Måndag

Glor på Outsider, Marcus bror var med :D Det handlar bl.a. om en 10-barnsfamilj i Älvdalen, de var och handlade på ICA och Martin satt i kassan! Fräsigt :P
VFU:n gick bra, jag och Madde åkte ut till Hultsberg i god tid! Det löste sig fint med min handledare iallafall, så det slapp jag oroa mig för :) Klassen verkar helt ok. Någon enstaka "bråkstake" kommer man ju inte undan :P Träning blev det idag också, men var väldigt seg i kroppen :/ Passet var heller inte lika roligt (hade en annan instruktör), Linda är fortfarande bäst :) Fast en lugnare pass var bra för mig idag, är så trött. Så det blir säng vid kl 22 ikväll! Marcus kommer i och för sig ringa efter 23. (Han tycker inte om att gå och lägga sig utan att få ha sagt godnatt :P Söt!) Han ska på hockeyträning för första gången i Sthlm :) Roligt för honom! Bara han är rädd om sig, han gör sig jämt illa denna där. Hans visir är alldeles blodigt :P De gånger jag har tittat på honom så har han gjort sig illa.. så ja. Men träna går väl an :) 

I morgon måste jag komma ihåg att göra en hel del.. Skriva ut grejer, kopiera grejer, posta ett brev, ta med pärmen till praktiken. Tror inte det var något mer ? Idag kom iallafall min sista lön :S Studiebidrag i morgon och snart kommer även bostadsbidraget, när jag fått iväg det där brevet med hyreskontrakt osv. Pust! Hinns iallafall inte med någon träning i morgon, slutar typ kl 16. På onsdag slutar jag runt 15, men ska på Föräldramöte vid 18.30. Blir inte träning först på torsdag igen... segt! Hem fredag. Min vecka det! Nu blir det kvällsmacka och te. Natti :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0