur man har youtube :P Verkar vara rätt kul. Men funderar på om det är lite uppgjort :P Ser lite så ut iallafall. Jag är trött, jättetrött :S Har inte haft sovis sedan förra söndagen, så morgondagens sovmorgon ska jag ta vara på :) Det är jag värd ;) Tihi. Hoppas jag kan sova en stund, brukar inte sova så länge när jag väl får och kan :P Blir en slappisdag i morgon, förutom mot kvällningen. Då blir det träning igen :) Puls-styrka! På onsdag blir det Body pump :) Det är mer skonsamt mot mina könstiga ben/vader/fotelder :P Hatar att vara sådär halvdålig. På onsdag blir det iallafall inget hopp och studs som det är på Pulspassen. Bra med variation antar jag :)
Inlämningsuppgiften ska inte in först måndag senast kl 12 :P Livet blev en aning enklare. Och något annat som gjorde livet ännu mer enklare är att Jonas fixat ett skrivprogram till mig :D "Prövotiden" på mitt Word har gått ut, så nu var jag helt lost här för några timmar sedan. Men nu, är jag back on track igen :D Yees! Trodde jag skulle få sätta mig och skriva typ10 sidor förhand här, och sedan renskriva allt på en och samma dag på skolan eller hos någon annan :P Neej som sagt, nu är livet riktigt enkelt igen, haha! Tack tack tack Jonas :) Vad skulle man göra utan vännerna sina ?
I morgon blir det fika med Ellen proppellen :) Var ett tag sedan! Hon har också hoppat av pugget, likaså Marica och även Maria. Marica tog ett jobb istället, och Maria har tagit uppehåll p.g.a. att hon blivit mamma :D Gulli gull! Synd att inte Maria ich Ika kunde följa i morgon. Får bli en annan dag :) Så fika kl. 14 alltså. Träning 17.15. Min morgondag hittils :P Ska väl inte klaga ;)

Nu blir det borst av tänder, sedan höpp i säng. Ska bli intressant att se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.. Marcus kommer ringa om ca 1 timme och säga godnatt. Min sötis :) <3 Han vill ha sitt godnatt-älskar dig- samtal :P Så är det när man vänjer på sig saker ;) Mysis! Ses på fredag baby <3 Och vi hörs i morgon :) Tjo!


<3 Idag är det prick en månad kvar till våran 3e årsdag ;D <3

Höstmys

Har tänt lite, eller ganska mycket ljus, här nu :P Mys pys. Har även kostat på att öppna kartongen med votivljus från Party Lite :) Luktar ju så himla gott! Mamma ska kanske ha ett ljusparty nu i höst, hoppas det blir av och att jag är hemma då! :)
Nu är jag slutkörd igen, efter ett av Lindas pass. Den bruden vet hur man kör slut på folk :P Och jag, min kärring, är fortfarande knasig i benen så jag kan inte köra på fullt ut. Hatar verkligen att mesa! Vill ta ut mig mer än vad jag egentligen pallar med! :P Suck suck, hoppas att det blir bätte någon gång! Inte är jag hungrig heller, vilket är könstigt det med. Har ju bara ätti lunch idag :S Fattar inte vad det är för fel på mig. Ska käka lite kvällsfika snart iallafall! Vore inte helt fel, det är då en sak som är klar :)
Har hänt rätt mycket här i Karlstad nu på sistone. Mord förra veckan, ute vid IKEA och Bergviks köpcenter. Någon blev knivhotad här nere på våran gata vid våran busshållsplats :S (m.m.) Huuua! Nu får det ta och lugna ner sig lite tycker jag... och idag stog det i tidningen om en tjej som strypt sin pappa :O Herregud... Bara man slipper bli utsatt för någe själv :P Läskigt!

Njee, teatime :) Ciaoo

New week

Måndagen den 22/9 är här, för att snart lämna :) Har vart i skolan idag då rå, back to reality :) Veckans tema är särskola, och dagen handlade mycket om just den skolformen och dess historik :) Mycket intressant faktiskt! Mest givande lektionen hittils i denna virriga och struliga kurs! :S Huuua! Hade vi inte talat om för läraren vi hade idag, att vi skulle göra en skriftlig inlämning som examination på fredag, så verkade det ut som att vi skulle ha fått något slags prov :O Holy mama! Ja, jag säger då det! Nu borde jag börja på den sk. uppsatsen, inlämningsuppgift? Vad det nu är för namn på den :P Loggbok typ :P Har mycket framför mig... aja, höres till kväll'n! Tjo

Taco!

Yes! Jag och min vän Cecilia.A ska göra tacopaj dagen till ära :P Vi är ju som sagt redan (:O) på plats här på Södra Kyrkogatan i vårat Tingvalla, och måste ju då äta någon slags middag också :P Tacopaj är ju utmärkt vid sådana tillfällen :D Vi kom fram strax innan kl 17, och nu ska vi strax gå och handla på kära Hemköp. Blir lite frukost grejer också. Typ fil :P Haha. Lär köpa lite frukt och grönsaker också! Snart är mitt paket med havregryn slut, måste också inhandlas! OCH schampo, icke att förglömma. Neej, nu så. Hörs senare :P

Saturday

Shit, det är redan lördag. Tävlingen gick bra, efter omständigheterna. Min kära Domino har knappt blivit riden den här vekcna, har jag fått reda på i efterhand, så han gjorde det bra ändå :) Ett stopp på ett hinder i första klassen, och ett nerslag i andra :) Är nöjd såhär i efterhand. Är inte lätt att prestera när man är otränad, stackars Domino! När man frågat och allt så förväntar man sig ett ärligt svar om han har fått röra på sig eller inte. Men aja!
Trött som bara den är jag, måste bli tidigare än 00.30 ikväll :P Jag gör det inte lätt för mig direkt. Har sovis på tisdag, som tur är :) Måste börja någon gång med denna kära skrivuppgift. Känns svårt... Vet inte hur jag ska börja, inte alls! Usch... svårt när det blir sådär ostrukturerat och bara ska skriva utifrån en loggbok. Får se vad jag får ihop då :) Hade ju underlättat om min dator haft ett skrivprogram, varför och hur kunde det försvinna ? Drygt. Nu när man behöver det som mest. Får åka upp till skolan och skriva, tur att den möjligheten finns iallafall. Man är ju inte direkt van med en skola där det finns fungerande datorer :P Nu ska jag duscha. Tjo!

Dalarna

Hemma :) Känns bra. Längtar som en tok till min säng där uppe :D Den är ju så himla skön! Med tanke på sänger från det ena till det andra, så sa de i morse på The Voice att det har inte att göra med hur dyr en säng är, utan massa annat som spelar in hur man sover :P Tyckte jag var fränt! Kan nog ligga något i det också. Lika med kläder, vem säger att man är lyckligare för att man råkar ha en dyr klänning på sig liksom ? :P Orka bry sig i det. Då finns det viktigare saker att tänka på :) Jag bryr mig då inte om någon kommer i en billig/dyr klänning eller annat. Man får väl för fan ha på sig vad man vill :P Haha!

Snart kommer min älskling med bihang förbi här. Han och kompisarna från Sthlm ska upp till Älvdalen och fiska i helgen :P Haha! Hoppas de får sig någon fisk då, och inte allför mycket öl :P Som det antagligen kommer bli, också. Borde sova nu, är huuur trött som helst. Tycker de får gasa i den där bilen de åker i! Jag behöver min sömn inför morgondagen :) Måste årka bända runt Mr. D banan :P Hoppas han är sammarbetsvillig i morgon! Gick bra att rida idag iallafall :) Ett steg i rätt riktning!
Neej, får höra av mig i morgon :) Ha´t så bra så länge. Tjo


I morgon gäller det Domino! (Rättvik förra året, Halloweenhoppet 2007, 1:a ;P)

Tystnaden, i en hiss

Till en början var det rätt jobbigt att åka hiss, med massa människor man aldrig sett tidigare. Tror jag börjar vänja mig ? Det är hur som en v'äldig pinsam tystnad :P Antingen står man och glor in i väggen, i golvet eller på "våningsräknaren", där man ser vilken våning man passerar, i våran så himla sega hiss! :P Det tar verkligen hundra år innan den stänger och öppnar dörren, och tillslut far vidare till önskad destination. Haha, bloody elevator. Ska snart ner en sista vända, och hämta mina kära tillbehör som är på tork :) Det var byxorna och tröjorna som inte torkat än.. tar ju sin lilla tid det där.

Idag har jag vart rätt effektiv, kan jag tycka :P Åkte från Hultsbergsskolan med 16.25-bussen. Blev en lång dag idag, så det får bli en tidig kväll för mig. Hade jag tänkt iallafall! Är astrött... Men måste hämta tvätten och packa det sista. Blir inte mycket att packa denna gång, ska ju bara vara hemma och rida ändå :P Dagen har iallafall gått i ett. Stan direkt efter VFU:n, köpte mig hamburgare som jag stekte här hemma och åt med mos och tomater ! Haha, då skulle SkipperAnna sett mig :D
Men äh, gott ju! Och inte dör jag av lite sådant, har inte gjort än ;P Nu blir det dusch, eller te först kanske ? Aja, hörs. Om inte så ha det så bra :P Ciaooo!


J vill mysa :'( Saknar sin M. Mycket!

Föräldramöte

Det  gick bra. Presentationen också :) Kom hem strax innan 20.30. Jag och Cissi har kollat på Efterlyst. Det handlade ju om mordet på Rose-Marie från Mora. Helt sjukt är det alltså...
Nu kollar jag lite på ett program om plastkirurgi. Uuh :S Vad äckligt! Väldigt trevliga bilder de delar med sig av :P Usch usch.
Trött är jag, som bara den. I morgon måste jag vara effektiv. Få klart intervjun, tvätta och packa. Längtar hem redan :) Fast jag bara vart hemifrån i tre dagar :P Ska ju hem och tävla denna gång! Hoppas Mr. D är på sitt bästa humör den här tävlingen, för det var han inte sist. Känns som att, även denna gång, vi inte ha odsen på våran sida. Alla har massa tid till att träna sina hästar och så, medan jag typ aldrig rider och tränar med Domino. Men vi gör det bra på vårat vis :) Med tanke på det lilla vi tränar motför de andra. Nu ska jag borsta tänderna, borde duscha också. Blir alldeles för jobbigt att göra det i morgon bitti :P Hörs. Godnatt!

Oops...

Tog en sväng till höger idag när jag hoppade av bussen, alltså in mot MittiCity istället för att gå raka spåret hem till Södra Kyrkogatan. Skulle bara köpa ett paket med ägg.. men blev en sväng förbi Gina också. Mest för att kolla om de fått in några jackor till vintern. Men det första jag fick syn på var en uuursnygg  och mysig kofta :D Så den fick följa med hem, även en svart mössa :) Har letat efter en som passat. Alla har vart så stora! Gick sedan förbi Bik Bok för att chansa på att dem hade fått in jackor. Och där, där längst in i hörnet hängde den ! Min efterlängtade dunjacka :) Inte så farligt dyr heller, överenskomligt för min budget :P Fanns mörkblå och svart. Hade egentligen velat ha den mörkblå, men fick bli en svart. För svart hänger ju alltid med i alla dessa häftiga modesvängar. Såå nu jag handlat för ett halvår eller någe :P Men vet inte vad jag behöver mer nu iallafall. Nu har jag liksom allt viktigt :) så nu kan jag lugna mig en aning ,haha! Some pictures;


Somnade en vända strax efter kl 15. Mamma ringde vid 15.30 och jag visste inte vilken värld jag var i :D Trodde jag hade sovit och missat föräldramötet ikväll haha! Med tanke på det så börjar jag bli nervös... ska presentera mig :S Huuua. Hade helst hoppat över den punkten, men kommer nog inte bli så :/ Aja, bara att bita idet sura äpplet så går det nog över rätt fort :) Ska äta pannkisar idag, igår blev det spaghetti och köttfärssås. Goott! Det är verkligen en utav min favoriträtter :) Har kommit ihåg att boka tvättid i morgon, fick bli den sista tiden, 19-20. Ifall vi ska klämma in träning innan där, måste ju hinna med att få iväg min intervju innan fredag också. Suck. Gruvar mig dock mer för den större uppgiften som sja in nästa fredag.. har ingen jävla aning om hur jag ska börja ! :S Ett senare problem antar jag, får satsa på att få denna färdig först! Nu ska jag kolla vilken tid kvällsbussen går upp till Hultsberg. See ya :P


Yo yo ;)

Boooo!

Fy vilken dag. Insåg rätt snabbt i morse, en sisådär kl. 6.30, att jag fått urinvägsinfektion :S Hatar verklige det. Sist jag hade det höll det i sig aslänge! Typ en vecka eller någe. Då minns jag att svärmor praktiskt tager hällde i mig citronvatten :P Men idag har jag vart och köpt mig tranbärsjuice. Minst lika vidrigt! Men vad gör man inte liksom ?! Usch. Drygt nu när man har praktik också, vet inte hur många gånger jag kissat hittils idag! Sorry, inte något vidare roligt samtalsämne kanske, men såhär är det idag :P Hann precis in på STUB idag. De stängde 16.30 och jag var väl där ca. 16.29 :P Men skulle ju bara få en kopia på mitt hyreskontrakt så mitt ärende var inte så komplicerat :) Tog ju sådan förbannat lång tid på det där satans APT-mötet på skolan :S Sedan hem, för att kissa, hämta kuvertet med fler papper som skulle postas. Pratade med Cecilia en snabbis och sedan for jag raskt vidare mot Konsum City. Blev frukt, färska champinjoner, tranbärsjuice och ett frimärke :) Postade brevet på vägen hem. Nu har jag ätit, diskat och pratat med mamma på tele. Borde plugga nu, men är jag motiverad ? Neej. Intervjun ska renskrivas och skickas iväg senast fredag (inte gjort det än :P), och ska få ihop något på ca. 5 sidor från min "loggbok" (som inte ens äre skriven) som ska in nästa fredag. Ser det ut att gå bra för mig? :P Haha fy fan säger jag då bara.  Aja, det brukar faktiskt alltid lösa sig. Tro det eller ej :) Det tråkiga är att det aldrig kan göra det direkt när man heter Johanna Jackson. Nu ska jag nog ta och åtminstone titta på min intervju :P Höres.

Fy satan vad äckligt det är med tranbärsjuice! (svårt är det att skriva också! :S)

Måndag

Glor på Outsider, Marcus bror var med :D Det handlar bl.a. om en 10-barnsfamilj i Älvdalen, de var och handlade på ICA och Martin satt i kassan! Fräsigt :P
VFU:n gick bra, jag och Madde åkte ut till Hultsberg i god tid! Det löste sig fint med min handledare iallafall, så det slapp jag oroa mig för :) Klassen verkar helt ok. Någon enstaka "bråkstake" kommer man ju inte undan :P Träning blev det idag också, men var väldigt seg i kroppen :/ Passet var heller inte lika roligt (hade en annan instruktör), Linda är fortfarande bäst :) Fast en lugnare pass var bra för mig idag, är så trött. Så det blir säng vid kl 22 ikväll! Marcus kommer i och för sig ringa efter 23. (Han tycker inte om att gå och lägga sig utan att få ha sagt godnatt :P Söt!) Han ska på hockeyträning för första gången i Sthlm :) Roligt för honom! Bara han är rädd om sig, han gör sig jämt illa denna där. Hans visir är alldeles blodigt :P De gånger jag har tittat på honom så har han gjort sig illa.. så ja. Men träna går väl an :) 

I morgon måste jag komma ihåg att göra en hel del.. Skriva ut grejer, kopiera grejer, posta ett brev, ta med pärmen till praktiken. Tror inte det var något mer ? Idag kom iallafall min sista lön :S Studiebidrag i morgon och snart kommer även bostadsbidraget, när jag fått iväg det där brevet med hyreskontrakt osv. Pust! Hinns iallafall inte med någon träning i morgon, slutar typ kl 16. På onsdag slutar jag runt 15, men ska på Föräldramöte vid 18.30. Blir inte träning först på torsdag igen... segt! Hem fredag. Min vecka det! Nu blir det kvällsmacka och te. Natti :)


Helgen

Helgen har vart kort och intensiv. Som vanligt, men denna gång tycker jag inte att jag hängt med alls :P Fick träffa min Marcus mer än vad jag hade hoppats på, vilket var ett stort plus :) Behövdes kan jag ju säga. Känns som att jag är nykär igen ;D Tihi. Det är så mysigt. I fredags var jag ju och fikade med Emma, åkte sedan upp till Lousie. Kollade på filmer från Brazil och massa kort därifrån och från Tyskland. Ashäftigt :) Nu är hon påväg till Brasilien igen. Lördagen började tidigt, gick upp strax efter 04.30. Åkte hemifrån 05.15, seegt :P Marcus kom med han också, sov i baksätet <3 Han fick agera kameraman. Tävlingen gick bra, och vi var hemma runt kl 13 tror jag. Stannade till i Rättvik och åt hamburgare :P Var längesen! På kvällen var det kalas hos fröken C som stod på schemat :) Var riktigt trevligt! Det bjöds på jättegod champagne, mat och vin :) Och hemmagjord kladdkaka med vispadgrädde med hallon i! Gott :D Passade mig perfekt, jag och Linnea åt pinsamt mycket :D Haha! Kvällen igår var iallafall som sagt riktigt trevlig, med raggarbilsåkning och allt :)
I morse ringde snutten min och väckte mig, vi kl 10. Han var påväg till mig :) Myyys! Vi låg i sängen ända till 13 eller 14 tror jag :P Vi behövde tiden där. Verkligen. Vid 16 åkte jag hemifrån, och Marcus till Älvdalen igen. Nu sitter han på tåget till Stockholm. Är väl framme om lite drygt en timme tror jag...

I morgon är det VFU, och jag har inte pratat med min handledare :S Fatta hur drygt det känns, jobbigt! Men hon vet ju att jag kommer iallafall, så hoppas det löser sig och att hon inte är arg på mig eller något :O Då börjar jag gråta och går därifrån :D Haha. Nej men fy, hoppas det löser sig till det bästa. Åker dit i god tid i morgon iallafall! Nu sitter jag här med min kära datooor i knä´t och äter lite kvällsfika. Mumma :) Man blir ju så hungrig på kvällen när man äter middag så tidigt...  Hörs i morgon, så ska jag rapportera hur min dag på praktiken blev :P Den som lever får se. Ciaooo!

Fredag

Yes it is. Idag har jag ridit, fikat med Emsi och ska snart åka och hälsa på min Lousie :) Sist vi sågs var liksom i våras, förra året!! Inte så konstigt eftersom hon har vart i Brasilien och Tyskland, och ska nu till Brasilien igen :P Så måste passa på att få se na' lite! :) Hon kommer ju inte hem först i april igen :O Så är det när man är i hästsvängen :) I morgon bär det av till Gagnef, 5.30 som sagt :/ Trött är jag redan, så det blir tidig säng ikväll. Efter finalen i Paradise :P Och i morgon är partaj som gäller! Yeaah :D Idag är det din sista dag som tonåring Cizz ;) Känn på den du! :D Nu ska jag göra någe annat. Ha't så bra :)

?!

Vet inte riktigt hur jag mår idag. Svårt att sätta ett finger på :P Morgonsysslorna i stallet är iaf avklarat. Blir träning ikväll kl 19, ska bli riktigt roligt :) Var lydnadsövningar idag. Det kan Mr. D behöva! Vet inte hur jag ska få honom runt banan nästa helg :P Han är så himla svårflirtad den där herr'n. Vet iallafall att min Curr sköter sig punkt och pricka, han är ju så himla välriden ;) *skryter med gott samvete*
Vet inte vad jag ska hitta på för något nu... har egentligen skolarbeten att göra. Men känner jag mig själv rätt så vet jag att jag inte kommer ta tag i det, nu.. idag :P Är så dålig på sådant. Har en intervju som ska renskrivas om skola och samhällsutveckling, meen den kan vänta ett tag ;P Usch, är inte alls motiverad till någe skola nu. Känner mig en aningens deprimerad, nere.. Denna förbannade höst! Skyller på den, känns bättre.
Usch, nu orkar jag inte dela med mig mer av mitt liv. See yaaaaaaaaa

Hemma!

Äntligen hemma! Yeeei. Har hunnit rida, i mörkret :P Blir ju fan mörkt vid 19 här uppe :O Huaa. Nu är det snart vinter också.. usch vad fort det går.
Något som jag måste komma ihåg i morgon är att ringa praktikplatsen (ska vara i en 3a denna gång :) ) och springa in på bibblan. Måste ha tag i en bok, och måste låna nya till nästa delkurs. Börjar v. 40. Prata klart med M nu, hörs i morgon!

Now what?

Kollar lite förstrött på "Vem kan slå Filip och Fredrik ?" Måste ju säga att jag hade lite större förväntningar på programmet. Killen som utmanade först tog ju inte ens i ?! Ska det vara så ska det fan vara också! Töntigt. Hur kul kan det vara att vinna för att motståndaren inte gjorde sitt bästa, och visa det i tvrutan ?Lovar att han, vad han nu hette, fick betalt för att vara med och "sega"! Och Ravelli tog inte en enda boll i straffslagningen. Aja, passar säkert någon annan.

Vad ska jag göra nu då? Marcus ringer liksom inte först om drygt en timme... Kanske packa lite till, men har ju redan fått ner det mesta. Har tom. redan bestämt mig för vad jag ska ha på mig på lördag :P Skönt, slipper jag fundera på det något mer iallafall. Marcus följer med på lördag :O Kan ni tänka er ?! Shit, trodde jag då inte. Då har jag och Louise någon som håller i Curr medan vi förbereder oss på banan :P Vi kommer även hem tidigt, har jag räknat ut ;) Så jag hinner sova igen lite tid så jag slipper sitta och gäspa på Cissis stora dag :) Ska man ha för drickbart då tro ? Någon som har något tips ? :)
Neej, nu får det bli att borsta gaddarna och krypa ner. Och hoppas på att jag är någolunda vaken när M ringer. Natti!


Träning

Vet inte vad det är för fel på mina vader :P De är as stumma på insidan och mot framsidan av benen. Var en riktig pain idag! Hoppas på att det går över. Kroppen min är väl helt enkelt inte van med att användas på det här viset :P Lyssnar på massa partymusik. Är laddad till tusen för lördagen ;) Är riktigt sugen på en sådan där trashfylla. Vet inte varför :P Känner som att det är en inre "rebell" som vill ut! Na na na na na, I wanna start a fight ;P Måste ladda ner Pink-låten också. Remember that J :)
Snart börjar Top Model ;) Hörs efter det!

Shopping

Har vart en sväng på stan! Blev, efter massa om och men, en bh och ett par trosor :) Finally! Hittade en jättefin på Lindex, men fanns såklart inte i den rätta storleken. Så det fick bli en på H&M :) Billigt och bra ;P Passar mig och min budget perfekt. Får duga ett tag iallafall! Köpte även en vit, lång skjorta på VILA. Äntligen hittade jag en :D Har letat som en dåre i typ ett år efter en som var fin och passade bra. Vi fick till det efter ett tag med storlekarna, right C ? ;D Haha! Aja, vi fick oss en varsin iallafall. Jag en vit, och Cissi en marinblå. Jättefin ! :) Påvägen hem köpte vi sallad i Duvan-huset. Gott när man får bestämma själv vad man vill ha i :) Det gillas! Lär ju ska ha något att gnaga på på vägen hem i morgon :P Äääälskar verkligen att åka buss. Not! 5 timmar lixom.. huuuuuuualigen!

Idag blev det tortellini med skinksås till sen lunch/tidig middag. Blev bra tillslut :) Ska äta något när jag kommer hem senare, blir så hungrig efter träning! Nu ska jag ta och dammsuga lite, så jag slipper göra det när jag kommit hem. Då ska jag duscha och göra mig redo för Top Model 10 :D Äntligen! Har längtat sååå! :) Höres!

Tisdag

Då var tisdagen den 9/9 här då. I morgon får jag komma hem :D Yeees! Snart ska jag och min trogne vapendragare Cecilia ut på stan och gå lite ärenden :) Kanske blir en fika någonstans också. Senare vid 17.15 blir det träning som vanligt. Puls styrka! Nu ska jag ta och äta en snabb frukost... Får se vad jag hittar på. Hörs senare!

So what ?!

Haha fy fan vad jag diggar den låten :D Pink är och kommer alltid vara en idol! Så himla skön människa, snacka om att bjuda på och vara sig själv! :) Man blir så peppad av henne. Hon är inte som alla andra smekand och åmande Hollywoodbruttor! :P Nej, hon gillas skarpt!

Fick precis ett godnatt sms av min käre far. Sådant uppskattas något så oerhört! Fick mig en liten tår i ögat :') Det är sådant övriga karlar inte fattar tror jag. Att något så litet som ett oväntat sms kan göra en hel dag, i mitt fall en hel kväll! Nu längtar jag verkligen hem <3


Mina älskade föräldrar, med min lilla "alltid-synas-vara-med- i-smeten" Curry :D Massa kärlek till er! <3

Facebook

Håller på att ladda upp bilder från i sommar på Facebook. Det går ju så sjukt segt! Hoppas det blir bra nu när jag tagit mig sådan tid :P Nu är biljetten hem på onsdag betald. Yes! :) Det som verkligen suger getpung är att de ändrat starttiden i Gagnef på lördag. Vilket betyder att vi får lov att åka kl. 05.30 :O Holy Mama! Hur ska man orka det ?! Är det ens ljust ute då ?! Herregud... Då kan jag iallafall fetglömma att få med mig Marcus som medchaufför. Om han inte skulle råka gå i sömn ut till bilen vill säga... Jaha jaha. Sedan ska man hem och ladda om för att gå på 20 års kalas ;) Hoppas jag hinner hem och vila lite innan! Nu blir det te och en hårdmacka :) Göttans .

Magkänslan

Nu är den här igen. Den där onda magkänslan, som så många gånger har haft så rätt. Varför ? Det här skrämmer mig, skrämmer mig riktigt jävla rejält.

Skola idag, gick väl bra antar jag... Segt. Kändes inte ut som han vi hade idag hade fattat vad dagen skulle handla om. Men aja. Ännu en dag avklarad iallafall! Träning idag med, känns inte så motiverat en dag som denna. Inget är särskilt motiverat, det enda som får mig att le inuti är att jag ska få åka hem på onsdag! Gissa vad jag längtar hem ?! Förstod att det skulle bli såhär nu i början innan man vant sig med att vara hemifrån igen. Suck. Och inte hjälper det en att hösten är på intågande, jag lär ju inte vara den enda som kommer in i den sk. höstdepressionen. Idag är det en sådan dag som man verkligen vill knöla upp sig i soffan med täcket och bara få försvinna iväg, för ett tag iallafall. Spränga öronen med en massa bra musik. Det var det som jag gjorde precis hela vägen hem från Stockholm...
Nähä, vad ska man ta sig för nu då? Har diskat och så, bädda sängen kanska ? Äh. Hörs sen!

Home sweet Tingvalla

Äntligen hemma i min goa lägenhet <3 Hatar verkligen att åka buss! Fy fan. Tåg som ska vara så miljövänligt, varför är inte det då billigare för ?! Visst det finns sk. "studentrabbat". Men wtf, inget man märker av direkt! Aja, nu är det både åkt till Sthlm, och tillbaka igen. Har väl inte gjort något speciellt i helgen heller... åt ute i fredags som sagt. På Råshaga, blev pepparbiff för min del. Gott var det! Kinamat lördag, stekt ris med räkor. Gott det med :) och idag vet jag inte vad man kan kalla middag :P Ätit mest känns det som. Min helg det :P Har vart ut till Kungens kurva idag iallafall, fick tag i mina efterlängtade Short chaps, aaah de är ju såå snygga :D Längtar hem som en dåre så jag får använda dem! Tihi. Är som en liten Johanna på julafton eller något liknande :P Curry fick även sitt bett . 12,5 cm och allt. Med äppelsmak ;) Fint till det fina ska det vara! Vill hem, vill verkligen hem! På onsdag, åker vi hem :) är ju ändå ledig på torsdag, och föreläsningen på fredag är ingen prio 1 denna gång... mycket man hört innan. Trött som en gnu, de där åksjuketabletterna tar då på orken, står ju att man kan bli trött av dem såå. Bra för min del, som sover så sjukt dåligt om nätterna. Och inte tala på innan jag somnar. Kanske ska ta mig en till innan jag lägger mig :P Haha. Neej, den måste sparas till onsdag. För då blir det buss igen. Bläääääääääääääää!

Fick iallafall klar min intervju med Cia. Så nu ska jag bara renskriva och skicka iväg den. Inne senast fredag så det är lugna puckar ;) Såå skönt att vara klar i tid. Att jag inte jobbar på det lite oftare :P Tss. 
Näe, nu ska jag ta och borsta och sova. Hörs i morgon, antar jag. Hej! 

Dagen

Vet rktigt vad det blir idag. Hade tänkt åka till Kungens kurva och Hööks, meen man har ju med en seg karl att göra såå :P Nee. Får lov att bli i morgon då. Det är nämligen rea på lite grejer och Curry behöver ett nytt bett. (Sådant som hästar har i munnen) Och jag vill ha ett par chaps! Haha, googlade precis på "chaps". Gör det ni med så får ni er en fin synvinkel på just chaps :P Jaha, nähä. Tycker synd om min Cecilia som är ensam i Karlstad i helgen, har lite ångest över att jag åkte ifrån :( Men kommer hem i morgon ♥

Snart ska jag till svärmor nr. 2 :) Ska fråga henne ett par frågor om en uppgift som ska in på fredag nästa vecka. Vilket passar perfekt eftersom hon är specialpedagog ! :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan bredvid älsk, medan regnet öser ner där ute... See ya!

Solna

Framme då, har vart det ett tag iofs. Marcus snurrade bort oss ett tag i rusningstrafiken och vägbyggen i stan, men nu är vi på plats :P Ska gå och äta snart med svärfar och plast-svärmor :) Så, hej då och ha en bra helg!

Hell´s kitchen

Kikar på finalen, vet inte vem jag hejar på :P Tror jag får lov att välja Bonnie :) Idag blev det lite shopping i Bervik, IKEA. Blir alltid något när man går där :P Tycker IKEA är en exemplarisk "affär" ;P Köpte två ugns/uppläggningsformar, båda i ett paket (en större och en mindre) för 39 kr. Köpte även en vitlökspress och en sådan där tesil för löste och diskborstar :P Sedan blev det kulglass, den efterlängtade kulglassen :P Mumma! Jag tog Dulce de Leche -och Tiramisuglass :)

Powerstep idag då! Är nöjd med träningen, och mig själv :) Trodde inte att jag skulle hänga på så pass som jag gjorde! Jag och Cissi fick lätt godkänt ;) Var endast två grejer som var svårare än de andra, de sätter vi nästa gång ;) LÄTT det svettigaste passet hittils, blir bara värre och värre det här. Märker ni också det ? :P Känns så jävla gött i kroppen! Tre dagars vila nu :) Sitter inte helt fel. I morgon är det sista lektionen för denna vecka, det är Föräldrakontakt som står på schemat. Det kommer bli intressant och lärorikt! Det är ju så himla viktigt! Ska anteckna som en dåre :P Sprarar alla mina block och papper från varje kurs i pärmar. Är inne på min 5e nu, börjar bli trångt här ! Får ha ner lite i förrådet tror jag. Kommer nog bli en hel del pärmar när jag är klar med utbildningen :P Nu ska jag bara bädda i sängen med nya sängkläder, sköönt :) Slutpumpad, nyduschad och nya sängkläder = Fett nice ;) Så nu ska jag göra det innan bubbis ringer. I morgon baby, kommer jag till dig ;) Natti natti allihopa, ha en bra helg ifall vi inte hörs ;) Tjo!


Torsdag, yeah yeah...

Är rätt glad över det ändå :) Nu är tvätten på tork och dagen har börjat rulla. Ska gå ner om ett tag och vända lite på det som fortfarande är blött, och ta ut lite som är torrt i torkskåpet. Efter 13 någon gång, när tvättiden är till ända, ska jag och Cissi synda och köpa kulglass på något bra ställe :P Vi ska även dra en vända till Bergvik. Glo i lite fler affärer :P Det köpcentret är ju trots allt ett utav Sveriges största ;) Ska köpa en fotfil på H&M! Måste komma ihåg det, och även lite "blöjor". Jävla mensen har kommit nu... precis vad jag befarade! :O Hoppas den försvinner tillsammans med de här nya tabletterna, skulle ju bli så efter ett tag. Om man har tur! Så varför skulle jag slippa undan :P Det bästa är ändå att det itne finns något östrogen i dem, för det är faktiskt inte bra att hålla på och proppa i sig massa sådant. Vilket man kommer göra ett bra tag till här i livet... då är det ju bra om det finns ett bättre alternativ menar jag :P Får hålla tummen för att den sjuka värken försvinner också, den är ändå vääärst! 

Ska man göra idag då? Förutom Bergvik alltså. Ska köpa lite tilltugg för resan i morgon, godis kanske ;) Fast resan tar ju inte så lång tid. Endast 2 ½ timme ;) Hur härligt är inte det ?! Kommer knappt hinna äta upp min sallad som jag ska ta med till lunch :P Jag klagar då inte. Men det blir tyvärr buss hem på söndag, och då tänker jag klaga! Hatar att åka buss, det tar så jävla lång tid. 4,20... usch! Men men... Jag ska packa också. Blir inte så mycket att packa. Tänkte även trycka in dammsugarn lite kan vara skönt att ha det fräscht här när man kommer hem på söndag :) Ska även bädda rent i sängen. Sköööönt! Träning kl 17.15 då :S Powerstep! Scary... ! Nu ska jag vattna blommorna eller något :P Hej svejs! 

Karlar...

Varför ? Dagar då man vill ha lite extra uppmärksamhet, sådana existerar lixom inte för killar. Verkar det inte som i de flesta fall iallafall. De lever måndag till söndag 24-7 och gillar livet allmänt. Men hallå! Är vi tjejer/kvinnor så himla svåra att läsa av ?! Tycker inte det, eller så är det som så att karlarna våra bara helt enkelt, inte orkar bry sig i oss vissa stunder och bara tänker, "Äh, det går över. Hon låter nog bara lite "kinkig" idag." Eller så förstår de helt enkelt ingenting, iallafall inte min Marcus. Men tycker dock de flesta faktiskt verkar vara lika tröga, eller vad man ska kalla det för lite fint... Suck. Jag undrar bara, varför ska vi stå ut och bara acceptera jämt ? Den enda ursäkten de har, "karlarna", är att de är just  karlar!

Aja, ingen större skada skedd. Men vissa dagar har jag sådana här dagar... får väl säga att det är skapligt drygt med ett s.k. distansförhållande, som det så fint kallas... Är inget jag rekommenderar, så kan man få till en bättre lösning så ta den :P Tänker iallafall inte påstå att det är en dans på rosor. Men antar att det stärker ett förhållande också, något positivt lär det föra med sig :) Den där belöningen som så långt bort hägrar där framme känns inte så långt borta alla gånger, även om den gör det en dag som denna. Känner iallafall att det är värt att kämpa! För tänker inte ge upp min prins på något vis, bara för att det finns några irriterande 30 mil mellan oss. Vi får kämpa på så gott vi kan, på vårat vis, i ca. 2½ år till. känns peppat va ?! :P Hehe njaa, men gör man inte för kärleken ? Massor! <3



Pulsen gick bra iallafall. Man känner sig en aning "proffsig" när man sätter rörelserna måste jag säga :D Var fler (s.k.) nybörjare med idag. Vilket är skönt för en annan (inte så fullt längre) nybörjare :P Men jag funderar, däremot, på hur fasen det ska gå på Powerstepen i morgon :S Vill nog inte ens tänka på det tror jag.. bespar mig de tankarna till passet tror jag :P Om det nu blir något, tappade stolen på min fot. MITT på... känns lite "krossat" där just nu. Hoppas på att det inte blir alltför stelt till i morgon... Måste träna i morgon ju, blir inget på fredag. För då drar jag till älsk :) Och nu ska jag dra mitt täcke över huvudet eller något liknanade, innan mina ögonlock strejkar helt och hållet :P TRÖÖÖTT!



See ya, tomorrow :)

Trött i ögonen

Verkligen... vet inte hur jag har sovit i natt. Drömt massa sjukt rent ur sagt! Jag drömde att jag rökte på, att jag hade någon sorts dödsdom och skulle "avlivas" och massa sådant. Fattar inte hur man kan drömma ibland! Hur kan det bli så himla sjukt konstigt ?! :P Så natten var orolig om jag säger så... ingen ro på något plan. Undrar om det är någon idé att slumra till en stund innan tränigen. Tror det är en aning för sent nu, måste hinna laga mat också. Nej det är försent ser jag nu, får bli tidig säng eller något ikväll. Har ju sovis i morgon, till kl 10 ungefär, för då börjar tvättiden. Höres sen :)

The Perfect man

Kollar på film på 3an, The Perfect man. Och jag saknar min man, något så fruktansvärt! Snart är det iallafall fredag, då åker jag, med X2000 mot Stockholm Central. Helgerna i Stockholm brukar bli så bra, hoppas att även denna blir det. Det behövs, känner jag. Snart ringer han iallafall, my perfect man. And here he is, in a picture :)


Haha, vet inte riktigt vad han tycker om att jag lägger ut den här bilden, men det får han bjuda på :P Jag skulle kunna ge vad som helst för att  få ligga där på ditt bröst älsk. Känner mig så trygg då, så trygg i dina armar. Me love you, very much baby <3

Push!

Träningen gick susen. Gött när man åtminstone börjar hänga med :P Jag och Cissi har börjat prata lite födelsedagspartaj :) Ska bli riktigt trevligt! Sofie och jag kommer iallafall :) Linnea skulle kolla om hon jobbade, likaså Johanna nr. 2 :) Det var riktigt längesen man träffade Linnea :O Studenten eller något ?! Troligen :P Det kommer som sagt bli trevligt :) Äta lite och umgås är alltid nice ;) Blir utgång sedan, för den som vill då såklart. Och jag är då på :D
I morgon börjar skolan egentligen kl 13, men vi ska ses med studiegruppen vid 10 för att göra veckans gruppuppgift. Med tanke på det så har jag inte kollat upp om jag har papper till den uppgiften här hemma, än. Vore kanske något J? Vi säger så :) Ciaoo

Idag är ingen vanlig dag..

.. för det är Tösen födelsedag, Hurra Hurra Hurra Hurra! :) HELA 28 år blir hon idag, min lilla donna! Önskar att jag kunde vara hemma och säga grattis! Men får göra mitt bästa här ifrån istället :)




Jag älskar dig min älskade ponny <3 Du är unik! Hoppas du får en underbar födelsedag, för det är du värd!


Dienstag

Jag kör lite tyska veckonamn nu har jag märkt :P Svårt att hitta på någon bra rubrik kan jag tycka. Det blev inte till att sova så länge som jag hade hoppats på. Vaknade vid 8 och tvingade mig själv att somna om igen, vaknade kl 10 igen och det fick räcka helt enkelt. Har suttit här och ugglat nu ett tag... pratat med Nina på msn osv. Får nog bli frukost snart, en sen sådan. Puls Styrka-pass idag! Blir nog bra :) Undra vad man ska äta idag då tro? Antingen wok med kassler och ris, eller pannkaka! Hade även tänkt trycka in spaghetti och köttfärssås någon dag här, tror jag har planerat min matvecka rätt bra :) Får kanske bli en sväng till Bergvik idag. Har snokat omkring på några bloggar här och verkar vara en hel del från klasen som ska dit idag :P Hehe. Det verkar vara en sådan typisk Bergvik-dag idag ! :) Får se hur mycket som hinns med, måste iallafall åka upp till skolan vid 16.30. Då hade jag även tänkt äta innan, så vi får la se då :) Dammsugar´n måste ta sig en svängom här inne idag också har jag en känsla av, vilket inte borde ta alltför lång tid egentligen. Bara man sätter lite fart J :P Vilket jag tänker göra nu.

/J

Das Montag*

Ja just, den här måndagen är snart till ända. Tisdag i morgon redan! Det säger bara swoooosch! ;P På fredag åker jag till storstan. Solna närmre bestämt :) Något som jag verkligen är sugen på är mat på Mongolian steakhouse! Sådan mat är verkligen hur god som helst! :O Give me :D
Träningen idag gick bra! Hängde med förvånansvärt bra denna gång, iallafall motför förra gången :D Hahaha! Kändes bra. Det kommer nog mer och mer trots allt! Trodde jag faktiskt inte :P måste ju säga att puls-passen är de roligaste! Spinningen tar ju som fan, men det är rätt tråkigt tycker jag. Det är ju så himla enformigt! Känns bra att vi hittat ett pass som passar oss :) Finns 4 sådana pass/vecka sedan när det drar igång på "riktigt". Den förra veckan, och den här är det prova-på-veckor, så då tränar man gratis och det finns många olika pass att välja på. Men den här veckan är det tre puls-pass :) Very good! I morgon ska jag sov lääänge! Har längtat så till denna tisdag :D Hade ju sovis sist i torsdags! Ska även piska mig till att städa lite... Har vart så seg på sistone :P Får bli lite "allstädning" .Lika bra att passa på när man är ledig.. Lär ju skriva lite loggbok också, är så dålig på det :P Jag och fröken C har även planerat att åka ut till Bergvik någon dag, kanske blir av i morgon det med :) Lär ju passa på att kika in på CGC också, rea på Björn Borg-trosor där :) *thumbs up*! Nu ska jag glo vidare på Outsiders, där sätter de in krokar i kroppen och grejer, det ni ;P Blääää!

See ya ;P



Powernap

or not ? Är astrött... huuua!  Men snart ska vi gå och inhandla lite grejor på Hemköp. Var en hel del bra erbjudanden den här veckan :) Måste ju passa på, annars är man ju dum :P Träning idag kl 17.15. Puls idag! Hörs eftet det. Tjo

RSS 2.0