a wish

just nu önskar jag att klockan kunde bli lite mer. det är för tidigt för att gå och lägga sig ännu... fast egentligen skulle jag kunna lägga mig och läsa i en timme typ. då är ju klockan ändå efter tio...

love is hard...


det sket sig i starten - så att säga

efter massa jävla om och men, för min del iallafall, blir det Sälen på nyår tillslut! åker på onsdag, sen vet man aldrig när vi kommer hem. vi kanske kommer stortrivas där och bestämmer oss att stanna för gott? vem vet? just nu hade Karlstad suttit fint. där kan man alltid smita ifrån massa krångel. fast är inte redo att lämna family än :) kom på i morse att det bara är två veckor till det bär av ner för skola igen :O men men. bara att bita i det sura äpplet och köra. är faktiskt bara ett år kvar nu!
idag är jag "hästledig". kom hem vid 14-tiden idag, då hade mamma redan fixat allt och snart ska fröken Oscarson komma och rida. har i och för sig vart och tagit in, allt kan man ju inte komma undan :P i morgon åker jag, mamma och pappa till Borlänge för lite shopping. skulle ju åkt till Karlstad, men vädret är så missvisande... inge kul att åka iväg så långt då.

hur som, så längtar jag till på onsdag! mina kompisar är de bästa som finns. ni finns alltid där är man behöver och accepterar de val jag gör, även om de ibland inte är de mest genomtänkta. ni finns där som stöttepelare och ber jag om era åsikter så ger ni mig dem, men lämnar det sedan så. ni tycker om mig för den jag är och vilka val jag än gör. det kallas respekt, mer kan jag inte begära, och jag respekterar verkligen er också. ni är guld värda!




dagen efter juldagen

tack tjejor för igår! ni är bara för bäst. vad skulle jag göra utan er?
kom nog i säng runt halv fyra. var många om och men innan det, men tillslut så! vaknade kl 8 och trodde att jag var tvungen att kräkas. men så var inte fallet, jag var bara väldigt hungrig :P släpade ner mig till köket och hetsåt skinkmacka så jag trodde jag skulle kräkas pga det :P sen somnade jag om så himla skönt, med Nicke bredvid mig under täcket. det är då en karl det är ordning på ;P han kan då konsten att mysa till det. lillprinsen min!

snön yr som bara den ute. man skulle ju kunna gissa sig till att det var skitväder på gång. blåste sotorm igår kväll och natt. strömmen försvann på förmiddagen också! den kom dock tillbaka efter ett par timmar. men det gick då ingen nöd på mig och mamma :) vi tände ljus, eldade i kakelugnarna och vedspisen och satt och pratade skit i köket. var en del att sammanfatta från gårdagen... om jag ska vara helt ärlig så är jag trött på mitt stormiga liv. kan det inte få lugna ner sig nu?

memories


welcome to the club now

Whop whop! snart bär det av till Mora. in till Mooooora Parken!! Eeelin skjutsar! ´det är ordning på henne! inte på oss. idag är det rödtjut som gäller. iallafall för mig! inte varje dag som det händer.
vet ni?! jag är så trött på karlar som är så styrda av kompisar. bläää. pittstyrt! :P uuuuaa!

Mora Parken. HERE WE COME!! vi ska riva placet :P SES DÄR!! wöööwöwwöwwwöww!


goder afton

sitter och väntar på att få inta duschen. alla i den här familjen är alltid lika sega! börjar kurra i magen nu :P och är så nyfiken på julklapparna så jag tror jag dör! speciellt på två stycken jag fick nu i eftermiddag ;) Puss!
har fortfarande ångest över vad jag ska ha på mig. ingen vidare bra planering såhär halv sex på julafton :P men tror jag vet vad. det löser sig :) om en timme kommer de andra. mormorn, morfarn och farmorn vill säga.

Kalle Anka är avklarat för i år. jag somnade faktiskt... blev så sent igår och rätt tidigt i morse. efter det kikade jag och bror på Kan du vissla Johanna. har blivit av en tradition! nu, dusch :) GOD JUL!

julafton

ja då var dagen här, den 24e! fast det är inte jul riktigt än, lär ju sova lite först ;) och det ska jag gör alldeles strax. krypa ner i en mycket kall säng, men den värms upp rätt snabbt ;O som tur är?!
dagen har gått åt till slutfix, göra skinka, gröt, klä granen och sånt ni vet. har smakat på första skinkmackan (ok, tjuvstartade hemma hos mormor här om dagen...), men från våran egen skinka! alltid lika gott :) det som ska bli mest spännande i morgon är nog ändå hur Nicke ska reagera när tomten kommer :P men han har tjuvtränat vill jag lova!

nu blir det sängen. slänger kanske iväg ett inlägg, senare idag! ;D Natti natt och God Jul!



P&K/ little J


Dan före..

..dan före dopparedagen. tisdag, och ja. vet inte vad jag ska skriva egentligen :P idag känner jag mig rätt fundersam. och det gillar jag inte, konstig känsla och jag blir lite nere på något vis. men det ska viv äl kunna ruska av med hjälp av lite julmusik och julgodisbakning? knäck gjorde jag igår. nu återstår det lite annat.
det är kallt idag med. -20 i morse, dock lite mildare just nu . hästarna fick komma ut 12.30 ungefär, efter det gick jag och Nicke på en kort promenad. han fryser ju så om tassarna mina lilla gos. nu ligger han på och sover, och jag ska  väl sätta fart med lite julgodis. om två dagar är det julafton :O hej å hå vad det går undan.
nu var det inge mer ni behövde veta för stunden...

P&K/ little J

kylan biter i

igår var det perfekt ute! det snöade lite lätt och det var runt -6. alldeles lagom! jag och min Curr var ute på en tur. tror vi spelade upp varandra :P det är så himla trivsamt att rida ute när det är sånt väder. mys :)
idag är det dock kallare igen... -14.5 står det på tempen nu. i fredags var det sjukt kallt! på kvällen var då våran temp på -26! to much for me :P det är så himla klent när man måste ut med både hund och hästar när det är så kallt. fryser ju ihjäl bara på vägen upp till ridhuset. brrrrrr!

kom på igår att det finns något som heter Karlstad universitet också! fick en klump i magen när jag fick för mig att jag hade glömt att gör det jag ska. men det har jag ju redan gjort :P nu är uppgifterna "under granskning", som det stod. hoppas hoppas hoppas att de är ok, för idag har jag lämnat tillbaka böckerna till bibblan! :O snart dags för nya böcker när svenskan drar igång. toklängtar! är så himla trött på denna matte nu. helst nu när jag verkligen insett att jag kan glömma allt vad ett godkänt heter när det gäller tentan efter jul. lika bra att anmäla sig till omtentan direkt. på tal om det måste jag ju anmäla mig till första tentan! tur att jag kom på det :P lika bra att göra´t direkt.

P&K/ little J

försening är min melodi

igår när vi kom fram till Borlänge för att byta buss till Mora, var bussjäveln från Stockholm försenad! vänta nu? försening+Johanna? = så sant som det bara kan bli! blev en lite flashback till Antalyas flygplats från i somras. men denna gång behövde vi "bara" vänta två timmar i en kall jävla väntsal. (ursäkta svordomarna... men de är befogade) vi kom alltså hem 23.30, två timmar senare än beräknat. men hur som, nu är jag på plats och är lycklig över det! :) idag har jag vart i Mora och bränt drygt tusen spänn, på frisörbesök + annat småkraffs och jullunch på Lönnkrogen. var jättemysigt, tack tjejor för en trevlig dag!
tycker att jag har en tendens att unna mig lite väl mycket såhär i juletider. vill inte ens veta hur mycket (lite?!) jag har på kontot :P tanken att det ska räcka till sommaren är hemsk. men om ett år, då! då slipper jag ha det såhär :P för då är jag UTEXAMINERAD LÄRARE PÅ UNEVERSITETSNIVÅ! smaka på det ni ;) moahahaa! gött känns det må jag då säga. ska bara fixa lite grejer innan ;O

och nu ska jag fixa mig till Nicke där han ligger och ser så mysig ut :P min myshund! han blev så glad igår när jag kom hem :') hjärtat mitt! nu får jag vara hemma och träffa han varje dag, ända till den 10e januari. lyx :)
ikväll ska jag på hockey. och träffa Emsi!

see ya.

finaste ♥


kallt i dalalandet!

termometern visar -23. vad kom vi hem till? men himla vackert är det :) helst efter vägen in till Orsa när man ser neråt Orsasjön och de snöbeklädda träden och bergen. rimfrost är så vackert! inte undra på att man är så hemmakär, blir lika påmind varje gång jag kommer hem ;)

P&K/ little J

one week to go

om precis en vecka är det julafton! :D det är sjukt vad tiden går fort. två veckor kvar på 2009! tacka gudarna för det :O om nio timmar bär det av mot Dalarna! gööööött :D i natt har jag drömt att julen och allt var över och att jag var tillbaka här i Karlstad igen :P

nu väntar årets sista skoldag. redovisning av våran fria uppgift! jag, Maria och Paulina har som sagt gjort ett mattespel, och det ska presenteras för klassen idag. måste erkänna att jag börjar bli nervös! även fast jag känner alla i klassen är det ändå lite småjobbigt att stå där framme. vi är ju ändå ca 40 st i klassen... men det ska nog gå bra! rätt var det är så är allt över och det är time hemfärd ;)
dags att klä på sig kläder och gå till bussen. idag är det faktiskt ca -6 här. det ni :P det är kallt för att vara här. gissar på att det är minst det dubbla hemma. höres!

P&K/ little J

dont´get it?!

final i Biggest Loser. jag bara sitter här och ruskar på huvudet! och fäller en och annan tår. det är helt sjukt hur en människa kan förändras, både fysiskt och psykiskt! det trodde jag aldrig innan jag tittade på det här programmet. har aldrig följt det som jag gjort nu under den här säsongen. en deltagare har gått ner mer än 50 % av sin startvikt. det är galet! en STOR prestation. jag blir så glad när jag ser hur glada folk blir och hur bra de mår. STORT grattis till er! ser fram emot den svenska verisonen av den här serien :) ett utav de bästa programidéerna som någonsin kläckts! det är en utav anledningarna till att jag vill bli lärare. jag tycker verkligen om när människor lyckas med något de verkligen kämpat så hårt för! de är värda all framgång och lycka! bäst mår man när man kan känna att man lyckats, helst på egen hand.


jag vet en väska

som kommer bli proppfull! funderar på hur pappa tänkte när han kom på att han behövde fasadbelysning nu, och inte för tre dagar sedan. för då hade jag kunnat skicka med den lådan med Cisens päron i söndags, istället för att få lov att dra på den själv. men antar att det är det jag har från pappa, man är väl inte alltför känd när det gäller att tänka till :P det kan bli rätt fel ibland (inte så petite heller) har jag fått bekräftat, från fler än ett håll sååå...

har köpt en klänning idag (REA faktiskt). ännu en svaghet! lär ju visa bild på den, och ni lär också tokgilla den :D

 

Stormförtjust!

later. P&K/ little J


record

igår hade jag rekord i min blogg. vart kom alla ifrån? :P fränt!
idag är det en bra dag. även om snön slaskar som aldrig förr! fick dra på mig mina blommiga stövlar (kort modell) när jag skulle gå hem till Paulina i morse :P men de är söta. inga vanliga grönisar :) jag och Maria tog bussen hem sedan. det hade börjat snöa så vi blev lata :P nu är allt klart inför torsdagen och nu har jag bara mina egna uppgifter att koncentrera mig på. "bara", kan var nog det. men snart är de klara, ser ljuset där framme i tunneln ;P tror jag mår så bra som jag gör idag för att nu är jag ännu en dag närmre hemfärd! inte i morgon men nästa dag är det dags!

i eftermiddag är det träning på schemat. sista powertstepen för i år :( måste försöka hålla efter det här hemma nu. börjar verkligen känna mig stark i kroppen! det är så himla kul när man känner skillnad :)
har laddat ner lite ny musik som jag ska köra in på telefonen. man lyssnar sig lätt trött på musiken så det är dags för lite nytt och fräscht skit. blev ju bussresa, Martin skulle åka på fredag :( så typiskt... men men. vi får roa oss med våra datorer, musik och varandra :P brukar funka fin fint det med.

 

P&K/ little J


snow ffs!

såhär ser det ut i Karlstad för tillfället:

Kungsgatan

 

och såhär ser det ut i Mora:

 

Zorngården

 

och jag älskar´t :D

 


got ya!

nu har jag fått bekräftat vem min "lyckliga" anonyma kommentatör var i vintras/våras. lär inte lämna ut några namn, men det är en hon och hon börjar på M. förstår att du var sån som du var, tycker synd om dig! men ett råd, sköt dig själv i fortsättningen. tror jag alla tjänar på i längden ;)

work out

den här veckan har jag vart duktig!

Måndag: Powerstep 75 min
Onsdag: Dansstep 90 min
Torsdag: Puls/styrka 60 min.
Lördag: Powerwalk + joggingtur 45 min

blir lite lugnare nästa vecka. blir iallafall pass måndag och tisdag. på onsdag är det packning och tvätt som står på schemat. skola och hemfärd på torsdag. sedan är det bara att fortsätta hänga i hemma :P hoppas det kommer lite snö så jag kan åka skidor! har ju ridningen iallafall :) (Y)

luciadagen

och grattis till min älskade Nina :) hon har nämligen namnsdag idag!
min dag började ca 8.30. käkade "luciafrukost" och kollade på Bumbibjörnarna på tv :P ikväll ska jag och Cis har söndagsmys och titta på lucia som var i morse. det fanns inte på kartan att sätta klockan på 7 för att kika på det! nu sitter jag här och inväntar att klockan ska bli 12 då affärerna på stan öppnar. har vart ut till IKEA igen nu på förmiddagen. hängde på family Andersson, jag köpte servetter till mig själv och ljus till mamma. man hittar alltid något där, även om det bara är två dagar sedan jag var där ;P nu har jag packat en IKEA-påse med grejer som ska få åka bil med Cisens family upp till Dalarna. skönt! då slipper jag släpa på så mycket grejer. annat var det förra året! pust! Hasse-mannen blev inlagd på sjukhus så vi kunde inte åka med han hem. det blev panik och kaos i våra hushåll, massa packning och vi fick lämna Karlstad en dag tidigare än beräknat. men hem tog vi oss, och det gör vi även detta år :) antingen med bil och Martin, eller buss som vi redan bokat. åker Martin hem på torsdag så är det bara att avboka biljetterna. mycket bättre att få åka bil... buss är så förbannat segt!

nu väntar stan! inte för att jag ska köpa ngt speciellt förutom hårspray så kan man ju kika lite ;) tänkte jag skulle se om VILA här i stan har XS/S på ett par jeansleggings. ute i Bergivk fanns det bara S/M, det går inte. vill ju inte tappa byxorna mina :P


STOP

man ska fan inte klaga. en gammal klasskompis från Karlstad går igenom något fruktansvärt just nu! hennes lilla dotter har cancer. detta har pågått ett tag och ser ut att fortsätta. mina tankar kommer finnas väldigt mycket hos er ska du veta S! vilken jul... man kan inte annat än att släppa en och annan tår. önskar verkligen att denna hemska smärta ni går igenom, inte minst den lilla Flis genomgår, försvinner och det nu med en gång!! dumma, grymma värld.

vi andra får vara glada att vi är friska och slipper sådana tragedier! det är verkligen vid sådana här tillfällen man tänker till.

mina tankar finns hos er


lucia i förväg

det var hur fint som helst i kyrkan iallafall :) himla fin domkyrka vi har här i Karlstad. har bott granne med den i snart 2 ½, och det enda jag vet är att den spelar väldigt fina truddelutter lite då och då :) sådär fint som de brukar spela i filmer ni vet ?! stearinet började rinna på lucian så hon fick gå iväg mitt i alltihop och byta ljus. hon timeade in att komma tillbaka lagom till att det var dags att gå ut iallafall :P men hon var faktiskt med mer än hälften. ska inte överdriva nu ;P

sådär då. då har jag alltså vart i kyrkan och blivit lite välsignad. känner mig redan som en ny människa ;) efter det gick jag till Amigo och köpte med mig en pizza. har ätit lite pizza, diskat och nu ligger jag i soffan. förvånas över hur hemskt dåligt det är på tv! kollar på Singing Bee Celeb nu. Robinsson finns ju, men det programmet är inte av någon favorit precis... men inte sörjer vi för det :) ska ringa hem en sväng och höra lite vad de gör. igår hade Nicke tydligen glidit ner från källarkullen på presseningen som pappa lagt där :P han har även gett sig på tomtarna vid härbret. den där han morrar då på allt han inte ska :P min lilla stjärna. saknar honom! och alla andra där hemma såklart. men det har ni väl inte gått miste om vid det här laget ;)

Nickes nya vänner, december -08 ;P


pics

här kommer lite bilder från december -09.

Blandat från Karlstad:

 

Bild 1 & 2: Saffranspannkekväll!
Bild 3: isflaket som satt fast inne på väggen i mitt kylskåp!
Bild 4: blommorna jag fick med bud. på lappen står der "Vi älskar dig" <3
Bild 5: Mongomat (Mongolisk). bästa käket :)


Helgen hemma (1a advent):





Från skolan:



^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

detta är det vitaste vi fått uppleva här i Karlstad hittils!


mina söta lusseänglar. i morgon får jag tända tre ljus :) julen närmar sig!

 

Nu ska jag och familjen Andersson gå på luciafirande här uppe i kyrkan! det lär vara hur fint som helst.

P&K/ little J


vår julskinka har rymt

lyssnar på julradio.se :P just nu sjunger de om att julskinkan har rymt. försöker nämligen skapa lite julstämning här i stugan! om jag inte drar upp mina persienner så kan jag ju låtsas att det finns massa snö där ute :P
kikar lite halvt på längd på tv. Anna ska ju åka :) kul att man känner en kändis :P vi som åkte skidor tillsammans när vi var små. jag skulle kanske ha hängt i ;D hehe. men det blev hästar på heltid istället för min del :) och den karriären har ju inte vart dålig den heller! mina största minnen är när jag blev "värvad" av Avesta för att vara med i deras elitlag, våren -04, zon nord. vilka resor det var... Sundsvall, Söderhamn och slutligen Umeå för final. otroligt lärorikt och roligt var det :) DM-vinsten är det största jag gjort individuellt. kommer aldrig glömma den dagen. 9/11 -06. mitt sista ponnyår :( men blev en klockren avslutning på min ponnykarriär :) sedan får vi som om det blir någon storhästkarriär. återstå att se :) är iallafall väldigt sugen på att köpa en stor puppu-häst sedan. men det tar vi då!

har nedräkning nu. så fort tanken kommer att jag snart ska få åka hem för i år gör att det pirrar till i magen :D längtar verkligen hem nu. det är faktiskt bara 5 dagar kvar! min Curr längtar nog efter matte, han är så deppig där hemma säger mamma. men snart gubben är jag hemma :) vi får hoppas på snö så vi kan ut och busa i snön! är så roligt att rida ute i snön :) GAAAAH vad jag längtar hem!!
enligt yr.no ska det snöa här i Karlstad till veckan. hemma med! det ska även bli kallt. här har det vart plusgrader hela tiden hittils, förutom ett par dagar när vi kom upp i -5 :P vi får se o mdet blir -17 här nere på torsdag som det påstås. då får min vinterjacka göra premäir för i år :P har inte behövt den ännu, och nu är det väl dags?

nu tror jag det är dags att sluta skriva också. ni lär ju ska orka läsa :P ha´t så bra idag! bjuder på lite julmusik.
P&K/ little J


sovadags

det blev myskväll tillslut. men alla filmex. var utlånade även idag (sluta titta på film, folk!! :P) men vi köpte iallafall med oss en varsin påse med mandlar från ICA, haha! sedan gick vi hemåt igen. blev lite glögg och glass. yes! då var min kväll gjord :) men man känner sig lite "syndig" när man gör så, har ju vart så duktiga med träningen denna vecka. men men :) gott var det iallafall.

i morgon hade jag tänkt göra ett ryck med lite plugg. vore ju skönt att bli så gott som klar med lite sådant. har ju i och för sig hela helgen på mig, så det löser väl sig :P mamma och pappa kommer tyvärr inte ner denna helg, så blir tid över till sådant praktiskt. nästa vecka går väl åt till att läsa arbeten, opponera och förbereda för redovisningen. om en vecka ligger jag i min säng där hemma i Dalarna :) lät riktigt fint. right?! det tycker jag. på fredagen ska jag in till Mora och klippa och slinga mig. fy fan vad gött :D efterlängtat som bara den! har världens utväxt nu. efter det ska vi till Lönnkrogen på jullunch. bordet är bokat och klart. mysigt :D nu fattas det bara snö!
nu ska jag väl lägga mig och drömma om lite snö :) natti natt!

 

P&K/ little J


helg!

då var det dags att ta helg ingen. och det tänker jag och Cis göra med råge :) ska gå och hyra film nu. blir att dricka lite glögg till den, och antingen saffranspannkaka eller B&J till. får se vad vi väljer ;) personligen är jag mest sugen på glass faktiskt. har ju några buttar nere i frysen som vill bli uppätna, hehe!

saffranspannkaka. gött äre :)



dags att gå. ha en bra kväll!

work out time

dags att åka iväg på träning. ska bli skönt :) sedan ska jag och Cis lyxa till det med lite glass och hyra film :) frugan min <3 vi har vart i skolan och slitit idag. sannolikhetslära är inget att leka med! usch. tror jag ska höra med Jonas om han vill hjälpa mig i helgen! har han faktiskt lovat :) då ska jag bjuda han på lite lussekatter :P

nu lär jag byta om. vore snopet att missa bussen menar jag :P Tjo!

lussekuttor

jag och Cis ska åka lite tidigare till skolan idag. de har nämligen luciafirande där nu vid halv åtta, och då brukar det finnas lussekatter (kuttor) utanför aulan som vi ska jaga efter :P vore ju fint att få sig en sådan till förmiddagsfikat ;D
nu ska jag borsta gaddarna. från det ena till det andra, mitt hårspray tog slut nu i morse! typiskt.

ha en bra dag!

housewives

kikar på den nya housewives-serien på 5an nu. det är andra gånger jag hör en housewife uttala sig om att man inte kan vara "mamman" i huset, utan sin mans flickvän. för är man inte det så skaffar han sig en flickvän :P Anna Anka menar ju också att man får ställa upp på sin man. vill han ha en avsugning på morgonen ska han få det också! men vi såg ju hur det gick för henne :O hjälpte tydligen inte så mycket. men hur som tycker jag att det är hemskt att man ska behöva gå omkring och känna så. klart man vill se bra ut inför sin pojkvän/man. men då ska väl dem också ha lite krav på sig :P jag tänker då inte anstränga mig om man inget får tillbaka :) ett förhållande handlar ju trots allt om att ge och ta. och tillit, det viktigaste enligt mig. tilliten verkar ju inte direkt finnas (om de måste springa på skönhetssalonger och operera allt som går att operera) om de inte känner att de duger. man vill ju känna sig säker på sin partner, man vill ju känna att man duger fast man inte ser bra ut i alla ögonblick :P tycker ni inte?


dansstep

om ca två timmar sitter jag och Cis på buss nr 1 som tar oss upp till universitetet igen. för kl. 18.45 är det dags för dansstep! sista för detta år. Pernilla har satt ihop ett nytt pass, får se hur det går då :P vi måste ju bara köpa nytt träningskort till nästa termin :) jag är verkligen jättenöjd med KAU IF. bra pass och trevliga instruktörer. kan ju inte bli annat än kul att träna då :) i morgon ska vi på Julpuls- styrka. Nästa vecka ska vi på julpasset som är i stora idrottshallen, då är det gratis för alla och lite fika efteråt :) bara att komma! vi hinner även med att träna PS (powerstep) på tisdagen, men det blir vårat sista pass. finns inget pass att gå på på onsdagen (lågsäsong), och på torsdagen åker vi hemåt :D Wiiiiiiee! toklängtar!

nu ska jag äta. pasta blir det idag, himla gött det! hörs senare. P&K/ little J

"Depp-peppig"

idag känns det som jag borde vara hemma. mår inget vidare i kroppen min. har en obehaglig känsla i magen, hade helst velat fortsätta ligga under täcket där jag får befinna mig i drömmarnas värld. det är lite lättare att vara där på något vis... snart bär det av till skolan för lite "mattegympa". det var rätt gött att dra på sig mjukisarna i morse! orkar inte ha på mig något annat för att sedan byta om när jag kommer fram. känns skapligt onödigt. mjukisarna passa jävligt bra idag! 

djupt in (kanske inte så djupt in ändå...) i min "syndiga" del av hjärtat hoppas jag att föreläsningen i morgon är inställd, precis som den i måndags. men å andra sidan vet jag att om den är det så ökar mina chansen ytterligare för att fetkugga mig på tentan efter jul, den borde egentligen inte få vara inställd. så linjen mellan dessa alternativ är hårfin! är väldigt trött idag. blev inget bra avslut på gårdagen för min del... det är så mycket som jag önskar vore annorlunda. mycket jag velat radera från hjärnan. men ibland (oftast) blir det ändå på något vis som man inte vill.


prinsen av alla prinsar ♥


du är vad du äter

kikar på det nu på 3an. det är riktigt sorgligt hur tröga folk är! alla har väl vetat ett bra tag nu att lightprodukter är sämre än de vanliga?! "Jag har provat alla möjliga dieter. visst, det har funkat i början men efter en vecka har jag ju gått upp allt igen!" ja, men vad konstigt! när man hittar olika "nyttiga" recept för pizza, pajer m.m. hallå?! kan bli så irriterad. vad lyssnar folk med egentligen? uscha mig. hur som så lär man väl märka efter ett tag att det funkar inte med dessa "nyttiga" alternativa recept för skitmat. sen kan man då inte äta sig i form heller. att röra på sig är A och O. en annan rör ju på sig för att kunna äta :P hehe.

detta är inte mitt mål med livet iallafall. upp ur soffan och dance you ass off! ;D


underbar

gjorde precis ett quiz på fejan; Vilken sorts medmänniska är du?

Resultat: Du har bra karaktär, positiv natur och optimistisk inställning. Du är början, slutet och däremellan kärleken. Kort och gott; Du är en UNDERBAR människa.

Har jag väl alltid tyckt ;D


Bal -07


guten morgen

fick lite extra tid över nu på morgonen, vilket inte händer alltför ofta!
idag känns det som jag kommit in i en svacka igen. känns rätt segt såhär mitt i veckan, men kl 12 idag är det bara två dagar kvar i skolan för denna vecka. och fan så jag längtar till det här är över! det är faktiskt bara 4 skoldagar (med denna inräknad) kvar på det här jävla året! enligt något medium har det tydligen vart dålig energi över det här året. jo tack, har märkt det! på torsdag är det bara tre veckor kvar på det första årtiondet på 2000-talet. bra, vi går in i en ny slags fas! det är banne mig på tiden. jag tror på 2010. det måste bli mitt år!

nu ska jag klä på mig och gå ut genom dörren för att se om den här dagen är min dag :) hörs senare antar jag!

P&K/ little J

update

har haft fullt upp idag. med det ena och det andra. så får bli en bättre uppdatering i morgon :) ingen träning då heller. idag var det asjobbigt iallafall! höll på att spy på slutet, var riktigt obehagligt faktiskt. tur att passet nästan var slut :P nu ska jag sova. natti natti!

P&K/ little J

soffläge

vilken kväll det blev igår! Karin tog sig in på Nöjes, antar att vakten inte kunde motstå våran klockrena dialekt ;) sen fick han till det lite fint; vilket flax du har, idag är det special för 90:or! haha! det var snällt av han, för Karin kommer ju faktiskt in efter nyår! tror dock det blev lite för mycket shots och jäger-red bull för henne, så kvällen slutade vid Cissis toalett :P fick även två översovare på köpet här i natt. som inte räknades som finbesök från Dalarna iallafall :P tror vi kom i säng kl 5 :O (fast Cissi och Karin gick och la sig rätt så på en gång)
nu börjar jag bli astrött. men får inte somna nu, då kan jag väl inte somna ikväll. får hålla igång :) ska in till Cissi och kolla vad girlsen gör. tror de äter frukost, det har jag precis gjort. det satt fint! duschen med, den var nog det bästa :P
vi får se hur tjejerna tar sig hem eller inte. fiddä var ju ut i fredags också, så när de kom igår var hon fortfarande full :P och med tanke på Karins snygga avslut på kvällen så är det nog inte dags att åka hem än på ett tag :P i värsta fall får de väl åka hem i morgon! nu ska jag se om jag fastnat på några vimmel bilder... om jag drar mig till minnes var det nog en och annan fotograf som fotade oss :S

ha det gött! P&K/ little J

satuuuurday

idag sov jag inte lika länge som igår. gick upp strax innan halv tio faktiskt :) det väntas ju besök här idag, så tänkte jag skulle hinna med lite skit innan det. som att dammsuga, hämta mattorna i förrådet, kanske plugga? vore bra om jag hann få undan lite till. skadar ju inte! är så himla lat under veckorna...
idag känner jag mig mer positiv inställd till livet :) antar att alla människor har sina svackor, man är ju inte mer än människa? fast sen finns det ju dem som får allt serverat och glider genom livet på en räkmacka. sånt som är lite jobbigt skiter de i, och bara går den enkla vägen. de förstår inte vad kämpa betyder. man behöver motgångar för att lättare tackla nästa. så är det bara. man kan inte alltid ha sina föräldrar eller andra att falla tillbaka på. man vill väl bli vuxen någon gång för sjutton :P det stärker en mer som människa att kunna klara av livets motgångar på egen hand. min åsikt :) annars är det ju bara att ringa mamsen om man behöver hjälp med att föda sina barn sen ;D haha! skämt åsido.


mycket shopping


nu ska hon sätta fart :) för idag blir det shopping. vi börjar med Bergvik köpcenter, IKEA (och systemet :P). i morgon intar vi stan :) måste ju passa på att visa runt lite när man får besök! jag ska iallafall köpa värmeljus på IKEA och julklapp till mamma och pappa :) vet precis vad jag ska ha! ;)
höres sen!


IKEA Karlstad

P&K/ little J

pics

här kommer några bilder från min och Cis lilla tur till huvudstaden i somras.

vi åkte tåg

det regnade. typ hela tiden.

vi åt soppa

vi var på Urban outiftters. cool affär tyckte vi!

 

hittade en rolig mugg

inge bra med papperspåse när det regnar kom  vi fram till

vi åt muffins i Gallerian. mums!

 

 


god morgon världen

liggerhär och drar mig i sängen. har i och för sif vart vaken i en timme snart, så funderar nästan på att prova sova en stund till. mitt huvud värker och ögonen känns stela, tror det kan vara efter nattens bravader... det är som sagt inte lätt att vara människa.

ikväll kommer Fia och Karin. så i helgen blir det alltså lite dalabesök! mycket trevligt må jag säga! hoppas vi kommer in någonstans på lördag bara, kan vara svårt då Karin bara är 19 år och det är 20 eller 23 år in här överallt. men det löser sig nog. måste komma ihåg att skicka med Sofie mitt "fläckmedel", mina vita fläckar på armarna är påväg tillbaka igen. och det gillar vi inte! blä .

P&K/ little J

det tar sig; sa mordbrännar´n

nu är äntligen denna skolvecka SLUT! en "riktig" vecka kvar, sista veckan innan jul har vi bara redovisning på torsdagen. och vi är ju redan klara med den uppgiften, blev det idag. fy fan vad gött! har börjat med ena individuella också. känns bra, lite iallafall.

det spelar ovanför mig. antar att de inte ger sig först om en timme... surt. men det är tur att man är ledig i morgon! whop whop!


Klitch klatch

Klitch Klatch (Kickan), en ridskolehäst hemma i Orsa, somnade tyvärr in och lämnade alla där hemma med tunga hjärtan. hon insjuknade snabbt under måndagen och fick lov att skjutsas ner till Universitetsdjursjukhuset i Ultuna, men det visade sig att hon var så dålig så att hon fick somna in strax innan midnatt...
så tragiskt! den bästa ponnyn de hade på klubben. hon var så omtyckt av alla, stora som små. usch... sorgligt :'(

nu betar hon på de eviga klöverängarna i himlen


onsdag i K-town

dagarna rullar på. det är redan onsdag, och i morgon väntar den sista skoldagen för veckan. GÖTT! var till skolan i ett par timmar på förmiddagen, vid 10.30 åkte jag och Cis ut till Hultsberg. lektionen med barnen gick jättebra, de var duktiga på problemlösning! när vi kom hem sprang vi på stan lite. mest för att titta efter julklappar, vilket resulterade i tre inhandlade julklappar för Cis och en för mig. då var brorsan avklarad iallafall! har en idé om vad jag ska köpa till mamma och pappa. tror det blir bra! man har ju inte direkt den rätta budgeten för att kunna handla allt man vill till sina nära och kära. och idag kom jag och Cis riktigt billigt undan! ibland är det hårt att vara student.
om två timmar ungefär är det dags för träning. dansstep idag. är gött med träning, då kan jag rensa skallen lite och så slipper jag tänka på sånt som är jobbigt. iallafall för en stund.

det är minsann inte lätt att vara människa!

shorline

bra vara-ledsen-låt...


a day in paradise

kände ni ironin där? varning på deppinlägg!
vet inte vad jag ska skriva egentligen... igår hade jag ingen bra dag alls. kaos, kaos, kaos kan man minst sagt kalla det. vet inte om jag mår så mycket bättre idag heller. längtar hem, fast jag kom ner i söndags. just nu känns det himla långt till jul!
skolan är för mycket nu. alldeles för mycket! hoppas det kommer kännas bättre efter den här veckan när lite fler uppgifter blir avbockade. mycket skriftligt kvar nu. orkar inte, det är så tråkigt. orkar inte läsa massa böcker, orkar inte räkna massa matte. man åker till skolan när det är mörkt, man kommer hem när det är mörkt.
ge mig snö och lite ljus i tillvaron!

ett ljus i tillvaron är iallafall min Nicke. och vet ni vad? idag fyller han ett år!



liten blir stor. saknar dig så det gör ont, bästa myskillen någonsin <3

 


RSS 2.0