det tar sig; sa mordbrännar´n

nu är äntligen denna skolvecka SLUT! en "riktig" vecka kvar, sista veckan innan jul har vi bara redovisning på torsdagen. och vi är ju redan klara med den uppgiften, blev det idag. fy fan vad gött! har börjat med ena individuella också. känns bra, lite iallafall.

det spelar ovanför mig. antar att de inte ger sig först om en timme... surt. men det är tur att man är ledig i morgon! whop whop!


Kommentarer
Postat av: Renée

åå fan vad skönt !! :) själv har jag två kurser kvar innan terminen är slut plus att jag håller på med en nu. :S En går över jul och den är det introduktion på den 21/12, och så har vi föreläsning 22/12 och har jag riktig otur och hamnar i fel grupp så har jag vårdteknik den 23/12, obligatorisk. och en skriftlig uppg ska vara inl den 28/12. så du har de bra du... :) det här suger..

2009-12-04 @ 07:50:52
Postat av: J

Usch kusin. Det lät inte som någon höjdare! Varför har de gjort så?! Även om vi inte ha det som er, så är jag jävligt trött på den här kursen nu. Matte, matte hela hösten och två veckor efter jul. Har aldrig vart med om en så intensiv kurs. Massa gruppuppgifter plus massa matte. Och det är inte så lätt när man har svårt med matten... önskar man var lite bright så hade den här kursen var mkt lättare :/ men du lär väl komma hem över jul?!

2009-12-04 @ 10:22:57
Postat av: Renée

ja det undrar jag också varför de har gjort så.. de allra flesta i klassen kommer inte från västerås heller, så det är många som blir satta i skiten. hade jag bott i stan hade det nog inte kännts lika jobbigt iaf. :P usch för matte, hatar matte !! stackare, men snart är du klar med den.. :) bara och kämpa på!! ja absolut kommer jag hem över jul !! åker senast den 23/12. jag ska ju till parken på juldan, ska du å? :) Kram !!

2009-12-05 @ 20:07:02
Postat av: J

Nej förstår precis! Stackars dig... Vi får se till att ses någon dag. Var ju jättelängesen nu! Vet inte vart jag ska på juldagen än, känns en aningens splittrat än så länge :D funderar på ishallen oxå! KRAMA!

2009-12-06 @ 14:19:03
Postat av: Renée

ja det var ett tag sen !! vi kanske kan ta en fika någon under jul/nyår? :)

okej, jag ska till parken. På ishallen är det ju från 18 år så jag tror det kommer mest vara folk som är under 20 där.. men jag vet inte. :)

vi får höras kusin !!!! Kram !

2009-12-07 @ 20:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0