Sol och ledighet

Har vart ute & stekt lite idag. Skönt :) Men nu kom det massa moln, så hotande ut ett tag här. Så ska väl ut & mocka så jag kan ta in hästarna ifall det blir åska! Huualigen! Det vill vi inte ha! Vid 18-tiden ska jag till momme & poa . Blev bjuden på mat idag :) Mamma & pappa är i Karlstad nu, och Joel är hemma hos sin flickvän :PTur jag har mina kära morföräldrar <3

Ridning ikväll då :P Ska väl ta herr. D på en sväng också. Funderar på när & hur, samtidigt som Louise rider Curr kanske. Tror det blir smidigast så, annars tar det bara en massa tid :P Ska se på Paradise hotel ikväll, som vanlig nu för tiden :) De visar ju min favorit omgång. Måste ses tillsammans med en kopp te och hårdmacka med skinka & grönsaker på :) Mumma! 

Gårdagen förresten då! Den blev ju trevlig som vanligt :) Fast hade önskat en bättre uppslutning på slutet av kvällen.. men men, man kan ju inte få allt här i världen :P Segt iallafall! Men kom ju hem i någolunda bra tid, så jag orkade upp i morse & ta ut puppusarna :P Nu står det massa påsar här hemma med cider & grejer i. Blev iallafall inte så mycket att diska! Glad att jag gjorde det mesta igår :) Nu ska jag ut till stallet mitt. Hästarna ska få komma in snart tänkte jag! Vila & äta mat innan det är dags att jobba, för Currans del :P  Hörs sen!

(Snacka om lättstött :P)

Snart så!

Ska duscha och fixa mig iordning :P Kom hem för en liten stund sedan, så nu måste jag skynda mig! Pratar med älsk, han är ute med båt i skärgården, den fulingen :P I morgon får det bli min tur att åka båt! Hoppas på finväder i morgon, för då är det min tur att vara ledig :) Sesss!


Aktivt

Yes, aktiv är det rätta ordet! Funderar på om inte effektiv är bättre till och med :P Dagen började med uttag av puppuhästarna, mocka och städa i stallet. Åkte till Grönklitt runt kl 11, jobbade till ca. 18-18.30, åt mat, hämtade Domino i hans hage uppe på ridskolan, gjorde i ordning han och Curry tills Lousie kom och då red vi ut på en sväng :) Nöjd med mig själv, måste få igång Domino! Vi som ska tävla om typ 2 ½ vecka :P Han är värsta tjock efter betet och allt så här ska köras ;) Tur att Lousie ställer upp och hjälper mig nu när jag jobbar och står i så mycket, svårt att hinna med två hästar att rida då vill jag lova! Har ju lilla Tösen med :) Hon kräver dock inte lika mycket tid. I morgon blir det ingen ridning alls, dagen kommer börja med stallet igen. Efter det måsta jag hinna med att både handla på Systemet och ICA? till kvällen :) Det blir tacoooos denna onsdag ;) Göttans! Jag som alltid äter mig proppmätt när jag äter det :P Säg någon osm inte gör ?! Så det måste jag klämma in mellan stall och jobb. Tänkte börja 12 i morgon :P Behöver tiden på mig. Joel får hjälpa mig att stänga, eftersom att Sara inte kunde byta... Hon ska på bio i Rättvik, Mamma Mia :) Drive in-bio! Fränt! Det vill jag också prova någon gång i livet :) Snacka om old style!

Snart ringer karln min. Han är på fotbollsträning, som vanligt på tisadagar och torsdagar. Gym dag också för hans del, blää på honom :P Själv hinner jag inte med sådant... hade velat hinna med den där roddmaskinen på brandstationen, men det känns långt borta om dagarna. Har ju fullt sjå med att orka med att rida när jag kommer hem :P Det är jobbigt att jobba! Så jag koncentrerar mig på det först och främst :P Ska ju iallafall köpa kort på skolans träningscenter i höst. Blir bra det :) Shit  vad fit jag och Cizz kommet bli ;) Eller något :D Vi är ju lediga från skolan både tisdagar och torsdagar de 8? första veckorna, så då kommer vi hinna med massa träning ! Eller hur Cizz ? ;) nu blir det till å borsta tänderna... och invänta min man ;P Höres kanske i morn, om jag har tid vill säga :P Troligtvis inte... 

See ya at the Yraa! Godnatt!

Fundersam

Lousie kommer och rider Curry idag. Funderar på om jag ska orka gå upp till ridskolan och ta med Domino också, eller blir det för sent kanske ? Tror så tyvärr...Men hade så gärna velat passa på nu när det hade funkat, så två flugor i en smäll liksom :P Aja, får se. Ska rådslå med min kära mor ;) Kom hem från jobbet för ca, en halvtimme sedan, från det ena till det andra. Funkat bra på jobbet idag! Sådana dagar gillar vi :) 3 veckor kvar, sedan blir det en veckas sommarlov för min del! Niiice :) Ciaoo

Natti

Time to sleep... Fundrar på om jag ska dricka en kopp te innan bara :) Har så svårt för att dricka te nu när det är så varmt, men nu på kvällen är jag inte lika varm som på morgonen :P Så får passa på. Får så ont i huvudet om jag inte får mitt te! Beroende ? Mjo :P Hoppas Marcus får sitt nya kort till telefonen i morgon så man kan ringa när man vill. Ikväll lånar han Sigges tele :P Så på så vis är det ju tur att Sigge är där, haha! Men när jag kommer dit, då får han pyyysa :) Stängning i morgon, funderar på när jag ska åka upp. Inte tidigare än 11 iallafall! Runt 11.30 får det nog bli tror jag... behöver ändå muna timmar :) fick dock inget ledigt på onsdag... segt :/ Får hoppas på att Sara får lust att byta pass iallafall. Funderar på om jag ska ta en chansning och ta ledigt på fredag, om det går och om vädret är bra. Hade vart gött att få sola lite två dagar i rad så man kan ge färgen sin en ärlig chans :) Vill få tillbaka lite av den iallafall! Ge mig!! Nu blir det te.

See ya fuckmachines
 ;)


A new week

står framför dörren, igen :) v. 31 utav alla! Tyckte det var nyss jag skrev det :O Det går ju så satans fort! Helgen var as kul :) Inflyttnings och -födelesdagskalas, bröllop/dop m.m. :) Mycket för lilla mig. Var bjuden på tre födelsedagsfester i lördags! Sofies (som jag valde ;P), Emils och Maria, Isabels :) (Ja, hon stavar sitt namn med ett L) Tråkigt att missa kära Mias, men det är väl så det är...tyvärr! Vi ses (också) alldeles för sällan. När ska man få tid till att umgås med folk egentligen ? :P Jag hinner då inte med sådant finlir. Jobb och ridning som står på mitt schema, varje dag numera! Blir väl senare i livet förhoppningsvis :) Tycker att jag ändå har träffat min friends mer än vad jag brukar, på senare tid. Kan ju även bero på att man är hemma :P Haha! Snart är det dags för att få i lite mat i magen min. Börjar bli lite småhungrig! Undra vart jag ska rida idag då? Lutar mot ridhuset och dressyr. Kan behövas :P Igår blev det iallafall åkern. Gick bra :) Blev mer jobbat för Currans del än planerat så det är bara ett stort plus!
Nu tog fantasin slut helt plötsligt, så hörs kanske senare :P C(K)iaaoo ;) Mjauuu :P

Söndag

Alltid är söndagarna så sega! :O Inte så konstigt om denna är det i och för sig... somnade inte först 4.30 tror jag. Tog sin tid innan jag, Nina och Robert kom hem, Men tillslut så :P Marcus, den drummeln, tappde bort sin telefon när han var ut i Täby igår. SUCK, säger jag... Han ska då alltid lyckas med sådant man inte borde lyckas med. Karlar...

Idag har jag ju som sagt vart på dop, och med en glad och stor överraskning :D Det blev vigsel också! Kusin Kattis slog på stort om man säger så :D Dop, födelsedag idag och gift :) Ingen dålig söndag den 27 juli 2008 för hennes del inte! Jag i min tur sedan! Tårarna började trycka på där, det var ju så fint! Hur ska jag fixa mitt eget bröllop egentligen ?! :P Har så nära till tårar så fort det är lite romantik i luften :') Gulli gull!
Snart blir det rida av. Men vart ? Har så dålig fantasi känner jag. Kanske på någon åker ? Nu när de har tagit hö så tycker jag att man borde få rida där :P Gör det ändå tror jag. Skönt att vara ute en fin kväll som denna :) Ska höra med min trogne springare vad han tycket, som går ute på gården och äter gräs för tillfället :) Han höll nyss på att riva ner solrosorna i landet mitt på gården... Curry i ett nötskal :) Han får nog gå in snart igen. Ska äta någon varm macka snart här... fick ju smörgås tårta idag på dopet/bröllopet så man har vart mätt ett bra tag :)

Måste även göra en lite inflik :P Gissa vem jag serverade i Grönklitt i fredags ?! Dogge Doggelito :D Fränt tycker jag iallalfall! Hörs kanske senare :)

Födelsedag idag?

Har då vart som det iallafall! Först och främst ringde det till Grönklitt idag och det var tele till mig, ett blomsterbud var påväg :) Fick en jättefin bukett av min älskade prins ;) På kortet står det: Vet att du älskar mig :) Älskar dig också fisen min, Puss! Haha, gulligt :P När jag kom hem fick jag paket av mamma, pappa och mormor. För att de tycker att jag är så duktig och sliter/tar så stort ansvar på jobbet :) 6 st koppar till te/kaffe + en liten gräddkanna :) I keramik, gammelrosa färg! Jättefint! Precis samma koppar som Mickan fick av mig och Marcus i studentpresent :) Nöjd som satan med min dag måste jag då säga :D Än är den inte slut, snart ska vi grilla :) Sedan blir det ridning. Jobb i morgon igen, fast börjar 9-10 någon gång, har inte bestämt mig när jag tänker börja :P Tror inte jag behöver åka upp så tidigt som till 9 iallafall. Skönt det :) Finväder i morgon med, passar bra det när vi blir kalas :) Slutar tidigare i morgon också, hoppas jag hinner sola lite innan det bär av till Sofie! Hade inte suttit helt fel :) Vädret ser dock ut att ta slut på söndag. Ser ut att bli regn sön, mån och lite på tisdagen. Segt... hade tänkt fråga Linnea om hon hade velat jobba åt mig på onsdag så jag får lite ledigt. Men känns onödigt om det regnar, då kan jag lika gärna jobba tycker jag. Fast det får INTE regna :P Vi som ska ha sköj då! Trevligt att sitta ute, blir så kallt om det regnar. Men aja, det löser sig. Som allt annat :) Mamma och pappa ska åka till Karlstad då, på onsdag. Vill också :( Men snart är det min tur också. Mysigt det hade vart att få ligga ute på Skutberget dagar som denna :) Det är typ som att vara i skärgården där, stenklippor och gräs :) jättefint! Det är ju lite utlandsfeeling över Karlstad, Vänern är ju typ som ett hav :P Stoooor!

Neej, nu ska jag äta eller något :P Rida senare, får inte bli för sent idag... Höjt!


Sakna <3

Härligt!

Med värme! Även om det var drygt att jobba, blir alldeles klibbig ju :P Tur att det inte var så mycket folk. Vem orkar gå i parken en sådan dag som denna ? Skapligt många, men ändå :P Var jätteskönt med en lugnare dag i dag iallafall. Man hann med mycket som man inte gör annat, typ putsa fönster, skura golven överallt, plocka iordning på lagret osv. Så det har vart en helt OK dag på jobbet helt enkelt :) Känns som att det är fredag idag, tyvärr är det inte det... Hade velat haft det :P Stängning i morgon också, men icke på lördag som sagt. Himla tur det :) Ledig söndag. Jobb mån-ons, ledig torsdag och sedan jobb resten av v. 31. Veckan efter, v. 32, jobbar jag bara 4 dagar :) Niiiice! Den helgen blir det Älvdalen, 50-års kalas för svärmor och Musik och Motor såklart :)  Har ju blivit lite av en tradition nu när man är tillammans med en älvdaling, sedan snart 3 år tillbaka :) 2 veckor kvar tills jag får träffa min Marcus igen... segt tycker jag. Men men... Hoppas och längtar fortfarande till v. 34 :)

I morgon blir det jobb och ridning när jag kommer hem. Inget mer intressant än så :P Ska bli kul på lördag! Träffa lite polers igen :) Alltid trevligt. Hoppas på att Sara vill byta pass med mig på onsdag, annars kan det bli lite knivigt :/ Hade vart bra mycket bättre att få sluta vid 16-16.30 istället för 18-18.30. När tjejorna ska komma hem på förferre :) Annars får jag väl göra mig iordning efter vi ätit.. inte så värst bra, men vad ska man göra? Mer än att hoppas på att Sara går med på ett byta, fast det är inte ofta man byter till sig en stängning :P Seeeegt. Nu känner jag att jag babblar på... ska duscha nu och invänta Marcusen idag igen. Fotbollsträning... han ringer nog om ca. en haltvimme. Hörs i möra, kanske :)
Natti natti <3

 

Silly wednesday!

Work, work, work... Och snart är det dags för skola, skola, skola :P mindre än 5 veckor dit nu har jag konstanterat! Blandade känslor för det, men är fortfarande as laddad :D Såg ut som att jag verkligen valt rätt inriktning! Böckernas titlar låter åtminstone intressanta :) Här kommer några; Elever i behov av särskilt stöd (nästan som boken på BF!), Perspektiv på funktionshinder och handikapp, många som handlar om specialpedagogik och bl.a. utvecklingsstörning osv. Jag tycker det verkar jätte intressant just det här med elever som behöver extra stöd! Inriktningen som jag kommi in på heter; Hinder och möjligheter för lärande. Blir nog riktigt bra :) Den är en bland de bredaste man kan gå! Kanske blir särskola sedan också :) Gött att kunna välja säger jag då bara! Såå nöjd med mitt val av skola, utbildning, inriktning :) Senare ikväll ska jag och Cissi ta oss en vända på byn, blir nog att snacka en del skola då antar jag :P Kul! Planera lite inför kommande läsår :) Vi ska ju köpa terminskort på skolans träningscenter också! Mycket smartare, samma utbud som typ Friskis & Svettis, och SATS. Fast mycket billigare såklart, det är ju det som är meningen liskom :P

Har 6st myggbett på mitt ena knä! Shiiit vad det kliar :O Mamma mia! Fy bubblan för myggbett säger jag  då bara :P Vädret blir då bara bättre och bättre verkar det som. Bra det :) Ledig söndag iallafall, och nästa vecka är jag bara ledig på torsdagen :/ Kommer bli en aning kämpigt där... Men lika bra att ligga i, så pengarna trillar in som sagt :) Den här sommaren kommer jag jobba i hela 8 veckor! Proud of myself :) Känns så bra! Mycket som känns bra idag märker jag :P Bra det ;P Vad ska man äta idag då tro? Funderar på om vi inte ska äta pitabröd med typ kyckling och sådant. AS gott :) Åt sådant i Grekland, mumma! Neej nu ska jag se om Marcus har lust att svara, han är och gymmar. Som vanligt numera! Nörd :P

See yaaa!



22:a = vårat datum <3

Grattis till oss på dagen våran :) Om tre månader, då har vi varit tillsammans i tre år ;) *Kärlek*


Kvällsn

I morgon är det onsdag, och jag och Cizzz ska gå en lite sväng på yran, har vi planerat :) Blir trevligt. Var längesen bara VI träffades, kommer inte ihåg när det var sist ens en gång ju :P Nu är det ganska så precis ett år sedan vi började umgås, och nu är vi mer som systrar än vänner :D Man blir rätt tight när man bor som vi gör. Går liksom inte att komma ifrån :) Jag trivs då iallafall!

Idag har jag vart sjukt shoppingsugen! Här finns ju inget :S Man har blivit bortskämd med alla möjliga affärer det senaste året. Man fattar inte hur man har klarat av att bo här så länge som man gjort :P Trivs fint här hemma också, tänker inte klanka ner på det! Aldrig! Men det räcker att bara kunna komma hem till när man vill :) Nu känner jag att jag har gått vidare faktiskt... :) Sorgligt men sant. Till och med Marcus håller med, som är så inrotad i Älvdalen och Dalarna haha :D Längtar som bara den tills mitt flyttlass styr kosan mot Solna! Kommer sakan Karlstad som en tok, det känner jag då nu. Kanske flyttar tillbaka dit någongång senare i livet? :) Varför inte liksom. Hade vart as kul om bl.a. Carro och Anna hade kunnat komma ner någon helg :) Det tycker jag verkligen att ni måste! Kanske efter ni kommit hem från Turkland ? :) 
Nu blir det te för min del, sedan invänta Marcus som är på fotbollsträning (har även vart på gym idag igen, nörd :P), sedan blir det sova för min del :) Börjar 9 i morgon. Ha´t så bra! Natti natti <3


Snart intar vi Värmland också ;) Right ?! 

Soool :)

Härligt! Att man lyckas passa in det och allt då :P Ledig idag och på söndag, ska på dop då! Kusin ska döpa sin söta dotter :) Har setat ute en stund, men fick sådan förbannad huvudvärk! Så sitter här ett tag :) Pratar med Caroline i tele nu... vi planerar lite vad vi ska köpa till Sofie :) Tror vi har kommit på något riktigt bra :P Ledig nästa torsdag, enda dagen den veckan, eftersom det  blir yran då :) Nu ska jag prata färdigt, kan inte skriva och prata samtidigt! :P Tuddilooou!

Kvällsn

Då var det kväll igen då :) Igår vid den här tiden var min Marcus nästan framme i Solna... Det är så jobbigt med avsked :( Tyckte dock att det gick skapligt den här gången. Jag börjar nog inse att jag aldrig kommer lära mig att bli på avsked :P Det är inte min grej om jag säger så, och kommer aldrig bli heller! Idag har Mathilda ridit Curr i ridhuset :) Gick så bra så! Hon ser typ ut som en myra på hans rygg :D Men hon är jätte duktig! Synd att hon inte var lite större bara... Igår hoppade jag, Linnea och Ellinor :) Fasn vad roligt det var! Tyckte Curry också :D Shit vad galen han var! Förstår jag  och för sig, var ju så längesedan vi hoppade! Får nog lov att lägga in det en gång i veckan iallafall, blir liksom inte av :/ Hösten börjar komma krypande och ångesten med den. Var inte på universitetets hemsida idag, shit vad laddad jag känner mig för ett nytt år :D Helt sjukt! Antar att det är bl.a. för att jag längtar ner till mitt Karlstad också :) Saknar alla affärer! Shoppa shoppa :P Så ångesten beror då inte på skolan, känns bara som en utmaning :) Men det är Curr som nöter i mitt huvud :/ Funderar på om jag ska anstränga mig lite mer med att kolla runt i Karlstad. Hade ju vart prerfekt att ha han där :) Då är ju jag på plats, oftast iallafall :) får se vad jag kan trolla med när jag kommer ner... Känner att det måste ske någonting snart, för min prinskorvs skull. Han är värd att få tävla och ha sig :) Han älskar det ju såå! Blir
inte ett dugg klok på att sitta och fundera på det nu känner jag. Så jag släpper det :)

Tittade nyss på ett gammalt avsnitt från Paradise hotel. Den säsongen då bl.a Gregory och Henke var med :) Kommer ihåg när dem var här, här hemma och borta hos mormor och morfar och diskuterade med morfar hur man gör sprit på bästa vis, haha :D Nu ska jag prata färdigt med min Marcus och sova. Ledig i morgon ;D Hörs då. Natti natti <3


Messy monday!

Varför är alltid måndag så typiskt måndagar? Röriga och allt bara skiter sig! :O Boooo. Det började redan i morse, kassan typ hängde sig. Det löste sig, sedan har folk vart som galna idag alltså! Varför väljer man att åka Björnparken en dag som denna ? Det har ju regnat hela tiden :S Aja, är såååå trött på turister :P Slängde mig på tutan idag också, några tyskar fick för sig att stanna (mitt i vägen) och titta på någonting ? Usch, fy för turister säger jag då :P Men fart fick de minsann efter det, haha! Ja, hur som så var det rekord idag. För denna säsong, minns inte hur mycket vi brukade ha förra. Men känns som att det är mer i år iallafall... Ledig i morgon. Skönt! Får då kommer massa varor, pasta och grejer från Menigo :P skönt som sagt att slippa det, nu är det Saras tur att styra upp lite grejer :D Hon som vart ledig sedan förra fredagen! Lär ju vara brun som få, hon har vart i Kroatien :) Ska bli skönt att jobba med henne igen, så det blir lite ordnind på torpet :) Hehe! Jaa..regnet det bara öser ner som sagt. Solen tar slut på typ tre veckor (slutet på maj, början av juni), men regn finns det tydligen i överflöd av! Blir nog ridhuset idag! Örker inte bli blöt :P Höres senare.. kanske ;P


Helg :)

Nu är min baby här och jag är lyckligare än, på länge :P Mys pys! Synd på arbetsdagen idag bara, men vad ska man göra ? Pengarna behövs :) Det glädjer mig att jag tjänar mer i år, vilket betyder att jag kommer få mer att leva för det här året eftersom det inte blir någon skillnad på CSN och bostadsbidraget :) Wööwöwwöööw! Nice bajs!
Hyrt film har vi gjort, får se vad det är för någe :P Hoppas den är bra, minns inte riktigt vad den heter. Ledig i morgon, skönt! På kvällen ska jag och Linnea rida på våra tottohättar :) Dressyr och hopp. Ska hjälpa Linnea med dressyren på hennes STORA häst :P han är sjukt stor. Tycker då jag :D Jag skulle se ut som ett litet knott på honom eller något liknande... ;P 

Onsdagen var klockren! Brukar ju alltid bli så när man inte förväntat sig särskilt mycket av kvällen. Blev många trevliga återseenden :) Även denna yra :P Dock inte samma människor, trevligt :) Kom hem runt 3 tror jag, mamma tvingade mig att åka hem :D Haha! Förstår henne kanske, lite. Blev mer dricka denna yra, vilket jag fick känna på i torsdags. Booo :P Men det är så det är. Hörs mer, i morgon kanske :) Ha´t så bra!

XoXo /J ;P 


Me, mamms n' Joeeeel in Greece :) <3 

Boulevard of Broken dreams

Greeeen day :) Det är väl grejer det ? Oldtimes :) Igår slog vi rekord i försäljning, var i närheten idag med med missade med några hundralappar :P Jag har anställt, by my self, min bror som diskare :D Haha! Han skrev på avtal och grejer idag. Så nu har han också lite sommarjobb ;) Syrran ska då fixa allt alltså :P Så dagen har flutit på smärtfritt. Förutom att alla förbannade mackor tog slut innan klockan ens var 14! Så det blev att ringa Rättviksabagar´n idag igen och öka på leveransen :P Maaaassa mackor vill vi ha! Var jätte skönt med lite sovis i morse, behövdes kan jag tala om . Börjar senare i morgon med, iallafall ca. 10.30. Bättre än 9.00 :P Fast då kommer jag hem rätt sent om jag ska med någon på Yra... får duscha och äta lite snabbt då! Vet att Ems ska ut, Sophie med tror jag? Fick för mig att hennes karl kommer/kommit upp ? Får helt enkelt höra mig för :P Blir till att sova tidigare ikväll, ändå. Klockan han nästan bli tolv igår, fastnar ju i boken min :P Men ikväll komme jag läsa ut den. Måste köpa en ny...så skönt att läsa om kvällarna när man ska sova. Så man kommer ner i varv :) Funderar på hur pass jag orkar festa i morgon, har haft ont i halsen till och från sedan förra onsdagen. Men verkar ha gått över nu? Är mest täppt i näsan på kvällar,nätter och morgnar :P Aja, får se hur jag känner mig i morgon helt enkelt. Dricka har jag ju här hemma iallafall. Blev nog över en cider sedan sist...
Ja sista yran tar vi Anno :D Är ledig då jag med! Får bli en favorit i repris helt enkelt ;) Blir så bra det så! Men helgen då det är Mora festivalen jobbar jag tror jag... kan ju ordna sig ändå men vi får se ! Vi börjar med yran :D

Shit vad jag saknar närhet/beröring/massa. Känns tom. bra när en fluga kryper och killar mig på armen :D Haha! Tur att Marcus kommer på fredag :) Jobba lördagen bara, ser INTE fram emot det men inget jag kan göra åt helt enkelt :/ v. 34, det är en helig vecka. Våran vecka :) Då är jag ledig, och Marcus fick nog också ledigt då. Helgen innan, v.33., ska jag tävla! Första omgången i lagtävlingen går av stapeln då. Shit, hur ska jag fixa det ? :P Får lägga både mig och Domino i hårdträning! Pust! Är ju bättre igång nu iallafall, till skillnad motför i början av sommaren :P nu har jag ju ridit regelbundet sedan Rhodosresan. Jaa ja, nu ska jag duscha och sedan gå och dö i något hörn :P Är jätte trött!

XoXo / Er J


Veckoslut

Skönt! Då kan man ladda och se fram emot en ny vecka igen :) Fredagen hägraaaaar! Torsdagen med, för då är jag ledig. Och på söndag som tur är! Lyckades även byta till mig första passet på lördag så Marcus slipper sitta och vänta på mig hela dagen och kvällen :S Måst ju jobba också... hade inte planerat att ses i helgen, därför hade jag lagt in jobb :/ Meen hade som sagt  turen att få till det på bästa möjliga vis :P Helgen har gått rätt bra att jobba ändå. Förutom att jag känt mig som ett vrak på morgnarna, pust! Det är drygt att börja dagen kl. 7.30 och jobba till 18.30 :( Idag har Ems ridit, thank good, and thank you :D Är helt slutkörd... saken gör det inte bättre när man har ont i halsen och är täppt i näsan. Gurglar Hexident som en tok :P Vad gör man inte ? Har inte tid/råd att vara sjuk :P Måste komma ihåg att skicka in ansökan till CSN och Försäkringskassan i morgon!! Studie -och bostadsbidrag! Klarar mig ej utan :P Ska bara kolla upp en sista grej. Med tanke på det, så borde "antagningsbeskedet" kommit till höstens kommande kurser! Måste kolla :P Höres .


Saturday!

Yes, och Cizz och Anna är påväg till Våmhusfesten :) Kom hem från Kumbelnäs för en stund sedan! Där var stämningen på topp :) En annan fick lov att åka hem, för i morgon vankas det jobb igen! :P Yeeah... OB iallafall, duger alltid ;) Örker int skriva mer nu. Ska duscha och ringa min prins, som är i Uthammar, Oskarshamn med family på någon slags festival eller något ? Deras landställe ligger iallafall där nere :) Hade tänkt tagit mig tid att följa med ner dit någongång jag med... lär ju bli av iallafall, under alla kommande år tillsammans med min prins och family Sandin/Wendel :) Trivs så bra med dem! (På fredag kommer Marcus! :O Längtar som en tok!!)

Dusch, säng o hej :)


Mee lav yooo! <3

Fredag

Shit vad jag tappar dagarna! Fattade inte varför det stod en godispåse i skåpet här i köket, mitt i veckan liksom ?! Men hallå J, det är ju freeedag :P Haha! Blir så fel när man är ledig två dagar mitt i veckan och börjar till helgen igen! Onsdagen blev riktigt bra! Var ner på "kändismatchen" på Lillåvallen, träffade på min älskade Sophie som jag även delade matchen med :) Efter det bar det av till Systemet och Ica. Sedan snabbt in i duschen, hann inte riktigt bli klar tills mina kära gäster dök upp :P Ni vet väl hur jag är! Vi grillade och hade allmänt mysigt, efter det drog vi oss in, lyssnade på musik och drog igång partyt på allvar ;) Nere på Yran träffade vi massa folk, många man inte träffat på länge :) Vilket bl.a. är meningen med yran (för min och många andras del som har vänner att träffa)! In på hotellet, dansade skiten ur alla, blev slagsmål på dansgolvet men det är en annan historia :P Kan iallafall tala om att jag var inte med, men jag och Sophie var grunden till att det blev av, haha! Tur att man har sina bodyguards ;P Kom hem till sängen strax innan halv 3. Blev lagom på lyset, hade hur roligt som helst, så en toppen kväll alltså :) Kanske för att jag slapp dela bord med gamla gubbar och dricka ur plastglas, eller vad tror NI?:P Haha! Tack mina underbara vänner !
Torsdagen spenderade jag på stranden med Sophie :) Mys pysigt! Hoppas på fler stranddagar. I morgon ska vi leka igen, kanske drar en sväng till Våmhus ;) Ska ringa min käre vän Cecilia i morgon! *Komma ihåg*

Idag har jag som sagt jobbat, en riktigt tuff dag måste jag säga! Nu står det då klart att vi MÅSTE vara fler mitt på dagen. Funkar inte med att hålla efter med allt, bl.a. den där förbannade disken! :O I helgen jobbar jag med Ida, ska jobba tillsamamns från öppning till stängning, skönt det! Så man kan hjälpas åt så man kommer hem någongång :P Stressar som fasn vid stängningarna känner jag. Funkade bra med kassa idag iallafall! Skönt :) Dusch nu, prata med Ems, Marcus (som för strunden är i Småland han med :) ) Sedan får det bli Tusen strålande solar och John Blund ;)

Höres! Natti natti <3


En annan asskön kväll med gänget ! :D

Oonsdag = YyRaa

Yes, det är så det ligger till :) Tog vääärldens sovis idag! Fatta vad skönt ?! Det är en så himla stor befrielse att få vakna upp utan en klocka som ringer, aaaaaaah! Fast det hade dock vart bättre om jag hade vaknat upp med min älskling vid min sida, men så var inte fallet... tråkigt :( Igår planerade vi massa hur vi ska fixa i lägenheten när jag flyttar dit :D Det är så kul ju! Köpa ny soffa ska vi göra, och en fotölj till den. Möblera om i vardagsrummet, köpa en byrå som man kan ha kläder i, hur vi ska göra fint på balkongen och massa, massa mer :) Längtar sååå! Det känns så långt borta, men egentligen inte. 2 ½ år iallafall, men om åren går lika fort i Karlstad som första året gjorde så är vi snart där :) Fast kommer sakna mitt Karlstad... är så himla fint och mysigt där. Hoppas det passar någon gång, för er mina vänner, att komma ner och hälsa på! Shit vad kul vi skulle ha :) Gå på Nöjesfabriken, eller något annat kul ställe! Ja, det får vi helt enkel ta och planera in tycker jag!
När jag var i Solna förra gången, i slutet på maj, höll de på att renovera ett as slitet hus en liten bit ifrån Marcus lägenhet. Nu hade de kommit jätte långt med det, och gissa vad fint det var ?! Min favortifärg hade det också, typ grå-beige med vita knutar. Så fräscht! Det ser ut att ska bli ett fyra-lägenhetshus :) Jätte fint! Men lär ju kosta en hel del... Marcus skulle kolla upp hur mycket :P Drömma kan man ju! Inbyggda balkonger till varje lägenhet och grejer.. jaa, det hade vart något det där!

Nu ska jag göra klart i stallet, för sedan ska jag ner på Lillåvallen och kolla på fotboll. Gamla A-laget vs. "kändisar" :P Joacim Cans ska bl.a. vara med, och Gunde Svan :D "Daggen" (han från Gladiatorerna) är domare, haha! Ja det ska bli kul att se. Hörs kanske mer sedan :)
Förferre hos mig ikväll då, ALLA får komma ;) See you .


Sakna :( <3

Haha!

Hittade en färsig bild! Fick bara lov att lägga in den :D


Lene Alexandra - "My boobs are OK". Övertyga sig själv eller vaddå? :D

http://youtube.com/watch?v=aqGrgaQsIIE&feature=related

Dutti flicka!

Red gjorde jag, trotts tröttheten :) så nu kan Curry få vila med samvete i morgon :P Planerna är igång för fullt inför i morgon. Grillas ska göras på kvällssidan innan det är dags att dra sig neröver byn :) Blir alltså förferre hos moí! Ska bli riktigt roligt :) En rejjä tjejkväll och träffa massa folk man inte sett på år och dagar, kan det bli bättre ? :) Hoppas på finväder också :P
Nu ska jag göra mig en smoothie och invänta mitt kvällssamtal med älsk :)

See you, tomorrow in the "dimma". At the "yra" ;)


Tisdag

och dagarna bara fortsätter att skena fram. Är både bra och dåligt, som allt annat iofs :P Vad ska vi hitta på idag då vänner ? Dagen min började 7.30. Gjorde mig iordning, åt frukost och tog ut hästarna och styrde kosan mot Grönklitt ca. 8.45! Jobbade tom. 16.30 idag, skulle egentligen ha slutat vid 15 men det var så himla mycket att greja med innan jag kunde åka. Massa disk bl.a.! Det gillar vi inte. Får ont i ryggen av att släpa runt på de där förbaskade diskbackarna dagarna i ända. Vi är verkligen i behov av en diskare! Två pers räcker inte till dagar som denna. Huuuua! Rekord idag, btw ;) Tur att man är ledig i morgon och på torsdag då :P Känns lite smått onödigt att vara ledig tre dagar, jobba två och vara ledig två dagar igen. Meen kommer behöva det... till helgen och nästa vecka kommer jag få känna på ordentligt. Ungefär som jag inte redan gör det ? :O Sara åker till Kroatien, den jäveln, på fredag natt. Så då kommer jag få jobba med folk som inte vet så mycket om stället... så ja, det kommer bli en hel del massa övertid. Tippar jag på iallafall! Men men, behöver mina pengar! Med tanke på det som kommer första lönen om precis en vecka :D Gaaaah! Lycka i mängder!! Förra året fick jag ju inte ens lön i juli, eftersom jag inte jobbade i juni då. Så det är ett STORT plus i kassan :D

Snart är det bara en vecka kvar till Marcusen kommer hit. Så på så vis är det bra att dagarna swiiissschar förbi. Det som INTE är så bra med det är att hösten närmar sig, vilket innebär skola och massa slit. Plus att jag gnuggar geniknölarna för att komma på någon som kan ha min Curry... Det funkar ju nu i sommar när jag är hemma med sedan. VET Ems att du ställer upp, men det ska inte vara på de villkoren heller. Du vet iallafall vad jag menar! Inget illa alls. Bara att få slippa fundera på vem som rider när Emma är sjuk eller är borta osv. är värd massa! För Curry också antar jag. Han måste ju få göra det han tycker om så mycket, tävla och träna. Få känna sig viktig! Vet, han kan inte prata :P Men så väl känner jag honom ska ni då veta! Ni som har/haft djur vet nog vad jag menar. Han är som en bästa kompis/bror, min Curr :) Han förtjänar att ha lite roligt innan han blir pensionär :P
Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska lägag upp ridningen denna vecka... Orkar jag rida idag? Gör jag det så kan Curran vila i morgon, sedan rider jag tors och fre. Vila lördag igen, och så frågar jag Emma om hon vill rida söndag. Låter inte det som en bra plan ? :) Tycker det ja. Men då måste jag pallra mig iväg nu... Segt ju! Är as trött idag, också.  Aja, blir nog bra! :P I morgon blir det YrAa så det bara smäller om det :D Yra, ordagrant :P Haha, right ?


R.I.P T.H

En arbetskamrat till mig har avlidit, i fredags natt. Vet inte om det är så smart att gå in på detaljer här, men vill bara skänka en tanke till henne och hennes, nära och kära. Känns lite halvskumt och läskigt/jobbigt eftersom jag träffade henne dagen innan hon tog sitt liv. Man blir och  tänka i banorna att : "om man ändå hade anat något, kanske kunnat prata med henne...osv", men nu kände ju jag inte henne så väl... Hoppas du har det bra där du är nu! <3



080707, v.29

Måndag och ny vecka igen då, vilket innebär jobb för mig och många andra :)  Jag hälsar mig själv välkommen till verkligheten efter en alldeles förträffligt underbar helg! Tack tack :) I lördags gick vi upp ca. kl 8 och gjorde oss färdiga, tog tuben, irrade runt på Drottninggatan och hann precis i tid till kl 9.30 :P Var inte så lätt att hjälpa till att leta heller, eftersom jag inte visste vart vi skulle! Vi hamnade tillslut på Drottninggatan 88, Centralbadet  :) Kl. 10 hade Marcus bokat klassisk massage, efter det fick vi utnyttja hela badet. Vi bubblade, åt och drack gott, och solade uppe på soldäcket :) En alldeles perfekt dag om jag får säga det själv! För er som inte vet vad Centralbadet är för något så gå gärna in och kika på www.centralbadet.se. (Det är ett SPA)Det var hur fint som helst där :) Gammaldags och stilrent, stället är liksom 104 år! Fränt :) Jag har alltså mått som en prinsessa i helgen! Min prins har skämt bort mig sååå mycket, så man nästan får lite dåligt samvete :P Kändes som en nystart på något vis. En nystart på ännu ett härligt kapitel i vårat liv :) *Nykär* Var alltså väldigt tråkigt/jobbigt och allt det där att få lov att åka hem igår. Åkte rätt sent, men iallafall! Usch... Nu ses vi inte igen först om lite mer än en vecka :/ Nästa fredag... Längtar redan! Hoppas Marcus får ledigt den där sista veckan innan skolan drar igång för mig... vi behöver verkligen det!!

Idag har jag som sagt jobbat, från kl11 till kl 18.30. Har ätit för en stund sedan, och nu är det dags för stallet och ridning. Så vi säger så, så länge vaaa :) See you .


Sooolna

Sitter här i Solna, och kan ej sova. Marcus har ju såklart dönat av för längesen, jag menar, vad trodde ni ?! Så jag satte mig här. Somnade en stund förut här ikväll, därför kan jag inte sova nu. Suck. Varför kan inte jag också vara sådan att så fort jag lägger ner mitt huvud så somnar jag. Men neeeej... Happ. Vad ska man säga mer då? Kom fram strax efter kl 16. Marcus hämtade upp mig vid centralen, hittade med lite tur hem till Solna :P Stannade till nere på centrum. Där åt vi tacos, Marcus köpte kuddar och jag andra behövliga saker, typ schampo/balsam :P Blev en sväng på glasbanken också. Vad som händer i morgon återstår att se. Är en aning nyfiken måste jag erkänna... känns som att det kan vara precis vad som helst nästan. Hur som så ska vi iallafall vara inne i stan vid 9.30, och jag ska ha bikini med mig ? Hmm... Tell you tomorrow :P Nu ska jag försöka sova trots noll trötthet och punkarfest här utanför på innergården. Bläääääää .



Soool idag!

Congrats Sweden, the sun is here :D För att stanna ett tag eller bara för en snabbvisit ?! Aja, över helgen hoppas jag på iallafall :)  För då ska jag som sagt till Solna! ÄNTLIGEN en helg som vi får vara själva! Är inte en dag försent kan jag tala om... Blir massa mys och överraskningar :P Är så nyfiken så jag dör!  Det är ju såklart roligt med överraskningar, men samtidigt en aning läskigt :P Iallafall för mig som ska ha koll på allt jämt, haha! Får väl lära mig helt enkelt :)

Sista dagen på jobbet idag, för denna vecka iallafall :) Skööönt! Jag är såååå värd en lång helg :P Har ingen större koll på hur jag jobbar nästa vecka, men tror jag är ledig två dagar iallafall. Och jobbar helgen! Money money :) Jobbade till 15 idag, så lite har jag hunnit med solen iallafall :)  Bra det. Får fortsätta jobba med att få tillbaka min Rhodosbränna :P Good luck säger jag! :D Nu blir det ridning, innan klockan blir för mycket! Höres .



Den här solen finns överallt i Karlstad :P Målad av han som tecknar figruerna i Alfons Åberg.

Kvällsn

Sitter och kikar runt på you tube. Lyssnar fortfarande på lite gamla slagdängor :P Hoppas ni förstod ironin i bilderna i förra inlägget, endast för att sätta lite krydda på det hela ;D Vilket jag tydligen lyckades med, haha! I morgon blir det jobb from. kl 12 till stängning. Skönt med lite tid på förmiddagen känner jag... ska ner på byn och greja lite och hjälpa till med hästarna! På torsdag har jag öppningen och börjar då ca 9.30 och jobbar till runt kl15, beroende på hur mycket folk det är såklart. Då är Sara ledig och så jobbar jag med Angelica :) Kul! Hennes pojkvän och Marcus kände ju varandra :P Fräsigt. Det visste vi inte! Kom som en liten överraskning på midsommardagen :) Alltid trevligt med par där alla känner varandra, annars är det rätt svårt måste jag säga :O

Idag har jag också fått hem mina uppgifter från sista kursen. Stog inte så mycket, alltid kul med kommentarer ju :) Men men. Kändes inte som någon lärare var särskilt seriös i den kursen heller..segt! Hoppas det blir ändring till hösten.
Snart ringer Marcus och då är det dags att sova. Tidigare för en gångs skull... har inte blivit tidigare än 23.30 den senaste veckan. Behöver verkligen få sova i tid en kväll! Sömn sömn sömn :P Ska sova som en tok i helgen! Blir det fint väder så tycker jag att vi åker någonstans där man kan ligga ute och sola :) Vore inte helt fel. Gött att färgen kommer tillbaka skapligt snabbt nu när man har en sådan rejäl grund! Nu ska jag borsta gaddarna och sova :)



Natti natti ! Eran / J :)

Afasi & Filthy - Bomfalleralla

Snacka om nostalgi då :P Om man ändå var "liiiten" igen! Haha, allt var så galet roligt! Allt var bara allmänt galet :P Det är precis som man säger. Det är den tiden man kommer ihåg som mest när man blir äldre, och än så länge kan jag definitvt inget annat göra än att bara hålla med, fullt ut :) Är glad att jag minns de mest roliga/crazy från den sk. fjortistiden :) Var då bra mycket under de åren som var mindre än bra. Tur att man förträngar det mesta :P Får lov att dra på lite Fronda också medan jag ändå håller på här :D Fronda - Rullar Fram. Kan den utantill, helt och hållet. Nästan lite pinsamt :P

Fick bara lov till att dra på truckerkepsen och leka lite fjortis, dagen till ära :D

Varför tar jag mig inte tiden att umgås med kompisar mer nu för tiden ?? Det är ju inte så att jag och Marcus är med varandra så ofta precis, så jag behöver ta hänsyn till det. Men nu är det i och för sig jobb som gäller, och ridning efter det. Och förr bodde kompisarna närmre, här i Orsa. Och nu umgås jag inte med någon här... Emma när hon är hemma, och Nina när vi båda har tid :P Illa!

http://youtube.com/watch?v=xHpq83aKPWg

Idag har det ändå gått skapligt i G-klitt. Kassan blir bara bättre och bättre för var dag som går, och jag blir bara tröttare och tröttare :P Men Sara var snäll mot mig så hon tar mitt pass på fredag, så då kan jag dra till älsk tidigare :) Wööwööwwöw! Hem så sent som möjligt på söndag, kommer till Mora vid 23.30-tiden då. Måndagen blir inte nådig men så är det väl :P Jobba som en dåre, få pengar som jag kan leva på så jag slipper ta lån. Kan det bli bättre ? :)

Btw, tysken som var med på första sidan i Mora tidningen träffade jag i Nusnäs i fredags :D Haha bara så ni vet! Värst vilken uppståndelse det blev runt honom då :P Han var faktiskt duktig på svenska också! Kan ju vara ett plus om man ska klara sig i Nusnäs där typ ingen kan annat än att prata mål :D Haha! Neej nu ska jag vara snäll. Men tänkte ge stockholmarna en ltie kyss i häcken, tycker de verkar helt blåsta när det gäller att ha hand om barn! Ber om ursäkt nu alltdå, men det är banne mig så :P Matar i dem Red Bull, Triggers, Gainomax och massa strunt som inte barn ska ha. Och så frågar de en annan om det inte är bra för barn, ser jag ut som att jag egentligen borde veta det bättre än dem ? :P Och grejen är den, att det är (hittils då...) bara stockholmare som frågat det. Gainomax ska man ju liksom dricka när man gjort något ansträngande... Aja :P Kör hårt 08:or!


Tummen upp från mig :P

RSS 2.0