hare

hare på svenska är hare på engelska med. fast med ett annat uttal dock ;) mer som: hair.

dagens pucko. hahaha! lättroat.

is packing

tyckte inte jag hann mer än ner innan det är dags att åka uppöver igen :P hoppas inte snövädret stället till alltför mycket med problem i morgon... men med mitt och Cissis flyt ska man inte hoppas för mycket :P
gött att första svenskaveckan är över. har vart rätt smärtfritt om man säger så :) nu är det inte lika hårt att vara student längre. nu är vi "lediga" till nästa onsdag, så dagarna fram tills dess är väl till för läsning antar jag :P ska försöka ha pli på mig själv, lovar! så typiskt med de här ämnena. svenskan är och har alltid vart flummig, lite otydligt och luddigt. matten är mer strukturerad och man vet vad som förväntas av en och att det kommer gå till si och så. har nog blivit lite mattenörd av mig ändå :P haha. jag gillar när det är strukturerat och man vet vad som ska göras osv. planering ffs! min melodi det.
att läsa och tolka böcker kan göras på miljoner vis, hur ska man kunna skriva en tenta utifrån det ?! aja, inget jag behöver fundera över riktigt än då. men den 30/3 är det dags för tenta nr.2 det här året. ska väl gå bra :)

ska jag läsa lite mumin tro?




svenska

då var svenskan igång då! shit, säger det igen. det rullar på nu alltså :P har knappt släppt mattekursen och nu är jag inne i vårterminen, min sista vårtermin på Karlstad Uni. HELSJUKT :D och så jävla GÖTT!!
efter skolan åkte jag, Cissi och Vickan ner på stan och fikade, bytte böcker och tankar om kurserna vi precis avklarat. Vickan den stackarn ska hugga in på matten nu. obeskrivligt skönt att ha den gjord måste jag säga!
har inte hunnit med så mycket mer än så idag. kom innanför dörren runt 18. har ätit och kollat över böcker, och som tur är så fanns alla hemma i Orsa :) skönt att slippa fjärrlån! så på torsdag ska jag låna halva biblioteket :P känns det som iallafall. det är sammanlagt 20 st obligatoriska böcker som ska plöjas och skrivas läslogg på, plus andra inför föreläsningar och gruppuppgifter! så det är bara att läsa och inget mer om dagarna :P tur att jag gillar att läsa och att det är många skönlitterära böcker.

nu ska jag göra mig redo för kvällen och Paradise. börjar 9.15 i morgon, skönt att det är slut på 8.15-tiderna! :) mycket som är lättat nu som sagt.
P&K/ little J

måndag it is

dagar och veckor går så fort! måndagen v. 4 har så gott som passerat, och i morgon är det kursstart för Svenska, lärarinriktad kurs för yngre åldrar. lär ju tala om att jag fixade tentan också ;D fick se resultatet i fredags då jag hade ett par glas vin i mig. så ni kan nog gissa att jag inte riktigt kopplade först! haha! men så lycklig jag blev!! har nog aldrig blivit så nöjd över ett G. var längesen iallafall :P så nu känns livet bra mycket lättare att leva. det är lite nerförsbacke för stunden :) och det gillas! har längtat så efter den. nu börjar vårterminen också, vilket betyder att det går mot ljusare och varmare tider. nu ni, är det positivt så det bara sjunger om det! ;D passa på att njuuuuta!

blev tröttis. men lär väl kvickna till lagom till det är dags att sova :P as always. tänkte jag skulle kolla lite på Paradise. har börjat med det nu den senaste veckan :P tyckte det var lite segt i början. men nu när det börjar närma sig final kan det ju bli lite mer spännande ;O bra tidsfördriv hur som. lagom att släcka lampan vid 23!

nu ska jag mysa med en tekopp och lite tända ljus! P&K/ little J

fredag it is

gött :) ikväll ska jag till Nina och dricka lite vin. det gör jag helt rätt i! :) vi har lite att prata om. idén om en klassfest för gamla 9:3 dök upp under jul, så vi tänkte börja kolla över våra möjligheter ;P man brukar ju ha högstadie-klassfest när det är tio år sedan man gick ut, men vi gör lite som vi vill. som alltid ;) har redan haft en sån, så nu kommer uppföljaren. och den ska bli ännu bättre :)

over and out .

tenta

hittade en perfekt beskrivning på min känsla idag;

Jag klev in i salen. Framför mig stod min utmanare. Detta var ögonblicket. Det ögonblick som jag så länge fruktat, men som jag innerst inne vetat varit nödvändigt. Striden började med att vi kände lite lätt på varandra. Vem som skulle stå som segrare i slutändan visste nog inte ens gudarna. Helt plötsligt kliver han in och lägger fram ett fulknep. Jag kände hur striden började gå till hans fördel. Om jag inte kom på fötter snarast så visste jag vilken väg mitt ödes stig skulle ta.

Plötsligt händer det; någonstans från mitt innersta väsen plockade jag fram krafter av sällan skådad makt. Det episka slaget utspelade sig, och jag kände hur min motståndare blev tröttare och tröttare för varje minut som gick. Min styrka tycktes vara oändlig, som om den vore hämtad ur själva livets brunn. Det var oundvikligt. Jag fick övertaget. Jag utdelade det dödliga slaget. Och där låg han nu, Den Dräpta Tentan...


av: Jonas Ullström

Klockrent :D nu får vi bara hoppas på ett godkänt. som sagt så kändes det faktiskt helt ok, för bra för att vara sant ju :) har verkligen stor lust att säga; fan vad jag är bra på matte! men väntar tills jag fått G :P får tänka´t så länge! tjohoo ;D jag vet en som kommer somna tidigt ikväll...


skål för det!

 

P&K/ little J


kick some ass!

nu är det bara tagga SOM FAN som gäller! har vart ute och promenerat en sväng nyss för att få lite luft. är rädd att jag ska bli trött lagom till tentan börjar bara för att jag går runt och laddar som en tok! men lika bra att hålla igång uppladdningen, för nu ska jag hoppa in i duschen och M.J får göra mig sällskap :P MATTETENTA, BEWARE!!

WHO`S BAD?! GRRRRRRRR!!!


inläsningsdag

den har jag då tagit vara på! brukar jag inte vara så duktig på, men jag har aldrig i hela mitt liv pluggat så mycket till ett prov som detta. funderar på om det verkligen kommer räcka till... det är nu man sitter och ångrar att man inte pluggade under jul. men men, ingen idé att lägga ner energi på det. nu är det som det är, och det går som det går! jag kan inte göra mer än mitt bästa! hoppas det duger :O
nu har jag tvättat, ätit, diskat och dammsugit. gött när sånt är gjort kan jag tycka! hitta på nu? hade helst inte velat glo mer i mina anteckingar, och vill inte räkna fler uppgifter. måste vila huvudet så det är fräscht till i morgon :P

mötte ett par killar i hissen med två varsina systempåsar. fest på en tisdag? nu får folk ge sig. räcker det inte med onsdagar och torsdagar under veckorna? tur att jag har sovmorgon i morgon ifall det kommer dunka här inpå småtimmarna. måste som sagt vila mitt huvud ;P
nu ska jag överlägga med Cis ang. en kvällsfika på stan eller inte :) kan tycka att vi har gjort oss förtjänt av en sån!


mattesnillet ;)

P&K/ little J


mateeeeemaaaaaatik

mattetenta 1: check!
didaktiktenta: check!
lektionsplanering: check!
valbar undersökning: check!
gruppuppgifter: check!
mattetenta 2: ?!

hittils har jag klarat mig prickfritt i denna mattekurs (peppar peppar ta i trä). trodde jag dock inte när jag började kursen i höstas, har typ oroat mig sen jag insåg att jag skulle plugga matte i ett halvår. snart är den till ände och det känns jävligt gött!
än ångrar jag inte att jag valde matte mot skolåldern istället för småbarnspedagogik. då hade jag bara fått jobba i förskolan, och efter 3 ½ års slit vill man väl ha lite att välja på iallafall :) just nu är det ett moment utav de sista som jag oroar mig mest för. tror ni kan gissa vilket om ni följt min blogg den senaste tiden...

nu tar jag med mig ekvationerna in i drömmarnas värld (blä) natti natt!

over here, all the time, that´s what you got

en pluggdag kvar sen är det ingen återvändo. kan inte göra så mycket mer åt det här eländet nu, tyvärr... nu blir det "bara" att repetera som en tok. vet dock inte i vilken ände jag ska börja :S usch, det är inte lätt att vara i mina kläder dagar som dessa. wanna switch?

i en annan del av Karlstad

det är min alldeles egna del det :) kikar som ni förstår på I en annan del av Köping. Tobbe är så klockren :D han gör hela programmet!
Mats: Har du ont i munnen Tobbe?
Tobbe: Jag har inte ont i munnen, jag har ont i käften!

efter det ska jag in till Cissi en sväng. vi ska se på Johan Falk - Vapenbröder. den lär ju vara minst lika bra som den första :) till det blir det lite B&J. ha en bra söndag!

Frankie ;)

 

 

P&K/ little J

2009 summeras

har ju inte gjort en summering av 2009 än. kan ju vara dags? året började minst sagt dåligt. men det finns faktiskt en del guldkorn att hitta tag i ;)

I januari tog jag & Cis tåget söderut för att hämta hem den här gobiten!

 

Det första halvåret innehöll en del sånt här...

Den väldigt efterlängtade våren kom och vi stortrivdes utanför skolan en utav alla varma dagar som den bjöd på

I maj fyllde jag 21 år och fick fina blommor av min fina Ems

 

Jag var på trav med trevligt sällskap :)

Sommaren kom. Jag, Cis & Elin åkte till Karlstad på Rix FM-festival

 

Jag jobbade, hela sommaren.

Jag lärde känna en fin människa

Vi tog oss en spontanresa till huvudstaden

Åkte till Småland, hälsade på Emma & Marcus. Mycket trevligt :)

 

Innan skola drog igång åkte jag & Cis till Turkiet & hade det bäst!

 

Det var -09 i vääääldigt korta drag. iallafall i bildform :) året innehöll massa plugg och massa andra jobbiga grejer. men nu var det ju guldkornen som skulle fram, och jag har nog redovisat de största :) ser ut som jag gjort en hel del under året som var. nöjd med det :) sommaren var väldigt innehållsrik, trots att jag jobbade så gott som hela tiden. det gäller att planera och prioritera ;) nyårslöften för 2lax10 hoppar jag över. om det ska vara något så är det något jag vet att jag kommer hålla, kommer inte på något nu. man lär ju hålla sig till verkligheten och inte tro sig åka utomlands en sisådär fem gånger. visst hade det suttit mer än fint! men hallå, när, hur och för vilka pengar då :P men en gång ska jag försöka ta mig iväg iallafall! se fram emot vad året har att bjuda på :)


2010 here I come!

 


söndagspepp

försöker få igång mig själv här hemma. vet inte riktigt hur jag ska lyckas bara :P just nu känner jag mig sugen på lite partaj. det lixom suger lite i alkoholtarmen :P sist jag dansade var ju på juldagen. en hel månad sedan ;O inte alla som är sugen på fest på en söndag kanske? men jag har ju inte sagt att jag är som alla andra heller så :P får se vad helgen har att bjuda på helt enkelt. tycker redan såhär i förhand att jag är värd lite tentafest :P hur det än kommer gå... Har inte börjat drömma mardrömmar än iallafall. det får Cis stå för än så länge :P mina kommer väl de med. att plugga matte idag vore ju något, blev inte så mycket igår om jag säger så. men ska man verkligen behöva göra det på en lördag? ja, heter man Johanna Jackson så behöver man det. jag är inte direkt född med en "mattehjärna". kan bli irriterad på folk som säger att de inte kan matte när de faktiskt kan! tänk på oss andra då som kan ännu mindre?!

ja som sagt, matte står på schemat idag. om jag ska ge mig den minsta chans att kanske klara tentan. är såå trött på allt vad X i kvadrat och cylindrars mantelarea heter. gode Gud, låt mig klara denna tenta! om inte så åtminstone den första omtentan... please ?

lördag

gårdagen fick ett väldigt bra avslut. god mat och god efterrätt :) jag och Cis kan vi! i "morse" vaknade jag ca. 10.30. hade beställt väckning men den uteblev, som tur var så vaknade jag av mig själv :P
nu har jag diskat massa disk som blev från igår. orkade bara inte ta tag i det då! så nu är det gjort. känns alltid lika bra efteråt :) nu då? har lovat mamma att gå ner på stan och kika i en skoaffär. så det ska jag väl kunna göra då! ska höra vad frugan inne i 511 har för sig :) borde duscha innan jag går ut bland folk också. vore ju en idé! ikväll ska vi göra hemmagjord pizza med skinka, färska champinjoner och rödlök på :) och egen vitlökssås till, mums! fläska  till det var det ;) jag och Cis har lovat oss själva att dra igång med träningen bara vi listat ut hur det kommer se ut med bussåkande/köp av busskort. blir det inte så mycket skola under veckorna i svenskakursen har vi kommit fram till att vi tjänar mer på att träna på Friskis & Svettis, eftersom vi kan gå eller cykla dit. känns onödigt att lägga ut pengar på busskort upp till skolan när man lika väl kan träna på Friskis. hoppas vi i så fall kommer trivas lika bra där som vi gjort på KAU IF.

nej nu får vi sätta den här dagen i rullning :) hööörs. P&K/ little J

fredagsmys

äntligen var denna skolvecka till ända. måste säga att den gått fort! tentan närmar sig med bamsekliv! scary.
idag har det pluggats mellan 9 och 15. antar att det blir att plugga mer i helgen. har skrivit ut tre övningstentor som jag ska nöta fram till på onsdag, sedan kan jag inte göra mer än att be till de högre makterna om ett litet G! 25 poäng av 50, kom igen!

om ett tag ska jag och Cis dra igång fredagsmyset på allvar. vi har vart ute på stan och handlat maten för helgen :) idag blir det tacos och i morgon hemmagjord pizza! ska även lyxa till det med en förrätt idag, som innehåller grädde, kesella och bär (hallon & blåbär)! :) är det helg så är det, då måste man få lyxa till det lite! vi båda har ju även ett VG att fira :P slog till stort på lektionsplaneringen vi lämnade in individuellt strax innan juluppehållet. och vi fick VG ;) duttiga flickor vi! helt ärligt så trodde jag aldrig på ett VG, vela bara få in uppgiften för att slippa ännu ett moment att tänka på :) och så blev det så bra! ni ser, allt löser sig tillslut. även för mig, måste bara svettas lite först ;)
ha en fin fin fredagskväll!

P&K/ little J

bff <3


jobb

sitter och kollar lediga jobb, just nu som förskollärare. finns verkligen hur mycket som helst i de större städerna! i Dalarna fanns det inte så mycket, och allt var typ i Borlänge. njaa :P och här i Värmland fanns det bara en tjänst ledig för tillfället. blir faktiskt riktigt taggad :D fy tusingen vad kul det ska bli att få ut och jobba på riktigt! faktiskt första gången jag känner så ang. det här. förut har jag tyckt sisådär :P på ett vis är det rätt gött att gå i skolan också. men nu börjar jag bli jävligt trött på det, inte konstigt i och för sig! man har ju vart i den här världen sen 6 års ålder :P men, nu är det bara ett år och en vecka kvar ;D sen är jag redo att bita i verkligheten! jag känner mig så inspirerad :) ut och få prova allt man lärt sig! spännande :)


break your heart

bra bit :)

Saknar min tuss ♥

inläsning

och det har jag utnyttjat, i ca 3 timmar iallafall :P åkte upp till skolan och pluggade med Cis och Jonas i bibblan. så idag kan jag också känna mig nöjd, har försökt iallafall :S kan inte hjälpa att jag inte fattar lika mycket som jag borde... önskar bara att det hade vart så. typ byta huvud med Jonas för en sisådär 5 timmar :P mellan 14.00 och 19.00 nästa onsdag! perfekt :) då säger vi så!

nu borde jag kanske återgå till verkligheten och börja fundera på att städa bort julen. ska jag orka dra igång det nu? ja kanske... vad ska jag annars hitta på? lär ju hitta anledningar så jag slipper plugga mer idag :O usch. motivationen ligger på noll just nu, tröttsamt.

hjälp matilda


Familjerätten dömer barn till en tillvaro av övergrepp! Hjälp Matilda 4½ år!


Insamlingen har 14338 Underskrifter!

En liten flicka säger att pappa har kissat på henne och att pappa har tjockt kiss. Hon berättar att pappa sagt att hon inte får berätta deras hemligheter, om hon berättar så kommer mamma att dö, att det är pappa som ska döda mamma och att hon då måste hon bo hos honom för detta har pappa sagt.
Detta har berättats för personer som hon är trygg med och en del uttalanden finns inspelat på band, men familjerätten vägrar se och höra eller lyssna på vad flickans mamma försöker berätta för dem för de anser att informationen är irrelevant.

Familjerätten vägrar att se den film som finns inspelad där Matilda berättar och visar hur och var hennes pappa slår henne för de anser att den informationen är irrelevant. Hur kan det vara irrelevant att ett barn berättar om det fruktansvärda hon upplever? Hur kan det vara irrelevant i fråga om vårdnad? Tydligen så ÄR det irrelevant, för familjerätten föreslår tingsrätten att besluta att flickan skall bo hos pappan på heltid.

Läkare och BVC-personal har anmält pappan till Socialtjänsten och till polisen. Skador har dokumenterats, men inget händer. Socialtjänsten agerar inte på anmälningar från läkare och BVC! Matildas mamma hittade tusentals porrbilder och porrfilmer i pappans dator på enligt socialtjänstens bedömning ”klart minderåriga personer”. Polisen har speglat datorn och anser att materialet som pappan har i datorn är obehagligt men inte olagligt. På bilderna och i filmerna figurer 11-12 åringar som är fotograferade eller filmade i rosa barnrumsmiljöer med Hello Kitty motiv och Barbie i syfte att förstärka ”barntemat”. Pappan har på fråga under muntlig förberedelse i tingsrätten medgivit att han onanerar till bilderna. Att Matilda varit ensam med sin pappa i bostaden när han både laddat ner och tittat på sitt material i datorn kan styrkas av logg-filer från hans dator. Denna pappa får ensam vårdnad! Denna man skall nu ha hand om lilla Matilda.

När mamman fick beskedet att pappan fått interimistisk (tillfällig) ensam vårdnad om dottern, såg hon ingen annan utväg än att gömma sig med Matilda. De lämnade allt som betydde något för dem för att skydda flickan. De lämnade familj och vänner. Mamman satsade allt.
Tyvärr så hittades de för några dagar sedan så Matilda är nu i händerna på den man som hon säger har förgripit sig på henne och mamman sitter fängslad.
Vem kan hjälpa Matilda nu?

Låt oss hjälpa Matilda. Låt oss för en gångs skull göra något mer än att bara gnälla över hur ruttet samhället är.

Låt oss agera!

Namninsamlingen kommer att skickas till Socialdepartementet, Justitiedepartementet, den berörda socialtjänsten, familjerätten, politiker på lokal- och riksnivå och till media.

En utredning om ett barns utsatthet måste innehålla en riskbedömning och det har inte gjorts i detta fall.
Grava fel har begåtts hela vägen och Matilda 4½ år får betala ett högt pris för det.

Vi protesterar tills Matilda är trygg igen. Tills mamman är fri och tills Socialtjänstens och Familjerättens agerande utretts av rätt instans.

ProViva

just nu är ProViva min och magens bästa vän. vet inte vad det är med min mage! den har vart uppblåst i två dagar nu, var dock värre igår. men nu är jag med och hivar ProViva :) gott är det också så klagar då inte, och magen blir bättre. det konstiga är att jag blir alltid såhär när jag är här nere, men inte hemma i Dalarna. kan det ha att göra med stress och oro över skolan tro? skulle gissa på det. för det är typ det enda jag tänker på nu... har iallafall pluggat lite matte nu sen jag kom hem från skolan, så kan vara nöjd med mig själv.

favoriten


slumrade till efter jag läst ett tag, sedan såg jag på Ghost Whisperer. tyckte jag var modig som vågade se det själv :P det är nämligen det längsta jag kan sträcka mig till när det kommer till läskigheter. HATAR skräckfilmer! det är en viss spänning med dem, men den jag såg sist var The Grudge, och det var nog i början på gymnasiet. eller ja, såg och såg. blundade genom hela filmen och ändå kunde jag inte sova på hela natten sen. och det är ju faktiskt meningen att man ska lära sig av sina misstag, vilket jag gjort när det gäller det och därför se jag inte på skräckfilmer längre :P punkt. hur som, sedan tog jag och Cis en promenad. blev den vanliga vändan på typ en timme. nu vid nio ska vi se film, var väl någe skit på 3an. får se vad det är för något. see ya :)

P&K/ little J


day two

dag två i skolan avklarad. i morgon har vi inläsning, alltså inga schemalagda lektioner. så i då blir det att nöta massa matte!
solen skiner fint här idag med. man kan ju inte klaga på att man fått se lite sol hittils i vinter iallafall :) gött. och här nere värmer den till och med! längtar till våren. nu är det bara två vintermånader kvar, för mars hör ju till våren. kan man ju tycka vad man vill om, men ibland kan det ju vara skönt i mars också. iallafall i slutet :) ett plus är ju att så gott som halva januari har passerat. det går åt rätt håll mina vänner! ;)

funderar på att läsa lite i min bok ett tag. den är himla bra faktiskt, den förklarar en hel del om livet och människor och varför de gör som de gör. Mera självkänsla!, uppföljaren på Självkänsla nu! av Mia Törnblom. gillar henne :) hon har många bra tankar och funderingar den damen! har inte läst den första boken, har bara den på bokband (skiva) hemma. gillar inte det så värst mycket. läser jag inte själv så tappar jag lätt bort mig i andra tankar :P en idé är väl att läsa samtidigt som hon läser, men då kan man ju inte läsa i sin egna takt. så bäst att läsa själv tror jag :P nu ska jag sluta babbla för ett tag och läsa lite. kommer säkert slumra till efter ett tag, skulle jag tippa på.


P&K/ little J

Katastrof!

ska det verkligen få gå till såhär?! helt sjukt, Sveriges jävla system kan man ju slopa fullkomligt!! pinsamt att vara svensk medborgare när sånt här får hända!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6414520.ab

day one

dag 1 avklarad i skolan. och tro det eller ej, men det kändes faktiskt helt ok. nästan bra till och med! jag och Cis gjorde ett riktigt bra jobb på räknestugan på eftermiddagen. duttia vi :) i morgon är det skola mellan 8.15 och 12. på onsdag ska vi sitta i bibblan och nöta. torsdag repetition och fredag räknestuga 9-15. nästa onsdag gäller det! TAGGA!

har inte alls vart lika trött idag som jag trodde jag skulle bli. så det har vart gött. men tänkte ändå komma i säng i bra tid. sova bör man annars dör man! :) ska bara ringa mamma och så...
känns iallafall helt ok att vara tillbaka här nere. godnatt!

P&K/ little J

min vän ems

http://done2.flashpublisher.se/flashpublisher/index.php/Paper?id=124

Egen sida i Magasin Sälen. Craft-donnan ;D



(bläddra fram med pilarna, 7 ggr, till sidan "Raised to race")

old stuff -06

liten & go ;)

snygga Henke :D

mys

bada

Tierp -06

Tierp -06

DM 2006. Lugnet, Falun. SAKNA!

 


att ha häst i vinterkyla

det tar sin lilla tid kan jag lova! mina hästar är så pass bortskämda att de får inte gå ut om det är kallare än -15. men som dagar när det envisas att vara runt -20 (som idag) får de gå ut några timmar mitt på dagen. idag fick de va ute mellan 12.30 och 15.30. det är ett himla pysslande, och det blir mer att ta reda på i boxarna eftersom de står inne så mycket. täcken ska på och av, bara det tar typ en halvtimme och jag har bara två stycken som ska kläs av och på! Curry hade tre täcken på sig idag, fleecetäcke, fodrat innetäcke, vintertäcke plus halstäcket. så egentligen hade han fyra om man räknar det som sitter på halsen. Tösen fick ha fleecetäcke, vintertäcke och halstäcke. det är alltså en del spännen att dona med. sedan är det ju såklart vad man gör det till, som med allt annat. men jag vill inte att mina hästar ska behöva stå ute som vanligt när det är så kallt som många andra hästar måste. tycker det är snudd på djurplågeri. först står hästarna inne i ett varmt stall på nätterna och är varma och goa. sedan ska de ut i kylan med ett ynka täcke på sig. ska man ha dem ute på det där viset får man då banne mig klä på dem! eller se till att de alltid har något att äta eftersom de håller värmen då. inte alla som förstår sig på sånt, och så får djuren komma i kläm. aja, tur att mina pärlor har det så bra. de är nog inte medvetna om hur bra de har det, puppu-hästarna mina :P


måndag

årets första måndag har väl vart rätt ok ändå. har inte känt någon större skillnad :) börjar inse mer och mer att färden söderut börjar närma sig. blandade känlsor över just det... hade jag fått bestämma hade jag snabbspolat förbi de första två skolveckorna och tentan. helst skulle jag såklart ha klarat tentan också då! men nu är det ju som så att jag får faktiskt inte bestämma jämt. surt :P nej, det är bara att bita ihop och inse att verkligheten sakta men säkert smyger sig på.
längtar till svenskan börjar. även om det verkar vara tusentals böcker att plöja så hellre det än massa jävla algebra och sannolikhetslära. jag är lixom inte gjord för sånt skit. plus att det verkar som att dagarna i skolan inte är så intensiva, 2-3 dagar schemlagda i veckan. finns såklart både nack- och fördelar med det. en nackdel är att dagarna antagligen kommer ha en tendens till att sega sig fram, för jag kan ju tala om att läser hela dagarna - det gör jag inte! fördelen är såklart lugnare dagar. det känns som att det är på tiden att man får lite välförtjänt sovmorgon. lite lugnare dagar är alltså välkomna!

nu ska jag skära upp min morotskaka. tänk att jag lyckats ännu en gång ;)
P&K/ little J

not

tänkte jag skulle dra iväg ett inlägg. men just nu är det inte något bra tillfälle, inte alls.

RSS 2.0