k-town

det regnar. det var jobbigt att ta sig upp i morse. livet, det suger i största allmänhet. det var hur tungt som helst att åka hemifrån igår, antar att det är för att jag vet att det troligtvis tar tre veckor till innan jag kan komma hem igen. och då är det jullov! "ses till jul!" :O huuuua, hemska tanke. bara att vänja sig vid den antar jag...
har fixat klipptid nu, i Mora. billigare att klippa sig där. så den 18e decmber kl 9 sitter jag där i stolen med slinghatten på :) gött! längtar redan! på fredag är det två veckor dit :)

slutade kl 11 idag. tur var väl det! var inte upplagd för skola idag. har jag i och för sig inte vart på ett tag, och kommer inte bli på ett tag heller. har aldrig i hela mitt liv vart såhär skoltrött! gymnasiet är en fjärt i rymden motför det här. hade jag vetat att jag skulle plugga matte här i Karlstad hade jag aldrig sökt ens :P ångrar inget nu, men det är för jävla jobbigt nu alltså. nu ska jag ta en liten powernap, sedan ska jag glo på reprisen av Gossip, som är vid halv två. så länge ska jag dock inte sova!



P&K/ little J

idol

nu börjar Idol, så jag ska fatta mig kort :) idag blev det iallafall lussekattsbak! tillslut :P mamma åkte ner för att handla saffran, kommer hem, och har glömt jäst. så det blev för mig att åka ner och köpa det. man kan ju undra vart man fått allt "sull" ifrån? :P
vart nere på Orsa på eftermiddagen och uträttat lite. systemet, Ica osv. nu har vi ätit tacograttäng, jag har vart ute och gått med Nicke och nu är det dags för Idol!

ha en skitbra kväll! P&K/ little J (det är grymt att vara hemma ;P)

"homecoming"

har mycket att göra om dagarna tydligen. har inte vart så duktig på att uppdatera här :) men har försökt så gott jag kunnat! :P igår gick hela dagen åt till att städa och pyssla här hemma. kom i säng sent... fick bara lov att duscha. känns inte ok att hoppa ner i en nybäddad säng oduschad, faktiskt :P har fortsatt greja och tvätta mer idag. nu är allt tvättat och uppfräschat :) har passat på att tvätta överkast och sådant som man inte tvättar så ofta. nu känns allt kliniskt här :) skurade och dammsög överallt igår, drog fram soffan och hade mig. nu är jag värd en helg med massa mys :) jag ska inte göra något speciellt alls, greja i stallet, baka med mamma osv. bara hänga med family :) jag ska nöta ihjäl dem så de hinner tröttna på mig så de slipper sakna mig så mycket när jag åker ner hit på söndag igen :P min taktik det!

har packat det mesta. nu har jag duschen kvar! får se hur det går att lyfta min arm :P den är en aningen stel efter sprutan. det gör lite ont i min feta axelmuskel ;) haha! asch, fast jag har en liten känns det lite ändå :P undra om det känns mer om man har en fetingmuskel?  tåls att fundera på :)
snart är det dags för lite terep. mysa te´t lite får man :) har jag gjort tidigare idag också. var ut till Hultsbergsskolan och provade vårat spel, sen mös vi te´t hos Maria med lite glögg och pepparkakor medan vi skrev :P så det ska vara att plugga.

over and out. P&K/ little J

i morgon kommer hon hem :D yääääy!


lillprinsen

På torsdag kommer matte hem snuttefisen min! Då blir det stort pusskalas ;D


superstar

fy vilken mardröm jag hade i natt. drömde att mamma åkte in i fängelse! tänk vad Bridget Jones kan ha dåligt inflytande på drömmar :P nu kan man ju skratta åt det, men i drömmen var det minsann inte kul. hela tre år skulle hon sitta där!
min första tanke när klockan ringde var; fy fan vad livet är tråkigt just nu! jag är så fruktansvärt trött på att denna jävla klocka som ska envisas med att ringa varje morgon, och man är tvungen att dra upp sig själv!
i morgon ska jag iallafall börja med att byta gardiner och pynta fram lite julgrejer. eftersom vi åker hem på torsdag så hinner vi inte med sånt stök i helgen. så tjuvstartar lite ;) skadar ju inte! kan behövas lite ändring i tillvaron, som sagt! för i morse var jag kräkfärdig på det här.

nu ska jag åka till uni! hörs sen, ha en bra dag. P&K/ little J

sean banan

min nya idol! skrattar så jag gråter varje gång :D Ruuuumpaaaaaaa! Hahahahaaa!


nöjes

ikväll blir det nog Nöjes (Nöjesfabriken) Mia verkar mest sugen på schalgerbaren/dansgolvet, jag gillar ju R'nB-golvet :P löser sig nog. man kan ju skifta :) var längesen jag var på Nöjes nu. är lixom dags :P nu ska vi fixa resten och sedan ta hissen ner till våning 2. lite förferre och sedan vidare. är ju även bjuden på en annan förferre på Herrhagen. hos Sigbjörn. Haha! sicket namn.

höres :P

kungen


svinis

det här är ju sjukt! var inne på aftonbladet.se nyss och hittade en artikel om spridningen av sjuka i svininfluensan. kan ni gissa vart ökningen är störst i Sverige just nu? jo, i Värmland! och vi (vanligt folk) kommer få vänta 2-3 veckor på vaccinet. dåligt! nu är jag på  jag-ska-vaccinera-mig-humöret igen. 30 000-70 000 insjuknade i Sveige förra veckan, och de räknar med fler dödsfall än de som vart hittils. varför ska Sverige få en sån liten del av vaccinet som tillverkas? toppen kommer vara innan jul, perfekt! då är jag fortfarande här. har varken tid eller lust att bli sjuk! nu vill man ju inte gå utanför dörren.




härliga fredag

nu ligger jag här i min säng och myser med datorn :P hade ju kunnat vart mysigare kan jag tillägga. ute verkar det regna, och jag har blivit förskonad av husrivningen här bredvid. de håller på att riva ett hus intill vårat, och det låter som fasen! de har vart igång sedan i tisdags (?). tycker det går väldigt sakta :P de skulle haft en sådan stor sak de har i Extreme home makover, då rivs ju huset i ett enda naffs :P ska gå förbi och föreslå det!

idag då? har inget inplanerat just. jag och Cissi ska iallafall äta tacos har vi tänkt :) senare ikväll kommer Mia-mys. hon ska sova här hos mig till på söndag :) det här blir en riktig tjejhelg. skönt det! halsen känns faktiskt bättre idag. tror ni det vänder? hoppas jag verkligen på :) vore inte så kul för Maria om jag ligger här hemma och är tråkig.

neej, nu blir det frukost! P&K/ little J

nice!

kunde inte fått ett bättre avslut på skolveckan! fick nämligen G på didaktiktentan :D jag hade verkligen inte alls tänkt mig detta, eftersom vi har blivit påminda såå många gånger om att det typ aldrig har vart så många som fått U (underkänt) på den här tentan. då går man ju knappast omkring och tror att man tillhör den lilla procentdelen som klarat sig. men tji fick jag! :D hade inte orkar med att få göra om/komplettera. vi har så sjukt mycket att göra ändå. så nu är det bara att tuta och köra mot mål :) mitt största hinder nu är den sista tentan. men det tar vi då :P är typ två månader dit. innan det ska jag hinna njuta av julen till fullo :) ska göra ifrån mig alla uppgifter innan jul, så jag bara kan koncentrera mig på tentaplugg. kommer kräva sin tid ändå det!

nu ska jag fortsätta att vila min hals i form. vad ska man annars göra?! känns som det är en misstänkt halsfluss som ligger och lurar. det blir varken bättre eller sämre i halsen. och det är verkligen bara halsen som krånglar! har ingen feber, snuva eller något sånt. får som sagt fortsätta vila och proppa i mig Dinamint :)
NU ÄR DET HELG!

vi är bara för bäst :D


saknad

- Folk som säger "Jag älskar dig"
- Bäbisar
- Ombyggnads/heminredningsprogram

är bara några exempel på vad jag gråter till. vet inte vad det är med mig. nog för att jag är känslosam, men inte på denna nivå. tror jag längtar hem. och tyvärr får jag vänta ännu en vecka på att få åka hem!

MISS YOU ALL!! <3

 


cold

fryser. funderar på att duscha och mysa ner mig i soffan med filten för gott ikväll. träningen blev inställd som ni kanske förstår. jävla hals! har bokat ett pump-pass som är på fredag. hoppas jag kan gå då! vill vara frisk :(
har släpat mig till skolan två morgnar i rad nu. antar att det får bli så i morgon med. hoppas det blir bättre med mig till helgen. är ju utgång planerad! det brukar alltid vara skoj att gå ut här. är så trött på Mora, alla wannabes, småfolk och dregglande/våldsbenägna turkar. uttjatat nu! I want a night out in K-town!! min goa M kommer ju troligen i helgen också. vore ju inte så trevligt om jag låg halvdöd här i lägenheten då! give me a turn, a twist.

nu ska jag se klart på Las Vegas. höres!

P&K/ little J

wake me up when november ends

usch. tråkväder! vaknade med halsont, och när man kom ut öste regnet ner. dagen på uni. segade sig fram, kände mig väldigt hängig när jag kom hem. slutade som tur var en halvtimme tidigare! när jag kom hem åt jag och efter det la jag mig i sängen. skulle sova 45 min, men låg och drog mig i ytterligare 45 min :P väldigt gött var det, och bra kände jag. för nu efter ett antal Dinamint-tabletter och en ibumetintablett mår jag bättre :) man ska väl inte ta ut något i förskott, men vill så gärna gå på dansstepen i morgon! får fortsätta gurgla Hexident och proppa Dinamint, så ska det väl gå vägen ?! vill inte bli sjuk :( är inget kul att bo själv och vara sjuk, plus att jag missar massa i skolan. inge vidare att få göra massa extra för att man missar lektioner när det finns massa att göra ändå. ikväll skickar jag och Cis in Lektionsplaneringen över en kopp te, som ska drickas till Betty och DHW ;) jag menar, det vore ju tråkigt att bryta ett mönster vi haft nu sedan vi flyttade hit :P tisdagarna är heliga! quality time <3

ha en bra kväll! P&K/ little J

BFF <3

(efter att detta kort tagits bar det av ner till havet för ett nattdopp :D vågorna var sjukt höga! behöver jag tala om att alkoholen var intblandad?)


halsont

knepigt det här. nu har jag fått ett munsår, igen! och halsen gör även ont. nu är det svårt att äta, kan knappt öppna munnen pga munsåret och kan knappt svälja pga j*vla halsen.

det är påväg utför så att säga!

karlstad universitet

hittade en rolig film på min käre klasskamrats blogg på tre blivande idrottslärare. det är sånt vi sysslar med här i Karlstad, typ :P


jimmy choo for hm

i helgen har det vart hysteri efter Jimmy Choo grejer på H&M. men egentligen, orka? visst, det är ju sant att det bara finns ett visst antal grejer man kan få tag på, vilket innebär att inte alla kan köpa dem. men som i Sthlm, världens hysteri. V.I.P områden inne på H&M och allting. alla där inne kommer ändå gå ut med likadana skor, väskor etc. likaså var det ju med Matthew Williamson-kollektionen. hur många sådana badkläder såg man inte på stranden i somras? det fanns till och med kvar att köpa på H&M efter sommaren. det var inte så special, after all! det kommer säkert bli samma med Jimmy Choo. så misströsta inte om ni missade det hela :P
jag var ca. 10 min ifrån denna hysteri, men jag bemödade mig inte med att ge mig in i den. folk lär väl tycka man är kansig, men är väl inte tillräckligt crazy i märkesbeklädda skor och väskor helt enkelt :P
nu har ho tyckt te minsann!

 

P&K/ little J






vardag

vill inte ha vardag. vill inte lämna helgen bakom mig, inte än! vill fortfarande leva kvar i den, inte lämna den. inte än... underbara helg. kan jag få tycka att den vart alldeles underbar utan att behöva få ångra det sedan? för ovanlighetens skull?

skoldag idag. hann hem för att titta på Gossip, tur det! träning kl 17.15 idag, PS, och jag är inte det minsta laddad. borde gå och handla. känner inte för det heller. vädret är grått och tungt ute. dimman behövs inte i denna fröbannat tråkiga månad. november bokstavligt talat pekar finger åt en utanför fönstret.


bra bit

powerstep ;) kom ihåg att boka i morn Cis!


det är ett faktum

jag har helg :) tog en rejäl sovmorgon, vilket var riktigt skönt!
nu ligger jag i soffan och tittar på Biggest Loser. de kämpar på bra tycker jag! hon som blev utröstad vägde 115 kg när hon lämnade programmet, sedan gick hon ner till 90 kg på egen hand. det är bara att bestämma sig :)
tänkte duka upp en väldigt sen frukost :P ska bli gött. ikväll ska det firas och ätas en trerätters. mys!

msn har jag inte fått igång ännu. kan inte fatta vad jag gör för fel... tänk hur man kan bli beroende av sånt! men, det ska väl gå på något vis. nu ska jag äta den där sena frukosten! sedan ska jag nog sätta upp lite gardiner och dammsuga :) hemmafru ;P

P&K/ little J

behöver gå hit någon dag och köpa en gradskiva...



Helg!

nu ta hon helg, Jacksons-Fia-Lottan :) och hon är såå trött! ska bli jätteskönt med lite ledigt i ett par dagar igen. nu är bokuppgiften redovisad och avbockad. höll tiden gjorde jag, 25 min :P tur det blev mycket diskussion.
nu ligger jag här i soffan och ögonlocken är tunga som bly.
fick ett kanonfint sms från min Mia idag :) blev så glad! såhär skrev hon:

Jag hoppas julenissen vakar över min finaste vän! Som är oslagbar! En bra människa jag aldrig vill mista <3

innan hade jag skickat ett kedjebrev om en julenisse som hade till uppgift att vaka över ens bästa vänner. var mycket roligare att få det här tillbaka i retur :) tack Mian min! det gjorde min dag <3


kan ju passa på att visa en bild på E-typ, från när jag var och granskade honom på Mora Parken i september:

2 av 5 toasters får den kvällen...

..och såhär såg jag ut.

 

nu antar jag att inläggen blir färre när det närmar sig helg. så som det alltid blir då jag inte sitter vid datorn lika mycket som under vardagarna :P ska försöka hänga i. ha´t så bra så länge!

P&K/ little J


träning

Träning v. 46

Måndag: Joggingtur (30 min)
Tisdag: Bodypump (75 min)
Onsdag: Dansstep (90 min)

Hade vart bra om jag kunde orka med något mer resten av veckan också. T.ex. som på fredag iallafall!

Träning v. 47

Måndag: Powerstep (75 min)
Tisdag: Bodypump (75 min)
Onsdag: Dansstep (90 min)
Torsdag: Powerwalk/Joggingtur
Fredag: Bodypump (75 min)
Lördag: Powerwalk
Söndag: Vila.

Det är väl så vi tänkt iallafall!

algebra is the shit?!

nja. men idag kan jag vara riktigt nöjd med mig själv! förstod det mesta idag, det kommer kanske inte bli så omöjligt på tentan ändå? man kan ju alltid hoppas. räknade ifrån allt på förmiddagen, så jag och Cis stannade kvar i skolan och lunchade med Nathalie, Linda, Jonna och Kristian. nu blir det troligtvis en sväng med buss nr. 5 bort till Hööks. Cissi ska köpa en regnrock till Cilla :P jag ska bara följa med som smakråd. var himla skönt att bli klar i tid idag, nu kan man slappa hela eftermiddagen till det är dags för veckans sista träningspass :)
har en sjuk träningsvärk efter passet igår. blev mer armar än vad jag är van vid de andra passen jag brukar gå på. så det får bli ett sådant pass en gång i veckans också framöver :) orkade knappt lyfta tekoppen igår när vi skulle ha terep :P våra armar var som spagettisar!

nu ska jag se om jag får igång msn.

P&K/ little J


godmorgon onsdag

min dag ser typ ut såhär;

- Skola (föreläsning + räknestuga)
- Stan en snabbis
- Äta (lax och fullkorspasta)
- Träna (dansstep 18.45-20.15)

typ så.

- It´s no surprise I won´t be here tomorrow.

- That´s why this comes as no, as no surprise

 

Ha en bra dag! P&K/ little J


djävulens påfund

en bild säger mer än tusen ord. stämmer det? you never know. men jag orkar inte ta reda på det heller!

hur som. kärlek är svårt. ett djävulens påfund är vad det är! visst, jag tror ändå att det någonstans finns någon för alla. har jag alltid trott.
jag själv då? just nu känns det som att jag lever ett liv, medan jag drömmer om något annat. dum som man är stannar man i det som är "tryggt". det som man ändå känner igen, men inte alltid mår bäst i alla gånger. ibland orkar man inte göra annat, man skjuter upp det jobbiga och i slutändan är det ändå en själv som mår sämst i slutändan. det går upp och ner i alla förhållanden, men man bör inte stanna i något som gör en illa.  oftast fattar man inte det först det är försent, men man får se det som en livserfarenhet! allt har ändå en mening, tror jag. jag tror på ödet!


träning

igår när vi skulle åka och träna vad bussj*veln försenad, så vi kom 5 min försent. vi hade kunnat gå in, men det kändes så pinsamt när de redan kört igång. väldigt surt såklart eftersom vi verkligen var taggade för powerstep! vi tog bussen hem och laddade om för en springtur runt stan :P trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle orka så mycket som jag gjorde, men där överträffade jag minsann mig själv! känner av höfterna idag. det är väl inte så himla bra att springa på asfalt, men det finns ju inte så mycket annat att välja på här precis. hur som, STORT plus till mig och Cis :)
idag blir det iallafall ett styrkepass (bodypump), och i morgon ska vi på dansstep. hade ju vart bra att hålla igång i helgen, men det lär ju inte hända ;O i annat fall får var man se till att kyssas passionerat, en sådan kyss bränner ju som bekant 9 kalorier :P


lunch+lunchsova

Verkar inte som att det bara var jag som var mer trött än vanligt idag. De flesta i klassen klagade på det, lär ju betyda något ? :P typ att vi inte behöver lära oss mer matte nu!
Har ätit lunch, blev toast. Himla gött det! Inte det nyttigaste, men va' fasn :P Det är ju inte alla som äter stövlar till lunch menar jag ;O Haha! Skämt åsido.
Nu väntar min obäddade säng (lämnade den obäddad i morse med en lite baktanke ;P). 13.35 ska jag se Gossip-reprisen, sedan lär jag gå och handla.

Jagar en låttitel/gruppnamn. Har hört den låten två gånger nu, och jag vet inte vad den eller guppen heter! Melina, du vet ?! Help me :P låter "What tey say" bekant? Får leta vidare. Höres!

P&K/ little J


snygga M.J!


och johanna hon är tlöööött

Fy tusingen vad jag vill mysa ner mig i sängen igen, och aldrig gå upp igen typ. Är jättetrött idag! Har sovit rätt dåligt i helgen också... Slutar tidigt idag, så just nu lutar det definitivt åt att det blir en ganska lång powernap lite senare :P Har börjat nysa en del. Nös massa på krogen i lördags, tror jag aldrig lyckats med det :P vill inte bli sjukis... har inte tid med det. Inte alls! Vill inte missa något i skolan, nu när svårigheterna växlar upp. Droooogt!
Har lite tid över denna morgon, som ni kanske märker. Men nu lär jag borsta tänderna och klä på mig, behövs inten dunjacka idag iallafall. Det är typ 8+ ute, så det är ju lugnt. Spara på den till kallare tider ;)

Ha en bra dag!


saknar sommaren


wasa

slagsmål blev det. Säger bara en sak, turkar är trevliga där de hör hemma - i Turkiet! I Sverige "funkar" de lixom inte. Man varken slår eller tar på tjejer som man själv behagar! Lär er!

Gick upp kl 10 idag. Åt frukost och sedan gick jag ut till hästarna. Har rakat Curry idag, blev bra tillslut.
Nu ska jag vila mig lite, sedan bär det av ner till K-town! hörs där.

I gotta feeling

tråkiga novemverväder. Jag tycker, och kommer alltid tycka att den här månaden är månaden som gud glömde. Varför inte bara hoppa över november och köra december direkt ? Nu är snön borta iallafall. Tycker jag är likabra! Det hinner komma snö till jul. För den som kommer nu är bara blöt och äcklig :O Näe, nu skulle man vart på Filppinerna :P
Har läst rätt mycket i helgen faktiskt. Nöjd med det! Vi får nog ihop något om boken till på torsdag utan problem :) Funderar starkt på att köpa den sedan, när jag får råd. Känns lite väl mycket med 500 spänn för en bok just nu. Vill hellre lägga de pengarna på annat :)

Sup lugnt (och ikväll hoppas vi på att Mora får pisk). P&K/ little J


man in the mirror

Ska alldeles snart äta. Hemmagjord pizza blir det! Himla gött det :) Sedan bär det av ut i skogen! Får se hur vi lyckas med det i det här vädret! :O Snö och slask.. gillas inte! hur som, Linneá fyller faktiskt 20 år idag :) Och det ska såklart firas! I skogen ;P I morgon ska vi hålla oss i lite mer "stadsmiljö". Ska avancera så långt som till Mora :P Wööwöw vilken stad! Ska ge Mora en chans i morgon. Det är ju Mora-Leksand så det är säkert mycket folk ute i svängen.

I´m starting with the man in the mirror,
I´m asking him to change his ways,
And no message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
take a look at yourself and make a change


- M.J

träning

om ca 1 timme bär det av upp mot universitetsområdet igen. Träning, dansstep står på schemat! Idag ska stegen sitta ;) Skoldagen blev inte vad den skulle ha blivit. Räknestugan på eftermiddagen blev inställd, så vi räknade veckans uppgifter på förmiddagen istället. Min studiegrupp skulle ha handledning på eftermiddagen kl 14.40, så jag stannade kvar i skolan med Elin och Maria. Vi satt i sofforna i Gläntan i lite drygt två timmar och bara snackade skit :P Det är till att ta vara på studietiden vettni! Som tur var fick vi en tid för handledning 20 min tidigare, gjorde en hel del. Efter det åkte jag ner på stan, tog med mig Cissi ut för att jaga rätt på farsdagpresent. Så nu är det klart! Pappa ska få en söt liten kista med chokladpraliner från Kardemumma, och ett kort som jag ska skriva något fint på :) Det blir nog bra.

Nu ska jag låta maten sjunka lite innan det är dags att byta om. Visste ni förresten att en passionerad kyss bränner 9 kalorier? Så ut och hångla lite med er! Passionerat då lär ju tilläggas ;) See you!

P&K/ little J

sanningens ord:

Livet är kort - så bryt reglerna;
- Förlåt snabbt
- Kyss långsamt
- Älska sant..
... och ångra aldrig något som fått dig att le!

Gillar det sistnämnda mest. Då är det inte mycket tok jag behöver ångra ;P

Ett litet "ingrepp" på en okänd bil, sommaren -09 ;D


fika

kom hem från stan för ett tag sedan. Har vart och fikat med Cissi och Sara :) Gött var det! Fika sitter aldrig fel. Tog en macka, så nu är jag inte hungrig... Ikväll blir det te och glass :) Det är ju tisdag, och tisdagar är heliga tv-dagar :P Betty och DHW, kung det!
Skoldagen gick bra. Rör ihop alla uppgifter som ska in typ samtidigt känns det som, så allt är en enda stor röra just nu. Borde skriva ner alla datum hit och dit så jag slipper ha det i huvudet, för där ska massa annat nytt få plats. Typ algebra och sådant skit. Än så länge känns det ok, får se när svackan kommer. Längtar inte dit! Ser fram emot juluppehållet, tack vare det håller jag mig ovanför ytan :) Behöver ju "bara" plugga till mattetentan under jul. Skönt det! Vet inte vad jag gjort annars om det hade vart mer att göra då. Vill helst göra så lite som möjligt då! Funderar på om jag ska ringa och höra om jag får jobba, men är rädd att jag kommer ångra mig om jag tar på mig jobb :P Aja, får la se. Hinner fundra på det ett tag till! Neej nu ska jag fundra mig vidare mot "Världens bästa fröken", verkar faktiskt vara en intressant bok! Synd att man inte kommer hinna läsa den som man ska. Men så är det när man ska ha häcken full!

Funderar på om jag ska ha den här blåsan i helgen? Har bara haft den en gång och då ägde jag hela Wasa! Haha :D (Too much alcohol) Vad tycks ?



P&K/ little J

mobilt bredband

nu är jag tillbaka igen, för att stanna ett tag hoppas jag :P Idag har jag hämtat ut mitt paket med mitt mobila bredband. Efter en massa om och men lär ju tilläggas! Paketet som kom stod på pappa, så jag fick alltså inte hämta ut det. Gissa om jag hade stor lust att hoppa över disken och strypa fanskapet som stod där och spelade duktig ?! (De var som att stå där bakom och fresta med godis utan att bjuda!!) Störtlöjligt hur som. Så det fick krånglas med fullmakt, kopieras körkort, faxas osv. Så tillslut, fick jag paketet i mina händer!
Installerade det så fort jag kom hem från träningen :) hann dock med att duscha lite snabbt innan ;P Så nu ligger jag alltså här med min kära dator i knät igen! Frihetskänsla :) Man blir så bortkopplad från allt när man inte har tillgång till internet :P
Annars då? Jo det är väl bra. Förutom att jag råkat ut för urinvägsinfektion. Har hinkat tranbärsjuice, så hoppas på lite lindring. Det har inte riktigt gått vägen för mig idag. Men dagen slutade bra ändå!
Träningen gick bra, men var rätt tungt eftersom jag inte tränat på två veckor typ. Ridit har jag ju, men det är skillnad på det och step-up :P På onsdag blir det dansstep, med Pernilla! Viktigt!
Något jag borde göra nu är att lägga mig i sängen och läsa den där älskade boken på en sisådär 400 sidor, som ska vara utläst om en vecka. Yei! Det ena avlöser det andra...

Något som jag stör mig på just nu är mina föräldrar. Det är inte så lätt! Kan ni förstå det och inte bara låtsas som ni gör det ? Det räcker liksom inte!! Pissed of, I am.

GODNATT!

RSS 2.0