Uttråkad

och sleeeten :/ De där böckerna tar kål på mig! Nu är jag iallfall klar med två, som hör till det första blocket av tentan. Har börjat med den ena som hör till det andra blocket.. Den är lika tråkig den med. Värdegrunden -finns den? heter den.. man hör ju bara huuuur tråkig den är!

Ha vart ut en sväng idag iallafall, letat efter den perfekta semlan och vart in på Åhléns :P Hittade min semla på Café Royal, och Cissi hittade sin på Honey :P Det var slut på semlor med vaniljkräm typ överallt, och eftersom Cissi bara äter sådana så fick vi kuta runt lite på stan, hehe! Hittade den tillslut på Honey som sagt!
Ska smälla i mig min semla ikväll någon gång, till Gossip Gril eller Gynning kanske :P

Egentligen tycker jag att jag inte behöver läsa mer just nu.. är för okoncentrerad för att få in något i skallen.
Kan läsa lite när jag ska sova,. eller en liten sväng nu (MÅSTE JU!) Försöker intala mig själv här..utan reslutat :O
Jag som trodde lärarutbildningen skulle vara typ som BF, men icke sa nicke. Inte än så länge iallafall.. Tycker det är svårt :/ Bara den här tentan är över så kan jag andas ut igen (om, jag klarar den) Sedan är det en fördjupningsuppgift kvar, plus massa minder uppgifter som inom Islam och sådant.

Shit vad rastlös jag är!! Måste köpa mig något träningskort av något slag. Bara tentan är över så har jag nog mer tid över till att träna. Förhoppningsvis! Annars får jag väl börja springa i trapporna :P Det är ju 7 våningar så det lär nog ta rätt bra,haha! Bara man inte möter någon i trappen så borde det gå vägen :D Folk lär väl tro att man är galen!

I morn bär det av hemåt :) Struntar i eftermiddagen så vi kan komma iväg tidigare, så slipper Martin vänta på mig. Har ju redan lyssnat på de där människorna från RFSL en gång på BF :P (en grej som är lika iallafall!)
Och det var inte obligatoriskt heller. RFSL får helt enkelt klara sig utan mig i möra :P
Packa lite kanske ? Ska dra sugarn en sväng, och vattna blommorna. Hinner hem en sväng innan vi åker, gött!

Jaa ja.. boken väntar :(

image26

Kommentarer
Postat av: Renée

Kommer du ihåg nånting då när du läser så mkt???? :P Jobbigt med så mkt läsning, stackare.. :S

2008-02-06 @ 21:52:19
URL: http://girasole.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0